Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

"Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig. "

Pai nu le aprind tigara pentru ca imi pasa de sanatatea lor si vreau astfel sa le ajut sa se lase de fumat.
Si nici nu le dau sacoul pentru ca daca le e mai frig organismul consuma mai multe calorii ceea ce inseamna ca vor avea o silueta mai frumoasa.

Deci vezi tu, tot la ele ma gandesc
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 16:02
Uite chiar acu` 2 zile au trecut 2 copii pe langa mine, cersetori.

Unu ii zice celuilalt: N-am mai mancat de mult timp un hamburger. La care al doilea raspunde: eu n-am mancat niciodata.

I-am strigat, i-am luat cu mine, era un fast food in trecere. Le-am luat cate un hamburger la fiecare.

Vrei mai multe exemple de genul? Am o multime de exemple. Ei, spre deosebire de fetele de aici, nu au o situatie financiara destu de buna incat sa-si permita un suc sau o masa. Si chiar daca si ei se asteapta sa primeasca, la fel ca si majoritatea fetelor de aici, e fiindca ei nu se pot intretine si nu au o sursa de venit. Voi in schimb aveti de unde sa va platiti ce consumati asa ca: la ce va mai asteptati sa plateasca altcineva pentru voi?

Vorbiti de bun simt? Cand arunci ochii pe pereti cand vine nota de plata cum se cheama? Nesimtire parca,nu? Asteptati respect, asteptati ca baietii sa fie gentlemani.. dar voi ce faceti pentru asta? In ce fel va demonstrati voi respectul sau aprecierea pentru faptul ca el plateste de fiecare data. Hai ca va zic eu ce faceti: va duceti la amicele voastre si va laudati ca iar l-ati produs pe unu si mai ziceti ca-i si fraier ca va plateste consumatia de fiecare data, radeti putin de el si pana data viitoare il puneti la cosul de gunoi. Asta in cazul in care nu aveti ganduri serioase cu acea persoana. Repet, majoritatea, nu toate de aici. Am vazut ca sunt si femei care gandesc normal aici si nu am nici un motiv sa le jignesc.
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 16:30
Mai, cam cat de multa dreptate crezi ca ai in momentul in care nu poti sa spui ce te franamta in fata prietenului? Cum ar suna "Draga, eu ma despart de tine ca nu-mi platesti consumatia" E absolut ridicol.

Lasati egoul pentru o secunda si folositi-va creierul.

Tipa care ai postat prima in topic, cum o cheama pe prietena ta? Nu de alta,d ar eu am impresia ca tu esti prietena. Si ti-era frica sa spui asta in fata, pentru ca uite cat de revoltate sunt colegele tale de forum cand cineva spune ca barbatii nu sunt dispensoare de sucuri.

Mult succes.

Postat pe 10 Iulie 2009 16:45
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 16:30:11Uite chiar acu` 2 zile au trecut 2 copii pe langa mine, cersetori.

Unu ii zice celuilalt: N-am mai mancat de mult timp un hamburger. La care al doilea raspunde: eu n-am mancat niciodata.

I-am strigat, i-am luat cu mine, era un fast food in trecere. Le-am luat cate un hamburger la fiecare.

Vrei mai multe exemple de genul? Am o multime de exemple. Ei, spre deosebire de fetele de aici, nu au o situatie financiara destu de buna incat sa-si permita un suc sau o masa. Si chiar daca si ei se asteapta sa primeasca, la fel ca si majoritatea fetelor de aici, e fiindca ei nu se pot intretine si nu au o sursa de venit. Voi in schimb aveti de unde sa va platiti ce consumati asa ca: la ce va mai asteptati sa plateasca altcineva pentru voi?

Vorbiti de bun simt? Cand arunci ochii pe pereti cand vine nota de plata cum se cheama? Nesimtire parca,nu? Asteptati respect, asteptati ca baietii sa fie gentlemani.. dar voi ce faceti pentru asta? In ce fel va demonstrati voi respectul sau aprecierea pentru faptul ca el plateste de fiecare data. Hai ca va zic eu ce faceti: va duceti la amicele voastre si va laudati ca iar l-ati produs pe unu si mai ziceti ca-i si fraier ca va plateste consumatia de fiecare data, radeti putin de el si pana data viitoare il puneti la cosul de gunoi. Asta in cazul in care nu aveti ganduri serioase cu acea persoana. Repet, majoritatea, nu toate de aici. Am vazut ca sunt si femei care gandesc normal aici si nu am nici un motiv sa le jignesc.

felicitari la faza cu ''copilasi''nu multi fac asta ,mai bine zis baieti nu prea fac gesturi din astea si la faza cu profitatul nu ai drepatate, niciodata nu m-am ras cu prietenele mele de nici un baiat cu care am iesit la suc si mi-a platit consumatia, sincer majoritate-a prietenilor mei (amici) nu ma lasa sa-mi platesc consumatia cand iesim la suc
rahella
Postat pe 10 Iulie 2009 16:55
De la: rahella, la data 2009-07-10 16:55:45 sincer majoritate-a prietenilor mei (amici) nu ma lasa sa-mi platesc consumatia cand iesim la suc

Rahella, imi vine sa te pup

Tocmai ai precizat motivul pentru care voi v-ati obisnuit asa.

AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 17:10
pai vezi,deci tot voi ati gresit ca ne-ati obijnuit asa
rahella
Postat pe 10 Iulie 2009 17:14
De la: rahella, la data 2009-07-10 17:14:52 pai vezi,deci tot voi ati gresit ca ne-ati obijnuit asa

Unii dintre noi dragutza

PS: Asta ar fi o discutie in genul : cine a fost primul: oul sau gaina
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 17:18
De la: AndreiD, la data 2009-07-10 17:18:38
De la: rahella, la data 2009-07-10 17:14:52 pai vezi,deci tot voi ati gresit ca ne-ati obijnuit asa

Unii dintre noi dragutza

PS: Asta ar fi o discutie in genul : cine a fost primul: oul sau gaina

da uni dintre voi ..printre care nu te numereri si tu,nu?
rahella
Postat pe 10 Iulie 2009 17:27
Am zis majoritatea. Probabil ca asta nu te include si pe tine, dar am cunoscut destule cazuri in care anumite femei aveau barbati pe care ii tineau special pentru faptul ca acestia "investeau" in ele. Iar apoi radeau de el cu amicele.

E pacat ca multe femei au ajuns sa gandeasca asa, sa se comporte asa.
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 17:37
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 17:37:09 am cunoscut destule cazuri in care anumite femei aveau barbati pe care ii tineau special pentru faptul ca acestia "investeau" in ele. Iar apoi radeau de el cu amicele.

Dap.
Si eu cunosc tipe care isi barfesc "sponsorii" sau pe acei tipi care tin (poate prea mult) la ele.
Si o fac intr-un mod de multe ori lipsit de orice urma de bun simt.
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 17:45
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 16:30:11Uite chiar acu` 2 zile au trecut 2 copii pe langa mine, cersetori.

Draga, dar de unde stii tu ce vorbesc cu fetele?
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 17:54
De la: Evolved, la data 2009-07-10 16:45:21Mai, cam cat de multa dreptate crezi ca ai in momentul in care nu poti sa spui ce te franamta in fata prietenului? Cum ar suna "Draga, eu ma despart de tine ca nu-mi platesti consumatia" E absolut ridicol.

Tipa care ai postat prima in topic, cum o cheama pe prietena ta? Nu de alta,d ar eu am impresia ca tu esti prietena. Si ti-era frica sa spui asta in fata, pentru ca uite cat de revoltate sunt colegele tale de forum cand cineva spune ca barbatii nu sunt dispensoare de sucuri.

Mult succes.

Nu e deloc ridicol. Eu personal am dat papucii de trei ori pe faza asta.

Daca nici o amarata de cafea nu plateste, ce baza sa pun in el?
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 17:55
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 17:37:09Am zis majoritatea. Probabil ca asta nu te include si pe tine, dar am cunoscut destule cazuri in care anumite femei aveau barbati pe care ii tineau special pentru faptul ca acestia "investeau" in ele. Iar apoi radeau de el cu amicele.

tre sa recunosc aici ai dreptate..
rahella
Postat pe 10 Iulie 2009 17:58
De la: Kathara, la data 2009-07-10 17:55:45
De la: Evolved, la data 2009-07-10 16:45:21Mai, cam cat de multa dreptate crezi ca ai in momentul in care nu poti sa spui ce te franamta in fata prietenului? Cum ar suna "Draga, eu ma despart de tine ca nu-mi platesti consumatia" E absolut ridicol.

Mult succes.

Nu e deloc ridicol. Eu personal am dat papucii de trei ori pe faza asta.

Daca nici o amarata de cafea nu plateste, ce baza sa pun in el?

Mai Kathara, cati ani ai tu?
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 17:58
26.
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 18:20
Din moment ce el o invita la un suc nu e logic sa plateasca el
Hello!!! mai baieti zau ca sunteti grei de cap
jojo86
Postat pe 10 Iulie 2009 19:37
De la: Ellutza4u, la data 2009-07-10 19:37:49Din moment ce el o invita la un suc nu e logic sa plateasca el

Propozitia ta, asa cum ai formulat-o, este in totalitate corecta.
Bravo !
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 19:47
Pentru ca ma invart in general in cercuri de fete... sau ele se invart in jurul meu..? Care-o fi..? Hmz..
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 21:02
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 21:02:10Pentru ca ma invart in general in cercuri de fete... sau ele se invart in jurul meu..? Care-o fi..? Hmz..

Apropiatii tai spun multe despre tine ca persoana.
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 21:04
E super subiectu...Baiatu din ziua de azi...

Hmmm foarte naiv si se considera super "Tare"

DanielaGoia
Postat pe 10 Iulie 2009 21:05
Da` tu ca femeie care ai anumite drepturi pentru care voi femeile ati luptat si o anumita egalitate pe care v-ati dorit-o atata de mult la ce iti mai trebuie sa iti pui bazele intr-un barbat?
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 21:08
Nu am apropiati aici. Doar... cunostinte.
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 21:09
De la: DanielaGoia, la data 2009-07-10 21:05:55E super subiectu...Baiatu din ziua de azi...

Hmmm foarte naiv si se considera super "Tare"

Uite inca una care ii stie pe toti baietii din ziua de azi....
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 21:10
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 21:08:28Da` tu ca femeie care ai anumite drepturi pentru care voi femeile ati luptat si o anumita egalitate pe care v-ati dorit-o atata de mult la ce iti mai trebuie sa iti pui bazele intr-un barbat?

Pai da mai enjoying dar egalitatea asta la femei e doar atunci cand le convine lor.
Cand vor salarii egale, drepturi egale, egalitate de sanse, cand isi proclama in gura si faptele mari sexualitatea (debordanta) etc.

Si chiar daca au obtinut egalitate si chiar mai mult, atunci cand e vorba sa renunte la vechile privilegii, care vin dintr-o perioada apusa, nu le mai convine.
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 21:14
Cunosc foarte bine fenomenul. Si cand nu primesc ce vor se dau victime.
enjoyinglife
Postat pe 10 Iulie 2009 21:16
da la voi barbati tot ce zboara se mananca.... vreti femei slpe si sa arate bn dar voi aveti burta de bere...visati prea mult su sunteti realisti delok...:
nu am nimica personal cu nimnei dar asta zik din propria experienta

experienta care pana momentan nu este foarte vasta... dar oricum
DanielaGoia
Postat pe 10 Iulie 2009 21:18
vroiam sa zik femei suple... scuati greselile
DanielaGoia
Postat pe 10 Iulie 2009 21:20
De la: DanielaGoia, la data 2009-07-10 21:18:20da la voi barbati tot ce zboara se mananca.... vreti femei slpe si sa arate bn dar voi aveti burta de bere...visati prea mult su sunteti realisti delok...:
nu am nimica personal cu nimnei dar asta zik din propria experienta

experienta care pana momentan nu este foarte vasta... dar oricum

Mi-am dat seama si singur ca experienta ta nu e foarte vasta din moment ce iti permiti asemenea generalizari.

Ca sa poti sa faci o generalizare, trebuie ca cunosti minim (statistic vorbind) 100 de persoane, de varste ocupatii si din paturi sociale diferite. Abia atunci vei putea sa emiti o parere care sa fie credibila si apropiata oarecum de adevar.
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 21:22
Stiu ..dar mi`am dat cu parerea
DanielaGoia
Postat pe 10 Iulie 2009 21:25
De la: DanielaGoia, la data 2009-07-10 21:25:10Stiu ..dar mi`am dat cu parerea

Tie iti plac mult draciile alea care sar este?
AndreiD
Postat pe 10 Iulie 2009 21:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ingeri si demoni 26 De la: serena 14 Martie 2009 14:04
De ce exista foste relatii pe care nu le putem uita nicicum? 110 De la: ecstasycupepsi 11 Iunie 2009 18:40
putin ajutor va rog................ 141 De la: cristinxxx 4 Iulie 2011 22:29
Midas touch 57 De la: Coaristana 19 Septembrie 2010 06:47
Relatie discreta? 13 De la: kudika_34957 14 Mai 2013 19:30