Setari Cookie-uri

De ce romanii nu iubesc animalele?

Daca nu il bagi in seama, nu sare la tine sa te muste. Nu e ursul din padure. Era vorba despre caini.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 13:35
De la: liliana2005, la data 2009-08-03 13:25:42
De la: anybody, la data 2009-08-03 12:49:38
De la: amr2009, la data 2009-08-03 12:39:17Agresivitatea canina nu se dezvolta neaparat din instinctul de supravietuire, ci exista in "sangele" cainelui, ca sa zic asa.

Exista pui de caini care sunt agresivi si rebeli de mici, iar cand cresc mai mari si sunt lasati liberi pe strazi , fac ravagii; agresivitatea canina nu se vindeca, decat la varste foarte mici.

Cum am mai spus, nu am nimic personal cu militantii pt drepturile animalelor, mai ales astia gratuiti, dar in secunda in care un animal iti pune in pericol viata, nu cred ca mai ai timp si curaj si chiar cuvinte, sa-i mai spui ca, de fapt, tu i-ai vrut tot timpul binele, si ai militat pe forumul Kudika pt bunastarea lui.

sa vezi ce ti-o iei amu ca ai indraznit sa postezi asa ceva

Nu si-o ia, fii linistita, si-a postat doar parerea.

E la mintea cocosului ca animalele (caini, pisici, lei, tigri..chiar si porcul din cotet musca) sunt agresive. Oare de ce sunt agresive? O fi pentru ca nu gandesc? O fi pentru ca n-au ratiune, au doar instict? Eu ma tot intreb daca o fi asa sau nu...
Iar animalele nu iti pun viata in pericol daca nu sunt provocate. Asta iarasi este la mintea cocosului.
Nici un animal nu te va ataca daca treci frmos pe langa el si nu-l bagi in seama.
Exista doua situatii in care cineva ar putea fi muscat de catre un animal daca nu il provoaca:
1. are rabie, este turbat..o boala care ii provoaca halucinatii si are senzatia ca un om care trece pe strada vrea sa ii faca rau. Cazurile sunt extrem de rare.
2. Cainii agresivi care au stapan. Acesti caini trebuiesc plimbati cu botnita pentru ca unii chiar pot ataca doar daca incerci sa intrebi ceva stapanul si li se pare lor ca ai vocea prea pitigaiata. La fel se intampla cand incerci sa intri in curtea lor, apara tot ce considera ca este a lor. II puteti invinovati? Cine gandeste, noi sau ei???

Ar mai fi o situatie destul de delicata. Catelele in calduri care umbla cu masculi dupa ele. Cand e perioada accea, eu va recomand sa nu ii bagati in seama pentru ca masculii ataca tot ce considera amenintator. In general se omoara intre ei, cei mici sunt omorati primii. Perioada dureaza cam o saptamana si tot ce trebuie sa faceti cand vedeti ca se apropie o haita este sa va continuati drumul fara sa va uitati o secunda la ei sau sa-i bagati in seama in vreun fel.
Eu am patit asa ceva, am avut ore la universitate pana la 10 seara si cand am iesit, am facut 3 pasi si am intrat exact in mijocul unei astfel de haite. Se vede clar care este cateaua prin faptul ca incearca sa se bage in seama cu oamenii, sa scape de nebunii care o urmaresc. Catelele nu vor fi niciodata agresive cand sunt in haite, doar masculii se comporta asa. Si eu am inceput sa vorbesc cu ea evident, sa o bag in seama, iar ceilalti au inceput sa maraie si sa sara la mine. Nu m-am ferit, am facut doar un gest cu mana si am inceput sa-i cert cu voce tare si pe ei si pe catea care tot langa mine se tragea si m-am indepartat incet incet de ei. Cam asta e tot ce se poate face, dar pentru cineva care nu iubeste animalele, cel mai bun lucru este sa nu ii bage deloc in seama, indiferent daca maraie sau schelalaie. Sa nu cumva sa faca gesturi agresive sau sa se apuce sa fuga, pentru ca asta e interpretat ca "trebuie sa-l prindem". Incet incet se poate trece pe langa ei, fara miscari bruste. Ati vazut cum fug dupa pisici si dupa tot ce alearga de ei. Stiti foarte bine ca nu gandesc. Atunci de ce va tot incapatanati sa nu ganditi nici voi?

eu zic sa nu generalizam. Sunt situatii in care te ataca fara un motiv (si aici ma refer la provocare). Sunt animale, chiar daca ar fi domestice, ataca pur si simplu din instinct, le este in sange sa atace. Sau acum vom spune ca alea, care ataca fara un motiv pe care noi nu il putem explica, sunt deviate?! Eu zic ca e instictul de supravituire, in primul rand la cainii si pisicile de pe strada.
iffiuanamaria
Postat pe 3 August 2009 13:37
De la: Nolwenn, la data 2009-08-03 12:36:46Da, iata ca s-a ajuns, vrand-nevrand, la 43 de pagini pe acest topic. Ma bucur ca am cunoscut atat de multi iubitori de animale, cu care voi tine oricum legatura, in particular. Ceilalti pot sa participe colateral, daca le face atat de multa placere, ei bine, ma bucur si pentru ei. As avea o singura intrebare, pe care am mai schitat-o pentru voi, iubitorii de copii abandonati, si pe care v-a mai adresat-o cineva, pe topic: pe cand pregatiti lansarea unui topic referitor la problema copiilor abandonati, care, se vede, va obsedeaza, deci cred ca ar trebui sa fie luata in discutie, si sunt perfect de acord cu voi, doamnele/domnisoarele revoltate de situatia acestor sarmani copii si de nepasarea autoritatilor fata de problema in cauza. Va sprijin in demersul pe care sunt sigura ca-l vetri intreprinde si va rog sa fiti convinse, doamnelor si domnisoarelor, ca vom participa toti iubitorii de animale pe topicul consacrat acestor copii sarmani, ca sa va sprijinim, poate cu idei, poate cu simple pareri, concise si referitoare la subiectul dumneavoastra. Nu aveti de ce sa va faceti probleme, intrucat noi, cei preocupati de animale, nu va vom agresa nici verbal, nici in alt mod si nu va vom hartui zilnuic, vom trata cu multa seriozitate problema pe care o veti propune pentru discutie, fara sa incercam sa va distrugem topicul sau sa facem fel de fel de remarci cel putin ciudate. Noi va respectam opiniile si majoritatea am primit o educatie de tip occidental, care respecta anumite valori si drepturi de libera exprimare, unii dintre noi traiesc o buna parte din timp, in Occident, altii sunt plecati definitiv si suntem, prin urmare, obisnuiti cu anumite standarde de comportament. Personal, asa cum prietenii mei stiu deja, particip si pe alte forumuri, din Franta, America si Anglia, dar si Romania. Bineinteles ca in Occident utilizatorii sunt ceva mai civilizati si nu recurg la insulte si remarci jignitoare, posteaza doar dca sunt interesati de topic si analizeaza, cu calm, fiecare raspuns. Dar nu ne asteptam la mai mult, in Romania, problema nu este, oricum, a noastra, fiecare alege ce mod de comportament sa adopte si cum sa se areseze celorlalti. E o optiune absolut personala si nu tine doar de familie, societate, etc, ci si de o subtila capacitate de automodelare, care exista, in procente diverse la indivizi. Oricum, e interesanta varietatea, fauna umana, doar ea compune o societate si in ea consta esenta vietii, in totalitate.

Offf, daca ar intelege odata. Ce bine ar fi.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 13:37
De la: liliana2005, la data 2009-08-03 13:35:37Daca nu il bagi in seama, nu sare la tine sa te muste. Nu e ursul din padure. Era vorba despre caini.

un singur caine m-a muscat ........................fara sa ai fac nimic ,a fost turbat...

dar in rest nu am probleme......cu acesti canini.......stiu sa ii fac blanzi....

si totusi mananci carne ?
heaven_2906
Postat pe 3 August 2009 13:38
De la: iffiuanamaria, la data 2009-08-03 13:37:32
De la: amr2009, la data 2009-08-03 12:39:17Agresivitatea canina nu se dezvolta neaparat din instinctul de supravietuire, ci exista in "sangele" cainelui, ca sa zic asa.

Exista pui de caini care sunt agresivi si rebeli de mici, iar cand cresc mai mari si sunt lasati liberi pe strazi , fac ravagii; agresivitatea canina nu se vindeca, decat la varste foarte mici.

Cum am mai spus, nu am nimic personal cu militantii pt drepturile animalelor, mai ales astia gratuiti, dar in secunda in care un animal iti pune in pericol viata, nu cred ca mai ai timp si curaj si chiar cuvinte, sa-i mai spui ca, de fapt, tu i-ai vrut tot timpul binele, si ai militat pe forumul Kudika pt bunastarea lui.

E la mintea cocosului ca animalele (caini, pisici, lei, tigri..chiar si porcul din cotet musca) sunt agresive. Oare de ce sunt agresive? O fi pentru ca nu gandesc? O fi pentru ca n-au ratiune, au doar instict? Eu ma tot intreb daca o fi asa sau nu...
Iar animalele nu iti pun viata in pericol daca nu sunt provocate. Asta iarasi este la mintea cocosului.
Nici un animal nu te va ataca daca treci frmos pe langa el si nu-l bagi in seama.
Exista doua situatii in care cineva ar putea fi muscat de catre un animal daca nu il provoaca:
1. are rabie, este turbat..o boala care ii provoaca halucinatii si are senzatia ca un om care trece pe strada vrea sa ii faca rau. Cazurile sunt extrem de rare.
2. Cainii agresivi care au stapan. Acesti caini trebuiesc plimbati cu botnita pentru ca unii chiar pot ataca doar daca incerci sa intrebi ceva stapanul si li se pare lor ca ai vocea prea pitigaiata. La fel se intampla cand incerci sa intri in curtea lor, apara tot ce considera ca este a lor. II puteti invinovati? Cine gandeste, noi sau ei???

Ar mai fi o situatie destul de delicata. Catelele in calduri care umbla cu masculi dupa ele. Cand e perioada accea, eu va recomand sa nu ii bagati in seama pentru ca masculii ataca tot ce considera amenintator. In general se omoara intre ei, cei mici sunt omorati primii. Perioada dureaza cam o saptamana si tot ce trebuie sa faceti cand vedeti ca se apropie o haita este sa va continuati drumul fara sa va uitati o secunda la ei sau sa-i bagati in seama in vreun fel.
Eu am patit asa ceva, am avut ore la universitate pana la 10 seara si cand am iesit, am facut 3 pasi si am intrat exact in mijocul unei astfel de haite. Se vede clar care este cateaua prin faptul ca incearca sa se bage in seama cu oamenii, sa scape de nebunii care o urmaresc. Catelele nu vor fi niciodata agresive cand sunt in haite, doar masculii se comporta asa. Si eu am inceput sa vorbesc cu ea evident, sa o bag in seama, iar ceilalti au inceput sa maraie si sa sara la mine. Nu m-am ferit, am facut doar un gest cu mana si am inceput sa-i cert cu voce tare si pe ei si pe catea care tot langa mine se tragea si m-am indepartat incet incet de ei. Cam asta e tot ce se poate face, dar pentru cineva care nu iubeste animalele, cel mai bun lucru este sa nu ii bage deloc in seama, indiferent daca maraie sau schelalaie. Sa nu cumva sa faca gesturi agresive sau sa se apuce sa fuga, pentru ca asta e interpretat ca "trebuie sa-l prindem". Incet incet se poate trece pe langa ei, fara miscari bruste. Ati vazut cum fug dupa pisici si dupa tot ce alearga de ei. Stiti foarte bine ca nu gandesc. Atunci de ce va tot incapatanati sa nu ganditi nici voi?

eu zic sa nu generalizam. Sunt situatii in care te ataca fara un motiv (si aici ma refer la provocare). Sunt animale, chiar daca ar fi domestice, ataca pur si simplu din instinct, le este in sange sa atace. Sau acum vom spune ca alea, care ataca fara un motiv pe care noi nu il putem explica, sunt deviate?! Eu zic ca e instictul de supravituire, in primul rand la cainii si pisicile de pe strada.

Nu prea pricep la ce te referi. Spune-mi cine a fost atacat fara motiv ca sa-mi fac o idee. Eu nu stiu un sigur caine sa fi atacat fara motiv, sincer iti spun.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 13:39
De la: heaven_2906, la data 2009-08-03 13:38:01
De la: liliana2005, la data 2009-08-03 13:35:37Daca nu il bagi in seama, nu sare la tine sa te muste. Nu e ursul din padure. Era vorba despre caini.

un singur caine m-a muscat ........................fara sa ai fac nimic ,a fost turbat...

dar in rest nu am probleme......cu acesti canini.......stiu sa ii fac blanzi....

si totusi mananci carne ?

Nu vad ce legatura are faptul ca eu mananc sau nu mananc carne.
Am mancat pui, acum nu mai mananc. Am reusit sa iau hotararea asta acum aproximativ doua saptamani si m-am tinut de ea. In primul rand nu mai mananc pentru ca eu consider ca nu face bine din punct de vedere al sanatatii.

Imi pare rau ca te-a muscat un caine care a fost turbat. Cazurile sunt destul de rare, pacat ca ai nimerit chiar unul turbat. Rabia nu se vindeca, animalul ala a murit la scurt timp dupa ce te-a muscat probbabil. E o boala transmisibila foarte periculoasa. Oricum cred ca intelegi ca n-a fost de vina cainele. Probabil n-ai fost nici tu de vina, dar asta e, se intampla si tampenii din astea.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 13:51

Mdea... Multumim pt ora de "educatie canina din punctul de vedere al oamenilor".

Din pacate, eu chiar nu simpatizez cainii asa de tare....si daca as fi patit ce ai patit tu....as fi luat pusca in secunda doi si i-as fi impuscat pe toti. Eu era sa mor din cuaza unei haite de caini, m-au muscat de picioare si de maini, in timp ce mergeam spre scoala, in clasa 1 fiind. Imagineaza-ti tu, psiholog "canin" cum e sa fii copil de 7 ani, sa mergi pe strada, si din senin sa-ti apara o haita de javre turbate care nu prea cred ca aveau vreo problema cu mine in mod special, si sa inceapa sa-ti dea tarcoae, tu sa incerci sa mergi pe langa ei, frumos, si ei sa traga de picioarele tale ca si cum ar fi fost niste copane de pui. Asa ca nu-mi predica mie despre cum sunt cainii, cred ca m-am documentat si ras-documentat (si asta nu din placere) , nu de alta, dar daca nu o faceam, picam la specialitate in liceu.
amr2009
Postat pe 3 August 2009 14:00
Si inainte sa incepi sa-mi explici o alta teorie a chibritului, tin sa te anunt ca nu ma intereseaza acest subiect.

Din partea mea pot sa crape toate pisicile si cainii vagabonzi, pt ca ei chiar nu fac un bine societatii.
amr2009
Postat pe 3 August 2009 14:04
NU ma pot abtine.Nu fac nici un bine societatii?Stii in cite blocuri din lumea noastra civilizata cu subsoluri inundate iti urca sobolanii la etajul 2?Ca pina se misca la asociatie sa cheme,trebuie sa tropai 15 min.in fata usii ca sa fii sigur ca atunci cind o deschizi nu-ti da buna dimineatza shobo?De cind avem 7 pisici fara stapan dar hranite de unii dintre noi,fiecare pandind la cite o gaura...crezi ca mai vezi vreo urma de chitzaitor?Stii cite si ce boli sunt transmise de chitzaitori?
Live and let live!
Dar probabil pentru unii vorbesc limbi straine.Daca sunteti atat de inversunati.ce cautati pe aici?Sau aveti frustrari?Nu ati prins inca nici un catzel sa-i trageti vreun sut ca sa se calmeze 'marele si tarele" cu mai multi neuroni cica?Eu am plecat ,am treaba, plec sa-mi educ cainii care sa ma apere de cei ca voi.
freecontess
Postat pe 3 August 2009 14:25
De la: freecontess, la data 2009-08-03 14:25:15NU ma pot abtine.Nu fac nici un bine societatii?Stii in cite blocuri din lumea noastra civilizata cu subsoluri inundate iti urca sobolanii la etajul 2?Ca pina se misca la asociatie sa cheme,trebuie sa tropai 15 min.in fata usii ca sa fii sigur ca atunci cind o deschizi nu-ti da buna dimineatza shobo?De cind avem 7 pisici fara stapan dar hranite de unii dintre noi,fiecare pandind la cite o gaura...crezi ca mai vezi vreo urma de chitzaitor?Stii cite si ce boli sunt transmise de chitzaitori?
Live and let live!
Dar probabil pentru unii vorbesc limbi straine.Daca sunteti atat de inversunati.ce cautati pe aici?Sau aveti frustrari?Nu ati prins inca nici un catzel sa-i trageti vreun sut ca sa se calmeze 'marele si tarele" cu mai multi neuroni cica?Eu am plecat ,am treaba, plec sa-mi educ cainii care sa ma apere de cei ca voi.

Dute cu Domnul!

Daca erati mai curati, nu aveati sobolani in subsol....
amr2009
Postat pe 3 August 2009 14:28
dar copii muscati de caini? purecii, nesiguranta la ceas de seara, bolile transmise de dragalasii prieteni ai omului?
blue_angel31
Postat pe 3 August 2009 14:29
De la: crissa_909, la data 2009-07-21 13:37:30
De la: mkdisk, la data 2009-07-21 13:08:18si parerea mea este ca animalele agresive trebuie eutanasiate, pentru ca sunt un pericol real pt copiii care ies si ei afara sa se joace.....si pentru oameni in general. animalul care a muscat pe cineva trebuie eutanasiat.parerea mea.sigur ca nu sunt de acord, sub nici o forma, cu maltratarea animalelor, neglijarea lor, chinuirea lor. ma revolta asemenea lucruri, si cred ca oamenii care fac asa ceva trebuie pedepsiti mai sever decat o simpla amenda.

generalizezi... daca un caine este batut si agresat, ce zici ar trebui sa se apere, respectiv sa muste sau sa stea si sa fie omorat in bataie de vreun tigar borat care si-a baut mintile? sau care pur si simplu atata il duce capul???

eu nu zic sa nu se apere, numai ca nu musca pe cine trebuie.sa ii muste pe aia, nu pe noi. EU AM VAZUT CU OCHII MEI oameni muscati de javre in plina zi, fara sa le fi facut nimic. si au incercat sa ma muste si pe mine.eram SINGURA pe strada si erau vreo 30 si ceva...pur si simplu s-au repezit spre mine sa ma muste...doar TRECEAM pe strada, atata tot. norocul meu a fost ca aveam in geanta laptop-ul si dupa ce le-am dat vreo 2 la vreo cativa m-au lasat in pace....sa se apere cat poftesc ei, dar de cei care le fac rau. si chiar sunt un pericol...nu e exagerare. nu ma intereseaza motivele lor, ma intereseaza sa pot merge pe strada in liniste, sa pot trimite un copil la joaca fara teama ca se va intoarce muscat....sa pot merge pe strada cu cainele fara sa sara toate javrele la mine. da, asta ma intereseaza grozav de mult. NU MA INTERESEAZA NICI O IOTA MOTIVELE LOR....SUFLETESTI, SA ZICEM ASA. si tine minte, eu sunt adult, ma pot apara. dar copiii? iti dai seama, daca era un copil, l-ar fi facut bucati! ceea ce constat, pe pielea mea, e ca nimeni nu face nimic in privinta asta.stii tu cate organizatii sunt pt protectia animalelor?o gramada. NU FAC NIMIC.
mkdisk
Postat pe 3 August 2009 14:30
De la: blue_angel31, la data 2009-08-03 14:29:52dar copii muscati de caini? purecii, nesiguranta la ceas de seara, bolile transmise de dragalasii prieteni ai omului?

Join the club!

amr2009
Postat pe 3 August 2009 14:31
si nu uita, in strainatate animalele care au fost chinuite sunt evaluate. daca sunt agresive, ORICE ANIMALE CARE NU TREC DE EVALUARE, IN STRAINATATE SUNT EUTANASIATE.nu e vina lor, dar...nici noi nu trebuie sa suportam agresivitatea lor.si imi mentin parerea: orice animal care MUSCA, care ESTE AGRESIV, trebuie eutanasiat.
mkdisk
Postat pe 3 August 2009 14:34
da.. investitii proste pe vreme de criza. nu e normal sa stea libere pe strada animale fara stapan, care murdaresc, se inmultesc si pun siguranta cetatenilor in pericol. Cum scapi de o o "haita" de caini suparati ce se afla in perioada de imperechere?
blue_angel31
Postat pe 3 August 2009 14:35
si nu generalizez...si eu am la bloc animalute-caini-foarte draguti, foarte blanzi. dar sunt vreo 2-3. restul..........ar trebui sa ajunga in alte parti, nu intre oameni.
mkdisk
Postat pe 3 August 2009 14:36
blue_angel31
Postat pe 3 August 2009 14:38
este foarte dureros faptul ca nijte animale trec printre atatea...eu sincer iubesc foarte mult animalele si incerc sa le ajut kt pot dar nu potface prea multe...din pacate romania nu poate sau nu vrea sa le ajute...sa le iubeasca aja cum merita precum in alte state...sper sa se faca in curand macar un centru de ajutare si adoptii pentru aceste suflete ......
d3nyssaa_eo
Postat pe 3 August 2009 15:29
Multe chestii din ce spuneti voi aici sunt perfect adevarate si reale si va dau dreptate.Eutanasierea cainilor agresivi ,bolnavi incurabil.Din pacate la noi se "eutanasiaza" toti ,nu conteaza ca sunt blanzi sau au fundita ,si nu mai dati vina pe asociatii .La mine in zona de exemplu ,servicii publice adica hingherii in subordinea primariei,actioneaza la strangerea cainilor de pe domeniul public.Nu conteaza daca au stapan sau nu.Nu are lesa si stapanul cu el ...e luat.Buuuuuuuuuun.Asta e legea.Dar tot legea zice ca tre sa-i tina in adapostul primariei 7 zile pentru revendicare ,mai sunt pierduti multi,7 zile pentru adoptie contra cost.Ok.Stiti citi bani se aloca de la bugetul local pentru intretinerea unui caine timp de 2 saptamini?10 mil.lei vechi.bani pe care ii primesc servicii publice.Cred ca multi din cei de aici pot face un calcul rapid in minte ca sa isi dea seama de realitate.Citi dintre voi au fost de curiozitate la bazele de ecarisaj?De pura curiozitate.Am fost 4 zile la rand.Am vrut sa vad si eu cu ochii mei ca altfel nu cred.Si eu am fost atacata,si eu sunt cu ochii in patru cand imi plimb catzelul,sunt multi caini cu stapan, foarte agrsivi si ies singuri afara.Si degeaba spuneti ca nu e problema noastra.Mare parte din cei fara stapan provin din puii aruncati de catre stapani i carora le-au fatat catzelele si au supravietuit bolilor,foametei,caldurilor,dar sunt salbatici.Iar noi daca suntem mai destepti si vrem sa facem ordine in lumea noastra in fond ar trebui tot cu oamenii sa lucram.Sterilizati.Asa vom omori tot timpul,vom avea aceeasi si aceeasi problema in fiecare an.
freecontess
Postat pe 3 August 2009 15:30
De la: d3nyssaa_eo, la data 2009-08-03 15:29:23este foarte dureros faptul ca nijte animale trec printre atatea...eu sincer iubesc foarte mult animalele si incerc sa le ajut kt pot dar nu potface prea multe...din pacate romania nu poate sau nu vrea sa le ajute...sa le iubeasca aja cum merita precum in alte state...sper sa se faca in curand macar un centru de ajutare si adoptii pentru aceste suflete ......

stai sa iti dau un servetel............sa nu ne inunzi
heaven_2906
Postat pe 3 August 2009 15:31
draga heaven...daca u nu iubesti animalele nu cred k ai ce cauta pe topicul asta....mai bine ai tacea si nu ai mai comenta despre ce spun altii...aja k hy pa
d3nyssaa_eo
Postat pe 3 August 2009 15:38
De la: d3nyssaa_eo, la data 2009-08-03 15:38:52draga heaven...daca u nu iubesti animalele nu cred k ai ce cauta pe topicul asta....mai bine ai tacea si nu ai mai comenta despre ce spun altii...aja k hy pa

ufff............romana asta..............stai sa iti dau o bucata de paine unsa cu lb romana si vorbim dupa.....
poate intra si ramane in tine
cat despre a iubii animalele.....nici macar nu am spus asta............mai fata plictisita
dar imi fu mila de tine si.......de mine sa nu ma inunzi si ma oferii sa iti dau un servetel gratis pe criza asta
heaven_2906
Postat pe 3 August 2009 15:41
Hai sa va dau un clip,ca sa vedeti cum traiesc niste animalute intr-un adapost construit de o "IUBITOARE DE ANIMALE".....
In prezent a fost amendata,iar cei de la Federatia nationala pentru protectia animalelor strang fonduri ca sa ii plateasca amenda...pe motiv ca de fapt ea e nevinovata si ca acei caini aratau intr-o stare si mai jalnica decat acum...Daca veti urmati filmuletul va veti convinge ca o stare mai jalnica nu se poate...Eu sunt inscrisa pe niste forumuri ale celor de la protectia animalelor,si mi-am dat cu parerea ca acea doamna Iulia chiar se face vinovata,si mi-au sarit toti in cap.Voi ce parere aveti? Acum cateva minute tocmai am primit pe mail adresa acelei doamne Iulia(amendata pentru maltratarea animalelor)si un cont bancar in care cine vrea sa faca donatii pentru amenda ei si pentru saracii catei...Dar de ce pana acum nu s-a gandit nimeni la acei sarmani catei?Si credeti ca acea doamna Iulia nu a primit nici un fel de fonduri sau ajutoare pana acum de la iubitori de animale pentru acel adapost....Stau si ma intreb: oare ce masina conduce doamna de cand are adapostul?...

Aici aveti video si mai jos cateva articole referitoare la tema asta...

http://www.realitatea.net/video_891327_auschwitzul-cainilor--animalele-se-mananca-intre-ele-de-foame--intr-un-adapost-din-comuna-baneasa_575437.html

http://www.realitatea.net/auschwitzul-cainilor--animalele-se-mananca-intre-ele-de-foame--intr-un-adapost-din-comuna-baneasa--atentie--imagini-socante_575437.html

Si inca o veste...Se discuta pe forumurile pentru protectia animalelor si pe grupurile dupa yahoo despre castrarea tuturor cainilor si catelelor,inclusiv a catelelor gestante.Puii sa fie scosi din burtica catelelor,indiferent de varsta gestatiei si omorati(pentru ca sigur nu vor trai)ca sa nu aibe o soarta groaznica pe strazi sau prin cine stie ce case...Oricine incearca sa intervina si sa spuna ca ideea avortului este una groaznica este intrebat:"Si ce altceva propui?Ii iei tu acasa pe toti cainii dupa strada?"....
Incep sa cred ca multi dintre asa-zisii iubitori de animale au inceput sa faca o afacere din asta...si iubitul animalelor le-a adus masini noi,vile si multe altele...

Kittty_kat
Postat pe 3 August 2009 16:37
De la: Kittty_kat, la data 2009-08-03 16:37:13Hai sa va dau un clip,ca sa vedeti cum traiesc niste animalute intr-un adapost construit de o "IUBITOARE DE ANIMALE".....
In prezent a fost amendata,iar cei de la Federatia nationala pentru protectia animalelor strang fonduri ca sa ii plateasca amenda...pe motiv ca de fapt ea e nevinovata si ca acei caini aratau intr-o stare si mai jalnica decat acum...Daca veti urmati filmuletul va veti convinge ca o stare mai jalnica nu se poate...Eu sunt inscrisa pe niste forumuri ale celor de la protectia animalelor,si mi-am dat cu parerea ca acea doamna Iulia chiar se face vinovata,si mi-au sarit toti in cap.Voi ce parere aveti? Acum cateva minute tocmai am primit pe mail adresa acelei doamne Iulia(amendata pentru maltratarea animalelor)si un cont bancar in care cine vrea sa faca donatii pentru amenda ei si pentru saracii catei...Dar de ce pana acum nu s-a gandit nimeni la acei sarmani catei?Si credeti ca acea doamna Iulia nu a primit nici un fel de fonduri sau ajutoare pana acum de la iubitori de animale pentru acel adapost....Stau si ma intreb: oare ce masina conduce doamna de cand are adapostul?...

Aici aveti video si mai jos cateva articole referitoare la tema asta...

http://www.realitatea.net/video_891327_auschwitzul-cainilor--animalele-se-mananca-intre-ele-de-foame--intr-un-adapost-din-comuna-baneasa_575437.html

http://www.realitatea.net/auschwitzul-cainilor--animalele-se-mananca-intre-ele-de-foame--intr-un-adapost-din-comuna-baneasa--atentie--imagini-socante_575437.html

Si inca o veste...Se discuta pe forumurile pentru protectia animalelor si pe grupurile dupa yahoo despre castrarea tuturor cainilor si catelelor,inclusiv a catelelor gestante.Puii sa fie scosi din burtica catelelor,indiferent de varsta gestatiei si omorati(pentru ca sigur nu vor trai)ca sa nu aibe o soarta groaznica pe strazi sau prin cine stie ce case...Oricine incearca sa intervina si sa spuna ca ideea avortului este una groaznica este intrebat:"Si ce altceva propui?Ii iei tu acasa pe toti cainii dupa strada?"....
Incep sa cred ca multi dintre asa-zisii iubitori de animale au inceput sa faca o afacere din asta...si iubitul animalelor le-a adus masini noi,vile si multe altele...

Nu ma pot uita, dar poate iti raspund cei care pot viziona asa ceva. Eu daca pot ajut, cu bani, cu mancare, fac ceva,orice, iar daca nu, stau naibii in banca mea si nu ma fac de ras spunand toate porcariile pe care le-am citit mai sus.
In rest,ai dreptate. Am avut si eu stupoarea sa vad ce masini conduc si ce case isi fac cei care au adaposturi pentru animale. Ceea ce n-ar fi tocmai rau, daca banii aia i-ar fi facut pe cai legale si i-ar fi castigat din afaceri cu altceva,nu cu animale.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 19:40
De la: heaven_2906, la data 2009-08-03 15:41:29
De la: d3nyssaa_eo, la data 2009-08-03 15:38:52draga heaven...daca u nu iubesti animalele nu cred k ai ce cauta pe topicul asta....mai bine ai tacea si nu ai mai comenta despre ce spun altii...aja k hy pa

ufff............romana asta..............stai sa iti dau o bucata de paine unsa cu lb romana si vorbim dupa.....
poate intra si ramane in tine
cat despre a iubii animalele.....nici macar nu am spus asta............mai fata plictisita
dar imi fu mila de tine si.......de mine sa nu ma inunzi si ma oferii sa iti dau un servetel gratis pe criza asta

Pai normal ca nu-ti place, doar nu-i olteanca de-a ta.
Stii ceva? De mult timp nu ne mai intereseaza cat de bine stiu unii si altii sa foloseasca limba romana. Poti sa ghiceti de ce?
Pentru ca asta este un topic pentru animale, nu discutam cat iti 'fu' tie de mila de cineva care scrie pe forum, discutam cat iti este de mila de animale. Raspunsul este: deloc. Poti sa treci la alt subiect, unul care sa nu-ti solicite atat de mult limbajul.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 19:48
De la: freecontess, la data 2009-08-03 14:25:15NU ma pot abtine.Nu fac nici un bine societatii?Stii in cite blocuri din lumea noastra civilizata cu subsoluri inundate iti urca sobolanii la etajul 2?Ca pina se misca la asociatie sa cheme,trebuie sa tropai 15 min.in fata usii ca sa fii sigur ca atunci cind o deschizi nu-ti da buna dimineatza shobo?De cind avem 7 pisici fara stapan dar hranite de unii dintre noi,fiecare pandind la cite o gaura...crezi ca mai vezi vreo urma de chitzaitor?Stii cite si ce boli sunt transmise de chitzaitori?
Live and let live!

Sa stii ca ar trebui sa facem educatie cu toti cainii de pe strada, sa inteleaga si ei odata ca daca nu gandesc, vor fi omorati de oamenii atotputernici. Sa dezvolte odata gandire peste noapte ca noi suntem prea prosti sa facem diferenta intre alb si negru.

Normal ca au frustrari, frustrari serioase, daca vin si spun asa ceva, sa n-ai nici un dubiu ca au o viata destul de mizerabila. Cel mai nasol mi se pare mie ca nu vor sa iasa din ridicolul in care sunt, tin cu dintii de 'gandirea' lor.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 20:17
Vaaaiiiii......dar cate victime se arata!!!!

deja mi se face sila......
angelfromheaven
Postat pe 3 August 2009 20:31
De la: blue_angel31, la data 2009-08-03 14:29:52dar copii muscati de caini? purecii, nesiguranta la ceas de seara, bolile transmise de dragalasii prieteni ai omului?

Copiii trebuiesc educati, de asta au parinti sau bunici. Nu exista nici o nesiguranta la ceas de seara din partea cainilor, in schimb nu te sfatuiesc si nu sfatuiesc pe nimeni sa stea in statia de tramvai dupa ce se intuneca. Sansele sunt de 50% sa ti se taie gatul de catre un aurolac.

Iar apropo de boli, NU exista nici cea mai mica sansa pentru o persoana ca TINE care nu le suporta, sa ia vreo boala de la un animal. Mai repede cred ca iau animalele boli de la oamenii ca tine. Eu asa as pune problema. In loc sa te sperie bolile reale, cele pe care le iei de la oameni, tu vorbesti despre boli pe care S-AR PUTEA sa le iei de la animale.
Uite, iti transmit ceva de la o persoana care e langa mine si care te-a citit" Dooooamneee, da-i minte, daca nu poti sa i-o iei de tot". Cam asta e ceea ce gandeste oricine cand citeste asa ceva.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 20:35
De la: angelfromheaven, la data 2009-08-03 20:31:26Vaaaiiiii......dar cate victime se arata!!!!

deja mi se face sila......

Iti dai seama mai, merg ei frumos pe strada si animalele le sar la gat sa-i manance!! Fantastic mai, si chiar fara sa le faca ABSOLUT NIMIC!! SI le mananca copii care nu dau cu piciorul in animale, doar trec inocenti pe langa ele!! Eu sunt stupefiata de ce-am citit azi.

Si cati oameni refuza efectiv sa-si foloseasca neuronii aia si sa inteleaga ca NOI ne educam copiii si NOI suntem responsabili pentru fiecare muscatura de caine pe care ei o suporta.SE INTAMPLA DIN CAUZA NOASTRA. Pentru ca suntem prea PUTUROSI sa le explicam lucrurile cum trebuie, sa ii invatam sa faca diferenta dintre cutu din curte care ii iubeste si cutu de pe strada care are rabie sau e infometat sau e in calduri.
Si mai ales pentru ca suntem atat de ordinari si de jegosi incat preferam sa ucidem ca sa rezolvam problema, in loc sa dam o mana de ajutor si repet, sa ne folosim neuronii aia adormiti ca sa facem ceva bun.
liliana2005
Postat pe 3 August 2009 20:43
ce sa mai ...adevarul e ca ei ii urasc ...urasc animalele.....si restul sunt inventii, scuze pentru sufletul lor NEGRU.
cum sa mai fi specie dominanta daca nu poti accepta alte specii?
ce mai domini?
GOD!!!
angelfromheaven
Postat pe 3 August 2009 21:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
tratament 9 De la: FRANNNCE 23 Iunie 2009 21:31
Copii nostrii si educatia in scoli. 49 De la: Cassey 15 Mai 2009 10:50
cum ati vrea sa fie viata voastra? 28 De la: sirghea 27 Iulie 2010 14:34
Martorii lui İehova 14 De la: selin32 18 Iunie 2013 16:57
URGENT DE TOT 8 De la: mic_negru_si_urat 29 Iunie 2008 00:30