Mai multe
De la: anyckaanycka, la data 2009-07-24 13:25:17eu cred ca e drogat :)) cice, vampiru'? |
||
|
geo_x Postat pe 24 Iulie 2009 13:27 |
||
|---|---|---|
|
VEZI DACA SE VEDE IN OGLINDA SI CUM REACTIONEAZA LA VEDEREA UNEI CRUCI VAMPIRII SUNT RODUL IMAGINATIEI NOASTRE AR FI CULMEA SA EXISTE!!!
|
||
|
kudika054381 Postat pe 24 Iulie 2009 13:39 |
||
De la: kudika054381, la data 2009-07-24 13:39:58VEZI DACA SE VEDE IN OGLINDA SI CUM REACTIONEAZA LA VEDEREA UNEI CRUCI mai bine mananca usturoi cu basculanta. sa vedem daca are curaj s-o mai sarute!! |
||
|
|
||
|
geo_x Postat pe 24 Iulie 2009 13:52 |
||
|
nu observi ca parinti is plecati in italia spania etc? eventual bunica sau vecina le iau locu'.. |
||
|
ada_1991 Postat pe 24 Iulie 2009 13:53 |
||
De la: ada_1991, la data 2009-07-24 13:53:12nu observi ca parinti is plecati in italia spania etc? ai gresit topicu' sau .............? |
||
|
geo_x Postat pe 24 Iulie 2009 14:00 |
||
|
nu chiar era faza cu parinti si educatia la asta faceam referire .. nu am scris pe aici ..:P sorry:P oricum e o chestie ciudata sincer.. imaginatia nu are limite..:)
|
||
|
ada_1991 Postat pe 24 Iulie 2009 14:03 |
||
De la: ada_1991, la data 2009-07-24 14:03:58nu chiar era faza cu parinti si educatia la asta faceam referire .. nu am scris pe aici ..:P sorry:P asta-i o nimica toata. sa citesti celelate topice. in curand, simt asta undeva, se va deschide un topic intitulat" pot sa raman gravida daca fac sex oral in apa? sau in mare?" |
||
|
geo_x Postat pe 24 Iulie 2009 14:26 |
||
De la: geo_x, la data 2009-07-24 14:26:20De la: ada_1991, la data 2009-07-24 14:03:58nu chiar era faza cu parinti si educatia la asta faceam referire .. nu am scris pe aici ..:P sorry:P :)))=)) buna asta ..:)) |
||
|
ada_1991 Postat pe 24 Iulie 2009 14:53 |
||
|
Pai eu una sunt nerabdatoare sa aflu ce se intampla in celelale serii Twilight:) poate ne spui tu si nu mai trebuie sa piratam de pe dc++ :))) Acum vorbind serios, trebuie sa fi foarte visatoare dragutza sa crezi in asa ceva... suna bine povestea pt o carte, un film sau pt a fi spusa in serile de vara undeva pe deal cu niste prieteni. Dar n`ai cum sa incerci sa convingi niste oameni ( zic eu ) sanatosi mental ca tu esti mai "cu motz" si la 14 ani nu te`ai indragostit de profu` de sport, nici de colegu` de cls, ci de un vampir:))) Daca nu te musca pana devin eu psiholog, promit ca vei fi prima persoana careia ii voi face terapie!! pe gratis chiar:) A, era sa uit... unde erau parintii tai cand trebuiau sa`ti ofere o educatie adecvata? |
||
|
Innocence Postat pe 24 Iulie 2009 16:18 |
||
|
Mai fetelor va puneti mintea cu fatuca asta de numai 14 ani. Are doar jumate din varsta voastra. Ar trebui sa n-o bagam in seama. Incercam chiar sa o inteleg . Hai ca e adolescenta si colcaie hormonii in ea, poate fata are o problema si chiar e indragostita de baiat. Mai fatuco, tu chiar crezi ca ala e vampir?Ori isi bate joc de naivitatea ta, ori iti ascunde ceva mai grav. Poate chiar e bolnav aigrija sa nu ti-o dea si tie. Tu daca il iubesti fii alaturi de el dar nu te lasa pacalita de teribilismul lui de 16 ani, cu siguranta a vazut prea multe filme cu vampiri si se da smecher in fata ta iar tu chiar il crezi. Daca existau vampiri nu crezi ca s-ar fi dovedit existenta lor pina acum? Din moment ce nu s-a dovedit nimic , inseamna ca nu exista. Sigur mai exista anumite lucruri peste puterea noastra de intelegere, dar chiar vampiri , hai sa nu exageram. Or mai fi spirite nelinistite, nu contest,dar vampiri e prea de tot. Oricum ar fi sa stii ca nu tot ce zboara se maninca. asa ca ai grija sa nu fii dezamagita mai tarziu, si cel mai important protejeaza-te mai ales de o sarcina nedorita, si daca nu circula foarte tare hormonii mai asteapta si tu putin , ca nu e bine sa cedezi asa usor, uite noi " babele" stim mai bine. SI sa stii ca ai jignit numindu-ne babe. La 30 ani suntem mai coapte dar nu babe. Tu cum ai sa te simti la 30 ani? Poate ti-o veni mintea la cap. |
||
|
sthefi Postat pe 24 Iulie 2009 16:23 |
||
De la: Kathara, la data 2009-07-11 14:33:17Vai de sufletul tau, fugi repede si bea niste apa sfintita.katy.............;bate-te-ar norocu............cind mincam si eu o piersica linistita ma busit risul incit mi-a zburat toata pe ecran si tastatura.............nu mai pot de ris
|
||
|
FRANNNCE Postat pe 24 Iulie 2009 16:39 |
||
| vai.. penibil.. ai cumva 13 ani de mai crezi in vampiri? daca fat-frumosu' tau e vampir, eu-s Hathor. incearca sa-l faci sa simta sange in prezenta ta :)) si daca nu sare pe tine.. stii tu.. sa te sfasie (si nu ma refer la hainele tale) e doar un omulet ciudat. vezi-ti de treaba | ||
|
ssadisticc Postat pe 27 Iulie 2009 13:19 |
||
| eu cred ca ai fost mult prea impresionata de carte,iar in subconstientul tau ti-ai dori sa ti se intample ceea ce i s-a intamplat bellei in twillight. sincer nu cred in existenta reala a vampirilorsi daca ar exista nu cred ca ar fi unul ca edward,el e ceva ce nu poate exista decat in povesti, e ceva perfect, ceva ce orice femeie si-ar dori. | ||
|
palmira Postat pe 27 Iulie 2009 15:45 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-11 14:46:03si mie imi e greu sa cred..dar mai voua...am incercat sa vorbesc cu el de mai multe ori dar el imi spune mereu ca unele lucruri mai bine raman un mister...e cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat vreo data si totusi simt ca nu as putea trai fara el.... .. sincer este excitanta, incitanta si periculoasa aceasta aventura prin care treci tu.. daca vrei sa vb mai multe cauta-ma pe mess alinamacra |
||
|
ALYA_NA Postat pe 27 Iulie 2009 15:51 |
||
| cred ca ar fi cazul sa analizezi situatia ceea ce spui tu nu mi se pare ceva concret.Ca racterisicile unui vampir sunt generale, respectiv cel din film nu se arata la soare datorita pielii , baiatul despre care vb ce probleme are cu soarele si cat de des il vezi.Psihologic vorbind are mai multe explicatii dar lumea e plina de neprevazut asa ca pt mine orice e posibil insa nu si asemanarea cu edwuard.Ti-ai pus vreodata problema ca poate baiatul are trasaturi mai reci, este introvertit si asta inseamna ca vb putin despre el?Si daca se afla printre noi unde sunt restul?Ador vampirii ca personaje de film si voi crede ca exista doar daca ii vad in vis macar ca in realitate nici o sansa. | ||
|
nykole Postat pe 27 Iulie 2009 16:01 |
||
|
Ei bine, dati-mi voie sa spun mai intai "buna seara", asa e corect si civilizat, totodata... draga mea(ma adresez tie, fata cu prietenul vampir), hai sa-ti spun ceva legat de vampirism si "vampiri" moderni. Ceea ce ai descris tu, seama foarte bine cu clasicul sindrom "homi-vampirium" adica in traducere, oameni normali care adopta o personalitate fantastica, in cazul de fata, comportamentul vampirului... "Traim o viata plina de iluzii si minciuni, un val ce ne este pus pe ochii chiar de cei pe care ii consideram a fi oameni reali" J. Hernich, vampirolog (1789-1869). Ti-as da un sfat, acum e decizia ta daca vrei sa-l urmezi sau nu... tu nu esti indragostita de el, ca fiinta, ca persoana, ci esti indragostita de aerul "vampiric" care il asterne in fata ta, acesta fiind valul pe care ti la pus pe ochii... cand ii vei vedea adevarata "personalitate" (si ai grija, unii oameni isi pot pierde propria identitate din cauza "copierii" si adoptarii altor personalitati, incat nu-si mai recunosc propriul chip, aici e vorba de alt sindrom si nu dau detalii) te asigur ca il vei judeca altfel. Nu ma consider un vampirolog, iar la varsta mea destul de inaintata, am cunoscut si discutat cu sute de asa zisi "vampiri", toti ascunzanduse in spatele acestei mastii din motive multiple, iar unul din motive fiind ura fata de propria personalitate. Scriu un roman care are ca tema istoria vampirismului si am scris articole foarte multe despre, vampiri, vampirism, vampirologi, filo-vampirism... un sir intreg de cuvinte care are la baza: vampirul. Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti mai mult cu el, sa afli singura cine este cu adevarat si mai ales sa-l pui in fata faptului implinit: sa-ti dovedeasca ca este ceea ce afirma, multi se blocheaza la acest lucru. Ramai cu bine, Cu prietenie, S. |
||
|
Satanista666 Postat pe 27 Iulie 2009 23:03 |
||
De la: lavigne_mlv, la data 2009-07-11 14:19:35Am cunoscut un baiat....se comporta deosebit de ceielalti...e ciudat...e misterios... stie tot ce fac si ce gandesc fara sa ii spun...nu iese la soare...si uneori spune ca el nu e om... m-am indagostit de el pt ca e diferit si am inceput sa ma apropiu de el dar el imi spune mereu ca nu vrea sa ma raneasca iar intr-o zi m-am suparat pe el pt ca se comporta rece si distant cu mine iar el mi-a spus ca atunci cand voi afla adevarul nu il voi mai vrea langa mine iar eu mereu il intreb ce adevar trebuie sa aflu dar el nu imi raspunde....si cand se uita in ochii mei am un sentiment ciudat si are o putere incredibila si pielea lui e foarte alba si rece.....apoi m-am uitat la twilight si mi-am dat seama ca e exact ca edward .... comportament,privire...tot..... nu stiu ce sa cred....am impresia ca e vampir...e prea ciudat...voi ce credeti? da add la "laura_dulcik_2009"sa dezbatem impreuna aceasta problema
|
||
|
fetita_cu_fitze Postat pe 27 Iulie 2009 23:08 |
||
|
nu pot sa nu spun ca ma amuza ceea ce ne-ai povestit u aici...nu e vampir sau alta entitate..e om...doar copii se gandesc la asa ceva..cat despre pielea lui alba..asa e el..mai deschis la culoare si e rece din cauza organismului..nu ii circula sangele cum trebuie sau altceva..poate ca asa ii place lui sa fie..dar asta nu inseamna ca e vampir..e doar o impresie de a ta sau as putea spune ca ai vazut cam multe filme..dar pana si in filme nu e adevarat..is filme..eu zic sa porty o discutye adevarata cu el...sa lase misteru deoparte daca chiar vrea o relatie bazata pe incredere si respect si fara astfel de prostii..vampiri mister si altele..nu stiu ce sa my zic..dar trebuie sa discuti serios cu el..spune-i ca poate sa aiba incredere in tine si ca orice ar avea de ascuns si crede ca te-ar indeparta de el nu e adevarat..poate ca va v-a unii mai mult..trebuie sa aveti incredere unul in altul si sa vorbiti deschis..pt ca altfel nu o vety scoate la capat..impreuna putety trece peste orice obstacol..doar nu se spune degeaba ca dragoste ainvinge mereu :D:D:D:..bafta.. alexia.. |
||
|
kudika_alexia051568 Postat pe 28 Iulie 2009 18:55 |
||
|
incep sa cred cu desavarsire ca se crede altcineva..ca nu e poate maturizat..sau cine stie ce se petrece in capul lui..sau poate ca u l-ai interpretat gresyt..nu stiu ce sa my zic...el poate sa iti spuna cu adevarat ce se petrece cu el..sau poate ca are nevoie sa stea de vorba cu un psiholog..eu zic ca i-ar face bine.. alexia... |
||
|
kudika_alexia051568 Postat pe 28 Iulie 2009 19:01 |
||
eu am 19 ani si imi pare k dupa noi au inceput sa creasca doar niste mucosi obsedati d sex si nesimtiti,k sa nu mai zic d tendinta d a parea mai maturi dkt sunt d fapt si tot c implica aceasta.respect pt doamnele d p site kr intr-adevar au mai multa experienta si sa l multumiti voi ,astea tari in cioc, k va acorda din timpul d-lor k sa rasp la intrebari. bn k makr ai avut bunul simt sa iti ceri scuze,lavigne.
|
||
|
witchy Postat pe 29 Iulie 2009 19:30 |
||
| lasa-l in lumea lui si iesi la soare. | ||
|
dalimi Postat pe 30 Iulie 2009 09:36 |
||
eu nu cred ca exista vampiri si probabil nici tu . amurg este intradevar un film foarte reusit si probabil ca te-a influentat mai mult decat trebuie. sunt sigura ca prietenul tau nu este vampir,poate asa este el mai retras, mai timid sau misterios cum zici tu poate ia placut si lui filmul si sa gandit sa se joace si el putin si sa interpreteze rolul vampirului... |
||
|
silvia_2008 Postat pe 30 Iulie 2009 18:55 |
||
|
http://us.mc451.mail.yahoo.com/mc/showMessage?sMid=7&&filterBy=&midIndex=7&mid=1_4668_AF7FtEQAASRwSl0npAnjeEpzMnM |
||
|
ferero Postat pe 31 Iulie 2009 17:55 |
||
FA-TI QUIZ-UL VU VAMPIRU DE MAI SUS SI O SA AFLI
|
||
|
ferero Postat pe 31 Iulie 2009 17:56 |
||
|
Aceste iubiri si fantasme adolescentine sunt perfect normale,iar daca o sa fim putin corecti cu noi insine,in aceasta perioada a adolescentei cred ca am incercat aproape toti astfel de sentimente. Ce mi se pare deranjant,in schimb,la generatia lor este ca sunt niste copii crescuti de televizor si computer care le dau reperele dupa care sa se ghideze,majoritatea abia stiu sa scrie,gandesc extrem de simplist,confuz si nu au nici o preocupare care sa le imbogateasca cultura. |
||
|
heaven2007 Postat pe 20 Februarie 2010 09:16 |
||
De la: heaven2007, la data 2010-02-20 09:16:44Aceste iubiri si fantasme adolescentine sunt perfect normale,iar daca o sa fim putin corecti cu noi insine,in aceasta perioada a adolescentei cred ca am incercat aproape toti astfel de sentimente. ai dreptate! cand eram de-o schioapa, ma credeam superman. nu vrei sa aflii pe unde zburam! asa si cu ea, poate vrea sa suga ceva! |
||
|
geo_reincarcat_iara Postat pe 9 Mai 2010 22:06 |
||
| Ceau vreau sa vorbesc si eu putin cu min c am nevoie de ajutor te rog contacteazama id meu este costel_tuca@yahoo.com sau diavolu_4ever@yahoo.com | ||
|
costel_tuca Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:26 |
||
De la: costel_tuca, la data 2012-01-26 16:26:03Ceau vreau sa vorbesc si eu putin cu min c am nevoie de ajutor te rog contacteazama id meu este costel_tuca@yahoo.com sau diavolu_4ever@yahoo.com vampiroiule ce zici ma
|
||
|
zmeu Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:27 |
||
De la: costel_tuca, la data 2012-01-26 16:26:03Ceau vreau sa vorbesc si eu putin cu min c am nevoie de ajutor te rog contacteazama id meu este costel_tuca@yahoo.com sau diavolu_4ever@yahoo.com Pacat, daca ziceai ca te cheama Dracula poate ca m-ar fi interesat, dar pe tine cheama Costel ( ) si te crezi diavolu forever, deci esti neinteresant.Te pupa, Chiroptera.
|
||
|
franziska_eu Postat pe 26 Ianuarie 2012 16:54 |
||
poate fi posibil nciodata nu o sa stim cu adevarat...eu zic sa il intrebi...eu te cred dar dc nu mai bine iei id meu de mess (maria_piersicuta11) unele lucruri nu le poti spune il public te rog is id meu si mai vb acolo:X nu se stie poate chiar e un vampir...:( |
||
|
kudika_5512 Postat pe 19 Aprilie 2012 22:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Familie cu doi copii din Bucuresti, are mare nevoie alimente | 1 | De la: lumi27 25 Ianuarie 2017 19:11 |
| sf Miercuri ,o forta malefica sau poate doar o inchipuire de a mea | 259 | De la: RUY_BLAS 3 Aprilie 2013 12:04 |
| Ai nevoie de un sfat in vreo problema? | 1 | De la: i_roxana84 14 Martie 2009 13:57 |
|
|
||
| ce parere aveti despre islamism si traditile lor | 876 | De la: micabis 23 Octombrie 2011 22:01 |
| 18 ani. | 5 | De la: Ancutza18 13 Noiembrie 2009 07:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.