Setari Cookie-uri

si amantii sunt oameni.........ce parere aveti despre amanti........ati fost la randul vostru,cunoasteti cazuri?

De la: moriokasan, la data 2009-09-21 08:45:27Se pare ca religia musulmana e aceea care ii da voie barbatului sa aiba mai multe femei. Si cineva imi spunea ca barbatul e conceput ca animal de asa natura incat doar o femeie nu il face fericit . Dupa cum o femeie doar cand face un copil e cu adevarat satisfacuta. Era o vreme in socieitatea romaneasca, o vreme a lui Caragiale daca nu ma insel, cand a avea o amanta era aproape obligatoriu pentru un barbat daca voia sa intre in cercurile sus puse. Pur si simplu nu dadea bine sa se stie ca nu ai o amanta. Si cred ca si in ziua de azi multi barbati nu se simt cu adevarat impliniti pana nu isi inseala nevasta.

1. nu era cazul musulmanilor pe-aici.
2. Numai Dumnezeu stie cum a conceput barbatul...iar acel "cineva" probabil isi spunea o parere doar.
3. Vremea lui Caragiale s-a dus demult.
4. Daca barbatii nu sunt fericiti cu o singura femeie ar trebui sa nu se mai casatoreasca si sa nu mai promita ca toata viata vor fi fideli sotiei.
Eu nu cred ca atunci cand oamenii se casatoresc , pornesc la drum cu ideea sa insele.
_Vecina_
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:24
De la: elenaroxani, la data 2009-09-21 09:49:57asa o sa fie ....iti spun sigur am simtito pe pielea mea...si eu cu mai putin luna inainte de a intra in rolul celei de "a 2-a",judecam pe o fata care era amnta..apoi a dat d-zeu de si eu am fost amanta...din fericire eu am fost norocoasa si suntem impreuna de 3 ani...si tot ce mi-a spus de la inceput despre relatia lui(nu era casatorit),era adevarat..nu ma mintit...si nu am fost eu prima fata cu care isi insela prietena..oricum nu cred ca m-as mai baga in asa ceva pt nimic in lume pt ca pana s adespartit de ea..am tras patimile lui hristos..asa ca nu mai vreau...acum suntem ffffff fericiti imreuna si fosta lui e mult mai fericita cu altcineva asa ca toata lumea este bine.. asta e se intampla fara sa-ti dai seama.sa intri in rolul de amanta sa ic asa...!

Tu nu ai fost amanta pt ca tipul nu era casatorit ...copii nu avea...deci la tine a fost usor. probabil ca nici partenera lui nu era tocmai multumita de el.
_Vecina_
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:27
De la: elenaroxani, la data 2009-09-21 10:07:11Ma da ce tari mai sunteti toate si ce mai judecati voi....ce d-zeu aici se vb despre relatiile extraconjugale???? sau se judeca ca sa stiu si eu..nu de alta dar am ramas cu imrpesia ca ma aflu pe un site de tipul judecata amantelor..inceti ...si spunetiva doar parerea fara sa judecati ca niciodata nu se stie poate maine o sa va aflati si voi in acelasi rol...

cine-i tare? Daca imi spun parerea in astfel de cazuri va simititi judecate? nu judec pe nimeni, fiecare face ce vrea si fiecare suporta consecintele propriilor actiuni din viata . Daca parerea mea deranjeaza.."ata ete"
In acelasi rol nu am cum sa fiu, pt ca nu accept asa ceva cate zile o sa am Daca era sa raspund tuturor "avansurilor" care mi s-au facut eram deja amanta pana acuma. Insa asta detest cel mai mult, mi-e sila de unu care are acasa nevasta si copii dar se da mare macho pe la altele...si m-as desconsidera sa intru in astfel de relatie.
P.S Poate ai dreptate si chiar sunt "strong" din punct de vedere moral!
_Vecina_
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:36
mai dragele mele, a fi amant nu inseamna a destrama o familie, sau daca acea familie se destrama nu este din cauza amantilor. daca el sau ea inseala inseamna ca este o problema in sanul familiei, cineva nu si-a facut bine treaba. la un momentdat toti inselam sau suntem inselati, chiar daca doare sa recunoastem asta. chiar si cele mai fericite cupluri, familii, trec prin asta. si voi si eu poate am trecut prin asta dar nu ne dam seama. poate ca nu am inselat dar am fost inselate. trebuie sa fim realisti, oricui i se poate intampla. nu trebuie sa judecam pe nimeni. nu ne place dar, la un momentdat ni se poate intampla si noua.
peri
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:39
De la: peri, la data 2009-09-21 10:39:57mai dragele mele, a fi amant nu inseamna a destrama o familie, sau daca acea familie se destrama nu este din cauza amantilor. daca el sau ea inseala inseamna ca este o problema in sanul familiei, cineva nu si-a facut bine treaba. la un momentdat toti inselam sau suntem inselati, chiar daca doare sa recunoastem asta. chiar si cele mai fericite cupluri, familii, trec prin asta. si voi si eu poate am trecut prin asta dar nu ne dam seama. poate ca nu am inselat dar am fost inselate. trebuie sa fim realisti, oricui i se poate intampla. nu trebuie sa judecam pe nimeni. nu ne place dar, la un momentdat ni se poate intampla si noua.

O familie se poate destrama si din cauza infidelitatilor...si cred eu ca asta e principalul motiv in caz de divort. Nu mai generaliza ca toti inselam...ca nu ai dreptate! Asa ceva nu ti se poate intampla decat daca vrei...deci nu se poate intampla oricui
_Vecina_
Postat pe 21 Septembrie 2009 10:47
in general cei casatoriti casatorite tin la ce au acasa asa ca sunt rare cazurile cand ei sau ele renunta!!!
kudika062191
Postat pe 21 Septembrie 2009 12:08
Si ce ati face daca ati ajunge in aceasta postura fara voia voastra? Daca nu ati cunoaste omul de langa voi si ati fi aruncati intr-o dragoste nebuna si de neinteles? Cand simti ca nu mai cum sa pleci de langa persoana respectiva pt ca nu mai ai aer fara ea. Daca ati trai asta si ati afla ca nu sunteti singura persoana in viata lui/ei ati pleca fara sa va uitati inapoi? Ati ramane, dar fara sa va mai uitati in oglinda? V-ati mai putea uita in oglinda stiind ca ati fost amanti/amante? V-ati arde si pe voi pe rug? Nu e o scuza faptul ca nu ati stiut. Ati inselat. Sunteti vinovati si trebuie sa platiti pt asta.
ana12885
Postat pe 21 Septembrie 2009 13:12
in fata cui trebuie sa platesti? de ce trebuie sa platesti?
Acum trebuie sa va spun ca si eu am fost inselata...da...cu ceva timp un urma am fost inselata de catre omul pentru care as fi bagat mana in foc...am suferit, am plans, am disperat, ma gandeam ca sigur repsectiva era mai frumoasa, mai desteapta, mai bogata, mai, mai...si eram convinsa ca omul pe care il iubesc este un mare ticalos pentru ce mi-a facut...dar nu este asa...este un om care cauta, si atat...asa ca el a gasit, pentru ca a ramas cu persoana cu care m-a inselat...iar eu merg mai departe, si vreau sa cred ca am mai invatat ceva din viata asta: ca oamenii cauta bucuria si fericirea oriunde se poate, iar pentru asta nu trebuie condamnati sau arsi pe rug...si am mai invatat ca viata asta este asemeni unui drum, si asa cum drumul poate sa urce sau sa coboare, are serpentine, etc, de fapt drumul ne invata sa mergem mai departe...este singura obligatie pe care o avem in viata asta: sa mergem mai departe, dar nu cu ura fata de oamenii care au '' gresit '' fata de noi, nu cu rautate...pana la urma inselatul asta, tradarea asta sunt doar niste fleacuri, adevaratele greseli cred ca includ crima, omucidere...si de multe ori, oameni carora le-au fost ucisi copii in diverse circumstante, au puterea sa ierte...restul sunt amanunte...viata nu este o competitie in care eu am, eu detin un om, este al meu si doar al meu...ce este asta? Cum adica? omul cu care esti casatorita este doar al tau? Cum adica iti apartine?! Iti apartine eventual un apartament, o masa, o masina iti poate apartine, dar nu un om. Omul cu care esti casatorita este o persoana independenta, cu propria viata, cu propriile ganduri si vise, cu deciziile proprii...Pe parcursul vietii asteia invatam, ne schimbam ideile, principiile, deci ne transformam incet-incet, si ce astazi ne dorim cu toata fiinta, maine nu ne mai dorim... si tot asa.
tzache
Postat pe 21 Septembrie 2009 14:03
ai dreptate nu trebuie sa ii judecam,ISUS a spus "CINE E NEVINOVAT SA ARUNCE PIATRA"si n-a aruncat-o nimeni.ziceti "doamne fereste"si nu ii mai huliti pe altii.are cine sa ii judece.intr-o familie unde totul este ok nimeni nu poate interveni(sau chiar intr-o prietenie)asa ca dati cezarului ce e al cezarului si sa ne vedem de ale noastre ca e mai bine asa.nu am fost in postura de amnta sau inselata (inselata doar cu bautura)asa ca nu sunt subiectiva.
mig
Postat pe 21 Septembrie 2009 15:29
Uluitor cum pot unii dintre noi sa puna etichete si sa se transforme intr-un Dracula al zilelor noastre daca s-ar putea , nu ? fara a incerca macar sa inteleaga si sa constientizeze ca fiecare situatie si caz in parte e unic si merita tratat caatare . Nu putem , generaliza in astfel de situatii , nu sta in puterea noastra sa etichetam si sa aruncam pur si simplu omul la gunoi . Sa nu uitam ca amanti si amante exista in toate categoriile sociale si de cand e lumea lume . Ce ne facem acum ? Punem la zid medicul , avocata , invatatoarea copilului nostru etc . ( ?! ) . Uitam ca acel medic a vindecat si salvat de-a lungul carierei lui suflete & vieti , avocata idem si-a facut datoria onorabil , roadele profesoarei le-am cules prin copii nostrii ... exemplele pot continua . Este inadmisibil , cel putin din punctul meu de vedere sa intorci spatele unui om etichetandu-l drept '' amant '' , fara o analiza prealabila si amanuntita a ipostazei in care se afla ( daca persoana ti-e necunoscuta ) sau sa stergi cu buretele si sa nu iei in considerare calitatile persoanei in devenire / devenite ; amant / amanta , pentru ... dreptul la iubire ...
elena_1974
Postat pe 21 Septembrie 2009 16:50
Mai exista un aspect pe care un tip l-a recunoscut fara sa-i fie rusine: si-a ales o tipa de sotie pentru ca financiar statea foarte bine. mai fusese casatorit din dragoste si se pare ca nu au avut resurse s mentina casnicia la limita de plutire. Pentru el casnicia e o afacere. Daca va dori iubire, va gasi oricand o amanta.
moriokasan
Postat pe 21 Septembrie 2009 18:19
Ai perfecta dreptate.......dar oricum parerea mea e urmat.;barbatul e dator sa incerce(ca asa sunt ei lasati pe lume......unii....)dar daca femeia pune botu la vrajelile lor sau accepta sa fie pe locul doi ea e singura vinovata.......si ganditiva logic.......daca femeile nu ar accepta asa ceva,atunci barbatii nu ar mai avea cu cine ca insele.......ca femeile nu ar mai ceda.......sfatul meu e........FETELOR GASITIVA UN BAIAT SINGUR(CA SUNT DESTUI)SI TRAITI FERICITI.......PUUUP.
simona26oltean
Postat pe 21 Septembrie 2009 22:34
De la: simona26oltean, la data 2009-09-21 22:34:08Ai perfecta dreptate.......dar oricum parerea mea e urmat.;barbatul e dator sa incerce(ca asa sunt ei lasati pe lume......unii....)dar daca femeia pune botu la vrajelile lor sau accepta sa fie pe locul doi ea e singura vinovata.......si ganditiva logic.......daca femeile nu ar accepta asa ceva,atunci barbatii nu ar mai avea cu cine ca insele.......ca femeile nu ar mai ceda.......sfatul meu e........FETELOR GASITIVA UN BAIAT SINGUR(CA SUNT DESTUI)SI TRAITI FERICITI.......PUUUP.


ehhh..hai ca exagerezi
mitura
Postat pe 21 Septembrie 2009 22:39
De la: kudika062191, la data 2009-09-21 12:08:31in general cei casatoriti casatorite tin la ce au acasa asa ca sunt rare cazurile cand ei sau ele renunta!!!

Orice amanta sau amant face rau unei casatorii chiar daca sotii raman impreuna! La fel de vinovat este si sotul care insala.
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:16
De la: ana12885, la data 2009-09-21 13:12:38Si ce ati face daca ati ajunge in aceasta postura fara voia voastra? Daca nu ati cunoaste omul de langa voi si ati fi aruncati intr-o dragoste nebuna si de neinteles? Cand simti ca nu mai cum sa pleci de langa persoana respectiva pt ca nu mai ai aer fara ea. Daca ati trai asta si ati afla ca nu sunteti singura persoana in viata lui/ei ati pleca fara sa va uitati inapoi? Ati ramane, dar fara sa va mai uitati in oglinda? V-ati mai putea uita in oglinda stiind ca ati fost amanti/amante? V-ati arde si pe voi pe rug? Nu e o scuza faptul ca nu ati stiut. Ati inselat. Sunteti vinovati si trebuie sa platiti pt asta.

Dar nu te bagi intr-o relatie cu capu' inainte daca iti pasa un pic si de altii..Nu te arunci in patul unuia fara sa-l cunosti! sau asa fac amantele?? le doare undeva daca respectivul ar familie acasa si se arunca in patul lui ca sa se simta bine..apoi..vai tu..am aflat ca e insurat si mai are si copil...tz tz tz
Nestiinta nu-i o scuza ci iresponsabilitate! Intotdeauna te documentezi..mai ales despre persoana cu care incepi o relatie!
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:22
De la: tzache, la data 2009-09-21 14:03:05in fata cui trebuie sa platesti? de ce trebuie sa platesti?
Acum trebuie sa va spun ca si eu am fost inselata...da...cu ceva timp un urma am fost inselata de catre omul pentru care as fi bagat mana in foc...am suferit, am plans, am disperat, ma gandeam ca sigur repsectiva era mai frumoasa, mai desteapta, mai bogata, mai, mai...si eram convinsa ca omul pe care il iubesc este un mare ticalos pentru ce mi-a facut...dar nu este asa...este un om care cauta, si atat...asa ca el a gasit, pentru ca a ramas cu persoana cu care m-a inselat...iar eu merg mai departe, si vreau sa cred ca am mai invatat ceva din viata asta: ca oamenii cauta bucuria si fericirea oriunde se poate, iar pentru asta nu trebuie condamnati sau arsi pe rug...si am mai invatat ca viata asta este asemeni unui drum, si asa cum drumul poate sa urce sau sa coboare, are serpentine, etc, de fapt drumul ne invata sa mergem mai departe...este singura obligatie pe care o avem in viata asta: sa mergem mai departe, dar nu cu ura fata de oamenii care au '' gresit '' fata de noi, nu cu rautate...pana la urma inselatul asta, tradarea asta sunt doar niste fleacuri, adevaratele greseli cred ca includ crima, omucidere...si de multe ori, oameni carora le-au fost ucisi copii in diverse circumstante, au puterea sa ierte...restul sunt amanunte...viata nu este o competitie in care eu am, eu detin un om, este al meu si doar al meu...ce este asta? Cum adica? omul cu care esti casatorita este doar al tau? Cum adica iti apartine?! Iti apartine eventual un apartament, o masa, o masina iti poate apartine, dar nu un om. Omul cu care esti casatorita este o persoana independenta, cu propria viata, cu propriile ganduri si vise, cu deciziile proprii...Pe parcursul vietii asteia invatam, ne schimbam ideile, principiile, deci ne transformam incet-incet, si ce astazi ne dorim cu toata fiinta, maine nu ne mai dorim... si tot asa.

Ce-ai invatat? ca oamenii cauta bucurie? Ok..dar isi cladesc bucuria pe supararea altuia?
cand te casatoresti nu o faci pt masina, apartament sau ce mai spui tu acolo... o faci pt ca iubesti persoana aia si pt ca cauti bucuria vietii...promiti la cununie tot felu'...Ok daca fiecare e cu viata lui...deci acesti oameni care gandesc asa nu ar avea ce cauta intr-o casatorie bazata pe iubire ci doar pe lucrurile materiale! Si-atunci da...cand sunt casatoriti din interes poa' sa insele..ca de fapt nu insala daca ei nu se iubesc...
P.S sti ce doare cel mai tare pe lumea asta? Sufletul! Si sti si tu daca ai fost inselata! Asa ca nu e corect ca el sa-si cladeasca fericirea in timp ce a distrus un suflet. Cladeste-ti fericirea fara sa calci pe altu' in picioare!
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:31
De la: kudika069973, la data 2009-09-21 15:29:59ai dreptate nu trebuie sa ii judecam,ISUS a spus "CINE E NEVINOVAT SA ARUNCE PIATRA"si n-a aruncat-o nimeni.ziceti "doamne fereste"si nu ii mai huliti pe altii.are cine sa ii judece.intr-o familie unde totul este ok nimeni nu poate interveni(sau chiar intr-o prietenie)asa ca dati cezarului ce e al cezarului si sa ne vedem de ale noastre ca e mai bine asa.nu am fost in postura de amnta sau inselata (inselata doar cu bautura)asa ca nu sunt subiectiva.

Gandesti asa pt ca nu ai fost inselata..si te inteleg, la fel gandeam si eu pana sa o patesc!
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:34
De la: elena_1974, la data 2009-09-21 16:50:01Uluitor cum pot unii dintre noi sa puna etichete si sa se transforme intr-un Dracula al zilelor noastre daca s-ar putea , nu ? fara a incerca macar sa inteleaga si sa constientizeze ca fiecare situatie si caz in parte e unic si merita tratat caatare . Nu putem , generaliza in astfel de situatii , nu sta in puterea noastra sa etichetam si sa aruncam pur si simplu omul la gunoi . Sa nu uitam ca amanti si amante exista in toate categoriile sociale si de cand e lumea lume . Ce ne facem acum ? Punem la zid medicul , avocata , invatatoarea copilului nostru etc . ( ?! ) . Uitam ca acel medic a vindecat si salvat de-a lungul carierei lui suflete & vieti , avocata idem si-a facut datoria onorabil , roadele profesoarei le-am cules prin copii nostrii ... exemplele pot continua . Este inadmisibil , cel putin din punctul meu de vedere sa intorci spatele unui om etichetandu-l drept '' amant '' , fara o analiza prealabila si amanuntita a ipostazei in care se afla ( daca persoana ti-e necunoscuta ) sau sa stergi cu buretele si sa nu iei in considerare calitatile persoanei in devenire / devenite ; amant / amanta , pentru ... dreptul la iubire ...

In primul rand nu pune nimeni amantii la zid...O parere a mea nu ii pune nicaieri din pacate! asta gandesc eu despre amanti..deci asta scriu!
Aici nu e vb de viata profesionala...aici discutia este din alt punct de vedere...intelegi?
Fiecare are dreptul la iubire...dar in acelasi timp fiecare trebuie sa si gandeasca cand se baga intr-o relatie...mai ales cand e implicat deja intr-o casatorie.
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:44
De la: moriokasan, la data 2009-09-21 18:19:38Mai exista un aspect pe care un tip l-a recunoscut fara sa-i fie rusine: si-a ales o tipa de sotie pentru ca financiar statea foarte bine. mai fusese casatorit din dragoste si se pare ca nu au avut resurse s mentina casnicia la limita de plutire. Pentru el casnicia e o afacere. Daca va dori iubire, va gasi oricand o amanta.

Si acest om care s-a insurat pt bani ..se poate numi om in cazul in care a jucat teatru cand i-a zis sotiei ca o iubeste? Ca altfel femeia aia nu l-ar fi luat de barbat daca stia ca el iubeste doar banii ei...
Si uite alt caz in care unu isi bate joc de un suflet....doar ca sa-i mearga lui bine...
Daca voua vi se pare normal astfel de comportament...uite ca mie nu mi se pare deloc
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:49
De la: simona26oltean, la data 2009-09-21 22:34:08Ai perfecta dreptate.......dar oricum parerea mea e urmat.;barbatul e dator sa incerce(ca asa sunt ei lasati pe lume......unii....)dar daca femeia pune botu la vrajelile lor sau accepta sa fie pe locul doi ea e singura vinovata.......si ganditiva logic.......daca femeile nu ar accepta asa ceva,atunci barbatii nu ar mai avea cu cine ca insele.......ca femeile nu ar mai ceda.......sfatul meu e........FETELOR GASITIVA UN BAIAT SINGUR(CA SUNT DESTUI)SI TRAITI FERICITI.......PUUUP.

Eu nu cred ca e nimeni dator sa incerce si barbatii cat si femeile care accepta asa ceva sunt vinovati in egala masura. Adica daca barbatul ala stie ca are acasa familie care si-a facut-o pe proprie raspundere/dorinta..nu ar mai trebui sa incerce nimic...si astfel femeile nu ar mai avea unde sa puna botu'
_Vecina_
Postat pe 22 Septembrie 2009 05:53
Daca erai atenta la prima pagina , ai fi inteles raspunsul meu
elena_1974
Postat pe 22 Septembrie 2009 08:09
De la: moriokasan, la data 2009-09-19 11:21:14 am crezut ca va fi tratat serios subiectul asta si nu doar haulit ca vaaaiii, sa-i ucidem, in foc cu ei dar-ar boala-n ei de curvari!!!
care-i treaba cu fenomenul asta? cum se ajunge la asta? pentru ca nu intotdeauna e o intelegere reciproca, e un siretlic la mijloc de cele mai multe ori. am cel putin trei exemple de prietene care au cazut in capcana unor "neantelesi", "in pragul divortului" si care au sfarsit la psihiatrie (ele) cand si-au dat seama ca cel cu pricina nu era decat super plictisit de casnicie si avea nevoie de o mica distractie... si nashpa e ca pe urma ajung la concluzia ca nu mai pot trai fara ei...


Persoanele respective care au ajuns in acel stadiu, la nenea doctor psihiatru, sunt insasi ele persoane instabile, cu caracter slab ! Pt ca omul are capacitatea de a face diferenta dintre bine si rau, in general...ele ar fi trebuit sa vada situatia reala, insa sunt multe persoane care nu vor sa vada adevarul din diferite motive...so, si-au ales singure drumul.
Ce parere am ? Hmm...niciuna. Este treaba lor ce fac, eu una nu as accepta asa ceva pt ca nu sunt bataia de joc a nimanui si nu accept locul 2,3...100 si de asemenea nu accept barbati penibili care vincu scuze penibile gen : te iubesc dar nu pot divorta ! As putea totusi sa imi bat joc de astfel de barbati...
Summer_
Postat pe 22 Septembrie 2009 08:29
De la: adriana_florescu, la data 2009-09-19 17:45:13Stati, oameni buni! ce ati sarit asa?!!

Mie sincer imi e mila de amanti / amante... Pt ca imi imaginez ca unii din ei chiar se ataseaza de persoanele implicate in relatii / casnicii. Si pun pariu ca se ajunge la un moment in care realizezi ca persoana pe care o iubesti nu e pt tine, dar e mult prea tarziu...

Mai nasol e ca asta nu se va schimba niciodata. Natura omului este sa aiba afinitati catre alte persoane.. si inima nu tine cont de starea civila a persoanei pe care o vrei.. nu? Asa ca ma gandesc ca... Noi trebuie sa avem mare grija de propria relatie, sa nu neglijam barbatul / femeia de langa noi. In felul asta, nu o sa aiba motiv sa vrea altceva!


Eu am fost casatorita 10 ani cu un barbat pe care il credeam " perfect" am avut o relatie " perfecta" nu as fii crezut ca ar putea sa ma insele......sau sa ii lipseasca ceva .......si totusi intr-o zi a spus ......plec la fotbal.......si de fapt a fugit cu amanta........Nu l-am neglijat nici o clipa din potriva tot timpul era centrul atentiei mele......pt mine era important sa il stiu fericit si multumit......si implinit..........tot ce si-a dorit a avut intotdeauna.......si totusi .........cu toata atentia mea......cu tot ce am facut sa fie bine.......el avea amanta.......eu cred ca totusi tine de caracterul fiecarui om...daca nu ai caracter........inseli fara sa iti pese ca cei din jur sufera......
Manu72Manuela
Postat pe 22 Septembrie 2009 09:20
cam multe pareri "fierbinti" pe aici. stiti vorba aia " only god can judge me" ? ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte de a scrie ca amantii si amantele ar trebui arsi pe rug sau mai stiu eu ce tampenii. fiecare e responsabil de faptele sale si nimeni nu are nici un drept sa judece. nici noua nu ne place sa fim judecati asa ca... ce tie nu-ti place altuia nu-i face! mai bn vedeti-va de cratite si mancaruri si nu mai faceti voi pe sfintele si pe pioasele aici pe forum judecand ... e un sfat!!!
mikaela0604
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:16
o parere foarte proasta pt. simplul motiv ca acesti oameni sunt cele mai lase fiinte de pe fata pamantului. nu e mai simplu sa iesi in fata si sa spui-da dom'le nu mai vreau sa fiu cu tine , mi-am schimbat gusturile, am gasit altceva mai potrivit, IMI PARE RAU(e f. important sa stii sa-ti ceri iertare)dar viata trebuie traita de fiecare asa cum crede de cuviinta . cel mai simplu si frumos, fara ascunzisuri, telefoane in miez de noapte, fara plansete si urlete(astea doar dupa ce faptul e implinit si OBLIGATORIU INDIVIDUAL).
Pacat ca acesti oameni nu au respect fata de nimeni si mai ales fata de ei insisi. ...si....atat...
GABYTA13
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:30
felicitari pentru modul de gandire, tzache !....lumea asta ar fi mai buna ...si oamenii mai fericiti daca toti am putea gandi in acest fel...
kudika070145
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:43
De la: mikaela0604, la data 2009-09-22 10:16:37cam multe pareri "fierbinti" pe aici. stiti vorba aia " only god can judge me" ? ar trebui sa va ganditi de 2 ori inainte de a scrie ca amantii si amantele ar trebui arsi pe rug sau mai stiu eu ce tampenii. fiecare e responsabil de faptele sale si nimeni nu are nici un drept sa judece. nici noua nu ne place sa fim judecati asa ca... ce tie nu-ti place altuia nu-i face! mai bn vedeti-va de cratite si mancaruri si nu mai faceti voi pe sfintele si pe pioasele aici pe forum judecand ... e un sfat!!!


korekt

si ca fapt divers ,,,fetelor,,,,,,,,,,mai sunt buni si amanti cateodata ,,,mai faci acolo o ciorba cu ei ,ceva la gratar,,,ce drac aveti ,voi astea care va credeti sfinte?????viata e scurta ,e obositoare,muncim si nu ne mai ajung toate ,,,voi chiar nu vreti un respiro???eu mereu simnt nevoia de unul!!!,,,mai ies si eu din ascunzatoare,,,,eu sincer nu imi pot permite sa scap nimic din ce e pus pe tava,,,de ce???ca sa imi para rau cand voi fi batran??
viata fetelor e scurta si amarata ,,,de ce o faceti si mai amarata,,,de ce sa imi para rau ca am trecut prin viata ca voda prin loboda????
daca nu ma intelegeti ,,eu oricum va poop pe toate cu respect
sarutama
Postat pe 22 Septembrie 2009 10:45
CORECT!!!
lenox70
Postat pe 22 Septembrie 2009 11:01
de ce?n-ai nici un motiv,continua-ti viata mai departe,eu zic poti sa fii si cu el ,decat sa fii singura,poate omul daca nu-i casatorit,si doar combinat,vrea sa aleaga intre doua...
aligator_roz
Postat pe 22 Septembrie 2009 11:05
ce e frumos si lui dumnezeu ii place
mie de ce nu miar placea??????frmusetea e trecatoare ,,,si de ce sa raman doar cu privitul la atatea frumuseti ce trec pe lanaga mine

uite fetelor ,,,va sugerez filmul ,,,JURNALUL UNEI NIMFOMANE
si luati si sotul cu voi si la sfarsit ceretii parerea de barbat
sarutama
Postat pe 22 Septembrie 2009 11:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Poti iubi si insela in acelasi timp..? 16 De la: clau19 13 Iulie 2010 02:52
DESPARTIRE???Ce sa fac??? 53 De la: _dulcik_ 5 Martie 2009 21:13
de ce oare? 21 De la: Rafinata 15 Iunie 2009 15:05
virginitatea 15 De la: cristiana_cris 23 Iulie 2009 13:38
infidelitate? 20 De la: kudika325360 14 Octombrie 2010 09:30