Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

Poate inveti si cum ma cheama.

Eu zic sa fii tru, do it! Omoara-te ca sa fii cu maical din nou.
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 12:16
Cred ca trebuia sa precizez mare si ingrosat la inceputul topicului:ACEST TOPIC ARE SCOP INFORMATIV . ...Asta pt cei mai batuti in cap si care nu fac diferenta intre a barfi, si a informa..
Nu a fost nimic de genul: "Mai o fi adevarat ceea ce se spune despre..."? Nu am cerut parerea nimanui,nu am venit cu intrebari ca sa las loc diferitelor pareri.
Fiecare are dreptul sa protesteze,sa informeze asa cum stie si cu ce are la indemana. Multi ies in strada ,altii posteaza filmulte pe You Tube,alti isi dau foc sau mai eu stiu ce fac..Eu am scris in forum, pt ca asa stiu ca vor citii mai multe persoane si-i voi incita sa se informeze singuri mai bine.
Nu eu am atins subiecte legate de averea lui sau copii lui..Pentru cei care chiar nu pot sa inteleaga ideea acestui topic ,ii rog sa se abtina sa mai comenteze daca nu au nimic de spus la subiect...si sa citesca topicuri mai usore pt ei.
Cand am deschis topicul am spus in felul urmator: "Informati-va inainte sa credeti povestile altora." Deci ,ma repet, am incitat cititorii sa se informeze singuri.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:16
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:14:56
De la: winter_moon, la data 2009-07-02 04:55:30ptr @nefertittiafrodita si c.d. iti mai zici tu....: am citit...si am citit....si....Esti inacceptabil de retardata...sincer...esti prosta rauuuu....da' rau de tot....penibil de proasta....si daca creierul tau gonflabil te va indemna sa imi raspunzi cum ai prestat in stil pitipoanca pana acum...te anunt ca urmatorul raspuns va fi mult mai....pe intelesul tau de creier-supozitor.

on-topic:MJ a facut operatii estetice in mod cert....chiar daca suferea si de vitiligo....era obsedat de aspectul fetei sale...trebuie sa fii prea fan/prost/orb/drogat/constipat sa nu observi ca trasaturile fetei sale s-au modificat radical....chiar daca pielea se depigmenta,nu mai avea demult trasaturile fizionomice specifice rasei negre.
Muzica lui o ascult uneori...si il inteleg intr-o oarecare masura...Traind mereu in spatele unei masti...intr-un final a reusit sa ajunga una(din pacate,monstruoasa)....A vrut sa fie alb....cred ca a platit pretul acestei indrazneli psihice mai mult decat era necesar...

p.s.:Katara e singura care aduce argumente logice si apreciez diplomatia cu care a raspuns jignirilor nevertebratei la care m-am referit mai sus(neferttitiafrodita)....

Khatara ,tu esti??????? na,nu are cine sa fie altcineva.o persoana fara fata....
Ti-ai facut alt cont.lasa,mama,ti-am spus,mai suferim ,mai plangem,mai suntem frustrati,dar mai trecem peste asta odata si odata,nu crezi?
Eu zic,sa treci peste asta.peste faptul ca " dupa ce ca esti urata,mai esti si proasta"
Si imi pare rau sa vad ,ca suferi de multipla personalitate.
Cred ca asa te jucai si cand erai mica,nu? a fost greu ca nimeni nu te baga in seama.dar tu nu te-ai prins,nici acuma,ca,vorbind urat si jignind,si comentand,nu te va baga nimeni in seama?.

Concluzionez prin a spune,ca sper sa fie ultima oara cand ii voi raspunde khatarei,pe acest topic,deoarece acest topic,a fost facut in memoria lu michael,si nu vr sa murdaresc pe aici,cu anumite cuvinte nu tocmai ok,din cauza uneia fara " fata".
SOOORRRYYYY

Nu nu, dar va rog, nu va opriti tocmai acum, continuati ca mai aveti multe sa va spuneti...noi suntem cu sufletul la gura sa asteptam replica urmatoare
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:20
De la: Kathara, la data 2009-07-02 12:16:34Poate inveti si cum ma cheama.

hai ca acuma o iei si tu pe aratura, zau asa
kitty_krieger
Postat pe 2 Iulie 2009 12:21
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:14:56
Concluzionez prin a spune,ca sper sa fie ultima oara cand ii voi raspunde khatarei,pe acest topic,deoarece acest topic,A FOST FACUT IN MEMORIA LUI MICHAEL,si nu vr sa murdaresc pe aici,cu anumite cuvinte nu tocmai ok,din cauza uneia fara " fata".
SOOORRRYYYY

Uite mai pe cineva care a inteles ideea acestui topic...
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:25
De la: Kathara, la data 2009-07-02 12:16:34Poate inveti si cum ma cheama.

Eu zic,ca sunt mai tru decat tine.lumea stie cum arat,cum gandesc si ceea ce simt...
Si am zis,ca nu mai continui cu tine,pe acest topic,din respect pt michael.
Si 2 ,ti s-a facut un topic special numai pt tine( poate acuma,te vei simti si tu in sfarsit bagata in seama)

Sorry,pt initiatoare topicului,dar ,pt ca il respect pe michael,nu a putut sta deoparte,cand una ca si ea,a inceput sa il jigneasca.
De acuma,o sa scriu pe acest topic,numai despre michael.
Toate cele bune.
Si MICHAEL ,WE WILL NEVER FORGET YOU.... RIP.

nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 12:28
din pacate ma repet NU AVETI LIMITA...nu aveti limita bunului simt!!!!! si e trist k unii se balacresc "pe un nume" atat de mare ......:( :( :(
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 12:30
Daca erai tru nu puteai supravietui fara maical.
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 12:32
http://www.youtube.com/watch?v=9_PcQ8s9Qso

Pur si simplu iubesc videoclipul acesta.
ENJOY
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 12:35
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 12:30:31din pacate ma repet NU AVETI LIMITA...nu aveti limita bunului simt!!!!! si e trist k unii se balacresc "pe un nume" atat de mare ......:( :( :(

Cred ca trebuia sa precizez mare si ingrosat la inceputul topicului:ACEST TOPIC ARE SCOP INFORMATIV . ...Asta pt cei mai batuti in cap si care nu fac diferenta intre a barfi, si a informa..
Nu a fost nimic de genul: "Mai o fi adevarat ceea ce se spune despre..."? Nu am cerut parerea nimanui,nu am venit cu intrebari ca sa las loc diferitelor pareri.
Fiecare are dreptul sa protesteze,sa informeze asa cum stie si cu ce are la indemana. Multi ies in strada ,altii posteaza filmulte pe You Tube,alti isi dau foc sau mai eu stiu ce fac..Eu am scris in forum, pt ca asa stiu ca vor citii mai multe persoane si-i voi incita sa se informeze singuri mai bine.
Nu eu am atins subiecte legate de averea lui sau copii lui..Pentru cei care chiar nu pot sa inteleaga ideea acestui topic ,ii rog sa se abtina sa mai comenteze daca nu au nimic de spus la subiect...si sa citesca topicuri mai usore pt ei.
Cand am deschis topicul am spus in felul urmator: "Informati-va inainte sa credeti povestile altora." Deci ,ma repet, am incitat cititorii sa se informeze singuri.

au intervenit altele care l-au stricat =(
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:38
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:35:39http://www.youtube.com/watch?v=9_PcQ8s9Qso

ENJOY

ok,ok...stai ca ma uita cum.. =))))
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:39
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 12:30:31din pacate ma repet NU AVETI LIMITA...nu aveti limita bunului simt!!!!! si e trist k unii se balacresc "pe un nume" atat de mare ......:( :( :(

Tu nu pricepi ca impulsul de a provoca discutia a fost mult prea puternic si n-a putut fi sub nici o forma controlat? Acum pe noi toti ne f..e grija cate operatii a facut el si de ce nu se sinucid toti cei care l-au iubit si nu pot sa traiasca fara el. Evident ca asta nu are si nu va avea limita veci. Poti sa le inchizi gura? Eu am incercat ieri dar nici o sansa, bunul simt a fost exterminat de ultimul neuron care apoi s-a sinucis si el.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 12:41
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 12:39:21
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 12:35:39http://www.youtube.com/watch?v=9_PcQ8s9Qso

ENJOY

aoleu..da ce melodieee...,. este una printre preferatele mele. Cand a aparut melodia asta in 2001 parca, eram in clasa a 8-a,si nu puteam sa invat pt ca asculatam melodia asta.Si imi aduc aminte ca incercam sa invat dansul din videoclip...
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:44
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 12:38:43

nu stiu de ce te-ai suparat asa...in fine eu nu am zis nik k sa deschis un topik....eu m-am referit strict la cei care nu au altceva mai bun de facut decat sa "vb gura" fara ei!!! deci m-am referit strict la cei care l-au stricat si care sunt niste nesimtiti care tarasc un nume asa mare in noroi!!!!!!
bruneagra25
Postat pe 2 Iulie 2009 12:44
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 12:39:21

ENJOY

Lil_devil,una ca si khatara,are impresia ca ii acordam atentie... what ever
Eu una,pe bune,acuma stau si ascult melodiile lui michael,si zambesc :sml-happy0065

Da,si recunosc,ca m-am lasat dusa de val,cand am vazut,ca incepe sa denigreze memoria lui michael.
Dar lil_devil,ca sa ii inchidem gura ei,si la altele,eu zic,sa postam numai ce are legatura cu michael...sa moare unele de ciuda...

MICHAEL I LOVE YOU -------- OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 12:48
Mie imi mai place sa urmaresc videoclipuri cu el,dar nu numai cele muzicale, ci videoclipuri precum acestea:
http://www.youtube.com/watch?v=D0iTKq_XrDA&feature=channel_page

ce timid era inca de la inceput..
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:51
" In a world filled with hate,we must still dare to hope. In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair,we must still dare to dream.And in a world filled with distrust,we must still dare to belive"- MICHAEL JACKSON.

nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 12:52
De la: bruneagra25, la data 2009-07-02 12:44:59
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 12:38:43

nu stiu de ce te-ai suparat asa...in fine eu nu am zis nik k sa deschis un topik....eu m-am referit strict la cei care nu au altceva mai bun de facut decat sa "vb gura" fara ei!!! deci m-am referit strict la cei care l-au stricat si care sunt niste nesimtiti care tarasc un nume asa mare in noroi!!!!!!

Nu,nu ma refeream la tine.Am dat un copy paste la acest comment postat mai sus(m-am gandit ca nu l-.ai vazut) dar care era adresat altor persoane ce au inteles total gresit ideea acestui topic,si au facut istericale de mironosite ce sunt.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 12:55
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 12:51:23Mie imi mai place sa urmaresc videoclipuri cu el,dar nu cele muzicale, ci videoclipuri precum acestea:
http://www.youtube.com/watch?v=D0iTKq_XrDA&feature=channel_page

ce timid era inca de la inceput..

Da,ai drepate,misto.... dar video care ti l-am aratat,si multe altele,ma face sa ma simt atat de bine,si da ,si mie imi placea cum dansa,si drept sa spun.video acela ,ma face sa dansez...
anyway....

MIchael we will never forget you.
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 12:56
Va las...toate cele bune.... o sa pun melodille lui michael si ma apuc sa fac treaba....
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 13:02
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 13:02:12Va las...toate cele bune.... o sa pun melodille lui michael si ma apuc sa fac treaba....

si eu am un pic de treaba,dar cred ca revin mai tarziu.Sper sa nu-mi mai spurce nimeni topicul. Auditie placuta celor care asculta Michael Jackson,regele regilor!!!!
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 13:08
De la: lil_devil, la data 2009-07-02 13:08:05
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 13:02:12Va las...toate cele bune.... o sa pun melodille lui michael si ma apuc sa fac treaba....

si eu am un pic de treaba,dar cred ca revin mai tarziu.Sper sa nu-mi mai spurce nimeni topicul. Auditie placuta celor care asculta Michael Jackson,regele regilor!!!!

Asa mai merge, numai ca acum nu mai e adevarul despre Michael Jackson, acum ati vorbit DESPRE MUNCA LUI. E o mare mare diferenta, asa ar fi trebuit sa fie de la bun inceput. Sper sa se abtina uraciosii de la comentarii.
liliana2005
Postat pe 2 Iulie 2009 13:16
Vad ca Rudotelul si-a facu efectul.
Kathara
Postat pe 2 Iulie 2009 13:25
De la: Kathara, la data 2009-07-02 13:25:01Vad ca Rudotelul si-a facu efectul.

Mi-am adus aminte. Ai vazut ca nu ai gasit acel site?...stiam eu.
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 13:53
http://www.profm.ro/radio/michael_jackson

FOARTE TARE........ ASCULTA-TI

Of course cine il iubeste cu adevarat..
nefertitiafrodita
Postat pe 2 Iulie 2009 14:25
Cine vrea sa vada pe Michael la cumparaturi,visul lui:
http://www.youtube.com/watch?v=h-W59Qv1EiI&feature=related
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 14:31
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-02 14:25:38http://www.profm.ro/radio/michael_jackson

FOARTE TARE........ ASCULTA-TI

Of course cine il iubeste cu adevarat..

sunt melodii care nu le-am mai auzit...
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 14:33
asta va ramane unul dintre video-urile mele preferate cu el,din cauza ca il aud si vorbind,si are o voce foarte calda si calma ,si pt ca vad cu se lucreaza la o melodie : La 3:30.. partea mea preferata wow!
http://www.youtube.com/watch?v=J0IweJ0g39I&feature=related
lil_devil
Postat pe 2 Iulie 2009 14:38
The Official Michael Jackson Youtube Channel : http://www.youtube.com/user/michaeljackson?blend=1&ob=4
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 14:58
De la: greierash, la data 2009-07-02 14:58:47The Official Michael Jackson Youtube Channel : http://www.youtube.com/user/michaeljackson?blend=1&ob=4

damn....abia acum vazut ca nu merg video din cauza ca stam in Ro. anyways....poate isi revine.
greierash_is_back
Postat pe 2 Iulie 2009 15:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce nu imi vine?? 10 De la: freakbabe 18 Ianuarie 2010 23:52
Ce melodii mai ascultati? Recomandati-ne si noua!!! 23 De la: Metal_spell 7 Decembrie 2009 06:09
Demis Roussos - bilete! 1 De la: kudika084165 16 Noiembrie 2009 17:00
rap-eri din Romania... 26 De la: Katte02 8 Octombrie 2015 19:22
cvartet incantare - muzica de calitate 1 De la: kudika355386 19 Ianuarie 2011 20:06