Setari Cookie-uri

baiatul din ziua de azi

De la: AndreiD, la data 2009-07-11 08:47:03
De la: Kathara, la data 2009-07-11 01:26:18
De la: kudika050099, la data 2009-07-11 01:24:50"Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig. "

CAt de patetic, sa ii aprind eu tigara? DA ea nu-i in stare?
Daca VREAU eu ii dau sacoul, daca se comporta cu mtrebuie si imi place.

Pacat ca sunt destui catelusi care fac asta..de aia probabil fetele au chiuaua ca sa aiba pe cineva mai inferior care sa asculte de ele

Corect, pe principiul asta de ce sa-ti fac eu sex oral, daca vrei poti si singur, nu?

Da, cum poti si tu sa iti dai limbi singura.

De fapt nu putem, numai tipilor le reuseste automasturbarea

Eu zic sa punem capat tuturor relatiilor intre sexe, cel mai bine.
Kathara
Postat pe 11 Iulie 2009 13:07
De la: DieMann, la data 2009-07-11 13:07:17
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:03:13`neatza,Daimen!!!

neatza! cand vii cu mielu??

iar ajungem la bani
am fujiiiiiit!!!!!!!!!
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 13:11
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:06:06
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:03:35

Nu te duc la restaurant

PS: da, sunt destul de sigur

da` undeeeee? In Brazilia??????

Are gripa din aia nasoala pilotul avionului meu personal, ca ma gandeam sa facem o mica escapada de weekend prin Rio
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 13:11
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:11:57Are gripa din aia nasoala pilotul aviounului meu personal, ca ma gandeam sa facem o mica escapada de weekend prin Rio

porcina?? sper ca nu e si la miei!!
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 13:16
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:11:52

iar ajungem la bani
am fujiiiiiit!!!!!!!!!

Nu fujiiiii meeeeii.

Ramai aici si lupta ero(t)ic pana la victoria finala.
Sau (cel mai probabil) pana cand cadem la pat. Adica pace
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 13:19
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:11:57
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:06:06
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:03:35

Nu te duc la restaurant

PS: da, sunt destul de sigur

da` undeeeee? In Brazilia??????

Are gripa din aia nasoala pilotul avionului meu personal, ca ma gandeam sa facem o mica escapada de weekend prin Rio

Nicio problema.Ne spalam des pe maini si folosim servetele cand stranutam.

Nu,Daimen,la miei e ovina
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 13:20
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:11:52

iar ajungem la bani
am fujiiiiiit!!!!!!!!!

mi-ai dat o idee de semnatura
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 13:21
banuiesc ca baiatul invita fata ,normal ca tre sa plateasca el consumatia ca doar nu consuma cat titanicul ,sunt niste neciopliti aia care nu platesc ,dupa ce ca adevarul e ca in ziua de azi au crescut pretentiile:genti hermes, bmw,mercedes,asta e adevarul doar n o sa sara altii sa nu zica ca nu i adevarat ......tre sa fii prea zgarcit sa nu platesti o banala consumatie ,astia raman singuri ....e un gest frumos
kudika004836
Postat pe 11 Iulie 2009 13:22
De la: kudika004836, la data 2009-07-11 13:22:09banuiesc ca baiatul invita fata ,normal ca tre sa plateasca el consumatia ca doar nu consuma cat titanicul ,sunt niste neciopliti aia care nu platesc ,dupa ce ca adevarul e ca in ziua de azi au crescut pretentiile:genti hermes, bmw,mercedes,asta e adevarul doar n o sa sara altii sa nu zica ca nu i adevarat ......tre sa fii prea zgarcit sa nu platesti o banala consumatie ,astia raman singuri ....e un gest frumos

s-a trecut la alta etapa...ti-am zis io repede sa nu te faulteze astia
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 13:23
De la: kudika004836, la data 2009-07-11 13:22:09banuiesc ca baiatul invita fata ,normal ca tre sa plateasca el consumatia ca doar nu consuma cat titanicul ,sunt niste neciopliti aia care nu platesc ,dupa ce ca adevarul e ca in ziua de azi au crescut pretentiile:genti hermes, bmw,mercedes,asta e adevarul doar n o sa sara altii sa nu zica ca nu i adevarat ......tre sa fii prea zgarcit sa nu platesti o banala consumatie ,astia raman singuri ....e un gest frumos

Hmmm...fresh meat

Auzi dar serios vorbind acum, care e logica a ceea ce ai scris tu?
Ai recunoscut tu cu gurita ta ca femeile in ziua de azi sunt pe interes.
QED.

Multumesc.

yrtdssdd, come back here and fight !
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 13:26
De la: kudika004836, la data 2009-07-11 13:22:09dupa ce ca adevarul e ca in ziua de azi au crescut pretentiile:genti hermes, bmw,mercedes,asta e adevarul doar n o sa sara altii sa nu zica ca nu i adevarat ......tre sa fii prea zgarcit sa nu platesti o banala consumatie

corect! sa zicem mersi ca la prima intalnire fetili nu vrea un mertzan
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 13:33
io cred ca arunc prosopu`
Tai-tai!!!
Zi buna sa ai!!!
mitura
Postat pe 11 Iulie 2009 13:34
De la: yrtdssdd, la data 2009-07-11 13:34:50io cred ca arunc prosopu`
Tai-tai!!!
Zi buna sa ai!!!

Il voi prinde eu din zbor si il voi tine langa mine toata ziua pentru a-ti simti parfumul imbatator in nari...

Dupa care te voi filma repede asa cum esti tu fara prosop pe tine si voi pune filmuletul la vanzare.

Iar cu banii obtinuti te voi lua intr-o vacanta romantica prin Europa.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 13:35
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:35:44Iar cu banii obtinuti te voi lua intr-o vacanta romantica prin Europa.

adik cum adik? ii platesti vacanta??
DieMann
Postat pe 11 Iulie 2009 13:44
De la: DieMann, la data 2009-07-11 13:44:04
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 13:35:44Iar cu banii obtinuti te voi lua intr-o vacanta romantica prin Europa.

adik cum adik? ii platesti vacanta??

Pai banii i-am facut jumi-juma. Ea a contribuit cu corpul ei eu cu marketingul.

Deci e ok :
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 13:46
De la: razz, la data 2009-07-11 12:23:29@enjoyinglife--nu stiu ce te-a deranjat la ce am scris eu.probabil tu esti baiatul care credea ca fetele profita de pe urma ta dak le platesti o cafea.eu spun ca e o chestie de buna crestere si nu ajungi in sapa de lemn in felul asta...si am precizat..cine invita ala plateste.e in codul bunelor maniere,dak iti este familiar...mie mi-ar fi rusine sa invit o fata in orash si sa o pun pe ea sa plateasca...si te asigur ca sunt barbat nu femeie,Sherlock

@Andrei--a-i cumpara o cafea cand iesi cu ea in orash sau un martisor de intai martie sau flori de ziua ei ti se pare sustinere financiara?nu cred ca eu sunt de vina pentru materialismul multor dintre ele...ci acei barbati care cred ca sustinerea financiara poate inlocui sustinerea morala si afectiva.

Nu cred ca fetele profita de pe urma mea fiindca nu le dau sansa asta. Dar daca le-as da-o mai mult ca sigur s-ar intampla asta. Iar toate afirmatiile facute de fete de pe aici tocmai au intarit spusele mele.

Ca tot am ajuns la partea asta... ti se par bune maniere ca ea sa priveasca peretii cand vine nota de plata?

Asa cum te vad eu, pun pariu ca daca pe tine te invita o fata in oras tu tot de "bune maniere" iti platesti consumatia ta sau chiar i-o platesti si pe a ei. Atunci daca "bunele maniere" zic ca ea ar trebui sa plateasca tu de ce ai face asta?

enjoyinglife
Postat pe 11 Iulie 2009 15:26
De la: Kathara, la data 2009-07-10 23:25:39
De la: inger99lasuta, la data 2009-07-10 23:19:07
Ca orice femeie, sunt mai greu de satisfacut.

Adica ajungi foarte greu la orgasm ... sau chiar deloc?
Dar tu stii sa satisfaci un barbat?
Motanu_
Postat pe 11 Iulie 2009 17:11
De la: Kathara, la data 2009-07-11 13:07:20
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 08:47:03
De la: Kathara, la data 2009-07-11 01:26:18
De la: kudika050099, la data 2009-07-11 01:24:50"Se numeste a fi un gentleman. Presupun ca nici nu le aprinzi tigarea, nici nu le dai sacoul tau daca le e frig. "

CAt de patetic, sa ii aprind eu tigara? DA ea nu-i in stare?
Daca VREAU eu ii dau sacoul, daca se comporta cu mtrebuie si imi place.

Pacat ca sunt destui catelusi care fac asta..de aia probabil fetele au chiuaua ca sa aiba pe cineva mai inferior care sa asculte de ele

Corect, pe principiul asta de ce sa-ti fac eu sex oral, daca vrei poti si singur, nu?

Da, cum poti si tu sa iti dai limbi singura.

Mai da' tu esti nesatisfacuta rau vad.
Motanu_
Postat pe 11 Iulie 2009 17:15
@enjoyinglife...nu frate..am spus ca cine invita ala plateste..dak ea ma invita atunci intradevar ea are obligatia morala sa achite consumatia...iar dak ar privii pe pereti in momentul notei atunci intradevar ar fi cam nesimtita si cu lipsa de respect fata de mine.si aici nu e vb de bani ci de gestul in sine.dar eu pana akum pot spune ca nu am intalnit asa fete...poate si pentru faptul ca eu intotdeauna le respect si in consecinta impun respect.dar la primele intalniri mi se pare normal ca baiatul sa plateasca...e o chestie de cavalerism.
akum totusi vine intrebarea adresata fetelor daka mai dau importanta cavalerismului in ziua de azi...sau nu prea conteaza?destule se plang de faptul ca e pe cale de disparitie,dar eu spun ca e si din vina lor.think about it...
razz
Postat pe 11 Iulie 2009 18:13
De la: razz, la data 2009-07-11 18:13:37
akum totusi vine intrebarea adresata fetelor daka mai dau importanta cavalerismului in ziua de azi...sau nu prea conteaza?destule se plang de faptul ca e pe cale de disparitie,dar eu spun ca e si din vina lor.think about it...

Pai normal ca se plang ca e pe cale de disparitie...ca se duc privilegiile cu care au fosat obisnuite...
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 18:17

Haha, automansturbare, e cel mai ciudat pleonasm auzit in ultima vrme. Felicitari.

Pai daca poresupunem ca numai noua ne reuseste eu in locul tau nu m-as repezi asa de tare sa vin cu propunerea aia. Nu de alta, dar noi barbatii am stabilit ce am face, ne-am descurca noi. Voic e v-ati face fara orgasme? Ati fii toata ziua triste si posomorate. Nu ar fii pacat?

Postat pe 11 Iulie 2009 19:19
De la: Evolved, la data 2009-07-11 19:19:26

Haha, automansturbare, e cel mai ciudat pleonasm auzit in ultima vrme. Felicitari.

Pai daca poresupunem ca numai noua ne reuseste eu in locul tau nu m-as repezi asa de tare sa vin cu propunerea aia. Nu de alta, dar noi barbatii am stabilit ce am face, ne-am descurca noi. Voic e v-ati face fara orgasme? Ati fii toata ziua triste si posomorate. Nu ar fii pacat?

Din pacate din ce in ce mai multe femei (nu neaparat de aici, ci in general) chiar sunt toata ziua triste si posomorate si isi cauta "fericirea" in toate locurile unde nu ar trebui cautata.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 19:50
De la: razz, la data 2009-07-11 18:13:37@enjoyinglife...nu frate..am spus ca cine invita ala plateste..dak ea ma invita atunci intradevar ea are obligatia morala sa achite consumatia...iar dak ar privii pe pereti in momentul notei atunci intradevar ar fi cam nesimtita si cu lipsa de respect fata de mine.si aici nu e vb de bani ci de gestul in sine.dar eu pana akum pot spune ca nu am intalnit asa fete...poate si pentru faptul ca eu intotdeauna le respect si in consecinta impun respect.dar la primele intalniri mi se pare normal ca baiatul sa plateasca...e o chestie de cavalerism.

Daca are obligatia morala nu inseamna ca ea chiar si plateste consumatia in acea situatie. Eu inca mai cred ca tu si invitat de o fata tot sari primul cu banii sa platesti.

La faza cu privitul pe pereti.. era un sfat dat de o fata pe aici si felul in care gandesc multe altele sau felul in care incearca ele sa arate ca gandesc. De asta ziceam.

Respectul tau, depinde de felul in care il arati, poate fi inteles gresit. Nu e o regula absolut necesara ca tu daca arati respect sa si primesti inapoi.
enjoyinglife
Postat pe 11 Iulie 2009 20:08
De la: Evolved, la data 2009-07-11 19:19:26

Exista si masturbare reciproca.

Singurul motiv pentru care nu am folosit autofelatia era pentru a evita un truism.

Cred ca o femeie isi ofera singura un orgasm mult mai usor decat un barbat.
Kathara
Postat pe 11 Iulie 2009 20:10
De la: Kathara, la data 2009-07-11 20:10:51

Da, de aia jumatate din femei nu au avut in viata lor un orgasm in ciuda faptului ca majoritatea femeilor a incercat masturbarea.

Pe asta chiar ca ai gresit-o, Kathara.
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 20:17
...
AndreiD
Postat pe 11 Iulie 2009 20:19
De la: AndreiD, la data 2009-07-11 20:17:05
De la: Kathara, la data 2009-07-11 20:10:51

Da, de aia jumatate din femei nu au avut in viata lor un orgasm in ciuda faptului ca majoritatea femeilor a incercat masturbarea.

Pe asta chiar ca ai gresit-o, Kathara.

Nu cred ca poti sa gresesti cu asta, doar sa nu incerci.
Kathara
Postat pe 11 Iulie 2009 20:21
De fapt nu, e mai pretentioasa femeia in domeniul asta. Un barbat daca isi stimuleaza organele, si isi stimuleaza organele, si isi stimuleaza organele..., poc, gatai a terminat. pe cand o femeie... e mai complicat. Daca mai luam in considerare ca orgasmul este intr-un procent foarte mare mental, da cu virgula.

Dragut, dar cand ai o persoana langa tine, careia sa-i simti caldura si sa ii exlporezi fiecare centimetru din corp e complet altfel. Mai bine, nu crezi? Ca altfel stateam toti in casa si faceam sex virtual.

Asa ca ajungem tot la acelasi punct. Avem nevoie unii de ceilalt in aceeasi masura. Atunci de ce barbatii ar trebui sa depuna mai mult efort, cumparand sucuri si tot felul de minunatii si femeile doar sa primeasca? Primin aceleasi lucruri doar ca noi sa punem mai mult la bataie?

O noapte buna.

Postat pe 12 Iulie 2009 00:31
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-09 22:43:29Nu am stat sa citesc toate posturile. In schimb am prins ideea.

Rau ati mai fost invatate. Ce-i cu ideile astea ca si cum barbatul ar trebui sa plateasca?Cu cine ati crescut in preajma??Prosti sunt "barbatii" care va ridica in slavi.

Sa revenim la subiect. Eu vad asa situatia: eu nu sunt obligat sa ii platesc femeii consumatia. Nu e vorba ca as fi scartar. Mi se pare o chestie de bun simt ca ea sa contribuie financiar, asta in cazul in care are posibilitatea sa contribuie. Nu fac gesturi de caritate. Eu muncesc pentru acei bani asa ca nu vad de ce ar trebui sa ii investesc in altcineva decat in mine.Platesc consumatia doar cand vreau eu, fac un cadou cand vreau eu, nu cand fluiera ea pe pereti sau incerca sa ma manipuleze prin diferite metode. Si normal mi se pare ca fiecare sa plateasca ce a consumat. Imi pare rau pentru voi ca n-ati avut norocul sa cunoasteti un barbat adevarat, ca din ce vb aici numa de catelusi pupincuristi ati dat si din cauza lor v-ati invatat asa.
.
Proaste conceptii mai aveti.

tu nu esti BARBAT ADEVARAT esti PAPAGAL ADEVARAT bine k nu am avut ocazia sa cunosc asemenea "barbati"
bruneagra25
Postat pe 12 Iulie 2009 13:39
De la: enjoyinglife, la data 2009-07-10 00:20:35La ce am citit prin primele 3 pagini voi nu va rezumati doar la o cina. Ideea generala e ca barbatul trebuie sa "doneze" daca vrea sa fie cu o femeie.

E ok sa mai plateasca barbatul din cand in cand si e ok sa mai plateasca si ea. Dar daca se intampla ca el sa plateasca consumatia de fiecare data deja este perceput ca altceva, iar femeia va vrea si va profita si mai mult din punctul asta de vedere.

Consider un gest frumos sa inviti si sa platesti cina unei femei(CARE MERITA). Dar asta doar in cazuri speciale.Iar discutia asta a inceput de la iesiri banale la sucuri si cafele. Problema se pune altfel cand e vorba de o cina la care el o invita. Dar daca cina asta devine o normalitate atunci ea poate sa-si plateasca foarte bine ceea ce a comandat.
De partea cealalta si ea poate foarte bine intr-o seara sa pregateasca ceva special acasa si sa-l invite la o cina. Acum presupun ca ai sa ma contrazici si-ai sa-mi zici ca eu-s de parere ca femeia e facuta doar pentru a sta in bucatarie. Gresit!

Nu am sa-ti dau o lista detaliata cu calitatile mele de gentleman pentru ca nu sunt aici sa-ti demonstrez cum stiu sa ma comport sau nu cu o femeie, ci doar imi dau cu parerea asupra unor lucruri pe care pe mine ca barbat ma deranjeaza.

inseamna k nu sti sa citesti...nici macar nu se referea nimeni la cina!!!! ci la un ra.hat de suc pe care sa-l platesti iubitei cand TU o inviti!!!!
bruneagra25
Postat pe 12 Iulie 2009 13:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poate un baiat sa strice prietenia a 4 fete?? 8 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 19:12
jurnalul meu 14 De la: yumalai 7 Mai 2009 08:04
eu pesti el leu=? 2 De la: razz 7 Martie 2009 22:04
Cum recunosti barbatul mincinos ? 69 De la: kudika_16044 6 Ianuarie 2013 09:23
el e alesul ? 5 De la: kudika_pudika 8 Februarie 2011 20:06