Mai multe
| mah si doar am zis ca nuuu, nu o sa ma iau de nimeni pe forumul asta. | ||
|
Crevan_Keegan Postat pe 8 Iulie 2009 22:17 |
||
|---|---|---|
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 22:17:06mah si doar am zis ca nuuu, nu o sa ma iau de nimeni pe forumul asta. vezi....nu stii sa te tii de promisiuni.....iei nana crev....
|
||
|
aish Postat pe 8 Iulie 2009 22:39 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 12:44:12De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-08 12:41:31De la: keisha_on0, la data 2009-07-07 03:18:27incep acest nou topic deoarece sunt intr o situatie careia nu i gasesc rezolvare. Prietena mea cea mai buna are o relatie de vreo 2 saptamani. Tipul a facut multe pana a reusit sa fie cu ea. Ies la cafenea,la terasa,la restaurant..toate bune si frumoase pana vine nota de plata. El in prima faza spune k o plateste ,dar fata scoate totusi bani din portofel,tipul ii ia si ii da restul dupa caz. Asta s a intamplat de fiecare data cand au iesit. Prietena mea spune ca nu stie cum sa termine relatia cu el..nu poate sa i zica adevarul- ca este de bun simt ca baiatul sa plateasca si consumatia prietenei ,tinand cont ca nu s a facut abuz niciodata si nu i s a mai intamplat niciodata asta-nu este ceva care se poate remedia ,promitandu i se ca nu se va mai intampla niciodata din momentul in care ii spune ce o deranjeaza,dar nici o situatie placuta . Voi ce parere aveti??? Cum ati reactiona? ......stii.......bruno......... ..mai adineauri....vorbeai de barbatii de pe forum......... ........sa-ti fie........rusine........... o saptamana..............
|
||
|
|
||
|
nico1234 Postat pe 8 Iulie 2009 23:03 |
||
|
nico........... dar de ce............ scrii ................asa ca.................. nu se intelege............. nimic............... |
||
|
kitty_krieger Postat pe 8 Iulie 2009 23:05 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 23:05:25nico........... dar de ce............ scrii ................asa
|
||
|
aish Postat pe 8 Iulie 2009 23:14 |
||
De la: nico1234, la data 2009-07-08 23:03:29De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 12:44:12De la: micnegrusiurat4, la data 2009-07-08 12:41:31De la: keisha_on0, la data 2009-07-07 03:18:27incep acest nou topic deoarece sunt intr o situatie careia nu i gasesc rezolvare. Prietena mea cea mai buna are o relatie de vreo 2 saptamani. Tipul a facut multe pana a reusit sa fie cu ea. Ies la cafenea,la terasa,la restaurant..toate bune si frumoase pana vine nota de plata. El in prima faza spune k o plateste ,dar fata scoate totusi bani din portofel,tipul ii ia si ii da restul dupa caz. Asta s a intamplat de fiecare data cand au iesit. Prietena mea spune ca nu stie cum sa termine relatia cu el..nu poate sa i zica adevarul- ca este de bun simt ca baiatul sa plateasca si consumatia prietenei ,tinand cont ca nu s a facut abuz niciodata si nu i s a mai intamplat niciodata asta-nu este ceva care se poate remedia ,promitandu i se ca nu se va mai intampla niciodata din momentul in care ii spune ce o deranjeaza,dar nici o situatie placuta . Voi ce parere aveti??? Cum ati reactiona?
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 8 Iulie 2009 23:37 |
||
sti nico....habar nu am la ce te referi.....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 9 Iulie 2009 08:22 |
||
| atata sa aberat pe acest subiect k ma doare mintea!!!! majoritatea dintre voi ati inceput cu aberatii de genu: casnicie, trai in 2, ce face ea dak il iubeste etc....alooooo gara e vb de 2 sapt nu de o viata!!!! s-a mai trezit un dastept tare care mai e si gospodar tare si isi da cu parerea despre noi.....draga tare as vrea sa te vad pe tine mergand la servici 8 ore, facand o scoala, intretinand o casa ( gatit,calcat, spalat, curat, platit cheltuieli etc.) si seara sa mai ai chef sa faci si dragoste cu o ea in cazul tau!!!! atunci sa vi sa-mi spui cat esti de gospodar!!! deci lasati-o mai moale cu aberatiile!!! nu era vb de iubire, casatorie sau altceva era vb de un rahat de suc la primele intalniri!!!!! si dak faceti pe voi pt 20 de lei cam cat ar costa sucu la primele 2 intalniri inseamna k sunteti mai avari decat toti avarii la un loc!!!! nu era vb de ce face o ea pt un el dupa "n" intalniri dupa ce apar sentimente etc!!!!! dar se pare k voi nu sitit k o femeie pt inceput se indragosteste cu urechile iar un barbat cu ochii!!!! dar va las dragi "BARBATI" in prostia voastra cu aberatiile voastre si le plang de mila femeilor de langa voi pe care nu dati 2 bani si care se pare k nu merita nici macar sa-i platiti un suc!!!!!! | ||
|
bruneagra25 Postat pe 9 Iulie 2009 08:38 |
||
|
Doara intr-adevar ai dreptate! Nu exista egalitate intre sexe , doar feministele frustrate vor asta. Barbatul este barbat, dar intr-adevar la primele 2-3-4 intalniri palteste. Atat |
||
|
Postat pe 9 Iulie 2009 09:33 |
||
Ia-ia, va rog! Acu' vine stranepotu' cel SCUMP a lu' tata Freud sa va analizeze... Ah, scuze! El e insusi Freud. Saptamana asta. Saptamana trecuta pesemne era Zana Maselutza... Ups, nu, ca aia da bani. Hansel si Gretel, more like it... Aia se bucurau de mancare pe gratis, parca...
|
||
|
Dor_a Postat pe 9 Iulie 2009 09:41 |
||
|
eu, daca la prima intalnire insist sa-mi platesc consumatia, e semn foarte prost pentru respectivul si sunt sigura ca nu sunt singura
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 9 Iulie 2009 09:45 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-09 09:45:57eu, daca la prima intalnire insist sa-mi platesc consumatia, e semn foarte prost pentru respectivul E semn bun pentru respectivul, jack pot, te face de bani mai incolo. |
||
|
Motanu_ Postat pe 9 Iulie 2009 10:03 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 08:38:07atata sa aberat pe acest subiect k ma doare mintea!!!! majoritatea dintre voi ati inceput cu aberatii de genu: casnicie, trai in 2, ce face ea dak il iubeste etc....alooooo gara e vb de 2 sapt nu de o viata!!!! s-a mai trezit un dastept tare care mai e si gospodar tare si isi da cu parerea despre noi.....draga tare as vrea sa te vad pe tine mergand la servici 8 ore, facand o scoala, intretinand o casa ( gatit,calcat, spalat, curat, platit cheltuieli etc.) si seara sa mai ai chef sa faci si dragoste cu o ea in cazul tau!!!! atunci sa vi sa-mi spui cat esti de gospodar!!! deci lasati-o mai moale cu aberatiile!!! nu era vb de iubire, casatorie sau altceva era vb de un rahat de suc la primele intalniri!!!!! si dak faceti pe voi pt 20 de lei cam cat ar costa sucu la primele 2 intalniri inseamna k sunteti mai avari decat toti avarii la un loc!!!! nu era vb de ce face o ea pt un el dupa "n" intalniri dupa ce apar sentimente etc!!!!! dar se pare k voi nu sitit k o femeie pt inceput se indragosteste cu urechile iar un barbat cu ochii!!!! dar va las dragi "BARBATI" in prostia voastra cu aberatiile voastre si le plang de mila femeilor de langa voi pe care nu dati 2 bani si care se pare k nu merita nici macar sa-i platiti un suc!!!!!! ptr ca tot ai fost asa vehementa, am si eu o intrebare , ca sa ma lamuresc: sa zicem ca te invit la o plimbare in parc ( s-a inteles , da, o plimbare ) si intre timp ti se face sete; si ne asezam la o terasa si-si ia fiecare ce vrea. cine atrebuie sa plateasca in cazul asta? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Iulie 2009 10:05 |
||
De la: vas25, la data 2009-07-09 10:05:10De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 08:38:07atata sa aberat pe acest subiect k ma doare mintea!!!! majoritatea dintre voi ati inceput cu aberatii de genu: casnicie, trai in 2, ce face ea dak il iubeste etc....alooooo gara e vb de 2 sapt nu de o viata!!!! s-a mai trezit un dastept tare care mai e si gospodar tare si isi da cu parerea despre noi.....draga tare as vrea sa te vad pe tine mergand la servici 8 ore, facand o scoala, intretinand o casa ( gatit,calcat, spalat, curat, platit cheltuieli etc.) si seara sa mai ai chef sa faci si dragoste cu o ea in cazul tau!!!! atunci sa vi sa-mi spui cat esti de gospodar!!! deci lasati-o mai moale cu aberatiile!!! nu era vb de iubire, casatorie sau altceva era vb de un rahat de suc la primele intalniri!!!!! si dak faceti pe voi pt 20 de lei cam cat ar costa sucu la primele 2 intalniri inseamna k sunteti mai avari decat toti avarii la un loc!!!! nu era vb de ce face o ea pt un el dupa "n" intalniri dupa ce apar sentimente etc!!!!! dar se pare k voi nu sitit k o femeie pt inceput se indragosteste cu urechile iar un barbat cu ochii!!!! dar va las dragi "BARBATI" in prostia voastra cu aberatiile voastre si le plang de mila femeilor de langa voi pe care nu dati 2 bani si care se pare k nu merita nici macar sa-i platiti un suc!!!!!! e altceva....ma inviti la o plimbare mi se face sete e prb mea imi platesc ce consum....lamurit??
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 9 Iulie 2009 10:08 |
||
lamurit deci numa' daca te invit la suc trebuie sa platesc eu ! ce zici, iesi la o plimbare in parc? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Iulie 2009 10:11 |
||
De la: vas25, la data 2009-07-09 10:11:40 iesim da esti cam departe....
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 9 Iulie 2009 10:39 |
||
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-08 14:58:32Nu vreau sa fiu rau, dar... fa-te ca dispari......sau du-te unde a dus mutu iapa..........deja nu mai imi bat capul cu impertinenti ca tine......am dat exemple....am lamurit ....ori esti batut in cap ....ori prost.... hai sa fie o zi buna pt tine.............. |
||
|
heaven_2906 Postat pe 9 Iulie 2009 11:47 |
||
De la: aish, la data 2009-07-08 22:39:21De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 22:17:06mah si doar am zis ca nuuu, nu o sa ma iau de nimeni pe forumul asta. hei, nu spune nimic, nu ma da de gol, si asa cred ca nu sunt privit asa cu ochi buni pe aici :Pyou'll never going to catch me alive! |
||
|
Crevan_Keegan Postat pe 9 Iulie 2009 12:12 |
||
De la: vas25, la data 2009-07-09 10:05:10De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 08:38:07atata sa aberat pe acest subiect k ma doare mintea!!!! majoritatea dintre voi ati inceput cu aberatii de genu: casnicie, trai in 2, ce face ea dak il iubeste etc....alooooo gara e vb de 2 sapt nu de o viata!!!! s-a mai trezit un dastept tare care mai e si gospodar tare si isi da cu parerea despre noi.....draga tare as vrea sa te vad pe tine mergand la servici 8 ore, facand o scoala, intretinand o casa ( gatit,calcat, spalat, curat, platit cheltuieli etc.) si seara sa mai ai chef sa faci si dragoste cu o ea in cazul tau!!!! atunci sa vi sa-mi spui cat esti de gospodar!!! deci lasati-o mai moale cu aberatiile!!! nu era vb de iubire, casatorie sau altceva era vb de un rahat de suc la primele intalniri!!!!! si dak faceti pe voi pt 20 de lei cam cat ar costa sucu la primele 2 intalniri inseamna k sunteti mai avari decat toti avarii la un loc!!!! nu era vb de ce face o ea pt un el dupa "n" intalniri dupa ce apar sentimente etc!!!!! dar se pare k voi nu sitit k o femeie pt inceput se indragosteste cu urechile iar un barbat cu ochii!!!! dar va las dragi "BARBATI" in prostia voastra cu aberatiile voastre si le plang de mila femeilor de langa voi pe care nu dati 2 bani si care se pare k nu merita nici macar sa-i platiti un suc!!!!!! deci atentie: cuvantul magic este "invit" ma inviti pe banii mei, sau cum? pai atunci te invit si eu la mine la cina, dar sa vii cu mancarea ta, ca asa e cusher, nu? |
||
|
googoodoll Postat pe 9 Iulie 2009 12:22 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 08:38:07atata sa aberat pe acest subiect k ma doare mintea!!!! majoritatea dintre voi ati inceput cu aberatii de genu: casnicie, trai in 2, ce face ea dak il iubeste etc....alooooo gara e vb de 2 sapt nu de o viata!!!! s-a mai trezit un dastept tare care mai e si gospodar tare si isi da cu parerea despre noi.....draga tare as vrea sa te vad pe tine mergand la servici 8 ore, facand o scoala, intretinand o casa ( gatit,calcat, spalat, curat, platit cheltuieli etc.) si seara sa mai ai chef sa faci si dragoste cu o ea in cazul tau!!!! atunci sa vi sa-mi spui cat esti de gospodar!!! deci lasati-o mai moale cu aberatiile!!! nu era vb de iubire, casatorie sau altceva era vb de un rahat de suc la primele intalniri!!!!! si dak faceti pe voi pt 20 de lei cam cat ar costa sucu la primele 2 intalniri inseamna k sunteti mai avari decat toti avarii la un loc!!!! nu era vb de ce face o ea pt un el dupa "n" intalniri dupa ce apar sentimente etc!!!!! dar se pare k voi nu sitit k o femeie pt inceput se indragosteste cu urechile iar un barbat cu ochii!!!! dar va las dragi "BARBATI" in prostia voastra cu aberatiile voastre si le plang de mila femeilor de langa voi pe care nu dati 2 bani si care se pare k nu merita nici macar sa-i platiti un suc!!!!!! hei hei, calm down. doar am zis ca nu am nimic cu nimeni, doar am scos la suprafata niste lucruri care se ascund pe parcurs pana nu se mai observa deloc. si nu sunt cu un scop bun. n-am ajuns inca la partea cu gospodaritul si restul ce ai mai enumerat acolo. momentan sunt intr-o oarecare vacanta :D. eu la varsta care o am si nu e inaintata am realizat ca postatul pe forumuri, este in general o pierdere de vreme. chiar daca te plictisesti la servici si nu ai ce face, tot poti gasi ceva mult mai util decat un forum. am facut offtopic intentionat sa evidentiez anumite treburi, legat de subiect am spus si asta. in mod normal nu ar trebui sa conteze, banii sunt optionali si nu cine plateste consumatia e important. si daca la o intalnire nu a platit el consumatia nu e capat de lume, fiecare are gura si stie sa dea din ea, concluzia > comunicare si se clarifica totul. chiar si cine plateste un banal de suc. va impotmoliti si va complicati cu lucruri marunte. aaaaa da, am uitat. daca pers respectiva are un ego urias (si asta nu va face bine deloc) evident o sa fie ca un sfarsit de lume un astfel de gest indiferent daca e facut cu intentie sau daca asa e din educatie. si nu judecati o educatie ca nu ati tercut prin toate tipurile ca sa stiti care e mai buna sau nu. |
||
|
Crevan_Keegan Postat pe 9 Iulie 2009 12:29 |
||
|
Crevan.............sa lamurim nimeni nu a spus ca e capat de tara ca nu ne e platita consumatia,eu am spus ca oricum nu as accepta la primele iesiri..........punct dar s-a ajuns la mitocanii si misoginism.............in fine,ideea e ca fiecare isi poate alege pe cine doreste....lupta aceasta scrisa ......mi se pare non sens |
||
|
heaven_2906 Postat pe 9 Iulie 2009 12:38 |
||
De la: heaven_2906, la data 2009-07-09 12:38:16in fine,ideea e ca fiecare isi poate alege pe cine doreste....lupta aceasta scrisa ......mi se pare non sens uite cineva care a deschis ochii PS: am plecat la piscina la relaxare. bye all
|
||
|
Crevan_Keegan Postat pe 9 Iulie 2009 12:45 |
||
ai dreptate ,tocmai ce am terminat cafa ............
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 9 Iulie 2009 12:46 |
||
De la: googoodoll, la data 2009-07-09 12:22:57De la: vas25, la data 2009-07-09 10:05:10De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 08:38:07atata sa aberat pe acest subiect k ma doare mintea!!!! majoritatea dintre voi ati inceput cu aberatii de genu: casnicie, trai in 2, ce face ea dak il iubeste etc....alooooo gara e vb de 2 sapt nu de o viata!!!! s-a mai trezit un dastept tare care mai e si gospodar tare si isi da cu parerea despre noi.....draga tare as vrea sa te vad pe tine mergand la servici 8 ore, facand o scoala, intretinand o casa ( gatit,calcat, spalat, curat, platit cheltuieli etc.) si seara sa mai ai chef sa faci si dragoste cu o ea in cazul tau!!!! atunci sa vi sa-mi spui cat esti de gospodar!!! deci lasati-o mai moale cu aberatiile!!! nu era vb de iubire, casatorie sau altceva era vb de un rahat de suc la primele intalniri!!!!! si dak faceti pe voi pt 20 de lei cam cat ar costa sucu la primele 2 intalniri inseamna k sunteti mai avari decat toti avarii la un loc!!!! nu era vb de ce face o ea pt un el dupa "n" intalniri dupa ce apar sentimente etc!!!!! dar se pare k voi nu sitit k o femeie pt inceput se indragosteste cu urechile iar un barbat cu ochii!!!! dar va las dragi "BARBATI" in prostia voastra cu aberatiile voastre si le plang de mila femeilor de langa voi pe care nu dati 2 bani si care se pare k nu merita nici macar sa-i platiti un suc!!!!!! unde dai si unde crapa da' nah, fiecare cu ce-l doare |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Iulie 2009 12:51 |
||
urata faza...ce bn ca prietenu` meu are bunele maniere...dak nu le avea...ii dadeam cartea mea...[castigata la un concurs ]...de exeplu cand am iesit a doua oara de cand eram impreuna ca prima era ciudat rau..ma rog fiind aman2 timizi...nu mai cont acum...el mia cumparat tot ce`am avut nevoie si ma intreba la fiekre 2 minute dak nu`mi trebe altceva...doar k mam rezumat doar la un suc...shy...app...ash vrea shy eo sa ma ajute cnv in legatura cu cv intrebari pe kre mi le pun de o sapt...
|
||
|
RyNn4 Postat pe 9 Iulie 2009 13:02 |
||
De la: RyNna_LuV__GyUrY, la data 2009-07-09 13:02:06urata faza...ce bn ca prietenu` meu are bunele maniere...dak nu le avea...ii dadeam cartea mea...[castigata la un concurs te ajutam doar daca vei scrie cum trebuie mai lasati-l dreaq de limbaj de mess, ca ne-ati disperat cu elnu stiu cine l-a inventat , dar este tampit rau ce dreaq o fi asa de greu sa scrii in limba romana? pe urma ne intrebam de ce sunt asa inculti tinerii din ziua de azi |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Iulie 2009 13:05 |
||
vas nu-ti bate capu eu accept invitatia la PLIMBARE!!!!!!!!!!!!
|
||
|
bruneagra25 Postat pe 9 Iulie 2009 13:06 |
||
De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 13:06:14vas nu-ti bate capu eu accept invitatia la PLIMBARE!!!!!!!!!!!! ahhh |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Iulie 2009 13:07 |
||
rautate mare ioooiii vas .............nu te pacienta...........fi calm.........un tzuc
|
||
|
heaven_2906 Postat pe 9 Iulie 2009 13:08 |
||
De la: heaven_2906, la data 2009-07-09 13:08:34rautate mare cum sa nu ma nervozez domne cand vaz asemenea specimene? ca m-am saturat de ele ca de mere acre uite, ptr tine |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Iulie 2009 13:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutor!cineva sa-mi deschida si mie ochii pls | 18 | De la: cristiana_cris 23 Iulie 2009 11:00 |
| Help! | 4 | De la: scump 29 Septembrie 2014 07:59 |
| buna | 9 | De la: kudika_982577 15 Martie 2015 12:25 |
|
|
||
| am o intrebare | 50 | De la: onlyu 10 August 2009 12:47 |
| Sa zicem ca am nevoie de ajutor | 17 | De la: Q7 14 Februarie 2010 11:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.