Setari Cookie-uri

cum multumesti o femeie,ce va place, ce gresim noi barbatii??????

fata e un inger,baiatu-i un drac....iar cand vine timpul amandoi se-mpac!
danut_lucian
Postat pe 13 Iunie 2009 13:00
cred ca ai impresia ca femeia e o fiinta neajutorata, care are neaparata nevoie de protectie din partea unui barbat. si tu te vezi ca superman, iar pe prietena ta ca pe lois. si vii in salvarea ei de fiecare data cand are probleme. prea o sufoci. las-o mai libera, sa i se faca dor de tine. ca daca esti permanent langa ea si faci tot ce vrea, se plictiseste rpd
deeaz18
Postat pe 13 Iunie 2009 13:06
asta pt staff am zis
deeaz18
Postat pe 13 Iunie 2009 13:07
Mie mi-ar place sa fiu rasfatata asa. Chiar. Asta daca e adevarat ce spune Staff.
lonely_soul
Postat pe 13 Iunie 2009 14:15
si mie imi place sa fiu rasfatatza
yumy
Postat pe 13 Iunie 2009 14:19
De la: yumalai, la data 2009-06-13 14:19:41si mie imi place sa fiu rasfatatza


ce-i drept daca nici azi nu meriti rasfata...
Tazmanian
Postat pe 13 Iunie 2009 14:25
De la: staff, la data 2009-06-08 09:26:13 Buna ziua tuturor!

Deschid topicul acesta in speranta de a mai invata macar putin din aceasta fiinta minunata, dar de prea multe ori de neinteles, numita femeie.
Ma intreb ce va place, ce nu va place si asta nu in planul fizic, ci sufleteste.
In profunzime sunteti niste fiinte minunate, numai ca de acolo si pana la exteriorizare se pare ca e o cale cam lunga din cauza careia informatia pare a se deteriora, trunchia pe drum.
Am facut prea putine pentru o femeie, s-a suparat pe mine. Apoi am incercat sa o tin ca in palma, a inceput sa se plictiseasca de mine si sa inceapa sa caute altceva, apoi am incercat sa o tin in expectativa (fara exagerari), nici asa nu a fost bine pentru ca era mai mereu cu buzele umflate si imi spunea ca imi bat joc de ea, cine sa va mai inteleaga?
Am dat multa atentie, afectiune, tandrete ... s-a plictisit repede (dar eu asa simteam), asta inseamna ca trebuie sa imi reprim o parte din ceea ce simt ca sa ii pot da ei atat cat are nevoie.
Daca nu ii cer mereu ceva si mereu sa o fac curioasa, iar nu e bine pentru ca iar incepe sa se plictiseasca, daca fac asta in exces ma lasa balta pentru ca spune ca o "suprasolicit".
I-am facut servicii dupa servicii, mereu pe plac, am dus-o unde a vrut, i-am facut surprize cu tonele, am scos-o si noaptea la marginea orasului sa ii arat cerul stand pe iarba cu ea in brate si soptindu-i ce stiam ca ii face o placere deosebita sa auda. I-am gatit, i-am spus nici rar nici des ce simt pentru ea, mi-am cerut scuze mereu atunci cand am gresit si i-am aratat ca nu am facut-o intentionat, pentru ca nu ii vreau raul deloc, ci din incercarea de a face bine. Cred ca am incercat prea mult sa ii fac pe plac, aproape am facut-o regina mea , iar ea se pare ca a avut o perioada in care s-a simtit foarte comfortabil , dupa acre s-a plictisit sa aiba un barbat care sa nu o tensioneze, sa nu fie nimic secret si palpitant, mereu pe plac, mereu sa stie ce si cum ii place, mereu sa anticipeze ce vrea ... Am si gresit , recunosc, uneori exagerez cu maruntisuri.
Alteori fac anumite lucruri care nu ii plac , desi stiu ca nu e momentul, numai ca nu e momentul pentru ea, dar eu atunci simt ... ce pot sa fac daca dimineata, dupa ce ne-am ridicat din pat, mie imi vine sa o iau in brate, sa ii spun ca o iubesc si sa o intreb ce i-ar placea sa manance si cum a dormit ... tipa la mine sa mai tac sa o las inpace dimineata, penru ca mereu mi-a spus si tot nu vreaus a pricep ca se trezeste greu ...
Daca asculta muzica ce ii place, trebuie sa o ascult cu ea, cand imi pun si eu o piesa,(ascultam acelasi gen) imi spune ca ii stric starea, pai eu nu am stari? Ma intreb daca e atat de gresit sa ascult si eu o piesa dupa ce ea a ascultat deja un album.
Poate ca o sa spuneti acum ca nu ma iubeste ... Ba da, o face, dar tind sa cred ca e mai dificila si mereu am trecut peste toate cu calm si rabdare, chiar si peste injuraturi si crize de nervi si aruncat cu diverse...
Vreau sa va intreb acum, oare sunt eu defect? Oare unde gresesc? Ce v-ar placea voua? Ce considerati din ce am zis aici ca este foarte gresit? Sau ce va face sa va simtiti femei?
I-am dat siguranta de care are nevoie o femeie, i-am demonstrat ca nu am inselat-o , ii arat cat de mult inseamna pentru mine si ca pentru mine e completa, ca nu am nevoie de alta femeie. Oare sa fie asta devina? Sa las o portita deschisa prin care sa ii arat ca daca ma supar intr-o zi pot sa plec? Sa creada ca sunt al ei definitiv si asta sa o faca sa se plictiseasca de mine? Nu pot sa imi dau seama unde e problema.
Probabil ca e ceva ce simte, o nesiguranta undeva. Am incercats a discut cu ea, imi zice ca mai mereu reusesc sa o scot din sarite, sa nu ii mai repet de atatea ori anumite lucruri.
Dar ma intreb ... atunci cand nu primesti un raspuns la o intrebare sau o aprobare la o afirmatie, nu e firesc sa o repeti?
Prea ciudat ... ma depaseste, am incercat sa fiu cat mai echilibrat si sa construiesc mereu, sa cresc exact acolo unde greseam, sa citesc cat mai mult legat de relatie, sa fac pana si terapie, sa ... cate si mai cate, dar se pare ca tot nu e bine.
Am incercat sa expun totul cat mai realist, binenteles ca nu am cum sa expun anumite probleme, ar insemna sa scriu o carte.
As vrea doar sa imi spuneti daca observati ceva gresit si ce anume ar trebui sa fac ca sa castig un echilibru.
Am scris aici, pentru ca stiu ca intra mai toata lumea pe "sex".
Si inca ceva, nu am mintit, tot ce am scris e real, nu vreau sa impresionez pe nimeni, si nu ma plictisesc, vreau doar sa vad ce naiba fac atat de gresit.
Multumesc.

Uuuu, dar vreau si eu asa ceva la casa mea Ah, pardon, deja am Daca este asa cum spui tu, in primul rand ar trebui sa ii mai dai niste sfaturi iubitului meu. In al doilea rand, O SUFOCI. Fata este prea capricioasa, la fel ca mine Ma regasesc intr-un fel in ceea ce traiesti tu, insa nu am atitudini atat de salbatice Eu zic ca ar trebui sa o lasi mai libera. Am citit atent si am vazut ca in momentele in care ii acorzi un moment de respiro se suceste Poate ar trebui sa se intample ceva super dragut dupa acel moment, cum ar fi o iesire neplanificata, un cadou, sa ii spui ca ti-a fost dor de ea.. Acum eu imi dau cu parerea, insa la urma urmei tu o cunosti mai bine si sunt sigura ca te descurci mai bine.
O curiozitate am si eu... Ce varste aveti?
kudi_onutsa
Postat pe 13 Iunie 2009 14:28
Onutsa, ai fost prima persoana care a intrebat de varsta.
Valita, multumesc.
Danut, ai grija sa nu devii misogin.
Pisicuta ... , crezi ca nu am discutat, asa crezi? Discutiile noastre nu se termina, nu prea ajungem la o finalitate, pornim de la ceva si ajungem la cu totul altceva.

Poate ca si eu ar trebui sa invat sa ma iubesc mai mult, sa ma centrez mai mult pe mine, sa ma observ , sa ma cunosc mai bine.

Este adevarat tot ce am scris aici, numai ca nu am cum sa expun totul exact asa cum se intampla,iar golurile care apar in relatarea mea, sunt pur si simplu interpretate, iar asta duce la anumite extreme neadevarate, cum ar fi ca eu cred ca femeia este o fiinta neajutorata sau mai stiu eu ce. Sunt atat de multe aspecte si situatii ca nu am cum sa le cuprind scriind, astea sunt neajunsurile atunci cand nu poti sa te bazezi decat pe ceea ce citesti. Nu vreau sa intelegeti gresit, nu am spus ca vreuna din voi sunteti incapabile, ci pur si simplu ca informatia ajunge de la emitator la receptori transata.

Sunt doar un om care vrea sa invete. Nu caut femeia perfecta sau relatia perfecta. Caut sa invat cat mai multe, sa ma ridic cat mai mult spiritual, sa scot din mine ideile preconcepute si conditionarile transmise de parinti si impuse de societate.

E ciudat ... ea ma iubeste, si-a gasit o stabilitate cu mine, dar in acelasi timp am sufocat-o si nu i-am dat atentia necesara la timpul potrivit, apoi cand era deja plictisita, cand se consemna ca nici nu o va mai primi, saream si eu de nicaieri si incercam sa ii ofer ceva ce nu mai avea nevoie, deja ii trecuse pofta, dar eu insistam sa ii ofer, asta ducand la respingere si dezgust din partea ei. Am vazut cat de gresit e sa faci asta, am vazut si la ce duce...
Mai exista inca un aspect, ea isi doreste foparte foarte mult un copil, iar eu nu sunt inca pregatit sa i-l dau. E foarte frustrata ca nu are casa ei, ca nu are stabilitate din punct de vedere material, ca are o varsta si ca nu a realizat pana acum mai nimic ... ce pots a zic, decat sa o linistesc si sa ii spun ca vin cu timpul, dar astea sunt doar vorbe. (acum nu vreau sa trageti concluzia ca e o materialista nenorocita, e doar femeie si vrea sa simta stabilitatea si din punctul asta de vedere)
De ce gandesc atat toate astea? Nu stiu de ce, dar nu pot sa simt prea bine lucrurile astea, parca nu le-as avea in mine, trebuie sa gasesc o logica in ele. Cred ca asa suntem noi barbatii, in general, ne bazam pe logica, voi femeile, in schimb simtiti totul foarte bine, va bazati pe instinct.

Am observat ca sunt niste baze, niste principii pe care daca nu le cunosti si aplici intr-o relatie, nu va functiona. Cum ar fi :
1. Partenera de viata nu are nevoie de solutii atunci cand se plange, ci doar sa fie ascultata.
2. Niciodata nu trebuie sa va spunem ca sunteti urate, ca aveti celulita , ca aveti sanii prea nu stiu cum ... o sa deveniti obsedate de asta, chiar am vazut o tipa care a inceput sa il urasca pentru un motiv asemanator.
3. Sa nu ii reprosam femeii, mai ales cand se straduie din rasputeri sa ne faca pe plac, mai venim si observam un detaliu negativ minuscul de care sa ne legam.
4. Mereu sa folosim complimente si cuvinte de incurajare, daca ne mai vin si din suflet e perfect.
5. Mereu sa le aratam ca suntem alaturi si ca se pot baza pe noi, sa nu le lasam sa cada, sa se poata sprijini oricand pe noi.
6. Sa le acordam mai multa atentie si atunci cand vorbesc sa nu le intrerupem , sa ne abtinem sa ne aparam, sa acuzam sau sa ne afirmam pozitia in tipmpul discutiei.
7. Sa observam si sa apreciem cand se fac frumoase pentru noi sau cand ne pregatesc ceva, chiar si cand ne fac curatenie(nu este un merit de drept, nu sunteti sclave, am vazut cata bucurie aveti in suflet atunci cand va este opbservat efortul si primiti un simplu sarut si un multumesc sincer)
8. ............................. .....................

Sunt cate si mai cate. Multe dintre ele nu le-am observat pentru ca nu am avut ocazia sa trec prin ele. Nu cred ca sunt un barbat atat de deplasat daca incerc sa vad subtilitatile unei relatii, sa o pot intretine, sa imi fac partenera fericita si mai ales sa nu o umilesc si injosesc prin tot felul de actiuni, vorbe si gesturi "minunate".
Unii din prietenii mei ma considera "bolovan, sarit, prost, cu creierul spalat, obsedat, ciudat etc".
Oare chiar atat de ciudat sa fiu pentru ca am inteles ca o relatie inseamna mai mult decat sex, a locui impreuna si a face lucrurile impreuna? Ma intreb de ce sunt judecat atunci cand incerc sa patrund mai mult in relationare. Femeile ... nu voi putea sa le inteleg vreodata, dar asta nu inseamna ca nu pot sa va descopar mai mult si sa invat mai multe despre voi.
Daca sunt un fraier ca traiesc asa, atunci asa sa fie, pentru ca incep sa simt tot mai mult ca traiesc si ca iubesc, incep sa descopar totul in profunzime, viata nu inseamna doar sa te misti si sa consumi aer, trebuie sa faci tot ce poti sa iti pese si sa devii constient. Asta e concluzia mea si inspre asta tind.

Sunt doar un om care vrea sa invete. Nu caut femeia perfecta sau relatia perfecta. Caut sa invat cat mai multe, sa ma ridic cat mai mult spiritual, sa scot din mine ideile preconcepute si conditionarile transmise de parinti si impuse de societate.

Asa suntem noi oamenii , tindem sa ducem totul in extreme, e greu sa pastram un echilibru.

Iar referitor la varsta ... va las sa incercati, sunt doar curios la ce varsta psihologica ma aflu. Va voi spune varsta in 2 zile, pana atunci as vrea sa incercati .

Inca ceva, ma intreb cate dintre voi ma considerati plictisitor, slab, "papa lapte" , copil sau mai stiu eu cum .... ?
staff
Postat pe 13 Iunie 2009 18:02

Imi place cum gandesti. Nu ma intereseaza varsta.
Well done Staff!
lonely_soul
Postat pe 13 Iunie 2009 18:13
Nu te cunosc si ce bine! Ce-i place, ce nu-i place unei femei? Pai iubitei,sotiei tale ce-i place si ce nu ,n-ai bagat de seama pina acum. NU TOATE SUNTEM CONSTRUITE DUPA UN TIPAR DAR UN BARBAT ADEVARAT STIE ,SIMTE. Ramane langa tipa sau pleaca. Vrei o reteta? Uite mie mi-ar place sa-mi daruiesti un BMW si-apoi sa dispari ; te-as tine mintea toata viata.MULTUMIT ?
nocturnalia
Postat pe 17 Iunie 2009 10:40
. Sa nu ii reprosam femeii, mai ales cand se straduie din rasputeri sa ne faca pe plac, mai venim si observam un detaliu negativ minuscul de care sa ne legam.
4. Mereu sa folosim complimente si cuvinte de incurajare, daca ne mai vin si din suflet e perfect.
5. Mereu sa le aratam ca suntem alaturi si ca se pot baza pe noi, sa nu le lasam sa cada, sa se poata sprijini oricand pe noi.
6. Sa le acordam mai multa atentie si atunci cand vorbesc sa nu le intrerupem , sa ne abtinem sa ne aparam, sa acuzam sau sa ne afirmam pozitia in tipmpul discutiei.
7. Sa observam si sa apreciem cand se fac frumoase pentru noi sau cand ne pregatesc ceva, chiar si cand ne fac curatenie(nu este un merit de drept, nu sunteti sclave, am vazut cata bucurie aveti in suflet atunci cand va este opbservat efortul si primiti un simplu sarut si un multumesc sincer)
Sunt total de acord, si mai ales ultima Si desigur multe altele

Postat pe 17 Iunie 2009 10:56
paprerea mea e ca cea mai importanta e comunicarea.Daca o iei usor o mangai si stati pe canapea si incepi o discutie cu ea , cred ca va fi bine.ii spui ca o iubesti si ca ai vazut ca nu prea mai merge intre voi,si o intrebni si pe ea : nu observi si tu?ne certam mereu..si apoi spune-i ce ai facut pt ea . de ex m-ai ranit profund cand am fost sa iti iau ciocoltata la ora aia, eu bucuros ca te voi face bucuroasa, si tu m-ai tratat foarte urat.sa se puna puntin in ocul tau.....si spune-i tot ce ai simtit,d ar vezi sa nu ajungi sa tipi la ea, ca apoi o sa creada ca ii reprosezi

Postat pe 17 Iunie 2009 11:01
De la: staff, la data 2009-06-08 09:26:13 Buna ziua tuturor!

Deschid topicul acesta in speranta de a mai invata macar putin din aceasta fiinta minunata, dar de prea multe ori de neinteles, numita femeie.
Ma intreb ce va place, ce nu va place si asta nu in planul fizic, ci sufleteste.
In profunzime sunteti niste fiinte minunate, numai ca de acolo si pana la exteriorizare se pare ca e o cale cam lunga din cauza careia informatia pare a se deteriora, trunchia pe drum.
Am facut prea putine pentru o femeie, s-a suparat pe mine. Apoi am incercat sa o tin ca in palma, a inceput sa se plictiseasca de mine si sa inceapa sa caute altceva, apoi am incercat sa o tin in expectativa (fara exagerari), nici asa nu a fost bine pentru ca era mai mereu cu buzele umflate si imi spunea ca imi bat joc de ea, cine sa va mai inteleaga?
Am dat multa atentie, afectiune, tandrete ... s-a plictisit repede (dar eu asa simteam), asta inseamna ca trebuie sa imi reprim o parte din ceea ce simt ca sa ii pot da ei atat cat are nevoie.
Daca nu ii cer mereu ceva si mereu sa o fac curioasa, iar nu e bine pentru ca iar incepe sa se plictiseasca, daca fac asta in exces ma lasa balta pentru ca spune ca o "suprasolicit".
I-am facut servicii dupa servicii, mereu pe plac, am dus-o unde a vrut, i-am facut surprize cu tonele, am scos-o si noaptea la marginea orasului sa ii arat cerul stand pe iarba cu ea in brate si soptindu-i ce stiam ca ii face o placere deosebita sa auda. I-am gatit, i-am spus nici rar nici des ce simt pentru ea, mi-am cerut scuze mereu atunci cand am gresit si i-am aratat ca nu am facut-o intentionat, pentru ca nu ii vreau raul deloc, ci din incercarea de a face bine. Cred ca am incercat prea mult sa ii fac pe plac, aproape am facut-o regina mea , iar ea se pare ca a avut o perioada in care s-a simtit foarte comfortabil , dupa acre s-a plictisit sa aiba un barbat care sa nu o tensioneze, sa nu fie nimic secret si palpitant, mereu pe plac, mereu sa stie ce si cum ii place, mereu sa anticipeze ce vrea ... Am si gresit , recunosc, uneori exagerez cu maruntisuri.
Alteori fac anumite lucruri care nu ii plac , desi stiu ca nu e momentul, numai ca nu e momentul pentru ea, dar eu atunci simt ... ce pot sa fac daca dimineata, dupa ce ne-am ridicat din pat, mie imi vine sa o iau in brate, sa ii spun ca o iubesc si sa o intreb ce i-ar placea sa manance si cum a dormit ... tipa la mine sa mai tac sa o las inpace dimineata, penru ca mereu mi-a spus si tot nu vreaus a pricep ca se trezeste greu ...
Daca asculta muzica ce ii place, trebuie sa o ascult cu ea, cand imi pun si eu o piesa,(ascultam acelasi gen) imi spune ca ii stric starea, pai eu nu am stari? Ma intreb daca e atat de gresit sa ascult si eu o piesa dupa ce ea a ascultat deja un album.
Poate ca o sa spuneti acum ca nu ma iubeste ... Ba da, o face, dar tind sa cred ca e mai dificila si mereu am trecut peste toate cu calm si rabdare, chiar si peste injuraturi si crize de nervi si aruncat cu diverse...
Vreau sa va intreb acum, oare sunt eu defect? Oare unde gresesc? Ce v-ar placea voua? Ce considerati din ce am zis aici ca este foarte gresit? Sau ce va face sa va simtiti femei?
I-am dat siguranta de care are nevoie o femeie, i-am demonstrat ca nu am inselat-o , ii arat cat de mult inseamna pentru mine si ca pentru mine e completa, ca nu am nevoie de alta femeie. Oare sa fie asta devina? Sa las o portita deschisa prin care sa ii arat ca daca ma supar intr-o zi pot sa plec? Sa creada ca sunt al ei definitiv si asta sa o faca sa se plictiseasca de mine? Nu pot sa imi dau seama unde e problema.
Probabil ca e ceva ce simte, o nesiguranta undeva. Am incercats a discut cu ea, imi zice ca mai mereu reusesc sa o scot din sarite, sa nu ii mai repet de atatea ori anumite lucruri.
Dar ma intreb ... atunci cand nu primesti un raspuns la o intrebare sau o aprobare la o afirmatie, nu e firesc sa o repeti?
Prea ciudat ... ma depaseste, am incercat sa fiu cat mai echilibrat si sa construiesc mereu, sa cresc exact acolo unde greseam, sa citesc cat mai mult legat de relatie, sa fac pana si terapie, sa ... cate si mai cate, dar se pare ca tot nu e bine.
Am incercat sa expun totul cat mai realist, binenteles ca nu am cum sa expun anumite probleme, ar insemna sa scriu o carte.
As vrea doar sa imi spuneti daca observati ceva gresit si ce anume ar trebui sa fac ca sa castig un echilibru.
Am scris aici, pentru ca stiu ca intra mai toata lumea pe "sex".
Si inca ceva, nu am mintit, tot ce am scris e real, nu vreau sa impresionez pe nimeni, si nu ma plictisesc, vreau doar sa vad ce naiba fac atat de gresit.
Multumesc.


Din punctul meu de vedere nu ai gresit cu nimic. Se comporta asa pt ca are nevoie mereu sa se asigure de sentimentele tale.
Asa suntem noi , oamenii, in general, si femeile in special, simtim nevoia sa dezechilibram balanta ca sa avem ce echilibra.
Daca ar fi tot timpul la fel ,ar fi monotonie, nu crezi?
Probabil ca e si foarte capricioasa daca asculta numai ce vrea ea si face numai cum vrea ea. Asta pt ca i-ai permis. Dar o femeie nu ar schimba asa ceva niciodata pt nesiguranta si alte asemenea sentimente, ca sa nu mai vorbim de faptul ca tu spui ca te iubeste.
Cu atat mai mult, in cazul acesta nu o va face.
Dar e o misiune dificila sa ii mentii treaz interesul si sa-i faci pe plac, dar daca sentimentele tale sunt autentice nu te vei plictisi niciodata sa o faci !
kudikaroxi
Postat pe 17 Iunie 2009 11:31
Si inca ceva , referitor la mesajul al doilea : daca oamenilor le place sa trateze superficial relatiile, oamenii, etc . e problema lor ! Nu te injosi raportandu-te la ce spun ei !
Inca o data adaug din I Corinteni , ceea ce inseamna Iubirea. In raport cu ce scrie aici ar trebui sa-ti judeci faptele si ai sa descoperi ca niciodata nu e prea mult . Asa ca...

„De aº grãi în limbile oamenilor ºi ale îngerilor, iar dragoste nu am, fãcutu-m-am aramã sunãtoare ºi chimval rãsunãtor. ªi de aº avea darul proorociei ºi tainele toate le-aº cunoaºte ºi orice ºtiinþã, ºi de aº avea atâta credinþã încât sã mut ºi munþii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. ªi de aº împãrþi toatã avuþia mea ºi de aº da trupul meu ca sã fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseºte. Dragostea îndelung rabdã; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieºte, nu se laudã, nu se trufeºte. Dragostea nu se poartã cu necuviinþã, nu cautã ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeºte rãul. Nu se bucurã de nedreptate, ci se bucurã de adevãr. Toate le suferã, toate le crede, toate le nãdãjduieºte, toate le rabdã. Dragostea nu cade niciodatã. Cât despre proorocii – se vor desfiinþa; darul limbilor va înceta; ºtiinþa se va sfârºi; pentru cã în parte cunoaºtem ºi în parte proorocim. Dar când va veni ceea ce e desãvârºit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinþa. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simþeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am fãcut bãrbat, am lepãdat cele ale copilului. Cãci vedem acum ca prin oglindã, în ghiciturã, iar atunci, faþã cãtre faþã; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaºte pe deplin, precum am fost cunoscut ºi eu. ªi acum rãmân acestea trei: credinþa, nãdejdea ºi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

kudikaroxi
Postat pe 17 Iunie 2009 11:38
De la: kudikaroxi, la data 2009-06-17 11:38:06Si inca ceva , referitor la mesajul al doilea : daca oamenilor le place sa trateze superficial relatiile, oamenii, etc . e problema lor ! Nu te injosi raportandu-te la ce spun ei !
Inca o data adaug din I Corinteni , ceea ce inseamna Iubirea. In raport cu ce scrie aici ar trebui sa-ti judeci faptele si ai sa descoperi ca niciodata nu e prea mult . Asa ca...

„De aº grãi în limbile oamenilor ºi ale îngerilor, iar dragoste nu am, fãcutu-m-am aramã sunãtoare ºi chimval rãsunãtor. ªi de aº avea darul proorociei ºi tainele toate le-aº cunoaºte ºi orice ºtiinþã, ºi de aº avea atâta credinþã încât sã mut ºi munþii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. ªi de aº împãrþi toatã avuþia mea ºi de aº da trupul meu ca sã fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseºte. Dragostea îndelung rabdã; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieºte, nu se laudã, nu se trufeºte. Dragostea nu se poartã cu necuviinþã, nu cautã ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeºte rãul. Nu se bucurã de nedreptate, ci se bucurã de adevãr. Toate le suferã, toate le crede, toate le nãdãjduieºte, toate le rabdã. Dragostea nu cade niciodatã. Cât despre proorocii – se vor desfiinþa; darul limbilor va înceta; ºtiinþa se va sfârºi; pentru cã în parte cunoaºtem ºi în parte proorocim. Dar când va veni ceea ce e desãvârºit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinþa. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simþeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am fãcut bãrbat, am lepãdat cele ale copilului. Cãci vedem acum ca prin oglindã, în ghiciturã, iar atunci, faþã cãtre faþã; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaºte pe deplin, precum am fost cunoscut ºi eu. ªi acum rãmân acestea trei: credinþa, nãdejdea ºi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea.” (I Corinteni 13, 1-13)

lonely_soul
Postat pe 17 Iunie 2009 21:44
staff daca nu te mai raportezi la prietena ta ca si cum ar fi face studiu de caz pe ea cu siguranta va fi un progres major. daca te simte cat esti de procupat sa psihoanalizezi jumatatea feminina ( si probabil ca o face macar la nivel subconstient ) atunci e ft normal sa se poarte aiurea. si cu ocazia asta iti dau si un raspuns la subiectul asta : femeile detesta sa le (psiho)analizezi !!!
karla_08
Postat pe 18 Iunie 2009 16:39
as da orice pe lumea asta sa nu am parte de un barat ca staff la usa mea din 2 motive... propria mea personalitate dispare in ceata cand e vorba despre un barbat care vrea sa faca totul pt mine..... ma face sa ma simt ca o leguma...neputincioasa frivola lipsita de aparare si de orice initiativ proprie si personala. iar cand omul nu pricepe ca trebuie sa mai si respir dupa atata efuziune "dragastoasa" ori nu vrea sa inteleaga ca am nevoie de libertate cu propriile mele ganduri ori nu nu intelege ca pot sa ma descurc si singura in anumite situatii si ca am nevoie sa fac propriile mele greseli , tocmai pt a putea vedea ce anume gresesc ...
sincera sa fiu pe fatuca respectiva o vad redusa la stadiul de leguma in relatia cu el.... cel putin asa mi se pare mie.


si iris sincera s fiu... mie una daca mi-ar aduce ciocolata in miez de noapte vreo 3 seri la rand sa ma trezeasca asa cand tocmai am atipit intre partidele de invatat.... sigur omul stie ca vorbeste cu un zombie..... adica numai de pupat nu-mi arede eventual in cazul cel mai fericit ii pot recita vreun pasaj din fondarea uniunii europene ...ca asta am invatat acum .... in restul saptamanilor (in afara sesiunii) risca sa se trezeasca cu vreo injuratura in barba si cu maraieli prea putin magulitoare .... dorm destul de putin si am propriul ritual de trezire... daca mi-l da peste cap.... e jale durere si intrstare.
asa ca macar in ce priveste somnul nu sunt de acord cu el , nu mi se pare absolut deloc dragut sa trezesti pe cineva din somn... tocmai pt ca mie nu imi place sa fiu trezita. dar...vezi tu.... baietul meu stie asta ,,,,si a invatat-o pe proprie-i piele , la fel stiu si eu ca lui ii place sa fie trezit cu pupici, cu bezele ,cu zambete...etc....
pana la urma totul se rezuma la comunicare... nu la eu fac asta pt tine si astept asta de la tine....
gresit ala este egism camuflat sub forma unui interschimb.... ceea ce intr-o relatie nu prea are ce cauta.



dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Iunie 2009 13:21
"Poate ca o sa spuneti acum ca nu ma iubeste ... Ba da, o face, dar tind sa cred ca e mai dificila si mereu am trecut peste toate cu calm si rabdare, chiar si peste injuraturi si crize de nervi si aruncat cu diverse...
Vreau sa va intreb acum, oare sunt eu defect? Oare unde gresesc? Ce v-ar placea voua? Ce considerati din ce am zis aici ca este foarte gresit? Sau ce va face sa va simtiti femei? "

Ti-ai raspuns singur.Fara sa iti dai seama.
Eu mai pot adauga inca ceva,cu riscul de a te supara : uit-o!Nu te merita,nu e demna de tine,nu e demna nici macar de numele "femeie".

Injuraturi,crize de nervi,aruncat cu diverse...asta denota un caracter abominabil,un om redus care nu gandeste,nu simte,nu vede.Te umileste si te injoseste.Crezi ca meriti asa ceva?
Nu te cunosc,dar eu nu cred una ca asta.


Uita-te atent in jurul tau : exista si femei.Femei adevarate,finute,frumoase ca si caracter.
Pentru ca frumusetea unui om sta in caracterul si sufletul lui,nu in aspectul fizic neaparat.


Ne place sa fim alintate si rasfatate.Dar nu te saturi de asa ceva si nu respingi afectiunea unui om care te iubeste,decat daca nu iti pasa de el.
Imi pare rau ca ,poate te ranesc cu cuvintele mele.Nu am intentia.
Te foloseste,nu te iubeste.Te va parasi pentru primul care ii va iesi in cale si ii va atrage atentia
Fara regrete,fara remuscari.


Ce ne-ar placea noua?Nu stiu
Stiu sa iti spun doar ce imi place mie : sa fiu tinuta in brate,alintata,rasfatata,iubita,protejata.
Respect,tandrete,atentie,sinceritate.
Dar...cu o singura conditie : sa fie el. Adica unul pe care sa il iubesc.De la altul nu accept nimic din cele de mai sus.Il dau la o parte,finut,dar categoric.

blackangel755
Postat pe 20 Iunie 2009 13:50
"Si inca ceva, nu am mintit, tot ce am scris e real, nu vreau sa impresionez pe nimeni, si nu ma plictisesc, vreau doar sa vad ce naiba fac atat de gresit."


Ai gresit un singur lucru: persoana pe care ai ales-o sa ii daruiesti atentia si dragostea ta.
Dar asta se poate remedia foarte simplu : paraseste-o acum.Nu ii mai indura toanele de ...femeie frustrata si orgolioasa.
Si sa nu te impresioneze daca va incepe sa planga in fata ta.Pentru ca ,in momentul in care ii va aparea altul in cale,nu o va interesa indiferent ce vei face tu sa o opresti :D

Avem o singura viata.E inuman sa ne-o pierdem in lacrimi si suferinta.Indiferent pentru cine.
E lumea plina de femei.Si sunt sigura ca vei gasi multe care sa merite ce faci tu pentru cineva care... nu merita.



blackangel755
Postat pe 20 Iunie 2009 14:16
Sunt dura?Poate.Dar macar sunt sincera.

blackangel755
Postat pe 20 Iunie 2009 14:26
te-ai gandit ca ar putea sa te si insele?? de regula o femeie e asa cum descriii tu numai cand inseala ...din punctul meu de vedere....babatul meu e la fel ca tine (in mod divers)dar imi face toate poftele ma iubeste foarte mult....nu pot zice ca mai am si eu stari de nervozitate dimineatza dar e ff rar.si ii raspund cu aceeasi afectiune s dragoste cum face si el cu mine si de multe ori el face mai mult si eu ma simt rau ca poate nu fac indeajuns...deci intrebarea cred eu ca ar trebui sa tio pui??oare ma inseala,are pe altcineva...?? succes
Christinaa4ever
Postat pe 20 Iunie 2009 15:31
buna
foarte interesant ceea ce ai scris ,cate femei nu si-ar dori sa cunoasca un asa barbat?cate femei nu sufera din cauza lispei de afectiune ,de o mangaiere ....offf ce pacat ca nu stie ca om are langa ea .

kudika041151
Postat pe 20 Iunie 2009 23:42
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-06-20 13:21:09si iris sincera s fiu... mie una daca mi-ar aduce ciocolata in miez de noapte vreo 3 seri la rand sa ma trezeasca asa cand tocmai am atipit intre partidele de invatat.... sigur omul stie ca vorbeste cu un zombie..... adica numai de pupat nu-mi arede eventual in cazul cel mai fericit ii pot recita vreun pasaj din fondarea uniunii europene ...ca asta am invatat acum .... in restul saptamanilor (in afara sesiunii) risca sa se trezeasca cu vreo injuratura in barba si cu maraieli prea putin magulitoare .... dorm destul de putin si am propriul ritual de trezire


Ema , nu cred ca m-am exprimat atat de greoi incat sa nu intelegi la ce anume m-am referit .
Inca de la inceput am spus ca fata e satula de el si ca lipseste comunicarea dintre ei cu desavarsire dupa aceea am continuat doar pentru ca el sustine ca tipa l-ar iubi ....in felul ei dar il iubeste ,cica ...

Staff nu a zis ca s-a trezit de mai multe ori in miez de noapte sa-i aduca ciocolata sau sa-i faca masaj la picioare desi nu i s-a cerut asa am presupus ca e vorba doar de o singura noapte in care a trezit-o sa-i faca o surpriza ...plus ca nici macar nu a trezit-o , cand s-a intors tipa l-a intrebat unde a fost .....

Eu pana nu beau 2 cani de cafea nu vorbesc , cu nimeni ,citesc , fac un joc pe internet ...orice mai putin sa intretin o conversatie cu cineva .
Noaptea daca ma trezeste cineva din somn trenul e mic copil pe langa mine
Daca pun ceasul sa sune la 7 dimineata si se trezeste cineva sa ma sune la 6.50 fac ditamai scandalul deci ....stiu cum e cu trezitul din somn

In schimb stiu sa apreciez un pupic pe obraz cand pleaca la munca inaintea mea chiar daca el incearca sa nu ma trezeasca simt cand ma pupa si ma inveleste sa nu racesc,zambesc in sinea mea , ma intorc pe cealalta parte si adorm la loc , nu incep sa urlu la el ca m-a trezit din somn .

iris_4_ever
Postat pe 21 Iunie 2009 06:57
De la: staff, la data 2009-06-13 18:02:16

1. Partenera de viata nu are nevoie de solutii atunci cand se plange, ci doar sa fie ascultata.
2. Niciodata nu trebuie sa va spunem ca sunteti urate, ca aveti celulita , ca aveti sanii prea nu stiu cum ... o sa deveniti obsedate de asta, chiar am vazut o tipa care a inceput sa il urasca pentru un motiv asemanator.
3. Sa nu ii reprosam femeii, mai ales cand se straduie din rasputeri sa ne faca pe plac, mai venim si observam un detaliu negativ minuscul de care sa ne legam.
4. Mereu sa folosim complimente si cuvinte de incurajare, daca ne mai vin si din suflet e perfect.
5. Mereu sa le aratam ca suntem alaturi si ca se pot baza pe noi, sa nu le lasam sa cada, sa se poata sprijini oricand pe noi.
6. Sa le acordam mai multa atentie si atunci cand vorbesc sa nu le intrerupem , sa ne abtinem sa ne aparam, sa acuzam sau sa ne afirmam pozitia in tipmpul discutiei.
7. Sa observam si sa apreciem cand se fac frumoase pentru noi sau cand ne pregatesc ceva, chiar si cand ne fac curatenie(nu este un merit de drept, nu sunteti sclave, am vazut cata bucurie aveti in suflet atunci cand va este opbservat efortul si primiti un simplu sarut si un multumesc sincer


1.Adica , daca vine si se plange ca s-a stricat masina de spalat tu o asculti si atat ? nu pui mana pe tel sa chemi pe cineva sa o repare sau sa mergeti sa cumparati alta daca e cazul ?
Ce rost are sa ma mai plang la tine daca tu oricum nu zici nimic ci te limitezi la a asculta si atat ?

2.Cu punctul 2 de acord desi ....daca vezi ca incepe sa ia proportii ii poti face cadou un abonament la sala ca totusi , nu vrei sa stai cu balena langa tine in cazul in care nu are probleme de sanatate .

3.Pe asta nu am inteles-o pentru ca eu personal nu stiu ce inseamna ,, se straduie din rasputeri sa ne faca pe plac''

4.Mereu ? cam exagerezi nu crezi ?

Sigur nu esti sotul meu pentru ca din punctul asta de vedere vad ca va cam asemanati
Al meu are prostul obicei sa-mi spuna ,,U did a great job '' desi nu am facut decat sa pun vasele in masina de spalat si sa dau cu aspiratorul in casa.
I-am zis ca daca-l mai aud o singura data ca imi zice ceva de genul il pun sa doarma cu cainii

5.Iar MEREU ?
Mereu asta pe mine ma scoate din sarite , e ca si cum ai spune ca suntem femei neajutorate care trebuiesc tot timpul incurajate sa faca ceva , aplaudate cand nu ard mancarea sau pupate cand se lovesc cu capul de prag .

Intr-o relatie este important sa stii ca te poti baza pe cineva ,asa cum o spui suna de parca tu ca barbat ai fi obligat sa faci asa ceva fara sa astepti ca ea sa se comporte la fel cu tine .

6.Prea multe generalitati dragule , gandesti ca un american si sincera sa fiu incep sa ma satur de modul asta de gandire pentru ca de abia am apucat sa-l schimb pe al meu .
Aici intotdeauna femeia are dreptate in cuplu si nu pentru ca ar avea dreptate ci pentru ca in mintea barbatilor s-a impregnat ideea ca cu cat faci mai mult ca ea cu atat esti mai linistit .

Daca eu ma insel in privinta unui lucru si tu esti tuta si te abtii de la ati spune punctul de vedere si ma lasi in prostia mea sa cred ca am dreptate iar la o zi doua dupa eveniment se intampla sa am aceasi conversatie cu o alta persoana ....cine crezi ca va avea de suferit dupa aia ?

Eu ca m-am inselat sau tu ca ai stiut si nu mi-ai spus ca ma insel ?

7. Daca-l prind pe al meu ca imi zice multumesc dupa ce am facut curatenie bag divort sau ii cer sa ma plateasca la ora

Fac curat pentru ca eu consider ca trebuie sa fac curat sau pentru ca am chef sa fac asta nu ca sa-mi multumeasca el .
Bucurie in suflet ai atunci cand faci curat impreuna cu el , cand va impartit treburile casei si terminati treaba in 2 ore in loc de 4 cat i-ar lua unei singure persoane sa faca .

Bucurie in suflet cand ii multumeste barbatul are genul de femeie care sta tot timpul acasa si care se simte obligata sa faca ceva ca sa-i demonstreze barbatului ca si ea munceste nu numai el .
Atunci da , daca barbatul ii multumeste s-ar putea ca tipa sa se bucure ca i-au fost recunoscute meritele .

iris_4_ever
Postat pe 21 Iunie 2009 07:29
Iti recomand sa schimbi partenera. Clar nu sunteti compatibili. Tu ai nevoie de o partenera sensibila, care sa te simta si cu care sa poti discuta, sa-ti spuna unde gresesti, ce-i place si ce nu-i place la tine, si ce schimbari puteti face ca relatia sa mearga de la sine, sa curga lin, natural.
Despre ea: este cu prea multe toane care nici mie ca femeie nu-mi plac si daca arunca cu obiecte dupa tine, zbiara, etc, cred ca are nevoie de un partener pe masura, care sa o dreseze putin. Este genul coleric.
Despre tine: In relatia cu femeile ai tendinta de a nu avea personalitate.Te pliezi prea mult pe partener. Cred ca esti prea siropos, copiezi prea mult ce vezi in filme si ce citesti in romanele de dragoste. Viata reala a noastra, a tuturor nu este ca in filme, in telenovele.Incearca sa fii mai natural, exact asa cum ai fi si in relatia cu un prieten. Daca procedezi la fel si in viitoarele relatii nu te vad pre fericit .Orice femeie cu un astfel de comportament se simte sufocata, spionata, chiar daca intentiile tale sunt bune. O relatie perfecta nu exista, toti gresim, iertam, ne facem ca nu vedem unele greseli marunte ale partenerului. Iti recomand sa condimentezi putin relatia cu, sare, zahar, piper.
Concluzia- comportamentul tau este perfect pentru luna de miere si vacanta.
kudika014052
Postat pe 21 Iunie 2009 08:07
iris_4_ever
Postat pe 21 Iunie 2009 08:10
Iti recomand sa schimbi partenera. Clar nu sunteti compatibili. Tu ai nevoie de o partenera sensibila, care sa te simta si cu care sa poti discuta, sa-ti spuna unde gresesti, ce-i place si ce nu-i place la tine, si ce schimbari puteti face ca relatia sa mearga de la sine, sa curga lin, natural.
Despre ea: este cu prea multe toane care nici mie ca femeie nu-mi plac si daca arunca cu obiecte dupa tine, zbiara, etc, cred ca are nevoie de un partener pe masura, care sa o dreseze putin. Este genul coleric.
Despre tine: In relatia cu femeile ai tendinta de a nu avea personalitate.Te pliezi prea mult pe partener. Cred ca esti prea siropos, copiezi prea mult ce vezi in filme si ce citesti in romanele de dragoste. Viata reala a noastra, a tuturor nu este ca in filme, in telenovele.Incearca sa fii mai natural, exact asa cum ai fi si in relatia cu un prieten. Daca procedezi la fel si in viitoarele relatii nu te vad pre fericit .Orice femeie cu un astfel de comportament se simte sufocata, spionata, chiar daca intentiile tale sunt bune. O relatie perfecta nu exista, toti gresim, iertam, ne facem ca nu vedem unele greseli marunte ale partenerului. Iti recomand sa condimentezi putin relatia cu, sare, zahar, piper.
Concluzia- comportamentul tau este perfect pentru luna de miere si vacanta.
kudika014052
Postat pe 21 Iunie 2009 08:11
De la: kudika014052, la data 2009-06-21 08:07:47 Concluzia- comportamentul tau este perfect pentru luna de miere si vacanta.


Buna concluzia asta
iris_4_ever
Postat pe 21 Iunie 2009 08:13
De la: iris_4_ever, la data 2009-06-21 08:13:04
De la: kudika014052, la data 2009-06-21 08:07:47 Concluzia- comportamentul tau este perfect pentru luna de miere si vacanta.


Buna concluzia asta


nu prea cred
scorpyoW
Postat pe 21 Iunie 2009 08:30
De acord, desi o saptamana mi se pare cam...putin. Uneori poate dura o ora, o zi, o luna... Dar functioneaza. Creeaza un mister... De care sigur e atras.
roxana_marius
Postat pe 21 Iunie 2009 08:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Gigolo latino!!! 22 De la: Andreioana 20 Iulie 2009 16:41
Test de sarcina 7 De la: kudika176534 22 August 2010 10:54
Cine face mai mult sex: casatoritii sau ne...? 24 De la: elymake 10 Mai 2009 10:19
Pls. help! 5 De la: floriss_001 5 Septembrie 2016 07:12
intreare???????????????/ 76 De la: pamela_1 22 Iunie 2009 10:33