Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

Uite, mi ai devenit simpaticã aºa cã îþi vând un secret. Satisfacþia unei femei provine din interiorul ei. Te costã o navetã de bere. Carlsberg.
inger99lasuta
Postat pe 10 Iulie 2009 23:28
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-10 23:28:43Uite, mi ai devenit simpaticã aºa cã îþi vând un secret. Satisfacþia unei femei provine din interiorul ei. Te costã o navetã de bere. Carlsberg.

Bre, stiam si eu asta. Interiorul = punctul G, right?
Kathara
Postat pe 10 Iulie 2009 23:29
Acum deja o sã te coste mai mult!

Sediul satisfacþiei, locul unde se produc orgasmele cu adevãrat este ... surprize, surprize... în creier!

Acolo trebuie lucrat. De cãtre cine se pricepe. Am douã navete de Carlsberg. Le aºtept!
inger99lasuta
Postat pe 10 Iulie 2009 23:34
De la: Kathara, la data 2009-07-10 23:29:50
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-10 23:28:43Uite, mi ai devenit simpaticã aºa cã îþi vând un secret. Satisfacþia unei femei provine din interiorul ei. Te costã o navetã de bere. Carlsberg.

Bre, stiam si eu asta. Interiorul = punctul G, right?

........... ...no.......left.....
...........
nico1234
Postat pe 10 Iulie 2009 23:35
De la: Kathara, la data 2009-07-10 23:24:49Stie. Si intotdeauna a platit consumatia fetelor. Asa a fost educat.

Cum si el m-ar fi parasit daca nu as fi spus multumesc.

Stiu si eu, la ce spui aici mie imi pare ca dca nu ziceai multumesc iti mai lua o "cioco" doar, doar sa fie sigur.

Acuma, fara sa te intep, pari o femeie cu capu pe umeri. Nu cred eu ca te indepartai tu de la un barbat de calitate pentru ca nu ti-a platit consumatia. Pentru ca la urma urmei, nu e obligatia lui si tu o stii lfoarte bine. Nu conteaza, faptul ca plateste sau nu plateste nu e o trasatura definitorie pentru un mascul. Platesc daca vreau eu, nu pentru ca pleaca tipa altfel. Si, asa ca fapt divers, eu in general nu platesc(nu imi place ideea ca se profita de pe urma mea), dar sunt mai protector decat majoritatea masculilor care o platesc. Asa ca zi-mi atunci ce relevanta are asta?

De fapt toate femelele de aici se dau mai viteze decat sunt de fapt cu replici de genul "ce fraiera/ ce zgarcit/ eu il paraseam" cand in realitate astanu se intampla. Si partea trista e ca unii chiar va cred.

Shoo, promit ca postul urmator o sa aiba mau mult misto decat asta.

Postat pe 10 Iulie 2009 23:35
baiatul din ziua de azi?hmmm...garantez ca o mare parte din fetele si femeile din ziua de azi aleg fara sa clipeasca unul cu bani in detrimentul unuia mai subtirel la buzunar...si sa nu ma contraziceti pt ca stiu ca am dreptate...dar ca sa nu trecem la alte discutii si sa fiu on topic as spune cum fac eu vis-a vis de situatia prezentata.tin sa precizez ca nu sunt un baiat cu bani,momentan chiar fara un job stabil,dar INTOTDEAUNA cand invit o fata in oras,EU platesc consumatia(in cazul in care mergem in mai multe locatii o pot lasa si pe ea sa mai plateasca ceva,daca insista...dar eu achit majoritatea).cand ea ma invita o las pe ea sa plateasca,si o va face dak are bun simtz.dar la prima intalnire eu platesc.deci cine invita are datoria morala sa achite consumatia.am mai citit din comentarii si m-a amuzat un baiat care spunea ca nu vrea sa mai profite nici o femeie de pe urma lui...frate,a-i plati o cafea,un suc sau mai stiu eu ce cand iesi cu ea in orash nu se numeste profitorie...las-o naibii...suferi de mania persecutiei?
pt maruntisuri dinastea nu ar trebui sa se strice o potentiala relatie.clar.lasati zgarcenia buey....
mare grija trebuie sa avem la inceputul relatiei la firea fetei...sa nu fie orientata prea mult spre bani.mai usor cu cadourile,dar musai la okaziile speciale si fara chestii extravagante...apoi nu mai sti dak te place pt cine esti sau pt cadourile pe care i le-ai facut.deci e gresit.e un sfat din partea unui baiat care a gresit in trecut fiind prea generos.e frumos sa ii dai mici atentii sa ii arati ca o iubesti si prin intermediul lor dar nu deveniti sponsori.apoi ajungeti la faliment...si cand se va intampla asta te paraseste pt alt potential sponsor.deci aveti grija pt ca si din cauza noastra femeile pot devenii materialiste.
razz
Postat pe 11 Iulie 2009 00:23
"Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig. "

CAt de patetic, sa ii aprind eu tigara? DA ea nu-i in stare?
Daca VREAU eu ii dau sacoul, daca se comporta cu mtrebuie si imi place.

Pacat ca sunt destui catelusi care fac asta..de aia probabil fetele au chiuaua ca sa aiba pe cineva mai inferior care sa asculte de ele

Postat pe 11 Iulie 2009 01:24
De la: kudika050099, la data 2009-07-11 01:24:50"Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig. "

Pacat ca sunt destui catelusi care fac asta..de aia probabil fetele au chiuaua ca sa aiba pe cineva mai inferior care sa asculte de ele

Corect, pe principiul asta de ce sa-ti fac eu sex oral, daca vrei poti si singur, nu?
Kathara
Postat pe 11 Iulie 2009 01:26
De la: DanielaGoia, la data 2009-07-10 21:05:55E super subiectu...Baiatu din ziua de azi...

Hmmm foarte naiv si se considera super "Tare"

Oau ce ne-ai zis-o >)))) Suyntem pe jos

HAi sa incheiem discutia BAIETI:pentru ca
1. Femeile nu sunt logice, ele actioneaza pe baza de sentiment

2."Sucul" este ceva minor pe langa cati bani pierd fraierii in casnicii cu ale lor neveste

Postat pe 11 Iulie 2009 01:35
Nu.Dar poate gasi pe una care sa nu se astepte la toate chestiile astea si care sa ii faca si un sex oral si care arata si e si mai inteligenta ca tine.
enjoyinglife
Postat pe 11 Iulie 2009 01:36
De la: razz, la data 2009-07-11 00:23:28baiatul din ziua de azi?hmmm...garantez ca o mare parte din fetele si femeile din ziua de azi aleg fara sa clipeasca unul cu bani in detrimentul unuia mai subtirel la buzunar...si sa nu ma contraziceti pt ca stiu ca am dreptate...dar ca sa nu trecem la alte discutii si sa fiu on topic as spune cum fac eu vis-a vis de situatia prezentata.tin sa precizez ca nu sunt un baiat cu bani,momentan chiar fara un job stabil,dar INTOTDEAUNA cand invit o fata in oras,EU platesc consumatia(in cazul in care mergem in mai multe locatii o pot lasa si pe ea sa mai plateasca ceva,daca insista...dar eu achit majoritatea).cand ea ma invita o las pe ea sa plateasca,si o va face dak are bun simtz.dar la prima intalnire eu platesc.deci cine invita are datoria morala sa achite consumatia.am mai citit din comentarii si m-a amuzat un baiat care spunea ca nu vrea sa mai profite nici o femeie de pe urma lui...frate,a-i plati o cafea,un suc sau mai stiu eu ce cand iesi cu ea in orash nu se numeste profitorie...las-o naibii...suferi de mania persecutiei?
pt maruntisuri dinastea nu ar trebui sa se strice o potentiala relatie.clar.lasati zgarcenia buey....
mare grija trebuie sa avem la inceputul relatiei la firea fetei...sa nu fie orientata prea mult spre bani.mai usor cu cadourile,dar musai la okaziile speciale si fara chestii extravagante...apoi nu mai sti dak te place pt cine esti sau pt cadourile pe care i le-ai facut.deci e gresit.e un sfat din partea unui baiat care a gresit in trecut fiind prea generos.e frumos sa ii dai mici atentii sa ii arati ca o iubesti si prin intermediul lor dar nu deveniti sponsori.apoi ajungeti la faliment...si cand se va intampla asta te paraseste pt alt potential sponsor.deci aveti grija pt ca si din cauza noastra femeile pot devenii materialiste.

dupa "buey" ala nuj dc ma faci sa cred ca esti una din fetele de aici..
enjoyinglife
Postat pe 11 Iulie 2009 01:38
De la: DanielaGoia, la data 2009-07-10 21:56:09Poi da asta vreti....
si ziceti de noi ca avem pretentii....normal ca avem atata timp cat voi faceti ceea ce faceti

MAi fetita dar tu nu ai nevoie sa te culci cu baieti?

DA? atunci Cum iti permiti sa ne judeci?
NU? Atunci cine te obliga? Se gasesc destule.

Postat pe 11 Iulie 2009 01:48
De la: Kathara, la data 2009-07-11 01:26:18
De la: kudika050099, la data 2009-07-11 01:24:50"Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig. "

Corect, pe principiul asta de ce sa-ti fac eu sex oral, daca vrei poti si singur, nu?

Da, cum poti si tu sa iti dai limbi singura.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 08:47
De la: razz, la data 2009-07-11 00:23:28baiatul din ziua de azi?hmmm...garantez ca o mare parte din fetele si femeile din ziua de azi aleg fara sa clipeasca unul cu bani in detrimentul unuia mai subtirel la buzunar...si sa nu ma contraziceti pt ca stiu ca am dreptate...dar ca sa nu trecem la alte discutii si sa fiu on topic as spune cum fac eu vis-a vis de situatia prezentata.tin sa precizez ca nu sunt un baiat cu bani,momentan chiar fara un job stabil,dar INTOTDEAUNA cand invit o fata in oras,EU platesc consumatia(in cazul in care mergem in mai multe locatii o pot lasa si pe ea sa mai plateasca ceva,daca insista...dar eu achit majoritatea).cand ea ma invita o las pe ea sa plateasca,si o va face dak are bun simtz.dar la prima intalnire eu platesc.deci cine invita are datoria morala sa achite consumatia.am mai citit din comentarii si m-a amuzat un baiat care spunea ca nu vrea sa mai profite nici o femeie de pe urma lui...frate,a-i plati o cafea,un suc sau mai stiu eu ce cand iesi cu ea in orash nu se numeste profitorie...las-o naibii...suferi de mania persecutiei?

Razz, tu faci parte din cei care le sustin si din cauza carora sunt asa cum sunt.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 08:57
@enjoyinglife--nu stiu ce te-a deranjat la ce am scris eu.probabil tu esti baiatul care credea ca fetele profita de pe urma ta dak le platesti o cafea.eu spun ca e o chestie de buna crestere si nu ajungi in sapa de lemn in felul asta...si am precizat..cine invita ala plateste.e in codul bunelor maniere,dak iti este familiar...mie mi-ar fi rusine sa invit o fata in orash si sa o pun pe ea sa plateasca...si te asigur ca sunt barbat nu femeie,Sherlock

@Andrei--a-i cumpara o cafea cand iesi cu ea in orash sau un martisor de intai martie sau flori de ziua ei ti se pare sustinere financiara?nu cred ca eu sunt de vina pentru materialismul multor dintre ele...ci acei barbati care cred ca sustinerea financiara poate inlocui sustinerea morala si afectiva.
razz
Postat pe 11 Iulie 2009 12:23

Pai da mai Razz...tu cu gura ta sustii ca majoritatea fetelor din ziua de azi sunt materialiste si ca te deranjeaza asta. Dupa care tot tu incurajezi astfel de practici...

Si nu, nu e vorba doar de suc / cafea / cina whatever (desi si astea daca le cumulezi ajungi la sume importante pentru un angajat obisnuit care se descurca si el cum poate printre rate si taxe)

E vorba de principiu. E acelasi principiu la una careia trebuie sa ii cumperi un SLK si la una la care trebuie sa ii platesti toate consumatiile.
Difera doar sumele
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 12:27
@yrtdssdd

Tin sa iti aduc aminte ca toata discutia a plecat de la plata DE FIECARE DATA a consumatiei.
E a nu stiu cata oara cand ma repet dar vad ca unii nu prea ma inteleg.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 12:29
De la: razz, la data 2009-07-11 12:23:29@enjoyinglife--nu stiu ce te-a deranjat la ce am scris eu.probabil tu esti baiatul care credea ca fetele profita de pe urma ta dak le platesti o cafea.eu spun ca e o chestie de buna crestere si nu ajungi in sapa de lemn in felul asta...si am precizat..cine invita ala plateste.e in codul bunelor maniere,dak iti este familiar...mie mi-ar fi rusine sa invit o fata in orash si sa o pun pe ea sa plateasca...si te asigur ca sunt barbat nu femeie,Sherlock

@Andrei--a-i cumpara o cafea cand iesi cu ea in orash sau un martisor de intai martie sau flori de ziua ei ti se pare sustinere financiara?nu cred ca eu sunt de vina pentru materialismul multor dintre ele...ci acei barbati care cred ca sustinerea financiara poate inlocui sustinerea morala si afectiva.

Las-o balta,e o cauza pierduta.
Pentru unii, a fi invitat/a de cineva la un suculet si a "astepta" sa ti se mai si plateasca amarata de consumatie (lucru de bun simt ,de altfel, indiferent daca esti fata/baiat.Eu stiu un lucru:daca invit platesc si vitze versa) este un gest de materialism si parvenitism total.
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 12:34
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 12:27:33
Pai da mai Razz...tu cu gura ta sustii ca majoritatea fetelor din ziua de azi sunt materialiste si ca te deranjeaza asta. Dupa care tot tu incurajezi astfel de practici...

Si nu, nu e vorba doar de suc / cafea / cina whatever (desi si astea daca le cumulezi ajungi la sume importante pentru un angajat obisnuiti care se descurca si el cum poate printre rate si taxe)
E vorba de principiu. E acelasi principiu la una careia trebuie sa ii cumperi un SLK si la una la care trebuie sa ii platesti toate consumatiile.
Difera doar sumele

pup razz pt parere, materialiste sunt acele femei care au avut de mici o situatie materiala mai urata.. parerea mea
rahella
Postat pe 11 Iulie 2009 12:39
De la: rahella, la data 2009-07-11 12:39:31
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 12:27:33

Si nu, nu e vorba doar de suc / cafea / cina whatever (desi si astea daca le cumulezi ajungi la sume importante pentru un angajat obisnuiti care se descurca si el cum poate printre rate si taxe)
Difera doar sumele

pup razz pt parere, materialiste sunt acele femei care au avut de mici o situatie materiala mai urata.. parerea mea

Umm, sa stii ca nu e neaparat asa. Sunt tipe f sarace care au ajuns pe propriile puteri undeva..sunt tipe care au multi bani dar tot ii mulg pe altii.
Tine de personalitate mai mult decat de backgroundul familial
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 12:41
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 12:29:48@yrtdssdd

Tin sa iti aduc aminte ca toata discutia a plecat de la plata DE FIECARE DATA a consumatiei.

pai si a cui e vina ca va invartiti in jurul cozii si isi pierde omu` interesu`??
iti multumesc tare mult...io cred ca tot de bani si de fete vorbiti
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 12:42
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 12:42:29

pai si a cui e vina ca va invartiti in jurul cozii si isi pierde omu` interesu`??

E o mica mare diferenta intre prima / primele itnalniri si TOATE

Si ba nu, eu iti multumesc.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 12:44
ba nu, EU va multumesc!
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 12:49
si neatza la toata lumea azi nu ne mai certam, da?
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 12:54
@yrtdssdd

Vino la o cafea. Platesc eu
Prima data
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 12:55
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 12:44:04
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 12:42:29

E o mica mare diferenta intre prima / primele itnalniri si TOATE

Si ba nu, eu iti multumesc.

Nu,nu e.Educatia face diferenta;dar n-am sa intru in polemici cu voi acum.
no charge at all....nici macar 50 de bani
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 12:56
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 12:55:17@yrtdssdd

Vino la o cafea. Platesc eu
Prima data

Siguur?Daca ma pacalesti?Io nu spal vase in restaurant

`neatza,Daimen!!!
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 13:03

Nu te duc la restaurant

PS: da, sunt destul de sigur
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 13:03
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:03:35

Nu te duc la restaurant

PS: da, sunt destul de sigur

da` undeeeee? In Brazilia??????
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 13:06
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:03:13`neatza,Daimen!!!

neatza! cand vii cu mielu??
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 13:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SATULA DE ATATEA TOPICURI,LEGATE DE IUBIREA LA DISTANTA,COMPATIBILITATEA ZODIILOR 22 De la: Ele_ely 3 Ianuarie 2010 21:48
homosexualitatea 31 De la: lylee 1 August 2012 22:45
ajutor,vreau un sfat 14 De la: kudika_24989 6 Ianuarie 2013 15:17
ce ziceti de relatiile virtuale,au sanse sa se finalizeze cu fericiti pana la adanci batraneti? 52 De la: xandra79 16 Iulie 2009 18:30
M-am indragostit de un baiat bolnav.Va rog frumos sa ma ajutati cu idei/sfaturi.Sunt ft ingrijorata..:(( ce sa fac?:-s 47 De la: doi_ochi_caprui 3 Octombrie 2011 15:34