Setari Cookie-uri

m ar putea ierta pt ce i am facut??

Poate ca doamna/domnisoara rashela va citi acest "topic"...iata un exemplu petru ce ne`am contrazis noi...
In fine, e nasoala situatia, dar macar poate inveti ceva din asta si alta data cand iti cere sa te mai culci cu el si doar atat gandeste`te de 2 ori inainte. Ma opresc aici pentru ca`mi vin in minte unele cuvinte cu care as putea sa jignesc si nu vreau...
AlexMag
Postat pe 12 August 2009 19:18
vesti bune!!
roata s a intors...akuma el ma cauta,de acceptat n am mai acceptat sa fac ceea ce el mi a propus..nu l am mai sunat si mi am vazut de viata mea si doar atata!!akuma ma suna ,vine pe la mine la lucru intr un cuvant ma cauta..dar mentionez k pana in momentul de fata nu mi a SPUS K AR VREA SA NE IMPACAM ..nu mi a spus nimik..dar faptele consider k vorbesc de la sine!!oricum eu consider k nu o face datorita prietenilor lui..care probabil se gandeste el k vor rade de el!
oricum un lucru ii sigur..l am uitat DAR NU IN TOTALITATE,mi e mai bine ,s ar putea si mai bine dar deocamdata ma multumesc si cu atata...SI NU IL MAI VREAU IN VIATA MEA CHIAR DAK INKA IL IUBESC!!!
partagas
Postat pe 31 August 2009 18:21
De la: partagas, la data 2009-08-12 19:06:57STIU K MA VE TI CONDAMNA TOTI..sunt constienta k am gresit..dar inimii chiar nu i poti porunci ce s a faca..aseara nu m am gandit la consecinte..mi am urmat doar sentimentele pe care el mi le a trezit!!!akuma dau din colt in colt...azi dim m a sunat sa ma intrebe dak sunt suparata pt ceea ce sa intamplat...i am spus k nu...dar numa eu stiu ce era in sufletul meu!!in timpul actului imi tot spunea k i a fost dor de mine ,k mi a simtit lipsa!!dar cu ce folos dak el tot nu i langa mine??plang k o proasta ..va marturisesc cu mana pe inima k nu mai pot..am crezut k asa il pot avea inapoi..dar mi am batut singura joc de mine..MA SIMT ASA MURDARA!!consider k viata mea aici se sfarseste... nu cred k il voi putea uita vreodatata!

rupete de el. e cel mai bine. meriti mai mult. stiu ca e greu, dar e greu si sa suferi asa.
eu nu te condamn. si nici restul nu ar trebui, toti luam decizii gresite. dar nu o repeta, e mai greu sa traiesti cu sentimentele ce le ai acum.
din proprie experienta iti spun ca barbatii iubesc femeile rele.
rele cu masura.
fi tare.
succes
ctwmn
Postat pe 1 Septembrie 2009 17:15
ce ai mai facut? ai scapat de el? sau v-ati impacat? sau esti cu altcineva?
ionyk_the_witch
Postat pe 16 Noiembrie 2009 15:39
mmmm.......depinde de tine c vrei.la mn nu au fost doar mesaje ....si eu la fel i am dat mai multe sanse...akum cica nu i e bine fara mine si i lipsesc,dar e mult prea orgolios.eu sufar,ma consum si sunt din ce in ce mai trsita...asta e..poate mi am facut o cu mana mea.a fost ceva de genul"suntem egali,daca el poate eu de ce sa nu...?"ai grija ce ti doresti ca ti se va intampla!
crsfmv
Postat pe 18 Noiembrie 2009 00:05
De la: , la data 2009-07-15 11:10:32
De la: partagas, la data 2009-07-11 13:14:57pana in 1 iulie am avut o relatie de 4 ani!!toate bine si frumoase pana la aceasta data knd m a prins...mi a gasit pe un telefon(de care nu stia) niste mesaje de la pers de gen masculin f siropoase...de at nu are ochi sa ma vada!ma stapanesc cu greu sa nu l mai sun dar nu stiu cat voi mai rezista..el akuma iese in fiecare zi in oras numai cu noi prietene ce si lea facut de cand ne am despartit,sunt distrusa,nu stiu cum va fi viata mea fara el...stiu k am gresit ,imi pare enorm de rau,dar cred k merit o sansa pt k si eu la randul meu i am acordat 2 .Va rog dati mi un sfat ce sa fac??sa l uit sau sa l mai caut peste un timp cand se vor calma spiritele?

Explica-i ca nu a fost nimic pur si simplu niste mesaje... oricum si daca ar fi fost ceva dupa 4 ani...daca avea ceva pentru tine iti acorda inca o sansa... poate a gasit pretextul sau cine stie... Viata merge inainte, ai invatat inca ceva... Poate nu era pentru tine... Obisnuiestete cu ideea parerea mea... Nu tre sa te simti vinovata doar pentru niste mesaje.... oricum faptul ca apare in fata ta cu prietene daca ar fi avut ceva pentru tine nu ar fi facut asta egal cat de mult l-ai fi lovit in orgoliu si iar spun ca toti barbati sunt o apa si un pamant!
ana_bahebbek
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:16
De la: crsfmv, la data 2009-11-18 00:05:07mmmm.......depinde de tine c vrei.la mn nu au fost doar mesaje ....si eu la fel i am dat mai multe sanse...akum cica nu i e bine fara mine si i lipsesc,dar e mult prea orgolios.eu sufar,ma consum si sunt din ce in ce mai trsita...asta e..poate mi am facut o cu mana mea.a fost ceva de genul"suntem egali,daca el poate eu de ce sa nu...?"ai grija ce ti doresti ca ti se va intampla!

Da insa daca e orgolios iti va scoate tot timpul ochii si va fi tot timpul stres in relatiie... acum sti cum e suntem femeii daca vrei ceva 100% poti sa ai... numai ca poate nu e de tine si apoi sa vezi ce pumni in cap iti dai mai tarziu!
ana_bahebbek
Postat pe 25 Noiembrie 2009 20:18
am si eu o problema.am avut o relatie foarte serioasa cu o fata timp de 3 ani,dar i-am gresit,m-am sarutata cu alta fata(si nu a fost prima data0s-a mai intamplat si cu alte fete de vreo 3 ori.ea s-a desparit de mine,si dupa 3 saptamani s-a cuplat cu un prieten de al meu,coleg de al ei de clasa.ea zice ma iubeste,eu la fel nu pot fara ea.ce s afac.deocamdata nu vrea s a ne impacam.ajutor
kudika192831
Postat pe 4 Iunie 2010 20:56
De la: kudika192831, la data 2010-06-04 20:56:09am si eu o problema.am avut o relatie foarte serioasa cu o fata timp de 3 ani,dar i-am gresit,m-am sarutata cu alta fata(si nu a fost prima data0s-a mai intamplat si cu alte fete de vreo 3 ori.ea s-a desparit de mine,si dupa 3 saptamani s-a cuplat cu un prieten de al meu,coleg de al ei de clasa.ea zice ma iubeste,eu la fel nu pot fara ea.ce s afac.deocamdata nu vrea s a ne impacam.ajutor

relatie foarte serioasa si tu foarte neserios
anastasia_m
Postat pe 4 Iunie 2010 21:13
,dar cred k merit o sansa pt k si eu la randul meu i am acordat 2 .Va rog dati mi un sfat ce sa fac??sa l uit sau sa l mai caut peste un timP........................................................................................................... Eu una cred k dk u i-ai acordat 2 sanse lui......si el ar trebui sa-ti acorde tie o a doua sansa..el iti face tie chestia asta pt k stie k te deranjeaza....si vrea sa se razbune pe tn...dk ai fkt chestia aia doar din joaca....nu ai gresit f mult..totusi dk nutinea la tn.....nu iti facea aja mult lucruri..adik nu incerca sa te faca geloasa cu alta..practic acuma ti-o plateste cu aceeasi moneda.Cine-i de acord cu mn?
kudika193514
Postat pe 6 Iunie 2010 14:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cu dedicatie 19 De la: little_princess 26 Decembrie 2008 18:31
Ce se intampla cand...? 20 De la: dandanaua_reloaded 22 Februarie 2010 21:02
ajutati`ma... 19 De la: l_diana_c 28 Mai 2009 15:44
Viata bate filmul 15 De la: evrika_17 8 Iulie 2011 22:03
ce pot face? 13 De la: nicolaedavid2000 24 Mai 2010 18:36