Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

De la: AndreiD, la data 2009-07-08 10:46:11
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 09:27:07de pe vremuri se stia ca un barbat intotdeauna achita nota de plata.....fie 1 intalnire sau celelalte....acum v-ati emancipat si va considerati fetite cu fustite....sau papusi masculine......slava domnului ca inca mai exista barbati care stiu sa fie adevarati........nu manechine care stau cu femei doar pt bani......

daca vrei sex o poti face si fara sa iti achite cineva nota de plata

nu aveti in cap decat aere expirate......uitati-va din cand in cand la termenul de expirare........

Heaven, se poate avea o discutie logica cu tine?

Eu o sa iti dau urmatoarele afirmatii:
1. Pe vremuri un barbat platea nota pentru ca el castiaga banii. Femeia nu avea putere financiara. Drept care barbatul era obligat de societate sa plateasca. Perfect ok., la vrea aia.

2. Acum femeia are putere financiara. Motivul pentru care barbatul platea a disparut.

3. Ceea ce inseamna ca daca barbatul plateste in conditiile in care ea castiga la fel de muti bani (in medie ) este discriminare.

Degeaba incercati voi sa o dati cotita.
Aveti aceeasi bani, platiti si voi.

dragul meu poti avea o discutie cu mine........dar sa fie bazata pe ceva concret..........si logic ..of course
inca nu am muscat.............
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 10:48
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 09:45:59Si.... bai asta care-ti tot deschizi conturi, tare frustrat tre' sa fii in viata reala

Trsit, foarte trist

Tu chiar esti blonda nu?

De ce ii jignesti pe niste oameni pe care nu ii cunosti?

Si cat esti dispusa sa pierzi la un pariu daca se dovedeste ca nu exista nici o clona printre cei care raspund de ieri incoace?
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:48
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:38:46ok dora ............la mine situatia a fost altfel.........in primul an fiecare isi achita plata ....nu am vrut niciodata sa profit de cineva......cu toate ca tema de discutii fierbinti era ca dc nu il las sa imi plateasca..........cadouri am primit dupa 6 luni de relatie......asta ca era ziua mea......flori pot spune ca le-am acceptat de la 1 intalnire............le ador si cred ca e cel mai frumos gest care ti-l poate oferi un barbat care stie sa te aprecieze................bineinteles dupa ca am locuit impreuna totul a fost la comun...........banii la mine ..............si restul se stie......eu achitam.....etc.........
sa specific..........rasfaturile mi le face intotdeauna............
dar si acum prefer sa nu profit de el..........nu e stilul meu............chiar daca banii stau la mine.........

bunn...........

Concluzia: banii stau la tine.
Bai, realitatea e ca are un motiv chestia asta. Femeile nu cheltuie niciodata peste masura. Pot si vor sa economiseasca. Pe de alta parte, stii cand si cat pot cumpara... Nu stiu daca ma fac inteleasa...
Uite, de exemplu faza cu spa-ul... eu il impun ca "metoda de pedepsire" ... dar mi-as baga picioarele in el de spa daca as sti ca luna asta nu ne permitem...
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:49
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:46:32eu sunt f incapatanata .............si nu mi-a placut sa mi se plateasca mai ales ca intre noi a fost o relatie de prietenie............si atat
flori am primit si inca primesc,nu e saptamana sa nu mi se ofere...........sau cadouri............
dar la inceput era altfel........nu am vrut sa ma simt "datoare " si ,poate ca am gandit gresit ...dar asta mi-a fost educatia .............
imi oferise la inceput un set de lengerie intima.......si i-am zis ca asa sa nu mai faca never.........nu accept si daca as vrea asa ceva stiu sa imi cumpar si eu..............probl e ca s-a suparat asa tare ca nu a vb cu mine o sapt..............a zis ca fata ca mine nu a mai intalnit..................
probl nu e ca nu ador cadourile ............dar la inceput nu mi se parea corect...........

Stiu ce zici Lenjeria intima, tabu-ul cadourilor intre "prieteni", inainte de a fi iubiti...
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:50
am inteles dora..............eu ca pedeapsa il pun sa imi cumpere chilotei si sutien............dar cu mine de fata normal stiu ca nu ii place

si normal iti perimiti .....cumperi...........nu astepti......pana cand iti poti lua..........

dar de regula o femeie e mai strangatoare................
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 10:51
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:50:48
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:46:32eu sunt f incapatanata .............si nu mi-a placut sa mi se plateasca mai ales ca intre noi a fost o relatie de prietenie............si atat
flori am primit si inca primesc,nu e saptamana sa nu mi se ofere...........sau cadouri............
dar la inceput era altfel........nu am vrut sa ma simt "datoare " si ,poate ca am gandit gresit ...dar asta mi-a fost educatia .............
imi oferise la inceput un set de lengerie intima.......si i-am zis ca asa sa nu mai faca never.........nu accept si daca as vrea asa ceva stiu sa imi cumpar si eu..............probl e ca s-a suparat asa tare ca nu a vb cu mine o sapt..............a zis ca fata ca mine nu a mai intalnit..................
probl nu e ca nu ador cadourile ............dar la inceput nu mi se parea corect...........

Stiu ce zici Lenjeria intima, tabu-ul cadourilor intre "prieteni", inainte de a fi iubiti...

daaaaaaaaa ghinionul lui ca iubiti am devenit dupa un an si ceva
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 10:52
De la: AndreiD, la data 2009-07-08 10:48:47
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 09:45:59Si.... bai asta care-ti tot deschizi conturi, tare frustrat tre' sa fii in viata reala

Trsit, foarte trist

Tu chiar esti blonda nu?

Si cat esti dispusa sa pierzi la un pariu daca se dovedeste ca nu exista nici o clona printre cei care raspund de ieri incoace?

Ha? Asta ce mai vrea?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:52
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:51:11am inteles dora..............eu ca pedeapsa il pun sa imi cumpere chilotei si sutien............dar cu mine de fata normal stiu ca nu ii place

si normal iti perimiti .....cumperi...........nu astepti......pana cand iti poti lua..........

Exact! Aici voiam sa ajung. La faptul ca are un sens ceea ce fac femeile in Romania.
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:53
app ce treaba are culoarea parului cu topicul? deja ai jignit..............o bila neagra
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 10:53
De la: just_laura, la data 2009-07-08 10:25:10nu asa !!!
io-s sefa,la moa sunt banii si cardurile si tot

Asa tre vreau, sexy Laura!

Treaba e... cum aduce moi vorba despre cum tre' sa fie treaba... ASTA E intrebarea!
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:55
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:52:16
Ha? Asta ce mai vrea?

se simte, probabil
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 10:55

Trsit, foarte trist

Tu chiar esti blonda nu?

Ha? Asta ce mai vrea?

"Asta " vrea sa arate ca intutia feminina a unora de pe aici o da in gard rau cand pretinde ca a aflat cum niste oameni cu stiluri total diferite sunt aceeasi persoana.

Trebuie sa iti fac un desen ca sa intelegi?

AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:56
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:55:15

Treaba e... cum aduce moi vorba despre cum tre' sa fie treaba... ASTA E intrebarea!

Deci? Idei?
Sau sa o mai las asa, un timp? Cum naiba ar fi mai bine?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:58
ii spui in fata :nu dai banu la mine nu mai vezi gaurica.....sani......guritza
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 11:00
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:55:31
Ha? Asta ce mai vrea?

se simte, probabil

Poate sa va dea un moderator IP-urile....

In fine, nu mai conteaza. Discutia nu mai are rost.

Daca voi va regasiti printre cele care nu platesc si care ii exploateaza financiar pe cei de langa ele...bafta voastra.
Ei sunt de vina ca v-au invatat asa.

Discutia asta a fost foarte utila pentru mine.
Am aflat mai bine ce gandesc alea 30-40% din tipe care va seamana la gandire in problema asta si o sa am ocazia pe viitor sa le descopar si sa le evit din timp.

Si pentru asta va multumesc.

Sa fiti iubite.
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 11:06
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:55:15

pai sa inteleg ca vrei sa aveti banii la comun?
daca da, ce sa zic, ai putea sa-l intrebi in treacat ce parere are despre asta
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 11:06
dora mama,treaba trebuie sa fie tzeapana cand vrea mushchiul tau,ca doar esti sefa....si sa dureze tot cat vrei tu....si unde vrei tu si cu cine vrei tu........of la naiba,suntem privilegiate
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 11:07
De la: AndreiD, la data 2009-07-08 10:56:27

Trsit, foarte trist

Tu chiar esti blonda nu?

Ha? Asta ce mai vrea?

"Asta " vrea sa arate ca intutia feminina a unora de pe aici o da in gard rau cand pretinde ca a aflat cum niste oameni cu stiluri total diferite sunt aceeasi persoana.

Trebuie sa iti fac un desen ca sa intelegi?

wow tu te sti ma nu gluma!!! si app cum de ai ajuns u la asemenea procentaje 30 40%??? ai discutat cu 10 femei maxim sau poate doar cu una si deja tragi concluzii....tu chiar nu vezi k o dai in penibil???
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 11:09
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 11:00:05ii spui in fata :nu dai banu la mine nu mai vezi gaurica.....sani......guritza

Vezi tu puiule, e greu cu diferentzele de cultura.
Vezi ca e greu chiar si cu ai tai (citesc probleme aici cu ghiotura... si sunt din aceeasi tara).
Nu stii ce discutie a fost cu diamatul de logodna. S-a basicat ca i-am zis de el (glumeam, dealtfel, dar eu stiam ca ala e obligatoriu la catolici si il aduce "el" cand iti cere mana... Eee! Wrong! Nu la toti catolicii! E doar la catolicii occidentali) El a inteles ca ii conditionez acceptarea (desi in cultura lor, DUPA ce am acceptat, el trebuie sa imi cumpere mult mai multe bijuterii decat doar un diamant. Dar, ca si la noi, nu le au cu inelul de logodna cu diamant... Ca si la noi, le au cu verighetele care se tin pe mana dreapta intre logodna si nunta)...
Si uite asa... Tu presupui ca e ceva normal, si cand colo, o-ha! el habar nu are...
Asta, cu banii, cine stie ce sentiment de macho ar zdruncina in el... Ti-am zis, el nu a acceptat sa ma vada scotzand portofelul nici cand eram la inceput...
Daca acum, banii fiind la mine, deci eu platind... l-ar face sa se simta emasculat?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 11:10
dora, daca pui problema asa, da, s-ar putea
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 11:16
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 11:16:33dora, daca pui problema asa, da, s-ar putea

Astea sunt momentele cand mi se face dor de acasa... Cum naiba, cateodata parca mergi prin ceatza deasa... Macar acolo voi aveti "solid ground", apartineti aceluiasi loc, aveti aceeasi muzica, feluri de mancare... Nu ca inseamna mult, si nu i-am gasit nici o vina, dar intr-o zi ascultam Maria Tanase... Nici n-a clipit... Nu cred ca i-a placut cine stie ce...
Ma rog... Hai ca o dau in diverse...
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 11:21
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:51:11am inteles dora..............eu ca pedeapsa il pun sa imi cumpere chilotei si sutien............dar cu mine de fata normal stiu ca nu ii place

Ca pedeapsa... dar ce e catelusu tau ? Daca cumpara ceva , cumpara din placere nu ca il pui tu . Tot asa mai am un prieten care nu iese din casa daca nu ii da voie prietena .

Iar intr-o relatie trebuie sa existe un echilibru . Barbatul trebuie sa domine atunci cand trebuie , nu mereu .

Si nu exista nici o regula ca femeia ar fi mai strangatoare . Poate esti tu mai strangatoare si asa le consideri pe toate . Trebuie doar sa fii pregatit psihic pt suma respectiva de bani .
Kosmo
Postat pe 8 Iulie 2009 11:26
De la: AndreiD, la data 2009-07-08 11:06:18
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:55:31
Ha? Asta ce mai vrea?

se simte, probabil

Poate sa va dea un moderator IP-urile....

In fine, nu mai conteaza. Discutia nu mai are rost.

Daca voi va regasiti printre cele care nu platesc si care ii exploateaza financiar pe cei de langa ele...bafta voastra.
Ei sunt de vina ca v-au invatat asa.

Discutia asta a fost foarte utila pentru mine.
Am aflat mai bine ce gandesc alea 30-40% din tipe care va seamana la gandire in problema asta si o sa am ocazia pe viitor sa le descopar si sa le evit din timp.

Si pentru asta va multumesc.

Sa fiti iubite.

Iti dau dreptate AndreiD, dar totusi esti destul de 'generos' cu procentul de 30-40 %, din punctul meu de vedere pot spune ca 60- 70% gandesc 'bolnav' (Testat pe varste si categorii sociale un timp destul de lung pentru a ma convinge de ceea ce banuiam de la bun inceput), pe scurt: materialistele sau genul ' Sunt femeie merit TOT, altfel nu esti barbat', ....penibil.
Genul acesta de femei, pentru mine sunt ca gropile in asfalt, trebuie ocolite cat mai allegro si cu o atentie sporita, amplificata.

Probabil veti spuneti (kudicelor) ca sunt un misogin, daca eram misogin cu siguranta nu m-as mai fi aflat in postura de a avea 2 relaltii de 3 ani 'bucata', cu niste femei RARE, si cand spun RARE ma refer la femeile care inteleg si se implica cu adevarat intr-o relatie contribuind din toate punctele de vedere , nu se cred niste zeite care asteapta in fiecare zi sa fie venerate sau preamarite.
G_Bogdan
Postat pe 8 Iulie 2009 12:04
Bogdan, tu esti un baiat dragutz, dar - imi pare rau sa o spun, asa pe sleau - tot unul care nu are un serviciu... si aici...
I rest my case!
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 12:08
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 12:08:56Bogdan, tu esti un baiat dragutz, dar - imi pare rau sa o spun, asa pe sleau - tot unul care nu are un serviciu... si aici...
I rest my case!

Nu inteleg afirmatia cu ' tot unul care nu are un serviciu', ma acuzi de?
G_Bogdan
Postat pe 8 Iulie 2009 12:16
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 12:08:56Bogdan, tu esti un baiat dragutz, dar - imi pare rau sa o spun, asa pe sleau - tot unul care nu are un serviciu... si aici...
I rest my case!

i have a job baby!!!!!!!

ce zici?
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Iulie 2009 12:17
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 11:10:02
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 11:00:05ii spui in fata :nu dai banu la mine nu mai vezi gaurica.....sani......guritza

Vezi tu puiule, e greu cu diferentzele de cultura.
Vezi ca e greu chiar si cu ai tai (citesc probleme aici cu ghiotura... si sunt din aceeasi tara).
Nu stii ce discutie a fost cu diamatul de logodna. S-a basicat ca i-am zis de el (glumeam, dealtfel, dar eu stiam ca ala e obligatoriu la catolici si il aduce "el" cand iti cere mana... Eee! Wrong! Nu la toti catolicii! E doar la catolicii occidentali) El a inteles ca ii conditionez acceptarea (desi in cultura lor, DUPA ce am acceptat, el trebuie sa imi cumpere mult mai multe bijuterii decat doar un diamant. Dar, ca si la noi, nu le au cu inelul de logodna cu diamant... Ca si la noi, le au cu verighetele care se tin pe mana dreapta intre logodna si nunta)...
Si uite asa... Tu presupui ca e ceva normal, si cand colo, o-ha! el habar nu are...
Asta, cu banii, cine stie ce sentiment de macho ar zdruncina in el... Ti-am zis, el nu a acceptat sa ma vada scotzand portofelul nici cand eram la inceput...
Daca acum, banii fiind la mine, deci eu platind... l-ar face sa se simta emasculat?

din partea mea poti tine tu iubita mea toti banii,toate diamantele si sufletelul meu

io am nevoie numai de tine ca sa ma simt implinit

angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Iulie 2009 12:21
Oau, deci daca el imi plateste consumatia atunci cand ma invita EL pentru prima oara in oras, il exploatez financiar

traisca logica

Bogdan, eu am inteles ca ai sechele cu tipe materialiste, dar pe bune de nu esti total pe langa subiect
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 12:28
De la: G_Bogdan, la data 2009-07-08 12:16:35
I rest my case!

Nu inteleg afirmatia cu ' tot unul care nu are un serviciu', ma acuzi de?

orice femeie e un pic materialista pe lumea asta. cel putina una cu un gram de minte.

marea majoritate au nevoie de siguranta si cand spun asta ,nu ma refer la un martalog cu brat de fier si cap de lemn.... ca nu ai traim in vestul salbatic.

pana la casatorie o femeie vrea sa se plimbe,sa se imbrace,sa iasa din casa,sa fie in rand cu lumea. astea nu sunt mereu puse in carca barbatului,de multe ori mai au si ele serviciisi cariere. dar de multe ori mai trebuie si satisfacuta nevoia lor de-a fi rasfatate.

in schimb cele ce vor casa,familie copii ,tot dupa un barbat cu ceva stabilitate financiara sau cu o meserie buna se vor uita. foarte putine se duc sa ia cate un terchea berchea ce sta in fata blocului cu berea in mana si care oracaie " ce buna esti fa"atunci cand trece cate o tipa.

cele ce sunt adevarati sacali sau hiene ......sa le ia drecu

orice femeie adora sa fie rasfatata. noi,barbatii suntem cei ce se arunca cu capul inainte si adunam gloabe fara viitor,fara joburi,cu famili de rahat numai pentru o gaura cu par.

noi suntem cei ce se arunca cu ochii inchisi in "mlastina"

noi suntemmartalogi...cei ce pun botul,cei ce se bazeaza pe marimea portofelului deoarece marimea "creierului" e inferioara standadelor europene .

sincer nu condamn nici hienele ce lasa pe unii in chiloti dupa ce le mananca avera......nu ele sunt de vina cu prostia noastra...slabiciunea noastra.
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Iulie 2009 12:35
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 12:28:16Oau, deci daca el imi plateste consumatia atunci cand ma invita EL pentru prima oara in oras, il exploatez financiar

traisca logica

Bogdan, eu am inteles ca ai sechele cu tipe materialiste, dar pe bune de nu esti total pe langa subiect

e si el mic
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 8 Iulie 2009 12:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia in societate 28 De la: geo_xx 1 Decembrie 2009 11:14
Una dintre sursele problemelor 18 De la: Kidutsa 1 August 2010 14:54
RE: Buna... 6 De la: cristiana_cris 13 August 2009 14:43
Barbatul balanta-femeia varsator 14 De la: manumarius 13 Mai 2010 17:41
Buna ziua 2 De la: kudika_974578 5 Octombrie 2014 18:19