Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

De la: vas25, la data 2009-07-09 13:07:10
De la: bruneagra25, la data 2009-07-09 13:06:14vas nu-ti bate capu eu accept invitatia la PLIMBARE!!!!!!!!!!!!

ahhh

bruneagra25
Postat pe 9 Iulie 2009 13:48
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-09 12:12:11
hei, nu spune nimic, nu ma da de gol, si asa cred ca nu sunt privit asa cu ochi buni pe aici :P

you'll never going to catch me alive!

eii nu..crezi tu....si cand te prind te invat ce e alea promisiuni...

aish
Postat pe 9 Iulie 2009 14:03
De la: aish, la data 2009-07-09 14:03:08
hei, nu spune nimic, nu ma da de gol, si asa cred ca nu sunt privit asa cu ochi buni pe aici :P

cum? ce faci in caz ca nu vreau sa cooperez?
you don;t scare me
Crevan_Keegan
Postat pe 9 Iulie 2009 19:24
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-09 19:24:28
De la: aish, la data 2009-07-09 14:03:08

cum? ce faci in caz ca nu vreau sa cooperez?
you don;t scare me

eeehh mai crev....am eu metodele mele....ce-ai sa mai cooperezi mai crev...
aish
Postat pe 9 Iulie 2009 21:15
Nu am stat sa citesc toate posturile. In schimb am prins ideea.

Rau ati mai fost invatate. Ce-i cu ideile astea ca si cum barbatul ar trebui sa plateasca?Cu cine ati crescut in preajma??Prosti sunt "barbatii" care va ridica in slavi.

Sa revenim la subiect. Eu vad asa situatia: eu nu sunt obligat sa ii platesc femeii consumatia. Nu e vorba ca as fi scartar. Mi se pare o chestie de bun simt ca ea sa contribuie financiar, asta in cazul in care are posibilitatea sa contribuie. Nu fac gesturi de caritate. Eu muncesc pentru acei bani asa ca nu vad de ce ar trebui sa ii investesc in altcineva decat in mine.Platesc consumatia doar cand vreau eu, fac un cadou cand vreau eu, nu cand fluiera ea pe pereti sau incerca sa ma manipuleze prin diferite metode. Si normal mi se pare ca fiecare sa plateasca ce a consumat. Imi pare rau pentru voi ca n-ati avut norocul sa cunoasteti un barbat adevarat, ca din ce vb aici numa de catelusi pupincuristi ati dat si din cauza lor v-ati invatat asa.
.
Proaste conceptii mai aveti.
enjoyinglife
Postat pe 9 Iulie 2009 22:43
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 22:43:29Nu am stat sa citesc toate posturile. In schimb am prins ideea.

Rau ati mai fost invatate. Ce-i cu ideile astea ca si cum barbatul ar trebui sa plateasca?Cu cine ati crescut in preajma??Prosti sunt "barbatii" care va ridica in slavi.

Sa revenim la subiect. Eu vad asa situatia: eu nu sunt obligat sa ii platesc femeii consumatia. Nu e vorba ca as fi scartar. Mi se pare o chestie de bun simt ca ea sa contribuie financiar, asta in cazul in care are posibilitatea sa contribuie. Nu fac gesturi de caritate. Eu muncesc pentru acei bani asa ca nu vad de ce ar trebui sa ii investesc in altcineva decat in mine.Platesc consumatia doar cand vreau eu, fac un cadou cand vreau eu, nu cand fluiera ea pe pereti sau incerca sa ma manipuleze prin diferite metode. Si normal mi se pare ca fiecare sa plateasca ce a consumat. Imi pare rau pentru voi ca n-ati avut norocul sa cunoasteti un barbat adevarat, ca din ce vb aici numa de catelusi pupincuristi ati dat si din cauza lor v-ati invatat asa.
.
Proaste conceptii mai aveti.

Zgarcitii nu plac nimanui.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 22:44
Ce te face sa crezi ca as fi zgarcit? Te-ai gandit vreodata ca poate eu am ajuns la concluzia asta exact din cauza fetelor ca cele de pe forumul asta care au impresia ca barbatii ar trebui sa doneze neconditionat doar pentru simplul fapt ca ele sunt "femei"?
enjoyinglife
Postat pe 9 Iulie 2009 22:54
De la: aish, la data 2009-07-09 21:15:39
eeehh mai crev....am eu metodele mele....ce-ai sa mai cooperezi mai crev...

ok m-ai facut curios de metodele tale poate cooperez.
Crevan_Keegan
Postat pe 9 Iulie 2009 22:56
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 22:54:40Ce te face sa crezi ca as fi zgarcit? Te-ai gandit vreodata ca poate eu am ajuns la concluzia asta exact din cauza fetelor ca cele de pe forumul asta care au impresia ca barbatii ar trebui sa doneze neconditionat doar pentru simplul fapt ca ele sunt "femei"?

Esti clar zgarcit si prost crescut.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 22:57
Asta o zici pentru simplul fapt ca nu am aceeasi conceptie ca cei 20 de catelusi pe care-i tii intr-o lista separata numita: "p.p.-provider&puppy"? Am primit o educatie mult mai buna decat multe alte persoane. Nu doresc sa demonstrez ca as fi bine crescut sau nu pe acest forum cand sunt indignat de ceea ce am citit aici. Eu mi-am spus parerea. Pe cat de bine am putut. Daca tie nu iti convine nu e nevoie sa ma jignesti. Acum ce educatie au primit fetele de aici care afirma ca barbatul ar trebui sa plateasca fetelor consumatia..? Exista femei materialiste dar nu credeam ca toata chestia asta o sa ajunga incet, incet o regula.

Normal mi se pare ca de la inceput pana la final sa plateasca si barbatul si femeia. El o data, ea o data.
Iar cand am sa am o familie banii vor fi la comun. Veniturile se vor cumula si apoi banii se vor imparti in stanga si in dreapta.

Nu sunt zgarcit. Numai ca ma face de 1000 de ori mai fericit sa dau acei bani unui sarac care n-are ce manca decat unei femei care are conceptia ca barbatul trebuie sa investeasca material in femeie pentru ca aceasta sa fie cu el.

enjoyinglife
Postat pe 9 Iulie 2009 23:12
Dora de acord . O femeie adevarata

Postat pe 9 Iulie 2009 23:40
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 23:12:08Asta o zici pentru simplul fapt ca nu am aceeasi conceptie ca cei 20 de catelusi pe care-i tii intr-o lista separata numita: "p.p.-provider&puppy"? Am primit o educatie mult mai buna decat multe alte persoane. Nu doresc sa demonstrez ca as fi bine crescut sau nu pe acest forum cand sunt indignat de ceea ce am citit aici. Eu mi-am spus parerea. Pe cat de bine am putut. Daca tie nu iti convine nu e nevoie sa ma jignesti. Acum ce educatie au primit fetele de aici care afirma ca barbatul ar trebui sa plateasca fetelor consumatia..? Exista femei materialiste dar nu credeam ca toata chestia asta o sa ajunga incet, incet o regula.

Normal mi se pare ca de la inceput pana la final sa plateasca si barbatul si femeia. El o data, ea o data.
Iar cand am sa am o familie banii vor fi la comun. Veniturile se vor cumula si apoi banii se vor imparti in stanga si in dreapta.

Nu sunt zgarcit. Numai ca ma face de 1000 de ori mai fericit sa dau acei bani unui sarac care n-are ce manca decat unei femei care are conceptia ca barbatul trebuie sa investeasca material in femeie pentru ca aceasta sa fie cu el.

Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig.
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 23:46
Aha. Adica eu daca te sponsorizez sunt gentleman si daca nu te sponsorizez dar totusi am alte calitati care m-ar caracteriza drept un gentleman inseamna ca nu mai sunt? :)
enjoyinglife
Postat pe 9 Iulie 2009 23:56
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 23:56:21Aha. Adica eu daca te sponsorizez sunt gentleman si daca nu te sponsorizez dar totusi am alte calitati care m-ar caracteriza drept un gentleman inseamna ca nu mai sunt? :)

Poate nu stii ce inseamna a sponsoriza. A plati cina unei femei e o dovada de curtoazie, a o plati pentru sex inseamna a o sponsoriza.

Si ce calitati de gentleman ai tu?
Kathara
Postat pe 9 Iulie 2009 23:58
La ce am citit prin primele 3 pagini voi nu va rezumati doar la o cina. Ideea generala e ca barbatul trebuie sa "doneze" daca vrea sa fie cu o femeie.

E ok sa mai plateasca barbatul din cand in cand si e ok sa mai plateasca si ea. Dar daca se intampla ca el sa plateasca consumatia de fiecare data deja este perceput ca altceva, iar femeia va vrea si va profita si mai mult din punctul asta de vedere.

Consider un gest frumos sa inviti si sa platesti cina unei femei(CARE MERITA). Dar asta doar in cazuri speciale.Iar discutia asta a inceput de la iesiri banale la sucuri si cafele. Problema se pune altfel cand e vorba de o cina la care el o invita. Dar daca cina asta devine o normalitate atunci ea poate sa-si plateasca foarte bine ceea ce a comandat.
De partea cealalta si ea poate foarte bine intr-o seara sa pregateasca ceva special acasa si sa-l invite la o cina. Acum presupun ca ai sa ma contrazici si-ai sa-mi zici ca eu-s de parere ca femeia e facuta doar pentru a sta in bucatarie. Gresit!

Nu am sa-ti dau o lista detaliata cu calitatile mele de gentleman pentru ca nu sunt aici sa-ti demonstrez cum stiu sa ma comport sau nu cu o femeie, ci doar imi dau cu parerea asupra unor lucruri pe care pe mine ca barbat ma deranjeaza.
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 00:20
De ce sa gatesc? Nu fac gesturi caritabile, stii cat costa ingredientele? Fiecare cu banii lui, sa-mi plateasca daca vrea o ciorba calda.
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 00:40
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 23:56:21Aha. Adica eu daca te sponsorizez sunt gentleman si daca nu te sponsorizez dar totusi am alte calitati care m-ar caracteriza drept un gentleman inseamna ca nu mai sunt? :)

si tu ti-ai facut cont special pentru acest topic?

ok, frate, am inteles, ma inviti in oras ca vrei sa ma cunosti si se presupune ca-ti face placere compania mea, si eu in semn de gratitudine ca ai avut amabilitatea de a ma scoate din casa, imi voi plati partea. Si te org, nu-mi trage nici scaunul, nu-mi deschide nici usa si nu te interesa nici cum ajung acasa

boooring
kitty_krieger
Postat pe 10 Iulie 2009 00:52
Toate chestiile astea cu deschide usa vezi cum am ajuns acasa ,trage-mi scaunul etc. voi chiar nu va dati seama dar exact asa transformati voi un barbat intr-un puppy, chestiile astea se fac din bun simt si respect,nu este o regula. Dora scuza-ma dar esti .... fetito! Daca tu i-ai lasat pe ei (iubitii tai) sa iti plateasca de fiecare data cina inseamna ca in fiecare ai cautat un posibil sotior si inseamna ca tu nu esti in stare ca femeie sa te intretii singura,asta denota actiunea ta de a-l lasa pe el sa plateasca partea ta! Fiecare vede copacul in culorile lui, DAR! daca tu te uiti in stanga si in dreapta cand vine nota nu denota decat lipsa de bun simt si respect! Exact asa ii tratezi! Ca si cum E O MARE ONOARE PENTRU EL SA TE SCOATA PE TINE IN ORAS, IAR PENTRU TINE E UN MARE CHIN SI O FACI PLINA DE SCARBA! Vorba cuiva,ti se pare ca ai pasarica poleita cu aur ca sa iti platesc consumatia? Revizuieste-ti comportamentul de fata intretinuta!

Ne degradati numele de femeie.
Rorry
Postat pe 10 Iulie 2009 11:15
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 22:10:46In concluzie, chiar trebuie sa fac teoria chibritului la fiecare post

in concluzie, ma dau batuta

bine, cum ziceti voi, sunt o mare materialista, desi ABSOLUT TOT ce am facut in viata asta am facut prin forte proprii, nici macar parintii nu m-au ajutat cu ceva (nici macar cu casa si masa), asa ca mai pune-ti-va fermoar la gura

mdea, fir-ar sa fie nu sunt in stare sa fac nimic pentru mine, am nevoie constanta de un barbat sa ma tina de mana

sunt o c"urva, ce pot sa spun
si inca una a naibii de versata

kitty_krieger
Postat pe 10 Iulie 2009 11:25
am pretentii atat de mari tocmai pentru ca nu am nevoie neaparata de un barbat in viata mea

tocmai de aia nu accept orice pramatie ca astea de nu mai stiu ce inseamna prorpiul respect (si probabil n-au stiut in viata lor), doar pentru ca li s-a bagat in creieras ca scopul lor in viata e sa se marite

bunul simt si manierele ar trebui sa fie o regula, nu exceptie; cui nu-i convine ideea asta n-are decat sa stea cat mai departe de mine

si nu, nu ma stept sa mi se plateasca FIECARE cina
daca tot imi urmaresti postarile, de ce nu le-ai citit si p-alea in care ziceam de cum ar trebui sa fie impartite cheltuielile intr-un cuplu? de ce nu ai citit aceleasi cuvinte care-mi apar in mai toate postarile ("prima oara")?
cum ma comport intr-un cuplu nu e treaba nimanui, ce caut in viata nu e treaba nimanui

si ce-mi place cel mai mult pe lumea asta, sunt cuvintele scoase din context (din rautate sau pur si simplu din prostie - in cazul tau cred ca e o combinatie)

imi faceti scarba cu totii
kitty_krieger
Postat pe 10 Iulie 2009 11:49
De la: Rorry, la data 2009-07-10 11:15:36Toate chestiile astea cu deschide usa vezi cum am ajuns acasa ,trage-mi scaunul etc. voi chiar nu va dati seama dar exact asa transformati voi un barbat intr-un puppy, chestiile astea se fac din bun simt si respect,nu este o regula. Dora scuza-ma dar esti .... fetito! Daca tu i-ai lasat pe ei (iubitii tai) sa iti plateasca de fiecare data cina inseamna ca in fiecare ai cautat un posibil sotior si inseamna ca tu nu esti in stare ca femeie sa te intretii singura,asta denota actiunea ta de a-l lasa pe el sa plateasca partea ta! Fiecare vede copacul in culorile lui, DAR! daca tu te uiti in stanga si in dreapta cand vine nota nu denota decat lipsa de bun simt si respect! Exact asa ii tratezi! Ca si cum E O MARE ONOARE PENTRU EL SA TE SCOATA PE TINE IN ORAS, IAR PENTRU TINE E UN MARE CHIN SI O FACI PLINA DE SCARBA! Vorba cuiva,ti se pare ca ai pasarica poleita cu aur ca sa iti platesc consumatia? Revizuieste-ti comportamentul de fata intretinuta!

Rorry, ai o bere de la mine.
Meriti o cinste pentru felul in care gandesti.
O femeie care judeca asa mi se pare de departe mai feminina decat cele cu mentalitatea "barbatii platesc consumatia".
Asa unei femei i-as face cinste la prima intalnire.

Acu' nu ti-o lua in cap, la a doua faci tu cinste.
Motanu_
Postat pe 10 Iulie 2009 13:33
De la: Rorry, la data 2009-07-10 11:15:36Toate chestiile astea cu deschide usa vezi cum am ajuns acasa ,trage-mi scaunul etc. voi chiar nu va dati seama dar exact asa transformati voi un barbat intr-un puppy, chestiile astea se fac din bun simt si respect,nu este o regula. Dora scuza-ma dar esti .... fetito! Daca tu i-ai lasat pe ei (iubitii tai) sa iti plateasca de fiecare data cina inseamna ca in fiecare ai cautat un posibil sotior si inseamna ca tu nu esti in stare ca femeie sa te intretii singura,asta denota actiunea ta de a-l lasa pe el sa plateasca partea ta! Fiecare vede copacul in culorile lui, DAR! daca tu te uiti in stanga si in dreapta cand vine nota nu denota decat lipsa de bun simt si respect! Exact asa ii tratezi! Ca si cum E O MARE ONOARE PENTRU EL SA TE SCOATA PE TINE IN ORAS, IAR PENTRU TINE E UN MARE CHIN SI O FACI PLINA DE SCARBA! Vorba cuiva,ti se pare ca ai pasarica poleita cu aur ca sa iti platesc consumatia? Revizuieste-ti comportamentul de fata intretinuta!

Rorry, ai inca o bere

Speram sa rezisti bine la bautura

AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 13:43
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-10 11:25:45
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 22:10:46In concluzie, chiar trebuie sa fac teoria chibritului la fiecare post

in concluzie, ma dau batuta

bine, cum ziceti voi, sunt o mare materialista, desi ABSOLUT TOT ce am facut in viata asta am facut prin forte proprii, nici macar parintii nu m-au ajutat cu ceva (nici macar cu casa si masa), asa ca mai pune-ti-va fermoar la gura

mdea, fir-ar sa fie nu sunt in stare sa fac nimic pentru mine, am nevoie constanta de un barbat sa ma tina de mana

sunt o c"urva, ce pot sa spun
si inca una a naibii de versata

Mai pisi, nu dramatiza acum.
Nu te-a facut nimeni c'urva si nici nu am presupus ca ai avea nevoie constanta de un barbat, la fel cum nici un barbat nu are neaparat nevoie de o femeie ca sa fie fericit.

Iti doresc sa gasesti (sau sa te gaseasca ) un tip cu care sa nu iti mai pui problema cine plateste.
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 13:55
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-10 11:49:51am pretentii atat de mari tocmai pentru ca nu am nevoie neaparata de un barbat in viata mea

Trebuie sa ti- spun in fata: fetita tu stii ce e cu tine?

AI NEVOIE SAU NU?

Daca ai e frumos sa te porti ca o femeie, daca nu iti vei lua repede flit de la baieti

PS nu te atac, vreau doar sa clarific lucrurile

Postat pe 10 Iulie 2009 14:14
De la: Rorry, la data 2009-07-10 11:15:36Toate chestiile astea cu deschide usa vezi cum am ajuns acasa ,trage-mi scaunul etc. voi chiar nu va dati seama dar exact asa transformati voi un barbat intr-un puppy, chestiile astea se fac din bun simt si respect,nu este o regula.

...si cine a zis ca sunt obligati barbatii la astfel de gesturi.....numai un tip bine crescut si care apreciaza femeia face asa ceva......si slava domnului sunt destui.....
.....cum drak vreti voi sa aveti o relatie cu o femeie?daca aia nu.....cealalta nu.......?

cata siguranta in vorbele tale..........o femeie ar trebui sa fie dupa vb voastre o sclava?
gasiti-le voi pe alea ....unde nu dati doi bani pe ele..................
heaven_2906
Postat pe 10 Iulie 2009 14:54

"o femeie ar trebui sa fie dupa vb voastre o sclava?"

Nu.
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 15:07
si atunci,cum?
pot sa interpretez si eu ....la tot ceea ce s-a postat de catre specia masculina
heaven_2906
Postat pe 10 Iulie 2009 15:14
De la: heaven_2906, la data 2009-07-10 15:14:18si atunci,cum?
pot sa interpretez si eu ....la tot ceea ce s-a postat de catre specia masculina

O luam de la cap :)

Lasa-mi un ID si te voi lamuri pe mess cu prima ocazie.

Si nu, nu ma dau la tine.
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 15:19
si daca te dai?
cu mare placere........................
heaven_2906
Postat pe 10 Iulie 2009 15:27
De la: Kathara, la data 2009-07-09 23:46:33
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 23:12:08Asta o zici pentru simplul fapt ca nu am aceeasi conceptie ca cei 20 de catelusi pe care-i tii intr-o lista separata numita: "p.p.-provider&puppy"? Am primit o educatie mult mai buna decat multe alte persoane. Nu doresc sa demonstrez ca as fi bine crescut sau nu pe acest forum cand sunt indignat de ceea ce am citit aici. Eu mi-am spus parerea. Pe cat de bine am putut. Daca tie nu iti convine nu e nevoie sa ma jignesti. Acum ce educatie au primit fetele de aici care afirma ca barbatul ar trebui sa plateasca fetelor consumatia..? Exista femei materialiste dar nu credeam ca toata chestia asta o sa ajunga incet, incet o regula.

Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig.

Oh, Mister Charity man! Tu mai lipseai! Ia zi, l acate orfelinate te-ai dus de Craciun sa lasi cateva ciocoloate pentru copii? Sau cati nevoiasi ai ajutat, ca tare-s curioasa?
Dor_a
Postat pe 10 Iulie 2009 15:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ne-am despartit dar totusi...il iubesc inca 6 De la: adyna2905 25 Iunie 2010 15:21
Cum sa aleg intre ratiune si glasul inimii? 10 De la: simonycik 1 Octombrie 2009 13:36
Cine e mai important? 33 De la: gamyco 28 Aprilie 2013 00:08
Oare toate femeile sunt nefericite ? 95 De la: wait_sign 10 Aprilie 2010 05:32
Oare chiar s`a schimbat? 47 De la: tonim69 30 Iulie 2009 10:42