Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

^ Greu cu ironia asta.
Kathara
Postat pe 1 Iulie 2009 20:29
nefertitiafrodita...,cred ca ti-a placut cadoul meu oferit lui katty..
salutari dragilor si astept parerile voastre acolo..!!
ar trebui lasat acest topic ,doar pt MJ..
stef_Sultanu
Postat pe 1 Iulie 2009 20:29
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 20:17:19
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:02:51
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 19:56:52
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 19:49:28
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 19:45:46
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 19:34:39BAI EU INTELEG CA VA PORCAITI PE SUBIECTE AMPOOLEA, DAR PE MEMORIA UNUI ASEMENEA OM MAI????????????????
CUM VA MAI SUPORTATI???????????????

CATE LUCRURI A FACUT OMUL ASTA IN LUME CA SA VENITI VOI SA VA DATI CU PRESUPUSUL CA A FOST ASA SAU ALTFEL????????? UITATI-VA LA FILMULTE PE YOUTUBE SI NU MAI SPECULATI AIUREA CA OMUL ASTA CHIAR NU MERITA ASA CEVA!!!!!!!!!!!
CRED CA AS FI FOST IN STARE SA STRANG PE CINEVA DE GAT INAINTE DE A DESCHIDE UN ASEMENEA TOPIC!!!!!!!!

Cum multi isi permit sa vorbeasca de rau,pe idolul meu,nah poftim, asa imi permit eu sa deschid un topic unde sa-i i-au apararea...clar?Nu cred ca ai inteles bine subiectul topicului..nu mai abera.

Mai fata, nu stiu cati anisori ai tu dar daca e idolul tau IL RESPECTI SI TAAACI!!! ASA SE RESPECTA OAMENII, NU PANGARINDU-LE MEMORIA!!! CA NU ARE EL NEVOIE SA II IEI APARAREA PROVOCAND OAMENII SA SPUNA AIURELI, ARE NEVOIE SA TACI!!!!!!!!!1

il respect, si pt ca il respect nu vreau sa tac in momentul cand aud povesti care mai de care mai colorate despre el. De ce sa ii las pe alti sa-si bata joc de el, si eu sa tac?,Asta nu mai e respect. Si daca te enerveaza asa rau topicul asta, te invit sa iesi din el!...Pa!

Oamenii ca voi l-au omorat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "FANII" care NU l-au lasat sa-si traiasca viata, tot ce si-ar fi dorit a fost sa fi putut sa iasa liber pe strada si sa poata merge la cumparaturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAR APOI SE TREZEA O FANA CA TINE SA IL INTREBE "ADEVARUL DESPRE MICHAEL JACKSON"
MA INGROZITI EFECTIV, CUVINTELE NU DESCRIU FELUL IN CARE VA COMPORTATI!!!

PA PA!

In cazul in care te intorci sa tragi cu ochiul pe topicul meu,iti spun ca eu nu am intrebat pe nimeni "adevarul despre Mike" ci doar il afirm din ceea ce se stie si s-a demonstrat .Iar cat a fost in viata,nu m-a interesat ce zic altii despre el crezand ca mai are timp sa-si revina in forta si sa inchida gura proasta a lumii .,era de-ajuns sa stiu eu ceea ce stiu
...Si nu fanii l-au bagat in groapa,ci imbecilii care l-au purtat prin tribunale,si golit de buzunare,,plus problemele lui personale...Fanii, nu zic ca nu au si ei parti negative, dar asa cum sunt ei,posesivi, l-au sprijinit si i-au dat putere atunci cand a fost inchis si blamat ...Nu mai abera "AMPOOLEA"!!!!

Iubire mica, nu este topicul tau, este un topic deschis de tine, nu fa greseala sa crezi ca iti apartine. "Meritul" tau este ca l-ai inceput si ai provocat.
Iar eu "trag cu ochiul" de cate ori am chef si oricine poate face la fel. Nu esti tu in masura sa spui cuiva ce poate sau ce nu poate scrie.
Asta ca sa te cobori de pe piedestalul pe care te-ai urcat.

Am o curiozitate daca tot te proclami mare fana a lui Michael si oferi tuturor posibiliatea de a-i tara numele prin mocirla, spune-mi draguta, asa ai face daca cineva drag tie, tata, fratele, verisorul ar muri? Uite un exercitiu de imaginatie. Verisorul tau, indepartat sa zicem, a murit. Si era o persoana foarte cunoscuta. Ai mai face asa ceva, ai mai vorbi asa de "frumos" despre el pe forumuri?? Stiind ca sunt si cei care nu prea se localizeaza in spatiu si le place sa arunce vorbe fara sustinere, numai pentru ca li se pare lor ca asa ar fi. Dar sa fii sincera??? Ti-ar placea sa fie tarat in noroi un om pe care chiar l-ai cunoscut si L-AI IUBIT????? MI-E ATATA DE GREU SA CRED!!!
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 20:32
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-01 20:24:19Pt liliana ,du-te si ia o gura de aer ,e mai bine...... pe bune......

Daca iti spun ca sunt la aer are vreo importanta pentru tine?? Uite, sunt in curte..iau aer, cu ce ma ajuta??
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 20:33
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:33:26
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-01 20:24:19Pt liliana ,du-te si ia o gura de aer ,e mai bine...... pe bune......

Daca iti spun ca sunt la aer are vreo importanta pentru tine?? Uite, sunt in curte..iau aer, cu ce ma ajuta??

Daca nu te ajuta,ia un xanax...mai vrei sa iti ofer vreo optiune?
pe bune,ti-am citit postarile,si parca te vad cam indecisa...ba ii iei apararea lui michael,ba te iei de o persoana care face acelasi lucru.... se cam bat cap in cap.....
nefertitiafrodita
Postat pe 1 Iulie 2009 20:39
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-01 20:39:27

pe bune,ti-am citit postarile,si parca te vad cam indecisa...ba ii iei apararea lui michael,ba te iei de o persoana care face acelasi lucru.... se cam bat cap in cap.....

Offff mai..nu cred ca un fan face asa ceva!! E convingerea mea clara ca daca iubesti pe cineva TACI!! Si am multe motive sa spun asta dar nu pe forum. Speram sa nu gasesc si pe kudika un astfel de subiect, m-am saturat de cele de pe youtube. E inuman sa vorbesti despre un om care a lasat atatea in lumea asta..daca vorbesti de bine e ok, dar sa intrebi lumea, sa provoci efectiv..nu-mi spune decat ca dorea atentie si si-a capatat-o intr-un mod execrabil.
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 20:44
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:44:41

Offff mai..nu cred ca un fan face asa ceva!! E convingerea mea clara ca daca iubesti pe cineva TACI!! Si am multe motive sa spun asta dar nu pe forum. Speram sa nu gasesc si pe kudika un astfel de subiect, m-am saturat de cele de pe youtube. E inuman sa vorbesti despre un om care a lasat atatea in lumea asta..daca vorbesti de bine e ok, dar sa intrebi lumea, sa provoci efectiv..nu-mi spune decat ca dorea atentie si si-a capatat-o intr-un mod execrabil.

da,in mare parte ,ai drepatate.... pt mine,moartea lui michael,m-a facut intr-adevar,sa tac,si sa ii urmaresc in linisite melodiile lui...dar recunoaste nici nu poti sta departe,cand cineva ii intineze memoria....
nefertitiafrodita
Postat pe 1 Iulie 2009 20:52
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:44:41E inuman sa vorbesti despre un om care a lasat atatea in lumea asta..daca vorbesti de bine e ok, dar sa intrebi lumea, sa provoci efectiv..nu-mi spune decat ca dorea atentie si si-a capatat-o intr-un mod execrabil.

oi, dna doctor in psihologie, unde se ascundea

tu nu prea stii nimic despre natura umana, asa-i?
kitty_krieger
Postat pe 1 Iulie 2009 20:54
deci ai tras cu ochiul pe topicul MEU!..hehe...Inainte sa-ti raspund la intrebare...Trage o privire asupra comentariilor postate,majoritatea sunt de apreciere,majoritatea au raspuns pozitiv ,si s-au urcat capul Katharei pt cele spuse de ea. Sincer nu am nimic personal cu ea,chiar daca nu e prima oara cand ma contrazice,sper sa ma inteleaga,....Daca as fi vazut ca toti ar fi ar fi precum Kathara,eu as fi prima care m-as retrage din acest topic...Insa am avut surpriza sa gasesc persoane care au raspuns chiar f pozitiv topicului MEU(ca asa vreau eu sa fie al meu)...Multi mi sau adresat in privat,din dorinta de a nu intra in conflict pe aici ..

si ca sa-mi si imaginez ...ca nu mi-e greau...hmmm...daca ar vorbi prostii despre el, si normal ca as iesi la inaintare in apararea lui,si l-as da peste nas la toti care il blameaza...Doar e verisorul meu...nu?..Nu ti se pare normal?
In acest topic nu a fost mocirlita fata lui Mike, si mai degraba cea a katharei...desi nu are fata...
lil_devil
Postat pe 1 Iulie 2009 20:54
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-01 20:54:27
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:44:41E inuman sa vorbesti despre un om care a lasat atatea in lumea asta..daca vorbesti de bine e ok, dar sa intrebi lumea, sa provoci efectiv..nu-mi spune decat ca dorea atentie si si-a capatat-o intr-un mod execrabil.

De ce, am zis eu ca stiu?? Dar ma simt in siguranta ca cineva ca tine stie.
Si sa stii ca nu esti departe de adevar, dar nu te priveste
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 20:58
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 20:54:49deci ai tras cu ochiul pe topicul MEU!..hehe...Inainte sa-ti raspund la intrebare...Trage o privire asupra comentariilor postate,majoritatea sunt de apreciere,majoritatea au raspuns pozitiv ,si s-au urcat capul Katharei pt cele spuse de ea. Sincer nu am nimic personal cu ea,chiar daca nu e prima oara cand ma contrazice,sper sa ma inteleaga,....Daca as fi vazut ca toti ar fi ar fi precum Kathara,eu as fi prima care m-as retrage din acest topic...Insa am avut surpriza sa gasesc persoane care au raspuns chiar f pozitiv topicului MEU(ca asa vreau eu sa fie al meu)...Multi mi sau adresat in privat,din dorinta de a nu intra in conflict pe aici ..

si ca sa-mi si imaginez ...ca nu mi-e greau...hmmm...daca ar vorbi prostii despre el, si normal ca as iesi la inaintare in apararea lui,si l-as da peste nas la toti care il blameaza...Doar e verisorul meu...nu?..Nu ti se pare normal?
In acest topic nu a fost mocirlita fata lui Mike, si mai degraba cea a katharei...desi nu are fata...

Bun, m-am convins cum nu se putea mai bine. Eu am spus ce am avut de spus, fiecare sa-si traga propriile concluzii.
De acum in colo have fun!!!
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 21:01
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:58:57
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-01 20:54:27

De ce, am zis eu ca stiu?? Dar ma simt in siguranta ca cineva ca tine stie.
Si sa stii ca nu esti departe de adevar, dar nu te priveste

stiam eu ca mi-am ratat vocatia
pe bune la facultatea aia ar trebui sa dea un test de personalitate ca proba de examen
kitty_krieger
Postat pe 1 Iulie 2009 21:04
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 21:01:30
De la: lil_devil, la data 2009-07-01 20:54:49deci ai tras cu ochiul pe topicul MEU!..hehe...Inainte sa-ti raspund la intrebare...Trage o privire asupra comentariilor postate,majoritatea sunt de apreciere,majoritatea au raspuns pozitiv ,si s-au urcat capul Katharei pt cele spuse de ea. Sincer nu am nimic personal cu ea,chiar daca nu e prima oara cand ma contrazice,sper sa ma inteleaga,....Daca as fi vazut ca toti ar fi ar fi precum Kathara,eu as fi prima care m-as retrage din acest topic...Insa am avut surpriza sa gasesc persoane care au raspuns chiar f pozitiv topicului MEU(ca asa vreau eu sa fie al meu)...Multi mi sau adresat in privat,din dorinta de a nu intra in conflict pe aici ..

Bun, m-am convins cum nu se putea mai bine. Eu am spus ce am avut de spus, fiecare sa-si traga propriile concluzii.
De acum in colo have fun!!!

da, chair a fost usor de imaginat...usoara intrebarea...sa inteleg ca daca tie iti blameaza lumea rudele tale ,tu taci...si nu lupti pt a le lua apararea... Ce mai respect!...Pfff...Si eu m-am convins de tine !!"! Ciao!!!
lil_devil
Postat pe 1 Iulie 2009 21:10
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-01 20:52:09
De la: liliana2005, la data 2009-07-01 20:44:41

da,in mare parte ,ai drepatate.... pt mine,moartea lui michael,m-a facut intr-adevar,sa tac,si sa ii urmaresc in linisite melodiile lui...dar recunoaste nici nu poti sta departe,cand cineva ii intineze memoria....

Sigur ca recunosc, sunt prima care va recunoaste asta. Dar e inacceptabil ca un fan sa inceapa discutia stiind ca sunt oameni pro si contra. Nu inteleg nesimtirea si vedetismul, asta ma face pe mine sa nu stau deoparte.
liliana2005
Postat pe 1 Iulie 2009 21:19
esti prima pe dracu!...N-ai spus ca taci?...Vezi ca eu nu te-am jignit,dar nesimtirea si vedetismul te-au facut sa ma jignesti gratis.Deci nesimtita esti tu, nu eu. Intri aici in topic cu gura cat-o jura,ca sa ce? Macar stii sa citesti bine?N-ai inteles o iota,sau ai inteles totul "ampulea" cum zici tu.Ai stricat topicul cu vorbele tale de duh, inteligent-o!!!

Si te rog evita sa mai scrii aici, daca nu intelegi subiectul topicului.
lil_devil
Postat pe 1 Iulie 2009 23:39
Liliana2005, stii tu ce patesti cand intri in troaca? Ai starnit adunatura de ...
Cunosc multi care au parasit acest forum din prea multa lehamite fata de aceste... rate (un apelativ deja prea bland)!
Am o intrebare pentru toate cele care se simt lezate de postarea mea: NU V-A AJUNS???? (sa vezi acum macaneala...)
Poate deschidem un topic, in care sa votam pentru stramutarea ratelor pe o balta speciala, unde sa se balaceasca cat or vrea... fara sa mai tulbure un lac intreg cu noroiul lor...
Imi cer scuze fata de restul utilizatorilor, dar am simtit nevoia sa jumulesc un pic la rate in seara asta...

Postat pe 2 Iulie 2009 00:06
Vedeti ca unii fani s-au sinucis. Nu pierdeti timpul, aratati ca si voi L-ati iubit!
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 00:34
De la: kudika111, la data 2009-07-02 00:06:27Liliana2005, stii tu ce patesti cand intri in troaca? Ai starnit adunatura de ...
Cunosc multi care au parasit acest forum din prea multa lehamite fata de aceste... rate (un apelativ deja prea bland)!
Am o intrebare pentru toate cele care se simt lezate de postarea mea: NU V-A AJUNS???? (sa vezi acum macaneala...)
Poate deschidem un topic, in care sa votam pentru stramutarea ratelor pe o balta speciala, unde sa se balaceasca cat or vrea... fara sa mai tulbure un lac intreg cu noroiul lor...
Imi cer scuze fata de restul utilizatorilor, dar am simtit nevoia sa jumulesc un pic la rate in seara asta...

Ha, ha...In primul rand,eu de mult nu mai comentam pe acest forum,iar daca am revenit acum,este pt ca intradevar am avut ceva de spus, de informat. Nu am venit cu intrebari sau speculatii,ci pur si simplu am informat...in speranta ca nu-mi vor mai auzi urechile "povesti cutremuratoare" la adresa lui.Daca unele dintre voi inteleg aiurea mesajul meu,inseamna ca aveti o problema...Si mutati-va pe topicuri mult mai informative de genul : "Cum se face sex anal?".sau "Balanta si pesti,merge?" ..acolo cred ca va e locul.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 00:47
De la: Kathara, la data 2009-07-02 00:34:58Vedeti ca unii fani s-au sinucis. Nu pierdeti timpul, aratati ca si voi L-ati iubit!

ei ,nah, unde ai mai auzit-o si p-asta?
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 00:48
De la: Kathara, la data 2009-07-02 00:34:58Vedeti ca unii fani s-au sinucis. Nu pierdeti timpul, aratati ca si voi L-ati iubit!

sa stii ca incitarea la suicid, e fapt penal...
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 01:59
Fetelor sunteti atit de penibile... ca n-am cuvinte.
Dar sunteti pe aceasi lungime de unda cu ce se intimpla in Santa Barbara, California.
De fapt si de drept am fost fan MJ acum mai bine de 20 ani, cind el era inca decent, aparent sanatos mintal si fara urme de "vitiligo".
Nu e de ajuns ca familia nu cade de acord unde sa-l ingroape, mai sunt si in proces de custodie pentru copiii care care , culme, ca pe o bucata de proprietate MJ i-a ppus in testament sa fie dati spre crestere mamei sale (care are doar 79 de ani) sau dupa moartea ei prietnei si mentoritei lui Diana Ross!!!! Nu mamei lor!!!!!

Nebunia merge adinc in familia Jackson se pare.

Pacat de viata si munca lui.
micabis
Postat pe 2 Iulie 2009 04:51
ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor.

on-topic:MJ a facut operatii estetice in mod cert....chiar daca suferea si de vitiligo....era obsedat de aspectul fetei sale...trebuie sa fii prea fan/prost/orb/drogat/constipat sa nu observi ca trasaturile fetei sale s-au modificat radical....chiar daca pielea se depigmenta,nu mai avea demult trasaturile fizionomice specifice rasei negre.
Muzica lui o ascult uneori...si il inteleg intr-o oarecare masura...Traind mereu in spatele unei masti...intr-un final a reusit sa ajunga una(din pacate,monstruoasa)....A vrut sa fie alb....cred ca a platit pretul acestei indrazneli psihice mai mult decat era necesar...

p.s.:Katara e singura care aduce argumente logice si apreciez diplomatia cu care a raspuns jignirilor nevertebratei la care m-am referit mai sus(neferttitiafrodita)....
winter_moon
Postat pe 2 Iulie 2009 04:55
De la: greierash, la data 2009-07-02 01:59:55

sa stii ca incitarea la suicid, e fapt penal...

Nicio incitare, eu le spuneam doar ca nu-s tru.
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 09:54

Pana la urma ati dat-o in balacareala, nimic nou sub soare.

In fine, eu alceva vroiam sa-i spun initiatoarei topicului : nu cred ca poate cineva pe lumea asta sa ne spuna adevarul despre Michael ; cu atat mai putin NOI , cei care traim pe partea asta a oceanului. Nici macar cele mai apropiate persoane de el nu se pot pune de acord asupra multor lucruri in privinta lui. Aaa, ca putem face presupuneri....facem la infinit, dar nu vad rostul.
_fantoma_
Postat pe 2 Iulie 2009 10:24
se pare ca inca din copilarie a suferit probabil de aia era el asa...sa fii adolescent si tatal tau sa iti reproseze fel si fel de lucruri e destul de greu
_dulcik_
Postat pe 2 Iulie 2009 10:26
De la: vas25, la data 2009-07-02 10:24:54
Pana la urma ati dat-o in balacareala, nimic nou sub soare.

In fine, eu alceva vroiam sa-i spun initiatoarei topicului : nu cred ca poate cineva pe lumea asta sa ne spuna adevarul despre Michael ; cu atat mai putin NOI , cei care traim pe partea asta a oceanului. Nici macar cele mai apropiate persoane de el nu se pot pune de acord asupra multor lucruri in privinta lui. Aaa, ca putem face presupuneri....facem la infinit, dar nu vad rostul.

Rostul era sa scoata un topic "in voga" pe care probabil n-a avut bunul simt sa-l gandeasca inainte. Iar rezultatele se vad, s-au spus verzi si uscate despre Michael, lucruri pe care EA le-a provocat, sper ca nu mai exista dubiu in privinta asta. Cum spuneam, o sa va citesc in continuare, have fun vorbind despre morti!!!
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 10:44
De la: kudika111, la data 2009-07-02 00:06:27Liliana2005, stii tu ce patesti cand intri in troaca? Ai starnit adunatura de ...

N-a fost intentia mea sa intru in troaca si nici n-o sa parasesc forumul din cauza nimanui, imi e mai simplu sa refuz sa mai vorbesc cu persoanele respective.
De ajuns, vad ca nu le-a ajuns, continua sa speculeze intr-un mod mirific si sa se faca in fel si chip. Devine din ce in ce mai interesant sa stii, eu in viata reala n-am avut unde sa aud lucrurile pe care le citesc aici, daca n-ar fi vorba despre Michael ar fi chiar funny.

Stau si ma gandesc, poate sunt eu sarita de pe fix, poate toata lumea are drepul sa-si dea cu parerea pe un formul public despre viata lui Michael. Probabil ca s-a terminat cu respectul pentru morti, daca am chef sa discut despre aventurile amoroase ale lui Lady Di, n-am decat sa o fac, nimeni n-o sa ma opreasca si n-o sa-mi spuna ca sunt penibila.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 11:55
De la: micabis, la data 2009-07-02 04:51:28Fetelor sunteti atit de penibile... ca n-am cuvinte.
Dar sunteti pe aceasi lungime de unda cu ce se intimpla in Santa Barbara, California.
De fapt si de drept am fost fan MJ acum mai bine de 20 ani, cind el era inca decent, aparent sanatos mintal si fara urme de "vitiligo".
Nu e de ajuns ca familia nu cade de acord unde sa-l ingroape, mai sunt si in proces de custodie pentru copiii care care , culme, ca pe o bucata de proprietate MJ i-a ppus in testament sa fie dati spre crestere mamei sale (care are doar 79 de ani) sau dupa moartea ei prietnei si mentoritei lui Diana Ross!!!! Nu mamei lor!!!!!

Sa nu adancim problema si mai tare,ca devenim penibile. Acest topic nu vorbeste despre averea lui.Intradevar este pacat de viata si munca lui.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 11:55
De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor.

on-topic:MJ a facut operatii estetice in mod cert....chiar daca suferea si de vitiligo....era obsedat de aspectul fetei sale...trebuie sa fii prea fan/prost/orb/drogat/constipat sa nu observi ca trasaturile fetei sale s-au modificat radical....chiar daca pielea se depigmenta,nu mai avea demult trasaturile fizionomice specifice rasei negre.
Muzica lui o ascult uneori...si il inteleg intr-o oarecare masura...Traind mereu in spatele unei masti...intr-un final a reusit sa ajunga una(din pacate,monstruoasa)....A vrut sa fie alb....cred ca a platit pretul acestei indrazneli psihice mai mult decat era necesar...

p.s.:Katara e singura care aduce argumente logice si apreciez diplomatia cu care a raspuns jignirilor nevertebratei la care m-am referit mai sus(neferttitiafrodita)....

Fetelor sunteti atit de penibile... ca n-am cuvinte.

Mai dar mai vedeti-va si de vietile voastre si mai lasati-l in pace ca nici nu l-au ingropat inca!!! Va roade pe voi grija daca si-a facut sau nu operatii estetice, daca si-a modificat sau nu viata, daca a lasat sau nu copii in grija mamei (care apropo i-a cedat lui si a semnat ca nu va vrea niciodata custodia lor). Voi nu stiti ce s-a intamplat acolo, Michael a iubit-o cel mai mult pe Cathy si Diana Ross i-a fost foarte apropiata si mereu i-a spus ca daca ceva i se va intampla lui, ea va avea grija de copii. Nu este treaba voastra sa speculati oricum, lasati-l sa se odihneasca in pace.
Si nu e pacat de munca lui, e pacat ca nu ne-am prins la timp si n-am putut sa-l ajutam. Asta si pentru ca nu vroia sa fie ajutat si se baza mai mult pe members of staff decat pe propria lui familie. Iar nu e treaba voastra. vedeti-va de ale voastre si mai terminati cu speculatiile ca sunt baliverne. Nici idee nu aveti cat de departe de adevar sunteti.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:03
De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor.

Khatara ,tu esti??????? na,nu are cine sa fie altcineva.o persoana fara fata....
Ti-ai facut alt cont.lasa,mama,ti-am spus,mai suferim ,mai plangem,mai suntem frustrati,dar mai trecem peste asta odata si odata,nu crezi?
Eu zic,sa treci peste asta.peste faptul ca " dupa ce ca esti urata,mai esti si proasta"
Si imi pare rau sa vad ,ca suferi de multipla personalitate.
Cred ca asa te jucai si cand erai mica,nu? a fost greu ca nimeni nu te baga in seama.dar tu nu te-ai prins,nici acuma,ca,vorbind urat si jignind,si comentand,nu te va baga nimeni in seama?.

Concluzionez prin a spune,ca sper sa fie ultima oara cand ii voi raspunde khatarei,pe acest topic,deoarece acest topic,a fost facut in memoria lu michael,si nu vr sa murdaresc pe aici,cu anumite cuvinte nu tocmai ok,din cauza uneia fara " fata".
SOOORRRYYYY
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 12:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rexona 4 De la: iulia069834 30 Martie 2010 21:07
Scoala de Vara Boem Club 2015 1 De la: kudika_970539 13 Iunie 2015 20:35
Topul vostru personal "la zi"!Melodia zilei!' 597 De la: Simply_The_Best 15 Octombrie 2015 13:20
Ajutor.... 2 De la: kudika099098 12 Ianuarie 2010 12:23
modele prea slabe 2 De la: ANNYBLONDY 25 Iulie 2009 19:15