Mai multe
|
Tu 22, el 33.. Inteleg ca erai abia o copila cand a inceput relatia, ca te-ai format si educat ca femeie alaturi de el. De aici si acel "nu stiu ce sa fac fara el"... Oho, si cate poti face fara el..! De abia acum va incepe "distractia". Si nu glumesc deloc. E clar ca nu se va intoarce la tine. Telefonul va fi folosit ca pretext, dar .. parerea mea este ca oricum intentia lui nu era una serioasa. Inceteaza sa te mai umilesti, pentru numele lui Dumnezeu!! Atata timp cat isi pune pana si prietenii sa te batjocoreasca.. e doar un nenorocit. Atata timp cat a refuzat din prima clipa o explicatie....... e clar ca nu si-o dorea, nu-l interesai suficient de mult pentru a salva relatia. Retrage-te cu capul sus, fata draga!!! Si daca te va suna vreodata.. ai taria sa-i spui: Ai gresit numarul!! |
||
|
rashela Postat pe 16 Iulie 2009 18:09 |
||
|---|---|---|
De la: rashela, la data 2009-07-16 18:09:13Tu 22, el 33.. Inteleg ca erai abia o copila cand a inceput relatia, ca te-ai format si educat ca femeie alaturi de el. De aici si acel "nu stiu ce sa fac fara el"... Multumesc....mesajul tau m-a scutit sa mai scriu eu ceea ce gandesc.... Nimic mai adevarat decat comentariile tale. As vrea sa cieasca si ea si sa te asculte...n-o sa regrete... |
||
|
2007anna32 Postat pe 20 Iulie 2009 16:58 |
||
|
N-ai mai scris nimic de pe 12, de cand l-ai sunat noaptea si te-a pasat prietenilor.... Mare viteaz, n-am ce spune. Cum esti? Cum te simti? Astept sa scrii din nou. As vrea sa spui ca esti ok.... Esti asa de tanara si naiva, draga mea..... |
||
|
|
||
|
2007anna32 Postat pe 20 Iulie 2009 17:01 |
||
De la: partagas, la data 2009-07-11 13:14:57pana in 1 iulie am avut o relatie de 4 ani!!toate bine si frumoase pana la aceasta data knd m a prins...mi a gasit pe un telefon(de care nu stia) niste mesaje de la pers de gen masculin f siropoase...de at nu are ochi sa ma vada!ma stapanesc cu greu sa nu l mai sun dar nu stiu cat voi mai rezista..el akuma iese in fiecare zi in oras numai cu noi prietene ce si lea facut de cand ne am despartit,sunt distrusa,nu stiu cum va fi viata mea fara el...stiu k am gresit ,imi pare enorm de rau,dar cred k merit o sansa pt k si eu la randul meu i am acordat 2 .Va rog dati mi un sfat ce sa fac??sa l uit sau sa l mai caut peste un timp cand se vor calma spiritele? Nu-ti bate capul !!!! A meritat. Merita chiar sa si il inseli...Dupa fapta si rasplata.Mai tarziu o sa vezi ca o sa iti fie mai bine... |
||
|
Postat pe 21 Iulie 2009 10:28 |
||
|
daca tu i-ai acordat lui deja 2 sanse, inseamna ca si el te-a inselat pe tine ei bine, in situatia asta , in cazul in care el a primit 2 sanse si nu e dispus sa acorde una, face parte din barbatii care traiesc in secolul trecut si care cred ca daca o femeie inseala e c***a si nu merita sa fie iertata, in timp ce barbatul care inseala e macho si poate fi iertat mereu ; mai ales ca nu te-a prins decat cu niste mesaje :) nu mi se pare ok inselatul, dar mi se pare logic sa ierti daca ai fost iertat la randul tau asa ca....forget about him, e oricum un tip egoist care nu te merita si crede ca numai lui i se cuvine iertarea :) oricum parerea mea e ca ai riscat inutil cu mesajele si telefonul ala, macar daca iti luai papucii facand ceva pe bune :D what were you thinking? :Ddaca insa nu esti la prima abatere.....shame on you :) |
||
|
ciocophilia Postat pe 22 Iulie 2009 19:05 |
||
| tu l-ai ierta daca ti-ar fi facut asa ceva? | ||
|
ctwmn Postat pe 23 Iulie 2009 15:01 |
||
De la: ctwmn, la data 2009-07-23 15:01:31tu l-ai ierta daca ti-ar fi facut asa ceva? l am iertat deja de 2 ori!!situatia era un pic asemanatoare dar nu in totalitate! au trecut 26 de zile de knd nu mai e langa mine...mi greu ..dar incerc sa mi revin!!! aku am in minte toate clipele bune si rele pe care le am trait cu el...imi vine sa l sun..dar ma abtin...cineva imi tot spune k dak ii sa fie al meu va fi...orice om merita sa fie iertat macar o data!si la urma urmei nu au fost decat niste amarate de msg...analizand mai bine situatia poate k astepta sa calc pe picior gresit oricat de putin! cel mai mult ma doare k aku 2 luni imi spunea cu lacrimi in ochi(ceea ce pe mine ma impresionat f mult deoarece el nu ii deloc sensibil) k nu poate trai fara mine si aku dintr o data se afiseaza cu alta dupa nici macar 5 zile de la despartire!! oricum il felicit k mi a gasit punctul slab ...ma durut mai mult decat m as fi asteptat knd am aflat k umbla cu alta!!! .........IL IUBESC MAI MULT DECAT MA IUBESC PE MINE...DAR NU MA M AI LAS CALCATA IN PICIOARE ORICAT DE MULT MA DOARE!!MULTUMESC DIN SUFLET CELOR CARE AU AVUT BUNAVOINTA SA MI SCRIE :FIE DE RAU,FIE DE BINE! SPER SA NU TRECETI PRIN CE TREC SI EU... |
||
|
partagas Postat pe 27 Iulie 2009 17:43 |
||
De la: amanda01, la data 2009-07-15 11:10:32De la: partagas, la data 2009-07-11 13:14:57pana in 1 iulie am avut o relatie de 4 ani!!toate bine si frumoase pana la aceasta data knd m a prins...mi a gasit pe un telefon(de care nu stia) niste mesaje de la pers de gen masculin f siropoase...de at nu are ochi sa ma vada!ma stapanesc cu greu sa nu l mai sun dar nu stiu cat voi mai rezista..el akuma iese in fiecare zi in oras numai cu noi prietene ce si lea facut de cand ne am despartit,sunt distrusa,nu stiu cum va fi viata mea fara el...stiu k am gresit ,imi pare enorm de rau,dar cred k merit o sansa pt k si eu la randul meu i am acordat 2 .Va rog dati mi un sfat ce sa fac??sa l uit sau sa l mai caut peste un timp cand se vor calma spiritele? Amanda...ai dreptate...conteaza foarte mult ca persoana de langa tine sa te iubeasca si foarte mult trebuie sa fie respect si sinceritate. Partagas,sfatul meu ca barbat ...uita-l si intalneste-te cu alt baiat,dar cu grija,nu te implica rapid,vezi mai intai daca este cel potrivit pentru tine.Cum vine asta,adica sa te completeze pe tine din toate punctele de vedere:defecte si calitati! Am trecut prin multe,mergi cu capul in sus si fii o fata optimista,INCEARCA ...nu vreau promisiuni,ci vreau ca tu sa lupti incercand sa mergi mai departe ! ;) |
||
|
Sufletulmuntilor Postat pe 27 Iulie 2009 22:05 |
||
|
Are dreptate anrys.cu siguranta daca reluati relatia nimic nu va mai fi ca inante. Eu iti spun asta din proprie experienta.Am avut si eu o relatie de aproape 5 ani cu cineva dupa care eu am decis sa plec la munca in italia de comun acord cu el.Dupa 2 luni l-am luat si pe el in italia doar ca nu i-a placut si s-a intors n tara.Nu ne-am desparti imediat,dar dupa un timp eu am cunoscut pe altcineva cu care am inceput o relatie.La inceput nu stiam nici eu ceea ce simt nici pentru unul,nici pentru altul(eram confusa). Dupa aproape un an cand m-am inors in tara mi-am dat seama ca inca il mai iubesc,desi eu ii spusesem deja la telefon ca incepusem o relatie cu altcineva. Asadar am vorbit deschis despre tot ceea ce s-a intamplat iar el mi-a spus ca e dispus sa imi mai acorde o sansa pentru ca ma iubeste foarte mult si vrea ca sa continuam relatia finalizand-o prin casatorie. In concluzie ,ca sa nu o mai lungesc mult,am ramas acasa,ne-am impacat dar nu a durat prea mlt deoarece la orice mica discutie sau neintelegere imi reprosa mereu ca l-am inselat,ba mai mult ma jignea spunandu-mi ca poate am mai fost si cu altii,si alte chestii de genul asta. Asa ca dupa cateva luni ne-am despartit din nou(am ramas totusi amici,dar cam atat). SFATUL MEU E CA MAI POTI INCERCA O DATA IAR DACA VEZI CA NU AI NICI O SANSA MA BINE FA-TI CURAJ S MERGI MAI DEPARTE. ASA CUM AI SPUS TU ESTI TANARA SI FRUMOASA,DE CE SA ITI IROSESTI CEA MAI FRUMOASA PERIOADA A VIETII INTR-UN MOD ATAT DE NEPLACUT????
|
||
|
miriana20 Postat pe 28 Iulie 2009 08:05 |
||
|
Au trecut destul de multe zile de cand ai deschis topicul. Sper din tot sufletul ca iti revii pe zi ce trece. Daca il vroiai langa tine din nou nu trebuia sa-i dai niciun telefon. Dupa un timp venea singur (daca te iubea). Asa, cu telefoanele pe care le-ai dat, l-ai ambitionat. Nu stii, dar nici nu ti-ai mai dori sa fie cu tine daca a fost in stare sa-ti dea prietenii la telefon sa rada de tine. Daca ati fi fost fata in fata ce facea: facea misto de tine cu prietenii? Si tu il mai vrei? Fii tare chiar daca doare. Acum macar poti sa mai ridici fruntea si sa treci mai departe. Daca te primeste inapoi te va umili tot timpul. UITA-L!!!! |
||
|
iuliactn Postat pe 28 Iulie 2009 09:25 |
||
buna experienta ta cu telefonul, uite asa ai aflat cat il iubesti, acum ramane sa vada si el, asteapta, daca te iubeste si el cu adevarat se va intoarce la tine, rabdare.
|
||
|
e_motivul Postat pe 28 Iulie 2009 09:55 |
||
| uita-l normal :D e clar ca s-a simtit ranit in orgoliul sau de barbat si ca nu te va ierta nici o data :D. nici eu nu te-as fi iertat daca eram in locul lui. daca nu ai stiut sa stai in banca ta acum suporta consecintele :D | ||
|
dny21 Postat pe 28 Iulie 2009 10:48 |
||
| se pare ca tu il inselai de ceva vreme si destul de organizat , din moment ce aveai si un telefon de care el nu stia...............eu una cred ca daca ai o relatie , mai ales de ceva vreme e bine sa te concentrezi pe acea relatie ..........daca incepi sa te gandesti si la alti barbati si nu numai ........daca incepi sa-ti cumperi un telefon ca sa faci schimb de mesaje si sa primeste telefoane , inseamna ca nu prea iti iubesti partenerul si ca nu esti multumita de relatie .Parerea mea este sa incerci tu sa te lamauresti , sa vezi ce vrei de la viata si de la iubit si dupa aia sa vezi ce faci.Problema nu este el ci tu.....succes | ||
|
aanaxor Postat pe 28 Iulie 2009 11:16 |
||
De la: irinuk_90, la data 2009-07-15 11:02:08o intrebare ce zodie este???cumva fecioara??Dak da ar trebui s alasi sa se calmeze spiritele...o s ate caute el dak chiar te iubeste....normal k meriti o sansa mai ales dak si u i-ai trecut multe cu vederea...dak te iubeste...o sa te caute el dupa un timp...stai linistita...lasa sa se calmeze spiritele...:) Nu stiu ce cauti tu pe aici.De cate ori scrii pe site spui numai prostii.Mai cresti mai fata si lasa lumea in pace cu sfaturile tale puerile.Dupa ce a umilit-o cu amicii lui mitocani tu o sfatuiesti sa se calmeze si sa-i mai dea sanse .Pe ce lume traiesti dragalao/n-ai auzit de EGO-ul maculin care-i mai mare decat planeta /
|
||
|
Postat pe 28 Iulie 2009 11:21 |
||
De la: partagas, la data 2009-07-27 17:43:57De la: ctwmn, la data 2009-07-23 15:01:31tu l-ai ierta daca ti-ar fi facut asa ceva? Il iubesti mai mult decat te iubesti pe tine? Nu exista asa ceva. Trebuie sa te iubesti pe tine intai si apoi pe ceilalti. Daca nu te iubesti nu vei invata ca trebuie sa fii respectata si vei ajunge din nou in aceeasi situatie. Ti-a spus ca nu poate trai fara tine ,cred eu, din cauza ca tu erai cea fara pata, care il ierta. Iti dai seama ce bine dadea imaginii lui? Acum , dupa ce a aflat de mesaje s-a schimbat radical. De ce? Pt ca nu te iubeste. Orgoliul primeaza. Zici ca aveai 18 ani cand l-ai cun? Deci langa el ai crescut. Si cum ai crescut? Iertandu-i greselile. Si are pretentii de a nu ierta? Esti produsul relatiei voastre ieftine! Parerea mea este ca trebuia sa-l lasi de cand a gresit.DEja de 2 ori inseamna mult. Mi se pare ca ai o judecata sanatoasa din moment ce recunosti ca ai gresit si nu iei in seamna sfaturile ieftine de pe aici cum ca trebuie sa te ierte si el pt ca tu l-ai iertat. Exact cum bine zici, greselile tale sunt greselile tale si nu se remediaza prin faptul ca si el a facut. Parerea mea este ca trebuie sa ai grija pe viitor langa cine stai si nu te mai raporta la el! Sub nicio forma! Nu vei iesi decat in pierdere! |
||
|
kudikaroxi Postat pe 28 Iulie 2009 11:30 |
||
| nu trebuie sa ii arati niciodata unui barbat ca suferi, dar inceraca printr-un email , scrisoare mesaj , sms sa ii spui adevarul , sa iti recunosti vina si daca el nu iti acorda inca o sansa inseamna ca nu te iubeste .Ai o varsta frumosa , viata nu se termina cu el , fa-te frumoasa , accorda-ti timp numai pt tine , pleaca , si tu undeva chiar daca v-a fi un mare sacrificiu financiar, o sa iti faca bine. | ||
|
albu67 Postat pe 28 Iulie 2009 14:48 |
||
A MAI TRECUT INCA O ZI ......FARA EL
|
||
|
partagas Postat pe 28 Iulie 2009 19:48 |
||
Curaj! Capul sus si mergi inainte! Nu te mai gandi la el. Nu merita. E clar ca el nu te-a iubit niciodata. Parearea mea e ca in primul rand nu avea ce sa ierte. Avand in evdere varsta lui trebuia sa stie ca la 22 de ani un flirt cu alte persoane e ceva normal (atata timp cat ramane la stadiul de vorbe si nu de fatpe). Trebuie sa iti impui ca poti trai si fara el. Nu te mai umili in fata lui si nu mai sta si visa la el si la ziua in care se va intoarce la tine ci traieste-ti viata. Nu ii da satisfactia sa stie ca tu stai si iti irosesti tineretea asteptand dupa el. Chiar e mai bine ca a disparut din viata ta. Ai sa vezi ca vor veni alti care sa te iubeasca si sa te respecte asa cum meriti . Trebuie numai sa ai rabdare si sa fii tare.
|
||
|
teolaladora Postat pe 29 Iulie 2009 12:13 |
||
De la: partagas, la data 2009-07-27 17:43:57De la: ctwmn, la data 2009-07-23 15:01:31tu l-ai ierta daca ti-ar fi facut asa ceva? atunci ai merita sa te ierte si el, fara atatea lamentari, si eu facut o data o chestie urata prietenului mei, ma simteam cam neglijata si i-am spus ca daca nu remediaza problema eu nu mai pot asa, e un om care isi exprima verbal greu sentimentele, are o viziune destul de conservatoare. In fine nu a reactionat cum as fi vrut si i-am zis pe loc ca vreau sa ne despartim pentru merit ceva mai bun. Asta fusese undeva noaptea pe la ora 2. Urmatoarea seara pe la vreo 00, am iesit in oras la plimbare cu un amic, care evident voria ca relatia noastra sa avanseze. Murphy nu doarme si am dat nas in nas cu el, care era cu prietenii lui....discutand despre ce s-a intamplat, cand m-a vazut.....evident ca mi-a scris un mesaj in care imi spunea, ca nu-si explica motivul despartirii noastre dar acum il stie, desi nu s-a intamplat nici cea mai mica atingere intre noi eu m-am simtit foarte prost, si vinovata, i-am tradat increderea, dar am vb cu el si i-am zis ca eu sunt dispusa sa ne mai dam o sansa, sa incerce daca merge bine daca nu.....asta e. Ideea e ca fiecare gresim, intr-o relatie e nev de compromisuri si sacrificii. Sper ca finalul sa fie unul bun pt tine oricare ar fi el! |
||
|
ctwmn Postat pe 29 Iulie 2009 16:39 |
||
fi sincera cu tine, el ti'a gresit, tu ai ajuns sa ii gresesti, telefon clandestin etc.. chiar era o relatie atat de minunata incat sa merite salvata? cateodata merita sa lasi totul sa moara si sa o iei de la capat, sa asculti instinctul obsesiv care ne indeamna pe toti sa ne indragostim si sa ne dorim iubire. and then we die
|
||
|
felixcat Postat pe 30 Iulie 2009 18:14 |
||
il doare undeva te tine!!!cat despre tine fata draga nu se prea vede ca ai 22 de ani,si eu am aceeasi varsta ca a ta si am trecut prin multe lucruri mai grele k si tine.mai fetelor ce naiba voi nu aveti orgoliu?te lasi batjocorita de el si prietenii lui si inca il mai suni...esti culmea mai.daca te-ai crezut mare cuceritoare si ti-a placut sa te joci de-a sms-ul :sml-happy vezi-ti fata de ale tale si baga-ti mintile-n cap,renunta la telefonul mobil daca crezi ca iti creeaza atatea neplaceri in viata
|
||
|
kudika055844 Postat pe 31 Iulie 2009 09:57 |
||
iti dai tu seama? ce chestie
|
||
|
felixcat Postat pe 31 Iulie 2009 17:15 |
||
| Incearca!!Poate ,,va ,, impacati! | ||
|
kudika017520 Postat pe 31 Iulie 2009 22:36 |
||
| au trecut destule zile de cand nu mai suntem impreuna!!!...am mai vb cu el...dar tot degeaba ..sustine cu tarie k NU MA M AI VREA ,PT K ORGOLIUL LUI ESTE MAI PRESUS DECAT SENTIMENTELE LUI!treb sa recunosc k intuitia feminina nu a dat gres..tipa cu care a iesit dupa 5 zile de cand noi ne despartiseram o cunostea de mult timp..sustine k "AM FOST DOAR AMICI"!..aku ma intreb eu??ce amici dak eu nu stiam de existenta ei...fara indoiala el era si cu aia..in prezent e singur dar il macina faptul k aku are doua si nu stie pe care din ele sa aleaga...ce sa zic??asa grea decizie treb sa i a!!:P..in fine..mai pe scurt va anunt k el sustine k nu mai doreste sa aibe vreo legatura cu mine...asa k de azi VOI INCEPE O ALTA VIATA IN CARE EL NU MAI EXISTA PT MINE..VOI CONSIDERA K EL NU A EXISTAT IN VIATA MEA ! | ||
|
partagas Postat pe 3 August 2009 12:55 |
||
|
bravo,draga mea........am citit si din urma.......si sincer nu merita sa-ti mai pierzi vremea cu un exemplar ca asta !!!......si mai ales sa te umilesti !!!....... si sa nu mai faci niicodata ce ai facut ....SA-L IUBESTI MAI MULT DECAT PE TINE !!!.....NICIODATA.....SI CU NIMENI !!!......iti spun din proprie experienta ca daca nu te iubesti INTAI pe tine.......nu vei fi fericita pe deplin......si poate vei constata peste ani si ani,ca nu merita acest sacrificiu ...TOTAL !!......indiferent cat de mare e iubirea intre 2 oameni (si intre mine si sotul meu a fost si inca este)......tot va veni un moment,cel putin,cand iti va parea rau ca nu te-ai iubit pe tine intai !!!.........si mai rau e sa-ti dai seama de asta cand ai deja o varsta mai inaintata !!......asa ca tu,care esti la inceputul vietii....nu merita sa incepi cu stangul !!!.....greselile nu mai trebuiesc repetate......doar trebuie invatat din ele !!!.......si mers mai departe !!!........ .........succes ....si capul sus.........caci drumul tau abia acum se deschide !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 3 August 2009 13:38 |
||
| Nu merita, sa suferi pt, un asemenea, gunoi; care te plaseaza, prietenilor, ca pe o marfa! Paraseste-l ,,urgent! | ||
|
kudika017520 Postat pe 4 August 2009 07:41 |
||
De la: etta, la data 2009-08-03 13:38:20 bravo,draga mea........am citit si din urma.......si sincer nu merita sa-ti mai pierzi vremea cu un exemplar ca asta !!!......si mai ales sa te umilesti !!!....... Ma bucur sa citesc asta! Dar mai ales sa poti face ceea ce spui. Te rog sa o faci! Pentru tine. Ai sa vezi ca viata nu a inceput si nu s-a terminat cu el. E lunga si plina de astfel de suparari. Dar trebuie sa ne facem curaj sa le infruntam! O zi placuta sa ai! Si sa fii tot mai puternica in hotararile tale! |
||
|
2007anna32 Postat pe 5 August 2009 08:38 |
||
|
Ups....mesajul era pt partagas...dar cred ca il va citi oricum... :P Scuzeeee....poate la mine e primavara si de aceea sunt cu capul in nori.... |
||
|
2007anna32 Postat pe 5 August 2009 08:41 |
||
| ma urasc din tot sufletul meu...am fost stapana pe mine 1 luna si 2 sapt..dar aseara am cedat..am cedat intr un mod extrem de penibil!!ma simt extraordinar de rau..aseara mi a trimis niste msg prin care imi spunea k si ar dori s a facem sex si doar atat..fara sentimente fara obligatii..i am rasp k da..knd a sosit momentul tremuram k o vrabie langa el,ma tot intreba ce am..iar eu k idioata ii raspundeam k nimik..inainte sa inceapa toata activitatea mi a atras atentia k tot ce voi face sa o fac " fara suflet si k asta nu inseamna o posibila impacare" !..k tampita am acceptat..n am dormit toata noaptea,am plans intruna..ma simt k o carpa pe care el a folosit o si akuma nu mai are nev de ea..sa razbunat pe mine in cel mai josnic mod cu putinta..d c a treb sa apara??...azi a plecat in concediu cu actuala lui prietena!!MA SIMT K UN GUNOI! | ||
|
partagas Postat pe 12 August 2009 18:55 |
||
| STIU K MA VE TI CONDAMNA TOTI..sunt constienta k am gresit..dar inimii chiar nu i poti porunci ce s a faca..aseara nu m am gandit la consecinte..mi am urmat doar sentimentele pe care el mi le a trezit!!!akuma dau din colt in colt...azi dim m a sunat sa ma intrebe dak sunt suparata pt ceea ce sa intamplat...i am spus k nu...dar numa eu stiu ce era in sufletul meu!!in timpul actului imi tot spunea k i a fost dor de mine ,k mi a simtit lipsa!!dar cu ce folos dak el tot nu i langa mine??plang k o proasta ..va marturisesc cu mana pe inima k nu mai pot..am crezut k asa il pot avea inapoi..dar mi am batut singura joc de mine..MA SIMT ASA MURDARA!!consider k viata mea aici se sfarseste... nu cred k il voi putea uita vreodatata! | ||
|
partagas Postat pe 12 August 2009 19:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am nevoie d ajutorul vostru:( | 14 | De la: Cristinakitty 21 Ianuarie 2010 18:53 |
| oare chiar sa jucat cu mn ? | 24 | De la: kudika169559 19 Martie 2011 16:09 |
| buna | 3 | De la: kudika_29246 16 Martie 2013 16:23 |
|
|
||
| Va rog ajutati-ma! | 14 | De la: kudika170418 26 Aprilie 2010 00:21 |
| nu mai stiu ce sa fac | 10 | De la: inna_1688 5 Decembrie 2010 14:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.