Setari Cookie-uri

Adevarul despre Michael Jackson.

De la: liliana2005, la data 2009-07-03 18:18:26OK, acum chiar m-am saturat sa citesc rahaturile voastre.
Pentru cei care sunt interesati de viata lui Michael, ascultati aici si bagati in cap: a avut vitiligo si lupus. Vitiligo a degenerat in CANCER DE PIELE, de la 30 de ani!! Dupa care s-a schimbat total. Se numeste a imbatrani cu cancer. Si-a modificat nasul si din cauza cancerului era sa si moara ca nu i se mai vindeca.
A fost un artist extraordinar si nu va priveste viata lui personala si n-a vrut niciodata sa va priveasca!! A stat langa copii cu cancer si i-a facut bine dar el pana la urma tot a murit. Ce s-a intamplat in ultimii 5-6 ani nu mai stiu. Stiu doar ca dupa minunatul reportaj facut de afurisitul ala de englez a intrat in declin. Pana atunci fusese optimist si lupta cu boala. Dupa, n-a mai avut chef de nimic. Incetati odata sa postati aiureli!!!

bai,femeie,vezi ca ma abtin sa nu raspund urat la isteriile tale. Ma lasi in pace? Vorbasc despre ce vreau eu...Cine esti tu sa-mi interzici...? bai, esti culmea.
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 18:24
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 18:24:56
De la: liliana2005, la data 2009-07-03 18:18:26OK, acum chiar m-am saturat sa citesc rahaturile voastre.
Pentru cei care sunt interesati de viata lui Michael, ascultati aici si bagati in cap: a avut vitiligo si lupus. Vitiligo a degenerat in CANCER DE PIELE, de la 30 de ani!! Dupa care s-a schimbat total. Se numeste a imbatrani cu cancer. Si-a modificat nasul si din cauza cancerului era sa si moara ca nu i se mai vindeca.
A fost un artist extraordinar si nu va priveste viata lui personala si n-a vrut niciodata sa va priveasca!! A stat langa copii cu cancer si i-a facut bine dar el pana la urma tot a murit. Ce s-a intamplat in ultimii 5-6 ani nu mai stiu. Stiu doar ca dupa minunatul reportaj facut de afurisitul ala de englez a intrat in declin. Pana atunci fusese optimist si lupta cu boala. Dupa, n-a mai avut chef de nimic. Incetati odata sa postati aiureli!!!

bai,femeie,vezi ca ma abtin sa nu raspund urat la isteriile tale. Ma lasi in pace? Vorbasc despre ce vreau eu...Cine esti tu sa-mi interzici...? bai, esti culmea.

Vorbesti aiurea, asta faci! N-ai decat, in constiinta ta ramane!!
liliana2005
Postat pe 3 Iulie 2009 18:28
Constiinta mea e total impacata, pt ca cel putin stiu ca am incercat sa fac ceva pt el,(macar acum) si sper ca cititorii sa fi inteles problema lui Mike. Esti off topic. Hai, te rog frumos pleaca si lasa.ma in pace! "leave me alone!"
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 18:35
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 18:35:08 Constiinta mea e total impacata, pt ca cel putin stiu ca am incercat sa fac ceva pt el,(macar acum) si sper ca cititorii sa fi inteles problema lui Mike. Esti off topic. Hai, te rog frumos pleaca si lasa.ma in pace! "leave me alone!"

Crede-ma ca veci pururi n-as vrea sa am ceva de-a face cu cineva care face asa ceva. Numai bine.
liliana2005
Postat pe 3 Iulie 2009 18:42
De la: liliana2005, la data 2009-07-03 18:42:41
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 18:35:08 Constiinta mea e total impacata, pt ca cel putin stiu ca am incercat sa fac ceva pt el,(macar acum) si sper ca cititorii sa fi inteles problema lui Mike. Esti off topic. Hai, te rog frumos pleaca si lasa.ma in pace! "leave me alone!"

Crede-ma ca veci pururi n-as vrea sa am ceva de-a face cu cineva care face asa ceva. Numai bine.

...o sa intalnesti tu si mai rele,daca continui in felul asta....

...in vecii vecilor, Amin!...
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 18:45
bv Liliana2005 ! Spune-le!!!
marinelaciobanu
Postat pe 3 Iulie 2009 18:52
De la: marinelaciobanu, la data 2009-07-03 18:52:52bv Liliana2005 ! Spune-le!!!

ehehehe...fantomele vorbesc..
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 18:59
asaaaaa...despre ce vorbeam inainte?...Nu mai tin minte...

http://www.youtube.com/watch?v=4_hz2am90Hk&feature=related
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:01
De la: marinelaciobanu, la data 2009-07-03 18:52:52bv Liliana2005 ! Spune-le!!!

Nu mai vreau sa spun nimic ca mi-e SCARBA DE TOT CE AM CITIT!!!!!!! Mai spuneti-le si voi ca astea au senzatia ca le stiu pe toate, numai aberatii am citit!!
Intai le-am explicat de ce nu e frumos si uman sa discuti despre viata unui om ca Michael, apoi le-am spus adevarul pe care puteau ele sa-l rumege iar acum nu le mai suport, asa ca ma retrag. Sa faca ce vor si sa spuna ce vor, oricum nu-l mai afecteaza.
Mi-ar fi placut sa-i pastreze memoria asa cum era, l-au transformat in schimb intr-o maimuta disecata.
Sa va fie rusine daca stiti ce inseamna asa ceva!!
liliana2005
Postat pe 3 Iulie 2009 19:02
hai,doamna Lighiona2005...nu mai pleci? Ce grele de cap mai sunteti unele. Aduci cearta in topicul asta...lasa-ne ,lasa-ne...
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:07
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 18:45:10
De la: liliana2005, la data 2009-07-03 18:42:41

...o sa intalnesti tu si mai rele,daca continui in felul asta....

...in vecii vecilor, Amin!...

Nu cred ca exista ceva mai rau decat un violator de copii.
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 19:12
Vezi,Kathara,te rog,nu mai face aluzii prostesti.
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:14
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 19:14:54Vezi,Kathara,te rog,nu mai face aluzii prostesti.

Eu nu fac nicio aluzie. Sau nu esti de acord?
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 19:18
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 19:07:16hai,doamna Lighiona2005...nu mai pleci? Ce grele de cap mai sunteti unele. Aduci cearta in topicul asta...lasa-ne ,lasa-ne...

Reciteste-ti posturile TOATE, lasa-l in pace pe Michael si PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA ODATA CA M-AM PLICTISIT DE ORIBILITATILE PE CARE LE SCOTI!!!!!!!!!
liliana2005
Postat pe 3 Iulie 2009 19:18
De la: liliana2005, la data 2009-07-03 19:18:41
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 19:07:16hai,doamna Lighiona2005...nu mai pleci? Ce grele de cap mai sunteti unele. Aduci cearta in topicul asta...lasa-ne ,lasa-ne...

Reciteste-ti posturile TOATE, lasa-l in pace pe Michael si PUNE MANA PE O CARTE DE GRAMATICA ODATA CA M-AM PLICTISIT DE ORIBILITATILE PE CARE LE SCOTI!!!!!!!!!

ha? stiu ca mai fac greseli de gramatica,de la tastatura de cele mai multe ori..Dar unde vezi tu in ultimul comment , greseala?...Nu e nevoie sa le recitesc,stiu ce am postat, si stiu si cu ce scop..
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:23
De la: Kathara, la data 2009-07-03 19:18:41
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 19:14:54Vezi,Kathara,te rog,nu mai face aluzii prostesti.

Eu nu fac nicio aluzie. Sau nu esti de acord?

a,ok ..atunci.vorbind la modul general, mai rau decat un violator este un criminal...Dar de ce vorbim noi despre asta?
Hai,Katharo, spune-mi chiar nu-ti place nici-o melodie de la Michael?
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:27
Stiu si eu daca un criminal e mai rau decat un pedofil.
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 19:30
De la: Kathara, la data 2009-07-03 19:30:00Stiu si eu daca un criminal e mai rau decat un pedofil.

offf..tu si aluziile tale. Ma repet: Macar sa ai parte de un "pedofil" ca Michael Jackson...Imi raspunzi la intrebare sau mai bine ne ignoram una pe cealalta?
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:33
nu stau eu acum sa rasfoiesc paginile de la topicul celalalt ca sa vad unde ai scris tu. Daca vrei sa-mi raspunzi, bine,daca nu...muta-te pe alt topic.Vad ca nu pot sa discut nici cu tine. Pana la urma urmei nu ma freaca pe mine,ce-ti place tie si ce nu-ti place.
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:44
http://www.jackson.ch/Anderes/vitiligo2.jpg uitati o poza si convingeti-va ca aceasta boala treptat iti poate acoperi portiuni mari din corp nu-l mai criticati pe Michael ca a fost nebun sau mai stiu eu cate! O sustin pe lil_devil.
wazy
Postat pe 3 Iulie 2009 19:45
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 19:44:30nu stau eu acum sa rasfoiesc paginile de la topicul celalalt ca sa vad unde ai scris tu. Daca vrei sa-mi raspunzi, bine,daca nu...muta-te pe alt topic.Vad ca nu pot sa discut nici cu tine. Pana la urma urmei nu ma freaca pe mine,ce-ti place tie si ce nu-ti place.

Din moment ce am raspuns pe topicul ala, rezulta ca exista melodii de-ale lui care-mi plac. Logic.
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 19:48
De la: wazy, la data 2009-07-03 19:45:02http://www.jackson.ch/Anderes/vitiligo2.jpg uitati o poza si convingeti-va ca aceasta boala treptat iti poate acoperi portiuni mari din corp nu-l mai criticati pe Michael ca a fost nebun sau mai stiu eu cate! O sustin pe lil_devil.

ehehehe, Sarut-mana!!! Michael -the king of the kings,forever!!!!
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:50
Ma scarbesc anumite raspunsuri pe aici, aveti dreptate daca nu-mi convine sa nu citesc, inainte de toate a fost si el om, hai sa lasam in urma toate prostiile, nu-i mai denigrati imaginea!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rIJHaQ8EGn0

Postat pe 3 Iulie 2009 19:52
De la: Kathara, la data 2009-07-03 19:48:12
De la: lil_devil, la data 2009-07-03 19:44:30nu stau eu acum sa rasfoiesc paginile de la topicul celalalt ca sa vad unde ai scris tu. Daca vrei sa-mi raspunzi, bine,daca nu...muta-te pe alt topic.Vad ca nu pot sa discut nici cu tine. Pana la urma urmei nu ma freaca pe mine,ce-ti place tie si ce nu-ti place.

Din moment ce am raspuns pe topicul ala, rezulta ca exista melodii de-ale lui care-mi plac. Logic.

Logic,trebuia sa-mi raspunzi mie la intrebare , pt ca esti pe acest topic...Du-te si comenteaza pe topicul tau, dedicat tie.
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 19:54
Sunteti penibile. Pe bune.
Lasati omul sa se odihneasca in pace macar acum, ca a murit. Nu aveti putin bun simt in voi.
Lil-devil, initiativa ta este de buna credinta, insa faptul ca te-ai incurcat in schimburi de replici josnice cu anumite utilizatoare ordinare a anulat efectul pozitiv al acestui topic.
Nu sunteti niciuna dintre voi in masura sa spuneti ceva la adresa lui si va compatimesc cand observ cu sariti ca arse la fiecare '' stire'' aruncata in vant de massmedia. Ma mir ca nu ati observat sutele de versiuni, ce ar fi sa le luati pe toate la rand??
Asteptati si voi pana se calmeaza apele si iese adevarul la iveala, ca plecand urechea la tot ce spun sitrile nu faceti decat sa-i pangariti amintirea.
R.I.P. Michael.
Laura_cute
Postat pe 3 Iulie 2009 19:58
De la: katwoman, la data 2009-07-03 19:52:37Ma scarbesc anumite raspunsuri pe aici, aveti dreptate daca nu-mi convine sa nu citesc, inainte de toate a fost si el om, hai sa lasam in urma toate prostiile, nu-i mai denigrati imaginea!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rIJHaQ8EGn0

Buna alegere!..De fapt cam orice melodie de-a lui...e bine aleasa...Imi parte rau pt raspunsurile care te scarbesc...
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 20:01
mi-aduc aminte cand eram copil, imi placea foarte mult Michael Jackson, imi luam chilotii peste ciorapi si il imitam, incercam sa invat sa dansez ca el...

Postat pe 3 Iulie 2009 20:06
De la: LitlleFairy, la data 2009-07-03 19:58:26Sunteti penibile. Pe bune.
Lasati omul sa se odihneasca in pace macar acum, ca a murit. Nu aveti putin bun simt in voi.
Lil-devil, initiativa ta este de buna credinta, insa faptul ca te-ai incurcat in schimburi de replici josnice cu anumite utilizatoare ordinare a anulat efectul pozitiv al acestui topic.
Nu sunteti niciuna dintre voi in masura sa spuneti ceva la adresa lui si va compatimesc cand observ cu sariti ca arse la fiecare '' stire'' aruncata in vant de massmedia. Ma mir ca nu ati observat sutele de versiuni, ce ar fi sa le luati pe toate la rand??
Asteptati si voi pana se calmeaza apele si iese adevarul la iveala, ca plecand urechea la tot ce spun sitrile nu faceti decat sa-i pangariti amintirea.
R.I.P. Michael.

Imi cer scuze ,incerc sa remediez .Eu chiar am vrut sa fac ceva bun aici...(mi-e teama de "adevarul" care o sa iasa la iveala...)
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 20:06
De la: katwoman, la data 2009-07-03 20:06:12mi-aduc aminte cand eram copil, imi placea foarte mult Michael Jackson, imi luam chilotii peste ciorapi si il imitam, incercam sa invat sa dansez ca el...

haha..ce tare. eu imi aduc aminte ca aveam 4 ani jumate, cand a venit el prima oara in Romania,si ma uitam la tv la concertul lui impreuna cu soru-mea mai mare si mama. Mama era idignata ,ca de ce poarta chiloti peste pantaloni si mai face si miscarile alea din bazin, cu mana intre piciore..ca sa zic asa..... Insa eu, tocmai d-aia ma uitam la el.
Pana sa fie concertul acela ,habar n-aveam cum arata Michael Jackson,dar de atunci mi-a ramas in memorie. Pe parcurs, apoi, i-am descoperit muzica,si mi-a placut inca de la inceput. Am un nepotel,care atunci cand era mic,si plangea, daca ii puneam pe video caseta cu "Black or White",tacea istantaneu...
lil_devil
Postat pe 3 Iulie 2009 20:12
am tot citit ce s-a postat pana acuma......

cui nu ii place de michael,sa nu mai vina cu comentarii,ca nu ne intereseaza..
eu nu m-as duce pe un topic,unde vorbesc de exepmplu,rockerii,nu e de competenta mea....daca nu ma pricep,nu comentez
si lil_devil,acuma ai vazut si tu de ce am inceput sa o fac pe khatara,asa cum este ea.( ugly and stupid)

mi-e nu imi place ca ,s-a deviat de la subiect,dar cum poti sta departe cand una ca si khatara incepe,si acuma.,sa zica,ca michael era un pedofil,si il tot jigneste.... cum sa te abtii,sa nu ii zici vreo 2.

si aia" liliana" ,pe bune,eu chiar cred ca are probleme mintale..... vorbeste total aiurea

zice ca ii place michael,dar te ia pe tine l-a rost,care si tu il placi pe michael....pe bune... e dusa rau..

iar khatara,singurul tau noroc,este ca iti place sa te ascunzi,sub patura,in spatele ecranului,s.a.m.d,
ca altfel,crede-ma multa lumea ti-ar inchide gura.....

nefertitiafrodita
Postat pe 3 Iulie 2009 20:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fani Chicane sau Dirty Vegas? 10 De la: Lore_lorena 31 August 2009 17:48
Ce ZiCetzi despre Morandi sau Fly ProjeCt? 13 De la: kudika053499 10 Septembrie 2009 16:25
Muzica 1 De la: Oana_1991 10 Decembrie 2010 18:18
as vrea sa stiu.. 7 De la: iacinta 3 Decembrie 2009 12:56
Concert Bon Jovi 4 De la: OanaTrifu 8 Iulie 2011 12:21