Setari Cookie-uri

ce parere aveti despre relatia intre veri de gradul 2?

De la: bruneagra25, la data 2009-06-01 10:35:05
De la: l_diana_c, la data 2009-05-29 21:50:25ca distractie, cand esti tanar, cred ca e ok (fara all that religious crap). dar nu ca relatie lunga, sau casatorie sau mai stiu eu ce.

scz...k distractie ??? alta distractie in afar' de sa si-o traga cu varu-su nu poate gasii???

Mai, daca fata-i vrea sa pastreze averea familiei in familie...
Lucia1971
Postat pe 1 Iunie 2009 10:37
Sunt Impotriva , asa ca get a lifeeeee , si e lumea plina de femei si barbatii , find on and settle down , nu cu rude numai esti in societatea victoriana
blue07scorpion
Postat pe 13 Iunie 2009 14:45
S-au terminat barbatii p lumea asta?E naspa k te-ai indragostit tocmai d varul tau..dar kiar nu e ok ceea ce se petrece intre voi..nu k as fi eu o biserikoasa...dar kiar vad aiurea totul...tocmai cu varuto?Mare pakat..e aiurea...dar in lumea asta nebuna d tot...totul pare normal..
karynna20
Postat pe 13 Iunie 2009 15:19
Se spune ca e mai rau daca te casatoresti (sau ai relatii sexuale)cu verisorii de gradul 3 decat cu cei de gradul 2,dar eu nu vad cu ochi buni asa ceva.Stiu ca e foarte greu sa renunti la pers iubita dar e imoral si nu inteleg cum au putut simti iubire de genul asta unul pt altul atata timp cat au stiut ca sunt verisori?
Sfatul meu:incercati sa rupeti relatia asta,nu e bn pt nimeni......
kudika029193
Postat pe 18 Iunie 2009 10:51
Dragilor, ce intelegi voi prin "veri de gradul 2"???

RUDELE de gradul 2 sunt: fratii, surorile, nepotii de la copii si bunicii.

VERII PRIMARI sunt RUDE DE GRADUL 4.
Dupa lege casatoria este posibila intre rude de MINIM gradul 4, adica intre verii primari.

Gradul de rudenie dintre x si y se calculeaza plecand de la x prin arborele genealogic, urcand pana la primul ascendent comun (in cazul verilor primii ascendenti comuni sunt bunicii) si coborand pana la y.
Adica x si y sunt veri primari, da? asta inseamna ca unul din parintii lui x este frate sau sora cu unul din parintii lui y.
Primii ascendenti comuni sunt parintii parintilor lui x, respectiv y, adica bunicii lui x si y, cum am mai spus.
Numarand: parintele lui x=1, ascendentul comun (bunicii) =2, de la bunici coboram la parintele lui y=3 si ajungem la y=4.

Rudele sunt:
gradul 1: mama, tata si copiii mei
gradul 2: fratii, surorile, bunicii si copiii copiilor mei
gradul 3: unchii si matusile, strabunicii si stranepotii de la copiii mei
gradul 4: verii primari etc.
Erebus
Postat pe 18 Iunie 2009 14:09
De la: Erebus, la data 2009-06-18 14:09:31Dragilor, ce intelegi voi prin "veri de gradul 2"???

RUDELE de gradul 2 sunt: fratii, surorile, nepotii de la copii si bunicii.

VERII PRIMARI sunt RUDE DE GRADUL 4.
Dupa lege casatoria este posibila intre rude de MINIM gradul 4, adica intre verii primari.

Gradul de rudenie dintre x si y se calculeaza plecand de la x prin arborele genealogic, urcand pana la primul ascendent comun (in cazul verilor primii ascendenti comuni sunt bunicii) si coborand pana la y.
Adica x si y sunt veri primari, da? asta inseamna ca unul din parintii lui x este frate sau sora cu unul din parintii lui y.
Primii ascendenti comuni sunt parintii parintilor lui x, respectiv y, adica bunicii lui x si y, cum am mai spus.
Numarand: parintele lui x=1, ascendentul comun (bunicii) =2, de la bunici coboram la parintele lui y=3 si ajungem la y=4.

Rudele sunt:
gradul 1: mama, tata si copiii mei
gradul 2: fratii, surorile, bunicii si copiii copiilor mei
gradul 3: unchii si matusile, strabunicii si stranepotii de la copiii mei
gradul 4: verii primari etc.

veri de gradul 2 adica nu sunt verisorii primari(dulci) dupa parintii lor care sunt frati ci dupa parintii care si ei sunt la randul lor tot verisori
ScorpiutsA
Postat pe 18 Iunie 2009 14:15
Adica? Mama lui x si tatal lui y sunt veri primari?

In cazul asta lucrurile se simplifica... din punct de vedere legal. Gradul de rudenie intre ei este mai mare. Din punct de vedere biologic insa, daca vor continua asa, este posibil sa se ajunga la situatia comunitatilor inchise, care au degenerat din punct de vedere genetic.
Erebus
Postat pe 18 Iunie 2009 14:24
pff! in primul rand e inadmisibil din punct de vedere religios...iar in al doilea rand daca ar ajunge sa aiba copii exista riscul ca acestia sa se nasca cu maflormatii....cu probleme mentale...in fine...
mady_puppy
Postat pe 18 Iunie 2009 21:52
De la: kudika033142, la data 2009-06-18 21:52:53 pff! in primul rand e inadmisibil din punct de vedere religios...iar in al doilea rand daca ar ajunge sa aiba copii exista riscul ca acestia sa se nasca cu maflormatii....cu probleme mentale...in fine...

dragutza, cine te-a invatat prostioarele astea? cum adica inadmisibil din punct de vedere religios? ai intrebat vreodata vreun preot? ai avea o surpriza... biserica, precum legea, interzice casatoriile intre rude de pana la gradul 4 (exclusiv). de aceea exista si infractiunea de incest.

iar aceste interdictii au izvorat tocmai din cateva motive cum ar fi genetica sau vicierea consimtamantului.
Erebus
Postat pe 19 Iunie 2009 12:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubesc un scorpion... 14 De la: Cassey 15 Mai 2009 13:53
oare chiar nu putem fi impreuna 54 De la: always_same 1 Iulie 2011 16:26
va rog ajutati-ma pt mine f important!! 7 De la: ionutza02 6 Octombrie 2009 11:42
iubire? 64 De la: MONYK_ADRIANA 28 Aprilie 2009 08:59
VA rog din suflet ,sa ma ajtati ! 19 De la: kudika_5795 26 Aprilie 2012 09:06