Mai multe
Mey sincera sa fiu...tu ai avut grija de el intr'un sens..adica nu cred ca a dus lipsa de mancare haine curate si altele din cate am inteles yo in mesajul tau...problema e ca tu l'ai iertat mult prea mult si cand ai observat ceva ce nu'ti plakea trebuia sa'i spui ,,Nu'mi plake ...cutare lucru..." Daca nu se schimba purtai o discutie mai serioasa cu el . Si stai putin s'a dus in club si te'a lasat acasa? ce inseamna asta? Te cred ca il iubeai...si poate il iubesti...dar asta nu inseamna ca esti proasta lui ! Si pana la urma tu faceai pentru el multe el ce a facut pentru tine...? Iti zicea ca te iubeste..altceva? Sa fi fost ala pe mana mea.. Statea in limba dupa mine daca eram in locul tau ! Trebuia sa'l dai naibii de mult timp in lume sunt mai mult de 2 miliarde de barbati Incearca sa nu fii trista din cauza acelui om...nici macar nu cred ca era un om... CREATURA DIRECT NU AVEA INIMA CUM A PUTUT FACE ASA CEVA
|
||
|
diii Postat pe 2 August 2010 21:41 |
||
|---|---|---|
| diuleee....cred ca fata e consolata la ora asta !!!!!!!!!!a trecut un an !!!!!!1 | ||
|
anastasia_m Postat pe 2 August 2010 22:19 |
||
| FATA DRAGA NU FII TRISTA FIINDCA E PACAT...FARA LACRIMI NU EXISTA DOR ADEVARAT....SUNT ASA DE FRUMOASE VERSURILE ASTEA SI TI SE POTRIVESC ATIT DE BINE...VOI 2 CHIAR NU VA POTRIVITI,TU N-O SA AI O RELATIE ECHILIBRATA LINGA ACEST BARBAT AL TAU....IA TU O PAUZA FIZICA 1LUNA,2LUNI,LASA-I LIBERTATE ...SI PE URMA SA-TI INTREBI INIMA DACA-L MAI IUBESTI PE EL,POATE CA-TI PLACE CEVA IN MOD SPECIAL ,NU-TI PLACE EL IN TOTALITATE CU DEFECTELE LUI SI CU CALITATILE LUI....IN MOD CERT CE FACE ACUM O SA FACA MULT TIMP,CU MULTE DE ACUM INCOLO,CU TINE SAU FARA TINE LINGA EL....UNII BARBATI ASA SUNT CONSTRUITI,ASA E GENA....PENTRU EI VIATA E O VINATOARE. | ||
|
|
||
|
kudika227120 Postat pe 9 August 2010 21:01 |
||
120 Fata draga,de ce tipi fata?
|
||
|
Barbie30 Postat pe 9 August 2010 21:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce vina are barbatul???? | 55 | De la: b23d26 6 Septembrie 2009 21:49 |
| Oare ma mai iubeste? | 73 | De la: Gina1989 22 Noiembrie 2011 14:17 |
| COMPLEXUL DE INFERIORITATE | 24 | De la: scorpio67 7 Septembrie 2010 16:27 |
|
|
||
| Despartire din cauza parintilor lui.. | 14 | De la: kudika_970863 12 Septembrie 2014 15:08 |
| Sfarsit.. | 15 | De la: ayda4ever 16 Ianuarie 2009 15:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.