Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

dora
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 10:22
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:18:50Vai, voi femeile romance... Tu esti cea care tine toti banii in casa?

pai na, daca el tine casa, ca nu munceste, e greu
kitty_krieger
pisicutza pot spune cand merg la cumparaturi platesc io.....................acum ca banii stau laolalta e alta mancare ............dar totul ce se cumpara ,eu platesc
heaven_2906
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 18:28:05
De la: Motanu_, la data 2009-07-07 18:17:12Bine, ca si concluzie:

1. Oricat de mult a-ti vrea voi sa vi se faca tot timpul cinste la intalniri, astfel de comportament o sa-l primiti doar din partea unor barbati slabi care nu va ofera o mostenire genetica prea solida pentru progeniturile voastre.

2. Intr-o relatie (si mai ales la inceputul ei) se ofera 50 -50 din partea partenerilor. Ganditiva ca e si spre binele vostru (al femeilor). Apoi ajungeti in pat cu el pentru ca va simtiti datoare, iar barbatii ajung sa va considera curve si tot noi suntem de vina.

3. Oricat a-ti zice ca nu mai avem argumente, stiti bine ca oricum de noi depinde cat de satisfacute ve-ti fi la sfarsitul intalnirii (presimt ca la asta or sa se atace multe)

4. Habar nu am cu ce va ocupati si de ce postati aici, habar nu aveti cu ce ma ocup si de ce postez aici, habar nu avem nici unu' din noi cati bani castiga celilalti, ce stim sigur e ca nu despre asta era discutia aici si ca s-a ajuns la asta din lipsa de imaginatie de a gasi argumente solide.

5. Nu am vazut nici una mai tupeista pe aici care sa accepte sa-i demonstrez de ce ar trebui ca voi sa-mi faceti cinste si nu invers (deci numa' gura e de voi :P )

6. Ma duc sa ma mai uit la un episod din "Familia Bundy"

1. Toate tratatele de psihologie si antropologie te contrazic
2. Eu nu ma culc cu nimeni pentru ca ma simt datoare, ci din cu totul alte motive (care nu-s treaba ta); si nu, nu ma simt datoare ca mi-a facut cinste cu prima cina, mi se pare normal
3. de ce, acum esti de unu; singur la intalnire? nu mai vrei 50-50?
4. de acord
5. eu m-am autoinvitat la tine acasa, sa inteleg ca nu te tine si e numai gura de tine?
6. vezi sa iei lectii

Daca vrei sa discutam din punct de evdere stiintific, hai sa o face.
Precizeaza "toate" tratatele alea de psihologie si antropologie si care parte anume din ele certifica ce ai zis tu.

A, si nu ai inteles ironia cu Familia Bundy...
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:24
nu asa !!!
io-s sefa,la moa sunt banii si cardurile si tot
matracucu
Postat pe 8 Iulie 2009 10:25
De la: just_laura, la data 2009-07-08 10:25:10nu asa !!!
io-s sefa,la moa sunt banii si cardurile si tot

numa femei periculoase pe aici

laura
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 10:25
De la: rahella, la data 2009-07-07 18:30:41
De la: Alexuu, la data 2009-07-07 18:28:50Si pana la urma voua ce va place ?

Un baiat , cu care faceti ce vreti , sau un barbat adevarat ?

ghinionul tau..nu ai sa afli niciodata

Daca ai stii tu cat de rau ii pare, ti s-ar rupe inima de el saracutul....
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:26
acuma pe bune, aveam cu fostul o intelegere tacita: cand faceam cumparaturi, faceam si pentru el, iar cand ieseam in oras sau doar comandam de mancare, platea mereu el
kitty_krieger
De la: AndreiD, la data 2009-07-08 10:24:26

1. Oricat de mult a-ti vrea voi sa vi se faca tot timpul cinste la intalniri, astfel de comportament o sa-l primiti doar din partea unor barbati slabi care nu va ofera o mostenire genetica prea solida pentru progeniturile voastre.

2. Intr-o relatie (si mai ales la inceputul ei) se ofera 50 -50 din partea partenerilor. Ganditiva ca e si spre binele vostru (al femeilor). Apoi ajungeti in pat cu el pentru ca va simtiti datoare, iar barbatii ajung sa va considera curve si tot noi suntem de vina.

3. Oricat a-ti zice ca nu mai avem argumente, stiti bine ca oricum de noi depinde cat de satisfacute ve-ti fi la sfarsitul intalnirii (presimt ca la asta or sa se atace multe)

4. Habar nu am cu ce va ocupati si de ce postati aici, habar nu aveti cu ce ma ocup si de ce postez aici, habar nu avem nici unu' din noi cati bani castiga celilalti, ce stim sigur e ca nu despre asta era discutia aici si ca s-a ajuns la asta din lipsa de imaginatie de a gasi argumente solide.

5. Nu am vazut nici una mai tupeista pe aici care sa accepte sa-i demonstrez de ce ar trebui ca voi sa-mi faceti cinste si nu invers (deci numa' gura e de voi :P )

2. Eu nu ma culc cu nimeni pentru ca ma simt datoare, ci din cu totul alte motive (care nu-s treaba ta); si nu, nu ma simt datoare ca mi-a facut cinste cu prima cina, mi se pare normal
4. de acord
5. eu m-am autoinvitat la tine acasa, sa inteleg ca nu te tine si e numai gura de tine?
6. vezi sa iei lectii

Precizeaza "toate" tratatele alea de psihologie si antropologie si care parte anume din ele certifica ce ai zis tu.

recunosti ca esti motanul?
heaven_2906
bine Motanu', aaa, asta Andrei
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 10:27
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 18:31:43
De la: Alexuu, la data 2009-07-07 18:28:50Si pana la urma voua ce va place ?

Un baiat , cu care faceti ce vreti , sau un barbat adevarat ?

probabil barbat adevarat pentru tine e ala care injura si eventual mai si altoieste femeia sa stie cine-i stapanul

Te inseli.
AndreiD
De la: AndreiD, la data 2009-07-08 10:24:26

4. de acord
6. vezi sa iei lectii

esti slab ma esti slab...stai jos ai nota 2 pt azi!!!
bruneagra25
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:26:42

si e si Alexuu
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 10:28
La noi e un pic diferit. El plateste tot in casa (exceptand chiria, asa a fost din momentul in care am inceput sa iesim impreuna). Toate cumparaturile cand iesim impreuna la cumparaturi (de cele mai multe ori, pentru ca v-am spus, cum gatim pe rand, fiecare are altceva de pus in carutz). Daca iesim, el plateste. Cand ma botosheste, il pun sa ma trimita la spa (numai asa vad eu spa sau salon platit de el ). In rest, daca ies singura la cumparaturi (rarutz), atunci folosesc banii mei. La fel, daca merg singurica (nesuparata de el in prealabil, adica) la salon. Nu avem "bani la comun", adica nu tin eu toti banii, cum se procedeaza acasa... Cum facea mama, de exemplu.
Cum suntem la inceput, nu avem inca economii, deci nici cont comun inca. Fiecare are propriul cont.
Deci, eu habar nu am cati bani are el "in buzunar". Ceea ce stiu e ca nu mi-a zis niciodata "nu" - 'nafara de mersul la cosmetica - cica eu sunt frumoasa natural (ete, partz! )
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:31
De la: just_laura, la data 2009-07-08 10:22:05dora

Laura Ce gropitza dragutza ai... Mai dragutza ca a mea....
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:32
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:28:08
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:26:42

si e si Alexuu

Fetelooor! Lasati-l pe rablagit in pace, am nevoie de idei aici!
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:32
ce rasfatata esti Dora
cum stai cu statuia?

glumesc, asta-i apropo de mascota de p-aici
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 10:33
De la: heaven_2906, la data 2009-07-07 19:37:28deja m-a plictisit topicul asta si nici macar nu ma mai amuza......
bunnn..la prima intalnire sunt de acord ca fiecare sa isi achite plata(numai daca fata insista)
restul intalnirilor ramane la latitudinea fiecaruia........repet:iesi cu un tip pt ca te face sa te simti bine,esti atrasa de el...etc......nu pt bani
acum ca iti ia un cadou .......ramane ca si tipa sa returneze gestul....nu prea sunt de acord cu cadourile decat daca e ziua mea sau o zi speciala ......prefer florile...si asta de la 1 intalnire......imi demonstreaza daca tipul merita sau nu.....
nu te uiti la bani .....(tot la 1 date) ci daca ai ce discuta cu pers .....comunicarea e de baza si bineinteles cunoasterea ........
bunn.........daca toate s-au clarificat ......sper ca nu mai generalizati......
sunt femei materialiste dar le stiti.....ca dupa 1 date cer o pereche de cercei sau parfum scump.....
sunt pitzi care nu ar iesi decat cu unu care are bani si masina "marfa"
sunt femei care stiu ce vor..............si prefera barabtul care le respecta ........si merita sa fie cu ele......

Poate asa iti vei da si tu seama ca de fapt intentia nu era sa te amuze si acum o sa sa putem sa vorbim serios, fara generalizari aiurea si atacuri diverse.
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:34
A, cand am zis "exceptand chiria" ma refeream la faptul ca nu imi platea chiria cand eram doar iubiti, dar platea restul...
Ideea e ca... e diferit decat in Romania... Credeti ca e ok?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:35
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:35:22A, cand am zis "exceptand chiria" ma refeream la faptul ca nu imi platea chiria cand eram doar iubiti, dar platea restul...

daca voua va e bine asa , de ce sa nu fie ok?

PS: nici eu nu eram in Ro pe vremea aia
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 10:36
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:33:43ce rasfatata esti Dora
cum stai cu statuia?

Tie iti convine sa zici asta da' ia sa auzi: What "manicure" ?? Again?? (asa numeste el toate "mofturile" noastre, ale femeilor, "manicure" ... Adica io-mi fac "manicure" la fatza )...
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:37
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-07 22:18:49Pentru toate femeile (eventual fetele) care au postat ºi pentru "bãrbaþii" care s-au bãgat în seamã ulterior vreau sã aduc un mic strop de luminã din imensa mea înþelepciune pentru a limpezi apele învolburate de hormoni ºi imaginaþie.

1. Femeile cautã în viaþã DOUà tipuri diferite de bãrbaþi, contrare în esenþã, de aici ºi drama în care majoritatea îºi trãiesc viaþa. Cele douã tipuri sunt denumite în "literatura de specialitate" PROVIDER ºi LOVER. Principalele calitãþi ale celor doi sunt la primul stabilitatea (ideea de a oferi stabilitate, a se citi în esenþã "bani") ºi predictibilitatea (ideea de a-l putea manipula uºor, nu-i aºa ;))), iar la al doilea principalele calitãþi sunt capacitatea de a oferi plãcere (sub diversele ei forme) ºi impredictibilitatea. Femeile în general se mãritã cu primul tip de bãrbat, iar cu al doilea tip de bãrbat fac copii. Simplificând la maxim, evident!

2. Relevant la discuþia de faþã, majoritatea femeilor de aici vorbesc ºi cautã un PROVIDER. Cineva care sã le asigure "stabilitate" lor ºi copiilor lor. Nu sunt de condamnat pentru asta. Bravo lor! Din pãcate, multe dintre ele nu cunosc celãlalt gen de bãrbaþi, care din pãcate e pe cale de dispariþie, astfel încât nu pot concepe cã existã femei pe lumea asta, care pot face ORICE pentru un bãrbat. Inclusiv sã-i plãteascã LUI consumaþia. Fiindcã primesc altceva în schimb, ceva necuantificabil (care nu se poate mãsura) în bani, ceva care se cheamã fericire. Care fericire este diferitã de "împlinire".

PS: nu aºtept rãspunsuri. Oricum majoritatea dintre cei ºi cele ce au scris ar trebui sã mai punã mâna pe o carte din când în când ºi sã vadã de exemplu cã "aþi facut, aþi mers, aþi etc" se scrie fãrã cratimã. Culþilor!

Bravo ma! In fine un raspuns ca la carte.
Daca nici cu tine nu o sa fie de acord...chiar nu mai are rost.
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:38
ok dora ............la mine situatia a fost altfel.........in primul an fiecare isi achita plata ....nu am vrut niciodata sa profit de cineva......cu toate ca tema de discutii fierbinti era ca dc nu il las sa imi plateasca..........cadouri am primit dupa 6 luni de relatie......asta ca era ziua mea......flori pot spune ca le-am acceptat de la 1 intalnire............le ador si cred ca e cel mai frumos gest care ti-l poate oferi un barbat care stie sa te aprecieze................bineinteles dupa ca am locuit impreuna totul a fost la comun...........banii la mine ..............si restul se stie......eu achitam.....etc.........
sa specific..........rasfaturile mi le face intotdeauna............
dar si acum prefer sa nu profit de el..........nu e stilul meu............chiar daca banii stau la mine.........

bunn...........
heaven_2906
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:36:56
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:35:22A, cand am zis "exceptand chiria" ma refeream la faptul ca nu imi platea chiria cand eram doar iubiti, dar platea restul...

daca voua va e bine asa , de ce sa nu fie ok?

Pentru ca nu stii niciodata cat sa sa ceri, cand sa ceri, daca mai e, daca intreci limita... E ca in restaurantele alea idioate in care nu apare pretul mancarii... Intelegi? Esti oarba.
Dor_a
daca e o relatie de cateva saptamanii ar trebui ca tipul sa plateasca nota ...dar daca relatia evoluiaza si amandoi cad de acord sa plateasca e ok...asta tine de fiecare ...
roz5blue6lila7
Postat pe 8 Iulie 2009 10:39
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:37:20
cum stai cu statuia?

Tie iti convine sa zici asta da' ia sa auzi: What "manicure" ?? Again?? (asa numeste el toate "mofturile" noastre, ale femeilor, "manicure" ... Adica io-mi fac "manicure" la fatza )...

eh, nimeni nu-i perfect
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 10:39
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 10:38:46ok dora ............la mine situatia a fost altfel.........in primul an fiecare isi achita plata ....nu am vrut niciodata sa profit de cineva......cu toate ca tema de discutii fierbinti era ca dc nu il las sa imi plateasca..........cadouri am primit dupa 6 luni de relatie......asta ca era ziua mea......flori pot spune ca le-am acceptat de la 1 intalnire............le ador si cred ca e cel mai frumos gest care ti-l poate oferi un barbat care stie sa te aprecieze................bineinteles dupa ca am locuit impreuna totul a fost la comun...........banii la mine ..............si restul se stie......eu achitam.....etc.........
sa specific..........rasfaturile mi le face intotdeauna............
dar si acum prefer sa nu profit de el..........nu e stilul meu............chiar daca banii stau la mine.........

bunn...........

Ei, ca tot suntem la confesiuni, am sa iti spun ca al meu nu mi-a luat flori la inceput DELOC. Nici macar de ziua mea
Pe de alta parte, nu m-a lasat nici macar o data sa scot banii sa platesc cand eram cu el. Indiferent ce cumparam. Sosete, pantofi, cola, servetzele. Nu ma lasa, deci ar fi fost culmea sa insist ca surda pe mormant...
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:42
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:39:16
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 10:37:20
cum stai cu statuia?

eh, nimeni nu-i perfect

E tanar, intelegi (foarte)... Nu inteleg optica de babalac... Cand i-am zis ca oricum pot sa-mi fac ce "manicure" vrea muschiu meu ("manicure" cu botox, daca vrea muschiu' meu) pe banii mei, mi-a zis ca "why do you make it about money?"... Da' despre ce sa o fac?
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 10:45
De la: heaven_2906, la data 2009-07-08 09:27:07de pe vremuri se stia ca un barbat intotdeauna achita nota de plata.....fie 1 intalnire sau celelalte....acum v-ati emancipat si va considerati fetite cu fustite....sau papusi masculine......slava domnului ca inca mai exista barbati care stiu sa fie adevarati........nu manechine care stau cu femei doar pt bani......

daca vrei sex o poti face si fara sa iti achite cineva nota de plata

nu aveti in cap decat aere expirate......uitati-va din cand in cand la termenul de expirare........

Heaven, se poate avea o discutie logica cu tine?

Eu o sa iti dau urmatoarele afirmatii:
1. Pe vremuri un barbat platea nota pentru ca el castiaga banii. Femeia nu avea putere financiara. Drept care barbatul era obligat de societate sa plateasca. Perfect ok., la vrea aia.

2. Acum femeia are putere financiara. Motivul pentru care barbatul platea a disparut.

3. Ceea ce inseamna ca daca barbatul plateste in conditiile in care ea castiga la fel de muti bani (in medie ) este discriminare.

Degeaba incercati voi sa o dati cotita.
Aveti aceeasi bani, platiti si voi.
AndreiD
Postat pe 8 Iulie 2009 10:46
eu sunt f incapatanata .............si nu mi-a placut sa mi se plateasca mai ales ca intre noi a fost o relatie de prietenie............si atat
flori am primit si inca primesc,nu e saptamana sa nu mi se ofere...........sau cadouri............
dar la inceput era altfel........nu am vrut sa ma simt "datoare " si ,poate ca am gandit gresit ...dar asta mi-a fost educatia .............
imi oferise la inceput un set de lengerie intima.......si i-am zis ca asa sa nu mai faca never.........nu accept si daca as vrea asa ceva stiu sa imi cumpar si eu..............probl e ca s-a suparat asa tare ca nu a vb cu mine o sapt..............a zis ca fata ca mine nu a mai intalnit..................
probl nu e ca nu ador cadourile ............dar la inceput nu mi se parea corect...........
heaven_2906
Postat pe 8 Iulie 2009 10:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
putin ajutor... 3 De la: kudika_986227 18 Iulie 2015 11:39
Fetelor, voi ce parere aveti? 17 De la: oana84onutza 27 Noiembrie 2009 19:31
cum se naste... 53 De la: joni_1 7 August 2009 08:27
Topic pentru pupaciosi :) 2593 De la: Pudika_revine 13 Septembrie 2011 17:49
prejudecati 42 De la: dancer 11 Ianuarie 2009 17:25