Mai multe
De la: marco918, la data 2009-12-19 01:47:02... si sa iti mai spun ceva ... cred ca ar trebui sa te tratezi ... daca ai ajuns sa crezi ca lumea ta ''reala'' este de acest gen sigur nu ai toate tiglele pe casa ... probabil ca faci parte dintr-o categorie de PIERDE VARA care daca nu le cade para malaitza in gura incep sa se autoflageleze si sa vocifereze ... habar nu aveti ce inseamna sa ai probleme si va inchipuiti ca sinteti cei mai batuti de soarta ... n-am obiceiul sa-mi pierd timpul cu oameni ce au in cap un mare VID, asa ca n-o sa-ti mai raspund de-acum incolo. degeaba incerci sa ma provoci, esti lamentabil |
||
|
arhanghel Postat pe 19 Decembrie 2009 19:43 |
||
|---|---|---|
|
"Deci ??? intzelegi ca tu esti aceea care avorteaza pe cineva din universul sau ??? Tu esti aceea care nu permite unor persoane sa se manifeste libere in aceasta lume? Tu le interzici sa avorteze, in timp ci si tu faci acelasi lucru :) Esti capabila sa intzelegi ca tu te certzi pe tine insutzi ? Persoana ideala pe care o cautam in ceilaltzi, descoperim in final, ca este propria persoana... " asta da filozofie de viata! Deci trecand printr-un avort, de fapt te cauti pe tine insati
|
||
|
miss_darine Postat pe 19 Decembrie 2009 19:52 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-17 17:43:14De la: daniella_s, la data 2009-12-17 16:45:20De la: marco918, la data 2009-12-16 20:58:09De la: marco918, la data 2009-12-16 20:52:03De la: daniella_s, la data 2009-12-16 16:46:34... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... |
||
|
|
||
|
daniella_s Postat pe 20 Decembrie 2009 00:23 |
||
De la: arhanghel, la data 2009-12-19 19:43:52De la: marco918, la data 2009-12-19 01:47:02... si sa iti mai spun ceva ... cred ca ar trebui sa te tratezi ... daca ai ajuns sa crezi ca lumea ta ''reala'' este de acest gen sigur nu ai toate tiglele pe casa ... probabil ca faci parte dintr-o categorie de PIERDE VARA care daca nu le cade para malaitza in gura incep sa se autoflageleze si sa vocifereze ... habar nu aveti ce inseamna sa ai probleme si va inchipuiti ca sinteti cei mai batuti de soarta ... ... ... e rau cind traiesti cu clisee ??? ... cind esti plina de PESIMISM ??? ... cind vezi TRAGEDII in orice lucru banal si normal ??? ...
|
||
|
marco918 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:53 |
||
De la: daniella_s, la data 2009-12-20 00:23:11De la: marco918, la data 2009-12-17 17:43:14De la: daniella_s, la data 2009-12-17 16:45:20De la: marco918, la data 2009-12-16 20:58:09De la: marco918, la data 2009-12-16 20:52:03De la: daniella_s, la data 2009-12-16 16:46:34... aloooo ... ce situatii ??? ... ce procent reprezinta acele ''situatii'' fata de cite avorturi se intimpla ... problema avorturilor si a contraceptiei este una PSIHICA ... denota URA fata de proprii copii si IGNORANTA fata de sanatatea personala ... nu poti trai fara limite si reguli si apoi sa ceri sa fii inteleasa ??? ... sa fim seriosi ... unde am ajunge ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Decembrie 2009 11:15 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-19 19:52:27"Deci ??? intzelegi ca tu esti aceea care avorteaza pe cineva din universul sau ??? Tu esti aceea care nu permite unor persoane sa se manifeste libere in aceasta lume? Tu le interzici sa avorteze, in timp ci si tu faci acelasi lucru :) ... chiar prea multa ''filozofie'' ... suna mai degraba a NEBUNIE, mai ales cind vezi femei care PAR in deplinatatea facultatilor mintale ... doar par ... asta e tragedia ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Decembrie 2009 11:23 |
||
|
a fost o simpla poezie nu cred ca a vrut sa se laude...e trb fiecaruia ce face bun nu vreti copii protejati-va. auzi vb asta la orice pas s-a intamplat!cum sa se intample daca iti iei masuri de precautie nu se intmpla;) si daca ceea ce vedeti nu va multumeste..nu cautati nu cautati in pers de aici ce nu este ;) |
||
|
_PrInTzEs_ Postat pe 24 Decembrie 2009 18:35 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-12-18 08:39:49nu-mi place extremismul....ura.....rautatea unor persoane de aici si inversunarea lor....in numele...credintei....NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT. va proclamati cu fala principiile....dar CINE va credeti, ca sa puteti judeca?sunt absolut sigura ca parintele Cleopa v-ar fi spus sa nu judecati pe altii, daca ar fi citit ce scrieti voi pe aici.... nici mie nu-mi plac.....NU AM JUDECAT PE NIMENI SI NICI NU AM DE GAND....doar i-am spus k Parintele Cleopa a fost un duhovnic cu mult Har.....NU TREBUIE SA NE JUDECAM....DOAR DUMNEZEU NE POATE JUDECA....v-am pupat |
||
|
kryna_85 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:44 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-19 02:04:08De la: marilenalorena, la data 2009-12-19 00:31:56 ai si tu dreptate Marco dar trebie sa-i explici k sectele si martorii mincinosi care au deviat de la credinta cea adevarata ii rapesc sufletul....nu judec pe nimeni..... |
||
|
kryna_85 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:59 |
||
De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:20:48Here we go again! ![]() BANUIESC CA ESTI O NENOROCITA FARA CREDINTA! DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA PT CEEA CE ESTI SI CEEA CE FACI! SA-TI PLANGI IN PUMNI AR TREBUI CA NU POTI FACE COPII SAU SA NU AI PARTE DE ACESTE SUFLETE MINUNATE...FERASCA-NE DUMNEZEU DE UNA CA TINE IN JUR..ARDE PAMANTUL UNDE CALCI ! IN LOC SA TE CAIESTI PT UN CHIURETAJ , RASCOLESTI IADUL !
|
||
|
liliana_b2007 Postat pe 27 Decembrie 2009 15:36 |
||
De la: JulliannaM, la data 2009-05-03 12:40:39De la: Aladiah, la data 2009-05-03 12:22:06De la: Kathara, la data 2009-05-03 12:20:48Here we go again! ESTI FOARTE PROST INFORMATA ATAT DESPRE CONCEPTIE CAT SI DESPRE AVORT, EU ZIC SA MAI CITESTI INAINTE SA ITI FORMEZI PARERI DESPRE DECIZIILE ALTORA FEMEILE CU RH NEGATIV POT FACE CATI COPII VOR ATATA TIMP CAT ISI FAC IMUNIZAREA CU VACCINUL IMOGLOBULINA ANTI D. FIECARE DINTRE NOI SUNTEM RESPONSABILI DE CORPUL NOSTRU SI ACTIUNILE PE CARE LE FACEM NE DEFINESC CARACTERUL DOAR DUMNEZEU ARE DREPTUL SA NE JUDECE, ACEST TOPIC NU ADUCE NIMIC BUN DOAR PRILEJUL UNOR OAMENI DE A-SI ARUNCA DISPRETUL ASUPRA UNOR FEMEI CARE SUNT VICTIMELE IGNORANTEI SOCIETATII IN CARE TRAIM. |
||
|
the_only Postat pe 27 Decembrie 2009 17:02 |
||
De la: Anelisze, la data 2009-12-24 18:35:23a fost o simpla poezie nu cred ca a vrut sa se laude...e trb fiecaruia ce face bun nu ... problema cea mai mare este DEGENERAREA MENTALA ... se pot folosi sau inventa zeci, sute, mii de metode de a extermina proprii urmasi in diverse stadii ale evolutiei ... dar toate aceste ''eforturi'' inutile si perverse au loc datorita unei IDEII pervers induse in mentalitatea multora ... NU VOR COPII !!! ... stresul, prostia, frica, fudulia, lispa de realitate, egoismul, cinismul ia facut pe multi sa se considera ''il ombilico del mondo'' ... nu ati fost, nu sinteti, nu veti fi ... mai rau, odata cu umila si chinuita lor viata NIMENI nu isi va mai aduce aminte ca ati existat ... exista o ''disperare'' a multora de a imita viata telenovelelor, a ''starletelor'' de prin media romaneasca ... multi/multe renunta la proprii copii in favoarea unui credit, a unei ''independente'' inutile, a unei ipotetice ''oportunitati'' ... ... nu poti si nu trebuie sa desparti relatiile intime cu orice partener (prieten, sot, amant, ...) de posibilitatea aparitiei unui copil ... iti este rusine (???) cui copii din astfel de relatii atunci nu te aventura in ele ... simplu ca buna ziua ... nu esti in stare sa iti respecti propriile actiuni si proprii copii atunci e clar ca ai mari probleme cu caracterul, si nu numai ... cu cit se vor cauta numai confort, lene si egoism cu atit pierderile sint mai mari in timp ... iar timpul nu se mai poate recupera ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Decembrie 2009 17:26 |
||
|
s-au spus prea multe despre acest subiect , si pro si contra. eu cred ca fiecare e stapan pe hotararile sale, si legat de subiect , in special femeia. ea este singura care TREBUIE SI POATE SA HOTARASCA daca va face sau nu avort.vom da fiecare socoteala in fata lui Dumnezeu pentru pacatele noastre, la timpul hotarat de EL. pana atunci femeia care ia hotararea de a face un avort nu trebuie batuta cu pietre sau pedepsita de noi ceilalti. NU AVEM NICI UN DREPT!!!! E UN PACAT INTR-ADEVAR SA FACI AVORT ....dar uneori TREBUIE...din milioane si milioane sau un singur motiv!!!pentru unele femei a face avort e ca vizita lunara la medic, pentru altele inseamna infernul, depinde doar de educatie si de capacitatea de a gandi corect si realist in acel moment. ca lasa urme , e ABSOLUT ADEVARAT, si cele lasate in suflet sunt cele mai dureroase! E ATAT DE GREU SA FII OM CU ADEVARAT-ADICA SA GANDESTI SI SA STII SA IEI DECIZII LEGATE DE FIINTA TA! Dumnezeu chiar si atunci cand luam decizii gresite, daca va vine sa credeti, TOT NE IUBESTE!!!! |
||
|
GABYTA13 Postat pe 27 Decembrie 2009 22:31 |
||
De la: GABYTA13, la data 2009-12-27 22:31:09s-au spus prea multe despre acest subiect , si pro si contra. eu cred ca fiecare e stapan pe hotararile sale, si legat de subiect , in special femeia. ea este singura care TREBUIE SI POATE SA HOTARASCA daca va face sau nu avort.vom da fiecare socoteala in fata lui Dumnezeu pentru pacatele noastre, la timpul hotarat de EL. pana atunci femeia care ia hotararea de a face un avort nu trebuie batuta cu pietre sau pedepsita de noi ceilalti. NU AVEM NICI UN DREPT!!!! E UN PACAT INTR-ADEVAR SA FACI AVORT ....dar uneori TREBUIE...din milioane si milioane sau un singur motiv!!!pentru unele femei a face avort e ca vizita lunara la medic, pentru altele inseamna infernul, depinde doar de educatie si de capacitatea de a gandi corect si realist in acel moment. ca lasa urme , e ABSOLUT ADEVARAT, si cele lasate in suflet sunt cele mai dureroase! ... repetitia e mama invataturii se spune ... deci o sa ma repet ... vis a vis de citeva fraze ... NICI o femeie nu este batuta cu pietre !!! (din contra s-ar putea spune) ... NICI o femeie nu este judecata aici !!! ... D-zeu poate ierta O greseala, dar nu o gramada de acte PREMEDITATE, CONSTIENTE, REPETATE !!! ... prostia asta mistico-comunista cu d-zeu care te iarta indiferent citi oameni omori si indiferent pentru ce cred ca nu o mai gusta nimeni ... totul trebuie sa aiba o limita ... cind spui - NU AVEM NICI UN DREPT, la ce te referi ? ... trebuie sa batem din palme in fata avorturilor ? ... asa ti se pare ''civilizat'', in perfecta armonie cu nivelul ''intelectual'' la care au ajuns unii ? ... ... spui - *** E UN PACAT INTR-ADEVAR SA FACI AVORT ....dar uneori TREBUIE *** ... nu ti se pare o judecata mult mai CRUNTA decit comentariile mai mult sau mai putin acide de pe aici ? ... nu ti se pare ca orice femeie care avorteaza, in orice forma, JUDECA si PEDEPSESTE PROPRIUL COPIL in mod real ? ... aparam cainii, pisicile, orice animal care nu se poate exprima, dar pe COPII cine ii apara ? ... ne ascundem dupa clisee si slogane ... ne milogim si cersim o falsa intelegere ... oricine, barbat si femei, isi inchipuie astazi ca ''stie'' exact de ce trebuie ? ... DE CE TREBUIE ? ... DE CE ? ... femei si barbati, tremura ca mustele cind ''iubirea'' lor aduce un rod, un omuletz ... femei si barbati ar suporta umilinte si compromisuri mult mai mari decit cele pe care le-ar ''aduce'' PROPRII COPII ... femei si barbati accepta sa fie cinici, egoisti, fara valori, fara caracter decit sa MUNCEASCA pentru PROPRII COPII ... asta sa fie societatea ''crestina'' romaneasca ? ... sa fim seriosi, d-zeu nu prea are ce imparti cu astfel de oameni ... |
||
|
marco918 Postat pe 28 Decembrie 2009 00:43 |
||
|
... inca ceva ... foarte important dar pe care multe femei ''educate'' il repeta inconstient sau cu falsa intelegere ... femeile nu hotaresc ce fac cu copilul din corpul lor !!! ... femeile sint OBLIGATE sa ia decizii care le vor afecta toata viata ... in afara de un anumit tip de femei (cele mai usuratice) restul sint, pur si simplu, OBLIGATE ... si-au pierdut de mult dreptul asupra propriului corp si copii dar nu vor sa realizeze asta ... de ce ''hotaresc'' femeile ce ''trebuie'' sa faca cu proprii copii ? ... de rusine, pentru ca li se pun in fata scenarii imposibile, pentru ca prietenii, familia, propriul barbat fac presiuni(pe fata sau prezentind discret si ''uman'' scenarii ''credibile'') ... pentru ca nu e la ''moda'' sa ai toti copii pe care i-ai procreat ... nu e la ''moda'' ... la moda e sa faci rate, sa iei credite, sa muncesti ca prostul pentru o vacanta in grecia, sa salivezi dupa ce au altii, sa platesti mult mai mult pentru cosmetice si diverse tratamente decit ar costa sa intretii decent niste copii,sa lenevesti si sa cersesti avantaje, sa ... sa fim seriosi ... femeia DEMULT NU MAI HOTARASTE NIMIC ... devine un obiect sexual pentru mucosi infantili si iresponsabilii ... dar faptul ca se duce singura la cabinet sau iau pastile ca gaina, le dau multora falsa impresie ca controleaza ceva ... ca cuvintul, sau parerea lor conteaza ... fals ... e ca in bancul cu nebunii ... faci baie in piscina cit doriti, poate vreodata o sa va punem si apa ... |
||
|
marco918 Postat pe 28 Decembrie 2009 00:55 |
||
| Nu vreau sa judec pe nimeni. Sunt situatii si situatii, insa traim intr-o lume in care anticonceptionalele se pot cumpara de la orice farmacie fara nici o reteta. Cand eram adolescenta am aflat ca inima se formeaza si incepe sa bata din a treia saptamana de sarcina, ceea ce m-a facut sa imi promit atunci ca nu imi voi omori nici un copil.Acum am un baietel de 1 an si 4 luni. A fost prima sarcina si ultima. Poate ca daca multe dintre femeile de azi ar fi fost mai informate atunci cand erau adolescente, nu am mai fi avut atatea cazuri de avort. | ||
|
nicoleta15 Postat pe 28 Decembrie 2009 01:21 |
||
De la: nicoleta15, la data 2009-12-28 01:21:08Nu vreau sa judec pe nimeni. Sunt situatii si situatii, insa traim intr-o lume in care anticonceptionalele se pot cumpara de la orice farmacie fara nici o reteta. Cand eram adolescenta am aflat ca inima se formeaza si incepe sa bata din a treia saptamana de sarcina, ceea ce m-a facut sa imi promit atunci ca nu imi voi omori nici un copil.Acum am un baietel de 1 an si 4 luni. A fost prima sarcina si ultima. Poate ca daca multe dintre femeile de azi ar fi fost mai informate atunci cand erau adolescente, nu am mai fi avut atatea cazuri de avort. ... anticonceptionalele TRATEAZA ACEIASI BOALA ... MENTALA ... nu te gindi ca ai descoperit america ... se investesc multi bani in media si diverse structuri pentru ca femeile sa fie convinse ca exista ''sarcini nedorite'', ''greseli'', ''accidente'' si ca exista metode ''simple si inofensive'' pentru asta ... fumatul este o mica placere pe linga efectele produse de ''tratamentele'' impotriva propriilor copii ... si totusi doar fumatul este incriminat ... ... cica produce prea multe efecte colaterale pe care le platesc statele ... ... restul sint acceptabile atita timp cit cresc cei care pot munci si accesa credite pentru orice fel de prostii ... ... cit va dura vom observa singuri, in curind ...... si de ce ** a fost prima si singura ** ? ... ca si curiozitate ... ... asa ai hotarit tu ? ... ... trebuie totusi sa te felicit pentru altceva ...
|
||
|
marco918 Postat pe 28 Decembrie 2009 01:29 |
||
|
Consider ca a-ti asuma raspunderea asupra faptelor tale nu inseamna a scapa de consecinte, ci a le asuma, accepta si indrepta. Nu condamn si nu judec pe nimeni. Am prietene care au avortat. Daca mi-au cerut sfatul le-am spus sincer ca in opinia mea, avortul nu este o solutie. M-am oferit sa le ajut in cresterea coplului, dupa puterile mele. Dar decizia le aprtine lor si nu am incercat sa ma impun. Ma doare enorm pentru fiecare copil pierdut dar le respect decizia. Nu sunt eu in masura sa le judec, pentru ca nu am trait experienta lor. Le inteleg argumentele si le inteleg si ceea ce au simtit cand au trebuit sa ia aceasta decizie. Nu e deloc usor! Le iubesc oricum :), tot prietenele mele raman. Acum aproape 3 ani m-am aflat si eu intr-o astfel de situatie. Primele 2 luni de sarcina au fost un cosmar... tentatia de a avorta este atat de mare cand te gandesti la viitorul tau si al copilului, la toate argumentele si contraargumentele pe care le-ai auzit sau la care te-ai gandit pana atunci. Prietenii apropiati mi-au expus tot felul de motive pentru a avorta (stiu ca mi-au vrut binele, si le multumesc)... In final mi-am zis... acolo, in mine se afla o fiinta (fie chiar numai fiinta in perspectiva), o combinatie unica de gene care nu se va mai repeta niciodata. Mi-am spus ca am ajuns in situatia asta in urma faptelor si deciziilor mele si deci trebuie sa-mi asum consecintele nu sa fug de ele (doar opinia mea). Mi-am spus ca ar fi fost incorect sa avortez, din moment ce mereu am sfatuit contrariul (e usor sa vorbesti, dar mai greu sa si faci). Am discutat cu 2 prieteni care au fost in situatia de a fi avortati de mamele lor si care le sunt recunoscatori acestora ca nu au recurs la acest gest. Si m-am gandit, ca indiferent cat voi pierde, trebuie sa muncesc si sa fac tot ce pot pentru a-i oferi copilului meu sansa unei vieti bune si educatie sanatoasa. Eu sunt optimista... si cred ca poti trece peste greutati daca ai vointa si speranta. Deci, nu am avortat. Situatia mea a fost foarte complicata, nu am sa intru in amanunte. Oricum, am pierdut facultatea, servicul (chiar in luna in care mi-am dat demisia fusesem promovata ca responsabil deprtament si aveam un salariu foarte bun), am pierdut contactul cu familia, mi-am pierdut prietenul pe care l-am iubit enorm, am pierdut legatura cu o parte din prieteni. A trbuit chiar sa colind jumatate din Europa pentru a rezolva anumite probleme, insarcinata fiind : P . Mi-a fost FOARTE greu in primii 2 ani... foarte, foarte greu... dar nu am cedat si acum lucrurile au inceput sa revina pe fagasul normal. Imi iubesc ENORM copilul si ma bucur atat de mult ca nu am renuntat la el... in acesti 2 ani bucuria lui era ceea ce imi dadea energie pentru a lupta mai departe. Am plans, am suferit dar toate dispareau cand vedeam luminita din ochii lui si zambetul plin de viata. Am inceput o alta facultate (am obtinut si bursa ;) deci nu mai trebuie sa o platesc) si anul acesta imi iau licenta. Am de gand sa incerc sa o continui si pe cealalta. In plina criza financiara am deja 2 oferte de locuri de munca in Bucuresti (in companii in care am mai lucrat anterior). Acum lucrez ca educatoare la o gradinita si imi iau copilul cu mine la locul de munca (nici nu are 3 ani si stie o multime de poezioare si cantecele, deseneaza uimitor pentru varsta lui etc). Dar din toamna ma intorc in Bucuresti :) . Anul acesta mi-am recuperat familia :P ... acum parintii mei sunt innebuniti dupa nepotelul lor si niciodata in viata mea nu i-am vazut atat de fericiti si zambitori. Tatal puiutului meu se muta in Romania, iar puiutul meu a devenit pentru el motivatia de a lupta in viata. Il iubeste enorm (desi la inceput lucrurile pareau altfel pentru el). Cu rabdare, lacrimi, speranta, credinta (intre timp l-am descoperit si pe Dumnezeu)si multa munca... copilul meu se poate bucura de viata. Am indurat si umilinta (multi te vor judeca daca esti mama singura, dar nu trebuie sa asculti gura lumii si nu trebuie sa uiti cine esti si ce poti; in plus nu vad nimic rau in a naste un copil ;) ) . Nu mi-e frica de ce spun ceilalti, cuvintele nu ma dor :) , sunt mandra de ce am realizat in viata, implinita si daca ar fi sa dau timpul inapoi as lua aceeasi decizie de a nu avorta. In acesti doi ani nu am avut sprijnul familiei, iar tatal copilului meu a fost mai degraba un al doilea copil pentru mine, dupa ce a revenit in viata noastra. Nu scriu pentru ca sa ma laud... ci pentru ca eu CRED ca se poate trai si fara a refuza viata copiilor nostri... si spun acest lucru din experienta. Insa, intr-adevar, nu e usor DELOC! Dar merita TOT efortul. Daca cineva acolo va citi acest mesaj si se afla intr-o situatie similara, eu sper ca se va gandi de doua ori mai mult inainte de a lua decizia finala. Pentru viitor, cand copilul meu va fi suficient de mare incat sa-si ia viata in propriile maini, imi doresc ENORM sa pot ajuta macar o mama sa isi pastreze copilul si sa il creasca pana cand va fi capabila sa faca acest lucru singura. Am lucrat inainte si in domeniul social... stiu ce ma asteapta :P Imi place foarte mult acea poezioara... mi-au dat lacrimile cand am citit-o! Va doresc un an nou plin de caldura si iubire :) !! Ella |
||
|
Ella81 Postat pe 3 Ianuarie 2010 06:47 |
||
De la: marco918, la data 2009-12-19 01:56:54De la: mkdisk, la data 2009-12-18 08:39:49nu-mi place extremismul....ura.....rautatea unor persoane de aici si inversunarea lor....in numele...credintei....NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT. va proclamati cu fala principiile....dar CINE va credeti, ca sa puteti judeca?sunt absolut sigura ca parintele Cleopa v-ar fi spus sa nu judecati pe altii, daca ar fi citit ce scrieti voi pe aici.... tocmai..ai zis-o chiar tu:aici este un forum unde se comenteaza!dar fara agresivitate....nu stiu de ce ai atata inversunare, eu zic sa te consumi mai putin, ca nu face bine la inima.....si nu am zis ca ma refeream la tine in mod special, nu scrie nicaieri asta! modul CUM comentezi dovedeste un singur lucru:CA TE SIMTI CU MUSCA PE CACIULA!in plus:ai grave lacune de cultura.mai citeste si pe urma sa scrii niste chestii din astea pe forum, ca mai sunt pe aici oameni cultivati care rad de tine.nu ti-as fi spus chestiile astea daca ai fi vorbit civilizat si cred ca observi ca inca nu m-am ambalat prea tare, ca nu se merita. |
||
|
mkdisk Postat pe 4 Ianuarie 2010 16:18 |
||
De la: mkdisk, la data 2010-01-04 16:18:00De la: marco918, la data 2009-12-19 01:56:54De la: mkdisk, la data 2009-12-18 08:39:49nu-mi place extremismul....ura.....rautatea unor persoane de aici si inversunarea lor....in numele...credintei....NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT. va proclamati cu fala principiile....dar CINE va credeti, ca sa puteti judeca?sunt absolut sigura ca parintele Cleopa v-ar fi spus sa nu judecati pe altii, daca ar fi citit ce scrieti voi pe aici.... ... bine draga ... referitor la subiectul topicului ai ceva de spus ? ... ... sincer, sint cam plictisit de pitzi care doar vor sa li se vorbeasca frumos ... in timp ce abereaza sau evita subiectul cu atacuri la persoana ...
|
||
|
marco918 Postat pe 4 Ianuarie 2010 23:00 |
||
| Tu pari a fi o habotnica fara minte! Intoarce-te in Evul Mediu de unde ai venit! Avortul e un drept al femeii in intreaga lume civilizata. | ||
|
tero_xxx Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:31 |
||
De la: tero_xxx, la data 2010-01-05 01:31:11Tu pari a fi o habotnica fara minte! Intoarce-te in Evul Mediu de unde ai venit! Avortul e un drept al femeii in intreaga lume civilizata. ... cap de tabla ... ''dreptul'' asta e obligatia pe care i-o impune un barbat IMATUR si IRESPONSABIL ... cite avorturi ai facut ? ... de cite ori ai fost cu ''iubita'' sa vezi cum e sa fie SCOBITA ? ... te-a rugat vreo prietena sa intervii ? ... ai nimerit-o gresit ... aveam nevoie de unul ca tine ... |
||
|
marco918 Postat pe 5 Ianuarie 2010 01:35 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-04 23:00:58De la: mkdisk, la data 2010-01-04 16:18:00De la: marco918, la data 2009-12-19 01:56:54De la: mkdisk, la data 2009-12-18 08:39:49nu-mi place extremismul....ura.....rautatea unor persoane de aici si inversunarea lor....in numele...credintei....NU JUDECA, CA SA NU FII JUDECAT. va proclamati cu fala principiile....dar CINE va credeti, ca sa puteti judeca?sunt absolut sigura ca parintele Cleopa v-ar fi spus sa nu judecati pe altii, daca ar fi citit ce scrieti voi pe aici.... eu nu cred ca te-ai plictisit, cred ca iti face placere...din cate am citit, toate comentariile tale sunt pline de inversunare....si ti-au mai zis si altii niste lucruri.si daca mai multe persoane iti spun aceleasi lucruri, cred ca e momentul sa te analizezi putin si sa iti dai seama ca esti deplasata. atacuri la persoana??????uite cine vorbeste......tocmai tu, care i-ai atacat pe toti....referitor la subiect, e o prostie sa judeci la general despre avort...depinde de la caz la caz..si nu e bine sa fii extremist.umila mea parere.extremismul si fixatia pe o singura idee, fara macar sa accepti posibilitatea ca lucrurile sa stea putin si altfel, mi se pare.......ciudatel. |
||
|
mkdisk Postat pe 5 Ianuarie 2010 16:29 |
||
|
... si sa inteleg ca ce ai scris mai sus e ... the best of ... mkdisk ? ... cam subtirel ... fara indoiala ca ''inversunarea'' unuia sau altuia ti se pare ciudata in conditiile in care nu dai doi bani pe subiect oridecite ori ai trece pe linga o astfel de situatie ... la ce te-ar interesa, nu-i asa ? ... tu trebuie sa iti traiesti viata cit mai bine ... atit si nimic mai mult ... ce iti pasa de morala, valori, etica ... ... cica nu e bine sa critici la modul general ... ... dar gramezile de situatii particulare duc la concluzii generale ... o femeie din romania naste doar 1 din 6 copii ... pe restul ii avorteaza cu ''responsabilitate'' ... ... iar barbatii ? ... sint mai putin decit niste umbre ale trecutului ... ignoraranta, dezinteresul, egoismul, cinismul e in floare la acesti ''stilpi'' ai societatii ... ... parca nici nu ma mir ca romanii si ''filozofiile'' lor continua sa se restringa si sa piarda teritorii in favoarea celor care au cu cine sa le umple ... deja romania e un fel de statele unite ale tuturor etniilor ... mai trebuiesc citiva zeci de ani si copii vostri (cei care scapa exterminarilor) vor avea de ce plinge ... acum rid parintii lor ...
|
||
|
marco918 Postat pe 5 Ianuarie 2010 19:03 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-05 19:03:05... si sa inteleg ca ce ai scris mai sus e ... the best of ... mkdisk ? ... cam subtirel ... fara indoiala ca ''inversunarea'' unuia sau altuia ti se pare ciudata in conditiile in care nu dai doi bani pe subiect oridecite ori ai trece pe linga o astfel de situatie ... la ce te-ar interesa, nu-i asa ? ... tu trebuie sa iti traiesti viata cit mai bine ... atit si nimic mai mult ... ce iti pasa de morala, valori, etica ... bun, si crezi ca daca te inversunezi pe forum schimbi ceva?nimanui nu-i pasa! |
||
|
mkdisk Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:23 |
||
De la: mkdisk, la data 2010-01-06 11:23:22De la: marco918, la data 2010-01-05 19:03:05... si sa inteleg ca ce ai scris mai sus e ... the best of ... mkdisk ? ... cam subtirel ... fara indoiala ca ''inversunarea'' unuia sau altuia ti se pare ciudata in conditiile in care nu dai doi bani pe subiect oridecite ori ai trece pe linga o astfel de situatie ... la ce te-ar interesa, nu-i asa ? ... tu trebuie sa iti traiesti viata cit mai bine ... atit si nimic mai mult ... ce iti pasa de morala, valori, etica ... ... ... nu vreu sa ''schimb'' ceva ... nu eu ... cei in cauza trebuie sa se isi revina la realitate ... habar nu ai citi citesc ... habar nu ai cite/i vor sa stie mai multe decit prafuitele clisee si sloganuri gen usaid ... avortul (dar mai ales URA indusa fata de proprii copii si fata de sentimentele reale ale oamenilor) este un lucru cu grave urmari la nivel personal, de familie si de societate ... |
||
|
marco918 Postat pe 6 Ianuarie 2010 11:34 |
||
De la: marco918, la data 2010-01-06 11:34:35De la: mkdisk, la data 2010-01-06 11:23:22De la: marco918, la data 2010-01-05 19:03:05... si sa inteleg ca ce ai scris mai sus e ... the best of ... mkdisk ? ... cam subtirel ... fara indoiala ca ''inversunarea'' unuia sau altuia ti se pare ciudata in conditiile in care nu dai doi bani pe subiect oridecite ori ai trece pe linga o astfel de situatie ... la ce te-ar interesa, nu-i asa ? ... tu trebuie sa iti traiesti viata cit mai bine ... atit si nimic mai mult ... ce iti pasa de morala, valori, etica ... daca le prezinti sub forma asta...slabe sanse.oamenilor nu le place sa fie criticati, mai ales cand gresesc....trebuie sa gasesti alta forma, daca vrei sa te asculte cineva.asa cum te exprimi pari....extremista. |
||
|
mkdisk Postat pe 6 Ianuarie 2010 14:25 |
||
uite acum mi-a trecut prin minte ca ai putea sa fii barbat.daca e asa, mai nene, ce naiba cauti pe topic-ul asta?ai ramas vreodata insarcinat ca sa stii cum e???
|
||
|
mkdisk Postat pe 6 Ianuarie 2010 16:21 |
||
De la: mkdisk, la data 2010-01-06 16:21:07uite acum mi-a trecut prin minte ca ai putea sa fii barbat.daca e asa, mai nene, ce naiba cauti pe topic-ul asta?ai ramas vreodata insarcinat ca sa stii cum e??? ... ''intimplator'' am mai multi copii ... ... nu vor bona, haine de firma, gramezi de ciocolata ... vor atentie si dragoste ... parinti care sa nu mimeze o familie si sa se certe pentru sex, minciuni si indiferenta reciproca ... si chiar si in conditiile astea se bucura sincer de viata si au sperantele lor ... si realizez ce se intimpla cu cei care nu au PARINTI constienti si responsabili ... mai realizez ca multi nu mai sint capabili sa constientizeze ceea ce fac din cauza cliseelor si a sloganurilor importate ... isi vind identitatea si viitorul pentru niste iluzii ... ptr. simpla functionare, macar ca si astazi a unei romanii capabile sa sustina 80 mil. de locuitori, e nevoie de aproape 3 copii per femeie (nu familie) ... in romania se nasc raportul este de 1.3 ... adica scaderea cu 20% a populatiei per fiecare generatie(cu tot sporul tiganilor) ... cine cred ei ca ii vor suporta ca pensionari, cine ii va trata, cine ... ? ... statul ? ... sa fim seriosi ... daca constiinta, valorile, frica de consecinte psihice si fizice nu ii mai sperie sa isi imagineze ziua de miine !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 7 Ianuarie 2010 02:08 |
||
De la: mkdisk, la data 2010-01-06 14:25:08De la: marco918, la data 2010-01-06 11:34:35De la: mkdisk, la data 2010-01-06 11:23:22De la: marco918, la data 2010-01-05 19:03:05... si sa inteleg ca ce ai scris mai sus e ... the best of ... mkdisk ? ... cam subtirel ... fara indoiala ca ''inversunarea'' unuia sau altuia ti se pare ciudata in conditiile in care nu dai doi bani pe subiect oridecite ori ai trece pe linga o astfel de situatie ... la ce te-ar interesa, nu-i asa ? ... tu trebuie sa iti traiesti viata cit mai bine ... atit si nimic mai mult ... ce iti pasa de morala, valori, etica ... ... ??? ... atentez la pudoarea cuiva ? ... e un subiect la fel ca si alte topice (sex anal, sex cu animale, swing, de sa fac ca ma/il insel/a, ce minciuni sint mai plauzibile, amanta/ul mai bun ca sotia/ul, ... ) ... daca acolo se face ''filozofie'' la cote foarte inalte, subiectul asta atit de cotidian si de tragic e tratat cu simple clisee (''dreptul'' si ''responsabilitatea'' femei, e la moda, ...) ... cred ca termenul ''extremist'' e deplasat chiar daca tonul este mai acid uneori in stricta consonanta cu atitudinea penibila a unora ... daca ai observat unii trateaza direct subiectul cu atacuri directe si grosolane la persoana ignorind subiectul cu desavirsire ... ceea ce contrasteaza profund cu logoreea lor de pe topicele pe care le-am mentionat mai sus ... ... si chiar daca ''oamenilor'' nu le face placere critica poate vor realiza vreodata ca ... gresesc ... profund fata de ei si de proprii copii ... |
||
|
marco918 Postat pe 7 Ianuarie 2010 02:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Rugaciunea unui copil nenascut Sarut mana, mamicuta mea, Sunt eu, cel din pantecele tau care-ti soptesc la ureche cat sunt de speriat, de trist si de indurerat pentru ca vrei sa ma omori, crezand ca-ti sunt o grea povara... Tu nici nu stii cat e de greu | 738 | De la: gabi_4u_ever 14 Mai 2011 16:50 |
| Despre avort, " SILENT SCREAM" | 111 | De la: stiricaremerita 21 Ianuarie 2011 21:25 |
| URGENT! Efecte adverse Postinor | 6 | De la: mibell 12 Aprilie 2011 17:50 |
|
|
||
| un sfat | 57 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 21:17 |
| avortoni pentru supa..da.. e adevarat! din pacate! | 12 | De la: 29 Februarie 2012 22:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.