Setari Cookie-uri

Din dragoste ...,pt kathara si kudika..

p.s.
greierash_is_back
Postat pe 4 Iulie 2009 21:09
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:27:47Aaaa. alinuta?

ce ai draga?? ti se facu dor de mine??
myeyes
Postat pe 5 Iulie 2009 00:18
Diavolyta_
Postat pe 5 Iulie 2009 00:21

alina ..,cortul inca te asteapta

diavolito..,imi place spatele tau..
sa nu ma exprim ca tine pe alt topic..
nu ar sta bine unui mosulica ca mine
noapte buna katty,noapte buna voua..!!
prietenul_tau
Postat pe 5 Iulie 2009 02:55
neata lume
inviorare de dimineata

kathy stiu ca ai pile la kudika poate bagi si numele meu la topic
yumy
Postat pe 5 Iulie 2009 06:45
despre kathara,ce pot spune...?pare cam rautacioasa si tind sa cred k este o clona de-a lui Naomi,vedeta posturilor noastre tv de scandal...sa fie si kathara un travestit? 80%sunt sigur de lucrul asta la criticile care le-a facut celora care nu erau de acord cu casatoriile intre homosexuali...vad k este o profunda aparatoare infocata a lor.Nu am nimik impotriva lor sau a ,,ei",dar nu prea pare feminina in scandalurile in care se baga pe aici din cate observ multi o vad k pe ,,oaia neagra" oare sa fie ea in poza de la avatarul ei?
valentin_ionut
Postat pe 5 Iulie 2009 10:48
De la: valentin_ionut, la data 2009-07-05 10:48:15 despre kathara,ce pot spune...?pare cam rautacioasa si tind sa cred k este o clona de-a lui Naomi,vedeta posturilor noastre tv de scandal...sa fie si kathara un travestit? 80%sunt sigur de lucrul asta la criticile care le-a facut celora care nu erau de acord cu casatoriile intre homosexuali...vad k este o profunda aparatoare infocata a lor.Nu am nimik impotriva lor sau a ,,ei",dar nu prea pare feminina in scandalurile in care se baga pe aici din cate observ multi o vad k pe ,,oaia neagra" oare sa fie ea in poza de la avatarul ei?
ce glumetz esti acum ma intreb eu esti ala din avatar
yumy
Postat pe 5 Iulie 2009 10:52
De la: valentin_ionut, la data 2009-07-05 10:48:15 despre kathara,ce pot spune...?pare cam rautacioasa si tind sa cred k este o clona de-a lui Naomi,vedeta posturilor noastre tv de scandal...sa fie si kathara un travestit? 80%sunt sigur de lucrul asta la criticile care le-a facut celora care nu erau de acord cu casatoriile intre homosexuali...vad k este o profunda aparatoare infocata a lor.Nu am nimik impotriva lor sau a ,,ei",dar nu prea pare feminina in scandalurile in care se baga pe aici din cate observ multi o vad k pe ,,oaia neagra" oare sa fie ea in poza de la avatarul ei?

pai hotarasta-te....ori e profunda ori e infocata....
aish
Postat pe 5 Iulie 2009 11:08
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 11:10

Cat n-as vrea sa fiu eu cel din avatar.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 12:42
da' cine e in poza? n-am cultura generala si nu vad cu 2 ochi. iar al treilea e ocupat.
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 12:47
Einstein.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 12:48
nu l-am recunoscut cu palaria pe cap....ce inseamna sa ai prejudecati...
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 12:49
De la: Kathara, la data 2009-07-03 09:50:16
De la: just_laura, la data 2009-07-03 09:46:37acilea nu se bea cafea????
Kataro,nu dai nimi de beut?????sa stiu mai stau sau o tai de acilea....mi se merita sa stau au ba??????

Hai ca dau, daca tot mi s-a facut publicitate. Ce-ti doreste inimioara?

Nenica, da' stiu ca ati avut ceva activitate.... N-am apucat sa citesc decat primele pagini... Citesc restul si revin... O cafea si pentru mine?

Frannce, puiule, ce mai faci? Cum e vremea la tine?
Dor_a
Postat pe 5 Iulie 2009 13:00
De la: umbra_katharei, la data 2009-07-02 00:51:40stef nu mai are cont..
unde esti andreea sa-i mai dai 10 puncte katharei,pentru reusita.
a cata oara o fi..??
eu sunt "prietenul" tau catango......,am sa-ti provoc cosmaruri pe kudika
ai sa stergi si topicul ,dar voi deschide altele..

Ha?? Oameni buni, v-ati pierdut simtul proportiilor sau ce? "Cosmar pe kudika" (suna a titlu de film de groaza de mana a saptea )....
Dati-mi voie sa va amintesc ceva: e un simplu site! Cea mai mare parte intram aici cand avem o pauza la munca. Sau cand vrem sa ne adunam ideile despre un proiect sau altul.
Trebuie sa fii tare lipsit de viata personala ca ceva de peforumul asta sa te faca sa te gandesti de doua ori la el in viata reala. Dar sa devina "cosmar" ?? - Stati o clipa sa-mi trag sufletul de ras.

Desi acum eu imi dau seama ca m-am gandit cam de doua ori la cele discutate pe forumul asta care pentru altii inseamna atat de mult... Asa ca l-am intrebat pe copilu' ce parere are de sex in tri (trisome, de ) Si am primit raspunsul care trebuia, spre norocul lui (ca era intrebare cu capcana)... Desi... cine stie, niciodata sa nu spui "niciodata", doar avem o viata inainte si tot timpul din lume sa adaugam picanterii. Intr-o zi poate va povestest cum am fost la Amsterdam si ne-am inchiriat o fatuca pentru un 3some cinstit
(Alina, liniste-te, nu vreau sa epatez pe nimeni... Dealtfel cea mai mare parte a celor pe care-i cunosc eu pe Kudika nici nu sunt epatati. Si ei calatoresc pe mapamond fara sa li se para ca rup gura targului cu asta. Ceea ce vreau sa subliniez e ca - daca m-o apuca doru' de nazbatii cu iz sexual n-o sa caut rezolvare pe Kudika cum fac pierdutii aia de-si cauta fatuca sa le tina lumanarea in mod activ cand si-o pun. Si inca ceva Alina... Lyonul o fi plin de negri si marocani (care sunt plaga intregii Frante, din pacate) dar marocanii sunt arabi. Musulmani. Parca astia erau preferatii tai.... Ce s-a intamplat cu tine? Ii renegi acum? Sa inteleg ca toata polologhia aia pe topicul cu broboada a fost inutila? )
Dor_a
Postat pe 5 Iulie 2009 13:24
De la: greierash, la data 2009-07-04 21:09:30
De la: ___LL___, la data 2009-07-04 21:06:09
De la: greierash, la data 2009-07-04 21:01:18ce d***u tot vorbiti aici? ca numai inteleg nimic....

citeste de la inceput ..sau printre randuri ...e prea multa istorie sati fac un rezumat !!!

Mai esti suparata pe mine ?

eu...suparata? decand? si daca am fost sigur mi-a trecut ca nu tin ranchiuna!
am citit si pe alte topicuri...scandaluri peste certuri peste suparari exagerate...

___LL___
Postat pe 5 Iulie 2009 13:26
De la: aish, la data 2009-07-05 11:08:34

pai hotarasta-te....ori e profunda ori e infocata....

Sunt profund infocata.
Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:31
De la: Dor_a, la data 2009-07-05 13:24:05
De la: umbra_katharei, la data 2009-07-02 00:51:40stef nu mai are cont..
unde esti andreea sa-i mai dai 10 puncte katharei,pentru reusita.
a cata oara o fi..??
eu sunt "prietenul" tau catango......,am sa-ti provoc cosmaruri pe kudika
ai sa stergi si topicul ,dar voi deschide altele..

Ha?? Oameni buni, v-ati pierdut simtul proportiilor sau ce? "Cosmar pe kudika" (suna a titlu de film de groaza de mana a saptea )....
Dati-mi voie sa va amintesc ceva: e un simplu site! Cea mai mare parte intram aici cand avem o pauza la munca. Sau cand vrem sa ne adunam ideile despre un proiect sau altul.
Trebuie sa fii tare lipsit de viata personala ca ceva de peforumul asta sa te faca sa te gandesti de doua ori la el in viata reala. Dar sa devina "cosmar" ?? - Stati o clipa sa-mi trag sufletul de ras.

Desi acum eu imi dau seama ca m-am gandit cam de doua ori la cele discutate pe forumul asta care pentru altii inseamna atat de mult... Asa ca l-am intrebat pe copilu' ce parere are de sex in tri (trisome, de ) Si am primit raspunsul care trebuia, spre norocul lui (ca era intrebare cu capcana)... Desi... cine stie, niciodata sa nu spui "niciodata", doar avem o viata inainte si tot timpul din lume sa adaugam picanterii. Intr-o zi poate va povestest cum am fost la Amsterdam si ne-am inchiriat o fatuca pentru un 3some cinstit
(Alina, liniste-te, nu vreau sa epatez pe nimeni... Dealtfel cea mai mare parte a celor pe care-i cunosc eu pe Kudika nici nu sunt epatati. Si ei calatoresc pe mapamond fara sa li se para ca rup gura targului cu asta. Ceea ce vreau sa subliniez e ca - daca m-o apuca doru' de nazbatii cu iz sexual n-o sa caut rezolvare pe Kudika cum fac pierdutii aia de-si cauta fatuca sa le tina lumanarea in mod activ cand si-o pun. Si inca ceva Alina... Lyonul o fi plin de negri si marocani (care sunt plaga intregii Frante, din pacate) dar marocanii sunt arabi. Musulmani. Parca astia erau preferatii tai.... Ce s-a intamplat cu tine? Ii renegi acum? Sa inteleg ca toata polologhia aia pe topicul cu broboada a fost inutila? )

Simtul proportiei e ceva ce lipseste in general, din pacate.

Kathara
Postat pe 5 Iulie 2009 13:32
Proportii si realitati.... Hm... Imi aminteste de o carte SF cu care mi-am pierdut eu vremea candva (la vremea respectiva am zis asa, ma gandeam "Hai ca e prea trasa de par! Cine ajunge asa de dependent de virtual incat sa nu mai faca diferenta dintre el si realitate, sa devina "virtual-junkie" ). Cartea se numea "Super-cablat" Maculatura.
Dor_a
Postat pe 5 Iulie 2009 13:53
Fiecare cu impresia lui!! asa am ramas eu cu impresia despre Lyon.........desi este un oras cu partile lui frumoase, trebui sa recunosc.
La fel cum mi-a placut enorm Marsilia dar erau numai negrii .........
myeyes
Postat pe 5 Iulie 2009 16:32
si daca erau numai negri...pana la urma...care e problema? esti vreo mostenitoare Ku Klux Klan?
greierash_is_back
Postat pe 5 Iulie 2009 16:40
De la: greierash, la data 2009-07-05 16:40:28si daca erau numai negri...pana la urma...care e problema? esti vreo mostenitoare Ku Klux Klan?

nu am nici o problema , dar nu as putea traii printre ei si e doar o impresie de a mea nush ce te ataci asa??
myeyes
Postat pe 5 Iulie 2009 20:37
Eu la Lyon nu am fost, asa ca va cred pe cuvant... Dar imi place cum suna... Lyon! Hmm... trebuie sa il vizitez odata si odata...
Si nici eu nu am nimic cu negrii, doar mi-e sa nu aiba ei cu noi, ca acum e la moda rasismul lor... Mde, isi platesc politzele, doar au fost marginalizati atatea generatii, da' sa mor io daca am chef sa isi plateasca ei politzele pe socoteala mea...
Dor_a
Postat pe 5 Iulie 2009 20:44
De la: Dor_a, la data 2009-07-05 20:44:02Eu la Lyon nu am fost, asa ca va cred pe cuvant... Dar imi place cum suna... Lyon! Hmm... trebuie sa il vizitez odata si odata...
Si nici eu nu am nimic cu negrii, doar mi-e sa nu aiba ei cu noi, ca acum e la moda rasismul lor... Mde, isi platesc politzele, doar au fost marginalizati atatea generatii, da' sa mor io daca am chef sa isi plateasca ei politzele pe socoteala mea...

daca ai ocazia viziteaza-l o sa iti placa, are si partile lui bune.....iti recomand si Avignon are un aer mai aparte orasul , mai medieval ,,,,,mie mi-a placut f mult.
myeyes
Postat pe 5 Iulie 2009 21:42
De la: Dor_a, la data 2009-07-05 20:44:02Eu la Lyon nu am fost, asa ca va cred pe cuvant... Dar imi place cum suna... Lyon! Hmm... trebuie sa il vizitez odata si odata...
pupicei Dora! te astept ca invitatia ramine valabila ! este un oras superb doar ca oamenii sint foarte reci de cind a aparut invazia marocanilor! acum vad ca tiganii romani ii prind din urma!si totusi mult mai curat decit restul oraselor din Franta!negrii sint si ei oameni ca si noi si numarul lor paleste in comparatie cu al musulmanilor care incearca sa faca propria lor lege intr-o tara majoritar catholica! acu si in rindul musulmanilor sint oameni deosebiti dar eu mor cind le vad saracele imbrobodite,cu manusi in miini la 40°. dar fiecare cu traditia lui ........ce ma roade ca nu se poate trai civilizat in armonie toate natiile si religiile!
FRANNNCE
Postat pe 5 Iulie 2009 21:46
buna seara lume !!!
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 21:46
De la: just_laura, la data 2009-07-05 21:46:27buna seara lume !!!
pupicei laurici
FRANNNCE
Postat pe 5 Iulie 2009 21:48
De la: FRANNNCE, la data 2009-07-05 21:48:24
De la: just_laura, la data 2009-07-05 21:46:27buna seara lume !!!
pupicei laurici

pupici frumoaso
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 21:49
Da, sigur... daca ajung in Franta o sa fac un tur... Toate orasele mai importante... Si viu si la Lyon, si merg si la Marsilia... Chiar ma gandeam ca pe unde am fost, am fost doar in capitale... Si se stie ca nu sunt cele mai bune optiuni capitalele: mai scumpe, mai murdarele, prea multa lume, prea mult trafic... De acum incolo o sa schimb tactica... Dar nu prea curand... Mi-am schimbat slujba si nu mai pup vacantza cel putin 6 luni de-acu' incolo Noapte buna, fetelor... Ma'c la nani...
Dor_a
Postat pe 5 Iulie 2009 22:53
De la: Dor_a, la data 2009-07-05 22:53:38Da, sigur... daca ajung in Franta o sa fac un tur... Toate orasele mai importante... Si viu si la Lyon, si merg si la Marsilia... Chiar ma gandeam ca pe unde am fost, am fost doar in capitale... Si se stie ca nu sunt cele mai bune optiuni capitalele: mai scumpe, mai murdarele, prea multa lume, prea mult trafic... De acum incolo o sa schimb tactica... Dar nu prea curand... Mi-am schimbat slujba si nu mai pup vacantza cel putin 6 luni de-acu' incolo Noapte buna, fetelor... Ma'c la nani...

si la Lionu' meu nu vrei sa vii ?????.......... ..........pupici Doraaaaaaaa...........

si aici....pentru toti............
etta
Postat pe 5 Iulie 2009 23:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O va parasi ? 12 De la: Micaell 15 Septembrie 2011 17:12
Barbatii astia! 36 De la: alina13 23 Martie 2010 14:37
Ce inseamna pentru voi cuvantul te iubesc? 32 De la: Marius_Dragutzzu_1 16 Martie 2014 14:41
vreau sa imi dati un sfat 11 De la: _oktober_ 30 Ianuarie 2011 17:48
Iubire departe de casa 21 De la: marco918 31 August 2010 00:26