Mai multe
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:49:57@aish |
||
|
aish Postat pe 7 Iulie 2009 22:53 |
||
|---|---|---|
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:49:57 iti raspund eu pentru ca intr-adevar exista varianta combinata si nu mai redu barbatii la doar doua categorii, nu cred ca le faci dreptate; nu mai redu oamenii in general la categorii (eu ador diversitatea care ne caracterizeaza) care sunt caracteristicile providerului si loverului nu le stabilesti tu; de fapt, oricine poate sa inteleaga ce vrea din acesti termeni. |
||
|
kitty_krieger Postat pe 7 Iulie 2009 23:03 |
||
|
@pisicuta_razboinica Mult iubitã ºi stimatã doamnã, sau bãi pisi, Nu am redus EU bãrbaþii la douã categorii, ci aceste douã categorii sunt percepute de voi femeile, ºi în ele sunt incluºi, de cãtre fiecare femeie, doar bãrbaþii acceptabili pentru un rol sau altul. Evident cã alþii, majoritatea rãmân pe dinafarã. De obicei o femeie include un bãrbat dezirabil întruna dintre cele douã categorii, care nu se suprapun deloc. Odatã catalogat un bãrbat rãmâne acolo ireversibil, în majoritatea cazurilor! De curiozitate, nu-i aºa cã eºti o zodie de pãmânt? @Nico1234 Unde oare am zis eu cã aº fi "lover"? sau "provider"? Cum mã catalogheazã o femeie sau alta, sincer nu-mi pasã. Tu se pare cã mi-ai pus deja o etichetã... În rest m-ai ghicit, am multe prietene de la þarã. Dacã nu ºtiai în România încã aproape 50% din populaþie trãieºte în mediu rural, iar dacã luãm în considerare "familia extinsã" (cãutaþi pe net cine nu ºtiþi ce e aia) aproape 75% dintre români au rude de grad 1 sau 2 la þarã. Deci suntem cu toþii þãrani. Ceea ce justificã insuficienta cunoaºtere ºi aplicare a "codului bunelor maniere" atât de des menþionat de unele dintre voi. SIC! În altã ordine de idei, niciodatã nu voi deveni 100% înger. Nimeni nu e perfect. Nici mãcar eu. |
||
|
|
||
|
inger99lasuta Postat pe 7 Iulie 2009 23:28 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:39:23Kathara Vezi ca ai citat gresit, go back. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 23:31 |
||
|
[quote name='inger99lasuta' date='2009-07-07 22:49:57] @kathara "Mai exista si varianta combinata, si asta ti-o spune cineva care a avut ambele tipuri ,,pure"." Mi e greu sã îmi imaginez un bãrbat care poate fi în acelaºi timp ºi predictibil ºi impredictibil. Eºti sigurã cã ai înþeles ambele cuvinte? (vezi www.dexonline.ro) Nici mãcar mie nu-mi iese întotdeauna...[/quote] Mi-e greu sa cred ca cineva poate fi doar intr-un fel. Predictibil/impredictibil sunt etichete date de cum te comporti in majoritatea situatiilor. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 23:34 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 23:28:16@pisicuta_razboinica .........deja,........eticheta...ti-ai scris-o cu manuta ta...sau...cu ambele.....de faci asta... in maniera ta......eleganta.....daca faci familia extinsa..si nota de plata..pe forum..... .....n-ai..nici..50% intelepciune.......ingeras.....nici macar tu....
|
||
|
nico1234 Postat pe 7 Iulie 2009 23:38 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-07-07 17:40:05De la: crosfade, la data 2009-07-07 17:33:05Trebuie sa fie foarte greu sa va duceti existenta banala si tragica de zi cu zi in care partea cea mai fericita e ca nu va dati seama. "Fericititi cei saraci cu duhul ca aceia vor mosteni pamantul" nu ? presupun ca de continuarea ascunsa la fraza asta nu stiai. Fericiti cei saraci cu duhul ca aceia vor mosteni pamantul, iar cei puternici il vor conduce :) |
||
|
Crevan_Keegan Postat pe 8 Iulie 2009 00:23 |
||
|
sa zicem ca sunt doar un observator neutru, sunt curios cam ce varste se preconizeaza in topicul asta si ce mari realizari ati avut. cat despre tema principala, ramane de dezbatut ulterior. hello 2 all
|
||
|
Crevan_Keegan Postat pe 8 Iulie 2009 00:30 |
||
Am avut timp sa citesc acest topic pana la capat in sfarsit , de fiecare data cand o parere nu e exprimata in consens , cel care o dizgratiaza trece la subtilitati mai jignitoare, baieti in special daca aveti o parere spuneti-o impartial strict si la obiectul topicului pt ca s-a depasit demult aceasta faza .Si personal cred ca el trebuie sa plateasca indiferent daca este invitat sau nu , din pacate gentlemenii au cam disparut , si asta e un fapt , si nu conteaza cine aduca bani in casa in viitor , intr- o viitoare relatie totul se imparte, bune , rele , neajunsuri , ajunsuri , totul ,si nu se mai emit teorii si teze ametitoare .Aish, dora , nobody , (in special heaven ) nu aveti cu cine , ok ?:) si brune si valita In loc sa va razboiti mai in subtil mai bine ati deveni mai buni cu cei din jurul vostru , si lasa-ti polemicile "cine sa plateasca la sfarsit si cine nu " , si daca ti place enorm de mult de ea tot platesti consumatia , chiar daca tie amica tot platesti , nu inseamna sa cataloghezi pe toate care asteapta in semn de cel putin respect pt ea ca tu barbat sa platesti consumatia drept pitipoance , face-ti diferenta , si apoi pune-ti etichete (ma refer la domni care au intrat aici la inceput ) si daca nu ati avut tangente cu useri de pe acest topic nu va comportati ca si cum i-ati cunoaste de o gramada de timp. |
||
|
blue07scorpion Postat pe 8 Iulie 2009 00:48 |
||
De la: A_n_X, la data 2009-07-07 16:29:31Oooo :)) ma papagalule ea poate a facut doar dragoste!!!! dar pt asta trebuie a real man...nu unu k tine
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 8 Iulie 2009 09:20 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-07 23:34:30[quote name='inger99lasuta' date='2009-07-07 22:49:57] Mi-e greu sa cred ca cineva poate fi doar intr-un fel. Predictibil/impredictibil sunt etichete date de cum te comporti in majoritatea situatiilor.[/quote] Vai, asta a fost haioasa rau, Kathara!.. Fata stie ca tu esti cea care SCRIE DEX-ul? Presupun ca nu Las-o sa-ti "esplice" ea cum sta treaba, ca posibiltatea ca afirmatiile tale sunt ironii (clare, directe, fara ocolisuri) nu i-a fulgerat nici o clipa creierashul? Mde, ca sa amendez (de la amendament, nu de la amenda dragutzo cum ti-oi zice, ca ti-am uitat nick-ul, baga repede capshoru' in DEX) ceea ce a spus ea, cam multe "nu-i ies intodeauna"
|
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 09:22 |
||
vai ce am ratat ieri dar e bine k m-am binedispus azi de dimineatza mare e gradina Domnului da astia toti au sarit gardu....plin de papagali...fetilii eu lu al meu ii fac statuie azi am trimis deja o masina cu nisip pt soclu!!!!
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 8 Iulie 2009 09:23 |
||
|
de pe vremuri se stia ca un barbat intotdeauna achita nota de plata.....fie 1 intalnire sau celelalte....acum v-ati emancipat si va considerati fetite cu fustite....sau papusi masculine......slava domnului ca inca mai exista barbati care stiu sa fie adevarati........nu manechine care stau cu femei doar pt bani...... daca vrei sex o poti face si fara sa iti achite cineva nota de plata nu aveti in cap decat aere expirate......uitati-va din cand in cand la termenul de expirare........ |
||
|
heaven_2906 Postat pe 8 Iulie 2009 09:27 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 09:23:20vai ce am ratat ieri dar e bine k m-am binedispus azi de dimineatza Moama, ai dreptate! Stai sa-l sun si eu pe copilu' care m-a sms-uit dimineatza dupa ce am ajuns la munca spunandu-mi ca ma iubeste si dorindu-mi o zi buna (ne despartisem de vreo juma' de ora)... stii ce i-am raspuns eu? Ca vreau sa mergem sa vedem Ice Age 3! Ma-c sa-l sun sa-i spun ceva cu adevarat dragutz. Stii, citind topicul asta imi dau seama ce norocoasa sunt. Ah, buna dimineatza!
|
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 09:30 |
||
De la: Silver_Tongue, la data 2009-07-07 19:27:08Eu sincer prefer sa platesc la primul date, dar ii dau oportunitate sa se ofere sa isi achite consumatia dar eu ii spun nu (lasa, platesc eu azi si data viitoare faci tu cinste / ori lasa, platesc eu acum dar de data viitoare fiecare isi plateste consumatia - si am discutat si despre subiectul asta si stim amandoi pe ce pagina ne aflam. Sunt de acord . Dar daca nu imi place caracterul fetei fiecare isi plateste partea. N-are nimeni nici o obligatie fata de celalalt . |
||
|
Kosmo Postat pe 8 Iulie 2009 09:38 |
||
|
e un topic inutil.............plictisitor si fiecare intelege ce vrea.........pacat de acesti barbati care nu stiu ce vor.....sau se cred prea plini de ei.....intr-o zi cineva ii va lovi asa tare ca nici nu isi vor da seama ce,cine sau cum......i-a lovit............ neata fetele............
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 8 Iulie 2009 09:39 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 23:28:16@pisicuta_razboinica "Bai pisi" sa-i spui lu'.... ma abtin mmmm, stii, chiar nu-mi place sa spun lucrurile astea in gura mare da' esti prost de-mpungi ce zodii sunt de pamant, apropo?
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 8 Iulie 2009 09:45 |
||
|
Si.... bai asta care-ti tot deschizi conturi, tare frustrat tre' sa fii in viata reala Trsit, foarte trist |
||
|
kitty_krieger Postat pe 8 Iulie 2009 09:45 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 09:30:04De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 09:23:20vai ce am ratat ieri dar e bine k m-am binedispus azi de dimineatza de miercurea trecuta ma chinui sa ajung la ice age 3 sper sa ajung intr-un final
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 8 Iulie 2009 09:53 |
||
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 09:39:14e un topic inutil.............plictisitor si fiecare intelege ce vrea.........pacat de acesti barbati care nu stiu ce vor.....sau se cred prea plini de ei.....intr-o zi cineva ii va lovi asa tare ca nici nu isi vor da seama ce,cine sau cum......i-a lovit............ Da, de aceea nici nu ma deranjez sa raspund la tema topicului... Ma amuz pe ici-pe colo de gazele din capu' unuia si a altuia... Faza cu "barbatii de barbati", mari oameni de afaceri m-a trimis pe sub birou. Nu de impresie, de ras... Bai, oi fi pierdut eu contactul cu realitatea din Romania, da' Hello!! Lume, e recesiune! Toti cei care au o afacere in momentul de fata, numai de stat pe net pe site-uri de femei cate 5 ore nu le arde Vorbeam acum o luna cu un amic care are o afacere bine stabilita, de aproape 10 ani si-mi spunea ca - tinand seama ca afacerea schioapata rau - ar schimba domeniul de activitate, dar pur si simplu nu are cu ce, in Romania NIMIC nu merge bine in momentul de fata. Nimic, in afara de afacerile amaratilor astora care se chinuie sa convinga fete pe forumuri sa se intalneasca cu ei... Cum spuneam, va invidiez, dragelor!
|
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 09:58 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 09:53:37De la: Dor_a, la data 2009-07-08 09:30:04De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 09:23:20vai ce am ratat ieri dar e bine k m-am binedispus azi de dimineatza Ma duce copilu' azi... Nea-nea-nea-nea!
|
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 10:00 |
||
cam asa e dora ,dar sa nu uitam ca sunt barbati pe care i-ai vrea sa fie langa tine,care le-ai oferi cu drag orice ,care merita .......cei de langa noi si nu numai,inca mai exista barbati care merita efrotul nostru de a -i iubi,respecta .................restul sa faca ,ce vor .............au de unde alege o femeie care sa le fie pe placul llor.............. |
||
|
heaven_2906 Postat pe 8 Iulie 2009 10:01 |
||
Auziti, tocmai ma gandeam... Deci, de acord cu teoria ratatilor, acum, noi (eu si copilu' adica,presupunand ca asta se intampla inainte de a fi impreuna in aceeasi casa), noi, zic, mergand la film, ar trebui sa ne asezam frumusel la coada SEPARAT, unu' dupa altu', sa platim fiecare biletul; dupa, sa ne mutam la coada de la floricele, la fel, tot unu' dupa altu', sa ne cumparam floricelele tot separat... si, odata ajunsa in sala sa ma giugiulesc cu el, sa-l tin de mana, sa am grija lui, sa imi impart - eventual - floricelele mele cu el, daca el le termina mai repede... |
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 10:15 |
||
nuuuuuuuuuuuu........................mai bine intr-o alta viata le platim consumatia.....ii mai luam si acasa si ii facem sclave masculine.....si apoi le dam cu sutul in dos
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 8 Iulie 2009 10:16 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:15:00Auziti, tocmai ma gandeam... Deci, de acord cu teoria ratatilor, acum, noi (eu si copilu' adica,presupunand ca asta se intampla inainte de a fi impreuna in aceeasi casa), noi, zic, mergand la film, ar trebui sa ne asezam frumusel la coada SEPARAT, unu' dupa altu', sa platim fiecare biletul; dupa, sa ne mutam la coada de la floricele, la fel, tot unu' dupa altu', sa ne cumparam floricelele tot separat... si, odata ajunsa in sala sa ma giugiulesc cu el, sa-l tin de mana, sa am grija lui, sa imi impart - eventual - floricelele mele cu el, daca el le termina mai repede... da da asa se face...noi cand merem la strand el mere sa-si ia bere ma intreaba vrei suc?? eu zic da, el zice da-mi bani
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 8 Iulie 2009 10:16 |
||
Vai, voi femeile romance... Tu esti cea care tine toti banii in casa? Amendament, femeile romance in Romania... Scuze... nu ca nu m-as considera romanca... NUMAI asta sunt! Neaosa!!
|
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 10:18 |
||
nuuuu............ii tinem la sutien
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 8 Iulie 2009 10:19 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:18:50Vai, voi femeile romance... Tu esti cea care tine toti banii in casa? pai el isi plateste berea eu ii dau bani pt sucu meu numa
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 8 Iulie 2009 10:19 |
||
| bine,hai si eu recunosc ca daca intram la supermarket dupa ceva marunt (gen floricele, suc d-astea), e fiecare cu cosul lui, eventual amandoi cu cosul meu | ||
|
kitty_krieger Postat pe 8 Iulie 2009 10:21 |
||
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:19:14 Mhm... stim, stim...
|
||
|
Dor_a Postat pe 8 Iulie 2009 10:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce.. | 23 | De la: ella_c 11 Februarie 2009 20:34 |
| Sufletul pereche -mit sau realitate? | 88 | De la: roz5blue6lila7 1 Decembrie 2010 15:36 |
| teama barbatilor de a se implica cu adevarat intr-o relatie... | 24 | De la: StrangerInAStrangeLand 10 Ianuarie 2009 16:14 |
|
|
||
| Am nevoie de o parere... | 279 | De la: Amanita 14 Ianuarie 2015 22:24 |
| cat sunt de vinovata? | 20 | De la: lumimari 5 Iulie 2009 09:04 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.