Mai multe
|
Leia23 Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:25 |
||
|---|---|---|
De la: Leia23, la data 2009-11-29 16:25:27 Daca au fost fortate sau nu sa isi abandoneze copilul e problema lor si nu a mea,nimeni nu imi da dreptul sa le judec,eu mi-am spus convingerile personale.Dar sunt convingerile mele si nu le impun si altora.Cine poate spune ce e mai bine?E mai condamnabil sa avortezi sau sa abandonezi o fiinta fragila si fara aparare,sa o lasi in voia lui dumnezeu fara sa stii ce o sa ajunga ?Nu ai inteles nimic din ce am scris mai sus.Daca o femeie decide sa avorteze e pacatul ei si ea o sa traiasca cu asta pe constiintza,deci nu va mai ocupati voi de sufletele altora.Ganditi-va mai bine ca in lume sunt zeci de mii de copii care mor de foame si de sete in fiecare zi doar ptr ca marile puteri au decis ca e mai bine sa tina lumea la mila lor.De ce nu iesiti in strada sa militati ptr asta? |
||
|
Leia23 Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:28 |
||
scuze ptr raspunsurile neafisate de mai sus, internetul imi creeaza probleme
|
||
|
|
||
|
Leia23 Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:30 |
||
|
.. "IPOCRIZIA nu este o moda necunoscuta ...haideti sa dam in cap tuturor celor pe car enu ii consideram ''demni'' sa traisca ? ... celor saraci, taranilor, oamenilor mai putin norocosi, handicapatilor ... haideti sa le aratam ''mila'' ... JALNIC ... [/quote]" Aici esti off topic.Ce legatura au handicapatii,saracii,taranii in discutia noastra?Noi discutam despre avort, a da viatza sau nu unui copil, si nu despre uciderea celor ce sunt deja pe lume. |
||
|
Leia23 Postat pe 29 Noiembrie 2009 18:57 |
||
Dumnezeu sa aiba mila de noi!!
|
||
|
michaela23 Postat pe 29 Noiembrie 2009 20:32 |
||
| Da, intr-adevar, nu e bine sa faci avort. Daca ramai insarcinata, trebuie sa faci copilul. | ||
|
kudika081126 Postat pe 30 Noiembrie 2009 00:13 |
||
De la: Leia23, la data 2009-11-29 18:57:24" Aici esti off topic.Ce legatura au handicapatii,saracii,taranii in discutia noastra?Noi discutam despre avort, a da viatza sau nu unui copil, si nu despre uciderea celor ce sunt deja pe lume.[/quote] ... are o mare legatura ... toate categoriile sociale enumerate SUFERA de IPOCRIZIA multora care cred ca au mai multe drepturi cu toate ca sint goi si uscati interior ... a unor mamashe care toata viata doar au visat sa stea la bloc ... si in fond exacerbarea IPOCRIZIEI e ca si foamea ... maninci cite putin si tie foame tot mai mare ... sa inceput cu copii nenascuti se continua cu handicapatii (care sint prezentati ca niste monstri de care trebuie sa ne fie mila cind multi dintre ei sint mai buni si mai inteligenti decit majoritatea care se crede sanatoasa) ... multi romanii au ajuns FARA CARACTER, FARA MORALA, FARA ETICA ... multi dintre romanashi sint intregi fizic dar BOLNAVI la cap ... ... stiati doamna ca in romania DIN 6 COPII DOAR UNUL SE NASTE ? ... cine ii omoara ? ... FEMEILE ... in primul rind ... VI SE PARE NORMAL ? |
||
|
marco918 Postat pe 30 Noiembrie 2009 04:23 |
||
| ... vorbim de avorturi ... avorturile au o cauza simpla ... DEGENERAREA UNEI MARI PARTI A ROMANILOR ... LENEA DE A GINDI, DE A MUNCI, CURVASARIA, PLACEREA DE A BIRFI, DE A MINTI, EGOSIMUL, CINISMUL, LIPSA DE VALORI, DE CARACTER, DE ETICA ... | ||
|
marco918 Postat pe 30 Noiembrie 2009 04:30 |
||
| Salut.Nu cred ca este cazul jignirilor.Nu cred ca exista cineva care sa poate judeca pe altcineva atata timp cat nu este in pielea acelei persoane.da avortul este practic o crima nici eu nu sunt de accord cu asa ceva dar haide-ti sa nu mai judecam pe unul si pe altul.Nu aveam capacitatea asta.multumesc | ||
|
danutchirila Postat pe 30 Noiembrie 2009 16:26 |
||
De la: marco918, la data 2009-11-30 04:23:57De la: Leia23, la data 2009-11-29 18:57:24" ... are o mare legatura ... toate categoriile sociale enumerate SUFERA de IPOCRIZIA multora care cred ca au mai multe drepturi cu toate ca sint goi si uscati interior ... a unor mamashe care toata viata doar au visat sa stea la bloc ... si in fond exacerbarea IPOCRIZIEI e ca si foamea ... maninci cite putin si tie foame tot mai mare ... sa inceput cu copii nenascuti se continua cu handicapatii (care sint prezentati ca niste monstri de care trebuie sa ne fie mila cind multi dintre ei sint mai buni si mai inteligenti decit majoritatea care se crede sanatoasa) ... multi romanii au ajuns FARA CARACTER, FARA MORALA, FARA ETICA ... multi dintre romanashi sint intregi fizic dar BOLNAVI la cap ... ... stiati doamna ca in romania DIN 6 COPII DOAR UNUL SE NASTE ? ... cine ii omoara ? ... FEMEILE ... in primul rind ... VI SE PARE NORMAL ? [/quote] Nu draga doamna,nu prea vad unde e legatura.Continui sa amesteci lucrurile.Prin asemenea manipulari sperati poate sa va spalati propriile pacate.Daca dumnezeu a ales sa nu se amestece in alegerile oamenilor,voi cu ce drept il faceti ?Sau folositi religia acolo unde va aranjeaza mai bine ? Cum am mai spus, preocupati-va intai de viatza copiilor care exista deja, sau ce se intampla mai departe cu ei nu va mai intereseaza ?printre cei ipocriti care cred ca au toate drepturile va numarati si voi cele care si-au acordat dreptul sa se bage intr-o problema atat de intima care nu va priveste pe voi . Ca ne place sau nu sa recunoastem, toti avem o problema sau alta psihologica, doar nu crezi ca esti o exceptie, obsesia cu care lovesti persoane ce au deja de suportat aceasta decizie toata viata fiind o dovada. Mizeria judecatii semenului, ce poate fi un mare pacat in aceeasi masura ca si avortul, cu diferenta ca cei ce recurg la avort din motive ce va depasesc intelegerea, nu-si fac rau decat lor insisi, pe cand obsesiile si manipularile celor ca dumneata, fac rau altora. Eu respect toate credintele si religia fiecaruia atata timp cat si ei ne respecta pe noi fara sa ne impuna habotniciile lor,altfel ajungem sa ne dam in cap unii la altii din niste motive false. |
||
|
Leia23 Postat pe 1 Decembrie 2009 01:08 |
||
|
nu cred ca e o crima!! nu crezi e o crima mai mare sa lasi sa se nasca un copil cu o malformatie fff grava sau cu un handicap ( acum sunt tot felul de teste care descopera diferite boli)? eu am o intrebare pt tine:DACA AI VEDEA LA ECOGRAF CA COPILUL NU AR AVEA PICIOARE SAU MAINI CE AI FACE? L-AI NASTE SI L-AI LASA SA SE CHINUIE? MAI ALES IN TARA IN CARE RAIM CARE E PLINA DE PREJUDECATIIN CARE ESTI ARATAT CU DEGETUL SI DACA AISI UN MIC DEGET STRAMB? CE CREZI CA TE VA INTREBA COPILUL CAND VA CRESTE MARE? NU SUNT PT AVORT DAR CATEODATA TREBUIE.... DECAT SA CHINUI UN SUFLET |
||
|
iu123 Postat pe 1 Decembrie 2009 14:14 |
||
De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:45:14Nimeni nu face avort din placere. Si nu exista nicio metoda contraceptiva sigura 100%/ Ba da exista metoda 100% de contraceptie si aceea fiind legarea trompelor prin operatie si e 100% sigura si nu are cum sa dea gres. |
||
|
melysa35 Postat pe 1 Decembrie 2009 19:14 |
||
De la: camy32, la data 2009-12-01 19:14:37De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:45:14Nimeni nu face avort din placere. Si nu exista nicio metoda contraceptiva sigura 100%/ ... cea mai buna metoda a celor spalate la creier este eliminarea chirurgicala a uterului, trompelor ... am vazut o ''disperata'' de genul asta in UK care isi inchipuia ca salveaza lumea ... altele in romania cred ca vor avea mai mult sex ... fals ...
|
||
|
marco918 Postat pe 1 Decembrie 2009 20:51 |
||
De la: iu123, la data 2009-12-01 14:14:30nu cred ca e o crima!! nu crezi e o crima mai mare sa lasi sa se nasca un copil cu o malformatie fff grava sau cu un handicap ( acum sunt tot felul de teste care descopera diferite boli)? ... hai sa nu facem ca politicienii ... ti se pare ca toate avorturile de astazi cu care romania este clasata pe locul intii in lumea sint urmarea unor ''tragedii'' de genul asta ? ... ti se pare ca 5 din 6 sarcini care sint avortate sint urmarea unor ''tragedii'' de genul asta ? ... ti se pare ca e mai placut sa nu ii spui niciodata copilului nimic si sa il EXTERMINI decit sa recunosti ca asta e viata ? ... crezi ca copii care nu au ceea ce VOI credeti ca este ''standard'' v-ar fi acuzat ca nu ia-ti avortat ? ... trebuie sa ai mari probleme cu mansarda, ceea ce nu ma mai mira in romania ? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 1 Decembrie 2009 20:53 |
||
Hmmmm.... eu macar sunt multumita ca am avut curajul sa merg la Biserica dupa 3 ani si sa ma spovedesc....Nu stiu exact de ce mi-a fost frica....doar nu putea sa ma omoare preotul....dar acum sunt mult mai linistita....
|
||
|
amr2009 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:00 |
||
|
Pentru marco918 In ce priveste numarul avorturilor in Europa, Romania se afla pe locul trei, pe locul doi aflandu-se Franta iar pe primul loc se afla Marea Britanie.Iar la nivel mondial lucrurile stau altfel : pe primul loc, cu numarul cel mai mare de avorturi, se afla Rusia urmata de SUA, India si Japonia. Prin manipularea informatiilor de catre unor persoane « cu probleme cu mansarda » care vor sa-si atinga scopul,indiferent de consecinte si de persoanele in care lovesc fara nici o retinere, s-a ajuns la Romania din care voi credeti ca nu faceti parte.Ati fost un exemplu bun de urmat se pare.Printre cele 5 din 6 sarcini care sunt avortate ai numarat cate sunt avorturi spontane, cate avorturi sunt din cauza bolilor la fetus,cate sunt din cauza sarcinilor din urma violurilor, cate sunt pentru ca nu ar fi avut un tata, cate sunt pentru ca femeilor respective le e teama de un viitor sombru pentru ele si pentru copil, cate sunt manipulate de altii ce se baga ca musca in lapte in viata lor ….. ? Obsesiile intuneca judecata si lasandu-ne influentzati de propriile sentimente nu mai suntem capabili sa vedem unde e adevarul,deci draga doamna »sanatoasa cu mansarda » inceteaza sa arunci cu pietre in stanga si in dreapta , deja ti-ai depasit capacitatile de intelegere in ce priveste avortul.Tot nu inteleg, cu ce drept te legi de viata altora ? Care-ti este motivatia ?Credinta ? Vechi pacate ? Nevoia sa transpui aici obijnuintele de la coltul strazii ? |
||
|
Leia23 Postat pe 2 Decembrie 2009 01:25 |
||
De la: Leia23, la data 2009-12-02 01:25:53Pentru marco918 ... alooo ... tu traiesti in spatiu ca si prostanacul ? ... cum se face ca tu ai date mai ''corecte'' decit cele oficiale ??? ... ... uite o statistica tradusa a lui British Medical Journal ...http://www.gandul.info/societatea/romania-continuare-topul-tarilor-cele-multe-avorturi-253529 ... dupa cum vezi nu sint de aceiasi parerea cu tine ... ... iar romania este cunoscuta in europa asa cum spun ei nu cum cotcodacesti tu ... in ''sttistica'' ta cred ca nu ai estimat cabinetele particulare unde se MASACREAZA, de cele mai multe ori ilegal, mai mult de jumatate din avorturi ... ... si nu vad de ce te ratoiesti atita ? ... si scuza-ma ca nu inteleg RATIUNILE TALE PROFUNDE in ce priveste avortul ca mijloc de IRESPONSABILITATE si IMATURITATE ... ... si nu inteleg cum de esti asa de afectata ? ... ai ras cam multi din copii tai, nu-i asa ? ... dar ti-ai trait viata ... ce morala, ce etica, ce valori ... prostii !!! ... ... mi-a placut finalul plin de repros ... adica vrea sa spuna, cu jumatate de gura, ca ea are fir direct cu d-zeu si are liber la EXTERMINAREA PROPRIILOR COPII ... primitiv, barbar ... |
||
|
marco918 Postat pe 2 Decembrie 2009 18:48 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-12-02 17:40:48De la: marco918, la data 2009-12-01 20:51:49...mãi nene lasa-ti uterul la locul lui ,ca daca voua nu va mai trebuie atunci ne trebuie noua barbatilor ,noi cum mama naibi ne mai bucuram de voi?..nebune mai sunt femeile astea, cred ca daca a-ti fii pentru o zi Dumnezeu voi va-ti elimina uteru,sînii,sodurile...e.t.c..si va-ati transforma in barbati nu?...si probabil noi va trebuii sa spune dupa aia ;La naiba in puii mei nu?De la: camy32, la data 2009-12-01 19:14:37De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:45:14Nimeni nu face avort din placere. Si nu exista nicio metoda contraceptiva sigura 100%/ ... habar nu ai cite individe nu sint convinse ca doar sexul conteaza in viata ... si ca sa ''bifeze'' bine la acest capitol ar face orice ... daca lobotomia ar fi considerata ca marind libidoul sexual atunci am vedea multe zombiste ... imi dau seama ca pentru multe femei e foarte greu sa mai tina pasul cu realitatile in care traiesc ... isi dau seama de ele doar cind se schimba conditiile complet ... |
||
|
marco918 Postat pe 2 Decembrie 2009 18:56 |
||
De la: iu123, la data 2009-12-01 14:14:30nu cred ca e o crima!! nu crezi e o crima mai mare sa lasi sa se nasca un copil cu o malformatie fff grava sau cu un handicap ( acum sunt tot felul de teste care descopera diferite boli)? Dar esti Dumnezeu? cine are dreptul si cine nu la viata- e treaba lui ! sau nu? ce ne facem cu cei sanatosi tun care sunt ucisi ca mama nu considera ca e maomentul potrivit sa se nasca? si daca se nasc copii cu malformatii vina apartine in cele mai multe cazuri tot parintilor, prin modul de viata si intoxicare in timpul sarcinii. E suficienta responsabilitatea si asumarea erorilor.viata e unica si nu avem voie sa abuzam de ea! AVORTUL E O CRIMA! |
||
|
blue_angel31 Postat pe 2 Decembrie 2009 19:10 |
||
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-12-02 17:40:48De la: marco918, la data 2009-12-01 20:51:49...mãi nene lasa-ti uterul la locul lui ,ca daca voua nu va mai trebuie atunci ne trebuie noua barbatilor ,noi cum mama naibi ne mai bucuram de voi?..nebune mai sunt femeile astea, cred ca daca a-ti fii pentru o zi Dumnezeu voi va-ti elimina uteru,sînii,sodurile...e.t.c..si va-ati transforma in barbati nu?...si probabil noi va trebuii sa spune dupa aia ;La naiba in puii mei nu?De la: camy32, la data 2009-12-01 19:14:37De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:45:14Nimeni nu face avort din placere. Si nu exista nicio metoda contraceptiva sigura 100%/ SI LA CE TI-AR FOLOSI TIE UTERUL domnule barbat ca multi altii? |
||
|
blue_angel31 Postat pe 2 Decembrie 2009 19:19 |
||
| Imi spunea un preot catolic ca nu e voie sa folosesti contraceptive, prezervative...imi spunea el ca daca sotul femeii respective foloseste, e problema lui, el imi spunea de mijloace naturale, de exemplu, ca poti sa faci dragoste inainte si dupa ciclu. Daca ramai gravida, trebuie sa faci copilul. Am inteles ca doar daca mama este in pericol de moarte poti sa scoti copilul, cu acordul mamei. | ||
|
kudika081126 Postat pe 3 Decembrie 2009 00:42 |
||
| ... asta ti-ar fi spus si un preot orthodox, dar nu din aia care erau preoti pe timpul comunismului si dadeau ''dispense'' pe cite o partida de sex in biserica ... aia au facut de rusine valorile si morala asa cum a fost ea perpetuata din generatii ... preotii catolicii nu au avut propagandisti comunisti printre ei ca sa inceapa sa apara derapajele referitor la acest subiect ... | ||
|
marco918 Postat pe 3 Decembrie 2009 01:36 |
||
De la: Ned_Kelly, la data 2009-12-03 12:01:30De la: blue_angel31, la data 2009-12-02 19:19:36...Pai noua ne-ar fii folosit indiresct prezenta uterului la voi adica ne-am fii bucurat de nasterea mostenitorilor nostri ...asta era indeea,sa nu credeti voi femeile ca noua nu pasa daca voi puteti avea sau nu copii ..afla ca in ultimul timp babrbatii sunt cei care îsi doresc ff mult ca aiba macar cite un copil,desi nu se prea leaga tendintele astea feministe ale voastre in care nu mai vreti familie ,nu mai vreti copii ...e.t.c ....aflati ca pe noi nu ne intereseaza doar sexul si atit...vrem sa ramina si ceva de pe urma lui cum ar fii un copil ca de saracit nu saraceste nimeni daca rupi de la gura ta si-i dai si lui sa traiesca...acum mai in gluma,mai in serios cu scuzele de rigoare as putea spune ca la nivelul asta scazut al natalitatii care se afla in Romania voua romancelor ar trebuii sa va implanteze cite doua utere (unul de rezerva) ca sa faceti citi mai multi copii..De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-12-02 17:40:48De la: marco918, la data 2009-12-01 20:51:49...mãi nene lasa-ti uterul la locul lui ,ca daca voua nu va mai trebuie atunci ne trebuie noua barbatilor ,noi cum mama naibi ne mai bucuram de voi?..nebune mai sunt femeile astea, cred ca daca a-ti fii pentru o zi Dumnezeu voi va-ti elimina uteru,sînii,sodurile...e.t.c..si va-ati transforma in barbati nu?...si probabil noi va trebuii sa spune dupa aia ;La naiba in puii mei nu?De la: camy32, la data 2009-12-01 19:14:37De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:45:14Nimeni nu face avort din placere. Si nu exista nicio metoda contraceptiva sigura 100%/ esti mortal........ dar de ce ti-ai schimbat nickname-ul ala atat de dragut???? mie imi placea... hai sa te salut, ca nu te-am mai prins de ceva vreme.....
|
||
|
Lacra___ Postat pe 4 Decembrie 2009 01:26 |
||
De la: Ned_Kelly, la data 2009-12-03 12:01:30De la: blue_angel31, la data 2009-12-02 19:19:36...Pai noua ne-ar fii folosit indiresct prezenta uterului la voi adica ne-am fii bucurat de nasterea mostenitorilor nostri ...asta era indeea,sa nu credeti voi femeile ca noua nu pasa daca voi puteti avea sau nu copii ..afla ca in ultimul timp babrbatii sunt cei care îsi doresc ff mult ca aiba macar cite un copil,desi nu se prea leaga tendintele astea feministe ale voastre in care nu mai vreti familie ,nu mai vreti copii ...e.t.c ....aflati ca pe noi nu ne intereseaza doar sexul si atit...vrem sa ramina si ceva de pe urma lui cum ar fii un copil ca de saracit nu saraceste nimeni daca rupi de la gura ta si-i dai si lui sa traiesca...acum mai in gluma,mai in serios cu scuzele de rigoare as putea spune ca la nivelul asta scazut al natalitatii care se afla in Romania voua romancelor ar trebuii sa va implanteze cite doua utere (unul de rezerva) ca sa faceti citi mai multi copii..De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-12-02 17:40:48De la: marco918, la data 2009-12-01 20:51:49...mãi nene lasa-ti uterul la locul lui ,ca daca voua nu va mai trebuie atunci ne trebuie noua barbatilor ,noi cum mama naibi ne mai bucuram de voi?..nebune mai sunt femeile astea, cred ca daca a-ti fii pentru o zi Dumnezeu voi va-ti elimina uteru,sînii,sodurile...e.t.c..si va-ati transforma in barbati nu?...si probabil noi va trebuii sa spune dupa aia ;La naiba in puii mei nu?De la: camy32, la data 2009-12-01 19:14:37De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:45:14Nimeni nu face avort din placere. Si nu exista nicio metoda contraceptiva sigura 100%/ ... si ceva trebuie scos ceva ... CURVASARIA din cap ... |
||
|
marco918 Postat pe 4 Decembrie 2009 13:23 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-02 18:48:55De la: Leia23, la data 2009-12-02 01:25:53Pentru marco918 Daca te-ai informa mai bine si nu superficial cum o faci,ai observa ca informatia data de tine dateaza din 2005.Te sfatuiesc sa cauti ceva mai recent.Inainte de a ma judeca pe mine priveste-te in oglinda.Spre deosebire de altii eu nu ma bag in viata intima a altora.In ce priveste motivatiile mele ,cum ti-am mai scris de atatea ori,nu sunt de acord cu faptul ca v-ati acordat dreptul de a judeca pe altii.Se pare ca intelegi greu sau doar ce iti convine.Vezi ca incepi sa fii agresiva.Adevarul doare cumva ?
|
||
|
Leia23 Postat pe 5 Decembrie 2009 15:46 |
||
|
Profesional vorbind daca imi cereti parerea nu sunt de acord! Ca nu pot fi! E greu de explicat doar cei care iubesc astfel de domenii inteleg anumite sentimente! Medicul inaintea mamei fiind primul care creste copilul si ii poarta de griji... o chestiune care din afara nu se intelege... Personal vorbind nici aici nu sunt de acord! Parere obiectiva: Exista atatea metode de contraceptie incat sansa de a ramane insarcinata si de a ajunge in stadiul unui avort este mica decat daca femeia respectiva si-a dorit... Sa incep sa va povestec cum se formeaza? Ca din a 3 saptamana are inima? Poate daca voi ve-ti fi curiosi si eu voi avea timp o sa va povestesc detaliat poate chiar si poze.... |
||
|
Inyo Postat pe 6 Decembrie 2009 09:04 |
||
De la: marco918, la data 2009-11-28 21:36:24am copii si ma implic in formarea caracterului lor ... consider ca e mult mai bine decit sa las totul pe mina scolii sau a unei bone "Ai doua clase primare, esti poreclit ganditorul Sa nu faci lectii cu copilul ca-i distrugi viitorul. " ce ti se potrivesc cuvintele astea |
||
|
arhanghel Postat pe 6 Decembrie 2009 16:52 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-06 16:52:42De la: marco918, la data 2009-11-28 21:36:24am copii si ma implic in formarea caracterului lor ... consider ca e mult mai bine decit sa las totul pe mina scolii sau a unei bone ... ... pitzi, ti-ai gresit viitorul ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Decembrie 2009 01:00 |
||
De la: blue_angel31, la data 2009-12-02 19:10:51De la: iu123, la data 2009-12-01 14:14:30nu cred ca e o crima!! nu crezi e o crima mai mare sa lasi sa se nasca un copil cu o malformatie fff grava sau cu un handicap ( acum sunt tot felul de teste care descopera diferite boli)? Da, el este Dumnezeu, tu esti Dumnezeu, eu sint, noi totzi sintem fiintza lui Dumnezeu...si? ce-i cu asta? Totzi avem vointza libera, puterea de creatzie si de desfiintzare a creeatziei ... Totzi sintem Dumnezei... Dar tu care nu ai habar de religie, de ce deschizi gura si folosesti cuvinte pe care nici nu esti capabila sa le intzelegi ? Lasa prostia si ignorantza sa plece de la tine, relaxeazate, .... intentzia ta de a nu face avort , e ok, este impresionanta ... te felicit ca nu doresti sa faci si tu avort... dar uite ca tocmai il faci ... Hai sa analizam semnificatzia avortului. Ce este avortul? Este o renuntzare la un proiect. Este un refuz de a permite cuiva sa se manifeste in aceasta lume. Deci ??? intzelegi ca tu esti aceea care avorteaza pe cineva din universul sau ??? Tu esti aceea care nu permite unor persoane sa se manifeste libere in aceasta lume? Tu le interzici sa avorteze, in timp ci si tu faci acelasi lucru :) Esti capabila sa intzelegi ca tu te certzi pe tine insutzi ? Persoana ideala pe care o cautam in ceilaltzi, descoperim in final, ca este propria persoana... Inainte de toate, ar fi bine sa intzelegi ce esti tu, ce este dunezeu, ce este universul, ce este viatza,ce este incarnarea, ce este moartea si ce este sufletul nemuritor... Apoi, dupa ce vei intzelege ca tot ce se petrece in jurul tau si in interiorul tau, este creatzia ta, ca tu esti Dumnezeul la care te rogi si tot tu esti Dumnezeul care-ti raspunde la rugaciuni, abea atunci, vei incepe sa avortezi din tine gandurile de condamnare fatza de eurile tale alternative, atunci vei intzelege ca tot raul pe care-l vezi este doar alegerea ta de a-l creea... Priveste spre lucrurile frumoase, lasa condamnarile ... are dracu grije sa ne condamne pe totzi, nu e nevoie sa-i slujesti dracului si sa-l ajutzi sa-i condamne pe cei cazutzi in suferintza... au ei destule probleme pe cap si pe suflet, nu le mai pune si tu greutatea cu care-i urasti... Daca vrei sa ajutzi pe cel cazut... singurul mod adevarat de a-l ajuta, este sa nu mai crezi ca respectivul suflet este cazut in pacate ... Ochii lui Dumnezeu sint Iubirea... cine priveste prin Iubire, vede paradisul chiar si in Iad... iar cei ce privesc prin furie, condamnari si ura... chiar si spre paradis de vor privii, nu vor fi capabili sa vada frumusetzea... caci iadul se afla in sufletul celui ce uraste si condamna ... Tot asa si paradisul, se afla in sufletele pline de iubire ... "Cãci, iatã, împãrãþia lui Dumnezeu este înãuntrul vostru." ... Luca 17 ver. 20 + 21. |
||
|
denis_3d25 Postat pe 7 Decembrie 2009 01:24 |
||
De la: pmbada_15, la data 2009-11-29 10:28:04of of!! va certati degeaba pe forum cu chestia asta despre avort. fiecare face cum crede pana la urma. Nu trebe sa ne impacientam ca suntem criminale daca facem avort si nici nu trebuie sa judecam femeile ce fac avort. Si pentru cei religiosi vreau sa zic ceva: Dumnezeu ne-a lasat posibilitatea de a alege in viata. Atata scandal pentru avort, ganditi-va cate crime s-au facut in numele religiei si mai vorbim dupa aia. BRAVO MAI !!! ma inchin cu admiratzie stralucirii tale
|
||
|
denis_3d25 Postat pe 7 Decembrie 2009 01:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce e de facut cand trebuie sa faci un lucru contra vointei tale si nu ai d ales | 24 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:48 |
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
| Avort la 17 ani | 383 | De la: Donna24 4 Martie 2011 11:50 |
|
|
||
| COSTURI AVORT?!!!(URGENTA) | 76 | De la: rockk 7 Februarie 2011 06:34 |
| ce sa fac ??? | 143 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.