Mai multe
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:14:56De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor. Tu esti exagerat de cretina....si cred ca si foarte frustrata! Deci eu iti zic ca arati ca o vaca epileptica si ai un nas mare si urat si tu te consideri frumoasa??? Sau crezi ca sunt Kathara doar pentru ca nu poti accepta ca nu imi placi si iti raspund in acelasi registru "colocvial"cum ai raspuns si tu pana acum Katharei.... Pana cand nu vei inceta cu jignirile penibile gen"tu esti proasta si urata pentru ca n-ai poze si pentru ca eu am poze de pitipoanca"....nu pot sa iti doresc decat un mare "....captivus" si ...holbare placuta pe profilul meu(la poze desigur)
|
||
|
winter_moon Postat pe 2 Iulie 2009 15:09 |
||
|---|---|---|
De la: winter_moon, la data 2009-07-02 15:09:49De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:14:56De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor. Bla bla bla bla..... vorbi una fara fata...... canta la alta masa.... aici se vorbeste despre cu totul altceva.... aaaa ,apropo,vrei sa ne cunoastem,sa iti arat ,ca am nu numai fata????? A si 2,nu trebuie sa ma placa nimeni,trebuie sa ma plac eu.doar atunci vei avea curajul sa te afisezi cu bune si cu rele,nu una ca tine,careia ii e frica de propia infatisare cand se uita in oglinda.... Si te rog,plimba ursu... ca aici se vorbeste despre altceva....du-te si vb cu khatara,ca si asa va intelegi bine....
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 15:52 |
||
|
Si faza cu " frustrata" de ce ai copiat-o de la mine? si 2,sa stii ca te simti cu adevarat frumoasa,atunci,cand esti iubita,si lumea te apreciaza.... asa cum era si michael...... il iubea foarte,foarte multa lume,si el stia asta.... si "in fact" vroiam sa spun MICHAEL I LOVEEEEEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
||
|
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 15:56 |
||
aaaa ,si apropo,la aprecierea ta, referitor la nasu meu..... sunt mandra..... asa il avea si michael. remember???????.......ma aseman putin,doar putin cu el.......i am proud of that....... ha ha ha ha ha
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 16:00 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 15:52:25De la: winter_moon, la data 2009-07-02 15:09:49De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:14:56De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor. despre ce se vorbeste erbivoro?despre faptul ca tu iti permiti sa jignesti oamenii si dupa-aia cand cineva isi pierde din timp sa se coboare la nivelul tau...te duci sa uzi buretele???no f way....nu vreau sa te cunosc....la ce fata ai ma sperii....tu si MJ aveti ceva in comun....o fata de k.k.t(cu diferenta ca MJ a fost un artist complet si tu....un NIMENI) |
||
|
winter_moon Postat pe 2 Iulie 2009 16:05 |
||
| Bai,iar incepeti sa-mi murdariti topicul? Nefe, a luat-o la trei lei pralei pe Kathara,pt ca nu i-a convenit vorbele ei legate de Michael...Si eu am facut efort ca sa ma abtin de la jigniri...desii nu-mi placeau argumentele absurde ale Katharei. Anyway...am ajuns la concluzia ca,de multe ori desii aduci dovezi,nu esti crezut sau nu esti inteles bine...Poate asa a fost si cu Mike. Pacat ca unele persoane il apreciaza abia dupa ce a murit,altele nici macar acum...offff =( | ||
|
lil_devil Postat pe 2 Iulie 2009 16:28 |
||
De la: greierash, la data 2009-07-02 15:00:30De la: greierash, la data 2009-07-02 14:58:47The Official Michael Jackson Youtube Channel : http://www.youtube.com/user/michaeljackson?blend=1&ob=4 hehe,eu pot sa-l vad...pt ca nu ma aflu in romania sac!
|
||
|
lil_devil Postat pe 2 Iulie 2009 16:32 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 16:28:13Bai,iar incepeti sa-mi murdariti topicul? Nefe, a luat-o la trei lei pralei pe Kathara,pt ca nu i-a convenit vorbele ei legate de Michael...Si eu am facut efort ca sa ma abtin de la jigniri...desii nu-mi placeau argumentele absurde ale Katharei. Anyway...am ajuns la concluzia ca,de multe ori desii aduci dovezi,nu esti crezut sau nu esti inteles bine...Poate asa a fost si cu Mike. Pacat ca unele persoane il apreciaza abia dupa ce a murit,altele nici macar acum...offff =( Nu.Nefutu....pardon Nefertiti a jignit-o pe Kathara atunci cand ea aducea argumente pro sau contra.Iar Kathara nu a raspuns tot jignind,ci mult mai elegant.Nimeni nu este prost sau urat pentru ca este pro sau contra unui fapt sau unei idei(mai ales cand aduce argumente!!!!)Fiecare e liber sa isi exprime opinia(argumentata)aici...Imi place polemica...discutia argumentativa....dar detest prostia si falsa superioritate.... |
||
|
winter_moon Postat pe 2 Iulie 2009 16:41 |
||
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Iulie 2009 16:41 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 16:00:51aaaa ,si apropo,la aprecierea ta, referitor la nasu meu..... sunt mandra..... asa il avea si michael. remember???????.......ma aseman putin,doar putin cu el.......i am proud of that....... ha ha ha ha ha Ashaaa, si cand nasul lui Michael a fost declarat vreo frumusetze orbitoare, ca nu am auzit cand a scris asta la ziare (neconcordanta intentionata) Si la care nas te referi? Cel pleostit, caracteristic rasei negre de acum juma' de secol, sau cel care impungea cerul si taia tabla din ultimii ani? Ca a fost un artist... nici mai bun nici mai rau decat multi altii, e una... Da' sa te prosternezi la nasu' lui, nenica... Deja e de rasu' curcilor... Ia vezi, poate faci rost de niste resturi de unghii, sa ti le pui in rachlitza de argint si sa te inchini la ele... Sau si mai bine: eu zic te rogi la icoana lui. Ce naiba il tinem pe individul ala care a zis "Iubeste-ti aproapele" prin biserici? Sa-l dam jos si sa-l punem pe MJ, nu? Sau si mai bine! Sa cream o noua religie! MJ-ismul... Dragutzo, du-te si te cauta, zau! |
||
|
Dor_a Postat pe 2 Iulie 2009 16:41 |
||
| nu mai judecati, va rog, e mort. daca as fi avut parintii pe care i-a avut el si eu imi faceam 100 de mii de operatii estetice si uitam ca ei exista. a murit, lasati-l sa plece in sfanta pace. | ||
|
eleain Postat pe 2 Iulie 2009 16:46 |
||
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Iulie 2009 16:48 |
||
De la: winter_moon, la data 2009-07-02 16:41:05De la: lil_devil, la data 2009-07-02 16:28:13Bai,iar incepeti sa-mi murdariti topicul? Nefe, a luat-o la trei lei pralei pe Kathara,pt ca nu i-a convenit vorbele ei legate de Michael...Si eu am facut efort ca sa ma abtin de la jigniri...desii nu-mi placeau argumentele absurde ale Katharei. Anyway...am ajuns la concluzia ca,de multe ori desii aduci dovezi,nu esti crezut sau nu esti inteles bine...Poate asa a fost si cu Mike. Pacat ca unele persoane il apreciaza abia dupa ce a murit,altele nici macar acum...offff =( mai,e urat sa il faci pe Michael monstru pedofil... |
||
|
lil_devil Postat pe 2 Iulie 2009 16:56 |
||
|
muta discutia in alta parte,ca de exemplu, topicul pt khatara.punct in rest,bla bla bla Michael is the best http://www.profm.ro/radio/michael_jackson
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 16:57 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-02 16:41:32De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 16:00:51aaaa ,si apropo,la aprecierea ta, referitor la nasu meu..... sunt mandra..... asa il avea si michael. remember???????.......ma aseman putin,doar putin cu el.......i am proud of that....... ha ha ha ha ha Bla bla bla bla bla. Nu e om inceput...... citeste mai bine Si pt toti,acesta este topicul pt comemorarea lui MICHAEL GET IT? Asa ca ......mutati-va pe alt topic.... http://www.profm.ro/radio/michael_jackson
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 16:59 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-02 16:41:32De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 16:00:51aaaa ,si apropo,la aprecierea ta, referitor la nasu meu..... sunt mandra..... asa il avea si michael. remember???????.......ma aseman putin,doar putin cu el.......i am proud of that....... ha ha ha ha ha Draga,nu muta discutia ,la cu totul altceva.....ok? nu stiu de ce incepi sa discuti despre un " nas" nu eu am inceput sa fac aprecieri la fata lui michael..... si nimeni,nu a spus,ca se inchina lui michael,asa ca n-o mai da aiurea,pe langa lasa-ne,pe noi fanii lui in pace.....
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 17:06 |
||
http://www.profm.ro/radio/michael_jackson
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 17:07 |
||
|
Am intrat pe The Official Michael Jackson Channel. http://myplay.com/video-player/michael-jackson/who-is-it ..pt video.uri http://myplay.com/audio_player/michael_jackson/195/288993/288994?allowBrowsing=1 pt audio player |
||
|
lil_devil Postat pe 2 Iulie 2009 17:07 |
||
|
Living with Michael Jackson http://www.youtube.com/watch?v=m7RDCDLLIm8
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 20:13 |
||
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 17:06:05De la: Dor_a, la data 2009-07-02 16:41:32De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 16:00:51aaaa ,si apropo,la aprecierea ta, referitor la nasu meu..... sunt mandra..... asa il avea si michael. remember???????.......ma aseman putin,doar putin cu el.......i am proud of that....... ha ha ha ha ha Nu, in schimb ai inceput sa-mi comentezi mie fizicul. Adicatelea ai nasul borcanat si tu.? Nu stiu, nu m-am deranjat sa te vizualizez, sorry. Acus inteleg de ce erai tu solitara cu maical. Doi freaks cu diferenta ca pe unul il mai ducea capul.
|
||
|
Kathara Postat pe 2 Iulie 2009 20:36 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-02 20:36:34De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 17:06:05De la: Dor_a, la data 2009-07-02 16:41:32De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 16:00:51aaaa ,si apropo,la aprecierea ta, referitor la nasu meu..... sunt mandra..... asa il avea si michael. remember???????.......ma aseman putin,doar putin cu el.......i am proud of that....... ha ha ha ha ha Mda ,asa cum sunt,sunt mandra cum arat... si nu mi-e frica sa o arat lumii...in schimb tu????? anyway..... nu mai scrie pe topicul acesta...nu ai ce cauta aici....ai un topic numai pt tine.. ai uitat? esti vedeta acolo.... so beat it...
|
||
|
nefertitiafrodita Postat pe 2 Iulie 2009 20:46 |
||
|
Uite, vezi, baiul e ca nu imi poti interzice. Asa, deci despre mine presupui ca sunt urata, in timp ce despre tine se stie ca este. Interesanta diferenta, nu crezi. Stii cum e, cand taci exista prezumtia ca esti prost, dar cand incepi sa vorbesti devine certitudine. Asa cum e cazul aici. |
||
|
Kathara Postat pe 2 Iulie 2009 20:57 |
||
| Kathara ,lasa-te pagubasa,nu ai argumente...Am si eu o curiozitate,si tine cont de faptul ca te intreb prieteneste. Tie chiar nu-ti place nici-o melodie de la Michael? Sau esti manelista? | ||
|
lil_devil Postat pe 2 Iulie 2009 21:15 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 21:15:37Kathara ,lasa-te pagubasa,nu ai argumente...Am si eu o curiozitate,si tine cont de faptul ca te intreb prieteneste. Tie chiar nu-ti place nici-o melodie de la Michael? Sau esti manelista? Nu discutam despre muzica lui maical, ci despre personalitatea lui, o mare diferenta. Iar argumente am eu multe, inainte sa apara madam Rudotel si madam Xanax, ti le expusesem binisor. Ai vazut documentarul in care zicea ca sunt ai lui copii si ca are numai doua operatii estetica? Poate doua in saptamana aia. Vezi cate ies la iveala, in ce hal de mincinos era? Privesti stirile? |
||
|
Kathara Postat pe 2 Iulie 2009 21:17 |
||
| offf...puteai sa faci si tu o paranteza? pe unde ma aflu eu,nu am auzit de rau de Michael. Nu stiu ce se spune in Romania. | ||
|
lil_devil Postat pe 2 Iulie 2009 21:26 |
||
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 21:26:05offf...puteai sa faci si tu o paranteza? pe unde ma aflu eu,nu am auzit de rau de Michael. Nu stiu ce se spune in Romania. Nu e vorba de Romania, da un search pe Net si compara rezultatele partiale ale anatomiei care indica un numar enorm de operatii estetice cu declaratiile lui. Eu am toata simpatia pentru cineva care e clar ca avea niste probleme psihice, dar asta nu inseamna ca ma prefac ca nu-s acolo. Si in nici un caz nu incep sa am isterii pe tema asta. A propos, nefertiti si liliana nu cred ca sunt maritate, dar daca au soti respectivii merita cununita de aur la rabdare. |
||
|
Kathara Postat pe 2 Iulie 2009 21:29 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-02 21:17:59De la: lil_devil, la data 2009-07-02 21:15:37Kathara ,lasa-te pagubasa,nu ai argumente...Am si eu o curiozitate,si tine cont de faptul ca te intreb prieteneste. Tie chiar nu-ti place nici-o melodie de la Michael? Sau esti manelista? De data asta sunt de acord cu tine. Aici nu se discuta despre muzica si despre munca lui ci despre personalitatea si viata lui. Ca asa vor "fanii". Poate se trezesc naibii odata si accepta ca au facut o GAFA IMENSA. Nu aveti de ce sa ascultati stirile, voi nu l-ati cunoscut, nu vad de ce niste oameni inteligenti ar asculta ce scriu tabloidele si ar specula in ceea ce priveste viata unui om care a lasat in urma atata muzica buna. Trebuie sa dovediti ce spuneti, nu veniti doar cu argumente penibile de genul aia spun ca..si ceilalti spun ca... |
||
|
liliana2005 Postat pe 2 Iulie 2009 21:45 |
||
| Si tu ce argumente ai? A facut muzica buna, deci a fost un om bun! Absurd, majoritatea artistilor sunt de o moralitate dubioasa. | ||
|
Kathara Postat pe 2 Iulie 2009 21:47 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-02 21:29:12De la: lil_devil, la data 2009-07-02 21:26:05offf...puteai sa faci si tu o paranteza? pe unde ma aflu eu,nu am auzit de rau de Michael. Nu stiu ce se spune in Romania. Numarul de operatii estetice nu priveste pe nimeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faptul ca el a mintit nu priveste pe ABSOLUT NIMENI!!! Tu nu minti??? Cu ce suntem noi mai buni ca spunem ineptii dar in schimb suntem oameni banali care n-or sa fie vreodata in stare sa se ridice la degetul lui cel mic??? Dar e asa de simplu si ne face sa ne simtim atata de bine faptul ca avem posibilitatea sa-l facem de rahat. Felicitari, l-ati transformat in Monica Columbeanu. Exact asta si-ar fi dorit, e mandru de voi toti, fanii adevarati ca l-ati aparat. |
||
|
liliana2005 Postat pe 2 Iulie 2009 21:50 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-02 21:47:31Si tu ce argumente ai? A facut muzica buna, deci a fost un om bun! Absurd, majoritatea artistilor sunt de o moralitate dubioasa. Nu pentru ca a facut muzica buna a fost un om bun. Vrei argumente? Cam ce fel de argumente vrei..faptul ca si-a dorit atata de mult copii incat nu i-a pasat ca nu vor fi his own flesh and blood, faptul ca isi dadea jumatate din tot ceea ce facea caselor de copii sau faptul ca daca cineva mergea sa ii ceara bani, un cersetor de pe strada de exemplu, ii dadea imediat fara sa intrebe ceva?? Sunt argumente bune pentru voi? Ar mai fi multe dar nu vad de ce ar trebui sa stiti, nu va priveste pentru ca n-ati face decat sa distorsionati lucrurile. |
||
|
liliana2005 Postat pe 2 Iulie 2009 22:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Peninsula (Tg. Mures) | 4 | De la: Gabrielalala 19 August 2010 01:51 |
| Gothic metal ! :) | 7 | De la: Metal_spell 30 Mai 2010 17:50 |
| de ce nu imi vine?? | 10 | De la: freakbabe 18 Ianuarie 2010 23:52 |
|
|
||
| In premiera in Romania - concert extraordinar Paul Anka Live! | 1 | De la: danutzad 10 Mai 2010 13:21 |
| manelistul Salam pe acelasi cd cu Amy Winehouse | 12 | De la: bbgirl 29 Iunie 2009 18:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.