Setari Cookie-uri

am fost inselat de sotia mea cu care am o fetita de 3 ani

De la: alinutza_sadik, la data 2009-07-14 18:27:20Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa discutati serios si sa hotarati impreuna ce si cum. Dar NICIOADATA sa nu uiti ca un copil are nevoie de ambii parinti; numai asa acesta se poate dezvolta normal si poate fi echilibrat. De ce spun asta? Gasca noastra de prieteni este destul de mare si iti spun sincer ca cei care au crescut cu un singur parinte sunt instabili d.p.d.v.d. emotional... Asta nu inseamna ca nu sunt oameni normali, insa au cateva.. sa le spunem... "slabiciuni". Sper sa intelegi ce vreau sa spun...

Eu am trait cu parinti care nu comunica si se cearta din orice, de la inceputuri! Si tot simt ca sunt instabila emotional iar revenirea la un " normal" mi-a fost greu sa o construiesc. As fi preferat cu unul singur, decat certuri, bautura, usi trantite, injuratori de ultima speta... Vezi, daca nu ai trait, nu stii cum e.
DRAGOMIR_ALEXANDRA
Postat pe 28 Iulie 2009 16:22
Ce-mi place mie de "astia"/ "astea" care sunt ferm convinsi ca cei de langa ei, dupa ce au avut o "aventura", adica i-au INSELAT !!! s-au "calmat" ... Oameni buni ... Wake up !!!!! Nimeni nu se satura de asa ceva ... si nu s-au "calmat", ci au devenit experti in a se ascunde de voi. O persoana prinsa nu face altceva decat sa se potoleasca o perioada, perioada in care se uita in urma si vede unde a gresit, apoi se apuca iar (cu alta persoana) si TE INSEALA din nou, dar de data asta atat de bine incat tu nici nu iti mai dai seama !!!! - Nu degeaba se zice ca cine inseala, bea sau bate (si mai sunt alte exemple) o v-a face din nou ... si din nou.

Postat pe 29 Iulie 2009 11:01
De la: jojo_mya, la data 2009-07-29 11:01:56Ce-mi place mie de "astia"/ "astea" care sunt ferm convinsi ca cei de langa ei, dupa ce au avut o "aventura", adica i-au INSELAT !!! s-au "calmat" ... Oameni buni ... Wake up !!!!! Nimeni nu se satura de asa ceva ... si nu s-au "calmat", ci au devenit experti in a se ascunde de voi. O persoana prinsa nu face altceva decat sa se potoleasca o perioada, perioada in care se uita in urma si vede unde a gresit, apoi se apuca iar (cu alta persoana) si TE INSEALA din nou, dar de data asta atat de bine incat tu nici nu iti mai dai seama !!!! - Nu degeaba se zice ca cine inseala, bea sau bate (si mai sunt alte exemple) o v-a face din nou ... si din nou.

asa se zice .............dar nu intotdeauna este chiar asa..............cred eu..........
gongonica
Postat pe 29 Iulie 2009 15:00
Da, mai puteti face ceva sa salvati casnicia. tot timpul se mai poate face ceva. Important este ca tu sa te impaci cu tine insuti si sa vezi daca poti sa accepti sau nu. Cred ca , in general, nu doar raportat la relatii este foarte important sa nu lasi lucruri nerezolvate, nediscutate, nedecise. Mai bine intarzii o decizie pana atunci cand esti capabil sa ti-o asumi intru totul si cu toate consecintele ei, altfel chiar daca alegi sa mergi mai departe, te va urmari toata viata cand iti este lumea mai draga. Parerea mea este sa mai astepti sa vezi cum merg lucrurile. FAptul ca el se insoara nu are nicio relevanta in ecuatie. Nu asta te priveste pe tine, nici nu va salveaza relatia si nici nu este un argument forte pentru sotia ta.
Vorbeste cu ea, dar las-o sa vorbeasca. Daca nu o lasi, risti sa nu-ti spuna si degeaba incerci sa vorbesti.
scuza-mi stilul lipsit de pragmatism dar nu exista raspuns pentru asta, ci trebuie sa ti-l cauti singur.
loveisblinde
Postat pe 1 August 2009 16:11
Casnicia nu este un drum drept presarat cu floricele,in jurul carora zboara fluturi roz.Ca sa ai o casnicie reusita trebuie sa stii sa lupti pentru ea...Multi am vazut ca au zis ca te duce de nas sau mai stiu eu ce...Poate ai gresit si tu cu ceva...tu stii cel mai bine lucrul asta...Nici ea nu a fost usa de biserica si nu e corect fata de tine...si nici fata de ea...Cert este ca amandoi ati gresit pe undeva...dar daca reusesti sa restabilesti o armonie in familia ta si sa o faci pe ea sa se gandeasca la relatia voastra eu zic ca este bine...si o sa aveti o familie fericita...Parerea mea este ca o casnicie presupune efort din partea ambilor parteneri...
camelusha83
Postat pe 1 August 2009 17:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Te poti casatori cu profesorul tau? 5 De la: kudika318477 13 Decembrie 2010 23:14
Exista dragoste la distanta? 35 De la: contesina 8 Februarie 2011 19:54
Pentru iubitorii de animale 23 De la: kudika322371 1 Octombrie 2010 01:57
buna vreau un sfat 58 De la: luchianramona 30 Noiembrie 2011 14:31
Ce ar trebui sa-ti spun acum…? 14 De la: Eva32 19 Octombrie 2011 00:02