Setari Cookie-uri

am fost inselat de sotia mea cu care am o fetita de 3 ani

Se intampla.Tre sa treci peste......macar pt copil.Dar daca se poarta in cont asa.Atunci tu sti mai bn ce este de facut.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 20 Iulie 2009 17:51
De la: kudika045961, la data 2009-06-29 19:28:07am fost inselat de sotia mea cu care am o fetita de 3 ani (o printesa) si nu stiu cum sa procedez , i-am gasit o gramada de mesaje in telefon care confirma acest lucru , ma inseala cu un coleg de servici care culmea urmeaza sa se casatoreasca curand . Tot imi repeta ca fizic nu s-a intamplat nimic , ce credeti , ce este mai important inselatul fizic sau cel sufleteste . Daca credeti ca este posibil , am fost la o nunta unde si-au dat mesaje toata noapte , am aflat ulterior .Credeti ca se mai poate face ceva sa salvam casnicia , mie chiar imi pasa .

aerisesti si va trece totul....daca vrei sa mai continui.....numa s anu fie ceea ce asteptai
heaven_2906
Postat pe 20 Iulie 2009 17:56
De la: kudika045961, la data 2009-06-29 19:28:07am fost inselat de sotia mea cu care am o fetita de 3 ani (o printesa) si nu stiu cum sa procedez , i-am gasit o gramada de mesaje in telefon care confirma acest lucru , ma inseala cu un coleg de servici care culmea urmeaza sa se casatoreasca curand . Tot imi repeta ca fizic nu s-a intamplat nimic , ce credeti , ce este mai important inselatul fizic sau cel sufleteste . Daca credeti ca este posibil , am fost la o nunta unde si-au dat mesaje toata noapte , am aflat ulterior .Credeti ca se mai poate face ceva sa salvam casnicia , mie chiar imi pasa .

Deci nu-ti face griji. O sa-i treaca. Si al meu m-a inselat cu o colega de serviciu. Si i-a trecut ! Au terminat. Nici nu mai lucreaza impreuna. Ma rog, aici e mana destinului. De altfel l-am suportat cu aia mai bine de jumatate de an dupa care i-am zis GATA. 'E cazul sa alegi cu cine vrei sa fii si ce sa faci de acum inainte'. I-am mai oferit sansa de a fi cu mine. Iar el m- a ales pe mine. Eram deja de 3 ani impreuna. Cam asta a fost pe scurt. Deci eu zic ca si ei o sa-i treaca. E de dragul flirtului, probabil :)
Plopia
Postat pe 21 Iulie 2009 16:20
e clar ca te=a inselat emotional ...asta inseamna ca nutreste ceva sentimente ....pt celalalt...dar esti prea orb pt a vedea asta
chestia cu copilul |" printesa".....lasa nu te mai ascunde in spatele ei ( nu va mai ascundeti lasitatea in spatele copiilor)...uuufff
oricum ......nimic nu va mai fi ca inainte....nu te mai imbata cu apa rece....
succes ...in tot ceea ce vei face
ninushk
Postat pe 21 Iulie 2009 17:43
Daca tu crezi ca persoana de langa tine iti este foarte apropiata si te iubeste nu lua in seama rautatile care se scriu aici. Nu poti sa judeci toti oamenii dupa aceleasi principii. Daca femeia de langa tine te face fericit si iti creste copilul exact asa cum ai vrea este mult mai important decat faptul ca a avut un flirt cu cineva. Asta poate sa va apropie mai mult decat sa va desparta doar daca va iubiti cu adevarat. Nu-ti face griji degeaba si daca ai iertat, impune-ti si sa uiti. Sa va fie bine si sa va fie copilul sanatos!
mariuca32
Postat pe 22 Iulie 2009 15:45
De la: kudika045961, la data 2009-07-01 16:13:02da, ai multa dreptate , ce inseamna sa privesti lucrurile din exterior , la rece si fara sa fii implicata emotional . Am iubit-o mereu , si o iubesc in continuare .Stam si dicutam pe margine problemei de cateva zile si am ajuns la concluzia fericita ca a fost un simplu flirt . Imi este ciuda ca nu am fost in stare sa-i tin sufletul aproape ,din cauza rutinei zilnice , a problemelor si nu in ultimul rand a efortului de a creste singuri copilul fara sa apelam la nimeni am uitat complet de noi .Paradoxal imi dau seama ca a fost necesar sa traim acest moment ca sa ne regasim , nu-mi va fi usor dar vreau , vrem sa mergem mai departe , in momentul asta sincer cred ca ce nu ne omoara ne face mai puternici .
iti multumesc pentru gandurile bune

Sorry sa iti dau vestea ... dar o femeie care merge cu tine la nunta ... si se distreaza cu altul trimitand mesaje ... clar a facut sex cu el ... ori daca nu a facut ... cu siguranta vrea sa faca ...

nu fi fraier sa pui botu la vrajelile ei ... pentru ca o femeie stie foarte bine sa vrajeasca un barbat ...mai ales ca te cunoaste bine.
florinbb
Postat pe 22 Iulie 2009 16:52
cine suntem noi sa dam sfaturi privind din afara si din punctul nostru de vedere?
undeva exista ceva......
nicoleta_douca
Postat pe 23 Iulie 2009 06:45
In primul rand ... a spus clar ca e vorba doar de niste sms-uri. Atata timp cat nu a citat nici unul dintre ele.. e greu sa afirmi cu tarie TE INSEALA!! Mergand pana la absurd.. puteau fi bancuri cu Alinuta.
Apoi, tot el spune ca a fost un flirt... mai mult sau mai putin vinovat.
In toate cazurile similare de pe acest forum... se cere imperios sa existe comunicare. Si daca aceasta nu a vut loc inainte de dezastru, macar dupa... ar trebui luata in consideratie o explicatie. Ori el recunoaste ca in urma unei discutii .. si-a descoperit partea lui de vina.
Atunci de ce e infierata sotia lui cu atata patos???
Au fost extrem de putine date concrete in povestea lui pentru a arata cu degetul doar catre ea si a da verdictul: ea e vinovata, fara doar si poate!!

Si tocmai s-a deschis un topic.. unde se vorbeste despre "De ce femeia e considerata usoara daca are mai multe legaturi in viata. si barbatul.. nu"...
Hai, fuguta acolo sa vedem daca va pastrati parerea.. !
rashela
Postat pe 23 Iulie 2009 07:22
daca ea nu recunoaste inseamna ca te iubeste,cred ca are doar un moment de ratacire.Daca ea nu si-a pierdut interesul fata de tine nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme.
carnival
Postat pe 23 Iulie 2009 09:08
De la: ninushk, la data 2009-07-21 17:43:38e clar ca te=a inselat emotional ...asta inseamna ca nutreste ceva sentimente ....pt celalalt...dar esti prea orb pt a vedea asta
chestia cu copilul |" printesa".....lasa nu te mai ascunde in spatele ei ( nu va mai ascundeti lasitatea in spatele copiilor)...uuufff
oricum ......nimic nu va mai fi ca inainte....nu te mai imbata cu apa rece....
succes ...in tot ceea ce vei face

te contrazic , poti avea o ratacire si dupa sa fie totul ok in familie....................depinde de persoana respectiva.................daca are ceva ptr familia lui ( ei ) si a fost doar o ratacire de moment totul va merge normal ca si inainte in casnicie...................fiecare avem momente de ratacire............treb sa intelegem......................
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 09:26
imi pare rau atat pentru tine cat si pentru fetita voastra de ceea ce s-antamplat!Aceasta femeie te minte,te-a inselat nu numai sufletese ci si fizic!Nu-l ierta,caci daca a facut odata o sa mai faca si altadata!Nu esti pragul nimanui ca cineva sa stearga cu piciorul in sufletul tau,in viata ta!Divorteaza de ea cat mai repede custodia fetiteti oricum le vel primii daca ai pastrat doveziile cu sms,etc!Nu te lasa chinuit de amintiri si altele!Fetita si tu sunteti pe locul intai!O astfel de femeie nu este femeie,dar nici mama!
Esti tinar,corect,familist si sincer,cine nu vrea un astfel de barbat??Multe femei sunt singure chiar de aceea pentru ca nu au gasit un barbat asemenea tie!Deci,capul sus si inainte,viata te asteapta si iubirea la fel....si nu uita,nu acela e mama sau tata care a dat o seminta si dupa aceea a si uitat ca a creat o fiinta,ci femeia sau barbatul care creste ,educa un copil si este alatur de acesta toata viata!
Din pacate asa numita,,sotia ta,,are o problema grava!Este mereu in cautarea punctului G!Lasa sa mearga caci nu mai ea are de pierdut!Nu-l ierta nici in ruptul capului ca vei suferii toata viata ta alaturi de acest ,,element,, Numai bine ,multa sanatate,fericire si mult succes va doresc ,tie si fetitii tale-cu drag,E.Mihailescu!
raziela
Postat pe 23 Iulie 2009 09:37
Jesus Christ!!! Doamne, cu cata usurinta faceti asemenea acuzatii!!!
rashela
Postat pe 23 Iulie 2009 09:54
trezeste-te !...si las-o sa plece...!
o femeie nu isi insala sotul decat atunci cand nu il mai iubeste !!!...
sunt femeie si stiu ce vorbesc !
stim cu totii ca atunci cand intervine o ruptura intr-o relatie ...unul din parteneri sufera !!!...asta e viata
chiar daca o sa continuati relatia , crede-ma ca ea, sotia ta nu te mai respecta...si nu poti iubi pe cineva pe care nu il respecti...
mai devreme sau mai tarziu se va indragosti din nou de alt barbat...
si tu tot singur vei ramane...
iar in ceea ce priveste inselatul fizic...aventura ...versus inselatul sufleteste...!!!...ar trebui sa sti raspunsul ...bineanteles ca sufletul conteaza...!!!
numai bine si bafta...
kudika041750
Postat pe 23 Iulie 2009 13:11
De la: raziela, la data 2009-07-23 09:37:58 imi pare rau atat pentru tine cat si pentru fetita voastra de ceea ce s-antamplat!Aceasta femeie te minte,te-a inselat nu numai sufletese ci si fizic!Nu-l ierta,caci daca a facut odata o sa mai faca si altadata!Nu esti pragul nimanui ca cineva sa stearga cu piciorul in sufletul tau,in viata ta!Divorteaza de ea cat mai repede custodia fetiteti oricum le vel primii daca ai pastrat doveziile cu sms,etc!Nu te lasa chinuit de amintiri si altele!Fetita si tu sunteti pe locul intai!O astfel de femeie nu este femeie,dar nici mama!
Esti tinar,corect,familist si sincer,cine nu vrea un astfel de barbat??Multe femei sunt singure chiar de aceea pentru ca nu au gasit un barbat asemenea tie!Deci,capul sus si inainte,viata te asteapta si iubirea la fel....si nu uita,nu acela e mama sau tata care a dat o seminta si dupa aceea a si uitat ca a creat o fiinta,ci femeia sau barbatul care creste ,educa un copil si este alatur de acesta toata viata!
Din pacate asa numita,,sotia ta,,are o problema grava!Este mereu in cautarea punctului G!Lasa sa mearga caci nu mai ea are de pierdut!Nu-l ierta nici in ruptul capului ca vei suferii toata viata ta alaturi de acest ,,element,, Numai bine ,multa sanatate,fericire si mult succes va doresc ,tie si fetitii tale-cu drag,E.Mihailescu!

Nu pot zice ca nu agresit.......dar nu treb sa fie asa radical........se mai poate indrepta ceva........daca a gresit asta nu inseamna ca nu e mama........pe fetita poate o iubeste , chiar si pe sot doar ca a avut si ea un moment de ratacire.......daca discuta cu ea.........isi da seama ce a facut si revine la normal...................fiecare avem dreptul la cate o sansa ...........nu taia in carne vie.......ca poate nu e cazul...........analizeaza problema si pe urma ia o hotarare.........
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 13:12
De la: kudika041750, la data 2009-07-23 13:11:56trezeste-te !...si las-o sa plece...!
stim cu totii ca atunci cand intervine o ruptura intr-o relatie ...unul din parteneri sufera !!!...asta e viata
chiar daca o sa continuati relatia , crede-ma ca ea, sotia ta nu te mai respecta...si nu poti iubi pe cineva pe care nu il respecti...
iar in ceea ce priveste inselatul fizic...aventura ...versus inselatul sufleteste...!!!...ar trebui sa sti raspunsul ...bineanteles ca sufletul conteaza...!!!
numai bine si bafta...

Crezi tu ca doar atunci cand nu-ti mai iubesti sotul il inseli???
Nu are de unde sa stie ca nu va fi bine in continuare..............
Nu cred ca se va indragosti de alt barbat mai tarziu.................si acii depinde ffff mult si de sotul ei.........( noi vb de ea , dar nu avem de unde sti de ce a facut ea asa ceva sau ce ia facut sotul???)
Ptr fetita , ptr el, ptr ea , ptr ei toti mai poate incerca ........................nu te desparti ............nu rupe inca pisica...................astepta si vezi daca lucrurile isi intra in normal.............
Foarte usor vb de divort, despartire ....ptr ca nu sunteti in cazul asta.......nu e usor!!!!!
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 13:18
De la: kudika041750, la data 2009-07-23 13:11:56trezeste-te !...si las-o sa plece...!
numai bine si bafta...

Hai sa nu dramatizam ca doar nu a luat o de pe strada.
Poate ar trebui sa se trezeasca si el si sa o privesca altfel
Ca femeie din cand in cand mai ai nevoie si de complimente si de un buchet de flori nu doar sa
auzi "Ce mancam astazi" sau "De ce te-ai vopsit ca nu avem bani de.....una si alta"
Asa ca mai bine ar fi sa vada unde gresesc amandoi si cum pot reveni la relatia frumoasa.
valivieru96
Postat pe 23 Iulie 2009 13:45
un barbat inselat.... ...DACA NU SA CULCAT CU EL MERITA SA O IERTI INSA TREBUIE SA DISCUTATI SI SA TERMINE CU MESAJELE...DACA A MERS MAI DEPARTE..ESTE CAM NASOALA TREABA....VB CU EA CEL MAI BINE SI AJUNGETI LA O CONCLUZIE AMINDOI...BAFTA
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:25
parerea mea este sa ai mai intai o discutie foarte serioasa cu a ta sotie......despre ce simtiti.......despre ceea ce ati avut.....despre ceea ce ati realizat.......despre ceea ce va lipseste acum.....pt ca in timp amandoi va schimbati si nu mai sunteti aceleasi persoanae.....poate tu esti cel vinovat, poate nu mai gaseste la tine ceea ce avea candva si acum a gasit la cel delanga ea (colegul ) cu care probabil i-a fost confident .....si din confident a devenit amant.......sincer merita sa lupti pt casnicia ta si fetita ta, care are nevoie de voi.....de ambii parinti...........crede-ma......nu sti cat sufera un copil de varsta ei cand unul din parinti nu mai sta in aceeasi casa....si este plimbat de colo colo cu programe de vizita........lupta si sterge cu buretele acea scapare......uita si iarta........mult noroc
cruellablondy
Postat pe 23 Iulie 2009 14:28
sa ne anunti ce ai facut..sunt curioasa
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 14:32
De la: maryboxy, la data 2009-07-19 20:10:41dragule ,eu am fost inselata de sotul meu cu care am fata de 16 ani ,(acum ,cand am aflat avea 12) si de dragul ei suntem impreuna si acum ,dar incredrea a disparut cu timpul ,iar nepasrea la ce face acum a luat locul increderii , ptr copii suntem in stare de orice compromis

Nu inteleg de ce sa faci compromis la o chestie atat de grava !Crezi ca o sa-ti ridice cineva statuie ca ai o casnicie lunga dar presarata de multeee minciuni?Daca vrei sa te simti libera-ai putea sa le prezinti celor din jur actiunile sotului -iar copiii ar trebui sa stie ca tatal lor e un mincinos si mama sta cu el -doar ca sa le fie lor bine(wow-ce gandire ai!-adica sa te sacrifici pt CE sau pt CINE?)
luyyzz
Postat pe 23 Iulie 2009 14:35
De la: luyyzz, la data 2009-07-23 14:35:51
De la: maryboxy, la data 2009-07-19 20:10:41dragule ,eu am fost inselata de sotul meu cu care am fata de 16 ani ,(acum ,cand am aflat avea 12) si de dragul ei suntem impreuna si acum ,dar incredrea a disparut cu timpul ,iar nepasrea la ce face acum a luat locul increderii , ptr copii suntem in stare de orice compromis

Nu inteleg de ce sa faci compromis la o chestie atat de grava !Crezi ca o sa-ti ridice cineva statuie ca ai o casnicie lunga dar presarata de multeee minciuni?Daca vrei sa te simti libera-ai putea sa le prezinti celor din jur actiunile sotului -iar copiii ar trebui sa stie ca tatal lor e un mincinos si mama sta cu el -doar ca sa le fie lor bine(wow-ce gandire ai!-adica sa te sacrifici pt CE sau pt CINE?)

Uneori merita sa faci si compromisuri...............................
gongonica
Postat pe 23 Iulie 2009 15:15
cristiana_cris
Postat pe 23 Iulie 2009 15:19
De la: gongonica, la data 2009-07-23 15:15:35
De la: luyyzz, la data 2009-07-23 14:35:51

Uneori merita sa faci si compromisuri...............................

N-am spus ca nu merita-am eu un citat preferat-"sa faci compromis ,dar sa nu te compromiti"-adica pot sa accept multe si sa trec cu vederea la fel de multe,atata timp cat constiinta mea e ok si nu m-am indepartat de la anumite principii,Eu nu o "acuzam " pe doamna,doar ma miram si o intrebam...!
Sincer-nu stiu-eu imi ador iubitul,ne vom casatorii,dar infidelitatea e un lucru peste care nu pot trece(asta daca aflu-bineinteles-pt ca daca nu simt nimic ,iar comportamentul lui e ireprosabil -n-as putea afla ca sunt inselata,nu?).Nu exista relatie perfecta sau reteta pt fericire-dar eu stiu ca-mi respect omul cu care traiesc si-l iubesc din tot sufletul si de aceea nu pot intelege cum de persoane casatorite sau care spun ca "iubesc" se culca cu unul sau cu altul ,sau cauta "altceva",chipurile ce n-au acasa!!!
luyyzz
Postat pe 23 Iulie 2009 17:21
De la: raziela, la data 2009-07-23 09:37:58 imi pare rau atat pentru tine cat si pentru fetita voastra de ceea ce s-antamplat!Aceasta femeie te minte,te-a inselat nu numai sufletese ci si fizic!Nu-l ierta,caci daca a facut odata o sa mai faca si altadata!Nu esti pragul nimanui ca cineva sa stearga cu piciorul in sufletul tau,in viata ta!Divorteaza de ea cat mai repede custodia fetiteti oricum le vel primii daca ai pastrat doveziile cu sms,etc!Nu te lasa chinuit de amintiri si altele!Fetita si tu sunteti pe locul intai!O astfel de femeie nu este femeie,dar nici mama!

hai fratilor ca doar n-a omorat pe cineva...ce dracu...
si cine naiba ti-a spus tie ca in romania e asa usor sa obtii custodia, ca si barbat. In 95% din cazuri minorii sunt incredintati mamelor. Trebuie sa ai dovezi si motive foarte bine intemeiate sa fie incredintata tutela tatalui. Si oricum nu e cazul. Omul poate nici nu vrea sa divorteze. Iar daca ar vrea poatei nu ar fi atat de crud sa ia copilul de langa mama. Pe ce te bazezi tu cand spui ca nu este mama?
Vorbesti de parca ai vrea sa te combini tu cu el...ai grija ca este insurat...inca...

mariuca32
Postat pe 23 Iulie 2009 17:49
Eu ca fata n-as accepta sa ma insele sotu m-ar dezamagii total..m-ar face sa ma simt ca ultimu om.. Rar barbati ca tine care trec cu vederea peste asemea situatii!! Vezi daca se schimba lucrurile daca nu stii mai bine ce sa faci in continuare. Pacat ca aveti o fetita eu n-am avut copilarie din cauza divortului dintre parinti am trecut prin perioade foarte dificile nu ar merita sa-i strici copilaria fetitei tale ai sa plangi tu pentru ea vei vedea cat sufera la mine a fost foarte dificil ajunsesem sa ma cresca altii nicdecum mama sau tatal...si acum simt o oarecare dezamagire am 17 ani si voi avea parte de al 2-lea divort in familie..stiu a imi va fi greu dar situatiile astea m-au maturizat foarte mult. Sper sa-si dea seama si nevasta ta ca lupta pt familia ei nu pt tine ci mai mult pt binele fetitei.
kudikagirl21
Postat pe 23 Iulie 2009 22:40
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-23 14:25:51un barbat inselat.... ...DACA NU SA CULCAT CU EL MERITA SA O IERTI INSA TREBUIE SA DISCUTATI SI SA TERMINE CU MESAJELE...DACA A MERS MAI DEPARTE..ESTE CAM NASOALA TREABA....VB CU EA CEL MAI BINE SI AJUNGETI LA O CONCLUZIE AMINDOI...BAFTA

Dar daca ar fi fost invers, daca el ar fi inselat-o, ce ai fi sfatuit-o pe sotia inselata sa faca?
beyonce_indragostita
Postat pe 23 Iulie 2009 23:03

DE CE TE-A INSELAT???CE MOTIVE I-AI DAT???
monaq
Postat pe 23 Iulie 2009 23:06
De la: monaram, la data 2009-07-23 23:06:41

DE CE TE-A INSELAT???CE MOTIVE I-AI DAT???
o fi urat
danutzza_stefi
Postat pe 23 Iulie 2009 23:12
Am citit raspunsurile primite .....ai primit o multime de opinii. Voi incerca sa-mi spun si eu parerea . In primul rand , trebuie sa incerci sa fii obiectiv , stiu e greu , o iubesti , esti ranit , speriat , pe de o parte , jignit in amorul propriu , pe de alta parte , vrei sa o ierti.... De aceea , sustin ca e nevoie sa te detasezi un pic....pt. a analiza , privind din afara. Situatia aceasta , este extrem de grava. Nici nu este atat de important , relevant , daca te-a inselat fizic , sau e doar flirt....desi , am impresia ca aici e...un fapt in sine ,o relatie , o...indragosteala cu tot cu sex , cu fluturi in stomac....chestia cu mesajele spune mai multe decat pare la prima vedere , e...un contact ...dorinta de a fi impreuna cu orice pret , pe orice cale ....deci , nu e chiar nevinovata relatia . Important este ca...in viata ei a fost loc pentru...celalalt . Daca la voi relatia ar fi mers foarte bine ,daca te iubea...si era multumita cu tine , ea nu avea...ochi , loc pt. altul. Si asta , nu are legatura cu cat timp ai alocat tu casniciei desi si asta conteaza . Femeile vor sa se simta dorite . Cu un copil de 3 ani , e clar ca sunteti inca tineri....deci nu a stat ...ani multi incercand sa refaca echilibrul casniciei , sa gaseasca la tine ceea ce avea nevoie, pt. a fi...sa zicem.....teoretic indreptatita sa accepte... din alta parte . Deci , grav este ca a "vazut " alt barbat...!!! De aici , este clar ca ea nu are ceea ce doreste alaturi de tine , indiferent de motive. Astfel , daca vrei sa faci tot posibilul sa refaci aceasta casnicie , afla ce a determinat-o sa ajunga la acel barbat. Daca motivul poate avea o explicatie , de bun simt , plauzibila , pe care o poti accepta , atunci , mergi inainte , reparati stricaciunea si mergeti mai departe . Daca insa , nu gasesti o explicatie logica , renunta pana nu e prea tarziu , pentru ca...inseamna ca...asa e ea costruita , doreste si altceva , poate aventura , picanterie , cine stie , insa....o va mai face...... Si cu cat timpul va trece , respectiv ,casnicia va mereg inainte , fetita va creste si va intelege mai mult....cu atat mai greu iti va fi sa te desparti si sa-ti faci ordine in viatza. Nu e usor prin ce treci , nici ce trebuie sa faci , dar.....trebuie
Sper sa ai taria si intelepciunea de care ai nevoie pt. acesta incercare . Succes si mult noroc !!!
libra66
Postat pe 25 Iulie 2009 05:30

E chiar povestea mea, doar ca eu am inselat, nu fizic (si stiu ca e greu de crezut pentru multi ), dar visam cu ochii deschisi amandoi cum ar fi viata noastra impreuna, deci poate fi considerat mai grav decat o relatie sexuala efemera. Nu mi-a gasit niciodata nici un mesaj si nu a aflat si sper sa nu afle niciodata (oricum s-a terminat acea relatie). Cata lume imaculata pe aici, cate critici, cate pietre. Nu inteleg totusi de ce-si trimit mesaje, cu riscul ca tu sa le citesti. Tu trebuie sa gasesti raspunsul in ceea ce priveste casnicia ta. Oricum nimic nu se intampla fara motiv, poate ca ai si tu partea ta de vina, cert e ca pana nu cunosti toata povestea nu poti da un verdict.
lilioara
Postat pe 28 Iulie 2009 09:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sa iubesti fara speranta 13 De la: Diavolyta_ 1 Septembrie 2009 22:12
Cumpar rochie de mireasa! 1 De la: chivutza 22 Ianuarie 2011 18:07
Nu mai vreau sa sufar iar....... 39 De la: Dimitra26 27 Octombrie 2010 20:42
sex 73 De la: kudika_934237 16 Septembrie 2013 22:39
Si ingerii cad... 66 De la: kudika_nikole 27 Decembrie 2011 11:39