Mai multe
De la: arhanghel, la data 2009-12-14 22:37:11De la: marco918, la data 2009-12-14 14:10:23De la: arhanghel, la data 2009-12-14 12:22:36De la: marco918, la data 2009-12-13 22:39:41De la: arhanghel, la data 2009-12-13 14:31:41De la: marco918, la data 2009-12-12 11:53:41De la: arhanghel, la data 2009-12-12 10:50:41oh...esti asa de dulce..cred ca am sa ma indragostesc ... daaaaaar ... hai spune si restul !!! ... expune exceptile despre proastele care nu stiu sa se ''protejeze'' (ca sa nu apara ''jigodia'' aia de copil nedorit si culmea, neasteptat) ... despre situatiile exceptionale si imposibile care apar in viata unei femei (de parca nu ar fi o continuare a ceea ce au facut inainte) ... nu se poate ... esti o femeie ''educata'', trebuie sa ai si un ... daaaaar ... ca sa mergem mai departe ... |
||
|
marco918 Postat pe 15 Decembrie 2009 01:35 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2009-12-14 14:09:23De la: daniella_s, la data 2009-12-14 10:19:49De la: lourdess, la data 2009-05-03 12:36:30De la: liza24_84, la data 2009-05-03 12:09:14Poezia asta suna ca un indemn impotriva avortului,lourdess....E frumoasa si profunda dar nu cred sa sensibilizeze pe cineva.....am ajuns la concluzia ca oricat de mult ar incerca cineva sa convinga si sa schimbe parerea celorlalti acest lucru nu e posibil....Lupti cu morile de vant....oricum te felicit pt poezie si pentru gest....si sper sa aiba un micut efect in sufletul fetelor si femeilor care o citesc... Nu mai stiu daca Stalin sau Lenin spunea ca "atunci cand moare un om e o tragedie, cand mor o suta sau milioane e o statistica". Ce PROCENT reprezinta acele situatii?! Nu despre procente e vorba, ci despre decizii personale individuale. Eu sunt impotriva avorturilor ca principiu, insa niciodata nu am fost pusa intr-una din acele "situatii" la care m-am gandit cand am spus ca uneori nimeni nu are dreptul sa judece o astfel de decizie. Viol, fetus cu malformatii, etc... fiecare in parte este o tragedie personala, nu procent dintr-o statistica. De asta n-o sa fiu niciodata 100% pro sau contra. |
||
|
daniella_s Postat pe 15 Decembrie 2009 17:02 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-13 22:39:41De la: arhanghel, la data 2009-12-13 14:31:41De la: marco918, la data 2009-12-12 11:53:41De la: arhanghel, la data 2009-12-12 10:50:41oh...esti asa de dulce..cred ca am sa ma indragostesc ..... ....laso frate ca o rafinez eu din atata civilizatie ce are ea....si o dau pe brazda,,,.....
|
||
|
|
||
|
gratuit89 Postat pe 15 Decembrie 2009 17:08 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-15 01:35:51De la: arhanghel, la data 2009-12-14 22:37:11De la: marco918, la data 2009-12-14 14:10:23De la: arhanghel, la data 2009-12-14 12:22:36De la: marco918, la data 2009-12-13 22:39:41De la: arhanghel, la data 2009-12-13 14:31:41De la: marco918, la data 2009-12-12 11:53:41De la: arhanghel, la data 2009-12-12 10:50:41oh...esti asa de dulce..cred ca am sa ma indragostesc stii ce...ai cam inceput sa ma plictisesti |
||
|
arhanghel Postat pe 15 Decembrie 2009 19:48 |
||
... stiu ... tu te-ai nascut plictisita !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Decembrie 2009 12:13 |
||
De la: daniella_s, la data 2009-12-15 17:02:37De la: marco918, la data 2009-12-14 14:09:23De la: daniella_s, la data 2009-12-14 10:19:49De la: lourdess, la data 2009-05-03 12:36:30De la: liza24_84, la data 2009-05-03 12:09:14Poezia asta suna ca un indemn impotriva avortului,lourdess....E frumoasa si profunda dar nu cred sa sensibilizeze pe cineva.....am ajuns la concluzia ca oricat de mult ar incerca cineva sa convinga si sa schimbe parerea celorlalti acest lucru nu e posibil....Lupti cu morile de vant....oricum te felicit pt poezie si pentru gest....si sper sa aiba un micut efect in sufletul fetelor si femeilor care o citesc... ... aloooo ... ESTI SANATOASA LA CAP ??? ... ai gasit pe cine sa citezi !!! ... pe stalin sau lenin (care o fi dintre ei cum spui tu) ... pai mai fatuca, indivizii astia doi au pe constiinta aproape o 100 de milioane de oameni EXTERMINATI ... unul a dat ordine sa fie exterminati la propriu, ca fiind ''dusmanii poporului'' iar celalalt a creat conditiile si ''logica'' ca primul sa se comporte ca atare ... stii cine a zis - CINE NU E CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ? ... lozinca pe baza careia au fost exterminati aproape 100 de milioane de oameni intre 1917-1940 in rusia si apoi inca 15-20 de milioane de oameni in tarile ocupate de CIUMA ROSIE ? ... ei au creat o 100 de milioane de tragedii si statistica de care vorbesti ... ... ce legatura are ceea ce spui cu DECIZIILE PERSONALE ??? ... ca si cei exterminati de stalin si lenin, COPII AVORTATI ce decizii au luat ei ? ... decizia a fost a lor sau a calailor ??? ... vorbesti sa nu adormi ... |
||
|
marco918 Postat pe 16 Decembrie 2009 12:22 |
||
... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... [/quote]Nu mai stiu daca Stalin sau Lenin spunea ca "atunci cand moare un om e o tragedie, cand mor o suta sau milioane e o statistica". Ce PROCENT reprezinta acele situatii?! Nu despre procente e vorba, ci despre decizii personale individuale. Eu sunt impotriva avorturilor ca principiu, insa niciodata nu am fost pusa intr-una din acele "situatii" la care m-am gandit cand am spus ca uneori nimeni nu are dreptul sa judece o astfel de decizie. Viol, fetus cu malformatii, etc... C De asta n-o sa fiu niciodata 100% pro sau contra.[/quote] ... aloooo ... ESTI SANATOASA LA CAP ??? ... ai gasit pe cine sa citezi !!! ... pe stalin sau lenin (care o fi dintre ei cum spui tu) ... pai mai fatuca, indivizii astia doi au pe constiinta aproape o 100 de milioane de oameni EXTERMINATI ... unul a dat ordine sa fie exterminati la propriu, ca fiind ''dusmanii poporului'' iar celalalt a creat conditiile si ''logica'' ca primul sa se comporte ca atare ... stii cine a zis - CINE NU E CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ? ... lozinca pe baza careia au fost exterminati aproape 100 de milioane de oameni intre 1917-1940 in rusia si apoi inca 15-20 de milioane de oameni in tarile ocupate de CIUMA ROSIE ? ... ei au creat o 100 de milioane de tragedii si statistica de care vorbesti ... ... ce legatura are ceea ce spui cu DECIZIILE PERSONALE ??? ... ca si cei exterminati de stalin si lenin, COPII AVORTATI ce decizii au luat ei ? ... decizia a fost a lor sau a calailor ??? ... vorbesti sa nu adormi ... [/quote] “Stimata doamna”, Vad ca in profil scrie ca aveti 69 de ani... Pana la varsta asta s-ar presupune ca ati avut timp sa invatati multe lucruri. Unul dintre ele ar fi ca faptul ca am citat o persoana intr-un context, nu inseamna ca impartasesc acea parere. N-o impartasesc. Dumneavoastra sunteti cea care vorbeste de procente, deci de statistici. Al doilea ar fi SA ATACATI PROBLEMA, NU PERSOANA! Pana la urma asta e o chestie de bun simt. Daca nu intelegeti ce spun, recititi cum a sunat replica mea la postarea dvs si cum ati raspuns dumneavoastra. Apoi, ar mai fi trebuit sa aflati ca niciunul dintre noi nu detine adevarul absolut si ca oamenii se comporta diferit in contexte diferite si iau decizii in functie de experienta personala. In legatura cu avortul, eu mi-am expus pozitia. Insa este o pozitie de principiu, nu absoluta. Am spus ca sunt contra avorturilor daca este privit ca o metoda de contraceptie – un fel de pastila de a doua luna. Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face. Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? Si ca sa inchei, da, sunt sanatoasa la cap si nu, nu vorbesc ca sa nu adorm. Va citeam postarile pe forum de multe ori cu real interes. Insa mi-ati pierdut tot respectul (din acest motiv am pus ghilimele la inceput). Spun asta, desi m-am lamurit ca nu va intereseaza aspectul asta in relatiile (fie ele si virtuale) cu ceilalti. |
||
|
daniella_s Postat pe 16 Decembrie 2009 16:46 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-16 12:13:45... stiu ... tu te-ai nascut plictisita !!! ... mai grav este ca tu te-ai nascut prost
|
||
|
arhanghel Postat pe 16 Decembrie 2009 17:32 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-16 17:32:50De la: marco918, la data 2009-12-16 12:13:45... stiu ... tu te-ai nascut plictisita !!! ... ... si trebuie sa rid la ''gluma'' asta ??? ... sau sa ma supar ??? ... esti atit de banala ... la mintea ta ar trebui sa iti raspund ca si tu te-ai nascut ... ? ... te las pe tine sa alegi ... ... ala, bala, portocala ... citi ani ziceai ca ai ??? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 16 Decembrie 2009 20:33 |
||
De la: daniella_s, la data 2009-12-16 16:46:34... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... Nu mai stiu daca Stalin sau Lenin spunea ca "atunci cand moare un om e o tragedie, cand mor o suta sau milioane e o statistica". Ce PROCENT reprezinta acele situatii?! Nu despre procente e vorba, ci despre decizii personale individuale. Eu sunt impotriva avorturilor ca principiu, insa niciodata nu am fost pusa intr-una din acele "situatii" la care m-am gandit cand am spus ca uneori nimeni nu are dreptul sa judece o astfel de decizie. Viol, fetus cu malformatii, etc... C De asta n-o sa fiu niciodata 100% pro sau contra.[/quote] ... aloooo ... ESTI SANATOASA LA CAP ??? ... ai gasit pe cine sa citezi !!! ... pe stalin sau lenin (care o fi dintre ei cum spui tu) ... pai mai fatuca, indivizii astia doi au pe constiinta aproape o 100 de milioane de oameni EXTERMINATI ... unul a dat ordine sa fie exterminati la propriu, ca fiind ''dusmanii poporului'' iar celalalt a creat conditiile si ''logica'' ca primul sa se comporte ca atare ... stii cine a zis - CINE NU E CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ? ... lozinca pe baza careia au fost exterminati aproape 100 de milioane de oameni intre 1917-1940 in rusia si apoi inca 15-20 de milioane de oameni in tarile ocupate de CIUMA ROSIE ? ... ei au creat o 100 de milioane de tragedii si statistica de care vorbesti ... ... ce legatura are ceea ce spui cu DECIZIILE PERSONALE ??? ... ca si cei exterminati de stalin si lenin, COPII AVORTATI ce decizii au luat ei ? ... decizia a fost a lor sau a calailor ??? ... vorbesti sa nu adormi ... [/quote] “Stimata doamna”, Vad ca in profil scrie ca aveti 69 de ani... Pana la varsta asta s-ar presupune ca ati avut timp sa invatati multe lucruri. Unul dintre ele ar fi ca faptul ca am citat o persoana intr-un context, nu inseamna ca impartasesc acea parere. N-o impartasesc. Dumneavoastra sunteti cea care vorbeste de procente, deci de statistici. Al doilea ar fi SA ATACATI PROBLEMA, NU PERSOANA! Pana la urma asta e o chestie de bun simt. Daca nu intelegeti ce spun, recititi cum a sunat replica mea la postarea dvs si cum ati raspuns dumneavoastra. Apoi, ar mai fi trebuit sa aflati ca niciunul dintre noi nu detine adevarul absolut si ca oamenii se comporta diferit in contexte diferite si iau decizii in functie de experienta personala. In legatura cu avortul, eu mi-am expus pozitia. Insa este o pozitie de principiu, nu absoluta. Am spus ca sunt contra avorturilor daca este privit ca o metoda de contraceptie – un fel de pastila de a doua luna. Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face. Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? Si ca sa inchei, da, sunt sanatoasa la cap si nu, nu vorbesc ca sa nu adorm. Va citeam postarile pe forum de multe ori cu real interes. Insa mi-ati pierdut tot respectul (din acest motiv am pus ghilimele la inceput). Spun asta, desi m-am lamurit ca nu va intereseaza aspectul asta in relatiile (fie ele si virtuale) cu ceilalti. [/quote] ... stai ca nu inteleg ''logica'' ... daca citezi pe cineva, DE CE O FACI ? ... spui ca o citezi intr-un context dar nu impartasesti !!! ... dar nu ai negat absolut nimic din ''citatul'' respectiv ... atunci care e logica ??? ... ... spui ca trebuie atacata problema si nu persoana ??? ... cine te-a atacat pe tine personal ? ... asa tam nesam ? ... crezi ca toate ''problemele'' apar singure si nu au autor niciodata ? ... cind expui o ''problema'', nu te gindesti ca poate esti pe dinafara ? ... ... nu stiu cit esti de sigura pe ceea ce spui dar ceva ma face sa cred ca vorbesti ca sa iti faci curaj ... altfel nu imi explic fraza - **** Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face**** ... in conditiile in care ''situatiile limita'' nu apar atit de neasteptat pe cit se incearca sa se sugereze e greu sa cred ca stii sau esti convinsa de ceea ce vei face ... ... mai spui **** Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? **** ... poate imi arati si mie, sau cauti tu pentru tine, acel copil care si-ar dori sa fi fost avortat ... acel handicapat care si-ar dori asa ceva ... acel orfan care si-ar dori asa ceva ... asa vrea sa te gindesti TU daca vreodata te-ai gindit ca viata ta e in plus in familia in care ai crescut ... sau daca cineva din familie si-a dorit asa ceva ... SUGEREZI O INEPTIE ... orice om sanatos la cap, indiferent cit de amarit, de sarac sau de bogat ti-ar spune niste lucruri mult mai directe decit ti le spun eu acum ... daca unii nu s-au nascut norocosi sau in familii de bani gata asta nu inseamna ca pretuiesc propria viata mai putin ... mai gindeste-te ... |
||
|
marco918 Postat pe 16 Decembrie 2009 20:52 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-16 20:52:03De la: daniella_s, la data 2009-12-16 16:46:34... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... ... aloooo ... ESTI SANATOASA LA CAP ??? ... ai gasit pe cine sa citezi !!! ... pe stalin sau lenin (care o fi dintre ei cum spui tu) ... pai mai fatuca, indivizii astia doi au pe constiinta aproape o 100 de milioane de oameni EXTERMINATI ... unul a dat ordine sa fie exterminati la propriu, ca fiind ''dusmanii poporului'' iar celalalt a creat conditiile si ''logica'' ca primul sa se comporte ca atare ... stii cine a zis - CINE NU E CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA ? ... lozinca pe baza careia au fost exterminati aproape 100 de milioane de oameni intre 1917-1940 in rusia si apoi inca 15-20 de milioane de oameni in tarile ocupate de CIUMA ROSIE ? ... ei au creat o 100 de milioane de tragedii si statistica de care vorbesti ... ... ce legatura are ceea ce spui cu DECIZIILE PERSONALE ??? ... ca si cei exterminati de stalin si lenin, COPII AVORTATI ce decizii au luat ei ? ... decizia a fost a lor sau a calailor ??? ... vorbesti sa nu adormi ... [/quote] “Stimata doamna”, Vad ca in profil scrie ca aveti 69 de ani... Pana la varsta asta s-ar presupune ca ati avut timp sa invatati multe lucruri. Unul dintre ele ar fi ca faptul ca am citat o persoana intr-un context, nu inseamna ca impartasesc acea parere. N-o impartasesc. Dumneavoastra sunteti cea care vorbeste de procente, deci de statistici. Al doilea ar fi SA ATACATI PROBLEMA, NU PERSOANA! Pana la urma asta e o chestie de bun simt. Daca nu intelegeti ce spun, recititi cum a sunat replica mea la postarea dvs si cum ati raspuns dumneavoastra. Apoi, ar mai fi trebuit sa aflati ca niciunul dintre noi nu detine adevarul absolut si ca oamenii se comporta diferit in contexte diferite si iau decizii in functie de experienta personala. In legatura cu avortul, eu mi-am expus pozitia. Insa este o pozitie de principiu, nu absoluta. Am spus ca sunt contra avorturilor daca este privit ca o metoda de contraceptie – un fel de pastila de a doua luna. Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face. Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? Si ca sa inchei, da, sunt sanatoasa la cap si nu, nu vorbesc ca sa nu adorm. Va citeam postarile pe forum de multe ori cu real interes. Insa mi-ati pierdut tot respectul (din acest motiv am pus ghilimele la inceput). Spun asta, desi m-am lamurit ca nu va intereseaza aspectul asta in relatiile (fie ele si virtuale) cu ceilalti. [/quote] ... stai ca nu inteleg ''logica'' ... daca citezi pe cineva, DE CE O FACI ? ... spui ca o citezi intr-un context dar nu impartasesti !!! ... dar nu ai negat absolut nimic din ''citatul'' respectiv ... atunci care e logica ??? ... ... spui ca trebuie atacata problema si nu persoana ??? ... cine te-a atacat pe tine personal ? ... asa tam nesam ? ... crezi ca toate ''problemele'' apar singure si nu au autor niciodata ? ... cind expui o ''problema'', nu te gindesti ca poate esti pe dinafara ? ... ... nu stiu cit esti de sigura pe ceea ce spui dar ceva ma face sa cred ca vorbesti ca sa iti faci curaj ... altfel nu imi explic fraza - **** Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face**** ... in conditiile in care ''situatiile limita'' nu apar atit de neasteptat pe cit se incearca sa se sugereze e greu sa cred ca stii sau esti convinsa de ceea ce vei face ... ... mai spui **** Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? **** ... poate imi arati si mie, sau cauti tu pentru tine, acel copil care si-ar dori sa fi fost avortat ... acel handicapat care si-ar dori asa ceva ... acel orfan care si-ar dori asa ceva ... asa vrea sa te gindesti TU daca vreodata te-ai gindit ca viata ta e in plus in familia in care ai crescut ... sau daca cineva din familie si-a dorit asa ceva ... poate imi spui de ce chiar, si mai ales, in familiile cu multi copii NIMENI si NICIODATA nu ar gindi intr-un mod atit de pervers (scuze dar asta se intelege din aceasta ''miloasa'' fraza, exprimata indirect in numele altora) ... SUGEREZI O INEPTIE ... orice om sanatos la cap, indiferent cit de amarit, de sarac sau de bogat ti-ar spune niste lucruri mult mai directe decit ti le spun eu acum ... daca unii nu s-au nascut norocosi sau in familii de bani gata asta nu inseamna ca pretuiesc propria viata mai putin sau ca nu spera intr-o imbunatatire care de cele mai multe ori se si intimpla ... mai gindeste-te ... ar insemna ca orasul sa ''produca'' genii de toate felurile pe banda rulanta pentru faptul ca aici copii sint selectionati pentru o maxima si ipotetica ''calitate a vietii'' ... realitatea e alta ... cu totul alta ... [/quote] |
||
|
marco918 Postat pe 16 Decembrie 2009 20:58 |
||
De la: lourdess, la data 2009-05-03 12:36:30De la: liza24_84, la data 2009-05-03 12:09:14Poezia asta suna ca un indemn impotriva avortului,lourdess....E frumoasa si profunda dar nu cred sa sensibilizeze pe cineva.....am ajuns la concluzia ca oricat de mult ar incerca cineva sa convinga si sa schimbe parerea celorlalti acest lucru nu e posibil....Lupti cu morile de vant....oricum te felicit pt poezie si pentru gest....si sper sa aiba un micut efect in sufletul fetelor si femeilor care o citesc... ai foarte mare dreptate, chiar daca unii te desconsidera, te judeca, te jignesc.... pup
|
||
|
kryna_85 Postat pe 16 Decembrie 2009 21:58 |
||
De la: Aladiah, la data 2009-05-03 13:00:08Mi-ai pus capat,mama, zilelor de vis, Nu le numeste ea, asa este poezia..... |
||
|
kryna_85 Postat pe 16 Decembrie 2009 22:02 |
||
De la: koph, la data 2009-05-08 12:21:45De la: lourdess, la data 2009-05-03 13:30:42COPII NENASCU-TI II STRICA PE CEI NASCUTI Nu o sa te invetze nici un preot sa te arunci de pe bloc sau sa faci alte lucruri rele, chiar daca si el este om si este supus greselii. BISERICA NU ESTE O EROARE!!!!! Parintele Ilie Cleopa este un preot cu un mare har dat de la Dumnezeu, am citit multe volume scrise de dansului. Nu stiu daca mai traieste. |
||
|
kryna_85 Postat pe 16 Decembrie 2009 22:42 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-14 23:40:44De la: Heavenly_angel, la data 2009-09-14 23:16:12De la: serapis_hell_yahoo_com, la data 2009-09-14 21:23:28marco918: CREDETI CA EXISTA OAMENI (normali si in viata) CARE SI-AR DORI SA MOARA DECIT SA SE ''CHINUIE'' ? ... DUMNEZEU NE-A CREAT!!! |
||
|
kryna_85 Postat pe 16 Decembrie 2009 23:40 |
||
|
NU VREAU SA CREDETI CA JUDEC PE CINEVA....NOI NU AVEM NICI UN DREPT SA JUDECAM, DOAR DUMNEZEU NE JUDECA.... Am luat cateva pliante despre avort de la Manastiri(nu este o lauda) SAPTAMANA I: 16 OCTOMBRIE: Astazi a inceput prima mea zi de viatza.Parintii mei inca nu stiu, dar eu deja rxist. Si voi fi fetitza. Voi avea parul blond si ochii albastri. Deja este stabilit aproape totul, chiar si faptul ca voi iubi florile. SAPTAMANA a II a: 23 octombrie: Unii sustin ca eu nu sunt inca o persoana reala, ca numai mama exista. Dar eu sunt o persoana reala, tot asa cum o firimitura de paine este totusi paine adevarata. Mama exista. La fel si eu. SAPTAMANA a III a: 30 octombrie Acum tocmai a inceput sa mi se descida guritza. Ganditi-va, peste aproximativ un an de zile voi rade, iar mai tarziu voi vorbi. Stiu care va fi primul cuvant pe care il voi spune: MAMA. SAPTAMANA a IV a: 6 noiembrie: Azi a inceput sa-mi bata inima de una singura. De acum incolo ea va bate tic-tac, tic-tac pt tot restul vietii, fara ca vreodata sa se opreasca pt a se odihni. Oare mami aude ticaitul inimii mele?? SAPTAMANA a V a: 13 noiembrie: Cresc cate putin in fiecare zi. Incep sa mi se formeze mainile si picioarele. Dar trebuie sa mai astept mult timp pana cand aceste picioruse ma vor inalta spre bratele mamei si pana cand aceste manute vor putea culege flori si il vor imbratisa pe tata. SAPTAMANA a VI a: 20 noiembrie: La maini incep sa mi se formeze degetzelele. Asa mici cum sunt, sunt de-a dreptul caraghioase.! Cu ele voi putea mangaia parul mamei. Voi putea tine stiloul la scoala si voi putea sa le impreunez la rugaciune. SAPTAMANA a VII a: 27 noiembrie: Abia astazi doctorul i-a spus mamei ca eu exist aici, sub inima ei. Oh, cat de fericita trebuie sa fie! Esti fericita, mami?? SAPTAMANA a VIII a: 4 decembrie: Mami si tati probabil ca se gandesc ce nume sa-mi puna. Dar ei nici macar nu stiu ca sunt fetitza. Vreau sa ma cheme Varvara, caci astazi este ziua mea, inscrisa in calendarul crestin. Ma simt mare deja. SAPTAMANA a IX a: 11 decembrie: Imi creste parul. Este stralucitor, moale si matasos. Ma intreb cum este oare parul mamei?? SAPTAMANA a X a: 18 decembrie: Acum aproape ca pot sa vad. In jurul meu este intuneric. Cand mami ma va scoate in lume, in jur vor fi pretutindeni Soare si flori. Dar mai mult decat orice, vreau s-o vad pe mami. Cum aratzi mami?? SAPTAMANA a XI a: 25 decembrie: Astazi Pruncul Iisus a venit pe lume pt ocrotirea si mantuirea mea. Desi nu m-am nascut El stie de mine, caci mi-a dat suflet inca de la zamaslire. Vreau sa-i multumesc ca vin pe lume si sa-L preamaresc toata viata mea. SAPTAMANA a XII a: 29 decembrie: Astazi mama mea m-a ucis. Vai!! Am murit nebotezata. Sufletul meu e acum intr-un loc nefericit. Numai lacrimile tale, mamico, ma mai pot boteza!!!! Fa ceva maicuta pt sufletul meu, dar si pt al tau. Nu ma lasa aici! Mergi la un preot duhovnic si spune-i ce s-a intamplat si el te va invatza ce sa faci. |
||
|
kryna_85 Postat pe 17 Decembrie 2009 00:55 |
||
De la: kryna_85, la data 2009-12-17 00:55:34NU VREAU SA CREDETI CA JUDEC PE CINEVA....NOI NU AVEM NICIUN DREPT SA JUDECAM, DOAR DUMNEZEU NE JUDECA.... Imi cer mii de scuze pt greselile de ortografie, este o ora c-am tarzie, oboseala isi spune cuvantul.....v-am pupat |
||
|
kryna_85 Postat pe 17 Decembrie 2009 01:06 |
||
| http://www.utilecopii.ro/forum/index.php?showtopic=8422 | ||
|
kryna_85 Postat pe 17 Decembrie 2009 01:16 |
||
De la: kryna_85, la data 2009-12-16 22:42:55De la: koph, la data 2009-05-08 12:21:45De la: lourdess, la data 2009-05-03 13:30:42COPII NENASCU-TI II STRICA PE CEI NASCUTI ... cred ca indrumarile bisericii sint foarte importante pentru valorile oricarei persoane normale, inteligente. obiective si rationale ... in romania, propaganda comunista de tip sovietic, a deformat totul, biserica, caractere, increderea personala sau nationala ... daca nu puteau sa o desfinteze ca in urss, macar iau dat o ''menire'' care sa ajute in degenerarea cit mai rapida populatiei spre dezideratele comunismului sovietiv ... creearea ''omului nou'' ... fara traditii, fara identitate ... ... asa ca in romania a aparut si s-a dezvoltat un tip de ''crestinism'' foarte sovietic, adaptat la situatia romaniei ... d-zeu a devenit un soi de ''sfint'' al tuturor criminalilor si infractorilor de toate felurile ... orice aberatie PREMEDITATA, CONSTIENTA si chiar REPETATA era ''iertata'' din start ... victimele au devenit vinovate, au aparut diverse sloganuri, bisericesti cica, ca sa acopere din jegul pe care il presupunea creearea ''omului nou'' ... biserica era cea mai discreditata, si au avut si cum prin unii preoti facuti la ordin ca sa ii inlocuiasca pe cei exterminati sau folositi in lagare de munca, dar cum nu se dorea judecarea unora mai smecheri se apela la biserica ''omului nou'' ... ce sa ii spui unui curvar, ca exemplu ? ... nimic ... ca doar ''biserica'' spunea ca ce este frumos ii place si lui d-zeu ... cred ca stiu toti acest slogan de maxina ''finete'' ... asa ca ''crestinismul'' multora depinde strict de zilele libere date de stat ... multi habar nu au, si nici nu ii intereseaza, cind e pastele, de exemplu, daca nu s-ar da zi libera ... zilele de sfinti sint doar subiect de chiolhan, dar marea majoritate habar nu are cine sint si cum de au ajuns ei sa petreaca in acea zi ... asa ca bisericii i s-a dat un rol de bascalie(dar buna cind e nevoie de aruncat o minciuna cit mai plauzibila), unde aberatiile istorice din alte tari si le-au insusit o mare majoritate ... majoritatea romanilor au ajuns sa fie convinsi ca totul are o explicatie stintifica si ca exista o demonstratie ... nu conteaza ca ''demonstratia sovietica'' nu mai sta in picioare, nu conteaza ca stiinta actuala rezolva si demonstreaza multe din ideiile generale sustinute de religie din timpuri stravechi ... cam asa si cu avortul si anticonceptia ... devenise un ''panaceu'' al FRICII impotriva realitatii vietii ... multe femei, dar si mai multi barbati, inca isi inchipuie ca scot sau elimina diverse ''lucruri'' denumite in asa fel incit sa nu bata la ochi sau sa le ricie constiinta - sarcini nedorite, ''neplanificate'' (???), fetusi, embrioni ... si chiar daca fac acest lucru in mod repetat, constient si premeditat ei cred ca ''cineva'' acolo sus ii iubeste, ii aproba, ii iarta ... E RIDICOL ... in condtiile in care marea majoritate NU ARE NICI O REMUSCARE si stie ca va repeta greseala la prima ocazie ... si culmea, nu e voie, cica sa comentezi ceva ... doamne fereste ... esti acuzat de ''judecata'' ... si nu se poate asa ceva, majoritatea are o scurtatura pe ''sus'' prin care obtin direct liber la orice ... de sus le curge doar iubire, prietenie, dragoste fata de orice ar face ... ai voie in schimb, in diverse cantitati in functie de ''situatie'', sa minti, sa birfesti, sa curvarasesti, sa furi ... asa e mai ''acceptabil'' ... trebuie doar sa ai o ''explicatie ... |
||
|
marco918 Postat pe 17 Decembrie 2009 02:29 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-16 20:58:09De la: marco918, la data 2009-12-16 20:52:03De la: daniella_s, la data 2009-12-16 16:46:34... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... “Stimata doamna”, Vad ca in profil scrie ca aveti 69 de ani... Pana la varsta asta s-ar presupune ca ati avut timp sa invatati multe lucruri. Unul dintre ele ar fi ca faptul ca am citat o persoana intr-un context, nu inseamna ca impartasesc acea parere. N-o impartasesc. Dumneavoastra sunteti cea care vorbeste de procente, deci de statistici. Al doilea ar fi SA ATACATI PROBLEMA, NU PERSOANA! Pana la urma asta e o chestie de bun simt. Daca nu intelegeti ce spun, recititi cum a sunat replica mea la postarea dvs si cum ati raspuns dumneavoastra. Apoi, ar mai fi trebuit sa aflati ca niciunul dintre noi nu detine adevarul absolut si ca oamenii se comporta diferit in contexte diferite si iau decizii in functie de experienta personala. In legatura cu avortul, eu mi-am expus pozitia. Insa este o pozitie de principiu, nu absoluta. Am spus ca sunt contra avorturilor daca este privit ca o metoda de contraceptie – un fel de pastila de a doua luna. Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face. Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? Si ca sa inchei, da, sunt sanatoasa la cap si nu, nu vorbesc ca sa nu adorm. Va citeam postarile pe forum de multe ori cu real interes. Insa mi-ati pierdut tot respectul (din acest motiv am pus ghilimele la inceput). Spun asta, desi m-am lamurit ca nu va intereseaza aspectul asta in relatiile (fie ele si virtuale) cu ceilalti. [/quote] ... stai ca nu inteleg ''logica'' ... daca citezi pe cineva, DE CE O FACI ? ... spui ca o citezi intr-un context dar nu impartasesti !!! ... dar nu ai negat absolut nimic din ''citatul'' respectiv ... atunci care e logica ??? ... CITATUL SE REFEREA LA CE ATI SCRIS DVS. ... spui ca trebuie atacata problema si nu persoana ??? ... cine te-a atacat pe tine personal ? ... asa tam nesam ? ... crezi ca toate ''problemele'' apar singure si nu au autor niciodata ? ... cind expui o ''problema'', nu te gindesti ca poate esti pe dinafara ? ... - CINE M-A ATACAT PERSONAL? CITEZ DIN NOU: "ESTI SANATOASA LA CAP ??" ASTA CUM SE NUMESTE? NU A ATACA PERSOANA (INTERLOCUTORUL) IN LOC DE A ATACA PROBLEMA (ADICA SUBIECTUL IN DISCUTIE)? SAU, IN FINE, POATE PENTRU DVS. ACESTA O FI MODUL CURENT DE ADRESARE, FELUL DE A VORBI IN FAMILIE SAU ORIUNDE... ... nu stiu cit esti de sigura pe ceea ce spui dar ceva ma face sa cred ca vorbesti ca sa iti faci curaj ... altfel nu imi explic fraza - **** Insa daca as fi vreodata intr-o situatie limita… nu stiu ce as face**** ... in conditiile in care ''situatiile limita'' nu apar atit de neasteptat pe cit se incearca sa se sugereze e greu sa cred ca stii sau esti convinsa de ceea ce vei face ... - EXACT. NU STIU. SI N-O SA CRED NICIODATA PE ORICINE AR SPUNE CA STIE ACUM CA AR PROCEDA INTR-UN ANUMIT FEL INDIFERENT DE CIRCUMSTANTE. DACA DOCTORII ITI SPUN CA DUCEREA LA TERMEN A SARCINEI ITI POATE PUNE IN PERICOL VIATA (E UN RISC, NU O CERTITUDINE) SI AI DEJA UN COPIL CARE ARE NEVOIE DE TINE SI ESTI SINGURA (PENTRU CA SOTUL TI-A MURIT IN ACCIDENTUL CARE TE-A ADUS LA SPITAL) CE FACI??? CE ALEGI? SA-TI RISTI VIATA, IMPLICIT VIITORUL COPILULUI DE ACASA CARE AR RAMANE SINGUR SI A CELUI PE CARE IL PORTI IN TINE?! CHIAR POTI JUDECA SI BLAMA DECIZIA ACESTEI MAME?!?! EU NU! SI NU VORBESC DIN CARTI SAU DIN FILME, CI DESPRE FAMILIA MEA... CHIAR STITI TOATE RASPUNSURILE?!?!?! E USOR SA PRETINZI ASTA DE PE MARGINE. MAI SCUTESTE-MA... ... mai spui **** Da, e adevarat ca asta e doar perspective ‘femeii’, nu si a copilului, insa nici eu, nici dvs- nimeni nu stie care ar fi decizia lor. Viata cu orice pret? Pret platit tot de ei… si/ sau de cei dragi? **** ... poate imi arati si mie, sau cauti tu pentru tine, acel copil care si-ar dori sa fi fost avortat ... acel handicapat care si-ar dori asa ceva ... acel orfan care si-ar dori asa ceva ... asa vrea sa te gindesti TU daca vreodata te-ai gindit ca viata ta e in plus in familia in care ai crescut ... sau daca cineva din familie si-a dorit asa ceva ... poate imi spui de ce chiar, si mai ales, in familiile cu multi copii NIMENI si NICIODATA nu ar gindi intr-un mod atit de pervers (scuze dar asta se intelege din aceasta ''miloasa'' fraza, exprimata indirect in numele altora) ... SUGEREZI O INEPTIE ... orice om sanatos la cap, indiferent cit de amarit, de sarac sau de bogat ti-ar spune niste lucruri mult mai directe decit ti le spun eu acum ... daca unii nu s-au nascut norocosi sau in familii de bani gata asta nu inseamna ca pretuiesc propria viata mai putin sau ca nu spera intr-o imbunatatire care de cele mai multe ori se si intimpla ... mai gindeste-te ... ar insemna ca orasul sa ''produca'' genii de toate felurile pe banda rulanta pentru faptul ca aici copii sint selectionati pentru o maxima si ipotetica ''calitate a vietii'' ... realitatea e alta ... cu totul alta ... [/quote][/quote] |
||
|
daniella_s Postat pe 17 Decembrie 2009 16:45 |
||
De la: daniella_s, la data 2009-12-17 16:45:20De la: marco918, la data 2009-12-16 20:58:09De la: marco918, la data 2009-12-16 20:52:03De la: daniella_s, la data 2009-12-16 16:46:34... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... |
||
|
marco918 Postat pe 17 Decembrie 2009 17:43 |
||
| marco, nici n-ai idee cati oameni isi spun in fiecare zi ca nu si-ar dori sa se fi nascut, habar n-ai pe ce lume traiesti, imi pare rau pt tine | ||
|
arhanghel Postat pe 17 Decembrie 2009 18:27 |
||
De la: kryna_85, la data 2009-12-16 22:42:55De la: koph, la data 2009-05-08 12:21:45De la: lourdess, la data 2009-05-03 13:30:42COPII NENASCU-TI II STRICA PE CEI NASCUTI parintele Cleopa a murit, parca prin 2008, nu stiu exact cand.Eu nu sunt bisericoasa de felul meu dar am mai citit cate ceva din cartile lui si are cateva lucruri interesante, lasand la o parte dogmele, etc. |
||
|
mkdisk Postat pe 18 Decembrie 2009 08:31 |
||
| nu-mi place extremismul....ura.....rautatea unor persoane de aici si inversunarea lor....in numele...credintei....NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT. va proclamati cu fala principiile....dar CINE va credeti, ca sa puteti judeca?sunt absolut sigura ca parintele Cleopa v-ar fi spus sa nu judecati pe altii, daca ar fi citit ce scrieti voi pe aici.... | ||
|
mkdisk Postat pe 18 Decembrie 2009 08:39 |
||
DENIS........BRAVO PT MUNUNATUL TAU COMENTARIU.......CRED CA ESTI O PERSDa, el este Dumnezeu, tu esti Dumnezeu, eu sint, noi totzi sintem fiintza lui Dumnezeu...si? ce-i cu asta?Totzi avem vointza libera, puterea de creatzie si de desfiintzare a creeatziei ... Totzi sintem Dumnezei... Dar tu care nu ai habar de religie, de ce deschizi gura si folosesti cuvinte pe care nici nu esti capabila sa le intzelegi ? Lasa prostia si ignorantza sa plece de la tine, relaxeazate, .... intentzia ta de a nu face avort , e ok, este impresionanta ... te felicit ca nu doresti sa faci si tu avort... dar uite ca tocmai il faci ... Hai sa analizam semnificatzia avortului. Ce este avortul? Este o renuntzare la un proiect. Este un refuz de a permite cuiva sa se manifeste in aceasta lume. Deci ??? intzelegi ca tu esti aceea care avorteaza pe cineva din universul sau ??? Tu esti aceea care nu permite unor persoane sa se manifeste libere in aceasta lume? Tu le interzici sa avorteze, in timp ci si tu faci acelasi lucru :) Esti capabila sa intzelegi ca tu te certzi pe tine insutzi ? Persoana ideala pe care o cautam in ceilaltzi, descoperim in final, ca este propria persoana... Inainte de toate, ar fi bine sa intzelegi ce esti tu, ce este dunezeu, ce este universul, ce este viatza,ce este incarnarea, ce este moartea si ce este sufletul nemuritor... Apoi, dupa ce vei intzelege ca tot ce se petrece in jurul tau si in interiorul tau, este creatzia ta, ca tu esti Dumnezeul la care te rogi si tot tu esti Dumnezeul care-ti raspunde la rugaciuni, abea atunci, vei incepe sa avortezi din tine gandurile de condamnare fatza de eurile tale alternative, atunci vei intzelege ca tot raul pe care-l vezi este doar alegerea ta de a-l creea... Priveste spre lucrurile frumoase, lasa condamnarile ... are dracu grije sa ne condamne pe totzi, nu e nevoie sa-i slujesti dracului si sa-l ajutzi sa-i condamne pe cei cazutzi in suferintza... au ei destule probleme pe cap si pe suflet, nu le mai pune si tu greutatea cu care-i urasti... Daca vrei sa ajutzi pe cel cazut... singurul mod adevarat de a-l ajuta, este sa nu mai crezi ca respectivul suflet este cazut in pacate ... Ochii lui Dumnezeu sint Iubirea... cine priveste prin Iubire, vede paradisul chiar si in Iad... iar cei ce privesc prin furie, condamnari si ura... chiar si spre paradis de vor privii, nu vor fi capabili sa vada frumusetzea... caci iadul se afla in sufletul celui ce uraste si condamna ... Tot asa si paradisul, se afla in sufletele pline de iubire ... "Cãci, iatã, împãrãþia lui Dumnezeu este înãuntrul vostru." ... Luca 17 ver. 20 + 21OANA DEOSEBITA..........
|
||
|
marilenalorena Postat pe 19 Decembrie 2009 00:31 |
||
De la: denis_3d25, la data 2009-12-07 01:43:00De la: pmbada_15, la data 2009-11-29 10:28:04of of!! va certati degeaba pe forum cu chestia asta despre avort. fiecare face cum crede pana la urma. Nu trebe sa ne impacientam ca suntem criminale daca facem avort si nici nu trebuie sa judecam femeile ce fac avort. Si pentru cei religiosi vreau sa zic ceva: Dumnezeu ne-a lasat posibilitatea de a alege in viata. Atata scandal pentru avort, ganditi-va cate crime s-au facut in numele religiei si mai vorbim dupa aia. SI CE MA INCHIN ADMIRATIEI TIE CA MERITI........IMI PLACE CA VORBESTI PE FORUM FRUMOS CU UN VOCABULAR DEOSEBIT DE ELEVAT........MULTI AR AVEA CE INVATA DE LA TINE.......IAR ALTI CARE SAU DUS ODATA INTRO CASA DE POCAITI DEJA SE CRED MAI CEVA DECAT ISUS.........DAR UITA CA DUMNEZEU ESTE IUBIREA LIBERTATEA......
|
||
|
marilenalorena Postat pe 19 Decembrie 2009 00:40 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-17 18:27:05marco, nici n-ai idee cati oameni isi spun in fiecare zi ca nu si-ar dori sa se fi nascut, habar n-ai pe ce lume traiesti, imi pare rau pt tine ... mamaitza !!! ... tu stii ce spui ??? ... una e sa auzi o vorba la suparare si alta e sa iti inchipui ca e si adevarata sau persoana care o spune o va si aplica vreodata !!! ... dar, daca tu ai in jurul tau astfel de persoane labile psihic inseamna ca nici tu nu esti prea departe ... poti, impreuna cu ''lumea ta'' de oameni care isi spun ca nu si-ar fi dorit sa se fi nascut(???), sa folositi cu incredere ... FEREASTRA !!! ... ... capete de t_bla ... ... incredibil cita prostie ... |
||
|
marco918 Postat pe 19 Decembrie 2009 01:31 |
||
... si sa iti mai spun ceva ... cred ca ar trebui sa te tratezi ... daca ai ajuns sa crezi ca lumea ta ''reala'' este de acest gen sigur nu ai toate tiglele pe casa ... probabil ca faci parte dintr-o categorie de PIERDE VARA care daca nu le cade para malaitza in gura incep sa se autoflageleze si sa vocifereze ... habar nu aveti ce inseamna sa ai probleme si va inchipuiti ca sinteti cei mai batuti de soarta ... ... uitati-va la un handicapat, la un orfan, la ... sa vedeti acolo TARIE DE CARACTER ... v-ar scuipa in fata daca ati incerca sa le sugerati macar ceea ce va trece voua prin cap de fiecare data cind va treziti din somn ... de fapt tot voi, cei care va plingeti de orice in viata dar niciodata de voi insiva, sinteti cei care ii scirbiti cel mai tare ... voi ia-ti rade de pe fata pamintului doar pentru ca va inchipuiti ca le-ati face un bine ... voi, in diverse ipostaze, le sugerati tot felul de aberatii (vai, ce parintii rai ati avut, v-au lasat sa va chinuiti pe lume !!! - spun pervers labilii mental) in timp ce pareti ''sincer'' interesati de viata lor (cind nici pe a voastra nu o intelegeti) ...
|
||
|
marco918 Postat pe 19 Decembrie 2009 01:47 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-12-18 08:39:49nu-mi place extremismul....ura.....rautatea unor persoane de aici si inversunarea lor....in numele...credintei....NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT. va proclamati cu fala principiile....dar CINE va credeti, ca sa puteti judeca?sunt absolut sigura ca parintele Cleopa v-ar fi spus sa nu judecati pe altii, daca ar fi citit ce scrieti voi pe aici.... ... aloooo ... CE JUDECATA VEZI AICI ??? ... CE PEDEPSE SE DAU ??? ... lasa sloganurile mistico-sovietice acasa ... aici se comenteaza ... intelegi diferenta ??? ... sau cind iti da unul in cap te multumesti cu sloganul asta ??? ... ... trezeste-te la realitate, amice, esti in 2009 si nu in timpul construirii societatii socialiste multilateral dezvoltate ...
|
||
|
marco918 Postat pe 19 Decembrie 2009 01:56 |
||
De la: marilenalorena, la data 2009-12-19 00:31:56 ... eu-ri alternative ??? ... tu esti d-zeul la care te rogi, tu esti d-zeul care iti raspunde la rugaciuni ??? ... ochii lui d-zeu sint iubirea ??? ... ... mai fata, nu stiu ce secta ti-a facut instruirea in astfel de derapaje dar, sincer, nu intereseaza pe nimeni ACUM alambicurile ''profunde'' pe care le-ai insirat ... sint si citeva fraze ''comestibile'' dar ai o varza cam acra pe linga ele care strica totul ... poate te mai limpezesti putin in gindire ... sper sa nu iti trebuiasca o viata intreaga ... ... religia nu are ce cauta acum in acest subiect ... si-a spus cuvintul demult ...
|
||
|
marco918 Postat pe 19 Decembrie 2009 02:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iartama | 11 | De la: kudika_979773 14 Februarie 2015 15:04 |
| URGENT! Efecte adverse Postinor | 6 | De la: mibell 12 Aprilie 2011 17:50 |
| invatati-ma va rog | 6 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:41 |
|
|
||
| O dilema ingrozitoare | 25 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:39 |
| CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? | 13 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 02:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.