Mai multe
Pai de aia esti frustrata, ca ceea ce pentru mine si familia ta sunt principii morale pentru tine sunt non-principii. Dar tu totusi te-ai despartit de el pentru non-principiile familiei tale.
|
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 17:33 |
||
|---|---|---|
|
femeie, incep sa cred k ai facut o fixatie din a-mi comenta parerile. chiar nu am de gand sa ma mai justific in fata unor obsedate k tn, la kre tre' sa le repeti la nesfarsit acelasi lucru, dar sub alta forma; deh, poate pricep odata si-odata. vezi-ti de principiile tale morale, lasa-ma pe mn cu non-principiile mele si gaseste-ti o ocupatie, k vad k n-ai. vezi k ai sute de forumuri pe kre sa palavragesti de nebuna; nu te mai lua de altii si limiteaza-te la sfaturile tale. crezi k o sa ma iau vreodata dupa gandirea ta kre miroase de la o posta a egoism? asa k te las si pe tn de-acu' sa-ti faci numarul k vad k te crezi la circ
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Mai 2009 17:51 |
||
|
Floryna draga, n-am vrut sa te critic, tu m-ai obligat, tu ai scris :"cucoana, dak nu stii sa fii un critic obiectiv, renunta la meserie ". Am incercat sa fiu obiectiva. Ce semeni fetitza draga ,aia culegi si inca o data iti repet : daca vrei sa fi respectata in viata, invata sa-i respecti pe ceilalti.
|
||
|
|
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 18:17 |
||
|
Daca nu esti in stare sa respecti parerile celorlalti fara sa le aduci comentarii jignitoare atunci de ce ai pretentia ca ei sa faca acest lucru? Numai bine, esti tratata asa cum ii tratezi pe ceilalti asta am vrut sa-ti demonstrez. |
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 18:37 |
||
|
uita-te si citeste pe pag anterioare k u te-ai luat prima de mn(mai stai si prost cu memoria) iar knd sunt atacata , atac la randul meu. asa ca, urmeaza-ti sfatul si respecta parerile altora; abia atunci sa ai pretentia sa te respect si io pe tn. critica ai fost de la primele tale fraze pe care mi le-ai insirat; nu numai din momentul in kre te-am facut eu asa. ti-am zis eu, cu tn ma intorc mereu de und am plecat, doar pt k uiti intr-una ce scrii si d und incepi. dang-dang...
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Mai 2009 19:00 |
||
De la: floryna_90, la data 2009-05-05 17:07:47 Nu e prima data cand nu esti multumita ca cineva isi permite sa-ti atraga atentia asupra unui lucru ....daca tot vrei sa vorbesti de una singura pe net de ce nu iti deschizi mataluta un blog si te asiguri de faptul ca nimeni nu se baga peste ceea ce spui tu ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Mai 2009 19:27 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-05 19:27:48De la: floryna_90, la data 2009-05-05 17:07:47 e vb de felul in kre a facut-o. una e sa zik k nu e de acord cu ceea ce scriu, si alta sa arunce cu noroi in mn; asta nu accept. aici e cumva locul in kre sa-i critici pe altii pt felul in kre gandesc sau scriu? nu cred, si imi pare rau sa-ti spun k n-am sa-ti urmez sfatul am sa-mi dau cu parerea de cate ori vreau, AICI
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Mai 2009 19:33 |
||
De la: floryna_90, la data 2009-05-05 19:33:41 aici e cumva locul in kre sa-i critici pe altii pt felul in kre gandesc sau scriu? nu cred, si imi pare rau sa-ti spun k n-am sa-ti urmez sfatul Draga mea , nu am nimic cu tine personal asa ca nu e cazul sa-ti faci pareri gresite dar da , aici e locul unde fiecare critica pe cine are chef asa ca daca nu vrei critici ...pune mana si lucreza la blogul ala Mi-am permis sa-ti dau sfaturi doar pt ca am obs ca nu-ti plac criticile .....daca nu-l accepti problema ta dar nu te mai stresa de fiecare data cand cineva intervine si-ti demonteaza argumentele cu propriile tale cuvinte
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Mai 2009 20:00 |
||
|
iar eu ti-am mai zis k nu ma deranjeza sa fiu contrazisa. insa cand vine vorba de jignire, bineinteles k ma apar si atac si eu la randul meu pt k n-am de ce sa ma las calcata in picioare de oricine. iar blogul tot nu-l fac
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Mai 2009 20:07 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-05 18:37:36 Nu stiu de ce am avut proasta inspiratie de a-ti arata unde ai gresit. Nu stiu de ce am vrut sa-ti arat care este cauza injuraturilor pe care le-ai primit. Cred ca am vrut sa te ajut, sa constientizezi de unde a plecat totul. Nu poti incepe prin a-ti sustine o idee si a-i declara incuiati pe cei care nu sunt de acord cu tine. Mai ales cand vorbim despre fapte imorale. Da' intr-adevar am memorie proasta, am uitat ca tu esti cea mai desteapta de pe aici, cea mai deschisa la minte care face cat 10 altele de pe aici, nevinovata, care si-a spus doar parerea si a fost injurata, fara sa ia in calcul ca ea jigneste cat de mult poate si dupa aceea intreaba mirata de ce e injurata. |
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 21:39 |
||
|
u kre parte nu ai inteles-o? dak cnva nu era de acord cu mn, putea sa mi-o zik fara sa injure. knd am zis k cnva nu are minte, am zis-o dupa ce mi-a dovedit k asa este; 4 din 5 cuv erau injuraturi, ce voiai sa-i zic: da, cred k ai dreptate.....? nu e nevoie sa-mi arati u ce si und am gresit pt k eu stiu sigur ce am scris; singura greseala a fost sa stau la discutii cu una care vb k la usa cortului sperand k mai are si altceva d zis iar u vii asa, val vartej si te urci tot in capul meu. n-ai zis un cuvintel de vocabularul aleia, dar te iei de mn k scriu prescurtat.....si mai ai si pretentia sa tac
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Mai 2009 22:01 |
||
|
"da, cum ziceam, e greu sa schimbi mentalitati care se conduc dupa idei preconcepute" Asta e fraza pe care ai scris-o despre cei care nu-s de acord cu astfel de relatii si implicit cu parerea ta. Cauta bine, ai sa observi ca de aici incepe totul, pana aici nimeni nu ti-a spus nimic deci tu ai fost prima care a atacat, ai atacat moralitatea noastra, ne-ai clasat la incuiati. |
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 22:17 |
||
| Uite , te intreb, stiai ca cei 2 veri de gradul 2 nu se pot casatori religios? Ce parere ai despre acest aspect? | ||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 22:22 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-05 22:17:36 "da, cum ziceam, e greu sa schimbi mentalitati care se conduc dupa idei preconcepute" draga mea, dak u ai inteles asta din ce am scris eu, nu mai e problema mea. nu era vorba de pers incuiate, ci de faptul k pt multi a devenit o traditie interdictia casatoriei intre rude pana la linia a7a; ideile preconcepute vin de demult si nu e de mirare k multi cred in ele. asa cum in antichitate, moda era chiar casatoria intre rude acum e invers. dar nu am zis k cnva e incuiat, ci k eu sunt dispusa sa accept anumite exceptii. |
||
|
x_tina90 Postat pe 6 Mai 2009 00:55 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-05 22:22:24 Uite , te intreb, stiai ca cei 2 veri de gradul 2 nu se pot casatori religios? Ce parere ai despre acest aspect? da, stiu k nu se poate mai ales din pct de vedere religios. dar ti se pare normal k tot religia a acceptat casatoria intre gay? sau ti se pare normal k tot religia interzice sa intri intr-o biserica catolica doar pt a nu pierde teren? mie nu. mi se pare k uneori trebuie sa ne ascultam si inima pt k religia a fost intr-o oarecare masura, imbogatita de oameni si nu e neaparat ceea ce ii place lui Dumnezeu. adik tipa respectiva, care este impreuna de 5 ani cu varul ei de gr2 si pe care il iubeste atat de mult, nu cred k pacatuieste mai mult ca una care avorteaza. asta a fost parerea mea iar ceilalti au inceput sa afirme niste aberatii totale: cum k mi-as trage-o cu fratemiu, k as fi facuta din frate si sora......adk totusi, e PAREAREA MEA si nu aveam dc sa tac. |
||
|
x_tina90 Postat pe 6 Mai 2009 01:29 |
||
|
Fiecare generatie devine din ce in ce mai deschisa la astfel de comportamente imorale, incepem sa acceptam din ce in ce mai putin religia, incepem sa acceptam tot mai usor comportamente deviante. Uite , de exemplu mie mi-e teama ca acceptarea unei relatii intre verii de gradul 2 deschide poarta acceptarii unei relatii intre verii de gradul1 care mai departe deschide poarta unei relatii de iubire intre frati....... Vezi tu, mama a acceptat mai usor ceea ce bunica nu accepta, eu am acceptat mai usor ceea ce nu accepta mama, dupa mine vin alte generatii care accepta cu usurinta ceea ce eu nu accept si tot asa acceptarea unei fapte imorale duce de fapt la acceptarea unei fapte si mai imorale. Mi-e teama ca acea moda a casatoriilor intre veri a dus in timp la degradarea materialului genetic, mi-e teama ca acum nici mediul inconjurator (de care generatii intregi si-au batut joc) nu ne mai ajuta, mi-e teama ca respiram alt aer, ca stratul de ozon nu ne mai protejeaza, ca apa e din ce in ce mai poluata, ca alimentele pe care le consumam sunt din ce in ce mai saturate de chimicale. Mi-e teama ca scaderea mediei de viata spune multe. Mi-e teama ca natura se razbuna pe noi si daca la aceasta se adauga si casatoriile intre rude din ce in ce mai apropiate nu stiu unde se va ajunge. Vorbeai de exceptii, mie mi-e teama ca exceptia a inceput sa faca regula. |
||
|
valita76 Postat pe 6 Mai 2009 12:05 |
||
|
adik tipa respectiva, care este impreuna de 5 ani cu varul ei de gr2 si pe care il iubeste atat de mult, nu cred k pacatuieste mai mult ca una care avorteaza. Ei uite eu nu judec care pacat este mai mare , pentru ca intotdeauna un pacat mai mic duce la unul mai mare si chiar tipa respectiva ar putea ajunge in situatia in care sa avorteze. |
||
|
valita76 Postat pe 6 Mai 2009 12:35 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-06 12:35:25adik tipa respectiva, care este impreuna de 5 ani cu varul ei de gr2 si pe care il iubeste atat de mult, nu cred k pacatuieste mai mult ca una care avorteaza. valita76, daca apuci sa te culci cu cineva, din placere desigur, si apoi aflii ca ti-e var, e pacat!? |
||
|
kudika021822 Postat pe 6 Mai 2009 12:40 |
||
| Continuarea relatiei dupa ce afli ca ti-e var este pacatul mai mare. | ||
|
valita76 Postat pe 6 Mai 2009 12:47 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-06 12:05:03 Fiecare generatie devine din ce in ce mai deschisa la astfel de comportamente imorale, incepem sa acceptam din ce in ce mai putin religia, incepem sa acceptam tot mai usor comportamente deviante. Uite , de exemplu mie mi-e teama ca acceptarea unei relatii intre verii de gradul 2 deschide poarta acceptarii unei relatii intre verii de gradul1 care mai departe deschide poarta unei relatii de iubire intre frati....... eu vorbeam de religia care a capatat tot mai mult note politice in ziua de azi, din cauza celor care isi urmaresc mai mult propriile interese: vezi sa platesti cu zahar si ulei la biserica k altfel te bate Dumnezeu, vezi sa nu stai la un loc in biserica cu barbatii k ei au mai putine pacate-cum e la tara, vezi sa nu intri intr-o biserica catolica k e pakt- de park acolo nu tot lui Dumnezeu te rogi, dar deh, cum sa piarda ortodoxii teren s.a.m.d. ABERATII TOTALE de religia asta vorbeam acolo. eu una, ma duc la biserica doar k sa ma pot concentra si sa ma rog mai usor pt cateva ore, si nu pt a respecta niste cutume care de cele mai multe ori nici nu au legatura cu credinta. stim, toti ne rugam lui Dumnezeu, dar nu stim ce anume din religia fiecaruia accepta El sau nu. fata asta de care tot vorbim, il iubeste mult pe omul ala si dak tot au atata timp impreuna, banuiesc k va vrea si copii; si nu sa-i avorteze. si stii ce mai cred? dak se roaga suficient, va avea copii mult mai normali si mai sanatosi decat una care bea, fumeaza, se drogheaza sau toata viata ei n-a facut decat sa injure si sa imprastie numai invidie si venin in jur. NOTA! asta e un caz aparte. ea a simtit pe moment k e al ei si asa a fost sa fie. nu pot sa-i zic acum "fato da' nebuna mai esti, u chiar n-ai mai gasit altul? desparte-te de el" (k si cum as zice sa-si schimbe ciorapii). privim dinafara toata trb si ea acum chiar e disperata. nu vreau sa se mai inteleaga iar gresit ce am zis. ar fi minunat sa stim sa evitam toti cazuri ca asta. doamne cat am vorbit....
|
||
|
x_tina90 Postat pe 7 Mai 2009 01:48 |
||
De la: kudika021822, la data 2009-05-06 12:40:30De la: valita76, la data 2009-05-06 12:35:25adik tipa respectiva, care este impreuna de 5 ani cu varul ei de gr2 si pe care il iubeste atat de mult, nu cred k pacatuieste mai mult ca una care avorteaza. f tare. ai un ton de parca intrebi pe Dumnezeu. da' oare dak m-am mai sarutat cu el, o fi pacat?
|
||
|
x_tina90 Postat pe 7 Mai 2009 01:51 |
||
|
Floryna, am impresia ca tu nu poti fi obiectiva, tu asa vezi lucrurile pentru ca-i cunosti si ai anumite sentimente pentru ei. Fiecare face pana la urma ce vrea atata timp cat nu are pretentia ca fapta sa sa fie acceptata, aprobata ( in cazul in care este imorala, ilegala ....) de societate. In alta ordine de idei, "biserica" suntem noi, credinciosii, asta este parerea mea. N-am intalnit pana acum o biserica ortodoxa in care barbatii si femeile sa nu stea in acelasi loc ( la catolici cred ca este asa), stiam ca femeile nu au voie sa intre in altar. Credinta mea este in suflet. Nu stiam ca trebuie sa platesti cu zahar, ce fac cu zaharul? Ca dai ceva, e normal, au nevoie de ulei pentru mir, vin pentru impartasanie, paine pentru anafura etc. si pana la urma trebuie sa traiasca si ei din ceva si nu cred ca te bate Dumnezeu daca n-o faci, dar la cat de darnici am ajuns probabil ca vor ajunge sa ne opreasca si o taxa direct de pe "fluturash". Nu vreau sa le iau apararea , este deranjant sa-ti ceara taxe la inmormantare, botez, cununie dar ma gandesc ca din cauza bunatatii noastre au ajuns sa ne Jegmaneasca in astfel de momente, ca de bunavoie nu prea mai dau oamenii. Dar poate sunt subiectiva eu, din cauza lipsei de informatii, nu stiu care este sursa lor de finantare. Si sa nu uitam ca si ei sunt oameni si pot fi lacomi ,................. "f tare. ai un ton de parca intrebi pe Dumnezeu. da' oare dak m-am mai sarutat cu el, o fi pacat?" O sa ma fac ca nu-ti observ ironia si o sa-ti spun ca vorbeam despre pacate si puncte de vedere. |
||
|
valita76 Postat pe 7 Mai 2009 09:02 |
||
|
||
|
yumy Postat pe 7 Mai 2009 09:06 |
||
|
Buna nu am apucat sa citesc tot ce s-a postat, ca sa evit sa citesc cum unele fete in loc sa dea un sfat prefera sa se atace pe aici. Si mie mi-a placut un var de gradul 2, noroc ca era un fustangiu, eram mica 16- 17 ani si mi se parea ca e buricul pamantului, bine ca nu a evoluat intr-o relatie, chiar am intrebat un preot referitor la chestia asta, si mi-a zis ca daca nu s-a intamplat nimic ar fi bine sa stau deoparte. Daca voi zici ca deja aveti o relatie de atatia ani si va iubiti eu zic ca e pacat sa renuntati. Daca stam sa ne gandim toti suntem rezultatul unui incest toti am aparut din copii lui Adam si Eva care erau frati, asta in cazul in care nu credeti ca ne tragem din maimute si in cazul acesta chiar ce mai conteaza. PS daca ti-e frica ca pacatuiesti (desii nu cred ca se mai gandeste prea multa lume in ziua de astazi, majoritatea se gandeste la gura lumii) dupa parerea mea pacatul a fost deja comis (pp ca ati facut dragoste?), continuoare relatiei si incercarea de casatorie ar fi lucrul cel mai bun pe care ai putea sa-l faci. |
||
|
luminita_dy Postat pe 7 Mai 2009 10:17 |
||
De la: luminita_dy, la data 2009-05-07 10:17:53Buna nu am apucat sa citesc tot ce s-a postat, ca sa evit sa citesc cum unele fete in loc sa dea un sfat prefera sa se atace pe aici. Nu stiam ca nu e acceptata casatoria intre veri de gradul 2, sunteti siguri? |
||
|
luminita_dy Postat pe 7 Mai 2009 10:27 |
||
eu cunosc un caz in care ei erau veri si sau casatorit nu stiu sigur dak la biserik sau nu....dar stiu siguri k sunt veri mie mi se pare fff trista toata treaba ce mama naibi sau terminat barbatii pe pamantu asta??? chiar nu mai exista niciunu disponibil numai veri?? trist fff trist
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 7 Mai 2009 10:30 |
||
valita, n-am nicio trb cu ei, nu- i cunosc deloc eu raman la sfatul pe kre il dadusem de la primele pag tipei, iar ea va face ce va simti
|
||
|
x_tina90 Postat pe 7 Mai 2009 19:22 |
||
| eu sunt de parere k nu suntem animale sa ajungem la relatii de genul asta....eu personal nu sunt de acord.. | ||
|
roxy55 Postat pe 29 Mai 2009 21:40 |
||
| ca distractie, cand esti tanar, cred ca e ok (fara all that religious crap). dar nu ca relatie lunga, sau casatorie sau mai stiu eu ce. | ||
|
l_diana_c Postat pe 29 Mai 2009 21:50 |
||
De la: l_diana_c, la data 2009-05-29 21:50:25ca distractie, cand esti tanar, cred ca e ok (fara all that religious crap). dar nu ca relatie lunga, sau casatorie sau mai stiu eu ce. scz...k distractie ??? alta distractie in afar' de sa si-o traga cu varu-su nu poate gasii???
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 1 Iunie 2009 10:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sf. Valentin | 94 | De la: scorpio67 19 Februarie 2011 14:24 |
| e oare imposibil??Cum sa o fac sa inteleaga ca eu imi doresc tot dar nu reusesc? | 68 | De la: prozatos 30 Octombrie 2010 13:20 |
| o parere...un sfat...orice...va rog? | 60 | De la: Corina1205 1 Aprilie 2010 16:20 |
|
|
||
| confuza!!!!!!! | 12 | De la: kentfarafiltru 4 Decembrie 2009 09:31 |
| Cea mai mare dovada de iubire | 48 | De la: FRANNNCE 9 Octombrie 2009 10:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.