Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 15:29:37
in primul rand jumatate din noi postam de la servici....eu una postez de la servici pt k in clipa de fata ma plictisesc groaznik...nu-ti imagina k in mod normal nu am nik de facut...pur si simplu acum chiar nu am nik de facut e criza nu apare nik nou etc......aici nu era vb de fff multi bani, nu stiu dak ai citit topikul de la inceput...e partea a 2-a k la un mom dat sa dat in diverse initial era vb de un amarat de suc!!!! si acum spune-mi tu cand inviti o fata in oras ai pretentia sa-si plateasca sucul ala amarat care face maxim 10 lei???? dak asta inseamna sa fi materialista ( sa te astepti k individu de langa tine sa-ti plateasca sucu' nu tot timpul ci macar la inceput) inseamna k sunt o mare materialista!!!

personal, sincer nu imi pasa daca platesc eu sucul sau ea, vine de la sine, platesc eu acum, plateste ea data viitoare. dar evident nu imi pica bine sa vad ca asta reprezinta pentru fata o cerinta minima, si o pretentie fara de care nu se poate continua.

foarte putin conteaza cine plateste un suc sau o consumatie :))) cei care se plang ba ca platesc mereu si ca iti vor "comision" inapoi, e vina lor ca nu au stiut sa puna problema altefl si au ajuns sa plateasca mereu, sau cel putin cand ei nu au fost de acord.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 15:35
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 15:35:46
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 15:29:37
in primul rand jumatate din noi postam de la servici....eu una postez de la servici pt k in clipa de fata ma plictisesc groaznik...nu-ti imagina k in mod normal nu am nik de facut...pur si simplu acum chiar nu am nik de facut e criza nu apare nik nou etc......aici nu era vb de fff multi bani, nu stiu dak ai citit topikul de la inceput...e partea a 2-a k la un mom dat sa dat in diverse initial era vb de un amarat de suc!!!! si acum spune-mi tu cand inviti o fata in oras ai pretentia sa-si plateasca sucul ala amarat care face maxim 10 lei???? dak asta inseamna sa fi materialista ( sa te astepti k individu de langa tine sa-ti plateasca sucu' nu tot timpul ci macar la inceput) inseamna k sunt o mare materialista!!!

personal, sincer nu imi pasa daca platesc eu sucul sau ea, vine de la sine, platesc eu acum, plateste ea data viitoare. dar evident nu imi pica bine sa vad ca asta reprezinta pentru fata o cerinta minima, si o pretentie fara de care nu se poate continua.

foarte putin conteaza cine plateste un suc sau o consumatie :))) cei care se plang ba ca platesc mereu si ca iti vor "comision" inapoi, e vina lor ca nu au stiut sa puna problema altefl si au ajuns sa plateasca mereu, sau cel putin cand ei nu au fost de acord.

vezi despre asta era vb....si nu-mi zi k atunci cand ai o prietena de numai 2 sapt si iesi cu ea in oras o lasi sa-si plateasca singura consumatia...k dupa ceva timp cand te cunosti mai bine nu mai are importanta cine plateste e altceva!!!! e o chestie logik....
bruneagra25
Postat pe 8 Iulie 2009 15:39
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 10:27:15bine Motanu', aaa, asta Andrei

Nu e Motanu
Motanu va ia la misto de nu va vedeti
Andrei D e mai rabdator ca mine
Suntem amici si el m-a invitat sa intru in discutie aici,
De restu' habar n-am ce-i cu ei pe aici
Motanu_
Postat pe 8 Iulie 2009 15:49
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 15:39:03
vezi despre asta era vb....si nu-mi zi k atunci cand ai o prietena de numai 2 sapt si iesi cu ea in oras o lasi sa-si plateasca singura consumatia...k dupa ceva timp cand te cunosti mai bine nu mai are importanta cine plateste e altceva!!!! e o chestie logik....

depinde de situatie, eu unul nu am avut ocazia sa platesc nici o consumatie pentru ca in primele 2 sapt. am avut alte intalniri mai nebunatice, o iesire la un banal suc ma cam plictiseset, incepe sa mi se para prea formal. ma refer ca primele intalniri ori veneam eu la ea acasa ori invers, ori plecam de nebuni pe undeva sau faceam ceva mai iesit din comun.

daca stau bine si ma gandesc nu cred ca am platit vreodata consumatia unei fete.

toate si-au platit consumatia, ba chiar de cateva ori am vrut eu sa platesc si nu au vrut ele, eu tot am insistat si ele NUU nimic.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 15:53
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-08 15:23:47@just_laura
"...io-s sefa,la moa sunt banii si cardurile si tot "
Exemplu tipic de femeie care e disperata sa detina controlul total al relatiei sale. Te ai intreabat vreodata de unde vine aceasta teama de a pierde controlul? Crezi ca doar ASTFEL il poti tine langa tine?

Din ceea ce postezi tu reiese ca tu intelegi ca barbatu' sa fie cocosu' in casa... sa vie si sa tranteasca cu pumnu'n masa de sa ridice prafu'...

Iar eu spun ca (asta e si pentru Bogdan, care e un inteligent si poate muuult mai mult, dar se risipeste) un barbat cu succes "afara" - la munca, in relatiile sociale, etc. NU ARE NEVOIE sa vie acasa si sa tune si sa fulgere ca sa arate cine e sefu'... El STIE deja.

Pe de alta parte, cel care nu reuseste, cel care vine acasa complexat de o slujba ingrata, care ii aduce un rahat de bani, abia ala vine si are pretentii sa stea toata lumea drepti pentru el... El acasa refuleaza toate complexele, atat. Nu e cocos...

Asa ca, cei care au urechi de auzit sa auda: Doriti-va (si luptati pentru asta) sa fiti in stare sa aveti atata respect de sine incat o nevasta care se pisiceste si asta sa nu va deranjeze. Doriti-va sa aveti destul succes si succesul respectiv sa fie destul de bine rasplatit si financiar ca plata unei cine la restaurant sa treaca neboservata.

Cum spuneam, tigrul in vizuina, toarce...
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 15:57
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 15:53:43
De la: bruneagra25, la data 2009-07-08 15:39:03

depinde de situatie, eu unul nu am avut ocazia sa platesc nici o consumatie pentru ca in primele 2 sapt. am avut alte intalniri mai nebunatice, o iesire la un banal suc ma cam plictiseset, incepe sa mi se para prea formal. ma refer ca primele intalniri ori veneam eu la ea acasa ori invers, ori plecam de nebuni pe undeva sau faceam ceva mai iesit din comun.

daca stau bine si ma gandesc nu cred ca am platit vreodata consumatia unei fete.

toate si-au platit consumatia, ba chiar de cateva ori am vrut eu sa platesc si nu au vrut ele, eu tot am insistat si ele NUU nimic.

da stim Batman.....................................hai spune repede cat ai tariful?
Donty0807
Postat pe 8 Iulie 2009 15:59
De la: Donty0807, la data 2009-07-08 15:59:17
da stim Batman.....................................hai spune repede cat ai tariful?

ce te face sa crezi ca am vreun "tarif" ? in my vision, everything is for free, no charge.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 16:10
Concluzie finala

Am intrat in discutia asta la propunerea unui amic, care stie ca am o cu totul alta parere decat cea a majoritatii dintre voi de aici (fetele). Nu cunosc barbatii intrati in discutie, dar sincer despre unii dintre ei am deja pareri bune. Mult mai bune decat despre majoritatea "barbatilor" vostri. Si hai ca o sa va explic de ce.

Toate mesajele voastre, toata filozofia voastra, toata existenta voastra se invarte in jurul unei axiome ce se poate rezuma astfel> "DACA EL MA IUBESTE, trebuie sa ...". Stiti ce e trist? Stiti ce lipseste? Lipseste partea cu adevarat importanta. La nici una nu am auzit si nu am simtit din mesaje "daca eu il iubesc fac ..."

Aveti dreptate. Multi barbati pe care i ati intalnit v/au dorit, unii poate chiar v-au iubit. Si ei ar fi fost dispusi sa OFERE orice/oricat pentru a si demonstra iubirea. Dar voi ati iubit CU ADEVARAT VREODATA? Ce ati oferit? "Efortul de a-l iubi si respecta" cum zicea una dintre voi, atat de hilar!?!

Imi pare rau ca generalizez, in ciuda deciziei mele anterioare de a nu mai face asta, dar ma simt nevoit sa concluzionez ca MAJORITATEA participantelor la aceasta discutie sunteti niste imature emotional, care nu puteti trai intr-o relatie adevarata de fericire si egalitate cu un barbat ADEVARAT, caruia sa-i oferiti cel putin la fel de mult pe cat primiti. Si aici nu ma mai refer la bani. Relatiile voastre sunt inegale, primiti mai mult decat de dati, preferati sa va lasati iubite decat sa iubiti. Va e frica de suferinta si va amagiti cu bucuriile trecatoare ale unei lumi materiale. Daca sufletele s-ar putea fotografia, ale voastre ar fi negre ca niste radiografii supraexpuse. Imi pare sincer rau ca nu pot face nimic mai mult pentru voi gratis.

Pentru consiliere, contra cost emailul meu e doctor_claudiu@yahoo. com. Si DA, sunt scump!
Sper ca nimeni nu o sa indrazneasca sa ma deranjeze inutil. Am lucruri mai importante de facut in viata, decat sa incerc sa fac fericite cu forta o mana de fete materialiste frustrate!
inger99lasuta
Postat pe 8 Iulie 2009 16:13
Bai baieti ... sunteti niste misogini, niste tarani, si niste zgarciti. Nu vad cum indrazniti sa nu fiti provider-ul acestor fapturi gingase (nu conteaza ca abia le-ati cunoscut).

Vreau sa va multumesc doamnelor pentru ospitalitatea voastra, si pentru gingasia cu care ati comunicat. Doar o femeie independenta si emancipata cum sunt multe dintre voi doreste ca partenerul sa ii plateasca consumatia . Vreau sa va felicit pentru your open mindness, si pentru abilitatea dumneavoastra sa traiti in prezent.

Imi cer iertare daca v-am ranit cu ceva prin faptul ca am dat buzna pe acest forum ... ma iertati?

Vreau sa dedic voua, fapturi gingase, urmatoarea balada:

http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM

Postat pe 8 Iulie 2009 16:38
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-08 16:13:35Concluzie finala

Am intrat in discutia asta la propunerea unui amic, care stie ca am o cu totul alta parere decat cea a majoritatii dintre voi de aici (fetele). Nu cunosc barbatii intrati in discutie, dar sincer despre unii dintre ei am deja pareri bune. Mult mai bune decat despre majoritatea "barbatilor" vostri. Si hai ca o sa va explic de ce.

Toate mesajele voastre, toata filozofia voastra, toata existenta voastra se invarte in jurul unei axiome ce se poate rezuma astfel> "DACA EL MA IUBESTE, trebuie sa ...". Stiti ce e trist? Stiti ce lipseste? Lipseste partea cu adevarat importanta. La nici una nu am auzit si nu am simtit din mesaje "daca eu il iubesc fac ..."

Aveti dreptate. Multi barbati pe care i ati intalnit v/au dorit, unii poate chiar v-au iubit. Si ei ar fi fost dispusi sa OFERE orice/oricat pentru a si demonstra iubirea. Dar voi ati iubit CU ADEVARAT VREODATA? Ce ati oferit? "Efortul de a-l iubi si respecta" cum zicea una dintre voi, atat de hilar!?!

Imi pare rau ca generalizez, in ciuda deciziei mele anterioare de a nu mai face asta, dar ma simt nevoit sa concluzionez ca MAJORITATEA participantelor la aceasta discutie sunteti niste imature emotional, care nu puteti trai intr-o relatie adevarata de fericire si egalitate cu un barbat ADEVARAT, caruia sa-i oferiti cel putin la fel de mult pe cat primiti. Si aici nu ma mai refer la bani. Relatiile voastre sunt inegale, primiti mai mult decat de dati, preferati sa va lasati iubite decat sa iubiti. Va e frica de suferinta si va amagiti cu bucuriile trecatoare ale unei lumi materiale. Daca sufletele s-ar putea fotografia, ale voastre ar fi negre ca niste radiografii supraexpuse. Imi pare sincer rau ca nu pot face nimic mai mult pentru voi gratis.

Pentru consiliere, contra cost emailul meu e doctor_claudiu@yahoo. com. Si DA, sunt scump!
Sper ca nimeni nu o sa indrazneasca sa ma deranjeze inutil. Am lucruri mai importante de facut in viata, decat sa incerc sa fac fericite cu forta o mana de fete materialiste frustrate!

chiar cred ca n-ar trebui sa generalizezi..........intotdeuna GENERALIZAREA duce la chestii negative !!!!............

"eu ,cand eram prietena cu sotul meu ajunsesem sa platim jumi-juma uneori !!!.....dar asta s-a intamplat putin mai tarziu,dupa ce ne-am cunoscut destul de bine,incat sa ajungem sa ne consideram o pereche........si pentru faptul ca NE IUBEAM iar el atunci se intretinea singur dintr-un salariu destul de mic !!!.........."...............deci citeste mai atent........ca mai sunt si femei care nu se tem sa spuna ca iubesc..........unele ca mine,care si dupa 22 de ani are acest curaj !!!!..........DA,IMI IUBESC SOTUL SI DUPA 22 DE ANI......POATE MAI MULT CA IN PRIMA ZI !!!!...........
etta
Postat pe 8 Iulie 2009 16:40

Don't hold your breath!

Si nu, un doctor nu spune NICIODATA despre (eventuale) paciente (sau nu) ca ar fi "frustrate".... Un doctor se abtine de la ORICE verdict, to begin with!
Deci... Unde ziceai ca ai facut medicina? Unde profesezi? Ca doar n-oi profesa prim mail.
Si de ce nu ai da adresa cabinetului, doar esti SCUMP. Asta presupune si "security" pe masura, deci nu ai de ce sa te temi ca ar da buzna "o materialista frustrata" peste tine....

(altu' care mananca corcoduse, nenica? Fo doi sunt mari biznizmeni, asta e stranepotu' lu' 'Ipocrate... Mai avem nevoie de ala de se crede Casanova si menajeria-i gata. Mutam Marcutza pe Kudika )
Dor_a
Postat pe 8 Iulie 2009 17:04
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 17:04:02
Don't hold your breath!

Si nu, un doctor nu spune NICIODATA despre (eventuale) paciente (sau nu) ca ar fi "frustrate".... Un doctor se abtine de la ORICE verdict, to begin with!
Deci... Unde ziceai ca ai facut medicina? Unde profesezi? Ca doar n-oi profesa prim mail.
Si de ce nu ai da adresa cabinetului, doar esti SCUMP. Asta presupune si "security" pe masura, deci nu ai de ce sa te temi ca ar da buzna "o materialista frustrata" peste tine....

(altu' care mananca corcoduse, nenica? Fo doi sunt mari biznizmeni, asta e stranepotu' lu' 'Ipocrate... Mai avem nevoie de ala de se crede Casanova si menajeria-i gata. Mutam Marcutza pe Kudika )

citeste postul ala de vroiai sumar la el.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 17:12
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 15:19:39deranjant si dezamagitor sa vezi astfel de minti si mentalitati, la o varsta mai inaintata, de asta s-a creat societatea din ziua de azi asa de slaba si decadenta.

politologu' si sociologu' lu' mama

restu' nici nu ma mai obosesc sa citesc
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 17:44
De la: Dor_a, la data 2009-07-08 17:04:02

Don't hold your breath!

asta trebuie sa intre la "cele mai tampe" in categoria "Sunt psiholog, asa ca nu ma contrazice"

kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 18:14
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 17:44:12
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 15:19:39deranjant si dezamagitor sa vezi astfel de minti si mentalitati, la o varsta mai inaintata, de asta s-a creat societatea din ziua de azi asa de slaba si decadenta.

inteleg ca ti-e frica sa te regasesti in ce am spus acolo dar nu trebuia sa faci asta public.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 18:57
yumy
Postat pe 8 Iulie 2009 19:16
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 18:57:39

inteleg ca ti-e frica sa te regasesti in ce am spus acolo dar nu trebuia sa faci asta public.

ia du-te de freaca un pic menta...si stai cu gura inchisa,pana nu e prea tarziu.....
rena
Postat pe 8 Iulie 2009 19:56
Ok...as putea sa spun ca in topicul asta se intampla razboiul stelelor:

Ce cred fetele:

OK....o gramada de fete in ziua de azi cred ca baiatul trebuie sa plateasca de fiecare data. Ele cred ca trebuie sa participe la relatie doar prin preznta lor superiora din alte dimensiuni. Pana acum vroiau egalitate acum vroiau superioritate.

Ce cred eu despre acest subiect:

Un baiat ar trebui sa plateasca primele dati cand iese cu fata. Apoi costul ar trebui sa se imparta egal. Sau odata sa plateasca cineva odata celalalt. Am citit despre una care zicea ca dupa castorie ele o sa spele, gateasca si de toate. Habar nu are. Eu stiu sa gatesc mai bine si sunt mai gospodar decat majoritatea fetelor pe care le stiu. Voi ce oferiti la relatie? Nu stiti decat sa asteptati. Vai de mine...ce ganditi acolo...ca voi sunteti alea cu gaura? Fapt stintific: Orgasmu l este mai puternic la femei decat la barbati. Deci tot voi castigati. Mai lasati pretentiile astea ca ma doare capul cand vad ce a ajuns din se xul frumos.

Un barbat care iubeste va va face cadouri fara sa cereti.
Daca vreti sa fiti iubite iubiti si voi si cand zic iubiti nu ma refer la bani.
La cat va vaitati ca nu plateste el ma intreb cat mancati si cat de voluminoase sunteti.
Un barbat care nu duce flori nu merita aveti dreptate.
Un barbat care astepata sa platiti numai voi nici atat.
Nu asteptati numai voi atentii mai si faceti ca nu sunteti zeite si "chiar si zeitele mai fac"
Voi mai aveti inima sau numai stomac?

Ce cred eu despre majoritatea fetelor care au exprimat ideile aici:

Mai fetelor stiti din cand in cand cand sunt in vreun grup si vine vorba de hom ose xuali ma intreb cum au putut sa renunte la sexul frumos pentru a intra intr-o relatie ho mose xuala...de acum am raspunsul...au dat peste prea multe femei ca voi....

Ce cred baietii:

Ok acum la baietii din ziua de azi exista tot atatea probleme de mentalitate. Eu am fost intotdeuna de acord cu egalitatea dintre femei si barbati pana la extrema.
Dar majoritatea baietilor din ziua de azi gandesc asa:
O femeie a facuto cu zece tipi - cu rva bineinteles zic ei
Un barbat a facuto cu 30 de tipe - e mare Don Juan nu cu rva masculina
Si vorbeam cu colegul de la facultate despre chestia asta si am zis ca nu sunt de acord cu chestia asta , pentru ca e o mentalitate de tot ra hatul...daca un barbat are voie sa o faca cu zece tipe de ce tipa nu are voie sa o faca cu zece tipi...de tot ra hatul. Ei se pare ca tipul tot parerea asta de om limitat o avea ca fetele daca o fac cu mai multi sunt cu rve spre deosebire de baieti care au dreptul sa o faca cu milioane de fete. Gandire limitata bineinteles.
Si l-am intrebat...mai dar tu cand curtezi o fata cum e...ai vrea ca ea sa se lase si sa faca s ex cu tine dar apoi e cu rva nu? Da....bineinteles zice el....vai de lume cu astfel de idei.

Concluzia: Nici barbatii nici femeile nu sunt mai buni....s-a dus na iba cu mentalitatile bune si lumea se contrazice pe forumuri....

Astept raspuns de la oricine...voi raspunde numai la oamenii civilizati.
Maximus2009
Postat pe 8 Iulie 2009 20:48
maximus draga....
1. cum am mai zis si mai zic....intre doi oameni fara sa tinem cont de sexul lor nu poate exista egalitate din varii motive
2." La cat va vaitati ca nu plateste el ma intreb cat mancati si cat de voluminoase sunteti."
ai cumva ceva impotriva persoanelor mai pline sau cum???
nu cred ca s-a vaitat nimeni....doar si-au exprimat punctul de vedere....si suntem multe pe acest topic care am zis ca la prima intalnire plateste el...si apoi se cade la un acord cine si cum plateste...e deja istorie...
3. de barbati care profita ai auzit??...ia intreaba-te daca si aia au inima sau doar stomac.....
si da..avem inima...si da stim sa oferim...nu numai sa cerem....
4. cu homo sexu alii lasa-ma frate.....ca motivul pe care l-ai spus e de tot ......
5. mentalitatea multora nu o sa schimbe....ca tot femeia va fi considerata c u r v a daca se duce cu nush cati......si mereu va fi spus ca "dar el e barbat...are voie...da` lasa ca tot la tine se intoarce".....ca nu toti gandesc asa....asa este insa sunt putini aia care o fac...

aish
Postat pe 8 Iulie 2009 21:14
mamaaa imi plac discutiile astea....imi dau si yo cu parerea? bn dar nu mi sariti in cap e doar o parere :D consider ca baiatul nu are dc sa mi plateasca consumatia...l fel ca si mn si el munceste pt banii aia...intotdeauna am pretentia sa mi platesc ce consum...acum ca vrea el si insista e cu totul altceva... :) zicea cineva mai sus, noi fete ce oferim intr-o relatie? si bn a spus...dc yo il iubesc tre sa fac.... ok sunt de acord pana intr-o anumita limita...imi place sa i fac cadouri fara sa astept nimik in schimb...cand iesim in orash poate uneori nu am yo bani plateste el! nu are el? platesc eu :) la prima intalnire dc baiatul insista sa plateasca el ca na..maj baietilor asa fac...ok :) un suk? poate o inghetata...dar acum nu ne apucam sa comanadam jumatate din meniu asa-i? pt ca a 2-a intalnire cu cred ca va mai fi :D cineva spunea mai sus ...ca dupa ce ne casatorim barbatul tre sa spele sa gateasca sa nuj ce...:) nus de acord....OK gatesc spal calc :) insa in timp ce yo fac chestiile astea, nu sunt de acord ca el sa se uite l meci sau nuj ce...impartim treburile ca asa e normal :) ...eu sunt de parere ca asa se mentine o armonie intr-o relatie :D nu aruncatzi cu pietre in mn :D
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 21:30
ma dezamagiti, credeam ca va duce nitel bibilica sa intelegeti ca se discuta de primele zile ale unei relatii, nu de o relatie in toata regula

in al doilea caz, se convine de comun acord cine si ce plateste si acest acord depinde de la cuplu la cuplu

ce naiba, tre sa fac teoria chibritului la fiecare post?
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 21:34
De la: aish, la data 2009-07-08 21:14:26maximus draga....
1. cum am mai zis si mai zic....intre doi oameni fara sa tinem cont de sexul lor nu poate exista egalitate din varii motive
2." La cat va vaitati ca nu plateste el ma intreb cat mancati si cat de voluminoase sunteti."
ai cumva ceva impotriva persoanelor mai pline sau cum???
nu cred ca s-a vaitat nimeni....doar si-au exprimat punctul de vedere....si suntem multe pe acest topic care am zis ca la prima intalnire plateste el...si apoi se cade la un acord cine si cum plateste...e deja istorie...
3. de barbati care profita ai auzit??...ia intreaba-te daca si aia au inima sau doar stomac.....
si da..avem inima...si da stim sa oferim...nu numai sa cerem....
4. cu homo sexu alii lasa-ma frate.....ca motivul pe care l-ai spus e de tot ......
5. mentalitatea multora nu o sa schimbe....ca tot femeia va fi considerata c u r v a daca se duce cu nush cati......si mereu va fi spus ca "dar el e barbat...are voie...da` lasa ca tot la tine se intoarce".....ca nu toti gandesc asa....asa este insa sunt putini aia care o fac...

aish draga,

1. poate ca nu va exista egalitate din cauza altor calitati...dar cred ca stii la ce egalitate ma refer
2. nu am nimic impotriva lor...doar va mustram ca va vaitati prea mult pe un fapt atat de banal...voi de asta iesiti cu un tip sa mancati si sa beti? cat despre cele care au vorbit ca la prima intalnire plateste el si apoi se cade la un acord respectul meu
3. am auzit de barbati care profita ...da....si ar trebui sa stii ca nu ma refeream la persoanele acre evident au si inima si stiu sa foere..nu stiu de ce te mai imi raspunzi mie cand avem evident cam aceleasi pareri
4. vorbesc serios...alt motiv mai bun nu le-as putea gasi :))
5. stii parerea mea....sunt foarte multe femei dar si foarte multi barbati care au mentalitati gresite

Take care!
Maximus2009
Postat pe 8 Iulie 2009 21:34
De la: Ameelya, la data 2009-07-08 21:30:27mamaaa imi plac discutiile astea....imi dau si yo cu parerea? bn dar nu mi sariti in cap e doar o parere :D consider ca baiatul nu are dc sa mi plateasca consumatia...l fel ca si mn si el munceste pt banii aia...intotdeauna am pretentia sa mi platesc ce consum...acum ca vrea el si insista e cu totul altceva... :) zicea cineva mai sus, noi fete ce oferim intr-o relatie? si bn a spus...dc yo il iubesc tre sa fac.... ok sunt de acord pana intr-o anumita limita...imi place sa i fac cadouri fara sa astept nimik in schimb...cand iesim in orash poate uneori nu am yo bani plateste el! nu are el? platesc eu :) la prima intalnire dc baiatul insista sa plateasca el ca na..maj baietilor asa fac...ok :) un suk? poate o inghetata...dar acum nu ne apucam sa comanadam jumatate din meniu asa-i? pt ca a 2-a intalnire cu cred ca va mai fi :D cineva spunea mai sus ...ca dupa ce ne casatorim barbatul tre sa spele sa gateasca sa nuj ce...:) nus de acord....OK gatesc spal calc :) insa in timp ce yo fac chestiile astea, nu sunt de acord ca el sa se uite l meci sau nuj ce...impartim treburile ca asa e normal :) ...eu sunt de parere ca asa se mentine o armonie intr-o relatie :D nu aruncatzi cu pietre in mn :D

Good post Ameelya! Sunt total de acord!

Maximus2009
Postat pe 8 Iulie 2009 21:36
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-08 21:34:46ma dezamagiti, credeam ca va duce nitel bibilica sa intelegeti ca se discuta de primele zile ale unei relatii, nu de o relatie in toata regula

in al doilea caz, se convine de comun acord cine si ce plateste si acest acord depinde de la cuplu la cuplu

ce naiba, tre sa fac teoria chibritului la fiecare post?

NU prea parea ca vorbiti numai despre primele zile ale unei relatii...si ce spun o spun pentru binele vostru..pentru ca sunt tipi care chiar stiu sa iubeasca dar nu au banii care ii vreti voi...NU pot sa implineasca pretentia de a iesi in fiecare zi cu voi..si sa consume pana la 50 lei pe zi...pe bune...si asa pierdeti tipii care poate v-ar iubi cu adevrat...
Maximus2009
Postat pe 8 Iulie 2009 21:38
Ba sa plateasca baiatu.!!!
Amorfa
Postat pe 8 Iulie 2009 21:42
ba sa plateasca cine vrea si gata...fiecare face ce vrea...ca mi s-a acrit de atatia bani si de atatea sucuri si eclerele unuia de pe aici....ca si asa nu mananc sau beau....
fiecare cum stie si gata......

aish
Postat pe 8 Iulie 2009 21:48
teoria ca teoria,practik ne cam omoara :)))))
Ameelya
Postat pe 8 Iulie 2009 21:50
pai ia sa vedem domnu' maximus

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 14:24:17
iar Andrei, daca tu crezi ca o femeie e profitoare ca se asteapta sa platesti cand tu o inviti in oras pentru prima oara, ai o problema nenica. Ma pot scoate si singura la suc, daca tot e sa-mi platesc singura sucul, n-am nevoie de unul ca tine.

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 15:13:08
Eu m-am convins de personalitatea ta si nu sunt deloc impresionata. Sau faptele nu mai vorbesc despre tine, ci sunt ceva independent? Tu nu intelegi ca nu ma intereseaza banii tai sau ai altuia?? Ma intereseaza sa-mi arati ca ai bun simt si maniere si ca vrei sa ai grija de mine. Vrei sa platim nemteste, nu-i nimic, poti sa-mi spui dinainte de a ma invita in oras, nu crezi? Macar sa stiu cu cine am de-a face!

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 15:36:21[
hmmm... sa reamintesc ca cei doi despre care e vorba in acest topic se intelanesc de doar 2 saptamani!
sau dupa doua saptamani, ar trebui sa-mi pun cheltuielile la comun cu un necunoscut, la urma urmei, ca poate are nevoie de bani pentru intretinere!

Nu ies cu un barbat ca sa-mi plateasca sucul , dar nu mai ies cu el daca nu-l plateste (si sa amintesc ca vorbeam de prima intalnire)... surdul nu le nimereste, dar le potriveste

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 16:49:36Tot din "Codul bunelor maniere" de Aurelia Marinescu:

Nu discutati nota de plata cu invitatii dumneavoastra, manifestandu-va satisfactia ca masa a costat putin sau deceptia ca a costat prea mult.

Asta apropo, de personajul principal al topicului

si tot de acolo, o continuare la citatul pe care l-a dat Valita:
este vorba de situatia cand nu ai venituri personale (esti student) sau cand te vezi foarte des

"daca te opresti la solutia platii separate, felul de a proceda trebui stabilit cu foarte multa grija.Se discuta in prealabil, iar daca a nevoie de un imprumut, il faci inainte de intrarea in restaurant"

Hmmmm, parca acelasi lucru am sustinut si eu, nu?

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 18:37:11Bogdan eu cel putin vorbeam fix de primele intalniri (prima intalnire mai exact)
Dar ei (el ?) o tot tin mortis ca la prima intalnire femeia trebuie sa-si plateasca consumatia.

De la: aish, la data 2009-07-07 18:45:06
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 18:37:11Bogdan eu cel putin vorbeam fix de primele intalniri (prima intalnire mai exact)
Dar ei (el ?) o tot tin mortis ca la prima intalnire femeia trebuie sa-si plateasca consumatia.

pai multe am zis de prima intalnire insa....toti au generalizat....da` ce sa faci....

De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-07-07 21:20:05
De la: Kosmo, la data 2009-07-07 20:28:58Am citit cateva post-uri pe aici . Nu am avut timp sa le citesc pe toate , dar mi-a atras atentia o chestie :

- La voi un barbat adevarat = un barbat care plateste la restaurant,etc. ? Doar atat inseamna pt voi un barbat adevarat ?

care SI plateste atunci cand ma invita prima oara in oras... este ceva ce tine de buna crestere

evident ca nu doar asta, dar daca nu o face are o foarte mare bila neagra de la mine

kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 22:08
In concluzie, chiar trebuie sa fac teoria chibritului la fiecare post

in concluzie, ma dau batuta

bine, cum ziceti voi, sunt o mare materialista, desi ABSOLUT TOT ce am facut in viata asta am facut prin forte proprii, nici macar parintii nu m-au ajutat cu ceva (nici macar cu casa si masa), asa ca mai pune-ti-va fermoar la gura
kitty_krieger
Postat pe 8 Iulie 2009 22:10
De la: irisgirl2007, la data 2009-07-08 19:56:43
De la: Crevan_Keegan, la data 2009-07-08 18:57:39

ia du-te de freaca un pic menta...si stai cu gura inchisa,pana nu e prea tarziu.....

iris draga, poti sa te duci tu sa freci altceva ca deja e tarziu si intuneric si nu te vede nimeni.
Crevan_Keegan
Postat pe 8 Iulie 2009 22:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NU RATATI 1 De la: karmelita89 2 Aprilie 2010 16:01
indragostita de un tip cu prietena 55 De la: puf_lidia 12 Aprilie 2010 14:22
eu rac el fecioara.... 13 De la: micutadaria 6 Martie 2009 19:43
Din ce motive femeile inseala barbatii? [topic cu video] 22 De la: battleofwits 11 Ianuarie 2011 16:36
atata ploaie.. 23 De la: fantasie 19 Iulie 2012 00:55