Setari Cookie-uri

confuza.......

deci .eu m-am despartit de cel cu care aveam o relatie de un an si ceva ...nu a mai mers..si-a aratat alte parti ale caracterului care nu mi-au placut ....si cu cel din germania continui sa vb pe mess, sa ma vad la web in fiecare seara de cand a inceput vacanta ....se face un an in septembrie de cand vb pe mess si la telefon uneori ....am stabilit sa ne vedem in romania ..in orasul meu nu al lui ..si atunci o sa vedem ce facem mai departe ...deci nush cat de bine sau cat de rau ii se pare cuiva cum procedez eu ..dar asta simt ca vreau sa fac cel putin pt moment macar sa il cunosc fata in fata(nu cred ca as avea vreo ceva de pierdut daca fac asta) ...Am zis eu acolo ca ma simt implinita , fericita bla bla bla .....sunt constienta ca nu m-am exprimat corect dar nu mai pot corecta, ce conteaza e ca am inteles cum sta treaba cu fericirea si implinirea..multumesc celor care si-au dat cu parerea.numai bine tuturor!!
ranise
Postat pe 31 August 2009 22:21
pacifista sa iti raspund si tie : eu vreau sa plec din tara ....nu oriunde ci acolo unde cred ca mi-ar fi bine dar de plecat pana cand imi doresc sa plec ..nu zic ca lla el..ci unde imi va fi norocu ....daca o sa fie sa raman si aici .....o sa raman cu inima impacata ca aici mi-a fost mie , altcuiva in alta parte si tot asa.
ranise
Postat pe 31 August 2009 22:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sall la toata lumea 3 De la: yumalai 14 Februarie 2010 08:08
Impas 3 De la: jenesaispas 27 Septembrie 2009 09:58
care va fi finalul? 10 De la: Genty_ana 7 Iunie 2009 13:07
ce oare sa fac 5 De la: iubi7a_lui 27 Iulie 2009 12:34
Ce parere aveti de aceasta "femeie"? 30 De la: kudika272966 26 Martie 2010 21:53