Mai multe
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:06:20De la: marco918, la data 2009-09-24 19:15:02... stii ce este mai haios ? ... ca povestile cu nenorocitul ''viitorului'', cu greutatile pe care le fac copii, cu povestile de groaza trecute ca exemplu din gura in gura sint doar apanajul PROSTILOR si a LENESILOR ... indiferent cite diplome au ... acestia de obicei, si-au ''selectionat'' un copil, si-au umplut creierii cu vise despre nemurire datorita stiintei, si au supt la maxim toate avantajele oferite de comunism ... in continuare au parazitat si propriul lor copil ca nu cumva acesta sa ii lase singuri ... e plina romania de ''flacai'' si ''fete'' de 35-40 de ani care au primit aceasta ''educatie'' de la scumpii lor parinti si care nici acum nu inteleg ca ei vor fi foarte singuri cind vor avea virsta parintilor ... aceastea le-au tras-o definitiv ... ...generalizarea ??? ... vrei sa fii mai explicita ? ... |
||
|
marco918 Postat pe 24 Septembrie 2009 21:18 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2009-09-24 21:18:55De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:06:20De la: marco918, la data 2009-09-24 19:15:02... stii ce este mai haios ? ... ca povestile cu nenorocitul ''viitorului'', cu greutatile pe care le fac copii, cu povestile de groaza trecute ca exemplu din gura in gura sint doar apanajul PROSTILOR si a LENESILOR ... indiferent cite diplome au ... acestia de obicei, si-au ''selectionat'' un copil, si-au umplut creierii cu vise despre nemurire datorita stiintei, si au supt la maxim toate avantajele oferite de comunism ... in continuare au parazitat si propriul lor copil ca nu cumva acesta sa ii lase singuri ... e plina romania de ''flacai'' si ''fete'' de 35-40 de ani care au primit aceasta ''educatie'' de la scumpii lor parinti si care nici acum nu inteleg ca ei vor fi foarte singuri cind vor avea virsta parintilor ... aceastea le-au tras-o definitiv ... mdea.... ce sa-i faci cum spuneam... fericiti ce-i saraci cu duhul ete baaaai ce-ai scris tu cu manutele tale : cu povestile de groaza trecute ca exemplu din gura in gura sint doar apanajul PROSTILOR si a LENESILOR ... indiferent cite diplome au ... acestia de obicei, si-au ''selectionat'' un copil, si-au umplut creierii cu vise despre nemurire datorita stiintei, si au supt la maxim toate avantajele oferite de comunism ... in continuare au parazitat si propriul lor copil ca nu cumva acesta sa ii lase singuri ... e plina romania de ''flacai'' si ''fete'' de 35-40 de ani care au primit aceasta ''educatie'' de la scumpii lor parinti si care nici acum nu inteleg ca ei vor fi foarte singuri cind vor avea virsta parintilor daca nu esti prost (sau proasta )de-a binelea cred ca intelegi la ce ma refer ,altfel, cu siguranta ca ti s-a scurtcircuitat vreo sinapsa .... generalizarea conform dex online poate asa intelegi tataie la ce ma refer... GENERALIZÁ vb. I. tr. 1. a da o formulare sinteticã, generalã; (log.) a efectua procesul de generalizare. 2. a aplica ceea ce este special unui caz altor cazuri asemãnãtoare; a lãrgi, a mãri sfera de aplicare. II. refl. (despre boli) a se extinde în întregul organism. (< fr. généraliser) nu ma fa sa ma repet .... pt ca incepi sa ma plictisesti...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2009 21:53 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:53:44De la: marco918, la data 2009-09-24 21:18:55De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-24 21:06:20De la: marco918, la data 2009-09-24 19:15:02... stii ce este mai haios ? ... ca povestile cu nenorocitul ''viitorului'', cu greutatile pe care le fac copii, cu povestile de groaza trecute ca exemplu din gura in gura sint doar apanajul PROSTILOR si a LENESILOR ... indiferent cite diplome au ... acestia de obicei, si-au ''selectionat'' un copil, si-au umplut creierii cu vise despre nemurire datorita stiintei, si au supt la maxim toate avantajele oferite de comunism ... in continuare au parazitat si propriul lor copil ca nu cumva acesta sa ii lase singuri ... e plina romania de ''flacai'' si ''fete'' de 35-40 de ani care au primit aceasta ''educatie'' de la scumpii lor parinti si care nici acum nu inteleg ca ei vor fi foarte singuri cind vor avea virsta parintilor ... aceastea le-au tras-o definitiv ... ... mai sa fie ... ia uita-te in jurul tau cu atentie ... spune-mi cite familii care behaie de bani au mai mult de doi copii ... maxim doi ... uita-te citi sint EXACT cum ti i-am descris ... stii dupa 20 de ani de stat afara pot sa iti spun ca am foarte mare experienta la oameni ... acum pot observa si compara ... excluzind bucurestiul, care pute de parventi, in provincie cam bate vintul ... blocurile, altadata pline de copii, acum adapostesc conhorte de pensionari, mai mult sau mai putin bogati ... unii inca mai adapostesc si progenitura adulta cu ei dupa ce au tropait binisor prin viata lor personala (cu indemnuri - ala/aia nu e buna pentru tine, traieste-ti viata, ...) ... sa nu fie singuri la batrinete ... egoism sa fie ? ... ... chiar nu ii vezi ? ...
|
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 24 Septembrie 2009 22:02 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:02:59 ok sa inteleg ca tu vrei sa cresti natalitatea in romania si asta este "discursul " tau???? vrei sa ma faci sa cred ca o pustoaica de 14 ani care din inconstienta ramane gravida si pastreaza copilul face un gest nobil???? sau ca o baba de 60 de ani care pacaleste stiinta si ramane insarcinata face un pustiu de bine societatii??? cand exact te-ai uitat tu in jurul tau sa vezi ce inseamna vezi mii de copii abandonati??? nu vorbesc de orfelinate, vorbesc de mii de copii "parasiti" pe la bunici pt ca parintii nu au locuri de munca si aleg calea strainatatii, cati copii traumatizati de alegerile parintilor ai ajutat tu??? cu cata oroare si durere ai avut tu de a face in ceea ce priveste copiii??? oameni ca tine ma fac sa rad amar , imi spui mie ca nu sunt ancorata in ralitate????? sa-mi spui si mie cum te simti cand gasesti un copil abandonat pe care nu poti sa-l pastrezi pt ca "birocratia" nu-ti permite, sau cum sa ii explici unei mame care nu are ce manca ea , si sta pe strada cu alti 2-3 copii dupa ea , ca trebuie sa isi hraneasca toti copiii pt ca altfel autoritatea tutelara o sa ii interneze in centre specializate unde vor fii abuzati de ingrijitori si vor fii batuti si ostracizati de intreaga societate... bla bla bla ce stau eu sa iti explic tie despre realitate.... doar eu sunt paralela cu realitatea....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 24 Septembrie 2009 22:16 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-24 22:02:59 Aww... paps... Mi se rupe inima de suparare, zau! Un batran neputincios (intelegi la ce fel de neputinta ma refer, ca doar folosesc vocabularul din secolul trecut pentru "impotent" , tocmai ca sa ma fac inteleasa de matale) mi-a spus ca-s inutila... Ma crede ca si el, pesemne... Afirmatia iti apartine, dar hai sa-ti spun ceva, tataie, o chestie pe care n-ai ajuns s-o pricepi pana la varsta ta: faptul ca tu improsti venin si mananci ca- ca pe seama unora si-a altora nu inseamna ca viata lor devine mai putin buna Ei, indiferent de veninul pe care-l improsti tu, raman aceiasi... La fel si tu, cu viata ta jalnica... nu devine mai buna, indiferent cat ca-ca mananci despre altii... Imi pare rau sa fiu eu cea care-ti da vestea asta, in general detest sa dau vesti care dezamagesc... Stiu ca ma deranjez degeaba: de aici incolo, sansele sunt foarte putine sa mai pricepi, cica dupa "varsta a doua", ca sa nu mai zic de "a treia", capacitatea de comprehensiune scade dramatic. Iar cand subiectul n-a fost vreo inteligenta sclipitoare nici in tinerete, sansele sunt si mai mici sa priceapa ceva). Mi-e insa mila de unu' care n-a facut nimic in viata (nici macar plozi), si singurul lucru care i-a ramas e sa le strige altora ceea ce nu a fost in stare el sa faca... Altora, tineri, cu o viata frumoasa inainte. Imi pare rau pentru tine, paps, sincer imi pare rau... Un ratat. Dar poate n-a fost numai vina ta.. Poate n-ai avut sansa... Poate ai fost neputincios inca de tanar, nu doar acum, la batranete. Probabil d-aia n-ai fost in stare sa faci destui copii si ai ramas cu nostalgia... Sau doar ai fost had (sa fii hidos e doar nesansa, nu e vina nimanui) si fara simt social de mic, d-aia n-ai reusit sa convingi o femeie sa-ti faca atatia copii cati ti-ai dorit. Parintii nu te-au iubit cu siguranta, de aici se trag multe... Cum spuneam, mi-e mila de tine, dar asta e, viata ta s-a scris. O sa mori acrit. Curand. Dar, pana la urma, mai bine mai curand, nu-i asa? Cand nu esti in stare sa te trezesti dimineata cu un zambet pe fata, alaturi de cineva care te iubeste, cand zilele curg monotone si singurul mod de a alunga monotonia e doar inca o cearta - si aia virtuala - pentru ca oamenii reali din viata ta nu dau un rahat de sobolan pe tine... Ei bine, atunci e momentul sa te duci la odihna. Cea vesnica. Si sa speri ca exista reincarnare. Iti doresc ceea ce-ti doresti si tu, paps, dar mi-e teama ca nu se mai poate... a trecut vremea. |
||
|
Dor_a Postat pe 24 Septembrie 2009 23:27 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-24 23:27:47De la: marco918, la data 2009-09-24 22:02:59 ... papusica ... dupa ce l-ai intilni pe ''paps'' te-ai uita in jos ca milogul in traista ... ''paps'' are o droaie de copii si are un talent innascut la chestii din astea ... lasa gargara de trei lei ... linguseste-te pe linga gainarul tau poate il fraieresti sa te care ceva timp in circa ... esti penibila cu poezia ta ... ... te-ar mira sa stii ce virsta are ''paps''-ul ... mamaaaaa, ce prostii ai scris ... cind le-ai scris te-ai inspirat din familia ta probabil !!! ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:16 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 00:16:14 si cam cum arata gramada aia de copii cand tatal acelei gramezi de copii sta pe un forum de femei , vorbeste ca in mahalaua cea ma imputita si asta la ore destul de inaintate.... cam nasoala treaba....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 00:30 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:30:28De la: marco918, la data 2009-09-25 00:16:14 ...gramada aia galagioasa si vesela ... doarme ... sint super draguti si scumpi ... tatal se distreaza pe forum (nu e de femei apropo) si trage invataminte ca sa stie ce sa le spuna mai tirziu ... si mai ales are ce sa spuna ... in fond un forum e un nimic daca nu intelegi si parerea altora ... si sa testeze si daca se merita sa investeasca ceva aici sau sa se care inapoi ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 00:37 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 00:37:33 mai bine se cara inapoi..... cu tot cu gramada.... nu merita in tara asta sa faci nimic..... lasa-ma frate ca tine "fumez" 2 la micul dejun si alti cativa in timpul zilei... cum iti spuneam, inadaptati care au impresia ca daca au stat prin strainatate se pot reintegra in locul din care au plecat i, pliind dorintele altora dupa ale lor.... egoisti si lipsiti de minimul de umanitate.... furiosi , si critici pana la limita de jos a inumanului.... dar tu poti sa te hotarasti sa investesti in tara si sa traiesti toata vita ce ti-a mai ramas intrebandu-te care iti sunt prietenii.... amuant ....foarte amuzant....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 00:44 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:30:28De la: marco918, la data 2009-09-25 00:16:14 Hehe! Saracu', tot nu pricepe: Paps, intelege, daca tu scrii (sau strigi in gura mare), nu transformi realitaea... Realitatea e aceeasi... auzi, colo, "droaie de copii" Ai uitat sa ne povestesti si despre mamaie care te asteapta in patucul cald si cu asternuturi de atlas vioriu, imbracata in ultima creatie a Victoriei Secret (nu cele de sezonul trecut, ca ale noastre, de!) Uff... dar te inteleg... Batranetea! Hai, mai incearca o data. Uite, eu te sustin! Haide tanti Marco!
|
||
|
Dor_a Postat pe 25 Septembrie 2009 00:44 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 00:44:43 senzatia mea a fost cand a pomenit de droaia de copii , de un microbuz la poarta unei case darapanate dintr-o mahala dosnica din bucurestiul dezolant, plina ochi de puradei ..... zau asa ...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 00:51 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:51:11De la: Dor_a, la data 2009-09-25 00:44:43 Ba te rog frumos! E un lord, cu o casa in care deschide usa majordomul si iti cere cartea de vizita. Vara au receptii somptuoase, si baluri in alb si negru, unde invitatii - creme de la creme! - beau Moet & Chandon, etaleaza ultimile creatii Cloe (doamnele) si Armani (domnii) si fac conversatie elevata. Si, sa nu uitam, de ziua fiecarui puradel, pool party cu entertainment - jongleri, iluzionisti, clowni... Nu-i asa, tanti Marco? Am ghicit, am ghicit? (acu' ar fi o singura problema... aia de pot face alea de mai sus, sunt capabili sa scrie macar in propria limba corect... ca de! n-or fi soferi de autobuz... da' nu conteaza.. conform ideii matalutza, daca scrii, inseamna ca e adevarat... ) |
||
|
Dor_a Postat pe 25 Septembrie 2009 01:02 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:02:31De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 00:51:11De la: Dor_a, la data 2009-09-25 00:44:43 ... huooooo fetelor (era sa zic gloabelor) ... salivati ? ... conteaza pentru voi ce masina am si ce casa am ? ... doar asa clasificati voi oamenii ? ... dupa masina, lantul de la git si casa ? ... ... imaginati-va ce vreti ... de bine de rau ... datii drumul la fantezii ... cotcodaciti ... faceti ce stiti voi sa faceti mai bine ... ... TUTELOR ... ... apropo, ''mamaia'' e super ... de import ca nu am indraznit sa imi iau o FALSA ca voi ... cu una ca voi ... aleleluia totul ... ...nenorociti-va in continuare fetelor ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:06 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:06:37 ... huooooo fetelor (era sa zic gloabelor) Ziceai gresit, las-o jos mai bine ca pute... De la: marco918, la data 2009-09-25 01:06:37 ... salivati ? ... conteaza pentru voi ce masina am si ce casa am ? ... doar asa clasificati voi oamenii ? ... dupa masina, lantul de la git si casa ? ... Era o abordare secundara. La cea principala (ce ai in cap), ai picat de cateva pagini incoace aproape la fiecare post. De la: marco918, la data 2009-09-25 01:06:37 ... apropo, ''mamaia'' e super ... de import ca nu am indraznit sa imi iau o FALSA ca voi ... cu una ca voi ... aleleluia totul ... Sa fii sanatos! Keep banging, Johnny banger!
|
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:16 |
||
Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica Stii, Moet & Chandon, asa de uimitor cum pare, nu e masina... Si nu te sfii sa vorbesti cum esti invatat, stai linistit(a)... Cine crezi ca se asteapta la mai mult de la tine? Si zi asa, masina si casa, a? Brava! (ca sa folosesc un cuvant de pe vremea matalutza) Hai ca ai fost haioasa, tanti! Hai mai zi-ne! |
||
|
Dor_a Postat pe 25 Septembrie 2009 01:20 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:06:37 maestru la generalizari esti mata , singurul care a vorbit despre comparatia intre strainatate si romania ai fost tu, auzi la el vede la televizor, aude de la "specalisti" , vorbeste mai ceva ca-n mahalaua ce-a mai jegoasa , si are pretentii de domn.... droaie de copii.... , mamaie de import , ca romancele sigur i-au dat flit la ce inadaptat e mai soricel inca nu te-ai prins ca o dai in vrajeli ????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:24 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:20:03Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica ... ma scuzi ... citeste ce a scris ''pretena'' ta dandy crocodiloaica ... mi-am permis sa va bag pe ambele la aceiasi categorie ... dudui rasuflate ... chinuiti-va sa intelegeti ce va spun, cu toate ca dresajul si frustrarile acumulate nu prea va lasa sa mai rationati ... fetelor, nu m-ati interesat decit strict ca persoane pentru conversatii ... modul de mahala in care ati deviat subiectul ma face sa inteleg ca sinteti cam frustrate si niciodata nu vi s-a cerut sa ginditi prea mult ... asta este ... ...ati intrebat ... v-am raspuns ... cu cit insistati in grohaieli ma convingeti si mai mult de faptul ca sint un norocos ... ... incerc totusi sa va conving ca topicurile au cu totul alta tema pe care ati abandonat-o ca sa va etalati caracterul de tzatze ... am sa revin cind revine si subiectul ... aruncati-va ''filozofiile'' pe unde va place ... penibil ... ... apropo ... am si ceas ... capete de ta_la ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:35 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:35:51De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:20:03Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica Asta trebuie sa concureze la "gluma serii"? Tocmai tu sa acuzi pe altcineva ca e "frustrata"?
|
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:42 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:35:51De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:20:03Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica am sustinut eu pe undeva ca acel microbuz ti-ar apartine???? sau ca droaia de puradei ar fii ai tai ??? sau ca ai trai in vreo mahala pe undeva???? ooooof soricel.... expresia de DROAIE o folosesc in genere cei care traiesc pe la periferii, "bajetii si fetitele de cartier" se foloseste in jargon mai mult decat in limbajul uzual, indiferent la ce anume "gramada" te referi cand spui droaie ,o spui cu tenta depreciativa, nicidecum la modul tandru ,nu spui despre liota de puradei ca ai o droaie... dar ma rog astea sunt mistere ale limbii romane ...pe care evident ca nu le stapanesti, si da , cand spui droaie sincer imi inchipui o satra de tigani traind la periferia unui oarecare oras mare din europa occidentala in cabane improvizate din cabane construinte din pal.... imi pare rau sa te dezamagesc, nu sunt xenofoba, dar efectiv nu vrei sa pricepi.... ti-o spun pe drept, esti prost si pace buna....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:44 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:42:12De la: marco918, la data 2009-09-25 01:35:51De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:20:03Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica ... ce usor va adunati ... de, spiritul de ciurda ... spune-mi ce prieteni ai ca sa iti spun cine esti ... astept o ofensiva de proportii ... oleeeeee ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:45 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 01:44:58De la: marco918, la data 2009-09-25 01:35:51De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:20:03Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica ... sigur ...''doamna'' e dasteapta ... asa a prins de la ''profesorii'' ei ... da-i draga cu insinuarile, ca e prosti ... poti sa faci pe proasta apoi ca te vor crede toti ... vrei sa lasi bilciul de trei lei ... ciurda pe care ati format-o nu va face cinste ... din contra ... relaxati-va ... ginditi-va la pisici, ciini, capre ... la ultima vacanta care v-a marcat ... de unde aveti amintiri vii si profunde ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:49 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:49:07De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-25 01:44:58De la: marco918, la data 2009-09-25 01:35:51De la: Dor_a, la data 2009-09-25 01:20:03Tanti Marco, vezi matalutza, nimeni n-a adus vorba de masina si de casa... Asta ai spus-o matalutza singurica Deh, mai gresim si noi. Ne gandim la soareci sau la boi cand discutam cu tine. |
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:50 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:49:07 macar "doamna" e scolita.... destul cat sa iti reaminteasca sa te uti la "rolex-ul" ala contrafacut si sa te intrebi pe unde iti umbla nevasta la ora asta.... ca deh esti inca pe forum, eu macar am o scuza dar pe tine n te striga nici unul din droaia aia de puradei???? nici mamaie nu te cheama la somn???? eh ... ce sa-i faci ... soarta....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:52 |
||
|
---- expresia de DROAIE o folosesc in genere cei care traiesc pe la periferii, "bajetii si fetitele de cartier" se foloseste in jargon mai mult decat in limbajul uzual, indiferent la ce anume "gramada" te referi cand spui droaie ,o spui cu tenta depreciativa, nicidecum la modul tandru ,nu spui despre liota de puradei ca ai o droaie... ---- ... rau e sa traiesti pe linga realitate ... o gaina plouata imi explica, dupa dictionarul ei, ce sentimente am eu cind spun gramada ... tare rau e sa fii IDIOATA ... hai pa ...
|
||
|
marco918 Postat pe 25 Septembrie 2009 01:52 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:52:57 tare rau e sa fii IDIOATA ... hai pa ... La cata experienta ai in domeniu, aici e prima data cand vorbesti in cunostinta de cauza.
|
||
|
anushkha Postat pe 25 Septembrie 2009 01:55 |
||
De la: marco918, la data 2009-09-25 01:52:57 ---- expresia de DROAIE o folosesc in genere cei care traiesc pe la periferii, "bajetii si fetitele de cartier" se foloseste in jargon mai mult decat in limbajul uzual, indiferent la ce anume "gramada" te referi cand spui droaie ,o spui cu tenta depreciativa, nicidecum la modul tandru ,nu spui despre liota de puradei ca ai o droaie... ---- mda o gaina idioata iti da lectii de limba romana.... "prieten" al unui profesor universitar..... amuzantule, giuvaerule , auritule.... manca.... ei las , nici chiar asa inca o data iti repet, ai facut o gafa monumentala , referindu-te la "gramada" de copii ca la o "droaie".... din nefericire nici un roman intreg la minte nu ar vorbi asa despre proprii copii , dar cum eu personal ma indoiesc ca ai copii , sau daca intr-adevar ai ,nu i-ai crescut tu decat in iluzoria fantezie de parinte plecat pe "dincolo" la capsuni .... , imi pare sincer rau pt tine... tot meltean esti....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Septembrie 2009 01:57 |
||
De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:42:12 Anuska, te rog frumos! Fata rea si interesata. Auzi, sa pui pretz pe chestiile "ashtia" asa de superflue, ca situatia materiala... Sau gramatica. Tztztz! ("coana" Marco, nu te obosi sa citesti ce scriu eu, ca nu am timp sa imi aleg cuvintele dintre cele simple, la indemana celor cu 7 clase primare) Rusine, fete lipsite de morala sanatoasa, care bat facultatile si fac mastere in loc sa faca plozi; care sunt interesate de cariera si nimicuri... Rusine, rusine, de trei ori rusine! (bine, o las pe coana Marco sa traduca ceea ce am spus eu in stilul ei (si al altor peste 60%, din pacate), adica cel de Groapa lu' Ouatu plus Crucea de Piatra... Chestii cu "gloabe" si mai stiu eu ce. Ma rog, asa cum l-a invatat pe el taticul lui ca e "convingator" si "autoritar", cand o incingea pe mama-sa cu o sfanta de bataie... (ca sa vezi, totusi doar mie mi se pare ca a schimbat registrul? Parca pana acu' catva timp voia sa ne convinga ca e vreun superior - la situatia materiala me refer, evident... acu' brusc a dat-o'n diverse... Cica e bine sa fii "simplu", fara masina si casa... Off... ca sa vezi... macar incepe sa vorbeasca despre sine... ) D-aia zic: ce pretentie sa ai de la el? Asta e lumea lui. In lumea lui, daca "balacaresti" pe cineva inseamna ca ii faci rau aluia. Si uite asa, femeile lor isi arunca poalele peste cap, barbatii le taraie de par... Mde! Lume buna, te pui... Coana Marco, ia mai da-ne o mostra de conversatie elevata... Doi, trei, si:
|
||
|
Dor_a Postat pe 25 Septembrie 2009 02:08 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-25 02:08:31De la: anushkha, la data 2009-09-25 01:42:12 ... ... naspetelor ... intradevar, chestia cu ''nefacutul'' copiilor trebuiau sa si-o aplice mai intii parintii vostri ... acum era mult mai normala comunicarea ... dar ce sa fi se mai ceara ... jalnice reprezentante ale SEXului feminin (sex si nimic mai mult) ... aveti deja inca o titulatura ... ... cu care sa va mindriti ... ... CAMPIOANELE MONDIALE LA CEZARIENE ... ... parca era pacat ca dupa avorturi, anticonceptionale, curvarasie si cancere sa nu va mai adaugati si acest titlu care arata degenerarea si defazarea la care ati ajuns ... traiasca telenovelele si tiganii ... |
||
|
marco918 Postat pe 2 Octombrie 2009 15:54 |
||
De la: marina_pascu, la data 2009-08-14 09:55:02mai ales ca nu a scapat nici un utilizator pana acum de furia vedetelor de pe acest forum ..and who is MARCO AND LOURDESS??? |
||
|
kudika066423 Postat pe 3 Octombrie 2009 16:31 |
||
| aaaaaaa, acum am inteles si eu cine e terminatul asta. un mos trist care-si face singur m**e. mai usor cu vorbitu' , ca iti cade proteza si ne mai si scuipi. | ||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Octombrie 2009 17:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| avort | 32 | De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 19:41 |
| trebuie sa fac avort... | 39 | De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55 |
| gaze vaginale | 32 | De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:44 |
|
|
||
| Imi place sa avortez | 201 | De la: kudika12787 17 Aprilie 2012 19:27 |
| Topic impotriva utilizatoarei l_diana_c | 20 | De la: l_diana_c 3 Iunie 2009 12:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.