Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 13:17:21
De la: G_Bogdan, la data 2009-07-08 13:13:12
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 13:03:57iupiiiiii bogdan stie sa citeasca si vrea sa crestem mari

Esti adorabila cand iti exprimi punctul de vedere.
Va las in lumea voastra.
Sa aveti o zi buna.

asa-i k sunt adorabila?? stiu de aia plateste el un suc la tec si 2 paie cand iesim in oras...pur si simplu nu-mi poate rezista

Ai innebunit? Nu ti-e asa, pe la obraz? Astia-s toti banii de buzunar pe toata saptamana. Ce, crezi ca are parinti bancheri?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:18
De la: Dreams_Investments, la data 2009-07-08 13:09:48
Permiteti mi sa ma amestec si eu un pic in discutie.
Intr-un fel, ii dau dreptate lui Bogdan, si va voi explica de ce.

Intr-o lume in care femeile vor sa fie considerate egale cu barbatul; in care au pretentia ca s-au emancipat; considera ca daca au salariul egal sau mai mare cu al barbatului sunt superioare lui ......si pot continua asa la nesfarsit.....nu vad de ce daca isi plateste fiecare partea, ala este un coate goale sau cum vreti voi sa-i mai spuneti.
Mie unul, ceea ce sustineti voi, mi se pare materialism.
Sa facem o presupunere : relatia va merge mai departe, se vor intelege bine - atunci nu vor trebui sa puna banii la comun? sau va fi fiecare cu treaba lui? sau bani lui vor fi ai lor si banii ei doar ai ei, ptr ca asta reiese din ceea ce sustineti voi.
Stiu voi fi contestat, dar incercati macar un pic sa va ganditi la ceea ce am scris.

O viata fericita sa aveti, cu cine va doriti

iti dau dreptate 50%.........pentru ca si eu ,cand eram prietena cu sotul meu ajunsesem sa platim jumi-juma uneori !!!.....dar asta s-a intamplat putin mai tarziu,dupa ce ne-am cunoscut destul de bine,incat sa ajungem sa ne consideram o pereche........si pentru faptul ca ne iubeam iar el atunci se intretinea singur dintr-un salariu destul de mic !!!..........dar ,cred eu,ca la inceputul unei relatii,ar fi frumos si "barbateste" ca barbatul sa fie"sponsorul" ca sa zic asa........si asta nu ca o obligatie......ci ar trebui sa vina din suflet !!!!.........sunt gesturi cu care un barbat arata unei femei ca o apreciaza.......si nu ma refer numai la a plati o masa...........dar daca astea nu vin din suflet.....degeaba........ceea ce se face din obligatie nu are nici o valoare !!!...........
etta
Postat pe 8 Iulie 2009 13:20
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 13:18:56
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 13:17:21
De la: G_Bogdan, la data 2009-07-08 13:13:12
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 13:03:57iupiiiiii bogdan stie sa citeasca si vrea sa crestem mari

Esti adorabila cand iti exprimi punctul de vedere.
Va las in lumea voastra.
Sa aveti o zi buna.

asa-i k sunt adorabila?? stiu de aia plateste el un suc la tec si 2 paie cand iesim in oras...pur si simplu nu-mi poate rezista

Ai innebunit? Nu ti-e asa, pe la obraz? Astia-s toti banii de buzunar pe toata saptamana. Ce, crezi ca are parinti bancheri?

da mai dora dar dak bat asa putin din genele mele frumoase crezi k imi rezista...se sacrifik saracu
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 13:20
De la: etta, la data 2009-07-08 13:20:23

iti dau dreptate 50%.........pentru ca si eu ,cand eram prietena cu sotul meu ajunsesem sa platim jumi-juma uneori !!!.....dar asta s-a intamplat putin mai tarziu,dupa ce ne-am cunoscut destul de bine,incat sa ajungem sa ne consideram o pereche........si pentru faptul ca ne iubeam iar el atunci se intretinea singur dintr-un salariu destul de mic !!!..........dar ,cred eu,ca la inceputul unei relatii,ar fi frumos si "barbateste" ca barbatul sa fie"sponsorul" ca sa zic asa........si asta nu ca o obligatie......ci ar trebui sa vina din suflet !!!!.........sunt gesturi cu care un barbat arata unei femei ca o apreciaza.......si nu ma refer numai la a plati o masa...........dar daca astea nu vin din suflet.....degeaba........ceea ce se face din obligatie nu are nici o valoare !!!...........

Bine spus, total de inteles si acceptat, Etta
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:24
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 13:24:16

OK, nici eu nu contest asta. Dar v-ati gandit vreodata ca nu toata lumea poate castiga bine? Ca nu toata lumea isi permite sa plateasca un suc? Ca mai sunt si persoane care trebuie sa faca si munca de jos si este clar ca nu pot castiga decat un salariu minim?
Pun pariu ca nu, pentru ca altfel nu ati fi avut reactiile pe care le-ati avut.
Dreams_Investments
Postat pe 8 Iulie 2009 13:30
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 13:20:50
da mai dora dar dak bat asa putin din genele mele frumoase crezi k imi rezista...se sacrifik saracu

Poti tu sa bati din ce vrei, el e hotarat sa stea pe banii mamichii si sa citeasca la Don Quijote (impresionant, nu-i asa? DON QUIJOTE!!) pana la pensie. Asta e cel mai important lucru in viata (lui) atata timp cat exista fetitze ca cele care au deschis topicul. Respectul de sine, ganduri ca: "asta e salariul meu de acum, dar la CV-ul si experienta mea, la anul pot sa am dublu" (constiinta unei valori reale, acceptate si admirate, adica), astea sunt neimportante... Ei sunt smecheri ca "evita ca pe gaurile din asfalt" fetele care beau un suc sau merg la film pe socoteala lor. A! Ce zici?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:30
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 13:16:30
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 13:05:34
De la: G_Bogdan, la data 2009-07-08 13:02:56
Ok, nu stau sa iti explic, las timpul sa o faca, cand mai imbatranesti iti vei da seama de ceea ce vreau sa iti spun, nu vreau sa ma cert cu tine pt ca as lua-o pe urmele lui Don Quijote , desii romanul a fost foarte frumos. Ti-l recomand.

faptul ca-mi vorbesti cu condescendenta si ca nu cunosti diferenta dintre dezbatere si cearta nu face decat sa confirme ca am dreptate

PS: Dora, eu te aprob

Stiti care e faza aici?
Ca "victimele" tin cu tot dinadinsul sa se stie ce nacazuri au ele...
Sunt prea ocupati sa-si planga de mila (de preferat cu spectatori) incat nici nu-si dau seama ce inseamna a avea ghinion. Ghinion adevarat, adica.

Stiti ce e ghinion adevarat? Ceea ce nu poti prevedea sau impiedica.

Sa-ti moara partenerul de viata la mai putin de un an dupa ce v-ati casatorit.
Sa-ti ia casa foc.
Sa-ti faci masina cea noua (la care inca platesti leasing-ul) praf si asigurarea sa nu iti plateasca decat un sfert.
Sa ai un accident din care sa ramai tu fara o mana, un picior.

ASTEA sunt ghinioane. Doua din cele de sus sunt exemple reale. Li s-au intamplat unor persoane de pe acest forum. Ei bine, persoanele alea au primit lovitura, s-au uitat zapaciti in stanga si in dreapta si dupa aceea au decis ca viata e frumoasa (da, da!!), dar ca sa fie frumoasa pana la capat, trebuie sa lupte ACUM sa treaca peste ghinion. Pentru ca ALA e ghinion, nu ca ti-a mancat iubita trei'jda lei si dupa aceea te-a lasat...

Ma asteptam ca macar tu sa intelegi ce spun, chiar daca nu esti de acord din cate vad ,normal fiecare cu parerea lui, insa eu doar mi-am exprimat opinia , nu ma cert si nici nu caut motiv de cearta.( inutil, imatur,nefiresc)
Iar ca sa ajung o victima in cazul de fata ,trebuie sa fiu beat, insa eu prefer oricand o limonada decat o bere ( da stiu, nu sunt barbat daca nu beau bere )
Aici ma opresc deoarece 'biletul' nu imi permite sa merg mai departe, mai ales ca ne indreptam in directii gresite.
O zi frumoasa.
G_Bogdan
Postat pe 8 Iulie 2009 13:31
De la: Dreams_Investments, la data 2009-07-08 13:30:05

OK, nici eu nu contest asta. Dar v-ati gandit vreodata ca nu toata lumea poate castiga bine? Ca nu toata lumea isi permite sa plateasca un suc? Ca mai sunt si persoane care trebuie sa faca si munca de jos si este clar ca nu pot castiga decat un salariu minim?

chiar stiu sigur lucrul asta.....pentru ca ti-am spus in ce situatie era si sotul meu !!!!........dar eu am precizat....GESTURI.......si chiar sa nu ai bani de un suc ....sau de o singura floare.......cand tii la cineva........asta nu pot sa cred !!!..........caci in categoria GESTURI este inclusa si o singura floare !!!............care uneori ,daca e daruita cu dragoste si scilpiri in ochi ,face mai mult decat un diamant !!!!............. ..........dar eu vb prin prisma mea de vedere........o femeie care a fost cucerita cu O FLOARE !!!!............
etta
Postat pe 8 Iulie 2009 13:34

eu nu ies cu barbati prosti si nu cunosc nici un barbat destept care castiga doar minimul pe economie (sau daca o face e pe o perioada foarte scurta)
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 13:35

Pentru ca pui problema asa, clar, la obiect si cu bun simt, am sa iti raspund.

Daca el e un tip care se zbate - munceste, invata, VREA ceva de la viata - dar eu l-am intalnit in momentul in care inca lupta...
Daca e un om extraordinar, care se poarta bine, avem multe lucruri in comun.
Daca ma iubeste.

Ei bine, atunci aspectul material e subsidiar.
Dar nu-mi spune ca e asa un distrus de ma invita la o cina si NU ARE bani sa plateasca macar primele dati.
Adica pe ce exact salariu tre' sa munceasca sa nu o poata face?
Un parazit iese din discutie, nu? Tu ai zis "salariu minim' nu "nici un fel de salariu"
Pentru ca atunci cand m-a invitat, a ales si unde mergem, deci mergem unde isi poate permite el. Nu conteaza ca eu imi pot permite Royal Mirage, daca el isi permite McDonalds, acolo mancam.
Ei bine, daca vad toatea astea... NU AM NIMIC IMPOTRIVA sa il sprijin.
De ce nu?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:37
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 13:30:17

Poti tu sa bati din ce vrei, el e hotarat sa stea pe banii mamichii si sa citeasca la Don Quijote (impresionant, nu-i asa? DON QUIJOTE!!) pana la pensie. Asta e cel mai important lucru in viata (lui) atata timp cat exista fetitze ca cele care au deschis topicul. Respectul de sine, ganduri ca: "asta e salariul meu de acum, dar la CV-ul si experienta mea, la anul pot sa am dublu" (constiinta unei valori reale, acceptate si admirate, adica), astea sunt neimportante... Ei sunt smecheri ca "evita ca pe gaurile din asfalt" fetele care beau un suc sau merg la film pe socoteala lor. A! Ce zici?

zic asa: sunt impresionata pana la lacrimi ti-o jur stie sa citeasca, stie sa intre pe net, mess dak mai stie si sa dea un search pe goagle e belea il iau de barbat, ma sacrific eu sa-i platesc amaratu ala de suc....
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 13:37

Eu nu sustin sa nu faca nici un gest barbatul, mai ales daca el este cel care o invita la un suc.
Eu sustineam cauza lui Bogdan, care se referea la femeile materialiste; si acestea se vad imediat.
Dreams_Investments
Postat pe 8 Iulie 2009 13:39
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 13:37:07

Daca el e un tip care se zbate - munceste, invata, VREA ceva de la viata - dar eu l-am intalnit in momentul in care inca lupta...
Daca ma iubeste.

Dar nu-mi spune ca e asa un distrus de ma invita la o cina si NU ARE bani sa plateasca macar primele dati.
Un parazit iese din discutie, nu? Tu ai zis "salariu minim' nu "nici un fel de salariu"
Pentru ca atunci cand m-a invitat, a ales si unde mergem, deci mergem unde isi poate permite el. Nu conteaza ca eu imi pot permite Royal Mirage, daca el isi permite McDonalds, acolo mancam.
De ce nu?

chit ca te ia doar la o plimbare in parc, tot isi permite sa-ti ia o apa sa nu mori de sete... ce naiba
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 13:40
Ah, am uitat! Randul meu sa ma dau mare: Eu l-am citit pe Don Quijote in original.
Si ia uite ca nu a trebuit sa frec duda ca sa fiu in stare de performantza respectiva...
Si mai stiti ceva? M-a plictisit de-mi venea sa
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:40

Uite deja o dai in lipsa de bun simt ca sa nu zic altceva , ma cunosti cumva sa stii cu ce ma ocup ,cati bani fac pe saptamana si in ce mod? Este vre-o problema daca imi place sa citesc sau cum , ca nu inteleg unde bati.
Ai facut repde niste lagaturi, pe care nu le-ai gandit din cate se vede, dar ai spus ca decat sa nu scrii nimic mai bine o faci.
Cat de usor isi pot arata unele persoane adevarata fata.
M-am lamurit si in cazul tau draga Dora ,asa ca numai imi pierd timpul, ma duc sa o intreb pe mama daca imi da voie afara.

G_Bogdan
Postat pe 8 Iulie 2009 13:41
De la: Dreams_Investments, la data 2009-07-08 13:39:29
Eu nu sustin sa nu faca nici un gest barbatul, mai ales daca el este cel care o invita la un suc.
Eu sustineam cauza lui Bogdan, care se referea la femeile materialiste; si acestea se vad imediat.

da, dar vezi tu Bogdan era nitel pe langa pentru ca se vorbea de el sa-i plateasca ei prima oara cand o scoate in oras, nu de materialism in general

asta au inteles cei cu o obsesie pentru acest subiect
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 13:41

citeste topikul de la inceput....eram considerate materialiste pt k el ne invita la suc dar asteapta k noi sa ne achitam partea....e un mod de a spune!!!! adi u iti inviti iubita cu care esti de 2 sapt si cand vine nota faceti jumi juma...cred k bogdan sarcu nu cunoaste exact notiunea de materialista!!!
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 13:42
De la: G_Bogdan, la data 2009-07-08 13:41:20

Uite deja o dai in lipsa de bun simt ca sa nu zic altceva , ma cunosti cumva sa stii cu ce ma ocup ,cati bani fac pe saptamana si in ce mod? Este vre-o problema daca imi place sa citesc sau cum , ca nu inteleg unde bati.
Ai facut repde niste lagaturi, pe care nu le-ai gandit din cate se vede, dar ai spus ca decat sa nu scrii nimic mai bine o faci.
M-am lamurit si in cazul tau draga Dora ,asa ca numai imi pierd timpul, ma duc sa o intreb pe mama daca imi da voie afara.

sa nu uiti sa-i ceri si 10 lei pt suc....
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 13:43

N-o sustine. N-ai cum sa o sustii. Ai zis "salariu minim" nu "bani de buzunar de la mamica". Care mamica isi rupe oasele muncind...
Deci ei vor sa fie paraziti toata viata si isi iamgineaza ca sunt tari si mari ca au prostit cate o nauca d-asta care scoate portofelu' si ea tot cu bani de la mamica... Mi se face greata!
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:44
De la: G_Bogdan, la data 2009-07-08 13:41:20

Bogdan, nu-mi plac haidamacii care stau si se uita la parinti cum se spetesc iar ei se cred superiori. Ca sa fie foarte clar. Si ASTA e adevarata mea fatza. Ca sa fie clar!
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:46
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 13:40:00
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 13:37:07

Daca ma iubeste.

De ce nu?

chit ca te ia doar la o plimbare in parc, tot isi permite sa-ti ia o apa sa nu mori de sete... ce naiba

Daca ai uitat, in ziua de astazi o apa plata costa cat un suc, sau chiar mai scumpa.
Dreams_Investments
Postat pe 8 Iulie 2009 13:49
Bogdan, eu nu stiu ce faci. Nu stiu cat castigi, ai dreptate.
Nu stiu daca faci parte din cei despre care am amintit. Dar asta e parerea mea clara si de nezdruncinat.

De-a lungul vietii mi-am tocit coatele si am muncit in diferite locuri. Si mai bune, si mai rele. ai mei habar nu au ce imbrac inca de cand aveam 18 ani. De atunci nu mi-au luat o pijama (poate cadou de ziua mea).

Am ajuns unde sunt singurica.
E foarte normal sa gandesc asa. Oricine in locul meu ar gandi la fel.
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 13:58
Nu vreau sa fiu rau, dar...

@dor_a
Nici o femeie care iubeste un barbat adevarat nu/l va alinta "copilu". Expresia respectiva demonstreaza fara drept de echivoc cine conduce relatia voastra si cine ia deciziile (vezi chiar "vreau sa mergem la ice age3"). Uite o intrebare de gandit pentru tine. Cum ar fi fost sa te fi surprins el diseara, ducandu-te la Ice Age 3, fara ca tu sa o ceri explicit?

@heaven2906
"...inca mai exista barbati care merita efrotul nostru de a -i iubi,respecta..."
Daca pentru tine a iubi si a respecta presupune efort, asta nu inseamna decat ca respectivul nu merita in realitate asta. Dar de!, pentru ca baiatul PLATESTE, faci si tu un efort, nu-i asa?
inger99lasuta
Postat pe 8 Iulie 2009 14:58
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-08 14:58:32Nu vreau sa fiu rau, dar...

@dor_a
Nici o femeie care iubeste un barbat adevarat nu/l va alinta "copilu". Expresia respectiva demonstreaza fara drept de echivoc cine conduce relatia voastra si cine ia deciziile (vezi chiar "vreau sa mergem la ice age3"). Uite o intrebare de gandit pentru tine. Cum ar fi fost sa te fi surprins el diseara, ducandu-te la Ice Age 3, fara ca tu sa o ceri explicit?

E mai mic decat mine, dragutzo. Nu-l "alint" asa, pentru ca nu intelege o boaba din ce zic, asa ii spun AICI, acum. Alta data ii spun Ochi Verzi... Ia mai zi ceva si de asta. Asta de ce nu se face?
Si deciziile IMPORTANTE le luam impreuna. Cele minore, cateodata impreuna, cateodata separat.
Vreau sa mergem la Ice Age 3, pentru ca pentru mine desenele animate sunt o prioritate, pentru el nu, nu se da in vant. Deci cu dorinta asta sunt explicita. Proverbul "pana copilul nu plange... exista in mai multe limbi. Oare de ce?
Ar fi fost mai rau daca trebuia sa fiu explicita cu altele. Si acolo se vede barbatul adevarat. Tigrul. Cel care vaneaza afara, aduce prada in vizuina si - odata ajuns in viziuina, cu ai lui - toarce.
Dar nu ai tu cum sa stii asta.
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 15:09
deranjant si dezamagitor sa vezi astfel de minti si mentalitati, la o varsta mai inaintata, de asta s-a creat societatea din ziua de azi asa de slaba si decadenta.

cu tot respectul, nu am nimic personal cu voi, dar ma refer aici la fete. aveti o varsta toate, servici casa probabil si familie, si totusi stati pe forum mai mereu, in medie fiecare din voi posteaza aici intre 17-30 de posturi pe zi !! mie mi se pare un timp enorm si pierdut, adica pentru atatea posturi gaditiva ce alte lucruri mult mai importante ati putea face, lucruri care sa va ajute pe voi cu adev. si sa nu imi spuneti ca prezenta voastra pe forumul asta v-a ajutat ca nu o sa va cred niciodata, cum de fapt viata pe un forum e o viata virtuala si reflecta nemultumirea vietii actuale a persoanei in cauza. vreti sa "evadati" de toate lucrurile care va fac viata nemultumitoare si va creati o viata virtuala pe forum. si nici daca imi spuneti ca e un hobby sa postati pe forum, iar nu va cred. pentru ca asta nu e un hobby normal, de fapt nu e deloc hobby. tot scoateti in evidenta si dati la o parte pe cei ce nu au o slujba in momentul actual si tineti cont de castigul celuilalt si totusi spuneti ca nu sunteti materialiste. sau hai sa nu zicem ca sunteti materialiste, dar faptul ca aduceti in discutie ca X sau Y nu are slubja si e intretinut de parinti (oricum nu aveti de unde stii sigur si va dati cu presupusul) si ca ii dati la o parte va creeaza o imagine de pers cu minte ingusta si care face diferentiere sociala din punct de vedere material si nu pe valori adevarate. nu sunteti libere, sunteti prizoniere ale propriei minti, in esenta. va intreb: scopul vostru in viata care este? nu cred ca sa fiti platite zilnic pentru 8 ore de stoarcere de viata reprezinta un scop adevarat. intr-o relatie, in special, dar si in viata reala, banii sunt ceva optional, ei vin si trec si eventual dispar, dar fericirea odata obtinuta, si ma refer la fericirea adev., ramane in suflet. daca ar fi sa muriti in urmatoarele ore si sa stiti lucrul asta, cum va simtiti fata de viata pe care ati petrecut-o pana acum?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything. "

cate dintre voi au ajuns de cateva ori fata in fata cu moartea, sa fiti la nici un pas de moarte, si asta de mai multe ori? cand o sa realizati ca toti mor la un moment dat si ca nu va ajuta cu nimic ca ati muncit si ati facut bani sa aveti o viata cat mai luxoasa din punctul vostru de vedere? cand o sa realizati ca nu merita atata efort pentru o "fericire" temporara, cand eventual toti mor si nimic din ce realizati material nu conteaza. sper sa aveti parte de experiente de genul asta, cand sunteti la un pas de moarte, sa imi spuneti cum v-ati simtit, ce ati simtit.

si ca incheiere pentru toata lumea de aici care pune mare pret pe slujba cu cel mai mare castig:

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 15:19
Summary, please!

In afara de cliseele de la sfarsit n-am avut rabdare sa citesc mai mult...
Pana la urma are dreptate Bogdan, daca vreau sa citesc o nuvela, il citesc pe Cervantes. Sau pe altu' cu cert talent
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 15:23
@just_laura
"...io-s sefa,la moa sunt banii si cardurile si tot "
Exemplu tipic de femeie care e disperata sa detina controlul total al relatiei sale. Te ai intreabat vreodata de unde vine aceasta teama de a pierde controlul? Crezi ca doar ASTFEL il poti tine langa tine?
inger99lasuta
Postat pe 8 Iulie 2009 15:23
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 15:19:39deranjant si dezamagitor sa vezi astfel de minti si mentalitati, la o varsta mai inaintata, de asta s-a creat societatea din ziua de azi asa de slaba si decadenta.

cu tot respectul, nu am nimic personal cu voi, dar ma refer aici la fete. aveti o varsta toate, servici casa probabil si familie, si totusi stati pe forum mai mereu, in medie fiecare din voi posteaza aici intre 17-30 de posturi pe zi !! mie mi se pare un timp enorm si pierdut, adica pentru atatea posturi gaditiva ce alte lucruri mult mai importante ati putea face, lucruri care sa va ajute pe voi cu adev. si sa nu imi spuneti ca prezenta voastra pe forumul asta v-a ajutat ca nu o sa va cred niciodata, cum de fapt viata pe un forum e o viata virtuala si reflecta nemultumirea vietii actuale a persoanei in cauza. vreti sa "evadati" de toate lucrurile care va fac viata nemultumitoare si va creati o viata virtuala pe forum. si nici daca imi spuneti ca e un hobby sa postati pe forum, iar nu va cred. pentru ca asta nu e un hobby normal, de fapt nu e deloc hobby. tot scoateti in evidenta si dati la o parte pe cei ce nu au o slujba in momentul actual si tineti cont de castigul celuilalt si totusi spuneti ca nu sunteti materialiste. sau hai sa nu zicem ca sunteti materialiste, dar faptul ca aduceti in discutie ca X sau Y nu are slubja si e intretinut de parinti (oricum nu aveti de unde stii sigur si va dati cu presupusul) si ca ii dati la o parte va creeaza o imagine de pers cu minte ingusta si care face diferentiere sociala din punct de vedere material si nu pe valori adevarate. nu sunteti libere, sunteti prizoniere ale propriei minti, in esenta. va intreb: scopul vostru in viata care este? nu cred ca sa fiti platite zilnic pentru 8 ore de stoarcere de viata reprezinta un scop adevarat. intr-o relatie, in special, dar si in viata reala, banii sunt ceva optional, ei vin si trec si eventual dispar, dar fericirea odata obtinuta, si ma refer la fericirea adev., ramane in suflet. daca ar fi sa muriti in urmatoarele ore si sa stiti lucrul asta, cum va simtiti fata de viata pe care ati petrecut-o pana acum?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything. "

cate dintre voi au ajuns de cateva ori fata in fata cu moartea, sa fiti la nici un pas de moarte, si asta de mai multe ori? cand o sa realizati ca toti mor la un moment dat si ca nu va ajuta cu nimic ca ati muncit si ati facut bani sa aveti o viata cat mai luxoasa din punctul vostru de vedere? cand o sa realizati ca nu merita atata efort pentru o "fericire" temporara, cand eventual toti mor si nimic din ce realizati material nu conteaza. sper sa aveti parte de experiente de genul asta, cand sunteti la un pas de moarte, sa imi spuneti cum v-ati simtit, ce ati simtit.

si ca incheiere pentru toata lumea de aici care pune mare pret pe slujba cu cel mai mare castig:

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

in primul rand jumatate din noi postam de la servici....eu una postez de la servici pt k in clipa de fata ma plictisesc groaznik...nu-ti imagina k in mod normal nu am nik de facut...pur si simplu acum chiar nu am nik de facut e criza nu apare nik nou etc......aici nu era vb de fff multi bani, nu stiu dak ai citit topikul de la inceput...e partea a 2-a k la un mom dat sa dat in diverse initial era vb de un amarat de suc!!!! si acum spune-mi tu cand inviti o fata in oras ai pretentia sa-si plateasca sucul ala amarat care face maxim 10 lei???? dak asta inseamna sa fi materialista ( sa te astepti k individu de langa tine sa-ti plateasca sucu' nu tot timpul ci macar la inceput) inseamna k sunt o mare materialista!!!
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 15:29
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-08 15:23:47@just_laura
"...io-s sefa,la moa sunt banii si cardurile si tot "
Exemplu tipic de femeie care e disperata sa detina controlul total al relatiei sale. Te ai intreabat vreodata de unde vine aceasta teama de a pierde controlul? Crezi ca doar ASTFEL il poti tine langa tine?

calm calm nu te altera era zisa la modul ironic...de bascalie ai auzit???
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 15:30
am sumarizat act se putea de mult o problema ce se intinde mult. ar fi bine as citesti tot postul totusi cand ai timp. nu sunt doar clisee sunt intamplari general valabile. ai trecut prin asa ceva?
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 15:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O palma cu iubire :)) 104 De la: bumbu83 5 Decembrie 2010 17:20
cum pot sa scap de sentimentele pe care le mai am inca pentru fostul iubit? 16 De la: kudika032667 9 Iunie 2009 16:29
homosexualitatea 31 De la: lylee 1 August 2012 22:45
medicina 6 De la: kudika421339 28 Septembrie 2011 07:04
prietenul meu se uita la filme porno si pe mine ma refuza.... 71 De la: motanika_kiss 13 Aprilie 2013 16:53