Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: liliana2005, la data 2009-07-02 22:00:35
De la: Kathara, la data 2009-07-02 21:47:31Si tu ce argumente ai? A facut muzica buna, deci a fost un om bun! Absurd, majoritatea artistilor sunt de o moralitate dubioasa.

Nu pentru ca a facut muzica buna a fost un om bun. Vrei argumente? Cam ce fel de argumente vrei..faptul ca si-a dorit atata de mult copii incat nu i-a pasat ca nu vor fi his own flesh and blood, faptul ca isi dadea jumatate din tot ceea ce facea caselor de copii sau faptul ca daca cineva mergea sa ii ceara bani, un cersetor de pe strada de exemplu, ii dadea imediat fara sa intrebe ceva?? Sunt argumente bune pentru voi? Ar mai fi multe dar nu vad de ce ar trebui sa stiti, nu va priveste pentru ca n-ati face decat sa distorsionati lucrurile.

Si de unde stii asta? Ca sa te citez, ai stat tu la fundul lui sa vazi? Crezi toate tabloidele?
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 22:10
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 21:50:52
De la: Kathara, la data 2009-07-02 21:29:12
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 21:26:05offf...puteai sa faci si tu o paranteza? pe unde ma aflu eu,nu am auzit de rau de Michael. Nu stiu ce se spune in Romania.

Nu e vorba de Romania, da un search pe Net si compara rezultatele partiale ale anatomiei care indica un numar enorm de operatii estetice cu declaratiile lui.

Eu am toata simpatia pentru cineva care e clar ca avea niste probleme psihice, dar asta nu inseamna ca ma prefac ca nu-s acolo. Si in nici un caz nu incep sa am isterii pe tema asta. A propos, nefertiti si liliana nu cred ca sunt maritate, dar daca au soti respectivii merita cununita de aur la rabdare.

Numarul de operatii estetice nu priveste pe nimeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faptul ca el a mintit nu priveste pe ABSOLUT NIMENI!!! Tu nu minti??? Cu ce suntem noi mai buni ca spunem ineptii dar in schimb suntem oameni banali care n-or sa fie vreodata in stare sa se ridice la degetul lui cel mic??? Dar e asa de simplu si ne face sa ne simtim atata de bine faptul ca avem posibilitatea sa-l facem de rahat. Felicitari, l-ati transformat in Monica Columbeanu. Exact asta si-ar fi dorit, e mandru de voi toti, fanii adevarati ca l-ati aparat.

Cum sa nu, ca doar despre asta e vorba, ce om bun a fost Iisus, pardon maical. Si iaca, n-a fost. SI daca a mintit in legatura cu operatiile estetice absolut gratuit, ma intreb daca a spus adevarul in legatura cu acuzatiile de pedofilie.
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 22:12
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 21:26:05offf...puteai sa faci si tu o paranteza? pe unde ma aflu eu,nu am auzit de rau de Michael. Nu stiu ce se spune in Romania.

Nu e vorba de Romania, da un search pe Net si compara rezultatele partiale ale anatomiei care indica un numar enorm de operatii estetice cu declaratiile lui.

Eu am toata simpatia pentru cineva care e clar ca avea niste probleme psihice, dar asta nu inseamna ca ma prefac ca nu-s acolo. Si in nici un caz nu incep sa am isterii pe tema asta. A propos, nefertiti si liliana nu cred ca sunt maritate, dar daca au soti respectivii merita cununita de aur la rabdare.

cred ca te referi la rezultatele partiale ale autopsiei... nu anatomiei....

dandanaua_reloaded
Postat pe 2 Iulie 2009 22:24
De la: Kathara, la data 2009-07-02 22:12:05
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 21:50:52

Numarul de operatii estetice nu priveste pe nimeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faptul ca el a mintit nu priveste pe ABSOLUT NIMENI!!! Tu nu minti??? Cu ce suntem noi mai buni ca spunem ineptii dar in schimb suntem oameni banali care n-or sa fie vreodata in stare sa se ridice la degetul lui cel mic??? Dar e asa de simplu si ne face sa ne simtim atata de bine faptul ca avem posibilitatea sa-l facem de rahat. Felicitari, l-ati transformat in Monica Columbeanu. Exact asta si-ar fi dorit, e mandru de voi toti, fanii adevarati ca l-ati aparat.

Cum sa nu, ca doar despre asta e vorba, ce om bun a fost Iisus, pardon maical. Si iaca, n-a fost. SI daca a mintit in legatura cu operatiile estetice absolut gratuit, ma intreb daca a spus adevarul in legatura cu acuzatiile de pedofilie.

Continua sa te intrebi. Daca tot citesti tabloidele, n-ai citit cumva ca cel care l-a acuzat, copilul de 13 ani, care acum are 18 a spus zilele trecute ca a mintit ca l-a pus taica-su??
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 22:25
De la: Kathara, la data 2009-07-02 22:10:30
De la: Kathara, la data 2009-07-02 21:47:31Si tu ce argumente ai? A facut muzica buna, deci a fost un om bun! Absurd, majoritatea artistilor sunt de o moralitate dubioasa.

Nu pentru ca a facut muzica buna a fost un om bun. Vrei argumente? Cam ce fel de argumente vrei..faptul ca si-a dorit atata de mult copii incat nu i-a pasat ca nu vor fi his own flesh and blood, faptul ca isi dadea jumatate din tot ceea ce facea caselor de copii sau faptul ca daca cineva mergea sa ii ceara bani, un cersetor de pe strada de exemplu, ii dadea imediat fara sa intrebe ceva?? Sunt argumente bune pentru voi? Ar mai fi multe dar nu vad de ce ar trebui sa stiti, nu va priveste pentru ca n-ati face decat sa distorsionati lucrurile.

Si de unde stii asta? Ca sa te citez, ai stat tu la fundul lui sa vazi? Crezi toate tabloidele?

Nu, tabloidele nu le-am citit si nu le cred. Am auzit ce scriu de la altii ca tine. Ceea ce stiu e numai de la el.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 22:26
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-07-02 22:24:16

cred ca te referi la rezultatele partiale ale autopsiei... nu anatomiei....

Evident, ai dreptate.
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 22:27
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 22:26:56

Nu, tabloidele nu le-am citit si nu le cred. Am auzit ce scriu de la altii ca tine. Ceea ce stiu e numai de la el.

Comunici cu el? iti vorbeste?
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 22:28
nu v-ati saturat?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:30
sa va spun un banc. un politai se aseaza pe o banca. si banca se rupe. morala: al mai destept cedeaza.
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 22:31
De la: Kathara, la data 2009-07-02 22:28:18
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 22:26:56

Comunici cu el? iti vorbeste?

Sigur ca da, la fel cum iti vorbeste tie Rudotelul de l-ai mentionat mai devreme si a trebuit sa-l gugalesc.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 22:32
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:31:28sa va spun un banc. un politai se aseaza pe o banca. si banca se rupe. morala: al mai destept cedeaza.

Nu-i chiar asa intotdeauna
Vor sa spuna rahaturi despre el si le place la nebunie sa o faca, drept pentru care nu vreau sa fiu desteapta. Inca
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 22:34

ha ha ha ha .asta e faza.pe mine ,ma poate vedea toata lumea,nu ma ascund.si daca tot esti curioasa daca am sot,uite chiar acuma o sa pun,poza cu sotul meu.,la profil,sa vada toata lumea,si poate sa si comentezi,nu ma deranjeaza,oricine poate sa o faca,aia sunt cu bune si rele,nu una care face umbra pamantului degeaba.......
In schimb tu?????????
cine naiba te-ar......
dar ma abtin.....
scuze din nou lil_devil,
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 22:36
De la: greierash, la data 2009-07-02 22:31:28sa va spun un banc. un politai se aseaza pe o banca. si banca se rupe. morala: al mai destept cedeaza.

Ai dreptate. Cedez
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 22:38
DOAMNE AJUTA!!
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 22:56
Ufff,ati terminat? Ce bine...Vreau sa-i spun Nefertitei,ca m-a apucat plansul de la interviul acela.."Living with Michael"...si parca cu cat gasesc video-uri mai vechi cu el,cand era negru,parca mai rau il regret...Off,si ce frumos era..De cand era mic,canta cu o asa mare pofta de viata,avea miscarile alea de dans inca de pe atunci...Inca nu-mi vine sa cred...nu e corect...Alti fac atatea rele pe pamantul asta,si traiesc si acum,si nu-i ia dracu odata,Iar Michael, care inca ne incanta sufletele cu muzica lui,si ne pune in miscare...s-a dus prea devremeeee...Nu-i corect!!!
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 23:34
pfff...chiar nu-mi vine sa cred ca s-au calmat spiritele....dar oare pana cand?
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 23:35
A, si mai vreau sa adaug ,ca nu tot ce se spune la TV e adevarat....
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 23:36
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 23:34:03Ufff,ati terminat? Ce bine...Vreau sa-i spun Nefertitei,ca m-a apucat plansul de la interviul acela.."Living with Michael"...si parca cu cat gasesc video-uri mai vechi cu el,cand era negru,parca mai rau il regret...Off,si ce frumos era..De cand era mic,canta cu o asa mare pofta de viata,avea miscarile alea de dans inca de pe atunci...Inca nu-mi vine sa cred...nu e corect...Alti fac atatea rele pe pamantul asta,si traiesc si acum,si nu-i ia dracu odata,Iar Michael, care inca ne incanta sufletele cu muzica lui,si ne pune in miscare...s-a dus prea devremeeee...Nu-i corect!!!

Eu acuma,am terminat de urmarit interviul acela.....himmmm...... si da,imi parea foarte rau,ca nu mai e.... si m-am intristat foarte tare,ca multa lume,nu l-a inteles,dar stii cum e vorba....... dumnezeu ii ia pe cei buni la El.
Asta e
RIP MICHAEL

nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 23:39

AAAA...stai ca acum citii...si vreau sa spun si sa fie clar: Chair daca si-a facut atatea opreratii,nu trebuie sa-l criticati sau blamati,sa inventati alte povesti infloritoare despre el.Nu era obligat sa ne dea el raportul la fiecare opertie.Si poate ca nu a mintit atunci cand a spus ca avea doua operatii,interviul acela unde afirmase asta,este din 1993. Din 1993 si pana in 2009...au trecut ani buni...
Si daca si-a facut, n-a facut rau nimanui,a continuat sa ne incante cu muzica lui.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 23:52
http://www.youtube.com/watch?v=So-kNWU02QY

se potriveste pt persoanele care comenteaza aiurea.... sa se uite ,si sa ia aminte.....

nefertitiafrodita
Postat pe 3 Iulie 2009 00:39
pentru lil_devil

http://www.youtube.com/watch?v=1zpTQCQEFhg&feature=related

sper ca nu te plictisec.....
nefertitiafrodita
Postat pe 3 Iulie 2009 01:12
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-03 01:12:55pentru lil_devil

Sunteti off topic, asta este topicul cu adevarul despre MJ, nu cu muzica lui, dar daca il schimbati eu ma alatur.

http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ&feature=related
liliana2005
Postat pe 3 Iulie 2009 11:33
De la: liliana2005, la data 2009-07-02 12:20:59
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:14:56
De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor.

on-topic:MJ a facut operatii estetice in mod cert....chiar daca suferea si de vitiligo....era obsedat de aspectul fetei sale...trebuie sa fii prea fan/prost/orb/drogat/constipat sa nu observi ca trasaturile fetei sale s-au modificat radical....chiar daca pielea se depigmenta,nu mai avea demult trasaturile fizionomice specifice rasei negre.
Muzica lui o ascult uneori...si il inteleg intr-o oarecare masura...Traind mereu in spatele unei masti...intr-un final a reusit sa ajunga una(din pacate,monstruoasa)....A vrut sa fie alb....cred ca a platit pretul acestei indrazneli psihice mai mult decat era necesar...

p.s.:Katara e singura care aduce argumente logice si apreciez diplomatia cu care a raspuns jignirilor nevertebratei la care m-am referit mai sus(neferttitiafrodita)....

Khatara ,tu esti??????? na,nu are cine sa fie altcineva.o persoana fara fata....
Ti-ai facut alt cont.lasa,mama,ti-am spus,mai suferim ,mai plangem,mai suntem frustrati,dar mai trecem peste asta odata si odata,nu crezi?
Eu zic,sa treci peste asta.peste faptul ca " dupa ce ca esti urata,mai esti si proasta"
Si imi pare rau sa vad ,ca suferi de multipla personalitate.
Cred ca asa te jucai si cand erai mica,nu? a fost greu ca nimeni nu te baga in seama.dar tu nu te-ai prins,nici acuma,ca,vorbind urat si jignind,si comentand,nu te va baga nimeni in seama?.

Concluzionez prin a spune,ca sper sa fie ultima oara cand ii voi raspunde khatarei,pe acest topic,deoarece acest topic,a fost facut in memoria lu michael,si nu vr sa murdaresc pe aici,cu anumite cuvinte nu tocmai ok,din cauza uneia fara " fata".
SOOORRRYYYY

Nu nu, dar va rog, nu va opriti tocmai acum, continuati ca mai aveti multe sa va spuneti...noi suntem cu sufletul la gura sa asteptam replica urmatoare

Surprinzator liliana, cum pe unele topice te arati impaciuitoare si pe altele atatatoare. Ca sa vezi.
valita76
Postat pe 3 Iulie 2009 13:02
Eu as fi folosit cuvantul sarita de pe fix.
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 13:04
hehe,tocmai am auzit la tv,o veste care sincer m-ar bucura sa fie adevarata.Cica,Michael, nu era chiar singur singurel,avea si el o partenera care o tinea secreta. Asta au declarat cativa dansatori cu care facea repetitiile pt concerte.Michael,unori venea la repetiti insotit de o femeie cu care era f apropiat..si nu era "the nanny".Nu ma intereseaza cine este,dar m-as bucura sa stiu ca n-a fost chiar asa de "pustnic" si ca avea pe cineva care sa-i ofere un strop de iubire..hihi

Nefe...m-a intristat rau interviul ala...Ai vazut ce a zis? Ca si-ar dorii sa traiasca pt totdeauna,ca ii e frica de moarte...
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 13:08
http://www.youtube.com/watch?v=S4s16pzRYqU
http://www.youtube.com/watch?v=jMvsflIwsk8&feature=related

Ce misto si-a luat "zborul " de pe scena de la Bucuresti! Si imi place mult si melodia.
Ce mai lesinau fetele alea pe acolo de le lua cu targa...hahaha

I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
And no message could have been any clearer
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 13:16
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-03 01:12:55pentru lil_devil

Nu ma plictisesti,stai linistita.
Haha , videoul asta era deja bagat la preferatele mele,pe contul meu You Tube..
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 13:21
Eu m-am uitat pe CNN si m-a impresionat cat de frumos a vorbit Jermaine (fratele lui MJ) de el.... si mai ales ca fostii angajati au infirmat zvonurile rautacioase despre el

Iar pe MTV este top40 Michael Jackson
kitty_krieger
Postat pe 3 Iulie 2009 13:46
Mie mi se face pielea gaina ,cand ascult " man in the mirror"

offff........

De ce nu sunt mai multi oameni ca si michael,macar un sfert din cat era el..... lumea ar fi mai buna
nefertitiafrodita
Postat pe 3 Iulie 2009 13:50
De la: liliana2005, la data 2009-07-03 11:33:07
Sunteti off topic, asta este topicul cu adevarul despre MJ, nu cu muzica lui, dar daca il schimbati eu ma alatur.

http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ&feature=related

pfoai.... mama ce-mi vine sa-ti zic acum, dar ma abtin
kitty_krieger
Postat pe 3 Iulie 2009 13:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce ZiCetzi despre Morandi sau Fly ProjeCt? 13 De la: kudika053499 10 Septembrie 2009 16:25
Aici puteti castiga autografe de la acest artist!!! 4 De la: Metal_spell 27 Noiembrie 2009 18:58
Concert Bon Jovi 4 De la: OanaTrifu 8 Iulie 2011 12:21
White sensation fan 55 De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 20:21
cine ma ajuta ? 10 De la: kudika109150 21 Decembrie 2011 01:31