Setari Cookie-uri

Din dragoste ...,pt kathara si kudika..

a, si sa nu uit, felicitari fiului ettei, si ei, bineinteles ca are un pui de exceptie !
googoodoll
Postat pe 3 Iulie 2009 22:49
iuliana_me
Postat pe 3 Iulie 2009 22:54
De la: umbra_katharei, la data 2009-07-03 22:47:12
De la: winter_moon, la data 2009-07-03 15:05:51e penibil sa faci un topic unde toata lumea poate comenta despre un utilizator....adevarul e ca nu poti fi mai penibil de-atat....daca vrei sa iesi in evidenta fa un topic interesant gen"cum e sa fii emo la 40 de ani" sau daca ai ceva de rezolvat cu un user rezolva in privat....

nu cad in penil ,atata timp cat cel putin 40-50 de persoane de pe site ma cunosc real,ma intalnesc cu ei ,petrecem weekend-uri impreuna si doar cateva NU le-am acceptat ca prieteni adevarati..
poate e de crezut sau ba ..
daca-s "emo" sau ba..numai ei stiu f bine..
dar nu intzeg de ce trebuie sa ai alt user..??

Sultane ajunsesi Sultan emo ...deci esti pe val, te vorbeste lumea inseamna ca esti important !!! Numai unu e sultan pe kudika!!!

''Cainii latra ursu merge '' ...

Eu una am vazut doi emo ...aia au fost maxim de penibil, eu in locul utilizatoarei de mai sus mi-as repoztiona atitudinea...aveau stelutze desenate pe mana cu pixu' ...blugi mulati pe un fizic ...sa zicem cu indulgenta fusiform :D:D:D...si bratari multe multe, negre, puse una peste alta haotic si pierceing-uri in toate locatiile posibile si cel putin vizibile .... Asta EMO-ism exacerbat si penibil ...si am uitat de vocabularul ''colorat''...cu multe introduceri si scoateri de sub radical ....

___LL___
Postat pe 3 Iulie 2009 22:56
De la: Kathara, la data 2009-07-03 22:43:28
De la: umbra_katharei, la data 2009-07-03 22:39:12
De la: heaven_2906, la data 2009-07-03 22:17:10

nu este nevoie de prezenta prietenilor mei dragi pe acest topic...
am spus-o real..,pe mes ,pe telefoane...
nu suntem hiene si nu traim in tuma..!!
numai cei slabi ,fricosi si far' de caracter... ,isi aduna prieteni din randul celor.., care candva i-au improscat cu c..cat ..
apreciez gesturile celor care ma contacteaza in diferite moduri ,apreciez si faptul ca ma intzelegeti..
sper si sunt convis ca userul kathara insasi ..,va intelege faptul ca nu-i vreau raul ,dar este necesara o schimbare a atitudinii ei ,raportata cel putin la mine ,daca nu si la atii..

Dar cine te crezi, mosulica? Te-am bagat eu in seama vreodata? Doamne fereste, vezi-ti de viata si batraneti.

eu sunt eu...katty..
cu bune si cu rele..
cei care au vrut sa ma cunoasca,le-am oferit ocazia..
nu am sa te intreb cine esti tu si nici daca procedezi corect jignind mereu..
prietenul_tau
Postat pe 3 Iulie 2009 22:57
hai mai bine ascultati o melodie..............si poate continuam dansul..........

cu dedicatie..........................http://www.youtube.com/watch?v=wWNOPWQ7fyM&feature=related
heaven_2906
Postat pe 3 Iulie 2009 22:58
tati, nu esti tu ala, profu' de muzica? nu mai stiu cum te chema pe atunci, poate m-ajuta fetele ?
googoodoll
Postat pe 3 Iulie 2009 22:59
Mai nene, nu vreau sa te cunosc, nu ma intereseaza persoana ta si doresc sa fiu lasata in pace. Daca nu-ti mai bagi si scoti instrumentul virtual in prezenta mea, nu te raporteaza nimeni. Vezi-ti de treaba, nu pricepi ca nu ma interesezi?

Si cu asta, basta comedia.
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 23:07
De la: umbra_katharei, la data 2009-07-03 22:39:12
De la: heaven_2906, la data 2009-07-03 22:17:10

nu este nevoie de prezenta prietenilor mei dragi pe acest topic...
am spus-o real..,pe mes ,pe telefoane...
nu suntem hiene si nu traim in tuma..!!
numai cei slabi ,fricosi si far' de caracter... ,isi aduna prieteni din randul celor.., care candva i-au improscat cu c..cat ..
apreciez gesturile celor care ma contacteaza in diferite moduri ,apreciez si faptul ca ma intzelegeti..
sper si sunt convis ca userul kathara insasi ..,va intelege faptul ca nu-i vreau raul ,dar este necesara o schimbare a atitudinii ei ,raportata cel putin la mine ,daca nu si la atii..

"prietenia adevarata se simte nu se arata !"
ma simt obligat sa citez postul asta..!!
poate kathara nu l-a citit..

am sa-mi sterg userul asta si am sa revin la sentimente normale,dar am o singura rugaminte..

NICIODATA,ABSOLUT NICIODATA ..,NU TI-AM RAPORTAT VREUN POST TIE SAU ALTCUIVA...
nu am desfiintat nici un cont..
ar fi trebuit sa gandesti si la prietenii nostri comuni ..
de fapt ..,la gestul in sine..
cine a intzeles bine,cine nu sa continue..
stiu ca niciunuia dintre voi nu i-am facut rau ..
daca am gresit ,am facut-o doar pt ca am raspuns in mod voit si cu zambetul pe buze,provocarilor..

sunt multzumit ca din multzimea site-ului..,unii au vazut si au intzeles cateceva..
va doresc mult bine si voi intra aici doar pt delectare..!!
prietenul_tau
Postat pe 3 Iulie 2009 23:10
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:07:14Mai nene, nu vreau sa te cunosc, nu ma intereseaza persoana ta si doresc sa fiu lasata in pace. Daca nu-ti mai bagi si scoti instrumentul virtual in prezenta mea, nu te raporteaza nimeni. Vezi-ti de treaba, nu pricepi ca nu ma interesezi?

iuliana_me
Postat pe 3 Iulie 2009 23:12
da,asa e,lumea se cam satura,cand intra aici pe forum,si vedea una peste tot,pe toate subiectele comentand,numai ca sa atraga cearta.asta ii e si scopul,sa enerveze lumea,sa jigneasca,sa faca lumea sa se certe.

domnul sultan (glumesc), crede-ma ca si eu intram pe acest forum numai pt delectare,dar asa s-a intamplat ca un subiect sa ma faca sa reactionez.......in fine.....

sa o lasam pe khatara,sa isi exprime parerile peste tot... ca doar ea are dreptate in tot.....

nefertitiafrodita
Postat pe 3 Iulie 2009 23:16
De la: iuliana_me, la data 2009-07-03 23:12:43
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:07:14Mai nene, nu vreau sa te cunosc, nu ma intereseaza persoana ta si doresc sa fiu lasata in pace. Daca nu-ti mai bagi si scoti instrumentul virtual in prezenta mea, nu te raporteaza nimeni. Vezi-ti de treaba, nu pricepi ca nu ma interesezi?

''Foaie verde de n-ai dai ia nu da sa vezi cum ai '' !
___LL___
Postat pe 3 Iulie 2009 23:16

Tu umbra cui mai esti, iubire?
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 23:21
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:21:47

Tu umbra cui mai esti, iubire?

" iubire"

nu te strofloca prea mult

dau o bere
iuliana_me
Postat pe 3 Iulie 2009 23:25
Aaaa. alinuta?
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 23:27
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-03 23:16:33da,asa e,lumea se cam satura,cand intra aici pe forum,si vedea una peste tot,pe toate subiectele comentand,numai ca sa atraga cearta.asta ii e si scopul,sa enerveze lumea,sa jigneasca,sa faca lumea sa se certe.

domnul sultan (glumesc), crede-ma ca si eu intram pe acest forum numai pt delectare,dar asa s-a intamplat ca un subiect sa ma faca sa reactionez.......in fine.....

sa o lasam pe khatara,sa isi exprime parerile peste tot... ca doar ea are dreptate in tot.....

Fumeie, esti proasta, de cate ori sa iti zic ca ma cheama KATHARA? pune-ti ochelari sau mai fa o data cursul ala de alfabetizare!
Kathara
Postat pe 3 Iulie 2009 23:28
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:27:47Aaaa. alinuta?

mai ai o incercare

iuliana_me
Postat pe 3 Iulie 2009 23:29
De la: googoodoll, la data 2009-07-03 22:49:50a, si sa nu uit, felicitari fiului ettei, si ei, bineinteles ca are un pui de exceptie !

multumesc mult.........
etta
Postat pe 3 Iulie 2009 23:34
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:28:41
De la: nefertitiafrodita, la data 2009-07-03 23:16:33da,asa e,lumea se cam satura,cand intra aici pe forum,si vedea una peste tot,pe toate subiectele comentand,numai ca sa atraga cearta.asta ii e si scopul,sa enerveze lumea,sa jigneasca,sa faca lumea sa se certe.

Fumeie, esti proasta, de cate ori sa iti zic ca ma cheama KATHARA? pune-ti ochelari sau mai fa o data cursul ala de alfabetizare!

ma faci sa bat in retragere si sa o luam de la capat..
proasta..??
la nivelul tau de intelectual ,nu ar trebui sa te cobori la asemenea expresii..
te rog sa te potolesti,calmeaza-te for ever...
prietenul_tau
Postat pe 3 Iulie 2009 23:35
sasa aci frumosi...
sa va mai descretiti fetele putintel....

http://www.youtube.com/watch?v=Z7zpSVmQ94M

dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Iulie 2009 23:41
De la: Kathara, la data 2009-07-03 23:28:41

Asa te cheama pe tine????????????

Pe bune? chiar asa????? asa scrie si in buletinul tau???????/

Sa mor,acuma,chiar ca am ramas " proasta" ca sa te citez
nefertitiafrodita
Postat pe 3 Iulie 2009 23:46
cuvantul e cuvant.. ,promisiunea la fel !!

voi reactiona la toate jignirile tale, la adresa userilor de pe kudika..,atat timp cat vor exista fara motivatie..
iti doresc o viata virtuala si mai ales reala ,cat mai frumoasa..!!
prietenul_tau
Postat pe 3 Iulie 2009 23:53
Uite, aici m-ai pierdut. Nu ti se pare ca ai cam prea mult tupeul? Cine te-a uns pe tine protectorul userilor de pe Kudika? Insinuezi ca nu imi pot face fata, sau ce, am ajuns bau-bau? De jignit, fii linistit, nu am facut-o niciodata gratuit.

Parerea mea e ca ar fi cazul sa vorbesti in numele celorlalati care, la o adica, se pot apara destul de bine si singuri cand e cazul. Cat despre tine, am fost cred ca destul de clara pana acum, anume nu imi provoci niciun interes de niciun fel, deci daca incetezi sa ma urmarest, totul va fi fain.
Kathara
Postat pe 4 Iulie 2009 10:20
cred ca am fost destul de clar ,iar postul tau destul de confuz..
am incercat sa-ti spun si pe privat..,pana la urma e doar o problema ta de coportament in societate ,fie ea si virtuala...

un lucru e sigur..tot timpul te hranesti cu jigniri gratuite la adresa userilor ..

nu te urmaresc absolut deloc,pt ca sincer te cunosc destul de bine si nu numai eu..
si asa cum spui tu, chiar nu poti sa mai prezinti interes deloc pt cei de pe forum,pt ca nu poti veni cu ceva nou..
multzumesc marelui meu "Harem",care m-a ascultat si s-a abtinut sa intre in aceste "discuitii"..
voi petrece weekendul inconjurat de ei..,dealtfel si saptamana viitoare ,cortul meu va fi primi alte cadane dragi..
va doresc ca si voi sa simtiti la fel ,bucuria traita de mine si prietenii mei de pe kudika..
prietenul_tau
Postat pe 4 Iulie 2009 12:29
De la: prietenul_tau, la data 2009-07-03 22:27:31
De la: aish, la data 2009-07-03 14:17:07
De la: Kathara, la data 2009-07-02 20:55:45
De la: aish, la data 2009-07-02 20:47:38
De la: Kathara, la data 2009-07-02 20:31:45
De la: aish, la data 2009-07-02 19:57:31cine e kathara?????

Io!

si ce ai facut de se ia lumea de tine?/....

P.S.:sunt obiectiva...

Lumea e formata din 4 personaje de fapt. Am indraznit sa nu fiu de acord cu ele, imagineaza-ti.

mie nu mi-au placut niciodata chestiile astea...adica am avut si eu altercatii mari de tot cu unu` pe kudika da` nu m-am dus sa-mi fac topic sau alt cont gen :"umbra katharei".......denota nesimtire crasa.....insa fiecare face ce vrea si cum crede...si are opinia sa de care nu ma leg...insa totusi...
si nici sa fac misto de altii pe topic....bine numai cu reze ca el e baiat de treaba si nu se supara daca fac asta mereu...

gata am zis....acum daca v-a deranjat ce-am zis sa-mi deschideti 5 topicuri asa ca sa fiu eu cu inima impacata....

"adica am avut si eu altercatii mari de tot cu unu` pe kudika da` nu m-am dus sa-mi fac topic sau alt cont gen :"umbra katharei"......."
daca ai fi citit toate paginile ai fi observat ca acest cont a aparut fortat de imprejurari

de-ai fi urmarit disputele intre kathara si mine pe parcursul a peste un an si jumatate ,sau chiar si alti multi useri...
de-ai fi avut conturile sterse datorita ei de mai multe ori,cu avertisment online..
ai fi inteles mai mult..

"denota nesimtire crasa...."
intrucat nu ne cunoastem real si nici macar virtual,astept cu mult bun simt sa-ti retragi cuvintele

pai sa fi avut si tu pozele modificate si sa inceapa sa te intrebe toti "ce-s cu pozele alea....sau ce-i cu contul ala cu pozele tale modificate??.....
dar asta nu inseamna ca trebuie sa-mi deschid cont....si sincer ca nu poate sa fie lumea de acord cu tine...si nici nu cred ca in discutiile voastre nu ai spus si tu cuvinte suparatoare....daca n-a fost asa atunci asta e....
si cuvintele nu mi le retrag caci asta e ceea ce gandesc iar eu spun ce gandesc si ce vreau....
iar daca asta inseamna ca-mi deschide si mie lumea topic...sa-mi deschida fara numar....who cares???
aish
Postat pe 4 Iulie 2009 20:47
P.S.:...sa nu crezi ca tin partea cuiva....e doar o parere obiectiva...
si ai rezolvat ceva cu faptul ca ai deschis un topic??....sincer nu cred...insa daca da...lamureste-ma si pe mine...

nu te cunosc si nici nu vreau...
aish
Postat pe 4 Iulie 2009 20:57
ai dreptate..sunt de o " nesimtire crasa...."
lumea nu-i de acord cu mine si nici nu trebuie..

pana una alta, am reusit sa pun ceva poze la profil ,cu o parte din cei mai buni prieteni cunoscuti aici..
mare majoritate ne vedem destul de des si petrecem impreuna, ca dealfel si acum
albumul de poze e deschis tururor ..,nu ma deranjaza ca-s prieteni sau nu..
trebuie sa ies ca au venit de la pescuiala si pe aici se incing gratarele si voia buna..!!
la fel va doresc si voua..!!
prietenul_tau
Postat pe 4 Iulie 2009 20:59
ce d***u tot vorbiti aici? ca numai inteleg nimic....
greierash_is_back
Postat pe 4 Iulie 2009 21:01
De la: greierash, la data 2009-07-04 21:01:18ce d***u tot vorbiti aici? ca numai inteleg nimic....

asta era ideea..........!!!!!!!
BBFluturas
Postat pe 4 Iulie 2009 21:03
De la: greierash, la data 2009-07-04 21:01:18ce d***u tot vorbiti aici? ca numai inteleg nimic....

citeste de la inceput ..sau printre randuri ...e prea multa istorie sati fac un rezumat !!!

Mai esti suparata pe mine ?
___LL___
Postat pe 4 Iulie 2009 21:06
De la: ___LL___, la data 2009-07-04 21:06:09

citeste de la inceput ..sau printre randuri ...e prea multa istorie sati fac un rezumat !!!

Mai esti suparata pe mine ?

eu...suparata? decand? si daca am fost sigur mi-a trecut ca nu tin ranchiuna!
am citit si pe alte topicuri...scandaluri peste certuri peste suparari exagerate...
greierash_is_back
Postat pe 4 Iulie 2009 21:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 19 De la: ionelaela 26 Octombrie 2009 23:34
Mai ceva ca in telenovele 7 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:35
O mare dilema...poate fi a mea??? 15 De la: JustMe1 16 Iulie 2010 00:27
cum sa-l fac sa nu sufere? 19 De la: MaraDonna 14 Septembrie 2009 20:35
eu ce fac?! 22 De la: iacinta 13 Octombrie 2009 14:00