Setari Cookie-uri

Din dragoste ...,pt kathara si kudika..

noapte buna.
ma'c si io la culcare.
matracucu
Postat pe 5 Iulie 2009 23:04
penibil topicul asta.....or fi altele si mai si, da asta e cel mai penibil pe care l-am vazut. oameni buni, de ce va suparati asa? e un simplu site, unde oamenii isi spun parerea......nici macar nu e razbunare asta, e ceva penibil si o prostie.
mkdisk
Postat pe 6 Iulie 2009 14:51
Nu te tensiona, ce rost are? Nu s-a tensionat ea, Kathara. Amuza-te, viata e scurta
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 15:17
ce e cu tampenia asta de topik???
bruneagra25
Postat pe 6 Iulie 2009 15:18
De la: bruneagra25, la data 2009-07-06 15:18:53ce e cu tampenia asta de topik???

Ei, na! Parca ar fi primu'... stii cum e, incepe cu o tampenie, si dupa, continuam sa socializam.... O mai punem de-o cafea, de-o barfa, mai schimbam pareri... nici nu ne mai amintim cine a deschis topicu' si de ce...
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 15:22
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 15:22:28
De la: bruneagra25, la data 2009-07-06 15:18:53ce e cu tampenia asta de topik???

Ei, na! Parca ar fi primu'... stii cum e, incepe cu o tampenie, si dupa, continuam sa socializam.... O mai punem de-o cafea, de-o barfa, mai schimbam pareri... nici nu ne mai amintim cine a deschis topicu' si de ce...

da ceva de genu...si eu ma razboiesc cu una acu...maine am topik poate ma face vedeta
bruneagra25
Postat pe 6 Iulie 2009 15:25
Si io vreau sa citesc... Une, une, une e razboiu' ?
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 15:45
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 15:45:09Si io vreau sa citesc... Une, une, une e razboiu' ?
pai sa terminat razbelul deoarece perfecta ardea ciorba pe foc!
FRANNNCE
Postat pe 6 Iulie 2009 15:46
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 15:45:09Si io vreau sa citesc... Une, une, une e razboiu' ?

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/26328/M-am-indragostit-de-un-barbat-insurat-si-cu-copil/5.html#post-566004 acilea e razboiu
bruneagra25
Postat pe 6 Iulie 2009 15:47
A, cu nauca aia de s-a incurcat cu barbatu' insurat? Stai sa mai citesc... Am zis si io una-doua la inceputul topicului, dar dupa, mi-am dat seama ca nu poti sa repari viata nimanui daca e hotarat sa si-o f**... Poate asta merita, o viata f**...
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 15:50
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 15:50:32A, cu nauca aia de s-a incurcat cu barbatu' insurat? Stai sa mai citesc... Am zis si io una-doua la inceputul topicului, dar dupa, mi-am dat seama ca nu poti sa repari viata nimanui daca e hotarat sa si-o f**... Poate asta merita, o viata f**...

asta e una de zice k e maritata si k noi restu muritoarelor de rand suntem inselate k suntem proaste...asa mai pe scurt..te pupik k plec acas
bruneagra25
Postat pe 6 Iulie 2009 15:52
De la: Dor_a, la data 2009-07-06 15:50:32A, cu nauca aia de s-a incurcat cu barbatu' insurat? Stai sa mai citesc... Am zis si io una-doua la inceputul topicului, dar dupa, mi-am dat seama ca nu poti sa repari viata nimanui daca e hotarat sa si-o f**... Poate asta merita, o viata f**...
nu e aceeasi nauca .............asta e naluca
FRANNNCE
Postat pe 6 Iulie 2009 15:53
De la: mkdisk, la data 2009-07-06 14:51:58penibil topicul asta.....or fi altele si mai si, da asta e cel mai penibil pe care l-am vazut. oameni buni, de ce va suparati asa? e un simplu site, unde oamenii isi spun parerea......nici macar nu e razbunare asta, e ceva penibil si o prostie.

mai penibil decat sa postezi pe un topic,fara sa citesti ce si cum s-a ajuns aici,ce poate fi..??
nu am sa-i spun prostie..
explicatii au fost destule...,de-ai fi citit macar ultimile doua pagini inainte de a intra..
greu cu "citeala"..,mai usor cau bagatul in seama..
si pt a nu-ti ma obosi ochii si stoarce neuronii prea mult ,tu si altii ca tine,am sa-ti spun doar atat ..:
doua conturi am avut sterse la initiativa katharei,doar pt ca mi-am permis sa-i intorc jignirie repetate..

se pare ca noi doi terminaram cu jignirile si au ramas doar cei dornici de provocari si scandaluri..
prietenul_tau
Postat pe 6 Iulie 2009 16:31
De la: yumalai, la data 2009-07-05 10:52:27
De la: valentin_ionut, la data 2009-07-05 10:48:15 despre kathara,ce pot spune...?pare cam rautacioasa si tind sa cred k este o clona de-a lui Naomi,vedeta posturilor noastre tv de scandal...sa fie si kathara un travestit? 80%sunt sigur de lucrul asta la criticile care le-a facut celora care nu erau de acord cu casatoriile intre homosexuali...vad k este o profunda aparatoare infocata a lor.Nu am nimik impotriva lor sau a ,,ei",dar nu prea pare feminina in scandalurile in care se baga pe aici din cate observ multi o vad k pe ,,oaia neagra" oare sa fie ea in poza de la avatarul ei?
ce glumetz esti acum ma intreb eu esti ala din avatar
suntem noi 2 draga astia din avatar...nu mai recunosti?
valentin_ionut
Postat pe 6 Iulie 2009 18:19
De la: valentin_ionut, la data 2009-07-06 18:19:50
De la: yumalai, la data 2009-07-05 10:52:27
De la: valentin_ionut, la data 2009-07-05 10:48:15 despre kathara,ce pot spune...?pare cam rautacioasa si tind sa cred k este o clona de-a lui Naomi,vedeta posturilor noastre tv de scandal...sa fie si kathara un travestit? 80%sunt sigur de lucrul asta la criticile care le-a facut celora care nu erau de acord cu casatoriile intre homosexuali...vad k este o profunda aparatoare infocata a lor.Nu am nimik impotriva lor sau a ,,ei",dar nu prea pare feminina in scandalurile in care se baga pe aici din cate observ multi o vad k pe ,,oaia neagra" oare sa fie ea in poza de la avatarul ei?
ce glumetz esti acum ma intreb eu esti ala din avatar
suntem noi 2 draga astia din avatar...nu mai recunosti?

tz tz tz cand am postat eu mesajul nici nu aveai avatar ci doar aparea un nene anonim de pe kudika asa ca shut up
yumy
Postat pe 6 Iulie 2009 18:39
Yeah, yeah, yatta-yatta, Kathara e rrrea... We got it, now take a break, will you? Get over it already! Devine plictisitor, zau...

Asa, ce ziceam? Noi cu cine sau de cine ne hlizim acu'?
Dor_a
Postat pe 6 Iulie 2009 18:47
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-06 16:31:18
De la: mkdisk, la data 2009-07-06 14:51:58penibil topicul asta.....or fi altele si mai si, da asta e cel mai penibil pe care l-am vazut. oameni buni, de ce va suparati asa? e un simplu site, unde oamenii isi spun parerea......nici macar nu e razbunare asta, e ceva penibil si o prostie.

mai penibil decat sa postezi pe un topic,fara sa citesti ce si cum s-a ajuns aici,ce poate fi..??
explicatii au fost destule...,de-ai fi citit macar ultimile doua pagini inainte de a intra..
si pt a nu-ti ma obosi ochii si stoarce neuronii prea mult ,tu si altii ca tine,am sa-ti spun doar atat ..:
doua conturi am avut sterse la initiativa katharei,doar pt ca mi-am permis sa-i intorc jignirie repetate..

se pare ca noi doi terminaram cu jignirile si au ramas doar cei dornici de provocari si scandaluri..

poate a avut motive intemeiate. din cate am vazut eu, kathara nu jigneste pe nimeni fara motiv.....poate uneori e cam inversunata, dar daca nu ai fi jignit tu primul, nu te-ar fi jignit.e doar parerea mea personala, caci am citit ce a scris pe alte site-uri si am observat ca nu a inceput NICIODATA prima....ci dupa ce altii au jignit. cat despre cont....iti faci altul si gata. ce mare chestie?
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 07:52
faptul ca tu, ca sa te razbuni pe altii, ai deschis topic despre asta nu te face mai bun decat ea si iti pierzi din demnitate.despre asta era vorba in postarea mea, asta era ideea.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 07:57
cat despre mine, am fost intotdeauna un om neutru, nu tin partea nimanui, doar ca felul in care reactionezi la faptele altora nu e cea mai buna cale de a te face respectat, ci dimpotriva.si nu cred ca doar eu impartasesc parerea asta.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 08:07
poti sa mori cu dreptatea in mana daca nu stii sa pledezi in favoarea ta!
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 08:10
De la: mkdisk, la data 2009-07-07 07:52:17

poate a avut motive intemeiate. din cate am vazut eu, kathara nu jigneste pe nimeni fara motiv.....poate uneori e cam inversunata, dar daca nu ai fi jignit tu primul, nu te-ar fi jignit.e doar parerea mea personala, caci am citit ce a scris pe alte site-uri si am observat ca nu a inceput NICIODATA prima....ci dupa ce altii au jignit. cat despre cont....iti faci altul si gata. ce mare chestie?

Multumesc, nu stiu de ce au oamenii iimpresia ca ma apuc sa ii jignesc din senin.
Kathara
Postat pe 7 Iulie 2009 09:22

am citit destul ca sa scriu ceea ce am scris. si imi mentin ideea:penibil si sub demnitatea unui om civilizat.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 09:57
demnitatea exagerbata, in fatza unui user asa de neansemnat,ar dauna imaginii mele pe forum...

"poti sa mori cu dreptatea in mana daca nu stii sa pledezi in favoarea ta!"
prefer sa mor avand dreptate ,decat sa o cersesc unora ca tine..

"cat despre mine, am fost intotdeauna un om neutru, nu tin partea nimanui, doar ca felul in care reactionezi la faptele altora nu e cea mai buna cale de a te face respectat, ci dimpotriva.si nu cred ca doar eu impartasesc parerea asta."

nu caut respect pe forum precum altii ,sunt destul de respectat real de multi de aici ..
nu ma intereseaza, cei ce ma "vad" altfel decat sunt..
prietenul_tau
Postat pe 7 Iulie 2009 11:26
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 11:26:34demnitatea exagerbata, in fatza unui user asa de neansemnat,ar dauna imaginii mele pe forum...

"poti sa mori cu dreptatea in mana daca nu stii sa pledezi in favoarea ta!"
prefer sa mor avand dreptate ,decat sa o cersesc unora ca tine..

"cat despre mine, am fost intotdeauna un om neutru, nu tin partea nimanui, doar ca felul in care reactionezi la faptele altora nu e cea mai buna cale de a te face respectat, ci dimpotriva.si nu cred ca doar eu impartasesc parerea asta."

nu caut respect pe forum precum altii ,sunt destul de respectat real de multi de aici ..
nu ma intereseaza, cei ce ma "vad" altfel decat sunt..

nu ai inteles nimic...si nu faci decat sa imi confirmi parerea pe care o aveam deja. pacat!daca nu te interesa respectul pe forum, nu deschideai topicuri in care sa ataci pe altii! sa inteleg ca tu nu jignesti si nu te comporti necivilizat decat in viata reala?ce conteaza, ca doar o dam anonima! si mai e ceva, domnule/doamna:eu nu ti-am pus nici o eticheta, nu te-am jignit, spunandu-ti:user fara insemnatate, etc, etc. nu stiu care din noi ii vad altfel e ceilalti! si sa stii, nu m-ai jignit cu nimic, pt ca ma cunosc si imi cunosc valoarea prea bine ca sa ma poti jigni vreodata! ti-am mai spus:daca vrei sa dovedesti ceva, adica faptul ca tu esti mai bun si kathara e cea mai rea, adu argumente, nu jigniri.asta o spune un om neutru! nu am nimic de impartit cu nimeni, sa stii.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 11:50
imiginea ta pe forum????? pai sa te intrebi de ce atatia oameni au aceeasi parere ca mine! nu degeaba, sa stii.
mkdisk
Postat pe 7 Iulie 2009 11:57
"ce conteaza, ca doar o dam anonima! si mai e ceva, domnule/doamna:eu nu ti-am pus nici o eticheta"

continua te rog..,incepi sa-mi placi din ce in ce mai mult..

"imiginea ta pe forum????? pai sa te intrebi de ce atatia oameni au aceeasi parere ca mine! nu degeaba, sa stii"
calutzului din avatar ,ii lipsesc ochelarii..
prietenul_tau
Postat pe 7 Iulie 2009 11:58
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 11:58:55"ce conteaza, ca doar o dam anonima! si mai e ceva, domnule/doamna:eu nu ti-am pus nici o eticheta"

"imiginea ta pe forum????? pai sa te intrebi de ce atatia oameni au aceeasi parere ca mine! nu degeaba, sa stii"

mafia_nrr1
Postat pe 7 Iulie 2009 12:09
pana si mafia nr1 ..,ma 'ubeste si chiar o face ..
asa ca mareste-ti dioptriile calutzule..
mafiaaaaaaaa...respect si iubire !!
prietenul_tau
Postat pe 7 Iulie 2009 12:13
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 12:13:32pana si mafia nr1 ..,ma 'ubeste si chiar o face ..
asa ca mareste-ti dioptriile calutzule..
mafiaaaaaaaa...respect si iubire !!

Toti oamenii te aud cand vorbesti...... prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.....

mafia_nrr1
Postat pe 7 Iulie 2009 12:20
De la: mafia_nrr1, la data 2009-07-07 12:09:47
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-07 11:58:55"ce conteaza, ca doar o dam anonima! si mai e ceva, domnule/doamna:eu nu ti-am pus nici o eticheta"

Aceasta remarca e de prost gust sa stii. Si nu esti aplaudat de mafie din iubire ci din solidaritate. Asa ajung sa ma intreb ce-i lipseste pozei din avatarul tau!
valita76
Postat pe 7 Iulie 2009 12:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salut 35 De la: kudika_13630 10 August 2012 20:51
:re 7 De la: coffeeta 2 Aprilie 2009 19:02
Iubesc un Rac capricios 19 De la: Max2 17 Noiembrie 2011 23:14
incerc sa il uit de 2 ani 12 De la: alexa923 18 Noiembrie 2009 13:58
cnoasteti cuplur balanta-varsator?? 19 De la: kudika098645 28 Iunie 2010 06:10