Mai multe
De la: mkdisk, la data 2009-08-12 15:26:45pentru liliana 2005: asa cum fiecare om are personalitatea lui, si animalele au personalitatea lor. la fel cum exista oameni prosti, exista si animale proaste. si e o diferenta intre a nu vrea si a nu te duce creierul, asta stie toata lumea.esti de acord cu mine ca exista oameni prosti? atunci de ce sariti asa cand zic ca unele animale sunt proaste?stii cum zice nenea Platon:omul e un animal biped, fara pene si cu unghii late. deci....nu va ambalati prea tare Eu nu stiu sa existe animale proaste asa cum sunt oamenii, daca prin "prost" te referi la ceea ce ma refer eu. Pentru mine prosti sunt doar oamenii pentru ca animalele nu gandesc si atunci nu pot sa fie decat lipsite de ratiune. Adica proaste pentru ca nu isi pot folosi mintea. Altfel nu stiu sa explic Cu siguranta fiecare animal e diferit, fiecare are personalitatea lui, nu exista unul la fel ca altul. Ce tare ma enervam cand eram mica si imi mai disparea cate un pisoi, nu se mai intorcea acasa si bunica spunea"lasa ca iti aduc altul". De parca ar mai fi la fel, de parca un alt animal il poate vreodata inlocui pe cel pe care l-am avut. Apropo de eutanasie, sunt de acord cu ea, insa numai in cazul in care animalul respectiv sufera foarte foarte mult...a fost calcat de masina de exemplu si nu-l mai poate salva nici un fel de operatie. Altfel, uciderea in masa prin eutanasie nu se justifica si nu cred ca un om care iubeste animalele si stie ce inseamna un animal, va fi vreodata de acord cu asa ceva. Se pot gasi metode, trebuie doar sa ne pese suficient. Si am avut surpriza sa constat ca oamenilor le pasa din ce in ce mai mult. Tot mai multi oameni realizeaza ca un animal agresiv, un caine care musca de pilda, o face dintr-un anume motiv: foame, frica, oameni care l-au agresat si l-au facut sa fie asa...Am vazut ca incep sa fie din ce in ce mai destupati la minte si sa lucreze la cauzele problemei, fara sa se impiedice atat de mult de efect. Chiar sper ca intr-o zi cei care fac rau animalelor sa plateasca scump pentru fiecare gest necugetat. |
||
|
liliana2005 Postat pe 12 August 2009 21:51 |
||
|---|---|---|
| Parerea mea e ca celor care chinuie animalele ar trebui pedepsiti prin aceleasi medote prin care au chinuit un biet animal. | ||
|
deea_20 Postat pe 12 August 2009 23:11 |
||
De la: deea_20, la data 2009-08-12 23:11:09Parerea mea e ca celor care chinuie animalele ar trebui pedepsiti prin aceleasi medote prin care au chinuit un biet animal. Si eu cred la fel. Aproximativ prin aceleasi metode. Pentru ca nu putem calca cu masina un pervers care tocmai a luat viata unei fiinte din inconstienta sau din perversitate, rautate extrema. Si nu putem sa-l batem cu toporul pe nenea care adora carnea de cal si isi macelareste caii in curte. Dar ii putem pune in inchisoare ani buni, sa nu mai vada lumina zilei. |
||
|
|
||
|
liliana2005 Postat pe 13 August 2009 00:00 |
||
|
intre timp ce va mai contraziceti voi pe aici, pentru cei care sunt curiosi ce s-a intamplat cu cei 6 catelusi ai nostrii, va spun ca au fost la doctor au prmimit injectii, regim sa le mearga bine cu burtica, acum sunt marisori si prapaditi. Au fost si la deratizare asa ca nu mai au puricei, si sunt copii mari ca au carnet de la doftor. Din pacate dar si din fericire, unul dintre ei a plecat ieri la o fetita foarte dulce, care nu l-a mai lasat din brate, si va locui la curte. Maine vor mai veni inca dupa 2 dintre ei si duminica dupa singua fetita dintre cei 6, ne pare tare rau sa-i vedem ca pleaca pt ca ne-am obisnuit toti cu ei, dar ne bucuram ca pleaca fiecare la casutza lui. Toate bune!
|
||
|
ctwmn Postat pe 13 August 2009 10:31 |
||
|
http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=44652 http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=46298 http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=52597 Asta inseamna sa iubesti animalele... http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=50713 |
||
|
crissa_909 Postat pe 13 August 2009 16:21 |
||
De la: ctwmn, la data 2009-08-13 10:31:43intre timp ce va mai contraziceti voi pe aici, pentru cei care sunt curiosi ce s-a intamplat cu cei 6 catelusi ai nostrii, va spun ca au fost la doctor au prmimit injectii, regim sa le mearga bine cu burtica, acum sunt marisori si prapaditi. Au fost si la deratizare asa ca nu mai au puricei, si sunt copii mari ca au carnet de la doftor. hmmm, saracii, aveau sobolani???? ii zice "deparazitare"... si ai grija ca fetita aia "dulce" are si parinti, care s-ar putea sa nu fie de acord cu achizitia si cutu' sa ajunga in strada si sa te pape de fundulet peste vreo 2 ani
|
||
|
crissa_909 Postat pe 13 August 2009 16:23 |
||
| E adevarat ca fiecare animal are personalitatea lui si eu am observat asta mai ales la numeroasele pisici pe care le-am avut, de-a lungul timpului. Am avut si caini si iepurasi, gaini si chiar purcelusi, pana cand ne-au demolat comunistii casa. Traiam intr-un oras din Transilvania si, desi locuiam ultracentral, casa imensa si curtea si livada, pe care le aveam, ne permiteau sa tinem f. multe animale. Era un fel de rezervatie pentru noi, si inca una aflata in mijlocul orasului. Acolo, in Transilvania, dupa cum se stie, casele sunt f. masive, iar curtile interioare, protejate de ziduri, astfel incat, dupa ce ai inchis poarta imensa dupa tine, nu mai stie nimeni ce e dincolo de ziduri, spre deosebire de casele din sudul tarii, unde se vede absolut totul in curte, prin garduri largi, decorative. Ne simteam in siguranta si stiam ca animalutele noastre sunt fericite si protejate. Dar intotdeauna mai culegeam cate un pisoias abandonat, de pe strada si il cresteam impreuna cu ceilalti. Cel mai mult sufeream cand ni se imbolnavea cate un pisoias sau cand se nastea cu diverse boli sau malformatii si apoi il vedeam murind sub ochii nostri, cand nu se mai putea face nimic. Dar, pana si cand moare, un animal te priveste in ochi, transmitandu-ti parca afectiune si curaj si multumindu-ti ca ai fost cu el in ultimele momente. Exact ca oamenii. Si e adevarat ca un animal nu poate fi inlocuit cu altul, care a disparut, dar poate fi adaugat la ceea ce ai avut deja si poti sa inveti, din greseli, cum sa procedezi, ca sa ai mai multa grija de ei pe viitor, pe cat posibil sa nu se mai repete sa-ti moara sub ochi de vreo boala grava. | ||
|
Postat pe 14 August 2009 11:05 |
||
De la: crissa_909, la data 2009-08-13 16:23:35De la: ctwmn, la data 2009-08-13 10:31:43intre timp ce va mai contraziceti voi pe aici, pentru cei care sunt curiosi ce s-a intamplat cu cei 6 catelusi ai nostrii, va spun ca au fost la doctor au prmimit injectii, regim sa le mearga bine cu burtica, acum sunt marisori si prapaditi. Au fost si la deratizare asa ca nu mai au puricei, si sunt copii mari ca au carnet de la doftor. adevarat, cu deparazitare, asta inseamna sa scri inainte sa gandesti fetita a venit cu parintii evident ca doar nu o sa dam catelusi la copii de 5-6 ani. Au plecat astazi inca 4, si a mai ramas 1, cel mai gras, frumos foc, saracu astazi asa de suparat era ca dormea pe burta cu labutzele intinse, zici ca era cazut la datorie, nici nu a avut chef de joaca :( sa speram ca ii vom gasi si lui un stapan cat de repede. mersi de corectare. |
||
|
ctwmn Postat pe 15 August 2009 01:41 |
||
| BUna dimineatza tuturor.Am fost libera cateva zile.Stau si ma gandesc ..ar trebui sa schimbam titlul in "De ce iubesc romanii animalele?".Chiar daca suntem in minoritate. | ||
|
freecontess Postat pe 17 August 2009 09:11 |
||
buna intrebare
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 17 August 2009 11:18 |
||
De la: freecontess, la data 2009-08-17 09:11:40BUna dimineatza tuturor.Am fost libera cateva zile.Stau si ma gandesc ..ar trebui sa schimbam titlul in "De ce iubesc romanii animalele?".Chiar daca suntem in minoritate. Pentru ca merita !!!! Pentru ca sunt dragute si pline de dragoste.pt. ca ne iarta in secunda 2 dupa ce le-am gresit,pt. ca nu sunt niciodata prea obosite sa ne vina in intampinare,pt. ca stau langa noi si cand suntem bolnavi,enervanti,prea grasi,prea slabi,prea rai.Pentru ca se bucura la orice le dam fara sa faca nazuri,pt. ca nu ne uita si nu ne parasesc la greu.Pentru astea si inca 1000 de motive iubim animalele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
diana1981 Postat pe 17 August 2009 21:19 |
||
| sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. | ||
|
mkdisk Postat pe 19 August 2009 15:05 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-08-19 15:05:37sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. "Javrele" cum le spui tu,au ajuns pe strazi si s-au inmultit necontrolat tot din vina oamenilor.Stii pe vremea lui Ceausescu cate case au fost demolate si cati caini de curte au ajuns pe strazi?F .multi. Cred ca am cazut cu totii de acord ca trebuie sa dispara de pe strazi,nimeni nu vrea sa vada un caine bolnav,neingrijit sau care sa fie abandonat! Trebuie stransi,castrati,dati spre adoptie si in timp,daca cineva se va ocupa serios de problema,n-o sa-i mai vedem pe strazi in haite,pt ca ai dreptate,sunt exagerat de multi.Si eu ii iubesc,dar nu-i poti lua pe toti acasa:(!
|
||
|
luyyzz Postat pe 19 August 2009 17:33 |
||
|
Nu stiu daca ati auzit despre acest caz: http://stirileprotv.ro/video/socant-l-a-dat-cu-capul-de-pereti-apoi-i-a-baut-sangele/60338287 Eu am ramas cu gura cascata! Iar individului i s-a dat drumul pentru ca politia stia ca acesta are probleme psihice.... |
||
|
AlexandraV Postat pe 22 August 2009 23:11 |
||
| Buna tuturor.Cam slaba activitate in ultimul timp.Nu mai avem ce sa ne spunem?Hai sa povestesc ceva real.Intrucit cred ca sunt un om normal,am socializat si eu joi seara intr-un baruletz,cu asa zisii prieteni,pe care sa-i numim mai bine cunostinte si gata.Si cum eram noi la o bere intre fete,una dintre ele zice ca ea a intrat rau de tot in criza ca nu mai face fatza problemelor,trebuie sa mentionez ca sta la curte,si nu mai poate sa-si intretina ciinele,o sa o scoata in strada si ii suna pe hingheri sa treaca pe strada ei sa ia cainele.Si toate astea foarte senina.Precizez ca e vorba de un metis de ciobanesc german,fetitza,aproape 3 ani,care nu a stat niciodata pe strada,extrem de blinda,nu ataca nici daca e atacata,"prietena"are copil mic si nu a avut niciodta probleme..Cu ce a gresit bietul caine?Am luat-o eu deocamdata.Ce mai conteaza unul pe linga citi am...Dar nu e corect ce se intimpla.Ce pot sa fac mai mult de atit? | ||
|
freecontess Postat pe 24 August 2009 09:22 |
||
De la: freecontess, la data 2009-08-24 09:22:22Buna tuturor.Cam slaba activitate in ultimul timp.Nu mai avem ce sa ne spunem?Hai sa povestesc ceva real.Intrucit cred ca sunt un om normal,am socializat si eu joi seara intr-un baruletz,cu asa zisii prieteni,pe care sa-i numim mai bine cunostinte si gata.Si cum eram noi la o bere intre fete,una dintre ele zice ca ea a intrat rau de tot in criza ca nu mai face fatza problemelor,trebuie sa mentionez ca sta la curte,si nu mai poate sa-si intretina ciinele,o sa o scoata in strada si ii suna pe hingheri sa treaca pe strada ei sa ia cainele.Si toate astea foarte senina.Precizez ca e vorba de un metis de ciobanesc german,fetitza,aproape 3 ani,care nu a stat niciodata pe strada,extrem de blinda,nu ataca nici daca e atacata,"prietena"are copil mic si nu a avut niciodta probleme..Cu ce a gresit bietul caine?Am luat-o eu deocamdata.Ce mai conteaza unul pe linga citi am...Dar nu e corect ce se intimpla.Ce pot sa fac mai mult de atit? Buna dragelor! Eu am fost in concediu si abia am revenit :) Apropo de cunostinta ta, ca multi alti oameni, e un zero barat. Un om de nimic mai exact. Care pe langa faptul ca sta la curte, nu intr-un apartament minuscul, e atat de nesimtita incat nu mai poate avea grija de un caine. Sunt enorm de multi astfel de retardati care isi iau animale (eventual ca jucarii pentru copii), iar la un moment dat se trezesc ei ca nu mai au chef sa le tina si le paseaza mai departe fara sa le pese la cine ajung. Practic fara sa le pese daca vor trai sau nu. In strada, sub o masina, la hingheri, eutanasie, orice. Nu ma surpinde, jigodiile astea respira langa noi. Dar mai sunt si oameni ca tine, care fac diferenta. Stii ce? Fa in asa fel incat sa nu mai vada cainele ala cat ea traieste. |
||
|
liliana2005 Postat pe 24 August 2009 12:38 |
||
De la: AlexandraV, la data 2009-08-22 23:11:42Nu stiu daca ati auzit despre acest caz: Nu pot sa ma uit Alexandra, nu cred ca se va uita cineva. Are probleme psihice si nu ar trebui sa umble liber pe strada. Sunt convinsa ca nu a fost nici prima nici ultima data cand face ceva unui animal si sunt la fel de convinsa ca in secunda in care ii ajunge pe mana un copil mic va face exact la fel. Avem nevoie de legi mai dure si pentru cei care omoara animalele, sa nu mai umble liberi pe strazi. |
||
|
liliana2005 Postat pe 24 August 2009 12:42 |
||
De la: liliana2005, la data 2009-08-24 12:42:44De la: AlexandraV, la data 2009-08-22 23:11:42Nu stiu daca ati auzit despre acest caz: Sunt total de acord cu tine !!Dar pana nu o sa omoare un om nu o sa se sesizeze nimeni,pt. ca inca nu ne dam seama ca cine poate chinui si omora un animal poate la fel de usor sa o faca si unui om !! |
||
|
diana1981 Postat pe 24 August 2009 16:57 |
||
De la: freecontess, la data 2009-08-24 09:22:22Buna tuturor.Cam slaba activitate in ultimul timp.Nu mai avem ce sa ne spunem?Hai sa povestesc ceva real.Intrucit cred ca sunt un om normal,am socializat si eu joi seara intr-un baruletz,cu asa zisii prieteni,pe care sa-i numim mai bine cunostinte si gata.Si cum eram noi la o bere intre fete,una dintre ele zice ca ea a intrat rau de tot in criza ca nu mai face fatza problemelor,trebuie sa mentionez ca sta la curte,si nu mai poate sa-si intretina ciinele,o sa o scoata in strada si ii suna pe hingheri sa treaca pe strada ei sa ia cainele.Si toate astea foarte senina.Precizez ca e vorba de un metis de ciobanesc german,fetitza,aproape 3 ani,care nu a stat niciodata pe strada,extrem de blinda,nu ataca nici daca e atacata,"prietena"are copil mic si nu a avut niciodta probleme..Cu ce a gresit bietul caine?Am luat-o eu deocamdata.Ce mai conteaza unul pe linga citi am...Dar nu e corect ce se intimpla.Ce pot sa fac mai mult de atit? Din pacate in momentul in care iti iei un animal nu te gandesti si la consecinte. Oricand se poate intampla sa ramai fara servici, sau pur si simplu sa ramai fara bani si sa nu-i poti oferii animalului ceea ce-i trebuie. am auzit si eu de persoane care pur si simplu si-au aruncat cainii pe strada pentru ca ii costa prea mult sa-i intretina. Inteleg ca acum este si criza asta si sunt convinsa ca majoritatea resimt efectele, dar ce vina are cainele. La vreo doua luni dupa ce mi-am luat cainele, prin ianuarie, mama a ramas fara servici, eu eram in cls a12-a, deci nu puteam lucra, dar nici o clipa nu m-am gandit sa-mi dau cainele. Am facut economii, si am scos-o la capat.Pana la urma si daca iti faci tu o supa poti sa-i dai cainelui, ii pui paine si mananca si-i tine de foame... |
||
|
AlexandraV Postat pe 24 August 2009 23:26 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-08-19 17:33:52De la: mkdisk, la data 2009-08-19 15:05:37sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. Poate ma si citezi ca te-am lumminat in privinta asta. |
||
|
Kathara Postat pe 24 August 2009 23:29 |
||
|
Celor care iubiti animalele, cand aveti timp, va recomand sa intrati si sa va inregistrati aici: http://chips.nice-forum.com/ |
||
|
liliana2005 Postat pe 25 August 2009 10:22 |
||
De la: ctwmn, la data 2009-08-13 10:31:43intre timp ce va mai contraziceti voi pe aici, pentru cei care sunt curiosi ce s-a intamplat cu cei 6 catelusi ai nostrii, va spun ca au fost la doctor au prmimit injectii, regim sa le mearga bine cu burtica, acum sunt marisori si prapaditi. Au fost si la deratizare asa ca nu mai au puricei, si sunt copii mari ca au carnet de la doftor. Heheh Foarte foarte frumos!!!!!!! Felicitari pentru ce ai facut!! Daca tu nu faceai asta, ei probabil n-ar mai fi fost in viata. E tare greu sa faci ce ai facut tu, unii din comoditate nici macar nu incearca, dar greu gasesti o mai mare multumire sufleteasca.
|
||
|
liliana2005 Postat pe 25 August 2009 11:04 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-08-19 17:33:52De la: mkdisk, la data 2009-08-19 15:05:37sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. asta incerc sa zic de nu stiu cand, ca sunt prea multi si voi tot raspundeti cu ,,iubirea noastra fata de animalute". solutii, oameni buni, solutii practice aveti sa scapam de ei?nu sunt bani nici macar pt oameni, se da afara de peste tot, ca e...criza, cine mai are bani si pt animalute?NU SUNT SOLUTII, ASTA E. intre timp, populatia de caini creste.tocmai am vazut,, noua generatie'' de 10 catei, la cei 1001 de caini deja existenti in cartier. deci?pai daca sunt asa multi, cine ii poate ingriji pe toti?NIMENI! atunci..... ce solutie vedeti, in afara de eutanasie?iubirea care nu se sprijina pe nimic si nu face nimic e nefolositoare.asa ca nu-i mai dati atata cu dragostea voastra de animale, ca incep sa ma supar.... |
||
|
mkdisk Postat pe 25 August 2009 11:34 |
||
| nu au importanta cauzele, se vede doar efectul si efectul e dezastruos.mii de oameni muscati. frica de a mai merge pe strada.nesiguranta copiilor. boli, purici par si excremente peste tot.NU SE MAI POATE ASA! | ||
|
mkdisk Postat pe 25 August 2009 11:36 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-08-25 11:34:35De la: luyyzz, la data 2009-08-19 17:33:52De la: mkdisk, la data 2009-08-19 15:05:37sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. E stupid sa spui ca nu sunt bani nici pentru oameni, daramite pentru animalute.. Stii cati bani se dau societatilor de ecarisaj anual de la primarie?? Zeci de mii de euro. Ca sa prinda cainii si sa-i sterilizeze!! NU sa-i eutanasieze!! V-ati interesat careva ce se intampla cu banii aia?? V-ati dus careva sa intrebati de ce cainii astia umbla NESTERILIZATI pe strazi?? DE CE nu au sterilizat catelele ca sa nu se mai umple de pui si apoi de caini maturi?? Nu au bani sa-i sterilizeze dragii de ei pentru ca nimeni nu-i intreaba unde se duc banii si cat isi baga in buzunar. Nici nu ne pasioneaza de fapt, tot ce vrem e sa dispara de pe strazi. |
||
|
liliana2005 Postat pe 25 August 2009 12:12 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-08-25 11:36:52nu au importanta cauzele, se vede doar efectul si efectul e dezastruos.mii de oameni muscati. frica de a mai merge pe strada.nesiguranta copiilor. boli, purici par si excremente peste tot.NU SE MAI POATE ASA! Pureci sunt peste tot...vara asta de exemplu au aparut niste pureci mutanti, foarte foarte mici. Chiar vorbeam ieri cu o doamna care imi spunea ca e plin de pureci la ea in boxa, desi toate gaurile sunt astupate de ani de zile si nu intra nici un pisic acolo. Zicea ca a iesit de acolo neagra pe picioare. Am intrebat un veterinar cum scapam de pureci pe strazi. Raspunsul a fost "Nu avem cum". Putem sa deratizam, dar ouale tot raman in stare latenta chiar si ani de zile, apoi, cand considera ca sunt conditii prielnice, ies din nou pureci. Nu se fac de la animale, traiesc PE animale daca acestea nu sunt deparazitate. Se hranesc cu sange cald doar, daca musca un om oricum mor. Numai ca sunt mii si mii, n-ai cum sa-i combati. |
||
|
liliana2005 Postat pe 25 August 2009 12:19 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-08-25 11:34:35De la: luyyzz, la data 2009-08-19 17:33:52De la: mkdisk, la data 2009-08-19 15:05:37sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. Si crezi ca daca te superi ramanem impresionati sau ce?Nu inteleg ce ai tu cu faptul ca unii iubesc animalele ,e problema fiecaruia ce face sau cum isi traieste viata.Stim si noi ceea ce ai spus tu ,cu inmultirea lor dar nu e vina celor care plac animalele ,ca s-au inmultit.Facem fiecare ce putem.Asta spuneam.Eu am un proiect pt un adapost,dar merge greu ,se pune si problema banilor si daca citeai ce s-a discutat pe parcurs vedeai ca nu ai adus argumente in plus fata de cele discutate pana acum. Nici noi iubitorii de animale nu suntem factori decizionali,deci nu inteleg aroganta asta a ta si faptul ca incerci sa blamezi sau sa arati spre noi ca luam apararea unor biete fiinte nevinovate.Pana dispar de pe strazi ce vrei sa facem,mascre,sa-i omoram cu pietre,sa-i schigiuim?
|
||
|
luyyzz Postat pe 25 August 2009 12:19 |
||
De la: luyyzz, la data 2009-08-25 12:19:40De la: mkdisk, la data 2009-08-25 11:34:35De la: luyyzz, la data 2009-08-19 17:33:52De la: mkdisk, la data 2009-08-19 15:05:37sincer, imi plac animalutele, dar nu-mi plac javrele-cainii de pe strazi. sunt PREA MULTI, MULT PREA MULTI SI TOT MAI MULTI IN FIECARE ZI. o sa ajungem noi, oamenii, in minoritate...daca nu suntem deja. oricat mi-ar fi mila de ei, alta solutie nu e decat sa dispara. camerele de gazare pot fi o solutie ieftina si eficienta asta e dedicatie speciala pentru tine
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 August 2009 12:26 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-08-25 11:36:52nu au importanta cauzele, se vede doar efectul si efectul e dezastruos.mii de oameni muscati. frica de a mai merge pe strada.nesiguranta copiilor. boli, purici par si excremente peste tot.NU SE MAI POATE ASA! ai grija ce spui ca vor sari toate istericele iubitoare de janghine pe tine sa te muste asta e un topic fantoma,o zona crepusculara unde te poti alege cu oua aruncate si vopsea pe haina de blana daca aduci asemenea argumente pertinente. ai grija de tine |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 August 2009 12:29 |
||
Tot frustrat esti?Nu te-ai impuscat inca? Scuteste-ma!Poti sa crapi din partea mea...nu mai arunca cu venin pe aici mincinosule si retardatule!Tot te mai oftici ca am aratat cat de mincinos esti?
|
||
|
luyyzz Postat pe 25 August 2009 12:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Stie cineva o scoala de dans | 2 | De la: pisicuta_razboinica 27 Februarie 2009 23:02 |
| saltele si perne italienesti din spuma cu memorie | 3 | De la: mona_ghunim 30 Iunie 2010 13:13 |
| Help | 11 | De la: kudika_32128 26 Martie 2013 12:00 |
|
|
||
| termenii si conditiile de utilizare a site-ului Kudika | 18 | De la: maria_palaria 16 Iulie 2011 11:28 |
| Fantome, spirite sau praf ?!! | 1 | De la: diana1981 3 Septembrie 2010 17:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.