Mai multe
@greierash do you need a hug?cin' te-a suparat asa ma? |
||
|
Motanu_ Postat pe 7 Iulie 2009 19:30 |
||
|---|---|---|
|
silver ....omu care "ieri"mi-a platit consumatia............"azi"imi e barbat.................. |
||
|
heaven_2906 Postat pe 7 Iulie 2009 19:30 |
||
De la: Motanu_, la data 2009-07-07 19:19:56Ma si eu tot aici sunt ca bunica inca imi da voie sa stau la computer. Am impresia ca a adormit cu proteza in gura. si nici tu nu m-ai impresionat cu nimic si tu ar fi trebuit sa fii ala care impresioneaza caci tu te laudai ca esti mare si tare.... dar nu esti deloc...deci...
|
||
|
|
||
|
aish Postat pe 7 Iulie 2009 19:31 |
||
De la: Silver_Tongue, la data 2009-07-07 19:27:08Eu sincer prefer sa platesc la primul date, dar ii dau oportunitate sa se ofere sa isi achite consumatia dar eu ii spun nu (lasa, platesc eu azi si data viitoare faci tu cinste / ori lasa, platesc eu acum dar de data viitoare fiecare isi plateste consumatia - si am discutat si despre subiectul asta si stim amandoi pe ce pagina ne aflam. exact... deci sunt si care gandesc altfel si stiu sa-si exprime punctul de vedere |
||
|
aish Postat pe 7 Iulie 2009 19:34 |
||
|
deja m-a plictisit topicul asta si nici macar nu ma mai amuza...... bunnn..la prima intalnire sunt de acord ca fiecare sa isi achite plata(numai daca fata insista) restul intalnirilor ramane la latitudinea fiecaruia........repet:iesi cu un tip pt ca te face sa te simti bine,esti atrasa de el...etc......nu pt bani acum ca iti ia un cadou .......ramane ca si tipa sa returneze gestul....nu prea sunt de acord cu cadourile decat daca e ziua mea sau o zi speciala ......prefer florile...si asta de la 1 intalnire......imi demonstreaza daca tipul merita sau nu..... nu te uiti la bani .....(tot la 1 date) ci daca ai ce discuta cu pers .....comunicarea e de baza si bineinteles cunoasterea ........ bunn.........daca toate s-au clarificat ......sper ca nu mai generalizati...... sunt femei materialiste dar le stiti.....ca dupa 1 date cer o pereche de cercei sau parfum scump..... sunt pitzi care nu ar iesi decat cu unu care are bani si masina "marfa" sunt femei care stiu ce vor..............si prefera barabtul care le respecta ........si merita sa fie cu ele...... |
||
|
heaven_2906 Postat pe 7 Iulie 2009 19:37 |
||
De la: Motanu_, la data 2009-07-07 19:30:01@greierash wha'???????de ce sa am nevoie de o imbratisare? |
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 19:39 |
||
|
Am citit cateva post-uri pe aici . Nu am avut timp sa le citesc pe toate , dar mi-a atras atentia o chestie : - La voi un barbat adevarat = un barbat care plateste la restaurant,etc. ? Doar atat inseamna pt voi un barbat adevarat ? Asta se intelege din toate disctutiile voastre ( sau din ce am citit eu ) Daca nu e corect ce am spus o sa citesc si restul si o sa revin cu un post . Astept raspuns la intrebare PS : Daca printre voi exista "specimene" care vor DOAR cearta (drame ) nu are rost sa mai postati pt ca nu ma intereseaza opinia voastra . PS2 : Dramele sunt bune cateodata, dar nu aici si nu acum . Poate nu m-am exprimat destul de clar dar astept raspuns de la persoane care au experienta PRACTICA . Asta inseamna cu barbati adevarati nu cu orice barbat sau " catelus " cum sunt majoritatea din ziua de azi . Poate ca o sa primesc raspuns de la fiecare dar n-ar trebui sa va mintiti singure . PS3 : Nu am atacat pe nimeni si nu am luat partea nimanui .
|
||
|
Kosmo Postat pe 7 Iulie 2009 20:28 |
||
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 20:28:58Am citit cateva post-uri pe aici . Nu am avut timp sa le citesc pe toate , dar mi-a atras atentia o chestie : La voi un barbat adevarat = un barbat care plateste la restaurant,etc. ? deci n-ai inteles nimic. sau doar ce-ai vrut! |
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:31 |
||
|
Se pare ca nici tu nu ai inteles. Eu am intrebat ceva . Nu vad ca ce ai zis tu ar avea legatura cu intrebarea . Blondo .. trebuie sa zic de 2 ori ca nu am citit tot ? Sau faci parte din categoria de mai sus ? No offence dar te bati singura Cand o sa citesc tot revin cu post . Oricum ms . Daca nu postai tu nu citeam si restu . |
||
|
Kosmo Postat pe 7 Iulie 2009 20:35 |
||
12 pagini petrnu un suc hai ca va dau eu suc la naiba , dar voi ce faceti pentru el ??
|
||
|
Andy737 Postat pe 7 Iulie 2009 20:41 |
||
io stiam ca cersetorii nu au acces la internet.....everyday I learn something new! am spus asta pt ca nici macar nu ai citit ultima pagina. asa vedeai ca heaven a facut un rezumat al opiniilor noastre. daca nu-ti este suficient, ia-o de la pagina 1! si m-am bagat pt ca si eu am participat la discutie!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:42 |
||
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 20:28:58Am citit cateva post-uri pe aici . Nu am avut timp sa le citesc pe toate , dar mi-a atras atentia o chestie : Asta e ca la anunturile matrimoniale, rog aventurierii sa se abtina! |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 20:46 |
||
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:47 |
||
|
Nu credeti ca sunteti putin cam rautacioase ... chiar daca noi, barbatii, avem statut de "intruder" pe acest forum Dupa cum se pune problema ... putem sa ne traim intreaga viata fara ca noi sa intalnim femei ca voi, ori voi barbati ca noi. Si asta ma face sa gandesc ... why the "US vs. Them" mentality? |
||
|
Postat pe 7 Iulie 2009 20:53 |
||
| da' nu e niciun we vs you! ai inteles gresit! nu cred ca a fost una care sa zica o aberatie gen" ma intereseaza doar sa-mi plateasca sucu si doar asa ma f*t cu el" | ||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 20:54 |
||
|
Vad ca nu esti in stare sa dai un raspuns . Oricum nu ma intereseaza ( am spus in primul post de ce ) . E foarte bine ca inveti ceva in fiecare zi . Incepi sa evoluezi . Nu te ingrijora . Crezi ca eu o cun pe heaven si ma uit in topicu asta doar pt postul ei de pe ultima pagina ? Am citit si eu cateva si apoi am dat raspunde . Data viitoare citeste un post de mai multe ori pana il intelegi . In pare rau sa te dezamagesc dar citesc de unde vreau eu nu de unde imi zici tu . Si CITESC . De luat o poti lua tu . ps : care e faza cu cersetorii ? E din cauza imaginatiei ? Mai postez peste cateva ore sau maine . |
||
|
Kosmo Postat pe 7 Iulie 2009 21:01 |
||
| pai nu te mai pronunta daca nu ai citit toate postarile! ce-i atat de dificil de inteles? retard cumva? | ||
|
greierash_is_back Postat pe 7 Iulie 2009 21:03 |
||
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 21:01:39Vad ca nu esti in stare sa dai un raspuns . Oricum nu ma intereseaza ( am spus in primul post de ce ) . Continuarea in episodul viitor. |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 21:06 |
||
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 20:28:58Am citit cateva post-uri pe aici . Nu am avut timp sa le citesc pe toate , dar mi-a atras atentia o chestie : care SI plateste atunci cand ma invita prima oara in oras... este ceva ce tine de buna crestere evident ca nu doar asta, dar daca nu o face are o foarte mare bila neagra de la mine |
||
|
kitty_krieger Postat pe 7 Iulie 2009 21:20 |
||
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 20:35:49Se pare ca nici tu nu ai inteles. Eu am intrebat ceva . Nu vad ca ce ai zis tu ar avea legatura cu intrebarea . cum era cu cearta, dl cont deschis azi special pentru acest topic?
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 7 Iulie 2009 21:20 |
||
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 20:28:58Am citit cateva post-uri pe aici . Nu am avut timp sa le citesc pe toate , dar mi-a atras atentia o chestie : din pdv-ul meu de vedere.....(ca absolut tot ce am postat pana acum) 1. la prima intalnire...el ma invita....el plateste....pe urma fiecare isi plateste ce consuma....sau se poate cade la un acord....data asta platesc eu...data viitoare platesti tu...insa asta nu inseamna ca trebuie sa profiti de om, fie el baiat sau fata... 2. data viitoare citeste tot ce scriem ca sa fii in tema mai bine cu subiectul... 3. nimeni de aici nu cauta cearta....insa sunt cativa care merita o bataitza doar pentru ca nu stiu sa poarte o discutie constructiva....si tu ai cam merita pentru ca in loc sa-i zici la o fata "blondo" pe care n-o cunosti mai bine te-ai adresa cum trebuie, ca sa nu mai zic ca printr-un astfel de apelativ denoti o discriminare fata de fetele blonde...si sunt unele care ti-ar da clasa sper ca te-am lamurit...
|
||
|
aish Postat pe 7 Iulie 2009 21:41 |
||
|
Pentru toate femeile (eventual fetele) care au postat ºi pentru "bãrbaþii" care s-au bãgat în seamã ulterior vreau sã aduc un mic strop de luminã din imensa mea înþelepciune pentru a limpezi apele învolburate de hormoni ºi imaginaþie. 1. Femeile cautã în viaþã DOUà tipuri diferite de bãrbaþi, contrare în esenþã, de aici ºi drama în care majoritatea îºi trãiesc viaþa. Cele douã tipuri sunt denumite în "literatura de specialitate" PROVIDER ºi LOVER. Principalele calitãþi ale celor doi sunt la primul stabilitatea (ideea de a oferi stabilitate, a se citi în esenþã "bani") ºi predictibilitatea (ideea de a-l putea manipula uºor, nu-i aºa ;))), iar la al doilea principalele calitãþi sunt capacitatea de a oferi plãcere (sub diversele ei forme) ºi impredictibilitatea. Femeile în general se mãritã cu primul tip de bãrbat, iar cu al doilea tip de bãrbat fac copii. Simplificând la maxim, evident! 2. Relevant la discuþia de faþã, majoritatea femeilor de aici vorbesc ºi cautã un PROVIDER. Cineva care sã le asigure "stabilitate" lor ºi copiilor lor. Nu sunt de condamnat pentru asta. Bravo lor! Din pãcate, multe dintre ele nu cunosc celãlalt gen de bãrbaþi, care din pãcate e pe cale de dispariþie, astfel încât nu pot concepe cã existã femei pe lumea asta, care pot face ORICE pentru un bãrbat. Inclusiv sã-i plãteascã LUI consumaþia. Fiindcã primesc altceva în schimb, ceva necuantificabil (care nu se poate mãsura) în bani, ceva care se cheamã fericire. Care fericire este diferitã de "împlinire". PS: nu aºtept rãspunsuri. Oricum majoritatea dintre cei ºi cele ce au scris ar trebui sã mai punã mâna pe o carte din când în când ºi sã vadã de exemplu cã "aþi facut, aþi mers, aþi etc" se scrie fãrã cratimã. Culþilor! |
||
|
inger99lasuta Postat pe 7 Iulie 2009 22:18 |
||
|
Am uitat ceva foarte relevant. Toate prietenele mele ºtiu cã eu nu plãtesc decât dacã m-am simþit cu adevãrat bine. Nu mi e ruºine sã-i cer unei femei ultimii ei 5 lei sã i punã la o notã, cum nu mi e ruºine sã mã ridic ºi sã plec de la masã, la primul semn cã femeia din faþa mea mã confundã cu un PROVIDER, pentru ea. Lucrurile de mai sus sunt valabile la primele întâlniri, Niciodatã o prietenã (a se citi amantã) nu mi plãteºte, dacã am ajuns sã avem o relaþie. Dar asta deja este altã discuþie... |
||
|
inger99lasuta Postat pe 7 Iulie 2009 22:24 |
||
De la: keisha_on0, la data 2009-07-07 03:18:27incep acest nou topic deoarece sunt intr o situatie careia nu i gasesc rezolvare. Prietena mea cea mai buna are o relatie de vreo 2 saptamani. Tipul a facut multe pana a reusit sa fie cu ea. Ies la cafenea,la terasa,la restaurant..toate bune si frumoase pana vine nota de plata. El in prima faza spune k o plateste ,dar fata scoate totusi bani din portofel,tipul ii ia si ii da restul dupa caz. Asta s a intamplat de fiecare data cand au iesit. Prietena mea spune ca nu stie cum sa termine relatia cu el..nu poate sa i zica adevarul- ca este de bun simt ca baiatul sa plateasca si consumatia prietenei ,tinand cont ca nu s a facut abuz niciodata si nu i s a mai intamplat niciodata asta-nu este ceva care se poate remedia ,promitandu i se ca nu se va mai intampla niciodata din momentul in care ii spune ce o deranjeaza,dar nici o situatie placuta . Voi ce parere aveti??? Cum ati reactiona? mai era deschis un topic...tot ceva de genul asta...si ca sa-ti raspund....NEEEEEEEEEXXXXXXXXXTTTTTTTTTT |
||
|
monaq Postat pe 7 Iulie 2009 22:24 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:18:49Pentru toate femeile (eventual fetele) care au postat ºi pentru "bãrbaþii" care s-au bãgat în seamã ulterior vreau sã aduc un mic strop de luminã din imensa mea înþelepciune pentru a limpezi apele învolburate de hormoni ºi imaginaþie. nu stiu unde ai vazut tu "ati" scris cu cratima... in al doilea rand cred ca si barbatul cauta stabilitate...daca nu e asa...corecteaza-ma.... si la mine poate sunt si anii...insa mereu am cautat sa fiu fericita cu cel de langa mine....si nu au contat banii....sau au contat dar prea putin si ca sa-mi plateasca sucul sau altceva....in niciun caz asta |
||
|
aish Postat pe 7 Iulie 2009 22:25 |
||
| hai ma lasi....culmea vrea sa iesim la un suc si nu e in stare sa mi platesca???????????lol nu ca as avea nevoie ,ca oricum am banii mei....dar din bun simt....si mai ales ca e prima intalnire.... | ||
|
monaq Postat pe 7 Iulie 2009 22:28 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:18:49Pentru toate femeile (eventual fetele) care au postat ºi pentru "bãrbaþii" care s-au bãgat în seamã ulterior vreau sã aduc un mic strop de luminã din imensa mea înþelepciune pentru a limpezi apele învolburate de hormoni ºi imaginaþie. Mai exista si varianta combinata, si asta ti-o spune cineva care a avut ambele tipuri ,,pure". |
||
|
Kathara Postat pe 7 Iulie 2009 22:29 |
||
|
Kathara Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 16:42 ..Va raspundeti pe forumul asta de parca a-ti vorbi pe mess.... Motanu_ Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:17 ...1. Oricat de mult a-ti vrea voi sa .... Ajung douã exemple, sexist echidistante? Q.E.D. |
||
|
inger99lasuta Postat pe 7 Iulie 2009 22:39 |
||
|
@aish "in al doilea rand cred ca si barbatul cauta stabilitate...daca nu e asa...corecteaza-ma.... si la mine poate sunt si anii...insa mereu am cautat sa fiu fericita cu cel de langa mine....si nu au contat banii....sau au contat dar prea putin si ca sa-mi plateasca sucul sau altceva....in niciun caz asta" 99% dintre oameni nu ºtiu ce e fericirea, deci implicit aleargã dupã himere cãrora le lipesc etichete cu "fericire" pe spate. Trist este cã nulþi confundã, cum am mai zis deja, fericirea cu realizarea, împlinirea. Este absolut complet irelevant cine plãteºte, ce plãteºte, cât plãteºte, atât timp cât vobeºti despre fericirea adevãratã ºi nu despre împlinirea pe care þi-o dã o burta plinã cu mâncare sau bãuturã! No offense pentru imaginea creatã...Concluzionând, mã bucur cã suntem pe aceaºi lungime de undã ;) @kathara "Mai exista si varianta combinata, si asta ti-o spune cineva care a avut ambele tipuri ,,pure"." Mi e greu sã îmi imaginez un bãrbat care poate fi în acelaºi timp ºi predictibil ºi impredictibil. Eºti sigurã cã ai înþeles ambele cuvinte? (vezi www.dexonline.ro) Nici mãcar mie nu-mi iese întotdeauna... |
||
|
inger99lasuta Postat pe 7 Iulie 2009 22:49 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:24:00Am uitat ceva foarte relevant. Toate prietenele mele ºtiu cã eu nu plãtesc decât dacã m-am simþit cu adevãrat bine. Nu mi e ruºine sã-i cer unei femei ultimii ei 5 lei sã i punã la o notã, cum nu mi e ruºine sã mã ridic ºi sã plec de la masã, la primul semn cã femeia din faþa mea mã confundã cu un PROVIDER, pentru ea. ....... ..ingeru'.....unde era.......loveru'..... sa-ntelegem ca ai multe prietene....de la tara... sa nu jignesc pe nimeni acum.........citesti...te pregatesti intruna.....mai ai ingere pana la 100%........ .s'auzim de bine.......
|
||
|
nico1234 Postat pe 7 Iulie 2009 22:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED | 3 | De la: simonycik 15 Septembrie 2009 11:26 |
| profesorul de fizica-albert andrei | 37 | De la: cel_cu_barba_sura 7 Noiembrie 2010 13:58 |
| Ia-ma asa cum sunt. | 24 | De la: Arutzu28 11 August 2011 16:52 |
|
|
||
| Deci ce zice-ti de ei ?!?!?! au vre-o sansa sa concureze cu vibefm!??!?!;) | 17 | De la: blue07scorpion 6 Iulie 2009 23:37 |
| cele mai faimoase si ingenioase scuze cand refuzam o ....."noapte fierbinte" | 15 | De la: roz5bule6lila7 23 Mai 2009 14:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.