Setari Cookie-uri

Castiga o astrograma personalizata!

nu am comentarii de facut.din partea mea sunteti ok!!!
e_mira
Postat pe 6 Iulie 2009 11:25
Mie imi place site-ul E chiar ok....
V_Dorutza
Postat pe 6 Iulie 2009 11:26
In ceea ce ma priveste acest site ma declar o fana rezonabila,unde informatia complexa si concreta substituie aspectul estetic al acestuia.De felul meu sunt pragamatica si atat timp cat setea mea de informatie este satisfacuta ceea ce e valabil in cazul vostru ,restul de aspecte sunt total nesemnificative si tin sa va felicit ,sa va multumesc ..pt .felul in care stiti sa satisfaceti o oarecare exigenta a cititorului
foster
Postat pe 6 Iulie 2009 11:30
Acest site mi se pare foarte complex.Mi-am petrecut mai mult de o jumatate de ora citind si facand cele 3 teste.Am fost uimita cat de bine m-au descris testele. Consider ca este bine sa ne cunoastem pe noi insine, iar cand nu reusim de unii singuri e bine sa apelam la diverse ajutoare, cum ar fi acest site.Nu stiu ce s-ar mai putea adauga, eu una sunt multumita de cum arata si de cantitea de informatii de care dispunem. SUPEER!!
andietheprincess
Postat pe 6 Iulie 2009 11:35
De cit ori apare ceva nou referitor la astrologie,de atitea ori ma uit si studiez.Am observat ca ne putem vedea defectele,sa ne corectam defectele si chiar sa facem compromisuri in viata in asa fel incat ,sa ne respectam si sa respectam la randul nostru.Ceea ce am citit se potriveste 80-90%,ceea ce nu e de tratat cu indeferenta,doar daca nu stim sa ne recunoastem defectele.Felicitari.
ML_IS
Postat pe 6 Iulie 2009 11:41
SALUT!
E super tare ,pe mine ma pasioneaza rau de tot,tot ce tine de numerologie,tarot,si astrograme.zilnic imi citesc horoscopul,dar voi sunteti chear buni.
am gasit pe site noutati legate de destin ,de numarul inimii .
nu cred ca voi o sa ma cititi ,dar eu o sa va citesc zilnic!
super tare situl.
puteti sa-i facect si cate-va imbunatatiri ....dar e O.K
clau27ro
Postat pe 6 Iulie 2009 11:41
E UN SITE BOGAT IN INFORMATII. FELICITARI ¡ MI-AU PLACUT SI TESTELE. DACA S-AR PUTEA MAI MULTE TESTE. IN LEGATURA CU FONDUL ALBASTRU CAND INTRI PE SITE,NU SE VEDE SCRISUL DE SUS.
dana_xyxy03
Postat pe 6 Iulie 2009 11:44
am uitat sa va zic!
din august o sa ma indragostesc
poate ma ajutati voi cu astrograma si imi spuneti mai exact
clau27ro
Postat pe 6 Iulie 2009 11:46
Buna!
Am intrat pe site si am descoperit multe lucruri interesante, am citit lucruri noi, mi-am facut multe teste, am gasit articole despre care nu le citisem pana acum.
Am vrut sa ma inregistrez in site, sa primesc horoscopul pe mail sau noutati de pe site dar nu am gasit nici o rubrica de inregistrare.
In rest totul este foarte dragut si interesant.
Multumesc.
ambra39
Postat pe 6 Iulie 2009 11:59
E O INITIATIVA SUPER PT A STI CE SA PREVI, SAU CUM SA INFRUNTI BINELE SI RAUL.
MA BUCUR ,DE INITIATIVA.
kudika035481
Postat pe 6 Iulie 2009 11:59
astrodestin.ro mi se pare a fi un site foarte bine pus la punct si complet,am fost impresionata de faptul ca are o sectiune referitoare la karma care abunda in informatii pe intelesul tuturor.Imi place!
MissLoreen
Postat pe 6 Iulie 2009 12:03
e super okey siteu,ce nu-mi place este scrisul ala albastru de sus,pentru k e pe fond albastru.In rest e okey,imi place;)
DaNutzZa_DaNutzZyka
Postat pe 6 Iulie 2009 12:08
AstroDestin imi place pentru ca este altfel fata de celelalte site-uri care "ne invata" despre zodii si destin.
Mocky
Postat pe 6 Iulie 2009 12:19
In primul rand ar trebui schimbat fondul (culoarea) intrucat e greu de descifrat;Apoi,am constat ca horoscopul se referea la data de 25 iunie?!in fine,site-ul ar trebui construit astfel incat sa fie accesibil tuturor (si celor neinitiati) .
rebei
Postat pe 6 Iulie 2009 12:22
buna .. foarte..excentric site`ul propus de voi , in sensul bun al cuvantului
imi place ca este bine organizat ,oferind destule detalii despre fiecare zodie .
mi s'au parut interesante si captivante testele si articolele de karma si destin,compatibilitate,preziviziuni
multumim kudika pentru atatea lucruri noi!!!!
manuela211
Postat pe 6 Iulie 2009 12:23
dragut....astrograme,autocunoastere,ascendent,familie,dragoste,destin,numerologie...suna bine....
insa lipseste un lucru foarte important....testele....trebuiesc mult mai multe...aici gasim prea putin...doar 3?!!!.....in rest este super ok
pamela_1
Postat pe 6 Iulie 2009 12:32
Mi-a placut site-ul, mi-a placut ca par sa aiba o oferta completa; insa, nu se specifica nicaieri preturile ( cred... am cautat destul de bine, dar nu peste tot :p). In rest, imi place ca este usor de accesat, are link-uri directe catre toate categoriile.
jinx14
Postat pe 6 Iulie 2009 12:34
Astept cu nerabdare finalizarea site-ului. Toate par a fi extrem de interesante.
blue_lilith
Postat pe 6 Iulie 2009 12:35
Super interesant acest site, unul complex, imi place ca ma regasesc in multe lucruri descrise acolo, si dupa ce l.am descoperit am dat si preitenelor mele sa.l citeasca. Sunt o persoana destul de realista si nu ma incred in orice , dar aici m.am regasit si mi.a starnit interesul. Mi.ar placea sa am facuta o astrograma completa ar fi super interesant, chiar si chestia cu ascendentul ma intereseaza foarte tare dar is asa in dubii caci nu stiu ora exacta adica stiu ca e intre 8-9.30 dimineata si in unele horoscoape am ascendent in taur, ba am ascendent in gemeni. Tare mi.ar placea sa mi se clarifice acest lucru. Succes voua si felicitari e un site care mi.a captata atentia.
maiamia
Postat pe 6 Iulie 2009 12:35
DEsignul site-ului este un pic cam prea lejer- si ma refer aici ca nu atrage prin felul in are intrii in sectiile care te intereseaza

Trebuie ceva schimbat ca sa fie mai incitant. Acum pe de alta parte informatiile la ce te intereseaza din chestiunile din site sunt foarte riguros prezentate si imi palc ca sutn veridice- sunt la obiect, insa dpmeu dv cred ca un site din acesta de esoterism trebuie sa incite ochiul cand intrii pe el, sa fie mai captivant coloristic, ca legaturi - sa fie acel ambalaj care te face sa o iei pe anumite sectiuni nu numai datorita informatiei de care ai nevoie ci si designului

That's my answer

Alexandra Iasi
Masochi
Postat pe 6 Iulie 2009 12:36
BUNA ZIUA, interesant acest toping, as dorii sa particip si eu , interesant ar fii daca a-ti putea adauga in astrograma si despre ce se va intimpla in viitorul apropiat, spre exemplu: sanatate , cariera si viata de cuplu. cu respect. Emanuela_terapeut
kudika032538
Postat pe 6 Iulie 2009 12:38
Sunt abonata la 'n' site-uri legate de horoscop, insa trebuie sa recunosc ca pe acesta nu-l cunosteam Dar incepand de azi nu-l voi mai omite! Este foarte interesant si contine multe informatii, lucru care nu poate fi decat un plus!
salerosa
Postat pe 6 Iulie 2009 12:39

Este un site complet si cel mai important ca pot intelege ce citesc,
captivante testele si articolele de karma si destin,compatibilitate si preziviziuni .
Incep ziua cu Horoscopul zilnic ,ma inspira .
Pentru cine vrea sa intre incet in tainele Astrologiei
si tot ce tine de aceasta este un site foarte bun.

Gabi Nicolaie.
gaby68
Postat pe 6 Iulie 2009 12:46
As vrea sa incep cu sloganul site-ului : "cunoaste-ti destinul", consider ca ar trebui un pic imbunatatit pt ca suna ca o reclama "slabutza" a unei emisiuni de tarot oarecare si din cate observ site-ul dvs. e destul de complex. Ar trebui ceva care sa-i convinga si pe cei care stiu deja ca orice ai face sa-ti schimbi destinul , exista ceva mai presus de destin, mai puternic care te impiedica, deoarece suntem aici cu un scop. suntem unici, nimic si nimeni nu se repeta. Trebuie doar sa ne gasim linistea si menirea, acum depinde de noi daca vrem sa descoperim totul treptat sau sa apelam si la aceasta latura cu un iz de magie :) deci, depinde de voi daca reusiti sa-i convingeti si pe cei mai sceptici sa va calce pragul
o zi buna va doresc :)
dededanutza
Postat pe 6 Iulie 2009 12:50
e dragutz situl.......si dupa qm m-am uitat asa putin cred ca o sa gasesc multe chestii interesante pe el.....
bluekiky
Postat pe 6 Iulie 2009 12:57
Meniul principal - datorita grafici si culorilor = inexistent;
Pentru usurinta navigarii in site ar fi de preferat un meniu secund (harta) in una di n lateralele nefolosite;
informatia e ok-- noutati;

succes
elenagheor
Postat pe 6 Iulie 2009 12:57
Buna! E unul din cele mai bune site-euri pe care le-am vizitat! Aici am gasit multe sfaturi si idei pe care le-am ascultat.Zilnic imi citesc horoscopul si sunt placut impresionata de veridicitatea unor afirmatii!Tineti-o tot asa!
breezybee
Postat pe 6 Iulie 2009 13:04
buna ziua la tot poporu' ! am vizitat si eu siteul AstroDestin si nu numai o data, si nu numai cu ocazia acestui concurs, si chiar am facut si o gafa, comandind 2 astrograme pe spatiul aferent mesajelor de voting/sugestii; si asta tocmai datorita faptului ca nu am gasit (mai usor) o fereastra de contact/dialog - user/administrator; in rest totul mi se pare OK si f. cuprinzator; felicitari si toate cele bune intregului colectiv !
cu ... fidelitate,
isak.RYarta
IsaKRyarta
Postat pe 6 Iulie 2009 13:08
Este un site pe cae l-am vizitat deja de mai multe ori deoarece cred ca este interesant si mult mai complet decat alte site-uri de profil; cred ca ofera multe informatii si la obiect si in feleul acesta ajuta la elucidarea unor semne de intrebare;
Marlenne
Postat pe 6 Iulie 2009 13:11
este destul de simplu site-ul , mai multe informatii ar trebui , oricum e scris pe intelesul nostru...asta e bine....ar fi bine si un forum ,
caua
Postat pe 6 Iulie 2009 13:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Castiga unul din cele 6 seturi Normaderm pentru ingrijirea tenului cu probleme 663 De la: concursKudika 23 Aprilie 2012 23:47
Concurs: Bioderma, Inventatorul tehnologiei micelare 1074 De la: alindumitru46 30 Decembrie 2009 17:58
Vrei sa iti innoiesti garderoba? Castiga vouchere de cumparaturi oferite de Zippler.ro! 563 De la: concursKudika 1 Mai 2012 19:42
Castiga 4 sedinte Olimpic Body Fit! 54 De la: concursKudika 18 Martie 2015 16:21
Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique! 372 De la: concursKudika 30 Aprilie 2012 10:16