Mai multe
| buna dragutzo,vad ca fetele au intotdeauna cel mai mult de suferit....si eu am umblat cu un tip 5 ani si am suferit foarte mult,prima oara ne-am despartit dupa 6 luni si am luat pastile sa ma omor,dar am luat nu stiu ce pastile pt k nu au avut nici un efect,si am simtit in acel timp ca am sa mor fara el,dar din fericire atunci nu a trecut decat o saptaman si ne-am impacat,apoi au urmat despartiri tot mai dese,azi eram impreuna peste 2-3 saptamanii nu eram si asa am trait 5 ani,pana la un moment dat am pus eu capat relatiei,nu era vb de alt baiat dar asa pur si simplu m-am saturat.Am plecat in Italia si am stat 3 luni in vacanta de vara la parintii mei,dar in acest timp ma mai cauta,am mai vb de vreo 5 sau 6 ori pe mess,ma ruga sa intru si m-a mai sunat dar eu incepusem sa nu mai simt nimik pt el si m-am intors din Italia i el in tot acest timp cat am fost eu plecata in italia el a fost plecta in germania la lucru si din pacate ne-am intors amandoi o data(adica in aceeasi zi)si m-a sunat sa ne intalnim si eu am zis ca nu am timp akuma(era ora 13)si i-ma spus mai inkolo si m-a sunat din nou la ora (17)si i-am spus ca nu pot nici atunci pt k plecasem cu niste prietenii cu masina prin orash si seara pe la vreo 21 mi a trimis mesa si mi-a spus k sunt o ....,si mult mai multe.a doua zi l-am sunat si i-am spus ca nu este frumos din partea lui ce mi-a spus si de atunci l-am rugat sa stearga nr meu de telefon si sa ma uite definitiv.si totul a trecut ft bn si anul asta se implineste un an de can nu mai suntem impreuna.Nu pot umbla cu o persona care vb urat cu mine.mult success la toti. | ||
|
blonda_ochi_verzi Postat pe 20 Aprilie 2009 12:21 |
||
|---|---|---|
De la: blonda_ochi_verzi, la data 2009-04-20 12:21:12buna dragutzo,vad ca fetele au intotdeauna cel mai mult de suferit....si eu am umblat cu un tip 5 ani si am suferit foarte mult,prima oara ne-am despartit dupa 6 luni si am luat pastile sa ma omor,dar am luat nu stiu ce pastile pt k nu au avut nici un efect,si am simtit in acel timp ca am sa mor fara el,dar din fericire atunci nu a trecut decat o saptaman si ne-am impacat,apoi au urmat despartiri tot mai dese,azi eram impreuna peste 2-3 saptamanii nu eram si asa am trait 5 ani,pana la un moment dat am pus eu capat relatiei,nu era vb de alt baiat dar asa pur si simplu m-am saturat.Am plecat in Italia si am stat 3 luni in vacanta de vara la parintii mei,dar in acest timp ma mai cauta,am mai vb de vreo 5 sau 6 ori pe mess,ma ruga sa intru si m-a mai sunat dar eu incepusem sa nu mai simt nimik pt el si m-am intors din Italia i el in tot acest timp cat am fost eu plecata in italia el a fost plecta in germania la lucru si din pacate ne-am intors amandoi o data(adica in aceeasi zi)si m-a sunat sa ne intalnim si eu am zis ca nu am timp akuma(era ora 13)si i-ma spus mai inkolo si m-a sunat din nou la ora (17)si i-am spus ca nu pot nici atunci pt k plecasem cu niste prietenii cu masina prin orash si seara pe la vreo 21 mi a trimis mesa si mi-a spus k sunt o ....,si mult mai multe.a doua zi l-am sunat si i-am spus ca nu este frumos din partea lui ce mi-a spus si de atunci l-am rugat sa stearga nr meu de telefon si sa ma uite definitiv.si totul a trecut ft bn si anul asta se implineste un an de can nu mai suntem impreuna.Nu pot umbla cu o persona care vb urat cu mine.mult success la toti. |
||
|
blonda_ochi_verzi Postat pe 20 Aprilie 2009 12:32 |
||
|
stai linisitita ca aia nu e iubire. astia 5 ani a fost la tine ca la puscarie,zau de nu! cum sa-i controlezi viata cuiva doar pt ca nu ai incredere in tine? ai fost cu un barbat complexat si nu ai ce face sa-l schimbi! iti inteleg situatia pt ca si eu am fost acolo...mi-a luat web sa vada cu cine sunt ,ma suna din 5 in 5 min,nu aveam voie sa fiu in preajma vreunui baiat! acuma pe bune,unii trebuie sa se mai maturizeze! si mai josnic de atat poate fi? adica sa-ti spuna sa te cobori din masina?? nici maniere nu are! nu te gandi la o impacare , pt ca ceva s-a rupt acolo si nu v-a mai merge! nu v-a avea niciodata incredere in tine si totdeauna o sa-ti reproseze! si cat de tzaran poti sa fii,incat sa te lauzi ca ai fost cu nu stiu cate?? acuma pe bune,arunca cu pietre in tine si nici dovezi nu are! prieteni ai sa-ti faci cu timpul,ai rabdare! in astia 5 ani te-ai obisnuit prea mult cu el. si e normal sa simti chestia asta.dar gandeste-te ce faceai cand nu aveai prieten. viata nu se invarte in jurul unui singur om. inceteaza sa-l mai pui pe primul loc, pt ca tu esti cea mai importanta,tu esti pe primul loc acum! daca el a hotarat asta inseamna ca nu te-a meritat,duca-se la parashutele lui,tu nu ai nevoie de un om ca el! si nu ai nevoie sa te acuze tot timpul! o relatie inseamna mult mai mult de atat,nu inseamna puscarie,inseamna libertate si armonie! ai sa intelegi mai incolo de ce s-a intamplat asta! si ai sa intelegi ca un om care nu te respecta nu merita nici sa te mai gandesti la el si cu atat mai putin sa-ti lasi prietenii din cauza parerilor lui absurde! nimic din ce a fost nu e intamplator,si chestia cu coboratul din masina e un semn! adica nu ai demnitate?? un om cu care ai stat atata timp sa nu te mai respecte?? da' de cand atata tupeu?? cine e el,dumnezeu?? serios! fi fericita ca ai scapat de un om ca el! a fost cum a fost,bucura-te ca s-a intamplat dar vei intalnii baieti mult mai buni ca el! nu te mai lega de aspectele lui bune , leaga-te de chestiile care ti le-a facut ultima data! reflecta la rece chestia,ca si cum ar fi o prietena in locul tau si ai sa vezi ca nu merita nimic! adica mai josnic de atat nu stiu daca se putea purta! o sa vezi ca o sa fie bine cu timpul,nu mai te uita la pozele lui,nu-ti mai pastra amintirile lui cu el aproape si ai sa uiti mai usor! incearca sa iti ocupi timpul cu activitati , sa faci ce-ti place. ai sa vezi ca dracu' nu e asa rau! |
||
|
|
||
|
dorina_77 Postat pe 20 Aprilie 2009 12:55 |
||
| Sper ca de acum inainte macar ai invatat sa nu mai lasi un barbat sa-ti controleze viata. Spui ca te-a coborat ca o zdreanta din masina - pentru el asta ei si fost, din moment ce se pare ca i-ai permis sa te conduca si n-ai avut pic de personalitate. | ||
|
Kathara Postat pe 20 Aprilie 2009 13:16 |
||
|
Nu te-ai nascut lipita de el. O sa fie bine. Usor usor iti vei da seama cat de bine iti este asa si cat de mult meriti pe cineva care sa te iubeasca si sa te respecte. http://alicedamian.blogspot.com |
||
|
kudika013988 Postat pe 20 Aprilie 2009 13:29 |
||
daca acel barbat te-a inselat inseamna ca nu te-a iubit niciodata doar te-a amagit si daca te-a inselat odata te va mai insela de nenumarate ori asa ca deschide bine ochii cu cine iti legi capul
|
||
|
kudika008446 Postat pe 20 Aprilie 2009 14:54 |
||
Imi pare sincer rau pt situatia ta,si problemele prin care treci. Nu stiu daca esti constienta de un lucru: putea sa se evite anii astia pierduti,pt ca asa vad eu genul asta de relatie,sa eviti sa ramai langa un om care ti'a schimbat viata,ti'a alungat prietenii. Cu un om extrem de gelos si posesiv nu faci casa buna,decat daca esti precum cainele fatza de stapan. Pentru ca sunt femei care raman toata viata langa un astfel de om.Sa le fie de bine.Daca in adancul sufletului tau stiai ca nu e bine,iti parea rau pt toti prietenii pierduti si nu gaseai puterea sa'i spui "NU VOI FACE ASTA,doar pt ca vrei tu si iti imaginezi lucruri care nu exista" ,sunt sigura ca vei gasi acum puterea sa treci peste despartire. NU TE MERITA! El are nevoie de o sluga,si din cate vad nu gandesti ca o sluga.Probabil anii astia petrecuti langa el au insemnat si ceva slabiciune,nush exact care au fost sentimentele tale fatza de el. Dar cand am citit in 'povestea' ta si cum te'a tratat.. Draga mea,nici o picatura de lacrima sa nu versi pt un om ca el. Invata din greseli,iar data viitoare nu mai lasa pe nimeni sa'ti schimbe stilul de viata. Sufletul tau pereche iti va accepta prietenii,nu il va deranjja sa iti saluti un vechi coleg..pt ca,in primul rand..are incredere in tine.Persoana,langa care ai stat 5 ani, nu a avut niciodata incredere in tine.Sfatul meu e sa nu te mai angajezi intr'o relatie in care ti se arata,ti se mai si spune ca nu esti de incredere (iar tu sa suferi degeaba)..ai inteles ideea. Sa iti para bine ca ai scapat acum,si nu mai tarziu.Iar in timp iti vei reveni.Dar nu varsa lacrimi pt el. Imi pare rau,dar dupa mine..nu merita nici cat o ceapa degerata..si toti care sunt ca ei.Furie poti sa simti..si ca revenirea sa fie mai ushoara incearca sa iti ocupi timpul liber..filme,carti,plimbari,incearca sa iti contactezi prietenii,sau cei care au fost alaturi de tine odata.Desi iti va fi greu,cred ca merita sa le ceri iertare pt ce ai facut. Depinde si de tine. Sper ca ti'am fost cat de cat de ajutor. Si multa putere..o ai,foloseste;te de ea
|
||
|
lighton Postat pe 21 Aprilie 2009 11:13 |
||
| Puiule nu se merita sa suferi in halul asta, eu am pus capat unei relatii de 20 de ani , sotul meu a fost gelos o viata intreaga, cand mergeam cu el pe strada nu aveam voie sa ma uit in stanga si in dreapta, daca totusi ma saluta cineva ma intraba cine este ala, si-i spuneam un var, sau coleg de liceu, ... si tot asa, batai, injuraturi, ca poate si voi va intrabati ce ce oare am stat pana acum , nici eu nu va pot spune, de fapt este mult de povestit, prin cate am trecut eu sa nu treaca nici una dintre voi, eu ii multumesc Bunului Dumnezeu ca am baiat, da am un baiat de 17 ani, care este viata mea fara el nu pot respira, vreau sa va spun ca indemnat de al am pus capat relatiei.... s-a saturat el si am ziz gata.. nu vreu sa-mi distrug copilul .. .. deci nu se merita sa suferi, toate avem dreptul la o viata mai buna, la fericire, la o mangaiere, doamne nicidata nu am fost alintata, mangaiata... poate cu injuraturi.. acum imaginativa ca nu mai vad ce scriu... imi plang soarta si ani pierduti langa un animal.. ma tot suna si-mi spune ca am fost singura femeie pe care a iubito.. dar el nu stie sa se iubeasca pe el dar .. pe altcineva.. .. norocul meu este ca sunt o fire optimista.. si cu ajutorul Domnului voi trece si prin asta.. si sper ca in curand imi voi gasi pe cineva caruia sa-i mangai obrajii.. da pentru ca sunt o sufletista, o sentimentala si inca mai arat bine am 40 de ani.. si nu ma laud dar arat ca la 33 - 34. de ani , fetelor sa nu credeti ca ma laud, eu am fost tare suparata in acesti 20 de ani.. in 1989 mi-a murit mama , in 1990 mi-a murit primul meu copil la varsta de 4 si de aici altele acum nu mai am pe nimeni decat pe puiul meu scump fara de care nu pot respira.. dar vreau sa va spun .. ca in viata trebuie sa va ridicati singure morala... asa le mai sfatuiesc si pe colegele mele... eu nu sunt niciodata nervoasa, iubesc tot ce ma inconjoara, florile, pomii, le spun ca-i iubesc si cainilor de pe strada.. asa trebuie sa fiti si veti trece peste greutati mai usor... zambesc oricui in metrou, pe oriunde merg.. si iubesc f. mult muzica... acum ascult Marc Anthony, dar imi place si Julio Iglesias, Whitney Houston, si alti Monica Anghel, Laura stoica...Marcel Pavel... Sanda Ladosi... ascultati-ma pe mine ca am dreptate... avum trebuie sa va las si ma scuzati daca v-am plictisit ... Mii de pupici.... | ||
|
daniella_rona Postat pe 21 Aprilie 2009 17:12 |
||
Lipsa respectului si a increderii in propria persoana, dorinta de a fi placut celorlalti si de a fi pe placul tuturor si in special a celui caruia vrem sa-i oferim dragostea.Pana la urma pentru ce traim?Pentru ce ne nastem?Pentru ce s-au chinuit parintii nostri sa ne creasca sa ne ofere o educatie?Pentru ce ne-au oferit dragoste neconditionata, si pentru ce si-au luat de la gura bucata cea mai buna si ne-au oferit-o noua cu cea mai multa dragoste?Pentru ca noi sa ne batem joc de noi, pentru a lasa pe altii sa ne zdrobeasca inima, pentru a ii lasa sa faca ce doresc din viata, libertatea si gandirea noastra?Respectul trebuie sa ni-l aratam noi insine si sa nu ne lasam tarati prin noroi de orisicine isi doreste asta.Nu te-a nascut el, nu te-a crescut el, nu te-a educat el, si nici nu te-a iubit el, sa isi permita sa te trateze in acest mod.Ori-si-cate motive ar avea, trebuie sa se comporte civilizat, nu suntem la cheremul nimanui si nici nu am fost nascute sa fim bataia de joc a cuiva.A facut cel mai bun lucru cand a ales sa plece, faptul ca si-a inchis telefonul e si asta un ajutor.Felicitari ca a ales bine, caci asa ti-a facilitat despartirea de el.Daca el a simtit ca e cel mai bun lucru atunci sigur si este.Un om nu merita, si nici nu a meritat sa fi fost cu el, daca tu incepi sa plangi din cauza lui.Nu se numeste iubire, faptul ca depinzi de el, faptul ca ai stat cu el o perioada mai lunga de timp ar trebui sa te faca sa il cunosti pe celalalt mai bine,nicidecum sa te faca sa fii complet dependent de el.Despartirea s-a produs, nu te-ai asteptat, si te-a luat prin surprindere, pentru ca te-ai gandit sa fii sincera si sa ii explici cum au decurs lucrurile.Ai gandit ca este un pas important sa aveti incredere unul in celalalt, pacat ca el nu a realizat asta.Faptul ca iti indeplinesti hobby-urile este un lucru frumos si de admirat, mai ales ca nu ai nevoie sa stai dupa el.Esti puternica, dar inca nu realizezi, pentru ca el a reusit sa iti stirbeasca din increderea in propria persoana.Cocheta esti, frumoasa esti, sociabila esti, ce mai ai nevoie?Imbraca-te frumos si primul loc in care iti vine in minte sa mergi, mergi.Atragi priviri si reusesti sa cuceresti inimile unor baieti care te doresc cu inversunare.Nu esti singura , si ai sa observi asta si in privirile admirative si prietenoase ale celor din jurul tau.
|
||
|
citystella Postat pe 22 Aprilie 2009 03:30 |
||
|
imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum...va eram datoare cu niste lamuriri... s-au intamplat multe de cand v-am scris ultima oara...ei bine..in vinerea mare ne-am intalnit...am vorbit...am plans ...si mi-a spus k ii este greu fara mine si a desi si-ar dori sa ne despartim pentru ceea ce el considera ca am facut, nu poate fara mine pentru ca ma iubeste prea mult. poate suna ridicol, dar stiu ca sentimentele lui sunt sincere. intalnirea noastra a avut loc in fata unei biserici din apropriere...mi-a marturisit ca mi-a spus multe cuvinte pentru ca isi dorea sa il uras si sa sufar si eu cum a suferit el cand a auzit ce am facut eu...din mandrie si-ar fi dorit sa ramana departe de mine...insa ne-am impacat...au fost niste zile foarte frumoase...insa marti seara, in a 3-a zi de paste, pentru ca imi spusese ca pt un timp nu mai vrea sa vina la mine acasa simtindu-se jenat de parintii mei, m-a lasat acasa. mi-a spus ca mai da o tura cu masina si merge acasa. eu nu m-am gandit nici o clipa la ceea ce urma sa se intample...insa 40 min mai tarziu m-a sunat o prietena ca l-a vazut trecand cu masina pe langa ea...si era insotit de o fata bruneta...mi s-a rupt sufletul...l-am sunat si mi-a zis ca este singur...ba mai mult...a e foarte aproape de mine..si ca daca ies pe geam va fi imediat acolo... era adevarat...era in zona mea..insa fusese cateva clipe inainte cu o individa in masina ( ea a fost de fata la convorbirea noastra telefonica). i-am spus sa recunoasca fiindca oricum il iert..nu a vrut... a doua zi a venit la mine, si desi sincer va spun nu am mai dorit sa aduc in discutie acel subiect el tot incerca sa discutam...dupa multe discutii a recunoscut...mi-a spus k a cunoscut-o in saptamana cat noi am fost certati la ziua unui amic al nostru, si ca este a doua oara cand s-au vazut...ca ea nu are nr lui de tel...mi-a aratat ca a sters si el nr ei..si ca dat fiind faptul k acea individa a auzit ce am discutat si-a dat seama ca ne-am impacat si ca totul s-a terminat...si-a cerut iertare...insa eu de atunci am devenit enervant de banuitoare...de suspicioasa... e obositor pentru amandoi acest lucru...insa ma simt nesigura...si nu pe sentimentele lui...fiindca si daca nu vrei..in 5 ani ajungi sa te atasezi de omul cu care stai zi de zi... stiu ca ma iubeste sincer..mi-a dovedit-o de multe ori...insa il vad ca nu intelege prin ce trec...mi-a spus k ii pare rau ca am aceasta depresie...si i-am sugerat sa ma ajute sa depasesc acest moment...insa nu vad nici o schimbare de atitudine... da-ti un sfat, cum credeti ca ar trebui sa procedez de acum inainte...luand insa in considerare ca el este barbatul pe care il iubesc...cu bune si cu rele... |
||
|
Vanda2308 Postat pe 26 Aprilie 2009 12:33 |
||
| ma bucur sincer pt tine ca esti mai bine dacat ultima data cand am vorbit. chiar imi doream sa stiu ce ai mai facut. un sfat pt ce ti se intampla nu iti pot da pt ca numai tu stii ce-i in sufletul tau... dar incearca sa vorbesti cu el si fa in asa fel incat sa-ti alungi neincrederea din suflet pt ca e chinuitor sa traiesti cu ea si in timp vei suferi mult. iti doresc sa-ti fie din ce in ce mai bine si data viitoare sa vii cu vesti si mai bune! pupici | ||
|
Postat pe 26 Aprilie 2009 16:37 |
||
Eu am ramas sceptica chiar si cand ai inceput cu :"a fost minunat".La finele post-ului tau mi-am confirmat gandul.Pana la urma tu nu reusesti sa vezi ca s-a schimbat omul de care te-ai indragostit.Chiar daca au trecut 5 ani, tu il iubesti cu bune si cu rele, iar el merge cu seninatate sa vada alte fete, pe care le plimba si cu masina.Tu nu ti-ai permis sa accepti un alt baiat, dar el oare de ce si-a permis?Ceva s-a schimbat intre voi, s-a declansat o ruptura.Tu nu mai poti avea incredere totala in el si e ceva firesc, pentru ca tu chiar de te superi, nu incerci sa pleci de nebuna si sa nu mai dai nici un semn de viata.A considerat sa te pedepseasca, verbal, ceea ce, atunci cand iubesti iti este greu sa o faci, pentru ca te ranesti in primul rand pe tine, el a considerat bun ceea ce a facut si in plus s-a si dus cu prima venita.A vrut sa te pedepseasca pentru fapta ta, care era doar in mintea lui, dar de fapt isi cauta scuza sa se acopere pe sine.De il vei ierta se va obisnui si iti va face de fiecare data asta, poate chiar si mai rau.Esti norocoasa ca ai descoperit inainte de a se agrava situatia, chiar de sunt 5 ani de cand va cunoasteti nu ai facut decat sa iti pierzi timpul si sa iti dai seama ce fel de om este cu adevarat.Cert e ca el nu te mai iubeste, si asta iti poti da si singura seama prin felul cum te minte, prin faptul ca in acea vinere a plecat tinta de la tine la alta, si a venit de al alta la tine.Nu mai poti avea incredere in el pentru ca si-a batut joc de sentimentele si de increderea ta.Viata e frumoasa si meriti sa fii iubita si respectata.Important e daca tu vrei asta.Deschide-ti bine ochii si vezi pe cine ai langa tine si nu lua deciziile cu inima, pentru ca ea iubeste si ticalosii.Bucura-te de soare, de copaciii infrunziti si de flori multicolore.Bucura-te de primavara!
|
||
|
citystella Postat pe 26 Aprilie 2009 20:15 |
||
Vanda, Vanda, Vanda...... Stii ce ma scot din sarite cele ca tine?! Te plangi ca suferi, dar vrei sa te intorci la sursa suferintei tale! Spune-mi, ce mai poti iubi la el? Ce are ca sa merite iubit? Iesi cu alti barbati, nu cu unul, cu mai multi, arata-i ca poate fi inlocuit cat ai clipi si ca nu valoreaza mai nimic pt tine, fa-l sa se simta ca un obiect aruncat la gunoi! Arata-i ca tu esti cea care alege si ca vei alege fara indoiala ce este bun pt tine! Poti sa fii sigura ca te-a inselat, dracu' stie cat timp o fi facut-o! Individul chiar nu merita nici o atentie..... iubesti un om care te face fericita, nu un gunoi!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 28 Aprilie 2009 00:06 |
||
da bine le mai zici si eu cred ca nu e bine sa te plangi ca suferi si sa vrei sa te intorci la sursa suferintei tale,trebuie sa-i arati ca poate fi inlocuit cat ai clipi si ca nu valoreaza nimic pentru tine,arata-i ca tu esti cea care alege si vei alege ceva bun pentru tine,si daca te-a inselat individul nu merita nici o atentie,de ce sa nu iubesti un om care te face fericita nu un gunoi........
|
||
|
kudika008446 Postat pe 3 Mai 2009 11:50 |
||
|
Are mare dreptate Stella Star ,mai bine zis nici ca se putea.....nu se merita sa suferi dupa un om care si-a batut joc de sentimentele tale,am realizat si eu de curand acest lucru,asa ca viata merge inainte chiar daca un ticalos nu a stiut sa aprecieze ce are langa el....este un infantil si cred ca ti-a dovedit asta de multe ori....cum a spus si Stella ,individu nu te mai iubeste devreme ce se poarta asa cu tine.......si eu am trecut printr-o situatie f grea si dupa mult timp am realizat ce persoana era el cu adevarat,un om care si-a batut joc de viata mea,care m-a tratat ca pe un gunoi cand m-a parasit(omul isi planificase totul din timp) si mult timp nu am realizat ca de fapt eram o proba pt el si familia lui. Eu nu regret faptul ca l-am iubit si am sacrificat multe pt noi doi,stiu ca am facut tot ce mi-a stat in putinta pt aceea relatie,dar ma doare sa vad ca am fost folosita ca pe o haina pe care o probezi,o vrei dar pana la urma nu o vrei,ceva de genul....numai ca sunt persoane care se joaca cu vietile oamenilor si nici ca le pasa de asta,oameni care sunt egoisti si care se gandesc numai cum sa le fie lor bine si care nu se gandesc ca distrug cu acest pret viata altora. Viata e prea frumoasa ca sa-i plangi urmele.Crezi ca el asa face ?nu,isi vede de viata lui mai departe,distrandu-se,traind intr-o nepasare totala fata de cea pe care a ranit-o....asa ca incearca sa vezi realitatea.Vei intalni si persoana care sa te iubeasca cu adevarat,pana atunci bucurat-e de viata,asa cum e ea. Numai bine
|
||
|
onuta81 Postat pe 3 Mai 2009 12:30 |
||
| Apropo de, probat, apreciat, dar in cele din urma nu cumparat. Dupa parerea mea, Onuta fiecare din noi facem asta. De cate ori nu ai fost cu un baiat pe care l-ai placut, dar te-ai gandit in cele din urma ca nu ar fi cel mai potrivit pentru viitor, asa si ei ne considera bune pentru moment, dar apoi ne inlocuiesc cu fete pe care nici prin cap nu ne-ar fi trecut ca el ar putea aprecia o astfel de fata, dar ceea ce el nu gaseste la noi, gaseste in alta fata. E cel mai dureros sa descoperi asta la final si sa suferi, pentru ca unii dintre ei nu reusesc sa isi expuna dorintele prea bine, nu ca poate nu ar dori asta, dar e si din cauza noastra ca le impunem unele lucruri si le interzicem altele, nu mai spun ca nu ar dori sa ne faca sa suferim, dar pana in final tot asta se intampla. Totul tine de comunicare si pana la urma daca nu merge de ce sa ne chinuim sa ne blocam pe o persoana care nici nu e potrivita pentru noi. E ca si cum tu ti-ai dori pe cineva si el nu te-ar vrea, e greu sa ii impui cuiva sa te iubesca sau mai rau sa convietuiasca cu tine tot restul vietii. Alegerile ar trebui luate impreuna si nu separat, iar daca el decide ca e mai bine fara tine sa il lasi liber. Si ai sa vezi ca mai devreme sau mai tarziu vei intalni persoana care iti va umple inima de bucurie si te va face fericita asa cum si tu il vei face. | ||
|
citystella Postat pe 13 Iulie 2009 05:10 |
||
| ,,dupa o relatie de 5 ani de prietenie ''constati ca te-a parasit,dar ce zici sa te desparti dupa 6 ani de casatorie si 9 de prietenie?Vreau sa spun ca incazul meu {nu am divortat inca}nu il impresioneaza nici prietenia ,nici casatoria cu toate ca pleaca si se intoarce cam din 6 in 6 luni,adica 6 luni sta acasa ,iar 6 luni sta in casa parintilor{sunt decedati-,zice ca are nevoie de liniste] .Nu cred ca merita atentia ta,erati doar prieteni incearca sa-ti gasasti pe altcineva,e mai bine pt tine. | ||
|
mery_aida Postat pe 13 Iulie 2009 09:52 |
||
|
sunt de acord cu gandacel....dak te iubeste o s alase orgoliul deoparte...si faza cu inselatul....s-ar putea s afie adevarata nu pot sa zic k nu dar mai mult k sigur a zis k sa te raneasca pentru k stia k te doare...crede-ma si eu am patit la fel ...si prietenul meu zicea multe lucruri care stia k ma dor....poate aja vor ei s ase creada macho masculini si sa ne dam seama cat de greu ne e fara ei...de fapt sunt nijte pisicutze...si ei sufera si ei plang...si eu m-am despartit recent de pr meu (3 saptamani),nu aveam jult decat 2 luni juma insa i-a intrat in suflet...si dak eu dupa doua luni il iubesc si nu il pot uita...nush cum te simti u...in sa la un chiar exista o sperantza sunt 5 ani...va veti impaca cu sigurantza dak te iubeste cu adevart pe cand la mn nu sunt sperantze cu toate k si el zicea k ma iubeste...si mi-a si aratat dar nu mai am sperantze tot ce pot sa fac este sa plang in continuare... U acum nu mai poti face nimik decat sa stepti nu-l mai cauta lasa-l sa-si dea seama k greseste....:)O sa fie bine ai credintza...::*:*:* |
||
|
irinuk_90 Postat pe 15 Iulie 2009 11:12 |
||
traieste clipa si fa ce simti tu...nu ce zice lume ....stiu ce zic;))
|
||
|
kudikgirl Postat pe 15 Iulie 2009 11:49 |
||
| SA-TI PARA BINE CA AI SCAPAT DE EL,TE-AR FI INDEPARTAT TOT MAI MULT DE TOTI DIN JURUL TAU,AR FI FACUT TOT MAI MULTE CRIZE DE GELOZIE....AM PATIT LA FEL SI IMI PARE RAU CA AM STAT ASA MULT IMPREUNA ...DOAR 1 AN ,NU 5... | ||
|
kudika029697 Postat pe 15 Iulie 2009 16:27 |
||
De la: kudika029697, la data 2009-07-15 16:27:34SA-TI PARA BINE CA AI SCAPAT DE EL,TE-AR FI INDEPARTAT TOT MAI MULT DE TOTI DIN JURUL TAU,AR FI FACUT TOT MAI MULTE CRIZE DE GELOZIE....AM PATIT LA FEL SI IMI PARE RAU CA AM STAT ASA MULT IMPREUNA ...DOAR 1 AN ,NU 5... bai frate dar chiar nu poti sa apesi pe caps lock!!!!!!!!!!!!!! incearca !succes! |
||
|
BBFluturas Postat pe 15 Iulie 2009 16:29 |
||
| Cele mai bune relatii incep de la pupici.Chestia aia cu limba, o stii? | ||
|
kudika023770 Postat pe 15 Iulie 2009 16:36 |
||
|
si eu am avut o relatie de 2 ani cu un baiat si knd ne-am despartit pt k isi gasise alta am crezut k nu mai am pt k sa traiesc,mi-a luat multe luni pana am dat de un alt baiat cu care am acum o relatie de 1 an si 1 luna kre m-a inv kt de frm e viata si imi da mereu un motiv pt a fi k zambetul pe fata.... deci eu zic sa iesi cu prietenele tale,sa incerci sa reinnoiesti vechile relatii de prietenie cu ceilalti,sa socializezi,sa te distrezi,sa te gandesti si la cata fericire ti-a adus el,dar si la cate te-a fc sa renunti.sper sa gasesti un baiat bun kre sa te merite,iti va fi cu adev greu sa il uiti dar pastreaza in gand doar amintirile frm k el si incearca sa iti faci un nou prezent si un nou viitor alaturi de alt baiat,iti doresc mult succes,sper sa treci peste asta,nu ai dk sa lasi capul in jos pt k nu l-ai inselat.el este cel care greseste pt k din cauza unor barfe sau a propriei lui imaginatie a renuntat la o fata care il iubea asa mult....:**:*:*:*:*:* |
||
|
muiebarlad Postat pe 15 Iulie 2009 17:52 |
||
| Totul porneste de la respect, in prima faza respectul pe care ni-l acordam noi, si apoi pe cel pe care il cerem de la ceilalti, dupa ce il oferim noi la randul nostru. Cum ar putea exista sau s-ar mentine o relatie frumoasa intre doua persoane daca nu exista nici un fundament in acea relatie, cand nu exista baza, cand nu se sprijina pe nimic acea legatura. Ne legam unii de altii doar de ochii lumii? Cu ce scop, din ce motiv? Nu neg ca ar exista persoane care ne-ar fi foarte simpatice, dar trebuie neaparat sa ii luam acasa? Si da, daca avem deja acasa pe cineva, si totusi simpatizam si alta persoana, atunci ce facem? Inselam ori abandonam. Ori te implici cu cineva si mergi pana la capat ori mai bine fiecare pe drumul propriu si personal. Poate inainte de a trece la actiune, treci prin filtrul gandirii daca acel individ intruneste toate calitatile unui om cu care sa ramai tot restul vietii, asta in caz ca nu iti doresti doar one-night-stand, sau sa-ti de-a papucii ...cu crema ...in clipa urmatoare. | ||
|
citystella Postat pe 18 Iulie 2009 02:08 |
||
De la: Vanda2308, la data 2009-04-12 19:38:13 este foarte greu sa fiu indiferenta...si admit ca inca il iubesc...pentru ca asta nu se poate schimba de pe o zi pe alta...nu stiu daca este vorba de iertare....dar ma simt ingrozitor...si recunosc ac imi fac griji pt el...fiindca nu stie nimeni nimic... de unde aparet frate... bei sa mor... persoane gen u... mi-ar place sa va mangaie cu paru' pe spinare... ca tare masochiste mai sunteti... si as da lege sa nu fie trasi la raspundere de lege... asta ar fi o placere:)) no offence dar sunteti prea... |
||
|
mirogow Postat pe 18 Iulie 2009 03:41 |
||
ce idiot... treci peste... si daca se intoarce la tine cu coada intre picioare, da-i un sut in fund
|
||
|
Rock_this Postat pe 18 Iulie 2009 10:55 |
||
|
fetelor va multumesc pentru sprijjinul acordat...ne-am impacat inca de atunci...si au fost multe lucruri ce au trebuit reglementate intre noi... va spun cu mana pe inima ca acum, dupa aceasta despartire ne intelegem mult mai bine, desi trebuie sa admit ca la fiecare cearta ulterioara ne-am scos ochii unul altuia cu diverse chestii din trecut...slava domnului ne intelegem minunat! poate ca multe din voi credeti ca am gresit oferindu-i acestei relatie o a doua sansa...numai ca uneori trebuie sa faci ceea ce iti cere inima...iar pentru mine...exista numai el . |
||
|
Vanda2308 Postat pe 31 August 2009 17:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mai e ceva de facut? | 6 | De la: ALEXA70 28 Septembrie 2010 19:38 |
| ne-am despartit!!!! | 17 | De la: andreea_scorpion 16 Mai 2012 19:54 |
| sufera cel ce iubeste cel iubit isi bate joc | 23 | De la: ubitzika_tha 13 Iulie 2010 05:54 |
|
|
||
| Help, anyone?! | 31 | De la: PinkAngel 14 Martie 2010 17:48 |
| despartirea..ce este de facut? | 63 | De la: anastasia_m 15 Septembrie 2010 16:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.