Setari Cookie-uri

NU IL MAI SUPORT.... dar il iubesc...

ce ironie..si eu am fost in aceeasi situatie..am fost 3 ani cu un barbat pe care il iubeam mai mult decat ma pot iubi pe mine..si desi nu ne potriveam deloc, insistam sa ramanem imreuna si s ane impacam dupa fiecare cearta.. el nu insista, daca crezi ca ti-e mai bine fara mine lasa-ma zicea..nu ma lasa nici sa mor nici sa traiesc. la fel ca tine nu aveam curajul sa il las pentru ca ma temeam ca n-am sa pot trai cu gandul ca nu mai e al meu.. intr-un final a ales el destinul amndurora..a ajuns la concluzia ca nu ne potrivim...si desi mai tarziua regretat in timpul cat am stat despartiti mi-am dat seama ca pot trai fara..ca exista si altceva mai bun pentru mine. si traiesc nu din sperante ci din realitate.
lavidora
Postat pe 13 Iulie 2009 19:45
"vreau totul pt ca dau totul, vreau sa ma simt sufocata cu dragoste"
grow up
felixcat
Postat pe 13 Iulie 2009 20:46
Eu ti-as propune o solutie mai blanda, de compromis, ca sa nu ai parte de o ruptura prea brutala, sa ai timp sa-l uiti incet-incet, ramanand cu el, pana se rezolva situatia de la sine. Adica incearca sa te detasezi de el, lent, cautandu-ti si alte preocupari, scopuri in viata, (spui ca nu mai ai alte scopuri, in afara de relatia cu el; foarte gresit!). Asa cum ti-a spus cineva mai inainte, mai sunt si alte lucruri interesante in viata, nu numai barbatul de langa tine. Dezvolta-ti aptitudinile native, urmeaza-ti talentele, inscrie-te la niste cursuri, frecventeaza biblioteci, ocupa-te de tine, de familia sau rudele tale, fa excursii sau calatorii mai lungi cu prietenele, scrie un jurnal, inscrie-te la concursuri interesante, pe scurt, fa ceva ce-ti place, fa ceva pentru tine, dar detaseaza-te de el, adica de obsesia pentru el. Nu trebuie sa fii tot timpul langa el, la dispozitia lui, pentru ca tocmai asta ii indeparteaza pe unii barbati. Adu-l incet in situatia de a lupta pentru tine, de a te umple de atentii, de teama sa nu te piarda. "Pierde-l" tu un timp pe el din vedere si ocupa-te numai de tine, rasfata-te, asa cum doresti si cand doresti tu. Ia o distanta fata de relatia asta, ca sa poti sa te regasesti, chiar daca ramai cu el. Invata sa te iubesti mai mult, atunci te va dori mai mult, daca intr-adevar te iubeste. Daca te iubeste cu adevarat, atunci va veni dupa tine, oriunde ai fi, iar daca esti langa el, va incerca sa-ti capteze atentia, sa intre din nou in sfera ta de interes. Trebuie sa ai o viata personala proprie, independenta de a lui, ca sa existe mai multa variatie in relatia voastra. Nu renunta la preferintele tale, ca sa se simta el bine, altfel se va plictisi. Cred ca merita sa-ti salvezi relatia, daca spui ca e alaturi de tine cand ai nevoie si ca viata voastra sexuala este cum nu se poate mai buna. Altele n-au norocul tau. Pana la urma, sexul este esential in orice cuplu, legalizat sau nu, pentru ca de la satisfactia sexuala (sau lipsa ei) pornesc toate. Asa ca, detasare, independenta si pasiune si poate ca vei reusi. Daca nu se schimba nimic. inseamna ca nu te iubeste. Dar ia-o incet. Oricum, o relatie nepotrivita, daca este, se dizolva de la sine, in timp. Ai grija de tine si fii ZEN.

Postat pe 13 Iulie 2009 22:22
De la: kudika021112, la data 2009-07-13 12:43:27Cel mai bine si sanatos din partea ta,ar fi sa te detasezi,sa faci ceea ce-ti place,inclusiv sa citesti romane de dragoste daca asta iti da o stare de relaxare. Barbatii nu sunt totul in viata,ci doar ne-o pot infrumuseta,gandeste-te sa-ti creezi propriul drum in viata si sa fi proprietara propriului tau teritoriu. Incearca sa fi femeie SUBIECT,NU OBIECT!!! TOT CE ARE UN INCEPUT,ARE SI UN SFARIST,chiar si intr-o casninicie. In concluzie viata nu se termina cu un barbat,si crede-ma pe cuvant ca poti intalni barbati minunati!!!



superb! multumesc din suflet >:D
Rocs
Postat pe 13 Iulie 2009 22:27
De la: ankutza172005, la data 2009-07-13 12:48:29 mda...deci daca te ajuta in vreun fel sa stii ca nu esti singura care are problema asta!!! si eu ma confrunt cu un "iubit" care numai iubit nu poate fi numit. tot primul barbat din viata mea e si tot de un an suntem impreuna! si eu credeam ca il iubesc si ca viata mea nu poate continua fara el. dar... realizez ca si tine ca ne despart f multe lucruri: idei, conceptii, idealuri. Modul de gandire: asta e cel mai mare defect al unor barbati.... din pacate au ramas cu cateva secole in urma si considera ca tot ceea ce fac ei este bine, iar ceea ce ei nu considera ca e gresit ,nu e gresit pt ei, chiar daca defapt este o greseala si pe tine te deranjeaza. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, si eu incerc sa ma despart de el, am impresia ca nu il suport si uneori simt ca il urasc si ca ma dispra, dar nu am curaj sa ma despart de el
urata treaba....dar cred ca in momentul in care chiar ma voi satura de tot o sa fac pasul final, si probabil ca asa vei face si tu: cand chiar o sa te saturi o sa il lasi.



Sa stii ca am o prietena care este cu actualul de 3 ani si tot asa, nu il mai suporta, dar intr-atat incat chiar are de gand sa se desparta. asa si eu zic, ca ma despart, dar o fac mereu cand ne certam sau nu ne intelegem si apoi cand ne impacam si-mi dau seama ca sunt vorbe spuse la nervi sau cum zicea cineva mai sus, poti sa-l aduci pe cararea potrivita, ma calmez. evident nu mereu reusesc asta, dar ma gandesc ca si eu sunt incapatanata si nu sunt mereu de nota 10 cu el. cred ca e normal sa nu-mi placa unele lucruri la el, sa nu coincida, asa cum nici lui nu-i plac unele la mine. ideea e ca te saturi la un mom dat sa cauti calea de mijloc... sa "suporti"...
Rocs
Postat pe 13 Iulie 2009 22:31
De la: lavidora, la data 2009-07-13 19:45:01ce ironie..si eu am fost in aceeasi situatie..am fost 3 ani cu un barbat pe care il iubeam mai mult decat ma pot iubi pe mine..si desi nu ne potriveam deloc, insistam sa ramanem imreuna si s ane impacam dupa fiecare cearta.. el nu insista, daca crezi ca ti-e mai bine fara mine lasa-ma zicea..nu ma lasa nici sa mor nici sa traiesc. la fel ca tine nu aveam curajul sa il las pentru ca ma temeam ca n-am sa pot trai cu gandul ca nu mai e al meu.. intr-un final a ales el destinul amndurora..a ajuns la concluzia ca nu ne potrivim...si desi mai tarziua regretat in timpul cat am stat despartiti mi-am dat seama ca pot trai fara..ca exista si altceva mai bun pentru mine. si traiesc nu din sperante ci din realitate.


Imi mai face si mie asa uneori, "poate e mai bine s ne despartim" dar nici el nu s crede. Zic bine, asa facem si cum incep sa fiu rece, indiferenta se schimba foaia, isi da seama cum ar fi si-i trece de despartit mi-am dat seama ca solutia e sa fie o tatonare permanenta intre dragoste si indiferenta, pt ca, asa cum citeam undeva, daca nu ii arati altceva decat iubire si daruire el nu are de unde sa stie cum e altfel si de aia s comporta asa... asa ca e bn sa te mai superi iar el sa trebuiasca sa se straduiasca putin sa-si repale greseala, sa vada ca te deranjeaza, sa vada cum e si cand e rau...si sa evite asta.
Rocs
Postat pe 13 Iulie 2009 22:37
De la: Nolwenn, la data 2009-07-13 22:22:57Eu ti-as propune o solutie mai blanda, de compromis, ca sa nu ai parte de o ruptura prea brutala, sa ai timp sa-l uiti incet-incet, ramanand cu el, pana se rezolva situatia de la sine. Adica incearca sa te detasezi de el, lent, cautandu-ti si alte preocupari, scopuri in viata, (spui ca nu mai ai alte scopuri, in afara de relatia cu el; foarte gresit!). Asa cum ti-a spus cineva mai inainte, mai sunt si alte lucruri interesante in viata, nu numai barbatul de langa tine. Dezvolta-ti aptitudinile native, urmeaza-ti talentele, inscrie-te la niste cursuri, frecventeaza biblioteci, ocupa-te de tine, de familia sau rudele tale, fa excursii sau calatorii mai lungi cu prietenele, scrie un jurnal, inscrie-te la concursuri interesante, pe scurt, fa ceva ce-ti place, fa ceva pentru tine, dar detaseaza-te de el, adica de obsesia pentru el. Nu trebuie sa fii tot timpul langa el, la dispozitia lui, pentru ca tocmai asta ii indeparteaza pe unii barbati. Adu-l incet in situatia de a lupta pentru tine, de a te umple de atentii, de teama sa nu te piarda. "Pierde-l" tu un timp pe el din vedere si ocupa-te numai de tine, rasfata-te, asa cum doresti si cand doresti tu. Ia o distanta fata de relatia asta, ca sa poti sa te regasesti, chiar daca ramai cu el. Invata sa te iubesti mai mult, atunci te va dori mai mult, daca intr-adevar te iubeste. Daca te iubeste cu adevarat, atunci va veni dupa tine, oriunde ai fi, iar daca esti langa el, va incerca sa-ti capteze atentia, sa intre din nou in sfera ta de interes. Trebuie sa ai o viata personala proprie, independenta de a lui, ca sa existe mai multa variatie in relatia voastra. Nu renunta la preferintele tale, ca sa se simta el bine, altfel se va plictisi. Cred ca merita sa-ti salvezi relatia, daca spui ca e alaturi de tine cand ai nevoie si ca viata voastra sexuala este cum nu se poate mai buna. Altele n-au norocul tau. Pana la urma, sexul este esential in orice cuplu, legalizat sau nu, pentru ca de la satisfactia sexuala (sau lipsa ei) pornesc toate. Asa ca, detasare, independenta si pasiune si poate ca vei reusi. Daca nu se schimba nimic. inseamna ca nu te iubeste. Dar ia-o incet. Oricum, o relatie nepotrivita, daca este, se dizolva de la sine, in timp. Ai grija de tine si fii ZEN.



Asa este, ai perfecta dreptate! Dar ca intotdeauna, practica ne omoara... Asta spuneam, ca eu cand am "deschis ochii" si am vazut cum e de fapt am inceput sa fiu mai .. naturala, iar el atunci a inceput sa faca mai mult, sa-i pese... Tot asa, citeam pe undeva, ca el s-a indragostit de tine cum erai la momentul ala, dupa aceea te schimbi (dorind sa-i fie lui bine) dar dispare tot farmecul la tn.... trebuie sa fii ca atunci sa-i recapeti interesul...
Rocs
Postat pe 13 Iulie 2009 22:43
Nolwenn Data: 2009-07-13 22:22:57 ,asculta sfaturile propuse de ea.Am aceleasi opinii.Esti prea tanara incat sa te lasi controlata de el ,nu uita de ambitiile tale ,de visurile tale care trebuie sa ti le implinesti.Nu te uita pe tine ,si felul tau de a fi.
DIn experienta iti spun ,ca un om nu se schimba niciodata ,probabil se mai cizeleaza insa .......nu stiu cat va tine (lucrez la partea asta .........imi pun speranta ca va tine ...........ca va realiza ca nu trebuie sa se mai simta centrul universului.............si ca nu are dreptate intotdeauna ...........si sa isi recunoasca greselile si sa si le indrepte de unul singur...........,in fine )fi realista ,nu te amagi.E in stare macar sa recunoasca cand greseste ,din propria initiativa ,fara sa ii zici tu ca a intrecut masura ?
Intr-adevar exista vorba ca ''femeia poate sa il schimbe pe barbat'',insa am ajuns la concluzia ca DA femeia si dragostea poate sa il mai indrepte pe barbat ,insa nu poti sa ii schimbi modul de a privi viata ,iar cand va ajunge prea stapan pe tine ,pe viata ta ,sau se va crede el ,stapanul lumii (in cazul casatotiei ,de ex , sau i se acorda prea mare importanta in anturaj ) ,va exagera in tot ce va zice ,si va crede ca el e singurul care are dreptate ,si veti ajunge sa va ''aruncati '' tot felul de vorbe urate si sa va amenintati din nou cu despartirea .
Un alt sfat bun ,de pe forum ,de la fete ,e sa tatonezi intre dragoste si despartire.E frumoasa dragostea ,e bine sa de poti lasa purtata de val ,trup si suflet ,e super ok sa fii femeie atat in pat ,cat si pe STRADA -in viata de zi cu zi ,de fata cu prietenii si restul lumii .
Orice ai face ,oricat ai lasa de la tine ,nu te uita pe tine ,cu visuri ,cu idealuri, cu romantismul tau ,NU TE NEGLIJA si NU ITI PIERDE PERSONALITATEA .
Ia in considerare si faptul ca esti oricum prea tanara sa crezi ca el e unicul de pe fata pamantului ,iesi cu fetele afla ce relatii au ele ,si vezi daca merita al tau ,atat de mult.Daca esti sigura pe dragostea lui fata de tine ,mai incearca ,poate o sa fie bine .
Multa bafta !


Lumea poate sa iti dea sfaturi .............insa realitatea o sti doar tu......................,alege intotdeauna CE E MAI BINE PENTRU TINE !

alinutza1985
Postat pe 14 Iulie 2009 09:09
alinutza1985 multumesc din suflet pentru sfaturi va multumesc tuturor de fapt, am bagat in cutiuta cate ceva... trebuie sa ma mai maturizez si eu, sa nu mai privesc lucrurile asa prapastios, sa fiu mai chibzuita...uf!!
Rocs
Postat pe 15 Iulie 2009 23:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nici macar eu nu stiu ce se intampla...:(( 19 De la: ramona_elisa 4 Februarie 2009 04:26
Despartiti, intr-un final 15 De la: dulcyka 30 Octombrie 2009 18:38
gata 34 De la: scorpio67 7 Septembrie 2010 07:53
Cu buget mic iei haine de firma 3 De la: valivieru96 9 August 2010 20:10
am nevoie de sfaturi:!! pana miercuri:(( 27 De la: nimeni_alta13 6 Octombrie 2009 16:50