Mai multe
De la: just_laura, la data 2009-04-30 16:38:37De la: flor38T, la data 2009-04-30 16:32:28 Laura
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 30 Aprilie 2009 17:23 |
||
|---|---|---|
|
||
|
valita76 Postat pe 30 Aprilie 2009 17:27 |
||
nasol ...e pacat ...e aiurea ...nu cred k rezista relatia asta dar cine stie poate fug amindoi in lume dumnezeu tre sa-i ajute:)
|
||
|
|
||
|
aleexa29_yahoo_com Postat pe 30 Aprilie 2009 18:33 |
||
De la: just_laura, la data 2009-04-30 16:38:37De la: flor38T, la data 2009-04-30 16:32:28
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 30 Aprilie 2009 18:36 |
||
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 30 Aprilie 2009 18:38 |
||
De la: valita76, la data 2009-04-30 16:10:19De la: valita76, la data 2009-04-30 16:08:52pwey cititnd cum scrii u, io cred k u esti penibila, k io nush de kre scoala facetzi dar knd vad k va mai datzi shi mari pentru asa comunikre ........ buna remarca intr-adevar; dak tot erai u asa desteapta pe kt te crezi, te luai de una kre tot injura de 3 zile pe-aici, nu de prescurtarile mele. asa k m-ai bn ti-ai vedea de trb tale k vad k nu le ai cu criticile; ai vrut si u sa spui ceva aici.cum nu aveam de gand sa ma adresez tie, n-am sa-ti mai dau expliktii multe. dak intr-un cadru oficial, vorbesc si scriu intr-un anumit fel, in timpul liber imi permit sa ma port cum vreau; fara sa-mi fie frik k vine cucoana cutare si-mi da lectii de limba romana. am trecut demult de etapa asta si am invatat la timpul respectiv tot ce trebuia sa stiu si ce nu am de gand sa-ti etalez matale pe-aici.
|
||
|
x_tina90 Postat pe 30 Aprilie 2009 20:32 |
||
De la: flor38T, la data 2009-04-30 16:32:28 hai k am vzt cata maturitate zace in tanti
|
||
|
x_tina90 Postat pe 30 Aprilie 2009 20:34 |
||
De la: floryna_90, la data 2009-04-30 20:34:13De la: flor38T, la data 2009-04-30 16:32:28 florino pana la urma care'i problema ta?? parca ziceai ca n'ai sa te mai bagi in seama.. da' vad ca n'ai rabdare... mori sa fii si tu bagata in seama... ia stai tu frumusel in bancutza ta si hai du'te ca ai de invatat.. doar esti la facultate nu??? |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 30 Aprilie 2009 23:16 |
||
De la: just_laura, la data 2009-04-30 14:18:08De la: floryna_90, la data 2009-04-30 14:08:40De la: just_laura, la data 2009-04-30 13:56:09De la: floryna_90, la data 2009-04-30 13:38:49De la: just_laura, la data 2009-04-30 10:43:38De la: floryna_90, la data 2009-04-29 18:52:49 hai k esti chiar nesimtita.......chiar provoci greatza |
||
|
myeyes Postat pe 1 Mai 2009 13:21 |
||
| Hai ca ai sarit calul destul.Fetito draga deja provoci greata pe-aici, termina-ti papusile de tuns. | ||
|
flor38T Postat pe 1 Mai 2009 19:38 |
||
|
cum ziceam...isi fac aparitia tot mai multe frustrate neimplinite social si profesional kre isi varsa amarul pe cei kre stiu sa se bucure de viata. mai iesiti in lume sa vedeti k socialiarea nu inseamna sa impartiti injuraturi si "intepaturi" in stanga si-n dreapta. nu am nevoie de atentia unor astfel de oameni dar nici nu ma las calcata in picioare de niste non-persoane. diavolito, stii bn k nu ma mai impresionezi; ai dovedit demult ce-ti poate capul. hotararea de a pleca sau de a veni imi apartine;
|
||
|
x_tina90 Postat pe 1 Mai 2009 22:51 |
||
adevarul e ca e usor sa vorbim si sa ne dam cu parerea in necunostinta de cauza , sau mai bine zis dc nu am trait-o pe pielea noastra...pana mai ieri eram eram 90%deacord cu "majoritatea" , si as fi zis la fel k sunt destui oameni n lumea asta care sa ne fie alaturi intr-o relatie....dar daca necunoscutul isi spune cuvantul si , cum sunt atatea cazui ei nu stiu ca sunt verisori/neamuri pana cand dragostea e prea mare , pana cand au ajuns in cea mai frumoasa etapa a relatiei lor, cand isi fac vise, planuri , viitorul impreuna... nu am ajuns inca in situatia descrisa mai sus, pentru ca pt moment ma macina imaginea intiparita in minte cu pozele lui...cu chipul lui ....ca sa nu mai zic ca e si departe de mine, si ca el nu stia de faptul k suntem veri de gr 2 , si eu i-am retezat-o de la inceput cu stirea bomba,....la fel de socanta si pt el....as vrea sa plecam in lume doar noi 2, fara prejudecatile comuniste de aici....numai asa vad un viitor linistit....ca sa nu ma mai necajesc si la gandul copiilor, ca fruct al dragostei ce leaga 2 indragostiti, asa vad eu un copil,.. intr-o situatie de genu ce ar fi de facut??? :((( |
||
|
Postat pe 2 Mai 2009 23:04 |
||
De la: kudika020224, la data 2009-05-02 23:04:27adevarul e ca e usor sa vorbim si sa ne dam cu parerea in necunostinta de cauza , sau mai bine zis dc nu am trait-o pe pielea noastra...pana mai ieri eram eram 90%deacord cu "majoritatea" , si as fi zis la fel k sunt destui oameni n lumea asta care sa ne fie alaturi intr-o relatie....dar daca necunoscutul isi spune cuvantul si , cum sunt atatea cazui ei nu stiu ca sunt verisori/neamuri pana cand dragostea e prea mare , pana cand au ajuns in cea mai frumoasa etapa a relatiei lor, cand isi fac vise, planuri , viitorul impreuna... urmeaza-ti inima
|
||
|
x_tina90 Postat pe 3 Mai 2009 01:23 |
||
De la: floryna_90, la data 2009-05-01 22:51:34cum ziceam...isi fac aparitia tot mai multe frustrate neimplinite social si profesional kre isi varsa amarul pe cei kre stiu sa se bucure de viata. hai du'te ca chiar puti
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 3 Mai 2009 03:03 |
||
De la: floryna_90, la data 2009-05-03 01:23:05De la: kudika020224, la data 2009-05-02 23:04:27adevarul e ca e usor sa vorbim si sa ne dam cu parerea in necunostinta de cauza , sau mai bine zis dc nu am trait-o pe pielea noastra...pana mai ieri eram eram 90%deacord cu "majoritatea" , si as fi zis la fel k sunt destui oameni n lumea asta care sa ne fie alaturi intr-o relatie....dar daca necunoscutul isi spune cuvantul si , cum sunt atatea cazui ei nu stiu ca sunt verisori/neamuri pana cand dragostea e prea mare , pana cand au ajuns in cea mai frumoasa etapa a relatiei lor, cand isi fac vise, planuri , viitorul impreuna... Asta inseamna ca si tu ti'ai tras'o cu varu' lu' mamica ta.. Ti'o placut asa'i? Hai recunoaste
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 3 Mai 2009 03:04 |
||
|
TREBUIE sa iei in "ecuatie", mai multe aspecte, in afara de "gura" parintilor si a lumii....nu uita, ca intotdeauna "ies" copii cu malformatii fizice si psihice...in urma relatiilor dintre rude, deci....TU DECIZI !!!! pupici
|
||
|
kudika009785 Postat pe 3 Mai 2009 08:42 |
||
De la: kudika009785, la data 2009-05-03 08:42:57TREBUIE sa iei in "ecuatie", mai multe aspecte, in afara de "gura" parintilor si a lumii....nu uita, ca intotdeauna "ies" copii cu malformatii fizice si psihice...in urma relatiilor dintre rude, deci....TU DECIZI !!!! draga mea,yo am avut o relatie cu verisoara de gradu 1 o relatie care din fericire sa terminat numai dupa 3 luni,parinti ei sau despartit acum 22 de ani,ea a ramas cu mama ei,nu dupa mult timp s'au mutat in alt judet si aici specific,nu au pastrat legatura cu niciuna dintre rudele de pe tata,efectiv nu ne'am cunoscut,cu serviciu calatoresc mult prin tara asa ne'am intanlit,cand ma prezentat parintiloi,din discute in discutie a aflat de unde sunt si mau intrebat:il cunosti pe cutarica?eu:normal e tata,asa am aflat ca suntem verisori de gradul1....acum eu intreb:cine sunt vinovati?noi ca nu ne'am cunoscut,parinti ca n'au pastrat legatura s'au hai sa dam vina pe destin......
|
||
|
scorpyoW Postat pe 3 Mai 2009 11:06 |
||
|
Daca vreti sa va cununati religios ,nu puteti .Canoanele bisericesti interzic casatoria intre rude pana la gradul sapte , cu mici excepti cand se acorda dispensa chiar de Patrarh . Va ramane cununia civila pe care nu o interzice nimeni ,dar acolo atentie la schimbarea numelui (daca este cazul). In ceea ce priveste retardul copiilor, nu uitati ca pana sa amestece Dumnezeu semintiile ,copii rezultau chiar din veri de gradul I .Daca voi puteti si va iubiti suficinet de mult ca sa astupati si gura lumii...atunci bafta multa !!! |
||
|
ionia Postat pe 3 Mai 2009 11:19 |
||
|
Am ramas masca cand am vazut cat v-ati luat de fata asta(Floryna) si daca stati mai bine sa va ganditi poate o sa realizati ca are dreptate ..... Nu stiu cine a scris codul penal acolo dar in fine acolo specifica ca incest e doar intre rudele in linie directa adik de ex. o pers cu fratele, mama, tata, bunica, bunicu , strabunica etc. un var de gradul doi nu este ruda pe linie directa iar daca va interesati mai bine veti descoperi ca se nasc copii cu retard mintal doar din rude pana la Var de gr 1. In schimb la relatia dintre doi verisori de gradul 2 se pune in discutie doar moralitatea si ideologiile de mult uitate a unora. Nu spun ca sunt de acord cu asa ceva poate ca si eu "sufar" de ideologii de mult uitate dar in schimb stiu sa citesc si sa analizez mai bine o situatie. Nu mi s-a parut deloc frumos cat ati jugnit-o pe Floryna pentru simplul fapt ca si-a dat cu parerea. Iar diavolitzo take it easy chiar nu inteleg pentru ce trebuie sa jignesti persoane care nu le cunosti |
||
|
Girl_in_black Postat pe 3 Mai 2009 11:31 |
||
De la: Girl_in_black, la data 2009-05-03 11:31:40Am ramas masca cand am vazut cat v-ati luat de fata asta(Floryna) si daca stati mai bine sa va ganditi poate o sa realizati ca are dreptate ..... uhh, ce bn k observa cnva ce s-a intamplat pe-aici ... incepeam sa cred k eu sunt aia nebuna pt k vorbesc k un om civilizat
|
||
|
x_tina90 Postat pe 3 Mai 2009 16:22 |
||
|
vedetiva fiecare de drumul vostru pana nu o sa fie prea tarziu.am auzit ca nici religia nu permite asa ceva totusi avem acelasi sange |
||
|
Postat pe 3 Mai 2009 18:40 |
||
| Deci ca sa ma fac inteleasa....Eu nu sunt de acord cu relatiile dintre veri....DAR sunt familii foarte mari in care se poate intampla sa nu se stie toate rudele intre ele si ce se intampla in momentul in care tu esti impreuna cu o persoana, te casatoresti si afli dupa ceva timp ca de fapt sunteti verisori de gr 2 ....si eventual sa mai ai si vreo 2 copii....ce faci in mometul respectiv....si cunosc un caz....in care ei se iubesc mai mult ca la inceput ...au un copil si este perfect sanatos....Sunt constienta ca e cam aiurea....eu tot ce am spus in mesajul de mai sus a fost sa "traduc" articolul respectiv....si nu intleegam de ce s-a luat lumea de biata fata....cred ca fiecare are voie sa isi dea cu parerea si daca o persoana care isi spune opinia este batjocorita si luata la misto inseamna ca nu suntem sanatosi. | ||
|
Girl_in_black Postat pe 3 Mai 2009 19:14 |
||
|
Draga Floryna, tie iti place scandalul , draga mea. Arunci cu jigniri in stanga si-n dreapta si cand esti injurata te transformi in victima. Nu esti o victima, inainte de a judeca efectul trebuie sa cauti cauza. Mama avea o vorba: " daca vrei sa fi respectata in viata, invata sa-i respecti pe ceilalti". |
||
|
valita76 Postat pe 4 Mai 2009 11:25 |
||
|
Referitor la tema, fie ca va place sau nu, traim intr-o societate cu reguli scrise si nescrise, nu va asteptati sa fim de acord cu astfel de relatii. Nu ne facem singuri regulile dupa bunul nostru plac. |
||
|
valita76 Postat pe 4 Mai 2009 11:37 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-04 11:25:38 Draga Floryna, tie iti place scandalul , draga mea. Arunci cu jigniri in stanga si-n dreapta si cand esti injurata te transformi in victima. Nu esti o victima, inainte de a judeca efectul trebuie sa cauti cauza. singurul adevar pe kre i l-am zis (nu jignire ) a fost k n-are creier; a fost o concluzie pe care am tras-o dupa ce pagini intregi le-a umplut cu injuraturi. cucoana, dak nu stii sa fii un critic obiectiv, renunta la meserie
|
||
|
x_tina90 Postat pe 4 Mai 2009 19:12 |
||
De la: floryna_90, la data 2009-05-04 19:12:16De la: valita76, la data 2009-05-04 11:25:38 Draga Floryna, tie iti place scandalul , draga mea. Arunci cu jigniri in stanga si-n dreapta si cand esti injurata te transformi in victima. Nu esti o victima, inainte de a judeca efectul trebuie sa cauti cauza. “Pasarica” , ( suna la fel de bine precum “cucoana”), scriai pe la inceput: “e greu sa schimbi mentalitati care se conduc dupa idei preconcepute”, te contrazic, noi avem principii morale si a fi de acord cu o astfel de relatie inseamna a ne bate joc de moralitatea noastra, a deveni la fel de imorali ca si persoanele despre care vorbim. Mai scrii :”dak voi va iubiti totusi de atata timp, nu renuntati. nici nu sunteti rude de gradul 1”, pasarica stiai ca fratii, in linie directa, sunt rude de gradul 2? Ca tu ai moralitate indoielnica reiese de aici: „dar dak ai curajul sa iti infrunti familia, iubiti-va in continuare. io nu am avut curajul asta....... ". De aici reiese si faptul ca desi tu ne numesti pe noi frustrate, cea frustrata esti tu, pentru ca nu ai avut curajul sa lupti pentru relatia cu varul mamei tale. Dupa parerea ta, noi cei care nu suntem de acord cu aceasta relatie suntem incuiati, bine ca esti tu deschisa la minte, poate copiii tai vor fi si mai deschisi la minte ca tine si vor accepta relatia sexuala intre frate si sora, asta inseamna pentru voi sa fiti deschisi la minte, acolo ne indreptam, cu cat esti mai imoral cu atat esti mai deschis la minte. Tot tu scrii catre diavolita: „sunt mai matura decat 10 tipe k tn la un loc, pt k am trecut prin multe” - pasarica, daca nu stii sa inveti din experiente degeaba treci prin ele, unde-i dovada de maturitate? In viata, poti sa ai coeficientul de inteligentza acceptat si de mensa, sa ai 100 de facultati, sa ai tot ce vrei tu, daca nu ai principii morale si respect nu valorezi nici cat o ceapa degerata. |
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 12:38 |
||
De la: moni89, la data 2009-04-13 17:33:49sunteti cele mai tari insa nu v-am cerut sa va etalati cultura si nici ironia ci o simpla parere...oricum va multumesc pt efortul depus dupa ce k esti cam proasta mai si semnalizezi...e o simpla si umila parere.... |
||
|
bruneagra25 Postat pe 5 Mai 2009 12:41 |
||
| doamne feri e un pacat ffff mare nu poate iesi ceva bn de acolo | ||
|
kudika004953 Postat pe 5 Mai 2009 13:18 |
||
De la: valita76, la data 2009-05-05 12:38:49De la: floryna_90, la data 2009-05-04 19:12:16De la: valita76, la data 2009-05-04 11:25:38 Draga Floryna, tie iti place scandalul , draga mea. Arunci cu jigniri in stanga si-n dreapta si cand esti injurata te transformi in victima. Nu esti o victima, inainte de a judeca efectul trebuie sa cauti cauza. ceea ce pt tn e un principiu, pt mn poate fi la fel de bn un non-principiu si invers; eu am gandirea mea iar u o ai pe-a ta si ai face bn sa stai deoparte in ceea ce ma priveste pt k nu ma interesseaza parerile tale. nu eu ti-am cerut sfatul; eu am stiut f bn ce am avut de facut knd am trecut prin asta.. nu era vb de cazul frate-sora asa k nu mai scrie de pe pereti. da, fam mea a fost cea mai puternica motivatie knd m-am despartit de el. dar cum am mai scris, puteam sa continui si fara sa stie ai mei dak imi doream asta atat de mult. puteai sa ma numesti "frustrata" in cazul in care el lua decizia de a ne desparti; asa, eu i-am spus ce am aflat si cum e mai bn, iar el a acceptat. habar nu ai u ce am invatat pana acum din toate intamplarile si nici nu am de gand sa-ti etalez tie cunostintele mele...makr dak as fi avut cui
|
||
|
x_tina90 Postat pe 5 Mai 2009 17:07 |
||
Si tu te-ai despartit de el pentru un non-principiu
|
||
|
valita76 Postat pe 5 Mai 2009 17:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubire inposibila | 11 | De la: elfuletz5 9 Martie 2009 23:49 |
| Riduri - ochi si pe frunte | 12 | De la: Barbie30_ 10 Noiembrie 2010 21:02 |
| relatie ciudata | 52 | De la: Micaell 9 Februarie 2012 12:01 |
|
|
||
| dragoste imposibila | 18 | De la: vikidutza 14 Martie 2009 22:24 |
| ce as putea face? | 14 | De la: crysa_tm 28 Iulie 2010 11:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.