Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

zici ca nimeni nu e mai fericit eutanasiat decat sa traiasca in ORICE conditii?sunt oameni care se roaga fierbinte sa moara in fiecare zi pt ca nu pot sa mai suporte chinurile bolii....si exemplele ar putea continua....dar...ne indepartam de la subiect. Mie cainii astia mi-au adus prea multe necazuri ca sa ii mai pot suferi!SUNT PREA MULTI SI SUNT UN PERICOL!daca tot vrei sa faci adapost, vino in iasi si ia-i te rog, de pe strada!
cat despre adaposturi...da...am vazut cu ochii mei, crede-ma!cainii se bateau unii cu altii si se mancau unii pe altii!era groaznic de privit si ascultat!erau tare fericiti, ce sa zic.
mkdisk
Postat pe 26 August 2009 11:37
De la: mkdisk, la data 2009-08-26 11:37:39zici ca nimeni nu e mai fericit eutanasiat decat sa traiasca in ORICE conditii?sunt oameni care se roaga fierbinte sa moara in fiecare zi pt ca nu pot sa mai suporte chinurile bolii....si exemplele ar putea continua....dar...ne indepartam de la subiect. Mie cainii astia mi-au adus prea multe necazuri ca sa ii mai pot suferi!SUNT PREA MULTI SI SUNT UN PERICOL!daca tot vrei sa faci adapost, vino in iasi si ia-i te rog, de pe strada!
cat despre adaposturi...da...am vazut cu ochii mei, crede-ma!cainii se bateau unii cu altii si se mancau unii pe altii!era groaznic de privit si ascultat!erau tare fericiti, ce sa zic.

Oamenii aia care se roaga sa moara pentru ca nu mai suporta chinurile bolii nu hotarasc ei cand mor si cat traiesc!! Nu ei si-au facut viata si nu e dreptul lor sa si-o ia.
Crezi ca vreun animal se roaga sa moara? Iti spun eu ca si calcat de masina si cu matele pe afara, isi da ultima suflare incercand SA TRAIASCA!!
Multi oameni sunt nemernici si nu isi apreciaza viata, nu-i compara cu animalele, aici nu exista termen de comparatie.
liliana2005
Postat pe 26 August 2009 12:00
Mkdisk eu sunt mare iubitoare de animale dar am avut si eu ghinionul sa fiu atacata de caini, pt.ca eram eu cu cainele meu in lesa sau treceam pe teritoriul lor.Mi-a fost tare frica si am scapat vorbind cu ei ferm dar calm,daca m-as fi speriat si as fi luat-o la fuga as fi fost mancata.Insa nu pot sa le doresc moartea pt. ca stiu ca din cauza noastra au ajuns pe strazi nemancati si fara adapost.Ne-am folosit de caini timp de secole,ne-au tras saniile,ne-au aparat vitele si pe noi de ursi sau lupi,ne-au aparat de hoti,ne-au avertizat de pericole(cutremur ,incendii) si acum tehnologia i-a lasat fara " servici".Iar noi ce vrem sa le facem;sa-i omoram nu?Ca nu ne mai sunt necesari.Gresit !Trebuie sa ne asumam raspunderea si sa-i ajutam cum ne-au ajutat si ei.Poate intr-o zi cand te intorci de la munca o sa te atace un nenorocit si haita aia de caini care te agaseaza o sa te salveze,atunci ce o sa mai zici?!!
Intr-adevar sunt multi,ff multi !! Dar si batranii ,oamenii fara adapost,handicapatii,orfanii,tiganii sunt fff multi !! Ce-o sa facem ,ii eutanasiem si pe ei ???
Stiu ca animalul e animal,si omul e om,dar e vorba de acelasi gest,de a lua o viata !!!
Nu lua ceea ce nu poti sa dai !
diana1981
Postat pe 26 August 2009 16:56
Vroiam sa-i zic vreo 2 lui Micnegrusinerusinat dar pe bune ,ce sa-i mai zic ??!!
Asta e, nu traim intr-o lume perfecta! Mai trebuie sa existe si oamenii mici (insignifianti),negrii (fara suflet) si urati(no comment) !!Daca chiar el si-a dat acest nume inseamna ca stie f. bine ce fel de om e si n-are rost sa-l mai jignesc si eu.
Pacat insa,am face mult mai multe lucruri bune pt. toata lumea (chiar si pt. cei mici,negrii si urati)daca ne-am intelege omeneste!
diana1981
Postat pe 26 August 2009 17:04
De la: diana1981, la data 2009-08-26 17:04:52Vroiam sa-i zic vreo 2 lui Micnegrusinerusinat dar pe bune ,ce sa-i mai zic ??!!
Asta e, nu traim intr-o lume perfecta! Mai trebuie sa existe si oamenii mici (insignifianti),negrii (fara suflet) si urati(no comment) !!Daca chiar el si-a dat acest nume inseamna ca stie f. bine ce fel de om e si n-are rost sa-l mai jignesc si eu.
Pacat insa,am face mult mai multe lucruri bune pt. toata lumea (chiar si pt. cei mici,negrii si urati)daca ne-am intelege omeneste!

io ma inteleg in mare parte omeneste cu toata lumea, da nu stiu de ce ma amuza teribil tatele astea doua de aici care iau atata foc pentru janghine cand,sunt copii care dorm in tomberoane la ora asta ......nu suntem o tara care sa aibe numai grija janghinelor penale de pe strazi la ora atsa.

asa ca ....la eutanasiere cu ele ca sa nu mai ajunga infipte in spoilerele mele de la masina su prajite pe toba
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 26 August 2009 17:09
De la: mkdisk, la data 2009-08-26 11:37:39zici ca nimeni nu e mai fericit eutanasiat decat sa traiasca in ORICE conditii?sunt oameni care se roaga fierbinte sa moara in fiecare zi pt ca nu pot sa mai suporte chinurile bolii....si exemplele ar putea continua....dar...ne indepartam de la subiect. Mie cainii astia mi-au adus prea multe necazuri ca sa ii mai pot suferi!SUNT PREA MULTI SI SUNT UN PERICOL!daca tot vrei sa faci adapost, vino in iasi si ia-i te rog, de pe strada!

o sa fac io fabrica de supa pentru chinezi si o sa ma umplu de bani ci tuate janghinele din roamania

voi salva economia tarii ,voi stopa criza economica a romaniei
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 26 August 2009 17:12
Si eu am fost muscata de caine si cam toti am fost. Probabil vom mai fi. Dar asta nu inseamna ca niste animale sunt dracu impielitat si trebuie sa le omoram. Oamenii sunt dracu impielitat si tot nu-i omoram. Trebuie sa facem ceva sa scapam de ele de pe strazi, sa fim linistiti si noi si ei. Doar oamenii au puterea de a face asta, animalele nu stiu si nu au cum sa o faca. Numai ca majoritatea oamenilor sunt prea ocupati sa le pese de viata cainilor vagabonzi si/sau prea comozi. Ne plangem mereu si raspandim raul in stanga si in dreapta, fara sa realizam ca exista optiuni.

Uite, de exemplu, inainte sa plec in concediu, o tanti pe care o cunosc din Bozovici mi s-a plans ca e o catea mare la ea la bloc si nu o hraneste nimeni, umbla pe acolo si chiar cu cateva zile inainte o prinsese de pantaloni pe fiica ei de 10 ani. A spus ca se duce la politie sa faca o plangere sa vina cineva sa ia cateaua de acolo. Mai spunea si ca vin unii si descarca un camion de catei si s-a umplut oraselul de ei.
Ok, am cumparat un sac de mancare ieftina- cu 25 ron 10 kg, i-am dus si i-am spus sa incerce sa se duca la catea sa-i dea un pic de mancare zilnic. Credeti ca acum, satula, o mai musca?
Evident cateaua trebuie luata si sterilizata ca altfel e jale. Lucru de care tot eu va trebui sa ma ocup pentru ca altora nu le pasa suficient, iar tanti are deja un caine mare luat de pe strada, nu poate lua 100 in apartament de bloc.
liliana2005
Postat pe 26 August 2009 17:14
De la: diana1981, la data 2009-08-26 17:04:52Vroiam sa-i zic vreo 2 lui Micnegrusinerusinat dar pe bune ,ce sa-i mai zic ??!!

Eu prima data am crezut ca glumeste dar a intrecut orice fel de masura. Am intalnit oameni din astia si in realitate si n-am pierdut nici o ocazie sa le demonstrez cate parale fac. Si nu e vorba despre faptul ca nu traim intr-o lume perfecta, e vorba despre faptul ca traim degeaba, fara nici un folos nimanui. Ne incapatanam sa dam valoare unei vieti care la final nu va avea nici o valoare pentru ca nu am cautat ce trebuie.
Am putea face multe multe lucru bune, cum ai spus si tu, dar nu-i asa ca e muuult mai comod sa le facem pe alea rele? Si mai fun?
liliana2005
Postat pe 26 August 2009 17:23
De la: liliana2005, la data 2009-08-26 17:23:02

Eu prima data am crezut ca glumeste dar a intrecut orice fel de masura. Am intalnit oameni din astia si in realitate si n-am pierdut nici o ocazie sa le demonstrez cate parale fac. Si nu e vorba despre faptul ca nu traim intr-o lume perfecta, e vorba despre faptul ca traim degeaba, fara nici un folos nimanui. Ne incapatanam sa dam valoare unei vieti care la final nu va avea nici o valoare pentru ca nu am cautat ce trebuie.
Am putea face multe multe lucru bune, cum ai spus si tu, dar nu-i asa ca e muuult mai comod sa le facem pe alea rele? Si mai fun?

Pe el doar atat il duce mintea sa spuna-cuv oribile si sa jigneasca -deci nu merita bagat in seama.El precizeaza "masina lui" ca si cand noi nu avem asa ceva si nu mai are nimeni permis de conducere si mai crede si ca ne cunoaste .Eu zic sa-l ignori,sa--l ignoram ,pt ca e si asta unul dintre cei care nu converseaza ci doar face parte din grupul mistocarilor si alora ce se dau destepti dar habar n-au despre ce am vb pana acum!
Va salut fetelor si mergem inainte,fiecare face ce poate pt propria persoana,pt oameni,pt animale....
luyyzz
Postat pe 26 August 2009 18:29
De la: diana1981, la data 2009-08-26 16:56:17Mkdisk eu sunt mare iubitoare de animale dar am avut si eu ghinionul sa fiu atacata de caini, pt.ca eram eu cu cainele meu in lesa sau treceam pe teritoriul lor.Mi-a fost tare frica si am scapat vorbind cu ei ferm dar calm,daca m-as fi speriat si as fi luat-o la fuga as fi fost mancata.Insa nu pot sa le doresc moartea pt. ca stiu ca din cauza noastra au ajuns pe strazi nemancati si fara adapost.Ne-am folosit de caini timp de secole,ne-au tras saniile,ne-au aparat vitele si pe noi de ursi sau lupi,ne-au aparat de hoti,ne-au avertizat de pericole(cutremur ,incendii) si acum tehnologia i-a lasat fara " servici".Iar noi ce vrem sa le facem;sa-i omoram nu?Ca nu ne mai sunt necesari.Gresit !Trebuie sa ne asumam raspunderea si sa-i ajutam cum ne-au ajutat si ei.Poate intr-o zi cand te intorci de la munca o sa te atace un nenorocit si haita aia de caini care te agaseaza o sa te salveze,atunci ce o sa mai zici?!!
Intr-adevar sunt multi,ff multi !! Dar si batranii ,oamenii fara adapost,handicapatii,orfanii,tiganii sunt fff multi !! Ce-o sa facem ,ii eutanasiem si pe ei ???
Stiu ca animalul e animal,si omul e om,dar e vorba de acelasi gest,de a lua o viata !!!
Nu lua ceea ce nu poti sa dai !

nu vrea nimeni sa ii omoare, vreau doar SA DISPARA DE PE STRADA SI DIN CALEA MEA.vreo 2-3, da, dc nu? dar nu 1001.sunt mult prea multi ca sa fie suportati.
mkdisk
Postat pe 27 August 2009 12:19
si mai stiti ca din cauza javrelor era sa am un accident cu masina?eram cu masina si brusc, a aparut o colonie de javre drept in fata! nu am vrut sa ii calc, asa ca am franat puternic si era sa o patesc! SA DISPARA DE PE STRAZI!si daca sunteti iubitori de animale, faceti ceva sa dispara, ca eu una m-am saturat pana peste cap.nu-i mai iubesc DELOC, vreau doar SA DISPARA.
mkdisk
Postat pe 27 August 2009 12:22
De la: micnegrusiurat4, la data 2009-08-26 17:12:14

o sa fac io fabrica de supa pentru chinezi si o sa ma umplu de bani ci tuate janghinele din roamania

voi salva economia tarii ,voi stopa criza economica a romaniei

e buna gluma......zau ca da. e doar o gluma, nu stiu dc se ambaleaza atata unii......o iau prea in serios, cateodata.
mkdisk
Postat pe 27 August 2009 12:28
De la: mkdisk, la data 2009-08-27 12:22:45si mai stiti ca din cauza javrelor era sa am un accident cu masina?eram cu masina si brusc, a aparut o colonie de javre drept in fata! nu am vrut sa ii calc, asa ca am franat puternic si era sa o patesc! SA DISPARA DE PE STRAZI!si daca sunteti iubitori de animale, faceti ceva sa dispara, ca eu una m-am saturat pana peste cap.nu-i mai iubesc DELOC, vreau doar SA DISPARA.

Eu de 3 ani conduc si o singura data mi-a iesit in cale un animal. O pisica destul de tanara trecea strada grabita crezand ca trece ea inaintea mea. Am franat pana am omorat motorul, expresia lui taica-meu-am rupt masina in doua. Si nu e tocmai o masina de 10 mii de euro, pe care o inlocuiesti imediat. Mi se rupe oricum de un morman de fier, faptul ca am eu constiinta impacata ca am facut tot ce mi-a stat in putinta sa nu o omor, valoreaza mult peste valoarea unei masini.

In general pe strazile inguste cu masini parcate in stanga si in dreapta se merge incet pentru ca nu stii ce iti poate iesi in cale. De multe ori si cei care isi plimba animalele, le pot lasa libere si daca vad ceva pe partea cealalta a drumului, fug sa ajunga acolo. A patit-o nu de mult o cunostinta de-a mea. Isi plimba pudelul mic si alb prin spatele blocului si cutu a fugit dupa ceva in strada inainte ca ea sa-l poata prinde si l-a omorat pe loc o masina. Un dement care gonea pe o straduta pe care n-ar trebui sa mergi cu mai mult de 30 la ora. El avea 60 la ora, poate chiar peste. Fata asta n-a mai iesit o luna din casa dupa ce i-a omorat cainele, nu mai avea chef de nimic. Stia ca fusese vina ei pentru ce a patit cainele. Liberi ii lasi in parc, acolo unde nu sunt masini, nu te poti baza ca dementii respecta legile sau mai mult, le pasa ca nenorocesc un suflet.

liliana2005
Postat pe 27 August 2009 15:16
De la: mkdisk, la data 2009-08-27 12:22:45si mai stiti ca din cauza javrelor era sa am un accident cu masina?eram cu masina si brusc, a aparut o colonie de javre drept in fata! nu am vrut sa ii calc, asa ca am franat puternic si era sa o patesc! SA DISPARA DE PE STRAZI!si daca sunteti iubitori de animale, faceti ceva sa dispara, ca eu una m-am saturat pana peste cap.nu-i mai iubesc DELOC, vreau doar SA DISPARA.

Si daca suntem iubitori de animale ce sa facem mai mult decat facem deja?? Sa mergem sa mai luam inca vreo 10 caini de pe strazi si sa-i sterilizam, pe langa cei pe care ii avem deja?? Tu nu realizezi ca unii oameni care au scris pe topicul asta au facut deja mai mult decat e omeneste posibil? Si vor mai face pentru ca viata nu se termina aici. Noi o sa facem cat o sa traim, nu ne multumim cu vorbe, ai citit povesti despre catelusi care au fost luati si dati spre adoptie, despre animale aruncate peste gard si luate, cam ce ai vrea tu sa mai facem? Nu, nu putem sa venim la tine in oras sa-i luam pe cei 50 de caini care te terorizeaza, desi ne-ar dori destul de multi sa putem sa o facem. Fa si tu ceva. Localizeaza societatea care se ocupa cu protectia animalelor in Iasi si suna, cere o parere. Roaga sa te intelnesti cu cineva de la ei la tine in zona, ia 2 kg de mancare pentru caini si mergi cu persoana respectiva acolo unde stii tu ca sunt. Roaga-i sa incerce sa se ocupe intr-o luna de ei, sa gaseasca modalitatea de a-i lua si steriliza si apoi vad ei daca ii pot baga undeva separat sau nu. Altfel vor fi luati de hingheri si eutanasiati. Fa ceva bine sau nu fa deloc!
liliana2005
Postat pe 27 August 2009 15:26
De la: luyyzz, la data 2009-08-26 18:29:17
De la: liliana2005, la data 2009-08-26 17:23:02

Pe el doar atat il duce mintea sa spuna-cuv oribile si sa jigneasca -deci nu merita bagat in seama.El precizeaza "masina lui" ca si cand noi nu avem asa ceva si nu mai are nimeni permis de conducere si mai crede si ca ne cunoaste .Eu zic sa-l ignori,sa--l ignoram ,pt ca e si asta unul dintre cei care nu converseaza ci doar face parte din grupul mistocarilor si alora ce se dau destepti dar habar n-au despre ce am vb pana acum!
Va salut fetelor si mergem inainte,fiecare face ce poate pt propria persoana,pt oameni,pt animale....

Sunt deja 2 oameni pe forum cu care nu mai intentionez sa vorbesc. N-am crezut ca ajung la asa ceva, jur. Una e in viata reala sa ai un soc in ceea ce priveste o persoana, cu totul si cu totul altceva e sa scrii pe un forum ca iubesti animalele si detesti oamenii prosti care nu vor decat sa le omoare si oamenii prosti sa-ti scrie sa te faca pe tine in fel si chip. E sf, pur si simplu sf.
Iar grupul mistocarilor e cireasa de pe tort. Sunt peste tot dom'le, vorba cuiva, isi iau castronelul cu pop corn si baga din top.
liliana2005
Postat pe 27 August 2009 15:39
De la: liliana2005, la data 2009-08-27 15:26:04

Si daca suntem iubitori de animale ce sa facem mai mult decat facem deja?? Sa mergem sa mai luam inca vreo 10 caini de pe strazi si sa-i sterilizam, pe langa cei pe care ii avem deja?? Tu nu realizezi ca unii oameni care au scris pe topicul asta au facut deja mai mult decat e omeneste posibil? Si vor mai face pentru ca viata nu se termina aici. Noi o sa facem cat o sa traim, nu ne multumim cu vorbe, ai citit povesti despre catelusi care au fost luati si dati spre adoptie, despre animale aruncate peste gard si luate, cam ce ai vrea tu sa mai facem? Nu, nu putem sa venim la tine in oras sa-i luam pe cei 50 de caini care te terorizeaza, desi ne-ar dori destul de multi sa putem sa o facem. Fa si tu ceva. Localizeaza societatea care se ocupa cu protectia animalelor in Iasi si suna, cere o parere. Roaga sa te intelnesti cu cineva de la ei la tine in zona, ia 2 kg de mancare pentru caini si mergi cu persoana respectiva acolo unde stii tu ca sunt. Roaga-i sa incerce sa se ocupe intr-o luna de ei, sa gaseasca modalitatea de a-i lua si steriliza si apoi vad ei daca ii pot baga undeva separat sau nu. Altfel vor fi luati de hingheri si eutanasiati. Fa ceva bine sau nu fa deloc!

stii ceva?eu am 2-3 caini la bloc de care am grija....dar asta nu inseamna ca trebuie sa am grija de 1001 de caini.toate haitele astea s-au adunat din cauza unora ca voi, care le-au dat mancare si care n-au facut nimica pt ei, nu i-au sterilizat, etc.daca ii iubesc asa de mult, sa ii ia acasa sau sa faca ceva pt ei. fa ceva bine sau nu fa deloc?nebunele care au adunat toti cainii din oras la blocul meu fac bine?cainii, daca au vazut ca e rost de mancare, s-au adunat cu sutele, de nu mai poti iesi din scara.noaptea, nu poti sa dormi de urletele lor. alea ii iubesc tare mult, ce sa zic.da si cine iubeste animalele, sa isi asume responsabilitatea pt ele!acele pers le-au adunat in jurul blocului, sa isi asume responsabilitatea daca musca pe cineva!!!da, ce sa zic, vai, iubim animalele, vai de mine....bla bla bla.dar va asumati responsabilitatea pt ele?daca un caine al unuia musca pe cineva, stapanul plateste. daca haita ma musca, trebuie sa le cer acelor nebune SA PLATEASCA!!!!asa e corect, nu crezi?vorba ta:SA FACI CEVA BINE SAU SA NU FACI DELOC.eu am facut ce e eficient si de bun-simt, am grija de 2-3 caini, stiu sa nu ma intind mai mult decat ma tine plapuma si am ratiune si simtul masurii!in fiecare dimineata cand ma duc la serviciu, vad pe nebunele alea inconjurate de 100 de caini care le ling si sar pe ele din toate partile si nu e o priveliste prea placuta!eu stiu ce spun si nu vorbesc aiurea!
mkdisk
Postat pe 28 August 2009 07:53
stiti ceva, iubitoare de animale?ASUMATI-VA RESPONSABILITATEA PENTRU ELE! PLATITI, DACA MUSCA PE CINEVA!
mkdisk
Postat pe 28 August 2009 07:56
prin comportamentul vostru, incurajati inmultirea lor.FA CEVA EFICIENT SI PANA LA CAPAT SAU NU TE AMESTECA, DACA TE DEPASESTE. asta e deviza mea. si mai lasati-ma cu principii inalte, bla bla....poate le am si eu pe undeva, dar nu mi le expun in public.FAPTE, NU VORBE.
mkdisk
Postat pe 28 August 2009 08:06
Fiecare o tine pe-a lui.Era clar din discutiile anterioare ca nimeni nu vrea animale abandonate pe strazi care sa muste oameni si cineva scrie aici sa plateasca iubitorii de animale pt cele care musca!!! Pai de ce ar plati?Traim intr-un stat "civilizat" unde AUTORITATILE trebuie sa se implice,pt ca de aceea platim sute de taxe nici noi nu mai stim pt ce.De fapt toata lumea ar trebui sa se implice ,pt ca altfel suntem ca cei cu parcarile-ajung bietii oameni sa se certe intre ei pe locurile de parcare,dar uita de fapt problema de fond-ca nu sunt suficiente locuri si asta nu din vina posesorilor de masini.Dar la statul roman merge vb"dezbina si conduce"!
Nu mai consider ca are rost sa spun aici ceva(pe topic),pt ca e degeaba.Liliana mai vb pe private daca e,poate reusesc sa finalizez proiectul cu adapostul,ca deh,daca-mi plac animalele (oricare ar fi ele),se pare ca sunt doar responsabililtatea mea si a ta si doar a noastra,auzi si tu!!!
luyyzz
Postat pe 28 August 2009 08:11
de asta va si iau unii la misto, ca sa va treziti la realitate!nu exista ideal si perfect!SOLUTII, NU VORBE. RATIUNE, NU PRINCIPII SFORAITOARE DE GENUL BLA, BLA, BLA.....
mkdisk
Postat pe 28 August 2009 08:12
De la: mkdisk, la data 2009-08-28 08:12:33de asta va si iau unii la misto, ca sa va treziti la realitate!nu exista ideal si perfect!SOLUTII, NU VORBE. RATIUNE, NU PRINCIPII SFORAITOARE DE GENUL BLA, BLA, BLA.....

Crezi ca ma intereseaza" unii " care stiu doar sa jigneasca?Si cine a vb numai de principii?Eu n-am nicio treaba cu cei care urasc animalele sau nu le vor in preajma,am vb de la inceput despre multe aspecte si desi avem si viata personala si alte preocupari,din cand in cand reusim sa ne ocupam si de animale abandonate(nu sunt genul care merge cu 100 de caini dupa mine....).Nu stiu de ce tot simti tu nevoia sa corectezi pe altii si vb despre ce nu facem noi cei care vor doar o lege pt pesepsirea abuzurilor de orice fel si aici e vb de caini sau pisici,pt ca ai observat si tu despre ce e vb in topic,nu de protectia sociala pt oameni(care am vzt cu totii ca e la pamant)!
Stim si noi ca nu exista ideal si nici perfect-dar despre solutii am vb deja(daca citesti in pag anterioare),asa ca nu mai vreau s-o iau de la inceput!
luyyzz
Postat pe 28 August 2009 08:22
De la: luyyzz, la data 2009-08-28 08:11:37Fiecare o tine pe-a lui.Era clar din discutiile anterioare ca nimeni nu vrea animale abandonate pe strazi care sa muste oameni si cineva scrie aici sa plateasca iubitorii de animale pt cele care musca!!! Pai de ce ar plati?Traim intr-un stat "civilizat" unde AUTORITATILE trebuie sa se implice,pt ca de aceea platim sute de taxe nici noi nu mai stim pt ce.De fapt toata lumea ar trebui sa se implice ,pt ca altfel suntem ca cei cu parcarile-ajung bietii oameni sa se certe intre ei pe locurile de parcare,dar uita de fapt problema de fond-ca nu sunt suficiente locuri si asta nu din vina posesorilor de masini.Dar la statul roman merge vb"dezbina si conduce"!
Nu mai consider ca are rost sa spun aici ceva(pe topic),pt ca e degeaba.Liliana mai vb pe private daca e,poate reusesc sa finalizez proiectul cu adapostul,ca deh,daca-mi plac animalele (oricare ar fi ele),se pare ca sunt doar responsabililtatea mea si a ta si doar a noastra,auzi si tu!!!

eu zic asa, si cred ca e corect ce zic:in momentul in care te-ai amestecat, adica i-ai dat unui cutu sau unei haite de mancare sau i-ai bagat in seama, esti responsabil pt el sau ei. faptul ca ii aduci la bloc, le dai de mancare in fiecare zi, etc...asta inseamna ca esti responsabil.inseamna ca ESTE ANIMALUL TAU si trebuie sa suporti consecintele daca musca pe cineva.corect sau nu?daca nu esti in stare si daca nu e nimeni in stare sa faca ceva eficient si concret, ei trebuie eutanasiati, pt ca nu are NIMENI grija de ei. nu raspunde nimeni daca fac necazuri sau musca pe cineva.este prea multa mila prost inteleasa in aceasta tara. in timpul asta, populatia de caini creste.
mkdisk
Postat pe 28 August 2009 10:17
De la: luyyzz, la data 2009-08-28 08:11:37Fiecare o tine pe-a lui.Era clar din discutiile anterioare ca nimeni nu vrea animale abandonate pe strazi care sa muste oameni si cineva scrie aici sa plateasca iubitorii de animale pt cele care musca!!! Pai de ce ar plati?Traim intr-un stat "civilizat" unde AUTORITATILE trebuie sa se implice,pt ca de aceea platim sute de taxe nici noi nu mai stim pt ce.De fapt toata lumea ar trebui sa se implice ,pt ca altfel suntem ca cei cu parcarile-ajung bietii oameni sa se certe intre ei pe locurile de parcare,dar uita de fapt problema de fond-ca nu sunt suficiente locuri si asta nu din vina posesorilor de masini.Dar la statul roman merge vb"dezbina si conduce"!

zici si tu ca si caragiale:statul, dom`le statul trebuie sa faca si sa dreaga....si nu am zis sa plateasca iubitorii de animale, ci sa plateasca cei care le dau de mancare sutelor de caini si care ii aduna pe la blocuri cu miile.da, dc nu, sa plateasca.SUNT RESPONSABILI PT FAPTELE LOR. eu stiu ce zic, pt ca am asemenea specimene in bloc.si asta e boala, e BOALA!!!!sa aduni mii de animale de care nu poti avea grija!!!!si in Ocident aia de la SPCA le confisca cat ai zice peste, desi alea au stapan, daca sunt prea multe si nu sunt bine ingrijite! si eu nu urasc animalele, asa cum crezi tu. doar sunt rationala!
mkdisk
Postat pe 28 August 2009 10:27
Buna dimineatza tuturor.De o ora bocesc.Aveam un catzel al nimanui pripasit de citeva zile in spatele firmei unde lucrez.Fara nume.Era fetitza.Azi cind am venit la servici,in fata firmei ,in mijlocul strazii,intr-o balta de singe...Am rugat soferul de la taxi sa mi-l dea din strada ,ma gindeam ca poate mai traieste..dar nu..O viatza nevinovata..Nici eu nu vreau sa mai vad caini pe strada,sa imi fie frica sa merg prin zone unde cainii nu ma cunosc,sa pot sa ma plimb cu al meu in lesa oriunde..dar nu ucisi de hingheri sau de masini.La mine in oras v-am mai spus se acorda de la bugetul local 1000 ron pentru intretinerea unui caine timp de 7 zile,de la prindere la eutanasiere(cica).Conform propunerii d-lui Urban,ati auzit de noul proiect de modificare a og 155?,se va mari perioada..deci si banii..care vor lua exact aceleasi destinatii ca pina acum..vor fi alegeri,trebuie bani de campanie..etc.Mi-e sila de tot ce vad in fiecare zi..Nu pot sa-i iau pe toti..ma doare sufletul cind ma gindesc ca si eu sint subiectiva,i-am luat pe cei pe care mi-a cashunat..mi-au fost mie dragi si acum sunt bine.Miine chiar daca e sarbatoare vreau sa amenajez un mic tarc pentru inca 3 caini.Sa-mi ajute d-zeu sa-l fac cit mai repede..O zi buna tuturor.
freecontess
Postat pe 28 August 2009 10:29
De la: freecontess, la data 2009-08-28 10:29:19Buna dimineatza tuturor.De o ora bocesc.Aveam un catzel al nimanui pripasit de citeva zile in spatele firmei unde lucrez.Fara nume.Era fetitza.Azi cind am venit la servici,in fata firmei ,in mijlocul strazii,intr-o balta de singe...Am rugat soferul de la taxi sa mi-l dea din strada ,ma gindeam ca poate mai traieste..dar nu..O viatza nevinovata..Nici eu nu vreau sa mai vad caini pe strada,sa imi fie frica sa merg prin zone unde cainii nu ma cunosc,sa pot sa ma plimb cu al meu in lesa oriunde..dar nu ucisi de hingheri sau de masini.La mine in oras v-am mai spus se acorda de la bugetul local 1000 ron pentru intretinerea unui caine timp de 7 zile,de la prindere la eutanasiere(cica).Conform propunerii d-lui Urban,ati auzit de noul proiect de modificare a og 155?,se va mari perioada..deci si banii..care vor lua exact aceleasi destinatii ca pina acum..vor fi alegeri,trebuie bani de campanie..etc.Mi-e sila de tot ce vad in fiecare zi..Nu pot sa-i iau pe toti..ma doare sufletul cind ma gindesc ca si eu sint subiectiva,i-am luat pe cei pe care mi-a cashunat..mi-au fost mie dragi si acum sunt bine.Miine chiar daca e sarbatoare vreau sa amenajez un mic tarc pentru inca 3 caini.Sa-mi ajute d-zeu sa-l fac cit mai repede..O zi buna tuturor.

Imi pare rau din suflet draga mea!! Acelasi soc l-am avut si eu ieri dimineata cu un pisoi, era mort in strada, in fata casei. L-am vazut de departe si am crezut ca este una dintre pisicile mele. Am inceput sa plang si sa tip de chiar ca ziceai ca sunt nebuna si m-am dus direct acasa unde e Duce sa vad daca e acolo. N-ai idee cat de linistita m-am simtit cand am vazut-o ca vine spre mine.
M-a sunat din strada prietenul meu si mi-a zis ca pisu nu este al meu, era un motan galben,al unui vecin.
Totusi, locuiesc pe o strada destul de ingusta, daca ar fi mers cum trebuia nemernicul nu ar fi avut nici o sansa sa-l omoare. Ma gandesc cu groaza cati sunt ai mei adunati si sterilizati...vreo 12...daca mai pateste vreunul ceva nu stiu ce sunt in stare sa fac.
Intre timp umbla linistit pe strazi un pui de caine al vecinilor cu barul. M-am dus la ei si i-am rugat sa-l lege in timpul zilei. Raspunsul a fost "Da, cred ca-l legam..pe celalalt ni l-a omorat masina saptamana trecuta saracu'..." Saracu'????? Pai va rog sa-l legati!! ACUM, nu peste 2 ore!! Rau mi se face cat pot fi de inconstienti, cate probleme au ei dom'le de nu se pot ocupa de 2 catei!!!!
liliana2005
Postat pe 28 August 2009 10:48
De la: mkdisk, la data 2009-08-28 07:53:34
De la: liliana2005, la data 2009-08-27 15:26:04

stii ceva?eu am 2-3 caini la bloc de care am grija....dar asta nu inseamna ca trebuie sa am grija de 1001 de caini.toate haitele astea s-au adunat din cauza unora ca voi, care le-au dat mancare si care n-au facut nimica pt ei, nu i-au sterilizat, etc.daca ii iubesc asa de mult, sa ii ia acasa sau sa faca ceva pt ei. fa ceva bine sau nu fa deloc?nebunele care au adunat toti cainii din oras la blocul meu fac bine?cainii, daca au vazut ca e rost de mancare, s-au adunat cu sutele, de nu mai poti iesi din scara.noaptea, nu poti sa dormi de urletele lor. alea ii iubesc tare mult, ce sa zic.da si cine iubeste animalele, sa isi asume responsabilitatea pt ele!acele pers le-au adunat in jurul blocului, sa isi asume responsabilitatea daca musca pe cineva!!!da, ce sa zic, vai, iubim animalele, vai de mine....bla bla bla.dar va asumati responsabilitatea pt ele?daca un caine al unuia musca pe cineva, stapanul plateste. daca haita ma musca, trebuie sa le cer acelor nebune SA PLATEASCA!!!!asa e corect, nu crezi?vorba ta:SA FACI CEVA BINE SAU SA NU FACI DELOC.eu am facut ce e eficient si de bun-simt, am grija de 2-3 caini, stiu sa nu ma intind mai mult decat ma tine plapuma si am ratiune si simtul masurii!in fiecare dimineata cand ma duc la serviciu, vad pe nebunele alea inconjurate de 100 de caini care le ling si sar pe ele din toate partile si nu e o priveliste prea placuta!eu stiu ce spun si nu vorbesc aiurea!

Nebunele alea cum le numesti tu sunt si ei/ele oameni si bag mana in foc ca te poti intelege cu ele omeneste. Explica-le cum sta treaba dar FRUMOS. Faceti un plan de bataie daca pe ele tot le asculta cateii, vorbiti cu cei care se ocupa in Iasi de protectia animalelor. Sa vina, sa ii ia pe rand si sa-i sterilizeze. Nu cred ca lor le convine mai mult sa stea pe strazi si sa se inmulteasca, eventual sa mai moara cate un pui, doi calcati de masina. Sunt convinsa ca nu asta e scopul lor si vor fi mai mult decat fericite sa coopereze sa faceti ceva bun impreuna. Ai grija insa, am vazut ca femeile astea sunt destul de hulite la lume in general si cred ca sunt obisnuite ca lumea sa se ia de ele pentru faptul ca hranesc cainii. Daca te iei de ele si nu incerci sa rezolvi problema intr-un mod normal, nu vei obtine nimic. Si cainii aia vor fi tot acolo, eventual obtii sa fie omorati si cred ca nu asta vrei.
liliana2005
Postat pe 28 August 2009 11:09

prima data cand a sarit un caine in fata mea,eram pe giulsti. masini pe dreapta,refugiu de tramvai stanga.

fiind incepator,am virat brusc stanga si am sarit peste refugiu distrugand masina,toata directia,am strambat jantele,rupt coductele de frana,lovit stalpu din statie si strambat toata partea dreapta a masinii.

daune de vreo 2000 de euro din cauza unei janghine....

ce se intampla daca nu era noapte si daca erau oameni in statie?????????????

luam vreo 5 ani de puscarie? din acea noapte nu mai ocolesc nimic. numai oameni daca e cazul.

in ziua de azi,daca vad 20 de caini in fata mea,prefer sa trec prin ei decat sa-mi risc viata mea sau pe a altuia. prefer sa schimb un spoiler la masina decat sa dau mii de euro ca ...vai sa nu mor pe cutu amarat si janghinos.

tipa care boceste de nustiu cate ore,ar trebui sa lase bocitul,si sa se realizaze ca ea e poate vinovata de moartea acelui caine.ea a invatat acel caine sa vina acolo la mancare,si din cauza asta a ajuns pe sub masini. daca evita unu acel caine nenorocit si ajungea in pom?

angelo_micnegrusiurat
Postat pe 28 August 2009 11:18
De la: mkdisk, la data 2009-08-28 07:56:48stiti ceva, iubitoare de animale?ASUMATI-VA RESPONSABILITATEA PENTRU ELE! PLATITI, DACA MUSCA PE CINEVA!

Evident!!! Nici nu se pune problema!! Daca ai mei musca, EU PLATESC, nu vecinul!! Dar mi se rupe daca un caine de pe strada pe care eu il hranesc DIN BANII MEI musca pe cineva. Pentru el sa-si asume responsabilitatea autoritatile si cei care sunt platiti bani grasi ca acei caini sa NU FIE pe strazi si sa nu muste oamenii. Eu fac ce vreau cu banii mei, ii dau cui vreau si pe ce vreau. Ce se intampla in rest NU este problema mea. In orice oras merg am mancare la mine si hranesc caini sau pisici sau porumbei. Doar nu are cineva senzatia ca n-am voie sau ca daca acei caini pe care eu i-am hranit sar apoi la cineva, este responsabilitatea mea si/sau a celor care i-a hranit.
liliana2005
Postat pe 28 August 2009 11:19

io eram cu masina praf si o baba imputita jerpelita a venit draga sa vada daca janghina ei infecta a patit ceva.

cine le hraneste sa-si asume responsabilitatea pentru ele
angelo_micnegrusiurat
Postat pe 28 August 2009 11:23
Freecontess, sper ca ai atata minte incat sa nu asculti criminalii. NU este vina ta ca acel caine a fost omorat pentru ca tu l-ai invatat sa vina acolo si sa-i dai de mancare. TU ai facut pentru el ceea ce altii n-ar fi facut. I-ai dat cateva zile de liniste inainte sa moara. Putea sa moara in disperarea de a cauta hrana si te asigur ca daca era sa il calce, putea sa il calce oriunde. Criminali si nenorociti sunt pe toate drumurile din pacate. Umbla liberi printre noi nemernicii astia pentru ca legea nu e inca bine pusa la punct. Sper din tot sufletul sa nu mai aiba multe zile, sa-si primeasca cat de curand "rasplata" pentru toate crimele.
liliana2005
Postat pe 28 August 2009 11:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare sa fie romanii cei mai murdari? 109 De la: 25 Martie 2014 12:13
De Paste 22 De la: Luli2 19 Aprilie 2009 12:29
Unsubscribe 2 De la: OanaTrifu 9 Iunie 2008 09:38
reader's digest 2 De la: Broscaru 20 Ianuarie 2012 17:49
Ce spune Presa despre Electro Star 7 De la: onnyta 23 Septembrie 2008 14:17