Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

din aia, din aia, Dora draga
Lucia38
Postat pe 13 Iulie 2009 15:24
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-12 14:58:40
De la: bruneagra25, la data 2009-07-12 13:41:15
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 00:20:35La ce am citit prin primele 3 pagini voi nu va rezumati doar la o cina. Ideea generala e ca barbatul trebuie sa "doneze" daca vrea sa fie cu o femeie.

E ok sa mai plateasca barbatul din cand in cand si e ok sa mai plateasca si ea. Dar daca se intampla ca el sa plateasca consumatia de fiecare data deja este perceput ca altceva, iar femeia va vrea si va profita si mai mult din punctul asta de vedere.

Consider un gest frumos sa inviti si sa platesti cina unei femei(CARE MERITA). Dar asta doar in cazuri speciale.Iar discutia asta a inceput de la iesiri banale la sucuri si cafele. Problema se pune altfel cand e vorba de o cina la care el o invita. Dar daca cina asta devine o normalitate atunci ea poate sa-si plateasca foarte bine ceea ce a comandat.
De partea cealalta si ea poate foarte bine intr-o seara sa pregateasca ceva special acasa si sa-l invite la o cina. Acum presupun ca ai sa ma contrazici si-ai sa-mi zici ca eu-s de parere ca femeia e facuta doar pentru a sta in bucatarie. Gresit!

Nu am sa-ti dau o lista detaliata cu calitatile mele de gentleman pentru ca nu sunt aici sa-ti demonstrez cum stiu sa ma comport sau nu cu o femeie, ci doar imi dau cu parerea asupra unor lucruri pe care pe mine ca barbat ma deranjeaza.

inseamna k nu sti sa citesti...nici macar nu se referea nimeni la cina!!!! ci la un ra.hat de suc pe care sa-l platesti iubitei cand TU o inviti!!!!

Ia citeste cateva pagini mai in spate si vezi ce zicea kathara de cina.

Cand ramai fara replica incepi cu jigniri sau cum?

Ai dreptate. Eu nu sunt barbat adevarat. Barbatii adevarati trebuie sa plateasca tot timpul consumatia cand iese cu o femeie adevarata ca tine in oras,nu?:)

Tu platesti consumatia si baiatului cu care iesi cand il inviti? :]

da draga dak il invit EU PLATESC
bruneagra25
Postat pe 14 Iulie 2009 11:25
De la: bruneagra25, la data 2009-07-14 11:25:53
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-12 14:58:40
De la: bruneagra25, la data 2009-07-12 13:41:15
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 00:20:35La ce am citit prin primele 3 pagini voi nu va rezumati doar la o cina. Ideea generala e ca barbatul trebuie sa "doneze" daca vrea sa fie cu o femeie.

E ok sa mai plateasca barbatul din cand in cand si e ok sa mai plateasca si ea. Dar daca se intampla ca el sa plateasca consumatia de fiecare data deja este perceput ca altceva, iar femeia va vrea si va profita si mai mult din punctul asta de vedere.

Consider un gest frumos sa inviti si sa platesti cina unei femei(CARE MERITA). Dar asta doar in cazuri speciale.Iar discutia asta a inceput de la iesiri banale la sucuri si cafele. Problema se pune altfel cand e vorba de o cina la care el o invita. Dar daca cina asta devine o normalitate atunci ea poate sa-si plateasca foarte bine ceea ce a comandat.
De partea cealalta si ea poate foarte bine intr-o seara sa pregateasca ceva special acasa si sa-l invite la o cina. Acum presupun ca ai sa ma contrazici si-ai sa-mi zici ca eu-s de parere ca femeia e facuta doar pentru a sta in bucatarie. Gresit!

Nu am sa-ti dau o lista detaliata cu calitatile mele de gentleman pentru ca nu sunt aici sa-ti demonstrez cum stiu sa ma comport sau nu cu o femeie, ci doar imi dau cu parerea asupra unor lucruri pe care pe mine ca barbat ma deranjeaza.

inseamna k nu sti sa citesti...nici macar nu se referea nimeni la cina!!!! ci la un ra.hat de suc pe care sa-l platesti iubitei cand TU o inviti!!!!

Ia citeste cateva pagini mai in spate si vezi ce zicea kathara de cina.

Cand ramai fara replica incepi cu jigniri sau cum?

Ai dreptate. Eu nu sunt barbat adevarat. Barbatii adevarati trebuie sa plateasca tot timpul consumatia cand iese cu o femeie adevarata ca tine in oras,nu?:)

Tu platesti consumatia si baiatului cu care iesi cand il inviti? :]

da draga dak il invit EU PLATESC

nu am citit tot , dar din ce vad aicia trag concluzia ca tu consideri ca cine invita trebuie si sa plateasca ? , pai daca e asa tu cand iesi cu fetele in oras si le inviti tu , platesti tu automat ? ,
oricum mie sincer mi se pare prea multa bataie de cap in jurul subiectului asta , plateste cine vrea cum vrea sau in ce mod vrea si gata , daca sunt multumiti amondoi, continua sa se intalneasca daca nu , nu , the end
SweetDadyD
Postat pe 14 Iulie 2009 13:33
dady te invit la un suk...ce zici?...dar cine plateste?...sa stiu
pamela_1
Postat pe 14 Iulie 2009 14:07
De la: pamela_1, la data 2009-07-14 14:07:18dady te invit la un suk...ce zici?...dar cine plateste?...sa stiu

Pai daca inviti ,tu platesti
mitura
Postat pe 14 Iulie 2009 14:09
da?
acum fara gluma....la primele intilniri...este politicos sa plateasca baiatul....dupa o relatie stabila....iubire adevarata da consider ca facem totul impreuna....
insa...aici este vb de o tipa care se vede de 2 sap...si se pare ca alesul a dat-o in bara ......
lui dady fac cinste ca il stiu de ceva timp...intre prieteni nu se pune cine plateste
pamela_1
Postat pe 14 Iulie 2009 14:12
Dady, vezi ca vrea sa te pacaleasca

Apropo, uite ceva de gandit pentru fetele/femeile care sustin plata de catre barbat:

Procentul de prime intalniri care au fost reusite (adica care s-au continuat cu alte date-uri) e pe undeva pe la o treime din numarul total de prime intalniri (asta la acei barbati care au experienta cu femeile, pentru ca altfel e si mai scazut)
Cauzele sunt multiple:
- nu se creaza atractie intre cei doi
- se creaza atractie doar la unul din ei
- nu exista conexiune emotionala
- se fac niste greseli peste care nu se poate trece
- diferente prea mari de gandire
si altele.

Si acum intrebarea: daca iti dai seama de la prima intalnire (sau din primele) ca nu te vei mai vedea cu fata respectiva ce faci?
Dupa voi, ar mai avea rost sa plateasca tot el?
AndreiD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:31
De la: pamela_1, la data 2009-07-14 14:07:18dady te invit la un suk...ce zici?...dar cine plateste?...sa stiu

50-50 ca e prima intalnire
SweetDadyD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:38
De la: pamela_1, la data 2009-07-14 14:12:35da?
acum fara gluma....la primele intilniri...este politicos sa plateasca baiatul....dupa o relatie stabila....iubire adevarata da consider ca facem totul impreuna....
insa...aici este vb de o tipa care se vede de 2 sap...si se pare ca alesul a dat-o in bara ......
lui dady fac cinste ca il stiu de ceva timp...intre prieteni nu se pune cine plateste

SweetDadyD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:39
De la: AndreiD, la data 2009-07-14 14:31:42Dady, vezi ca vrea sa te pacaleasca

Apropo, uite ceva de gandit pentru fetele/femeile care sustin plata de catre barbat:

Procentul de prime intalniri care au fost reusite (adica care s-au continuat cu alte date-uri) e pe undeva pe la o treime din numarul total de prime intalniri (asta la acei barbati care au experienta cu femeile, pentru ca altfel e si mai scazut)
Cauzele sunt multiple:
si altele.

Si acum intrebarea: daca iti dai seama de la prima intalnire (sau din primele) ca nu te vei mai vedea cu fata respectiva ce faci?

sa iti raspund......iti dai seama de la prima intalnire daca merita sa iti "bati capul"cu pers respectiva.....asta daca ai simtul cunoasterii.......
heaven_2906
Postat pe 14 Iulie 2009 14:40
dady
pamela_1
Postat pe 14 Iulie 2009 14:43
De la: heaven_2906, la data 2009-07-14 14:40:31

Cauzele sunt multiple:
si altele.

sa iti raspund......iti dai seama de la prima intalnire daca merita sa iti "bati capul"cu pers respectiva.....asta daca ai simtul cunoasterii.......

eu de obicei ma ofer sa platesc , dar daca fata insista o las sa isi plateasca partea ei si gata (ceea ce s- a intamplate de fiecare data )
SweetDadyD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:45

Cauzele sunt multiple:
si altele.

Pai nu mi-ai raspuns
Presupunerea ca ai simtul cunoasterii si iti dai seama daca vei continua sau nu am facut-o si eu.

Eu intrebam daca in cazul asta mai platesti pentru amandoi.
AndreiD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:45
De la: AndreiD, la data 2009-07-14 14:45:32

Cauzele sunt multiple:
si altele.

Pai nu mi-ai raspuns
Presupunerea ca ai simtul cunoasterii si iti dai seama daca vei continua sau nu am facut-o si eu.

Eu intrebam daca in cazul asta mai platesti pentru amandoi.

poti face ce vrei, daca esti mai poti sa o lasi sa iti plateasca si tie consumatia , fiecare face ce vrea
SweetDadyD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:47
nu cred ca ramai fara bani daca platesti la 1 date.........oricum daca as fi fost eu in situatia asta ,mi-as achita consumatia si as gasi pretexte ca sa pot pleca ........sau as spune in fata pers respective ca nu ma atrage si totul a fost o greseala.....
si cam asa fac.......conteaza pt mine sa fi direct.........si sincer
heaven_2906
Postat pe 14 Iulie 2009 14:48
De la: heaven_2906, la data 2009-07-14 14:48:28nu cred ca ramai fara bani daca platesti la 1 date.........oricum daca as fi fost eu in situatia asta ,mi-as achita consumatia si as gasi pretexte ca sa pot pleca ........sau as spune in fata pers respective ca nu ma atrage si totul a fost o greseala.....

Am avut si eu destule prime intalniri nereusite. Dar nu am plecat cu diferite pretexte mai repede de o ora doua.
Cat despre spusul direct in fata ca nu ma atrage nu am facut-o si nici nu o voi face. Mi se pare very disrespectfull pentru sentimentele persoanei respective. Plus ca daca tot am venit, macar sa imi acord sansa de a interactiona un pic cu persoana respectiva si de a ramane cu ceva util din aceasta experienta .

Noi doi ar trebui sa iesim la un date. Now that will be fun
AndreiD
Postat pe 14 Iulie 2009 14:59

Cauzele sunt multiple:
si altele.

Si acum raspunsul: un barbat manierat ar plati, manierele si respectul de sine nu se pierd odata cu pierderea interesului pentru o persoana decat in cazul in care s-a prefacut a fi manierat. In cazul tau, totul se rezuma la interes.

Nu stiu de ce atata tevatura pentru cine plateste o cafea sau un suc, vorbim de lucruri care sunt ieftine, tin de bun simt , nu vorbim de cadouri scumpe si femei interesate insa observ la tine Andrei ca nu esti capabil sa oferi unei femei lucruri simple si ieftine doar pentru a oferi un zambet si bucurie. Nu inteleg de ce crezi ca femeia careia i-ai oferit un suc trebuie sa te rasplateasca cu sex. Altfel cum iti explici afirmatia cum ca femeile acestea se vand pentru un suc ? Ai oferit vreodata ceva unei femei fara sa astepti recompensa? Ai oferit doar pentru multumirea sufleteasca pe care o ai atunci cand iti surprinzi in mod placut partenera? Cred ca nu, pentru ca la tine totul consta in dau - vreau.
valita76
Postat pe 14 Iulie 2009 15:02
De la: AndreiD, la data 2009-07-14 14:59:06
De la: heaven_2906, la data 2009-07-14 14:48:28nu cred ca ramai fara bani daca platesti la 1 date.........oricum daca as fi fost eu in situatia asta ,mi-as achita consumatia si as gasi pretexte ca sa pot pleca ........sau as spune in fata pers respective ca nu ma atrage si totul a fost o greseala.....

Am avut si eu destule prime intalniri nereusite. Dar nu am plecat cu diferite pretexte mai repede de o ora doua.
Cat despre spusul direct in fata ca nu ma atrage nu am facut-o si nici nu o voi face. Mi se pare very disrespectfull pentru sentimentele persoanei respective. Plus ca daca tot am venit, macar sa imi acord sansa de a interactiona un pic cu persoana respectiva si de a ramane cu ceva util din aceasta experienta .

sunt de parere ca mai bine spui in fata persoanei respective decat sa te agaseze cu tot felul de telefoane dupa........e corect si fata de ea si fata de tine....adevarul doare dar spus intr-o maniera mai placuta va trece.....
......" Plus ca daca tot am venit, macar sa imi acord sansa de a interactiona un pic cu persoana respectiva si de a ramane cu ceva util din aceasta experienta . ".............eu m-as plictisi la culme sa stau langa o pers 1-2 ore fara sa nu am nimic in comun,fara sa ma atraga........poate ca nu e bine sa fi asa dar nici rau nu e...........

cat despre a iesi impreuna ......trebuie stabilit platesti tu sau fiecare pt el?
heaven_2906
Postat pe 14 Iulie 2009 15:06
De la: valita76, la data 2009-07-14 15:02:03
Nu inteleg de ce crezi ca femeia careia i-ai oferit un suc trebuie sa te rasplateasca cu sex. .

Nu cred asta...

cum iti explici afirmatia cum ca femeile acestea se vand pentru un suc

Explicatia e simpla: conform spuselor celei care a initiat topicul, precum si a celor care au sustinut-o,
ea ar trebui sa renunte la un tip care din toate celelalte puncte de vedere e ok, pentru ca nu o plateste la intalniri (sau de fapt pentru nu o plateste cu zambetul larg pe buze)

Ergo:
- platit = sex (pentru ca avand in vedere faptul ca ei ii place de el s-ar fi ajuns probabil acolo mai devreme sau mai tarziu)
- neplatit = no sex

Ai oferit vreodata ceva unei femei fara sa astepti recompensa? Ai oferit doar pentru multumirea sufleteasca pe care o ai atunci cand iti surprinzi in mod placut partenera?

Da.
Si o sa o fac in continuare. Pentru ca, asa cum ai zis si tu, ma face sa ma simt bine cand o vad pe ea (ea fiind o tipa care merita gesturi frumoase) ca e fericita.
Insa vreau sa am dreptul sa o fac cand si in maniera in care vreau eu, nu pentru ca daca nu o fac de fiecare data se termina relatia...
AndreiD
Postat pe 14 Iulie 2009 15:20
De la: heaven_2906, la data 2009-07-14 15:06:14
De la: AndreiD, la data 2009-07-14 14:59:06

sunt de parere ca mai bine spui in fata persoanei respective decat sa te agaseze cu tot felul de telefoane dupa........e corect si fata de ea si fata de tine....adevarul doare dar spus intr-o maniera mai placuta va trece.....
......" Plus ca daca tot am venit, macar sa imi acord sansa de a interactiona un pic cu persoana respectiva si de a ramane cu ceva util din aceasta experienta . ".............eu m-as plictisi la culme sa stau langa o pers 1-2 ore fara sa nu am nimic in comun,fara sa ma atraga........poate ca nu e bine sa fi asa dar nici rau nu e...........

cat despre a iesi impreuna ......trebuie stabilit platesti tu sau fiecare pt el?

Sau platesti tu?

PS: vedem noi la fata locului
AndreiD
Postat pe 14 Iulie 2009 15:26
daca tu asta vrei.....platesc....nu ma pot pune cu forta naturii
heaven_2906
Postat pe 14 Iulie 2009 15:28
inteligent spus
pamela_1
Postat pe 14 Iulie 2009 15:29
De la: AndreiD, la data 2009-07-14 15:20:31
Nu inteleg de ce crezi ca femeia careia i-ai oferit un suc trebuie sa te rasplateasca cu sex. .

Nu cred asta...

cum iti explici afirmatia cum ca femeile acestea se vand pentru un suc

Explicatia e simpla: conform spuselor celei care a initiat topicul, precum si a celor care au sustinut-o,
ea ar trebui sa renunte la un tip care din toate celelalte puncte de vedere e ok, pentru ca nu o plateste la intalniri (sau de fapt pentru nu o plateste cu zambetul larg pe buze)

Ergo:
- platit = sex (pentru ca avand in vedere faptul ca ei ii place de el s-ar fi ajuns probabil acolo mai devreme sau mai tarziu)
- neplatit = no sex

Ai oferit vreodata ceva unei femei fara sa astepti recompensa? Ai oferit doar pentru multumirea sufleteasca pe care o ai atunci cand iti surprinzi in mod placut partenera?

Da.
Si o sa o fac in continuare. Pentru ca, asa cum ai zis si tu, ma face sa ma simt bine cand o vad pe ea (ea fiind o tipa care merita gesturi frumoase) ca e fericita.
Insa vreau sa am dreptul sa o fac cand si in maniera in care vreau eu, nu pentru ca daca nu o fac de fiecare data se termina relatia...

"ea ar trebui sa renunte la un tip care din toate celelalte puncte de vedere e ok, pentru ca nu o plateste la intalniri "

- FALS, In primul rand nu era vorba s-o plateasca pe ea ci consumatia.

Ea ar trebui sa renunte la un tip cu care iese de doar 2 saptamani, pe care nu-l cunoaste suficient incat sa decida daca ajunge cu el in pat ( deci nu stim daca este ok din toate punctele) , dar a ramas cu o impresie f. proasta despre el deoarece in 2 saptamani nu a avut bunul simt ( sau placerea) nici macar o data sa plateasca el consumatia ( in conditiile in care fata spune clar ca a fost de bun simt, nu a abuzat).

platit = sex (pentru ca avand in vedere faptul ca ei ii place de el s-ar fi ajuns probabil acolo mai devreme sau mai tarziu)
- neplatit = no sex

Avem in vedere faptul ca ei nu-i place de el ( nu stie cum sa-i dea papucii), prima impresie conteaza, asta e. Platit sex , neplatit nu sex, este doar exagerarea ta.
valita76
Postat pe 15 Iulie 2009 16:48
Te legi de detalii

Sa ii plateasca consumatia si sa o plateasca pe ea e acelasi lucru, ca doar e consumatia ei.

Si apropo:
1. vezi ca fata a zis la un moment dat intr-un mesaj ca e "ok din celelalte puncte de vedere"

2. Baiatul (din topicul nostru) a platit de fiecare data.

Nu te-ai documentat
AndreiD
Postat pe 15 Iulie 2009 16:59
De la: keisha_on0, la data 2009-07-07 03:18:27incep acest nou topic deoarece sunt intr o situatie careia nu i gasesc rezolvare. Prietena mea cea mai buna are o relatie de vreo 2 saptamani. Tipul a facut multe pana a reusit sa fie cu ea. Ies la cafenea,la terasa,la restaurant..toate bune si frumoase pana vine nota de plata. El in prima faza spune k o plateste ,dar fata scoate totusi bani din portofel,tipul ii ia si ii da restul dupa caz. Asta s a intamplat de fiecare data cand au iesit. Prietena mea spune ca nu stie cum sa termine relatia cu el..nu poate sa i zica adevarul- ca este de bun simt ca baiatul sa plateasca si consumatia prietenei ,tinand cont ca nu s a facut abuz niciodata si nu i s a mai intamplat niciodata asta-nu este ceva care se poate remedia ,promitandu i se ca nu se va mai intampla niciodata din momentul in care ii spune ce o deranjeaza,dar nici o situatie placuta . Voi ce parere aveti??? Cum ati reactiona?

P.S. Iese din discutie motivul cum ca el nu si ar permite sa plateasca un cico:D

Ia citeste Andrei.
:"are o relatie de vreo 2 saptamani" "Prietena mea spune ca nu stie cum sa termine relatia cu el..nu poate sa i zica adevarul- ca este de bun simt ca baiatul sa plateasca si consumatia prietenei ,tinand cont ca nu s a facut abuz niciodata "

In alta ordine de idei nu inseamna c-o plateste pe ea daca-i plateste consumatia, inseamna ca este un domn. Si daca tot esti domn nu te gandesti ca daca i-ai platit consumatia ai platit-o si prin urmare iti este datoare.
valita76
Postat pe 15 Iulie 2009 17:18
mare tam tam cu topicu asta....
zi si tu "bah, plateste nota sau plec la altu care vrea sa-mi plateasca nota" :)))
morticia_adams
Postat pe 17 Iulie 2009 00:14
m-am mai intors si eu pe aici ca tot am avut acum putin timp liber.

[quote]ea ar trebui sa renunte la un tip care din toate celelalte puncte de vedere e ok, pentru ca nu o plateste la intalniri "

- FALS, In primul rand nu era vorba s-o plateasca pe ea ci consumatia.

Ea ar trebui sa renunte la un tip cu care iese de doar 2 saptamani, pe care nu-l cunoaste suficient incat sa decida daca ajunge cu el in pat ( deci nu stim daca este ok din toate punctele) , dar a ramas cu o impresie f. proasta despre el deoarece in 2 saptamani nu a avut bunul simt ( sau placerea) nici macar o data sa plateasca el consumatia ( in conditiile in care fata spune clar ca a fost de bun simt, nu a abuzat).

platit = sex (pentru ca avand in vedere faptul ca ei ii place de el s-ar fi ajuns probabil acolo mai devreme sau mai tarziu)
- neplatit = no sex

Avem in vedere faptul ca ei nu-i place de el ( nu stie cum sa-i dea papucii), prima impresie conteaza, asta e. Platit sex , neplatit nu sex, este doar exagerarea ta.
[/quote]
valita, incearca sa citesti printre randuri si sa vezi dincolo de detalii, andrei a spus expus f bine situatia.
Crevan_Keegan
Postat pe 17 Iulie 2009 04:05
De la: keisha_on0, la data 2009-07-07 03:18:27incep acest nou topic deoarece sunt intr o situatie careia nu i gasesc rezolvare. Prietena mea cea mai buna are o relatie de vreo 2 saptamani. Tipul a facut multe pana a reusit sa fie cu ea. Ies la cafenea,la terasa,la restaurant..toate bune si frumoase pana vine nota de plata. El in prima faza spune k o plateste ,dar fata scoate totusi bani din portofel,tipul ii ia si ii da restul dupa caz. Asta s a intamplat de fiecare data cand au iesit. Prietena mea spune ca nu stie cum sa termine relatia cu el..nu poate sa i zica adevarul- ca este de bun simt ca baiatul sa plateasca si consumatia prietenei ,tinand cont ca nu s a facut abuz niciodata si nu i s a mai intamplat niciodata asta-nu este ceva care se poate remedia ,promitandu i se ca nu se va mai intampla niciodata din momentul in care ii spune ce o deranjeaza,dar nici o situatie placuta . Voi ce parere aveti??? Cum ati reactiona?

P.S. Iese din discutie motivul cum ca el nu si ar permite sa plateasca un cico:D

Nu conteaza neaparat de cat timp se intalnesc ! Daca el spune ca plateste iar cand vine nota se face ca ploua, este chiar nesimtit ! Ea scoate banii din bun simt, iar el ii accepta, wtf ??? Putea din prima sa nu faca referire la nota de plata, sa taca si fiecare sa achite banii in parte, sau putea sa isi mentina ce a spus initial, adica sa plateasca...ce tarani !

Postat pe 17 Iulie 2009 06:46
De la: AndreiD, la data 2009-07-07 14:41:45Heaven, nu ma cunosti.
Si duci discutia in alta zona, pretinzand ca e mai ok sa stie si el de la inceput ca esti profitoare decat sa afle dupa.
Ce importanta are? O profitoare tot profitoare ramen iar tipul ala care accepta e un fraier, nu un barbat.

Stiu ca femeile isi doresc cadouri. Insa chestia e ca au inceput sa isi dea seama si barbatii ca vor cadouri, sau vor aceeasi atenttie din partea femeilor.
Sau cel putin, sa nu mai fie exploatatti financiar.

Nasol pentru tipe ca tine.
Si ia spune-mi...daca tot nu mai suntem pe vremea buncii si il inviti tu, platesti tu? Ca asa zice teoria de pe aici...cine invita plateste....

@ Dor_a:
Nu ma tensionez, stai linistita :)
Nu incerc sa va conving, ci doar sa vedeti punct diferit de vedere.
Daca tu vrei sa il vezi pe el ca un "provider", e ok. Eu nu vreau sa fiu perceput drept cel la care "tinem pentru ca aduce bani in casa", desi in cazul ntemeierii unei familii probabil as fi cel cu banii. E o chestiune de mentalitate.

@ pisicuta_razboinica

Da, cred ca ea ar trebui sa fie impresionata (cel putin la inceput) de personalitatea mea, de mine ca om si nu de banii mei.
Daca nu intelegi asta atunci chiar ar fi mai bine sa te scoti singura la suc.
Sau sa va scoateti intre voi. Ca acolo nu mai tineti socoteala.

Mai omule, daca tipul plateste consumatia la o iesire, nu inseamna ca sunt profitoare ! Daca umblu cu un tip, dau din coada putin ca sa imi ia cine stie ce dracie scumpa dupa care ii dau cu flit, atunci sunt o profitoare nenorocita ! nu cand imi plateste un cico, un film, sau imi ofera o tigare !

Postat pe 17 Iulie 2009 07:09
De la: Dor_a, la data 2009-07-07 15:52:34
De la: Andy737, la data 2009-07-07 15:47:48tot nu a-ti raspun

Daca baiatul nu are bani dar iti place de el , ce faci nu mai iesi cu el ?? -- insist pana o sa raspundeti , respunsul cred ca o sa fie NU dar is curios.

Cand spui ca "nu are bani" la ce naiba te referi? Ca nu munceste? Ce inseamna "nu are bani"? Din ce traieste? EL, personal? Ce face in viata lui? Intai raspunde-mi la intrebarile astea, si dupa, iti raspund si eu.

Ideal ar fi sa acceptam si toti ratatii care nu au fost in stare sa termine o scoala !

Postat pe 17 Iulie 2009 07:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Monotonia relatiilor 11 De la: Monyk44- 13 Februarie 2014 18:24
CE SA FAK 12 De la: kudika002739 2 August 2012 21:08
teama de a te casatori 17 De la: giorgi_gi 11 Mai 2011 16:11
Ajutati-ma cu un sfat 3 De la: Withoutdrops 11 August 2013 23:57
Ce sa fac?Pe care il iubesc? 26 De la: manumarius 31 Mai 2010 20:20