Setari Cookie-uri

PANA UNDE POATE DUCE TICALOSIA UNEI FEMEI?

De la: FRANNNCE, la data 2009-08-09 22:34:07
De la: alexia30, la data 2009-08-09 22:05:57
De la: rashela, la data 2009-08-09 18:51:11Pai, draga alexia.. mergand pana la absurd.. care ar fi vina acestei femei? Ca cere bani si i se dau? Ca spune minciuni si este crezuta? E posibil sa fi fost bolnava, e posibil sa fi avut o perioada cand avea nevoie urgenta de ajutor... E posibil ca acum sa minta cu nerusinare. Cam asta e vina ei...?
Dincolo ce avem? Un cuplu in care el nu reuseste sa se rupa de trecut.. si care alimeneteaza orice cerere venita din partea fostei.
Spune-mi ce ai face tu daca fostul ti-ar cere timp de un an de zile sa-i trimiti bani... in conditiile in care SE PRESUPUNE ca nu mai simti nimic pentru el ci doar pentru noua pereche.

Am omis sa dau un detaliu destul d eimportant, zic eu: eu sunt impreuna cu el de numai doua luni.
Toata chestia asta cu trimisul banilor sa intampla cu mult timp inainte, el nu ii mai trimite bani de anul trecut fapt confirmat si de mama lui. Tipa continua sa ii trimita mesaje cu un tupeu fantastic. Si azi a trimis sms la care el a facut o micutza criza de nervi si a aruncat cartela din telefon.

Normal ar fi ca aceasta problema pe mine sa nu ma intereseze in cazul in care eu nu as fi stat cu el, dar eu stau cu el si vad tot ce se intampla.

Tipa are 40 ani , dar o minte de 20, pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca ea pentru el nu mai exista si ca nu ii va mai da bani.

Ce as face eu? In nici un caz nu i-as trimite bani pana nu imi confirma clar de ce si pentru ce si nu asa de mult timp. De fapt cred ca nu as trimite deloc.

pai vezi ?daca a aruncat cartela se termina cu mesajele! dar ma indoiesc ca o va arunca.........iar tu esti o naiva si crezi istoriile lui!

pai da frannnce , rau cu rau dar mai rau fara rau, nu poate sta nici cu ea si nici fara ea
casi
Postat pe 9 August 2009 22:52
De la: rashela, la data 2009-08-09 18:51:11Pai, draga alexia.. mergand pana la absurd.. care ar fi vina acestei femei? Ca cere bani si i se dau? Ca spune minciuni si este crezuta? E posibil sa fi fost bolnava, e posibil sa fi avut o perioada cand avea nevoie urgenta de ajutor... E posibil ca acum sa minta cu nerusinare. Cam asta e vina ei...?
Dincolo ce avem? Un cuplu in care el nu reuseste sa se rupa de trecut.. si care alimeneteaza orice cerere venita din partea fostei.
Spune-mi ce ai face tu daca fostul ti-ar cere timp de un an de zile sa-i trimiti bani... in conditiile in care SE PRESUPUNE ca nu mai simti nimic pentru el ci doar pentru noua pereche.

Am omis sa dau un detaliu destul d eimportant, zic eu: eu sunt impreuna cu el de numai doua luni.
Toata chestia asta cu trimisul banilor sa intampla cu mult timp inainte, el nu ii mai trimite bani de anul trecut fapt confirmat si de mama lui. Tipa continua sa ii trimita mesaje cu un tupeu fantastic. Si azi a trimis sms la care el a facut o micutza criza de nervi si a aruncat cartela din telefon.

Normal ar fi ca aceasta problema pe mine sa nu ma intereseze in cazul in care eu nu as fi stat cu el, dar eu stau cu el si vad tot ce se intampla.

Tipa are 40 ani , dar o minte de 20, pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca ea pentru el nu mai exista si ca nu ii va mai da bani.

Ce as face eu? In nici un caz nu i-as trimite bani pana nu imi confirma clar de ce si pentru ce si nu asa de mult timp. De fapt cred ca nu as trimite deloc.

Daca vrei intr-adevar sa se termine.. ia cartela si arunc-o de tot. In mjlocul casei, pe covor, de fata cu tine... nu inseamna ca "a aruncat cartela"... Si daca primeste sms si pe noua cartela.. atunci e cazul sa il arunci si pe el...
Cat despre ceea ce te intrebam.. asa este. Tu nu ai face-o. El de ce o face??? De ce continua cineva sa raspunda trecutului? Nu cumva pentru ca nu s-a rupt de el?
rashela
Postat pe 10 August 2009 02:06
Si eu zic ca daca omul asta contiunua sa primeasca mesaje, pe undeva el inca ii mai alimenteaza sperantele si tu nu stii. Poate ar fi cazul sa afli mai multe, stii cum se zice ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc...

daca ai avea ocazia sa afli si vaianta ei, poate ai vedea altfel lucrurile. Iar pe mama lui sa nu o crezi, e normal ca ea sa-l sustina pe fiu-su, asa ca si varianta asta nu e prea plauzibila....
pisicuta_trista
Postat pe 10 August 2009 09:45

pai vezi ?daca a aruncat cartela se termina cu mesajele! dar ma indoiesc ca o va arunca.........iar tu esti o naiva si crezi istoriile lui!

Nu as fi crezut nimic daca nu imi arata probe chitante etc.

Si faza cu cartela normal ca nu am luat in serios asta mi s-a confirmat si dimineata.
alexia30
Postat pe 10 August 2009 10:45
De la: pisicuta_trista, la data 2009-08-10 09:45:18Si eu zic ca daca omul asta contiunua sa primeasca mesaje, pe undeva el inca ii mai alimenteaza sperantele si tu nu stii. Poate ar fi cazul sa afli mai multe, stii cum se zice ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc...

daca ai avea ocazia sa afli si vaianta ei, poate ai vedea altfel lucrurile. Iar pe mama lui sa nu o crezi, e normal ca ea sa-l sustina pe fiu-su, asa ca si varianta asta nu e prea plauzibila....

Am si scris si in mesajul anterior am vazut chitantele de western union si nu sunt putine.

Adevarul gol golut e undeva pe la mijloc.

Cat despre mama lui nu cred ca mine femeia si-a dat si banii stransi pentru inmormantare.
alexia30
Postat pe 10 August 2009 10:47
De la: alexia30, la data 2009-08-10 10:45:07

Nu as fi crezut nimic daca nu imi arata probe chitante etc.

Si faza cu cartela normal ca nu am luat in serios asta mi s-a confirmat si dimineata.
draga mea ,eu m-am referit la faptul ca relatia lor nu este incheiata asa cum iti spune tie! pe tine te foloseste si in cazul in care madama se intoarce te arunca de nu te vezi! daca se simte deranjat de insistenta ei de ce nu schimba nr de telefon? pentru ca nu vrea si pentru ca el chiar daca nu recunoaste inca are sentimente pentru ea! eu zic sa ai mare grija ca esti intr-o situatie de inlocuire temporara (poate chiar cu acordul ei)..........situatie din care vei iesii ciufulita rau!
FRANNNCE
Postat pe 10 August 2009 10:51
De la: rashela, la data 2009-08-10 02:06:35

Daca vrei intr-adevar sa se termine.. ia cartela si arunc-o de tot. In mjlocul casei, pe covor, de fata cu tine... nu inseamna ca "a aruncat cartela"... Si daca primeste sms si pe noua cartela.. atunci e cazul sa il arunci si pe el...
Cat despre ceea ce te intrebam.. asa este. Tu nu ai face-o. El de ce o face??? De ce continua cineva sa raspunda trecutului? Nu cumva pentru ca nu s-a rupt de el?

Ma rog la Dumnezeu sa nu ai dreptate.

alexia30
Postat pe 10 August 2009 10:56
De la: alexia30, la data 2009-08-10 10:47:39
De la: pisicuta_trista, la data 2009-08-10 09:45:18Si eu zic ca daca omul asta contiunua sa primeasca mesaje, pe undeva el inca ii mai alimenteaza sperantele si tu nu stii. Poate ar fi cazul sa afli mai multe, stii cum se zice ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc...

Am si scris si in mesajul anterior am vazut chitantele de western union si nu sunt putine.

Adevarul gol golut e undeva pe la mijloc.

Cat despre mama lui nu cred ca mine femeia si-a dat si banii stransi pentru inmormantare.
daca mama lui si-a dat banii strinsi de inmormintare inseamna ca ar face orice ca sa ascunda mizeriile fiului ei! oricum este clar ca intre cei doi a fost o relatie serioasa daca mama lui a acceptat ..........la mijloc sint lucruri care tie iti scapa! ei iti spun atit cit trebuie sa stii! detii o parte din adevar (cel cu banii) pentru a accepta mesajele "fostei" care sigur nu este doar fosta!
FRANNNCE
Postat pe 10 August 2009 10:56
Alexia nu stiu ce virsta ai........probabil 30 .........dar sa stii ca la 30 de ani femeia este sampanie.........este virsta la care este cea mai frumoasa si admirata! nu pierde vremea cu vreun pulifrici care nu te merita cind sint atitia barbati in jurul tau si ai de unde alege! lasa relatia asta la nivel de experienta esuata si traieste-ti viata cum trebuie ........nu cu inima cit un purice ca vine mesajul de la fosta........iar el va face crize de adolescent (victimizind)ca saracu nu e de acord cu asa ceva!
FRANNNCE
Postat pe 10 August 2009 11:02
Frannce, oare ce relatie este aceea care dureaza doar o luna jumatate. Atat a avut el relatia cu ea.

Cand primeste mesaje de la ea se enerveaza rau de tot o face in toate felurile.

Semnul de intrebare la mine a venit cand i-am spus clar: EU VREAU CA FEMEIA ACEASTA SA DISPARA CU TOTUL DIN VIATA TA SI EU AM SA FAC ACEST LUCRU, IAR EL A ZIS CA MA CONSUM DEGEABA SI CA NU ARE ROST SA BAG IN SEAMA SI SA FAC EXACT CA EL SA NU BAG IN SEAMA.

Ca e posibil sa fiu manta de vreme rea nu ee xclus la asta m-am gandit in primul rand si totusi ea e plecata d eun an si jumatate a plecat dupa un alt barbat si in tot acest timp si-a batut joc. Oare atat de idiot poate s afie un barbat? incat sa o mai primeasca inapoi?sau m-am tampit eu?

Imi place cum ganditi si va multumesc pentru sfaturi , cu ajtorul sfaturilor ma apuc de cercetat ca eu una nu ami am chef sa sufar.
alexia30
Postat pe 10 August 2009 11:27
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-10 11:02:56Alexia nu stiu ce virsta ai........probabil 30 .........dar sa stii ca la 30 de ani femeia este sampanie.........este virsta la care este cea mai frumoasa si admirata! nu pierde vremea cu vreun pulifrici care nu te merita cind sint atitia barbati in jurul tau si ai de unde alege! lasa relatia asta la nivel de experienta esuata si traieste-ti viata cum trebuie ........nu cu inima cit un purice ca vine mesajul de la fosta........iar el va face crize de adolescent (victimizind)ca saracu nu e de acord cu asa ceva!

Releva o realitate dura mesajele tale si poate ma trezesc . Oricum daca mai continua asa o sa iau taurul de coarne si voi fi foarte transanta.Ori alba ori neagra.

Am 32 ani.
alexia30
Postat pe 10 August 2009 11:29
De la: alexia30, la data 2009-08-10 11:29:24
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-10 11:02:56Alexia nu stiu ce virsta ai........probabil 30 .........dar sa stii ca la 30 de ani femeia este sampanie.........este virsta la care este cea mai frumoasa si admirata! nu pierde vremea cu vreun pulifrici care nu te merita cind sint atitia barbati in jurul tau si ai de unde alege! lasa relatia asta la nivel de experienta esuata si traieste-ti viata cum trebuie ........nu cu inima cit un purice ca vine mesajul de la fosta........iar el va face crize de adolescent (victimizind)ca saracu nu e de acord cu asa ceva!

Releva o realitate dura mesajele tale si poate ma trezesc . Oricum daca mai continua asa o sa iau taurul de coarne si voi fi foarte transanta.Ori alba ori neagra.

Am 32 ani.
nu vreau sa fiu dura doar ca am vazut atit de multe la viata mea incit sint foarte vigilenta! am trait 13 ani din viata linga un barbat care credeam ca ma divinizeaza ,am facut un copil......eram implinita DAR ca si tine nu vedeam substratul minciunilor s-au refuzam sa vad ! bineinteles ca cercetind am realizat ca viata mea era cea mai mare minciuna si nu am facut o tragedie din asta ! la 30 de ani mi-am schimbat viata .......iar acum am linga mine cel mai adevarat om de pe pamint care este actualul meu sot! ..........la 32 de ani trebuie sa realizezi frumusetea virstei si sa nu pierzi timpul. un barbat cind iubeste o femeie cu adevarat schimba tot in viata lui la nevoie daramite un nenorocit de nr de telefon! nu ai nevoie de copii ancorati de trecut s-au de barbati sub tutela mamei! cauta ceea ce te face fericita si vei gasi! schimba cit este necesar pina il gasesti pe cel ce te poate fericita!
FRANNNCE
Postat pe 10 August 2009 11:46
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-10 11:46:38

Am 32 ani.
nu vreau sa fiu dura doar ca am vazut atit de multe la viata mea incit sint foarte vigilenta! am trait 13 ani din viata linga un barbat care credeam ca ma divinizeaza ,am facut un copil......eram implinita DAR ca si tine nu vedeam substratul minciunilor s-au refuzam sa vad ! bineinteles ca cercetind am realizat ca viata mea era cea mai mare minciuna si nu am facut o tragedie din asta ! la 30 de ani mi-am schimbat viata .......iar acum am linga mine cel mai adevarat om de pe pamint care este actualul meu sot! ..........la 32 de ani trebuie sa realizezi frumusetea virstei si sa nu pierzi timpul. un barbat cind iubeste o femeie cu adevarat schimba tot in viata lui la nevoie daramite un nenorocit de nr de telefon! nu ai nevoie de copii ancorati de trecut s-au de barbati sub tutela mamei! cauta ceea ce te face fericita si vei gasi! schimba cit este necesar pina il gasesti pe cel ce te poate fericita!

Chestia e ca ma simt super cu el , imi da atentie , imi face poftele.
Singura motivatie pentru care nu vrea sa se rupa de trecut sunt banii pe care vrea sa ii recupereze de la ea si a zis ca vrea sa o vada chinuita, batuta etc. I-am explicat de atatea ori ca nu are rost, ca nu sunt sanse sa isi recupereze banii( ea mai are datorii si la banci de zeci de mii de euro) daca o calca in picioare tot nu rezolva nimic.
alexia30
Postat pe 10 August 2009 11:54
De la: alexia30, la data 2009-08-10 11:27:26Frannce, oare ce relatie este aceea care dureaza doar o luna jumatate. Atat a avut el relatia cu ea.

Cand primeste mesaje de la ea se enerveaza rau de tot o face in toate felurile.

Semnul de intrebare la mine a venit cand i-am spus clar: EU VREAU CA FEMEIA ACEASTA SA DISPARA CU TOTUL DIN VIATA TA SI EU AM SA FAC ACEST LUCRU, IAR EL A ZIS CA MA CONSUM DEGEABA SI CA NU ARE ROST SA BAG IN SEAMA SI SA FAC EXACT CA EL SA NU BAG IN SEAMA.

Ca e posibil sa fiu manta de vreme rea nu ee xclus la asta m-am gandit in primul rand si totusi ea e plecata d eun an si jumatate a plecat dupa un alt barbat si in tot acest timp si-a batut joc. Oare atat de idiot poate s afie un barbat? incat sa o mai primeasca inapoi?sau m-am tampit eu?

Imi place cum ganditi si va multumesc pentru sfaturi , cu ajtorul sfaturilor ma apuc de cercetat ca eu una nu ami am chef sa sufar.
Alexia nu ai certitudinea ca relatia lor a durat o luna si jumatate desii nu este relevant ca sint curvistine care fura mintea unora si dupa trei zile! faptul ca injura cind primeste mesaje din nou nu este relevant ci doar un teatru de doi bani! el se contrazice cica:nu baga in seama dar el prin faptul ca cica se inerveaza baga in seama! faptul ca ea a plecat dupa altul poate fi si substratul pentru care o vrea inapoi........SA CISTIGE..........in capul lui a pierdut si nu concepe! pe partea cealalta pot sa spun ca eu cunosc N barbati care si-au prins nevestele in fapt cu altii (una facea sex oral) si au iertat ca cica nu puteau trai fara ele! nu fi naiva si cere-i sa schimbe nr de telefon ca doar nu ii ceri imposibilul (desi poate sa opreasca vechea cartela sa nu piarda legatura cu farvuza). de exemplu sotul meu pe vremea cind eram prieteni era bombardat de mesaje si telefoane de foste! stii ce a facut? mi-a dat mie abonamentul lui de telefon......fara ca eu sa-l cer si uite asa cind raspundeam eu fostele se pierdeau in ceata!
FRANNNCE
Postat pe 10 August 2009 11:55
De la: alexia30, la data 2009-08-10 11:54:40
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-10 11:46:38

Am 32 ani.

Chestia e ca ma simt super cu el , imi da atentie , imi face poftele.
Singura motivatie pentru care nu vrea sa se rupa de trecut sunt banii pe care vrea sa ii recupereze de la ea si a zis ca vrea sa o vada chinuita, batuta etc. I-am explicat de atatea ori ca nu are rost, ca nu sunt sanse sa isi recupereze banii( ea mai are datorii si la banci de zeci de mii de euro) daca o calca in picioare tot nu rezolva nimic.
ALEXIA asa cum o injura pe ea te va injura mai tirziu si pe tine(cind e nervos)...........motivul banilor este pueril si sa-ti dea de gindit faptul ca este razbunator! razbunatori sint oamenii slabi ! daca ar vrea sa fie cu adevarat fericit ar lasa dreaq si bani si tot si ar incepe o relatie linistita cu tine lasind totul in urma! ce naibii sa fim seriosi :eu una am lasat sute de mii de euro ca sa fiu fericita ca daca ma ancoram de bani si trecut nu mai terminam in veci iar acum eram girbova deja si cu nervii in pioneze ,fara viata,fara nimic dar cu bani!
FRANNNCE
Postat pe 10 August 2009 12:03
Este foarte adevarat ceea ce spui tu.
Si mai stiu ceva asta pentru ca el imi spune totul: tine legatura cu familia ei atat parintii cat si copilul ei pe motivul ca vrea sa o prinda si sa stie cand vine. Astea chiar nu le-am crezut.
Cand am inceput relatia cu el a spus clar ca vrea sa lase trecutul deoparte si sa incepem o relatie normala si frumoasa care sa tina vesnic.

Chiar i-am spus astazi ca vreau sa am o discutie foarte serioasa cu el m-a intrebat despre ce dar i-am spus ca nu la telefon, tot insista si nui-am spus despre ce la care el o tranteste pai si tu vrei sa ma parasesti? afirmatie la care m-a pufnit risul. Cred ca are sechele
alexia30
Postat pe 10 August 2009 12:45
pana unde...pana la extrem,drept dovada faptul ca in continuare cu aceeasi nesimtire..eu ti-am mai zis tie..ar merita puscarie grea!si nici asa nu cred ca s-ar invata:D
eu iti doresc tie multa incredere in tine,si curaj sa infrangi toate greutatile:(
te pup
issa12
Postat pe 10 August 2009 12:55
Pai da pana si ieri a dat sms la care el a facut criza de nervi pentru ca eu m-am revoltat si tipa si spunea ca ma revolt degeaba.A aruncat si cartela.Cartela pe care cu siguranta a bagat-o la loc dimineata.Nu am fost atenta dar vad diseara.
alexia30
Postat pe 10 August 2009 13:00
pai vezi ?daca a aruncat cartela se termina cu mesajele! dar ma indoiesc ca o va arunca.........iar tu esti o naiva si crezi istoriile lui

Ai avut dreptate nu a aruncat-o.Aseara avea cartela in telefon.
Stateam si ma intrebam asa, oare un barbat poate fi chiar atat de idiot?
alexia30
Postat pe 11 August 2009 09:46
De la: alexia30, la data 2009-08-11 09:46:17pai vezi ?daca a aruncat cartela se termina cu mesajele! dar ma indoiesc ca o va arunca.........iar tu esti o naiva si crezi istoriile lui

Ai avut dreptate nu a aruncat-o.Aseara avea cartela in telefon.
Stateam si ma intrebam asa, oare un barbat poate fi chiar atat de idiot?
e un pierde vara si nu mai pierde timpul cu el! bine ca ai vazut ce fel de om este la timp(doua luni nu inseamna mare lucru).......ai fi uimita sa stii cite exemplare de acest gen exista!
FRANNNCE
Postat pe 11 August 2009 09:58
Da, daca nu reusesc sa ajung la nici o concluzie, asta e, ma voi rupe.

Chestia nasola e ca simt pentru el iubire ca proasta.
alexia30
Postat pe 11 August 2009 10:39
De la: alexia30, la data 2009-08-11 10:39:32Da, daca nu reusesc sa ajung la nici o concluzie, asta e, ma voi rupe.

Chestia nasola e ca simt pentru el iubire ca proasta.
am pretentia de la tine ca stii deja ca pentru fiecare relatie simti ceva........;acel ceva pe care noi il confundam cu iubirea adevarata! iubirea adevarata este cea care se construieste in timp ..........;este acel sentiment care te maturizeaza ! nu poti iubi pe cineva care nu te respecta si care iti face sicane de pusti cordit! iubirea adevarata presupune reciprocitate,presupune respect,presupune liniste,presupune siguranta,echilibru...........tu nu ai nimic din toate astea si nu poti spune ca esti implinita prin relatia ta! deci concluzia este ca sentimentele fara definitie si fluturasii se duc dar trebuie sa ramina restul lucrurilor care fac din relatia speciala!
FRANNNCE
Postat pe 11 August 2009 11:22
Asa stiam si eu ca iubirea adevarata vine in timp.
Nu mi-au ajuns 10 ani de castaorie ratati, nah eu mi-am cautat-o.
alexia30
Postat pe 11 August 2009 13:56
France , facusi ce facusi si ai schimbat subiectul
Initial, ticaloasa era femeia plecata care nu se mai satura de bani in timp ce iubi era un om bun si nu prost cum l-au caracterizat altii .
Acum s-au schimbat lucrurile si din pacate nu in bine.

Alexia ,macar acum stii cum stau lucrurile .Decat sa dai vina pe femeia care e la mii de km mai bine te uiti in ograda si vezi ce ai la usa.

Tipul nu e doar prost, e si obsedat .Tre sa fii bolnav sa ii permiti cuiva sa-si bata joc de tine in halul asta fara sa iei cat de cat o atitudine .

Ziceai ca tine legatura cu parintii ei ....ce fel de legatura ? ii intretine si pe ei in speranta ca tipa cand se va intoarce in tara va fi recunoascatoare ?

iris_4_ever
Postat pe 11 August 2009 16:25
Pana unde poate duce ticalosia unei femei? ..pina duce si una a unui barbat ..bravo ei
cristiana_cris
Postat pe 11 August 2009 16:32
Am trecut si eu prin ce treci tu,e doar teatru din partea lui,daca vrea cu adevarat sa o rupa cu ea isi schimba nr de telefon,cat despre legatura cu ai ei...ai asistat la vreo conversatie cu ei?Insista sa iei si tu parte la o conversatie cu ei,nu mai crede in cai verzi pe pereti,trezeste-te la realitate
rain75
Postat pe 11 August 2009 19:12
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-11 16:25:51France , facusi ce facusi si ai schimbat subiectul
Initial, ticaloasa era femeia plecata care nu se mai satura de bani in timp ce iubi era un om bun si nu prost cum l-au caracterizat altii .

Alexia ,macar acum stii cum stau lucrurile .Decat sa dai vina pe femeia care e la mii de km mai bine te uiti in ograda si vezi ce ai la usa.

Tipul nu e doar prost, e si obsedat .Tre sa fii bolnav sa ii permiti cuiva sa-si bata joc de tine in halul asta fara sa iei cat de cat o atitudine .

Ziceai ca tine legatura cu parintii ei ....ce fel de legatura ? ii intretine si pe ei in speranta ca tipa cand se va intoarce in tara va fi recunoascatoare ?

pai Irisuco cum dragostea uneori este oarba am intrat un picut in miezul problemei deoarece am dorit sa ii arat Alexei unde este cu adevarat problema! acum depinde de ea cum se canalizeaza si incotro se indreapta! pupici si tie!
FRANNNCE
Postat pe 11 August 2009 19:58
Ai avut rabdare de aia imi place mie de tine , ca nu dai juma de sfat ci cauti adevarata problema
iris_4_ever
Postat pe 12 August 2009 06:40
Buna dimineata
Am avut o discutie aseara cu el i-am spus clar ca sa intrerupa orice legatura, iar cand vorbeste cu parintii ei sa vorbeasca cu mine de fata si raspunsul lui a fost da dar renunta si tu sa mai stai la calculator si sa nu ami sun fostul meu sot pai pe ala il sun ca am avut copilul in vacanta la el.
alexia30
Postat pe 12 August 2009 09:11
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-11 19:58:29
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-11 16:25:51France , facusi ce facusi si ai schimbat subiectul

pai Irisuco cum dragostea uneori este oarba am intrat un picut in miezul problemei deoarece am dorit sa ii arat Alexei unde este cu adevarat problema! acum depinde de ea cum se canalizeaza si incotro se indreapta! pupici si tie!

Poti detalia? Daca nu doresti aici imi poti trimite privat.
alexia30
Postat pe 12 August 2009 09:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fidelitate sau loialitate 21 De la: Marian_Berta_1 10 Iulie 2013 14:29
diferenta de varsta 285 De la: kudika226898 15 Noiembrie 2010 18:33
caffe frape 33840 De la: kudika_1043583 28 Iunie 2022 05:16
iubita a"inselat" 25 De la: kudika033142 1 Iulie 2009 16:28
sotie si amanta.... 11 De la: dodoluta 28 Mai 2009 09:50