Setari Cookie-uri

PANA UNDE POATE DUCE TICALOSIA UNEI FEMEI?

De la: alexia30, la data 2009-08-13 11:59:48CAND I-AM SPUS SA II SPUNA CA EL ARE PE CINEVA MI-A SPUS CA NU MERITA EA SA II DEA ASTFEL DE DETALII.
Pai da cat de nebuna sa fii ca femeie sa ii ceri unui barbat s ate sune daca acel barbat nu ami vorbeste cu tine de un an
mai tu nu intelegi ca in lipsa ta ala vorbeste cu ea si o alimenteaza? detaliul in cauza era necesar ca sa inteleaga aia ca e ocupat dar el cica nu merita sa stie! si pe barbatul meu cind eram prieteni il suna o nebuna cu,care avusese o aventura dar el mi-a dat mie cartela cu nr lui si nebuna a sunat de citeva ori si sa linistit! te minte cretinul cu nerusinare! ia pune mina pe telefonul lui si ia nr ei,cumpara o cartela de telefon pubic si sun-o pe ea! incearca sa fi calma si intreab-o motivul pentru care il suna continu. o sa ramii socata cind fata aia o sa-ti spuna ca ei inca au o relatie! poate asa vede si ea cu cine are de a face si tu la rindul tau la fel! va prosteste si va manipuleaza pe amindoua! pun pariu ca daca tu ceri desfasuritor pe nr lui de telefon gasesti nr ei de n......ori.poate o suna si de la serviciu ..........iar de fata cu tine joaca teatru ca iar a inceput nebuna!
FRANNNCE
Postat pe 13 August 2009 12:11
Da, scumpa, inteleg si de acasa chiar daca nu sunt eu nu o poate suna ca nu il lasa mama lui la cat de furioasa e cred ca ii crapa capul.
Am decis sa mai las sa treaca macar o saptamana si gata iautaurul de coarne ca e prea de tot.

M-a sunat acum si a venit vorba de asta si i-am spus clar ca deja am enrvii intins la maximum si va iesi un film urat pe chestia asta.

Pai i-am spus in fata ca fara sa vrea el tot simte ceva, dar el spune ca nu. Sa il creada ma-sa ca eu nu il mai cred.
alexia30
Postat pe 13 August 2009 12:28
La multi ani, nu am putut sa iti spun pe 19. Am dat si viata din mine si am primit minciuna, las, dobitoc, nebun cu acte etc.

Cel pe care il iubesti si pentru care m-ai lasat sau sa tea jute cei cu care te….Tu ai vrut Africa, e bine si frumos, distractie esti ok pe banii altora ei nut e pot intretine sau tu pe ei. Nu imi insulta inteligenta, stiu tot despre tine si cine esti, m-ai mintit si pentru asta nut e iert.
Nu iti sunt frate, am fost iubiti si dupa cum spui tu nu mai suntem am fi fost o familie daca stateai cu mine si eram fericiti pt ca asta voiam eu sa am printesa mea asat erai pentru mine, unde ai fost de craciun, de ziua lui Alex?
Te-am ajutat din dragoste nu din vanitate daca nu ma minteai, imi dadeam bucuros viata pt tine, dar pentru o femeie care minte cu nerusinare si ii si spui ca ai prins-o cu minciuna si ea minte din nou ce sa faci mai mult decat am facut?
Imi platesc datoriile pe care le-am facut pt tine ma lupt sa supravietuiesc cum pot. Nut e mai pot ajuta tot a fost in zadar pt ca tu nu vrei sa vii acasa, vrei numai bani atat, ce faci nu vrei sa spui, te eschivezi mereu, e normal faci numai rau celor care te iubesc si ii folosesti cu cinism, bietul tau copil.
Nu iti doresc raul, numai bine. Sa fi fericita acolo unde ti-ai dorit si cu cle pt care ai traversat pamantul, daca ma iubeai faceai la fel.Poate ne vom vedea intr-o zi cand vei vrea tu eu nu ti-am cerut nimic decat dragoste si atat, iar tu imi ceri si viata sin u dai nimic in schimb doar suferinta, astept telefonul daca mai ai tupeu sa-ti fie rusine desi stiu ca la lectia asta ai lipsit,vb acasa pe probe cand vrei tu telenovela a luat sfarsit. End of story.

i-A TRIMIS SMS DE PE ABONAMENTUL DE INTERNET ORANGE AL MEU(ULTERIOR A PLATIT EL CHELTUIELILE ABONAMENTULUI) EXPLICATIA FIIND TREBUIE SA O FAC SA INTELEAGA. I-AM SPUS CLAR CA UNEI FEMEI CAND II SCRII ASA CEVA INTELEGE CA O IUBESTI DOVADA CA IN CONTINUARE EA SUNA SI DA SMS. CEEA CE E CIUDAT SAU POATE NU, ESTE CA EL NU IMI ASCUNDE NIMIC DIN TOATE ASTEA PROBABIL CA SA SE DISCULPE FATA DE MINE.
alexia30
Postat pe 13 August 2009 13:45
De la: danyela_angela, la data 2009-08-13 11:43:28
De la: alexia30, la data 2009-08-13 11:30:03I-a dat sms aseara iar ca sa o sune urgent si bepuri. Deci femeia asta ori e nebuna cu acte in regula ori imi scapa mie ceva?

Cand vezi ca un barbat nu iti mai raspunde de 10 luni la telefon tu insisti ca o nebuna fara sens asa sa vorbeasca cu telefonul singura. Bai nene dar renunti naiba, te plictisesti la un moment dat, ei ea nu si nu.
Cred ca trebuie sa iau taurul de coarne ca nu se mai poate.

oau.........scz dar tu esti sigura ca el nu mai vb cu ea deloc?????????????........eu as intra la suspiciuni un piculet...........si mai mult as lua telefonul si as suna o ........i as explik ca sunt iubita lui si ca tel e la mine ........poate femeia nu stie de existenta ta.......si totusi de ce nu si schimba cartela iubitul tau??????......

Daca nu aveam indoieli sa fii sigura ca nu mai ceream sfaturi si nu mai stateam sa ma elucidey.
alexia30
Postat pe 13 August 2009 13:48
multi barbati se cred buni vas ,dar buni pt. ca o cred ei sau fiindca li se spune?depinde cu cine te compari!
kudika033765
Postat pe 13 August 2009 19:32
multi barbati se cred buni!dar buni in comparatie cu cine?asta e intrebarea!ca sa ai o parere corecta despre tine trebuie sa fii atent si cum esti perceput de catre ceilalti.
kudika033765
Postat pe 13 August 2009 19:36
Da si foarte multi sunt inzestrati cu darul de a MINTI FOARTE FRUMOS.

Daca mi se confirma ca m-a mintit in maximum o ora imi fac bagajul si plec pe drumul meu.
alexia30
Postat pe 13 August 2009 19:47
Si ce faci dupa ce pleci ?
Continui sa vorbesti cu el prin sms-uri sau o termini de tot cu el ?

Nu e mai indicat sa stai de vorba cu el si sa-i ceri sa fie sincer cu tine si cu el ca sa stiti ce aveti de facut in continuare ?

AM citit tot ce ati scris aici , daca pe France nu o manca tastatura ai fi ramas cu impresia ca ai langa tine un om bun care este prostit de o ticaloasa si atat.

Ti-ai schimbat parerea despre omul langa care traiesti in doar 4 pagini ceea ce sincer nu mi se pare ok .

Din ce ai spus pana acum am inteles ca situatia ta financiara nu este tocmai stralucita , nu e de preferat sa ai o discutie cu el inainte sa pleci ?

Tipul nu a mintit frumos deloc , ti-a spus doar jumatate de adevar ca sa nu aiba probleme cu tine atunci cand este ,,deranjat'' de beep-urile fostei ! Nu e singurul care se comporta asa si nici nu va fi ultimul .

Acum ai doua optiuni : ori pleci de la el cine stie pe unde ori stai de vorba cu el si incerci sa va refaceti relatia, evident daca crezi ca merita sa o refaceti.

Fostele nu-s chiar atat de greu de depasit daca stii cum sa il faci sa o uite ,Important este sa vrei acest lucru si sa nu disperi la primul semn de slabiciune din partea lui .
Atuul tau este ca spre deosebire de ea tu esti langa el
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2009 20:12
Nu mi-am schimbat parerea, ci am indoieli.
Discutie am incercat sa port si s-a ajuns fix nicaieri.
Osa mai incerc.
Relax, situatia mea e foarte buna.
Pup
alexia30
Postat pe 13 August 2009 20:27
Cum zici tu desi in prima pagina nu ai avut nici o indoiala in privinta tipului iar acum deja e bau bau

Eu-s relaxata pentru ca nu eu-s cea care are de platit la banci tot salariul , mi-am permis sa-ti dau un sfat prietenesc pentru ca am observat cat de repede ti-ai schimbat parerea in urma a ceea ce s-a discutat aici .
Nu zic ca nu ai avea motive sa fii stresata dar una e sa incepi topicul cu ,,uite cum se comporta EL '' si alta asa cum ai facut-o tu .

Eu daca as fi in locul tau inainte sa-l arunc la gunoi as incerca sa-l reciclez daca as fi interesata de persoana lui ...bine , mie imi plac provocarile

Daca zici ca ai incercat deja sa vb cu el si discutia nu a dus nicaieri atunci ....drum bun si
iris_4_ever
Postat pe 13 August 2009 20:42
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-13 20:42:35Cum zici tu desi in prima pagina nu ai avut nici o indoiala in privinta tipului iar acum deja e bau bau

Eu-s relaxata pentru ca nu eu-s cea care are de platit la banci tot salariul , mi-am permis sa-ti dau un sfat prietenesc pentru ca am observat cat de repede ti-ai schimbat parerea in urma a ceea ce s-a discutat aici .
Nu zic ca nu ai avea motive sa fii stresata dar una e sa incepi topicul cu ,,uite cum se comporta EL '' si alta asa cum ai facut-o tu .

Eu daca as fi in locul tau inainte sa-l arunc la gunoi as incerca sa-l reciclez daca as fi interesata de persoana lui ...bine , mie imi plac provocarile

Daca zici ca ai incercat deja sa vb cu el si discutia nu a dus nicaieri atunci ....drum bun si

Iris, eu mi-am schimbat parerea datorita comportamentului lui din ultimul timp
alexia30
Postat pe 14 August 2009 10:04
Alexia,orice decizie vei lua nu trebuie sa apartina altora ci numai tie! cintareste bine lucrurile caci numai tu stii daca se merita s-au nu! citeam pe Iris la faza cu reciclatu si o invidiam la ce rabdare are deoarece eu nu reciclez nicidata ci prefer ceva nou! eu miine plec in vacanta deci o vreme nu o sa mai intru.iti urez sa fi inteleapta !
FRANNNCE
Postat pe 14 August 2009 10:13
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-14 10:13:57Alexia,orice decizie vei lua nu trebuie sa apartina altora ci numai tie! cintareste bine lucrurile caci numai tu stii daca se merita s-au nu! citeam pe Iris la faza cu reciclatu si o invidiam la ce rabdare are deoarece eu nu reciclez nicidata ci prefer ceva nou! eu miine plec in vacanta deci o vreme nu o sa mai intru.iti urez sa fi inteleapta !

Va trebui sa iau o decizie pentru ca aseara am constat foarte socata ca nu am dreptul sa ii eprmit sau nu ceva lui. A tipat la mine la care eu am ripostat si a zis ca eu nu am dreptul sa ii permit sau nu lui ceva si am zis da? bine lasa ca vezi tu.

Iti urez vacanta placuta.
alexia30
Postat pe 14 August 2009 10:19
De la: alexia30, la data 2009-08-14 10:19:55
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-14 10:13:57Alexia,orice decizie vei lua nu trebuie sa apartina altora ci numai tie! cintareste bine lucrurile caci numai tu stii daca se merita s-au nu! citeam pe Iris la faza cu reciclatu si o invidiam la ce rabdare are deoarece eu nu reciclez nicidata ci prefer ceva nou! eu miine plec in vacanta deci o vreme nu o sa mai intru.iti urez sa fi inteleapta !

Va trebui sa iau o decizie pentru ca aseara am constat foarte socata ca nu am dreptul sa ii eprmit sau nu ceva lui. A tipat la mine la care eu am ripostat si a zis ca eu nu am dreptul sa ii permit sau nu lui ceva si am zis da? bine lasa ca vezi tu.

tu stii cel mai bine ce ai de facut !pupici
FRANNNCE
Postat pe 14 August 2009 10:28
De la: FRANNNCE, la data 2009-08-14 10:28:10

tu stii cel mai bine ce ai de facut !pupici

Pupici
alexia30
Postat pe 14 August 2009 10:49

De aia mi-am si permis sa-i spun sa-l recicleze pentru ca am avut senzatia ca s-a lasat influentata si nu mi s-a parut corect .

Adevarul e ca eu nu am rabdare deloc , daca face cum vreau eu bine , daca nu ....altul la rand

O singura data am reciclat un tip si asta pentru ca atata imi vorbise de fosta incat mi s-a pus pata pe imaginea fostei inainte ca macar sa-mi placa de el

O pusese pe tipa pe un piedestal , de doi ani de zile el inca o credea cea mai cea , ea stia sa faca asa , ea putea sa faca asta , ea era frumoasa , ea avea 2 facultati , ea a fost si va fi femeia vietii lui chiar daca ea a fost cea care l-a parasit s.a.m.d

In 6 luni de zile a uitat-o cu totul iar in luna a 7 a am considerat ca mi-am atins scopul asa ca i-am dat papucii

Ma gandesc ca daca eu am fost in stare sa-l reciclez doar pentru ca am vrut sa vad daca pot .....alte femei care au motive serioase ar putea face acelasi lucru .Important e sa vrei si sa stii cum sa obtii ceea ce vrei

Drum bun si vacanta placuta France
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2009 18:32

In acest caz nu ai ce recicla.
iris_4_ever
Postat pe 14 August 2009 18:35
Din pacate, ai dreptate.
Azi e ziua mea de nume si mi-a oferit o zi 'extraordinara' cu crize de nervi pentru ca s-a dus la posta degeaba.
alexia30
Postat pe 15 August 2009 12:41
De la: alexia30, la data 2009-08-15 12:41:54Din pacate, ai dreptate.
Azi e ziua mea de nume si mi-a oferit o zi 'extraordinara' cu crize de nervi pentru ca s-a dus la posta degeaba.

La multi ani

P.S. am inteles ca a fost inchis la posta din cauza sarbatorii.
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2009 19:22
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-15 19:22:55
De la: alexia30, la data 2009-08-15 12:41:54Din pacate, ai dreptate.

La multi ani

P.S. am inteles ca a fost inchis la posta din cauza sarbatorii.

Multumesc Iris.

Mdaaa, a facut si aseara niste crize, frate, de mi-a venit sa ii crap capul. Pffff
alexia30
Postat pe 16 August 2009 22:43
Alexia, stiu ca e greu, dar cineva inainte a avut dreptate cand ti-a zis sa iei nr acelei femei si sa o suni.
Am fost si eu o data in situatia asta, si nu am mai suportat sa traiesc in indoieli si in minciuni, am luat nr "fostei" cu care el inca tinea legatura si am sunat-o. Si crede-ma ca am aflat niste lucruri. Eu insa i-am spus ei cum el o vorbeste de rau si tot ce spune despre ea, tipa s-a cam enervat pe el (ca ea nu stia). Lui nu i-am zis nimic, i-am lasat in pace o vreme sa vad daca se da el de gol si sa dat bineinteles... pentru ca aia l-a sunat pe el dupa ce a incheiat convorbirea cu mine. Iar el nu stie nici in zi de azi ce am vorbit eu cu ea (cel putin nu de la mine). Si crede-ma, ca nu ar mai avea tupeul sa ma minta, ca a vazut ca sunt in stare sa merg pana in panxele albe sa descopar adevarul.

Incearca si tu, e pentru binele tau. O sa te doar ce afli, dar o sa fi mai linistita. Iti garantez.

Bafta!
pisicuta_trista
Postat pe 19 August 2009 14:58
De la: pisicuta_trista, la data 2009-08-19 14:58:31Alexia, stiu ca e greu, dar cineva inainte a avut dreptate cand ti-a zis sa iei nr acelei femei si sa o suni.
Am fost si eu o data in situatia asta, si nu am mai suportat sa traiesc in indoieli si in minciuni, am luat nr "fostei" cu care el inca tinea legatura si am sunat-o. Si crede-ma ca am aflat niste lucruri. Eu insa i-am spus ei cum el o vorbeste de rau si tot ce spune despre ea, tipa s-a cam enervat pe el (ca ea nu stia). Lui nu i-am zis nimic, i-am lasat in pace o vreme sa vad daca se da el de gol si sa dat bineinteles... pentru ca aia l-a sunat pe el dupa ce a incheiat convorbirea cu mine. Iar el nu stie nici in zi de azi ce am vorbit eu cu ea (cel putin nu de la mine). Si crede-ma, ca nu ar mai avea tupeul sa ma minta, ca a vazut ca sunt in stare sa merg pana in panxele albe sa descopar adevarul.

Incearca si tu, e pentru binele tau. O sa te doar ce afli, dar o sa fi mai linistita. Iti garantez.

Bafta!

Da stiu despre ce vorbesti, am avut in mana numarul ei dar ea mereu isi schimba numarul si trebuie sa sun tocmai in Africa.

Intr-un final va trebui sa os un pt ca am semne de intrebare in continuare.

Imi poti scrie pe privat cam cum se comporta el?de ai simtit ca minte?
alexia30
Postat pe 19 August 2009 17:34
Viata este un joc..fiecare se joaca cat poate si cu cine poate .....banul este ispita....omul vulnerabil este usor de pacalit....Micii/le excrocherii sentimentale se fac numai cu oamenii descoperiti sufleteste..cu slabiciuni..si chiar cei care daruiesc incredere celor din jur....se spune " daca pierzi ceva - este o restituire, daca gasesti - este un dar!"...asa ca considera ca ai castigat maturitate si intelepciune pierzind o suma de bani....incomparabil schimbul...crede-ma !
pacifista
Postat pe 22 August 2009 18:37
Cred ca m-am pierdut la partea cu barbatii adevarati.... adica ala care nu bea si nu insala nu e barbat adevarat? pai daca e prea bleg si nu e barbat adevarat (ca e prea bun).... de ce stai cu el?
ank111
Postat pe 25 August 2009 13:30
De la: ank111, la data 2009-08-25 13:30:37Cred ca m-am pierdut la partea cu barbatii adevarati.... adica ala care nu bea si nu insala nu e barbat adevarat? pai daca e prea bleg si nu e barbat adevarat (ca e prea bun).... de ce stai cu el?

Ai inteles gresit.
Ala care bea si care inseala NU E BARBAT, E UN NIMIC, IAR CU NIMICURILE DIN CATE STIU EU NU AVEM CE FACE.
alexia30
Postat pe 26 August 2009 09:10
De la: sadora, la data 2009-08-22 18:37:00Viata este un joc..fiecare se joaca cat poate si cu cine poate .....banul este ispita....omul vulnerabil este usor de pacalit....Micii/le excrocherii sentimentale se fac numai cu oamenii descoperiti sufleteste..cu slabiciuni..si chiar cei care daruiesc incredere celor din jur....se spune " daca pierzi ceva - este o restituire, daca gasesti - este un dar!"...asa ca considera ca ai castigat maturitate si intelepciune pierzind o suma de bani....incomparabil schimbul...crede-ma !

Eu una nu mi-am imaginat niciodata ca o femeie poate fi capabila de asa ceva si nu mi-am imaginat niciodata ca poate fi in stare sa se INJOSEASCA in asa hal.
alexia30
Postat pe 26 August 2009 09:13
alexia, ce decizie ai luat?
si-a schimbat numarul? ai sunat-o pe fosta? nu ati inceput deloc bine relatia. eu zic ca daca ai termina-o, ti-ar fi mult mai bine. in fond, nu aveti decat 2-3 luni impreuna. se poate trece destul de usor peste ele.
nu pare deloc un om cu capul pe umeri.
Madalina2808
Postat pe 26 August 2009 14:21
De la: Madalina2808, la data 2009-08-26 14:21:13alexia, ce decizie ai luat?
si-a schimbat numarul? ai sunat-o pe fosta? nu ati inceput deloc bine relatia. eu zic ca daca ai termina-o, ti-ar fi mult mai bine. in fond, nu aveti decat 2-3 luni impreuna. se poate trece destul de usor peste ele.
nu pare deloc un om cu capul pe umeri.

Ba nu, relatia a inceput super frumos pana m-am sesizat eu si mi-au sarit nervisorii.
Nu a aruncat cartela, nu am sunat-o deoarece consider ca nu are rost sa imi consum nervii si banii pe NIMIC si pentru o NIMENI. In cazul in care vad ca nu se potoleste deloc voi fi nevoita sa iau masuri.

L-a sunat mama ei sa se planga lui ca e in spital( el imi spune tot nu stiu care e scopul dar imi spune tot) moment in care mi-au sarir nervii si i-am spus: cine este aia mah sa isi permita sa te deranjeze? nu intrece masura ca ai incurcat-o cu mine , pun mana pe telefon le fac muci pe amandoua , iat mataluta de a doua yi iti vei lua adio de la mine.
Nu a spus nimic a tacut si a venit sa ma sarute.

Barbatul cum il dresezi asa il ai.si e foarte adevarata vorba asta.
alexia30
Postat pe 26 August 2009 15:07
Zicea cineva ca o femeie (aici ma refer la o posibila rivala) creste sau scade in ochii iubitului tau in functie de cata importanta ii acorzi tu. Daca te agiti si el te simte ca ti-e teama, pierzi teren, daca esti mai rezervata, si eventual te faci ca nu te intereseaza, el o sa te respecte mai mult si il castigi mai mult.

Si al meu ami avea obiceiul sa imi povesteasca despre altele, si eu il ascultam ca fraiera, si am vazut ca numai rau mi-am facut mie si relatiei. Acum, ultima data cand a mai adus vorba si a incercat sa imi povesteasca de una, i-am zis frumos: dragul meu, eu nu sunt unul dintre baieti ca sa povestim despre femei, asa ca na ma mai plictisi cu acest subiect. Si de atunci nici ca mai deschide vorba, ba
ma respecta si mai mult.

Oricum, in final e decizia ta cum o sa procedezi, noi putem sa-ti dam 1000 de sfaturi, tu o sa faci cum iti spune inima.
pisicuta_trista
Postat pe 26 August 2009 16:48
buna Alexia! ce stiri mai ai? ce ai mai facut? pupicei!
FRANNNCE
Postat pe 9 Septembrie 2009 10:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Niste sfaturi, va rog! :( 44 De la: steffy91 19 Septembrie 2011 18:39
cum va ginditi voi 24 De la: o_parte_din_rai 18 Iunie 2009 12:35
Un sfat...va rog!!! 5 De la: kudika1993 20 Septembrie 2011 18:41
Sunt mama unei prostituate...ce sa fac? 138 De la: kudika193305 22 Decembrie 2016 11:52
am nevoie de un sfat.... 30 De la: leu_shukar 23 Februarie 2009 10:32