Setari Cookie-uri

Nu vreau sa deranjez....va invit sa va spuneti parerea

De la: greierash, la data 2009-10-03 17:05:56aaaaaaa, acum am inteles si eu cine e terminatul asta. un mos trist care-si face singur m**e. mai usor cu vorbitu' , ca iti cade proteza si ne mai si scuipi.

... offff ... ce trist sint ... mai ajuta mult daca mi-ai face tu m**a aia de care vorbesti ...
marco918
Postat pe 4 Octombrie 2009 03:28
... fratiloooor ... sinteti atit de SIMPLI ... in principal aveti 2 sau 3 subiecte mari cu ideii prefabricate ... patologice ... sau oligofrenii ... per total foarte previzibili ... ...
marco918
Postat pe 4 Octombrie 2009 03:33
De la: marco918, la data 2009-10-04 03:33:44... fratiloooor ... sinteti atit de SIMPLI ... in principal aveti 2 sau 3 subiecte mari cu ideii prefabricate ... patologice ... sau oligofrenii ... per total foarte previzibili ... ...

Adica ai prevazut ca tot forumul o sa se prinda ca esti batut in cap. Go Sherlock!
anushkha
Postat pe 4 Octombrie 2009 04:51
De la: anushkha, la data 2009-10-04 04:51:18
De la: marco918, la data 2009-10-04 03:33:44... fratiloooor ... sinteti atit de SIMPLI ... in principal aveti 2 sau 3 subiecte mari cu ideii prefabricate ... patologice ... sau oligofrenii ... per total foarte previzibili ... ...

Adica ai prevazut ca tot forumul o sa se prinda ca esti batut in cap. Go Sherlock!

... mersi de confirmare ... balacareala de cea mai joasa spita este una dintre cele 2-3 pasiuni ale unora ... Go Sherlock ... intradevar, o fraza ''memorabila'' a unei ''romancutze'' ... ... ce viitor luminos se vede la orizont ... ...
marco918
Postat pe 5 Octombrie 2009 00:42
De la: marco918, la data 2009-10-05 00:42:44

... mersi de confirmare ... balacareala de cea mai joasa spita este una dintre cele 2-3 pasiuni ale unora ... Go Sherlock ... intradevar, o fraza ''memorabila'' a unei ''romancutze'' ... ... ce viitor luminos se vede la orizont ... ...

Ups! Coana Marco, iar ti-au picat cei muci in cea fasole... Deci... "spita", mm? Iar ai vrut sa iti subliniezi superioritatea, a? Cu mijloace insuficiente, ca de obicei stiu ca ti-e greu sa intelegi ca nu e de ajuns sa PRETINZI ca ai mai mult de 7 clase ca sa se si intample

Hai sa te mai ajut o data, ca esti simpatic : mamaliga nu trece dintre dinti cel putin vreo 4 generatii. 4 generatii scolite, adica. Recte, la tine n-a inceput inca numaratoarea

Da' te rog, ia mai spune tu cum e treaba cu "spita", sunt convinsa ca mamica ta - doamna aceea eleganta si delicata care purta broboada si calca cu nadejde desculta prin balega - ar fi foarte mandra de tine. La fel si "droaia" de copii.
Nu uita insa sa-i dai la scoala, ca altfel raman de aceeasi "spita" ca si tatal lor (partea buna e ca-s "droaie" imaginara si ii poti da la orice scoala - de exemplu, "droaia" imaginara o sa mearga la Sorbona! Au revoir 20% din mamaliga dintre dinti! Tot imaginar, evident... )
Dor_a
Postat pe 5 Octombrie 2009 08:27
De la: marco918, la data 2009-10-02 15:54:31
... ... naspetelor ... intradevar, chestia cu ''nefacutul'' copiilor trebuiau sa si-o aplice mai intii parintii vostri ... acum era mult mai normala comunicarea ... dar ce sa fi se mai ceara ... jalnice reprezentante ale SEXului feminin (sex si nimic mai mult) ... aveti deja inca o titulatura ... ... cu care sa va mindriti ...

... CAMPIOANELE MONDIALE LA CEZARIENE ... ... parca era pacat ca dupa avorturi, anticonceptionale, curvarasie si cancere sa nu va mai adaugati si acest titlu care arata degenerarea si defazarea la care ati ajuns ... traiasca telenovelele si tiganii ...

Ah, asa mai merge, vezi? Fii natural. Exprima-te liber, asa ca la tine-n ma'ala.
Macar mai invatam si noi neologismele folosite de plebe.
Dar te rog, continua
Ah! and if I may, you missed to tell us something in English, lately.
Stai, nu te repezi la dictionar ca iti traduc acusica (ti-am zis ca-mi esti simpatic); stiu ca inglishu' asta e "a... beach" vorba... englezilor, de!
Zic asa: ai ratat sa ne mai scrii in inglish, sa ne dai cu cultura'n cap... Tztztz! Sincer, imi lipseste. Ia mai zi-ne tu ('Shoot", pre limba lu' ... lasa, nu-ti spun pe limba cui, ca ramai buimacit pe viata. Tu doar foloseste "shoot!" cu aia de la tine de pe strada care au timp sa te asculte. Da bine! Ii impresionezi la sigur. Totusi, roaga-te sa nu ia vreunul mesajul la propriu )

O revoar, coana Marco! ( )
Dor_a
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:38
De la: marco918, la data 2009-10-05 00:42:44

am orbit!!!!!!!!!!!
nu mai vad viitorul de atata lumina!!!1
Lucia38
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:52
De la: , la data 2009-08-30 16:31:38
De la: marina_pascu, la data 2009-08-14 10:06:00De la: lourdess la 13 August 2009, 16:39 Pentru : marina_pascu
Subiect: jeg

gretoas-o unde vezi ca am judecat pe cineva ce???????nu iti convine ca fac tarfe pe cele care isi ucid copii?oare nu sunt si mai ales ucigase

Marin-o nu-s ucigaºe,au fãcut-o în legitimã apãrare!

... ... mamaaaaa, Kafka devine un mic copil de titza ... ... paranoia la nivel inalt ...
marco918
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:52
De la: marco918, la data 2009-10-06 00:52:27
De la: marina_pascu, la data 2009-08-14 10:06:00De la: lourdess la 13 August 2009, 16:39 Pentru : marina_pascu

gretoas-o unde vezi ca am judecat pe cineva ce???????nu iti convine ca fac tarfe pe cele care isi ucid copii?oare nu sunt si mai ales ucigase

... ... mamaaaaa, Kafka devine un mic copil de titza ... ... paranoia la nivel inalt ...

esti "barbat", dar numai ca SEX, si" doar atat, te citez

as apasa pe butonul de sus pe care scrie "raporteaza abuz de limbaj" la fiecare avort verbal pe care il comiti. esti un limbut si doar atat (si cam agramat). ma obosesc foarte tare judecatile tale, nu sunt deloc concise, cu toate ca sunt de acord ca si credinta sa faca parte din viata noastra, insa religia este doar o inventie pamanteasca. o sa termin aici subiectul pentru ca oricum ar trebui mult prea multe pagini pentru a ma argumenta si nici n-am timp.

esti mult prea vehement, in absolut orice, ceea ce nu este deloc in conformiatate cu atitudinea si comportamentul unui bun crestin.

nu esti de acord cu tot ce implica un avort, pre si post si nici de ce se ia aceasta decizie, pentru ca nu esti in stare sa empatizezi, deci inca o data nu esti un bun crestin (om). ma gandesc ca esti un deviat care a trecut prin asta cu vreo fosta si chiar tu n-ai fost in stare sa-ti iei responsabilitatea (mai cunosc unul asa care dupa, a hulit in stanga si in dreapta, in loc sa se huleasca pe sine pentru ceea ce a provocat, un psihopat...)

pentru moment cam atat, "lupule moralist"
Buba
Postat pe 27 Noiembrie 2009 20:18
De la: kudika086438, la data 2009-11-27 20:18:28

as apasa pe butonul de sus pe care scrie "raporteaza abuz de limbaj" la fiecare avort verbal pe care il comiti. esti un limbut si doar atat (si cam agramat). ma obosesc foarte tare judecatile tale, nu sunt deloc concise, cu toate ca sunt de acord ca si credinta sa faca parte din viata noastra, insa religia este doar o inventie pamanteasca. o sa termin aici subiectul pentru ca oricum ar trebui mult prea multe pagini pentru a ma argumenta si nici n-am timp.

esti mult prea vehement, in absolut orice, ceea ce nu este deloc in conformiatate cu atitudinea si comportamentul unui bun crestin.

nu esti de acord cu tot ce implica un avort, pre si post si nici de ce se ia aceasta decizie, pentru ca nu esti in stare sa empatizezi, deci inca o data nu esti un bun crestin (om). ma gandesc ca esti un deviat care a trecut prin asta cu vreo fosta si chiar tu n-ai fost in stare sa-ti iei responsabilitatea (mai cunosc unul asa care dupa, a hulit in stanga si in dreapta, in loc sa se huleasca pe sine pentru ceea ce a provocat, un psihopat...)

... ... eu ma consider cel mai rau crestin ... asa cum am mai spus religia nu are ce cauta in subiectul asta ... religia a fost manipulata in comunism asa ca nu ma apuc sa combat acuzele aduse inchizitiei, popilor pedofili sau alte prostii ...
... eu combat atit ... un fenomen foarte putin inteles ... chiar si de cele care il practica ... un fenomen PRIMITIV, BARBAR, INCONSTIENT ... O ACTIUNE PREMEDITATA, REPETATE, CONSTIENTA ... asa ca nu am ce sa EMPATEZ si cu cine ... realitatea arata ca sint putine femei care incearca sa salveze copilul, majoritatea se multumesc cu REGRETE ... in general toate femeile cer EMPATIE ... dar nu o merita in marea majoritate ... ce intelegere poti avea cind ele produc un avort ... chiar de la inceput ... ce parere sa am despre o femeie care prefera auto-schilodirea si exterminarea propriilor copii pentru a rezolva niste probleme produse de ea insasi ... cam atit pentru moment ... doamna moralista ...
... poate nuantati putin discursul ... e prea banal ... si renuntati la discursul comunist care cere clementa pentru orice idiotenie in numele lui d-zeu ... in conditiile in care idiotenia se repeta, constient si premeditat ...

... si cum ar trebui sa fie barbatii, de exemplu ? ... sa dea cu pumnul in masa sau in fata si sa va anunte ritos - ia-l de pe capul meu, nu avem (pluralul e folosit doar pentru a da putina incredere) bani de asa ceva ? ... cred ca v-ati obisnuit cu un anumit tip al barbatului roman ... dupa 60 de ani de comunism ... curvarasia, pupincurusimul si parsivenia au devenit legi in romania asa ca as dori sa stiu opinia d-voastra referitor la calitatile unui ''barbat'' vis a vis de astfel de situatii ... chiar va rog ... degeaba le povestiti copiilor povesti cu fat frumos cind de fapt ei sint, in mare majoritate, niste magari rapciugosi ... sau va incinta doar aparentele si va multumiti ca mai accepta inca sa ''traga caruta'' cu d-voastra ... va inteleg frustrarea dar poate ne explicati si ce inseamna barbat in viata unei femei ...nu incepeti cu compatibilitatea sexuala ca e jalnic ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:00
... apropo ... nu vreti sa mutam discutia pe un alt topic, dedicat subiectului ? ... poate sint si altii interesati ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:15
... astept raspunsul pe topicul ... avortul este o crima groaznica ... ... sinteti binevenita sa luminati putin problema ... cu obiectivitate si fara a cersi continuu clementa ... plecam de la fapte, nu povesti si filozofii ... ajungem si acolo daca va tin bracinarii ... sper ca nu va veti pierde pe drum ... curaj ... nu veti fi muscata ...
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:24
da un link marco
adina_black
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:27
De la: adina_black, la data 2009-11-28 02:27:16da un link marco

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24972/avortul-este-o-crima-groaznica.html
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:29
ms
adina_black
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:31
De la: adina_black, la data 2009-11-28 02:31:13ms

... you are welcome ... cheers ..
marco918
Postat pe 28 Noiembrie 2009 02:35
De la: marco918, la data 2009-11-28 02:00:38

... ... eu ma consider cel mai rau crestin ... asa cum am mai spus religia nu are ce cauta in subiectul asta ... religia a fost manipulata in comunism asa ca nu ma apuc sa combat acuzele aduse inchizitiei, popilor pedofili sau alte prostii ...
... eu combat atit ... un fenomen foarte putin inteles ... chiar si de cele care il practica ... un fenomen PRIMITIV, BARBAR, INCONSTIENT ... O ACTIUNE PREMEDITATA, REPETATE, CONSTIENTA ... asa ca nu am ce sa EMPATEZ si cu cine ... realitatea arata ca sint putine femei care incearca sa salveze copilul, majoritatea se multumesc cu REGRETE ... in general toate femeile cer EMPATIE ... dar nu o merita in marea majoritate ... ce intelegere poti avea cind ele produc un avort ... chiar de la inceput ... ce parere sa am despre o femeie care prefera auto-schilodirea si exterminarea propriilor copii pentru a rezolva niste probleme produse de ea insasi ... cam atit pentru moment ... doamna moralista ...
... poate nuantati putin discursul ... e prea banal ... si renuntati la discursul comunist care cere clementa pentru orice idiotenie in numele lui d-zeu ... in conditiile in care idiotenia se repeta, constient si premeditat ...

... si cum ar trebui sa fie barbatii, de exemplu ? ... sa dea cu pumnul in masa sau in fata si sa va anunte ritos - ia-l de pe capul meu, nu avem (pluralul e folosit doar pentru a da putina incredere) bani de asa ceva ? ... cred ca v-ati obisnuit cu un anumit tip al barbatului roman ... dupa 60 de ani de comunism ... curvarasia, pupincurusimul si parsivenia au devenit legi in romania asa ca as dori sa stiu opinia d-voastra referitor la calitatile unui ''barbat'' vis a vis de astfel de situatii ... chiar va rog ... degeaba le povestiti copiilor povesti cu fat frumos cind de fapt ei sint, in mare majoritate, niste magari rapciugosi ... sau va incinta doar aparentele si va multumiti ca mai accepta inca sa ''traga caruta'' cu d-voastra ... va inteleg frustrarea dar poate ne explicati si ce inseamna barbat in viata unei femei ...nu incepeti cu compatibilitatea sexuala ca e jalnic ...
Buba
Postat pe 28 Noiembrie 2009 12:52
De la: kudika086438, la data 2009-11-28 12:52:25
De la: marco918, la data 2009-11-28 02:00:38

scuze... nu mi-a iesit prima postare, am primit confirmarea, insa nu mi-a fost postat raspunsul, probabil cineva se ocupa de asta :P, pe scurt prima oara am scris ca nu voi raspunde provocarilor tale, tocmai ca te-ai dovedit a fi cel descris mai sus, e o ipocrizie din partea ta sa vorbesti astfel si apoi sa ma inviti sa argumentez toate intrebarile astea, ca doar nu ma musca nimeni, nu?!?!?! haha crezi ca ma ademenesti... iar despre barbati nici atat nu imi voi exprima parerea pentru ca momentan am o parere foarte proasta, neintamplator o si generalizez, nu pot face nimic sa nu mai simt asa deocamdata... dar incerc (am impresia ca toti ar reactiona si s-ar comporta la fel) se intampla multor femei, asa cum si barbatilor li se intampla sa-si schimbe viziunea asupra femeilor, ma refer strict la heterosexuali, nu ma pot referi la homosexuali, nu am nimic impotriva lor, insa nu pot empatiza cu ei.
Buba
Postat pe 28 Noiembrie 2009 19:01
De Marco cred ca a auzit dar de Lourdess nu
kudika_nikole
Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:20
cu cine vb? ca ultimul mesaj e din 2009
FAT_FRUMOS
Postat pe 15 Ianuarie 2012 19:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
URGENT!!! Mi-a intarziat mentruatia 5 zile.... 14 De la: kudika013892 20 Noiembrie 2012 12:45
un sfat 57 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 21:17
Ce putem face cu femeile care incearca sa ne strice relatia cu persoana iubita? 34 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:12
Urgenta avort! 16 De la: kutzy 5 Iulie 2012 23:54
Povestea mea!!! 18 De la: kudika427927 15 Mai 2013 14:06