De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-10-18 05:10:11Atat femeia cat si barbatul trebuie sa respecte fidelitatea matrimoniala!
Cei care sunt crestini (nu doar crestini de forma, ci crestini cu adevarat) respecta valoarea si sacralitatea casatoriei.
Adulterul este o tradare a fidelitatii pe care si-o datoreaza sotul si sotia. Este pacat mare. In adulter, se comit urmatoarele pacate : pacatul de necuratie (desfrau) si pacat impotriva dreptatii si impotriva legaturii matrimoniale sacre. Casatoria nu este un simplu contract facut pe baza unor acte. Casatoria este in primul rand un sacrament si un legamant sacru facut in fata lui Dumnezeu si a Bisericii.
Nici un motiv nu justifica adulterul: nici impotenta sotului sau frigiditatea sotiei, nici alte disfunctii sexuale, nici vreo alta boala sau infirmitate a unuia dintre soti, nici absenta mai mult sau mai putin indelungata din familie a unuia dintre ei, nici adulterul celuilalt si nici un alt motiv.
Mai multe puteti citi si vedea pe blogul urmator :
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog gasiti: inregistrari video cu miracole; videoclipuri ; filme documentare ; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin posturi TV on-line si posturi de radio); carti foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator); articole; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera servicii caritabile.
Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe ca sa foloseasca si altora.
Domnule draga ,pacat,credeam ca vorbesti din punct de vedere personal, dar m-am lamurit ca nu e decat inceputul unei predici menite sa sune doar a reclama.Crede-ma sunt satula de predicatori.De ce nu mergi la Diaconescu,ai toate sansele acolo.
|
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:33
|
De la: annk48, la data 2009-10-17 14:26:23AvDe la: dindirel, la data 2009-10-16 18:56:58De la: alina, la data 2009-10-16 18:43:58De la: dindirel, la data 2009-10-10 21:03:03De la: Lisssa, la data 2009-10-10 17:49:52De la: kudika022393, la data 2009-09-02 11:30:55Cine a fost amanta?
Cum e sa fii amanta?
Femeia amanta este cea care este vazuta rau, Barbatul amant este vazut bine?
Sotia este inselata..............dar amanta nu este si ea inselata?
In final amantii din interes material sau sexual ies cei mai bine.
Stiu familii cand exista barbat /femeie cu amant/a , iar sotia/sotul il/o accepta asa sau uneori il/o santajeaza pentru a ramane casatorit/a,.Santaj d.pd.v material sau chiar sentimental -legat de cei care au copii.
Cum sunt vazuti amantiii/amantele , ca cei care strica case, cei care dau curaj de a iesi dintr-o casnicie care nu mai merge, dragoste la prima vedere, o perioada in care iti poti da seama cat de mult il/o iubesti pe cel/cea de langa tine si abia acum ti-ai dat seama...............
Voi ce parere aveti despre amanti/amante
Cu capul plecat, recunosc, si eu am fost amanta. Iar sentimentul nu e unul tocmai placut, nici nu te scoate cu ceva in evidenta sau te face mai bun. Niciodata. Pt nimeni.
Si acum, dupa ce s-a terminat "relatia", ma gandesc la inceputuri... La cum a inceput si cum a evoluat pe parcurs. Trebuie sa specific ca m-am atasat foarte repede de el, nici nu stiam ce va urma.. Nu stiam pe atunci ca el are o sotie (de care e despartit, dar ulterior s-au impacat iar asta m-a "ridicat" la rangul de AMANTA) si nici o superba fetita de un an jumate... Daca stiam de la inceput, probabil reflectam mai mult, si nu ma 'bagam' intr-o relatie care nu avea nici un viitor, o relatie stricata, care macina... zi de zi, putin cate putin, pana te trezesti ca nu a mai ramas nimic... Nici cenusa.
Norocul meu a fost ca nu am continuat relatie din interes material... Poate doar sexual. Eram singura, ma atasaem intr-o oarecare masura de el si nu concepeam atunci o despartire... Si tot noroc a fost ca am avut puterea de a pune punct atunci cand nu a mai ramas nimic, cand nu ma mai satifacea cu nimic faptul ca sunt intr-o relatie cu cineva 'interzis'.
M-am gandit foarte bine la ceea ce vreau, si m-am hotarat. Intr-o zi, m-am trezit am pus mana pe telefon si i-am comunicat hotararea mea. A ramas fara cuvinte, dar acum mi-am dat seama ca e cea mai buna decizie pe care am putut s-o iau in ultima perioada. El cu viata lui si eu cu a mea.
Sunt impacata cu mine insumi. Si asta e tot ce conteaza. :
sml-love0049: Domnita, in cazul matale nu asa se pune problema nu ti-ai intrebat sentimentul -se cunoaste ca doua persoane devin amante din ; dragoste sau interes . ! la matale ai precizat ca interes nu a fost !!!!!!!!!, atunci a ramas dragostea, mai ales ca ai spus ca te-ai atasat repede de el !! pai cum adica , te atasezi de cineva ca amanta , dar nu-l iubesti.?, imposibil; sexul nu are legatura cu persoana ca amant, decat numai in cazul cand sunt ceva probleme psihice, [popular se zice isterie } care nu e cazul la matale , prin faptul ca ai renuntat . !!!!! Ca el avea acasa sotie si copil , nu e vina nici a lu matale , nici a lui daca nu te-a acceptat ca sa se razbune, sau material , asta ar insemnand ca te-a folosit . Stii de ce matale ai renuntat la el ? singurul motiv este ca nu ai vrut sa faci rau sotiei si copilului si de asta spui ca esti impacata cu matale insuti, nu ca e ceva rau ca sunteti amanti .Ai vrut sa te "sacrifici " pentru a ajuta o sotie si un copil sa fie cu tata-l ei , dar asa poate ti-ai facut singura rau ! Ai alta relatie, dar esti sigura ca asta e cea adevarata? sau fosta !!Intreaba-ti sentimentul !!!!
Ai innebunit sau faci misto? cum adik nu e vina lui ca are sotie si copil acasa, pai cine a luat-o de nevasta nu el si copilul nu el a participat la "crearea" sau sotia l-a facut cu Sfantul Duh?
E vina lui ca nu-si respecta familia, e un zero din punct de vedere moral.
Iar d-soara pe post de amanta bine a facut ca l-a trimis la dracu, unde ii e locul
Si cum adik e bine ca sunt amanti daca sotia ta ar avea un amant tot asa ai spune ?-bravo draga, ma bucur ca ai amant?
Daca ai niste principii de expus aici expune-le daca nu mai gasesti alte topicuri unde sa socializezi cu domnisoarele.
Am vorbit serios, de sentimentul iubire nu ai pomenit nimic . Dca sotia ar avea un amant , i-as reda libertatea sa fie cu el, prin divort .nu am dreptul sa tin pe cineva fortat langa mine . !La ei intre amanta si el era sentimentul iubire acest sentiment acasa lipsea, era o casatorie de interes, sa stai cu o sotie din interes ? fals ,doar ca ai copil ; fals !!!
Intervin din nou desi am zis k ma opresc:ai vazut domnule k te-a luat si pe tine la rost,cred k dak ne-ar intalni ne-ar executa pe toti Acum ,pe bune ,la cat e de furioasa chiar crezi ca e fericita?[/quote
] Posibil cu executatul asa sa fie, adevarat ca avem o relatie mai speciala , bazata pe un respect, ea fiind o persoana foarte intelignta, respectoasa, demna de admirat, dar daca e sau nu fericita in familie, asta numai ea stie, e problema familiei ei ! si ar fi bine sa mai intervi pe acest forum ca vad ca esti o persoana cu care se poate discuta !
|
Dindirel Postat pe 18 Octombrie 2009 13:09
|
De la: dindirel, la data 2009-10-18 13:09:40De la: annk48, la data 2009-10-17 14:26:23AvDe la: dindirel, la data 2009-10-16 18:56:58De la: alina, la data 2009-10-16 18:43:58De la: dindirel, la data 2009-10-10 21:03:03De la: Lisssa, la data 2009-10-10 17:49:52De la: kudika022393, la data 2009-09-02 11:30:55Cine a fost amanta?
Cum e sa fii amanta?
Stiu familii cand exista barbat /femeie cu amant/a , iar sotia/sotul il/o accepta asa sau uneori il/o santajeaza pentru a ramane casatorit/a,.Santaj d.pd.v material sau chiar sentimental -legat de cei care au copii.
Cum sunt vazuti amantiii/amantele , ca cei care strica case, cei care dau curaj de a iesi dintr-o casnicie care nu mai merge, dragoste la prima vedere, o perioada in care iti poti da seama cat de mult il/o iubesti pe cel/cea de langa tine si abia acum ti-ai dat seama...............
Cu capul plecat, recunosc, si eu am fost amanta. Iar sentimentul nu e unul tocmai placut, nici nu te scoate cu ceva in evidenta sau te face mai bun. Niciodata. Pt nimeni.
Si acum, dupa ce s-a terminat "relatia", ma gandesc la inceputuri... La cum a inceput si cum a evoluat pe parcurs. Trebuie sa specific ca m-am atasat foarte repede de el, nici nu stiam ce va urma.. Nu stiam pe atunci ca el are o sotie (de care e despartit, dar ulterior s-au impacat iar asta m-a "ridicat" la rangul de AMANTA) si nici o superba fetita de un an jumate... Daca stiam de la inceput, probabil reflectam mai mult, si nu ma 'bagam' intr-o relatie care nu avea nici un viitor, o relatie stricata, care macina... zi de zi, putin cate putin, pana te trezesti ca nu a mai ramas nimic... Nici cenusa.
Norocul meu a fost ca nu am continuat relatie din interes material... Poate doar sexual. Eram singura, ma atasaem intr-o oarecare masura de el si nu concepeam atunci o despartire... Si tot noroc a fost ca am avut puterea de a pune punct atunci cand nu a mai ramas nimic, cand nu ma mai satifacea cu nimic faptul ca sunt intr-o relatie cu cineva 'interzis'.
M-am gandit foarte bine la ceea ce vreau, si m-am hotarat. Intr-o zi, m-am trezit am pus mana pe telefon si i-am comunicat hotararea mea. A ramas fara cuvinte, dar acum mi-am dat seama ca e cea mai buna decizie pe care am putut s-o iau in ultima perioada. El cu viata lui si eu cu a mea.
sml-love0049: Domnita, in cazul matale nu asa se pune problema nu ti-ai intrebat sentimentul -se cunoaste ca doua persoane devin amante din ; dragoste sau interes . ! la matale ai precizat ca interes nu a fost !!!!!!!!!, atunci a ramas dragostea, mai ales ca ai spus ca te-ai atasat repede de el !! pai cum adica , te atasezi de cineva ca amanta , dar nu-l iubesti.?, imposibil; sexul nu are legatura cu persoana ca amant, decat numai in cazul cand sunt ceva probleme psihice, [popular se zice isterie } care nu e cazul la matale , prin faptul ca ai renuntat . !!!!! Ca el avea acasa sotie si copil , nu e vina nici a lu matale , nici a lui daca nu te-a acceptat ca sa se razbune, sau material , asta ar insemnand ca te-a folosit . Stii de ce matale ai renuntat la el ? singurul motiv este ca nu ai vrut sa faci rau sotiei si copilului si de asta spui ca esti impacata cu matale insuti, nu ca e ceva rau ca sunteti amanti .Ai vrut sa te "sacrifici " pentru a ajuta o sotie si un copil sa fie cu tata-l ei , dar asa poate ti-ai facut singura rau ! Ai alta relatie, dar esti sigura ca asta e cea adevarata? sau fosta !!Intreaba-ti sentimentul !!!!
Ai innebunit sau faci misto? cum adik nu e vina lui ca are sotie si copil acasa, pai cine a luat-o de nevasta nu el si copilul nu el a participat la "crearea" sau sotia l-a facut cu Sfantul Duh?
Iar d-soara pe post de amanta bine a facut ca l-a trimis la dracu, unde ii e locul
Si cum adik e bine ca sunt amanti daca sotia ta ar avea un amant tot asa ai spune ?-bravo draga, ma bucur ca ai amant?
Daca ai niste principii de expus aici expune-le daca nu mai gasesti alte topicuri unde sa socializezi cu domnisoarele.
Am vorbit serios, de sentimentul iubire nu ai pomenit nimic . Dca sotia ar avea un amant , i-as reda libertatea sa fie cu el, prin divort .nu am dreptul sa tin pe cineva fortat langa mine . !La ei intre amanta si el era sentimentul iubire acest sentiment acasa lipsea, era o casatorie de interes, sa stai cu o sotie din interes ? fals ,doar ca ai copil ; fals !!!
Intervin din nou desi am zis k ma opresc:ai vazut domnule k te-a luat si pe tine la rost,cred k dak ne-ar intalni ne-ar executa pe toti Acum ,pe bune ,la cat e de furioasa chiar crezi ca e fericita?[/quote
] Posibil cu executatul asa sa fie, adevarat ca avem o relatie mai speciala , bazata pe un respect, ea fiind o persoana foarte intelignta, respectoasa, demna de admirat, dar daca e sau nu fericita in familie, asta numai ea stie, e problema familiei ei ! si ar fi bine sa mai intervi pe acest forum ca vad ca esti o persoana cu care se poate discuta !
bine Mitica, macar tu stii ce e aia buna crestere, transmite mai departe stii tu cui ca e o vorba - cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia, se pare ca unii nu pot dormi de grija fericirii mele
|
|
|
alina Postat pe 18 Octombrie 2009 17:19
|
De la: annk48, la data 2009-10-17 14:26:23AvDe la: dindirel, la data 2009-10-16 18:56:58De la: alina, la data 2009-10-16 18:43:58De la: dindirel, la data 2009-10-10 21:03:03De la: Lisssa, la data 2009-10-10 17:49:52De la: kudika022393, la data 2009-09-02 11:30:55Cine a fost amanta?
Cum e sa fii amanta?
Intervin din nou desi am zis k ma opresc:ai vazut domnule k te-a luat si pe tine la rost,cred k dak ne-ar intalni ne-ar executa pe toti Acum ,pe bune ,la cat e de furioasa chiar crezi ca e fericita?
Nu confunda fericirea sau nefericirea personala cu gandirea usuratica a unora; daca te crezi asa desteapta pai cedeaza atunci, dar nu te poti abtine nu-i asa, spor la munca sa ajungi acolo unde crezi ca esti deja
|
alina Postat pe 18 Octombrie 2009 17:23
|
ce simplu e pentru voi sa judecti...ei bine hai sa va spun eu o poveste....am avut in viata mea mai multe relatii....s-a sfarsit rau..fiecare dintre ele...a fost si vina mea ca eram perfectionista....a fost si vina lor ..eu sunt persoana care da totul sau nimic...tipul cu care trebuia sa ma casatoresc, primul meu prieten, a ajuns sa ma bata pentru ca trebuia sa lucrez de noapte...si era mult prea gelos...apoi....am rupt-o cu kiu cu vai...am gasit un altul..grozav ce-i drept...din toate puncetel de vedere..dar kici ce...era treficant de droguri...vindea la copii droguri..am aflat doar cand a fost prins de politie...a fost''super bine'' deja mi-am refacut viata cu el si uram sa ne casatorim ...avam totul ...o casa , joburi super...bani..intelectuali amandoi....apoi foarte foarte greu am intalinit un tip care credam ca e altfel dar ...si a fost pana cand a trebuit sa plec pentru o perioada si am aflat ca tipul are 2 copii cu 2 mame diferite si nu vrea sa ii recunoasca...am clarificat...l-am ajutat la prcese...si-a recunoscut copii..m-am retras ...am fugit..am fugit de tot..nu am mai vrut pe nimeni...apoi a aparut el...da e insurat...are si un copil...suntem in alta tara amandoi, e minunat...traim o poveste...nu stiu cum e acasa nici nu vreau sa stiu cum o duce acasa dar kiar e grozav...nu stiu dak ati iubit vreodata in asa fel incat sa va pierdeti mintile...sufar sa nu credeti ca mi-e usor cand stiu ca il impart cu altcineva dar il iubesc enorm...stiu ca nu o sa mai tina mult, stiu asta....dar niciodata nu am stiut ce-i fericirea...
Puteti sa judecati....judecati.....dar oare aveti acest drept???stiti ce e in sufletul sau in casa persoanei pe care o judecati? iubirea nu inseamna doar egoism, posesivitatea...iubirea inseamna mai mult...voi credeti ca dak iubitul, sotul pentru care v-ati da viata, dak ar veni si ar spune ca a fost cu cineva nu l-ati ierta....mai ganditi-va si intrebatii-va de ce a facut asta.....JUDECATI
|
amanta_iq Postat pe 19 Octombrie 2009 10:04
|
De la: amanta_iq, la data 2009-10-19 10:04:19ce simplu e pentru voi sa judecti...ei bine hai sa va spun eu o poveste....am avut in viata mea mai multe relatii....s-a sfarsit rau..fiecare dintre ele...a fost si vina mea ca eram perfectionista....a fost si vina lor ..eu sunt persoana care da totul sau nimic...tipul cu care trebuia sa ma casatoresc, primul meu prieten, a ajuns sa ma bata pentru ca trebuia sa lucrez de noapte...si era mult prea gelos...apoi....am rupt-o cu kiu cu vai...am gasit un altul..grozav ce-i drept...din toate puncetel de vedere..dar kici ce...era treficant de droguri...vindea la copii droguri..am aflat doar cand a fost prins de politie...a fost''super bine'' deja mi-am refacut viata cu el si uram sa ne casatorim ...avam totul ...o casa , joburi super...bani..intelectuali amandoi....apoi foarte foarte greu am intalinit un tip care credam ca e altfel dar ...si a fost pana cand a trebuit sa plec pentru o perioada si am aflat ca tipul are 2 copii cu 2 mame diferite si nu vrea sa ii recunoasca...am clarificat...l-am ajutat la prcese...si-a recunoscut copii..m-am retras ...am fugit..am fugit de tot..nu am mai vrut pe nimeni...apoi a aparut el...da e insurat...are si un copil...suntem in alta tara amandoi, e minunat...traim o poveste...nu stiu cum e acasa nici nu vreau sa stiu cum o duce acasa dar kiar e grozav...nu stiu dak ati iubit vreodata in asa fel incat sa va pierdeti mintile...sufar sa nu credeti ca mi-e usor cand stiu ca il impart cu altcineva dar il iubesc enorm...stiu ca nu o sa mai tina mult, stiu asta....dar niciodata nu am stiut ce-i fericirea...
Puteti sa judecati....judecati.....dar oare aveti acest drept???stiti ce e in sufletul sau in casa persoanei pe care o judecati? iubirea nu inseamna doar egoism, posesivitatea...iubirea inseamna mai mult...voi credeti ca dak iubitul, sotul pentru care v-ati da viata, dak ar veni si ar spune ca a fost cu cineva nu l-ati ierta....mai ganditi-va si intrebatii-va de ce a facut asta.....JUDECATI
Cel mai indicat e sa te judeci singura , pentru enormele greseli care le-ai facut !!! Cauta sa fii singura in camera , aseaza-te in fata unei oglinzi si intreaba-te " cat mai ai de gand sa mergi pe drumul asta , cat mai ai de gand sa fugi, cat mai ai de gand sa te autodistrugi, sa ranesti pe cei din jur ! ce faci cu viata , viitorul tau care e cam dus , ? asa vezi iubirea ? pacat ! trezeste-te, opreste-te din fuga, eu nu m-as lauda cu fapta asta !Este o vorba " cum iti asterni, asa dormi " se pare ca nu ai asternut nimic, pe ce ai sa dormi ?
|
Dindirel Postat pe 19 Octombrie 2009 17:45
|
De la: alina, la data 2009-10-18 17:19:01De la: dindirel, la data 2009-10-18 13:09:40De la: annk48, la data 2009-10-17 14:26:23AvDe la: dindirel, la data 2009-10-16 18:56:58De la: alina, la data 2009-10-16 18:43:58De la: dindirel, la data 2009-10-10 21:03:03De la: Lisssa, la data 2009-10-10 17:49:52De la: kudika022393, la data 2009-09-02 11:30:55Cine a fost amanta?
Cum e sa fii amanta?
bine Mitica, macar tu stii ce e aia buna crestere, transmite mai departe stii tu cui ca e o vorba - cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia, se pare ca unii nu pot dormi de grija fericirii mele
Draga mea Alina ma doare in cot de cat esti tu de fericita.Dar tu ti-ai bazat criticile aspre pe baza faptului k tu ai descoperit fericirea deplina si ai relatia perfecta......si doamne cat esti tu de perfecta si "principioasa"..........Eu stiu ca un om fericit nu e acru si nesuferit si critic peste masura.
Oricum am vazut si alte postari ale tale si sunt pe acelasi ton de superioritate.
|
annk48 Postat pe 19 Octombrie 2009 17:58
|
|
am o familie zic eu fericita ne intelegem foarte bine am un copil dar de o luna am acceptat sa ies cu altcineva si el casatorit credeti ca relatia noastra poate merge?
|
kudika075831 Postat pe 20 Octombrie 2009 11:12
|
aici numeni nu poate sa iti spuna daca e bine sau nu...doar tu sti asta..
eu sunt amanta cuiva de 1 an de zile...nu pot spune ca nu am remuscari dar pot sa spun ca niciodata nu am fost atat de fericita..si il iubesc...fericirea e in mainile tale, ce e in sufletul tau doar tu sti...gandeste-te inainte daca o sa mai poti sa iti privesti sotul in ochii , ce simti?....gandeste-te daca faci sau nu o gresala...
|
amanta_iq Postat pe 20 Octombrie 2009 11:35
|
De la: amanta_iq, la data 2009-10-20 11:35:57aici numeni nu poate sa iti spuna daca e bine sau nu...doar tu sti asta..
eu sunt amanta cuiva de 1 an de zile...nu pot spune ca nu am remuscari dar pot sa spun ca niciodata nu am fost atat de fericita..si il iubesc...fericirea e in mainile tale, ce e in sufletul tau doar tu sti...gandeste-te inainte daca o sa mai poti sa iti privesti sotul in ochii , ce simti?....gandeste-te daca faci sau nu o gresala...
|
kudika075831 Postat pe 20 Octombrie 2009 15:53
|
De la: kudika075831, la data 2009-10-20 11:12:26am o familie zic eu fericita ne intelegem foarte bine am un copil dar de o luna am acceptat sa ies cu altcineva si el casatorit credeti ca relatia noastra poate merge?
Ar merge daca renunti la cel de acasa , si noul iubit la fel ! din momentul cand ai acceptat sa iesi cu altcineva, cel de acasa este si va fii pe locul doi in fata ta , indiferent ca vrei asta sau nu ! Singurul lucru, daca mai ai un pic de respect pentru cel de acasa si pentru binele copilului ,este despartirea .A mai sta impreuna , va fii o relatie falsa , bazata pe minciuna si bataie de joc ! Daca se afla si cel de acasa are un pic de demnitate , si nu e mamaliga , te va alunga imediat,reda-i demnitatea , !
|
Dindirel Postat pe 20 Octombrie 2009 16:08
|
|
nu , nu inteleg , pentru ca avem doar o viata care implica : activitate profesionala , casatorie , relatie & sentimente , iubire ... nu putem compartimenta , segmenta sau face foldere din viata noastra , intelegi ?
|
elena_1974 Postat pe 20 Octombrie 2009 16:43
|
|
raspunsul meu anterior era adresat VECINEI 01.08.2009 ELENA -1974
|
elena_1974 Postat pe 20 Octombrie 2009 16:47
|
De la: elena_1974, la data 2009-10-20 16:43:53nu , nu inteleg , pentru ca avem doar o viata care implica : activitate profesionala , casatorie , relatie & sentimente , iubire ... nu putem compartimenta , segmenta sau face foldere din viata noastra , intelegi ?
Iubirea si sentimentele, luate impreuna , sunt una din cele doua conditii care duc la castorie !
|
Dindirel Postat pe 22 Octombrie 2009 13:42
|
|
Amantii si amantele au vina dar ca sunt acolo la locul si momentul potrivit atunci cand sotii esueaza in casnicie...in rest sunt tot oameni si poate iubesc la fel ca si ceilalti,insa nu pot cere sa fie iubiti si de cei inselati,de genul amanta iubita si de sotie ori amantul iubit si de sot...cineva trebuie sa ii si urasca...cel mai rau este ca rolul de amant/amanta este de multe ori prea scur si aduce poate multa suferinta...daca ai fost amant sau amanta...ai grija sa devi la un moment dat sot sau sotie...asa te vei simti cu adevarat implinit,ca ai si tu ceva al tau,nu doar ca furi de la altii...
|
miruna09 Postat pe 7 Noiembrie 2009 04:29
|
Sunt amanta si am amant.
Relatia noastra dureaza de 10 ani. Sotul meu nu stie si nici macar nu banuie.
De curand si amantul meu s-a insurat, deoarece si-a dat seama ca nu-mi voi parasi familia pt. el, cu toate ca-l iubesc si ma iubeste.
El este prima dragoste pentru mine si eu prima pentru el.
Ii greu, dar pot sa zic ca iubesc doi barbati.
Poate as fi fost casatorita cu amantul, dar nu as fi fost fericita din cauza mamei lui . Ii greu sa ai o relatie extraconjugala. Am incercat amandoi sa punem punct acestei relatii, dar nu putem., ne iubim prea mult.
Nu stiu daca cineva ne poate intelege.
|
anastas Postat pe 10 Noiembrie 2009 10:56
|
|
pãrerea mea este cã o persoana(bãrbat/femeie) care se implicã într o relaþie extraconjugala nu o face din plictiseala...acea persoanã este nefericitã în cãsnicie ºi doar interesele materiale sau iubirea pentru copii le determinã pe acestea sã facã acest pas...în momentul în care ai ajuns sã accepti o astfel de relatie înseamna ca ai fãcut totul pentru a mai salva ceva din ceea ce a fost odata în relaþia de cuplu(din punctul meu de vedere)...consider cã astfel de persoane nu meritã astfel de critici...nu putem judeca fãrã sã fi trãit sau simtit la fel...e foarte usor sa arati cu degetul, sa rizi si sa arunci cu vorbe dureroase...nu trebuie sa gandim doar din punctul nostru de vedere...noi, românii, suntem un popor cu multe prejudecati si traim dupa legile nescrise ale societatii, afectandu-ne intr un mod destul de dureros viata noastra de cuplu..."VAI, NU POT INSELA, DACA AFLA LUMEA?VAI, NU POT DIVORTA!CE O SA ZICA LUMEA?"....exemple ar fi multe dar ma limitez doar la doua in speranta ca voi, cei de aici sunteti persoane cu ceva mai multa minte si veti judeca lucrurile la "rece", ulterior ajungand la concluzia ca nu avem dreptul sa judecam actiunile unei persoane, bune sau mai putin bune, atata timp cat nu cunoastem acea persoana, nu facem parte din viata ei si nu stim adevaratul motiv....pareri putem scrie chiar si o carte, asta inseamnand cu alte cuvinte si motivele pentru care o persoana se implica intr o astfel de relatie...si sa mai stiti NIMENI NU PLEACA DE ACASA DE BINE....iar destramarea unei casnicii nu este doar din vina unuia ci a ambelor parti...in privinta persoanelor care au o relatie extraconjugala si ulterior divorteaza nu inseamna ca a facut acest pas pentru persoana iubita, ci pentru el/ea, pentru a fi fericit si implinit....sau poate voi nu ati auzit de cuvantul compatibilitate....si nu in ultimul rand vreau sa spun ca acele persoane care reusesc sa si pastreze casnicia avand in acelasi timp o astfel de relatie inseamna ca sunt persoane puternice, ca au gasit motivatia de a merge mai departe ºi care nu doresc sa i raneasca pe cei dragi, nu sunt persoane egoiste, dau totul si primesc putin....nu spun ca felicit astfel de persoane dar nici nu le critic, eu doar le inteleg....
|
catalina69 Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:13
|
De la: kudika082532, la data 2009-11-10 10:56:04Sunt amanta si am amant.
De curand si amantul meu s-a insurat, deoarece si-a dat seama ca nu-mi voi parasi familia pt. el, cu toate ca-l iubesc si ma iubeste.
Poate as fi fost casatorita cu amantul, dar nu as fi fost fericita din cauza mamei lui . Ii greu sa ai o relatie extraconjugala. Am incercat amandoi sa punem punct acestei relatii, dar nu putem., ne iubim prea mult.
cred ca stiu despre ce vorbesti...este un sentiment unic...sa poti sa iubesti doi oameni in acelasi timp...bineinteles fiind vorba de 2 iubiri diferite...sunt putini oameni (atat femei cat si barbati) care pot face asta...
|
Anne_Marry Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:20
|
De la: catalina69, la data 2009-11-10 15:13:11pãrerea mea este cã o persoana(bãrbat/femeie) care se implicã într o relaþie extraconjugala nu o face din plictiseala...acea persoanã este nefericitã în cãsnicie ºi doar interesele materiale sau iubirea pentru copii le determinã pe acestea sã facã acest pas...în momentul în care ai ajuns sã accepti o astfel de relatie înseamna ca ai fãcut totul pentru a mai salva ceva din ceea ce a fost odata în relaþia de cuplu(din punctul meu de vedere)...consider cã astfel de persoane nu meritã astfel de critici...nu putem judeca fãrã sã fi trãit sau simtit la fel...e foarte usor sa arati cu degetul, sa rizi si sa arunci cu vorbe dureroase...nu trebuie sa gandim doar din punctul nostru de vedere...noi, românii, suntem un popor cu multe prejudecati si traim dupa legile nescrise ale societatii, afectandu-ne intr un mod destul de dureros viata noastra de cuplu..."VAI, NU POT INSELA, DACA AFLA LUMEA?VAI, NU POT DIVORTA!CE O SA ZICA LUMEA?"....exemple ar fi multe dar ma limitez doar la doua in speranta ca voi, cei de aici sunteti persoane cu ceva mai multa minte si veti judeca lucrurile la "rece", ulterior ajungand la concluzia ca nu avem dreptul sa judecam actiunile unei persoane, bune sau mai putin bune, atata timp cat nu cunoastem acea persoana, nu facem parte din viata ei si nu stim adevaratul motiv....pareri putem scrie chiar si o carte, asta inseamnand cu alte cuvinte si motivele pentru care o persoana se implica intr o astfel de relatie...si sa mai stiti NIMENI NU PLEACA DE ACASA DE BINE....iar destramarea unei casnicii nu este doar din vina unuia ci a ambelor parti...in privinta persoanelor care au o relatie extraconjugala si ulterior divorteaza nu inseamna ca a facut acest pas pentru persoana iubita, ci pentru el/ea, pentru a fi fericit si implinit....sau poate voi nu ati auzit de cuvantul compatibilitate....si nu in ultimul rand vreau sa spun ca acele persoane care reusesc sa si pastreze casnicia avand in acelasi timp o astfel de relatie inseamna ca sunt persoane puternice, ca au gasit motivatia de a merge mai departe ºi care nu doresc sa i raneasca pe cei dragi, nu sunt persoane egoiste, dau totul si primesc putin....nu spun ca felicit astfel de persoane dar nici nu le critic, eu doar le inteleg....
interesant monolog...sunt de acord intru totul cu ceea ce spui...mai ales referirea la prejudecati...si felul cum inchei analiza psihologica ca si problema existentiala...
|
Anne_Marry Postat pe 10 Noiembrie 2009 21:55
|
|
Dupa comentarii imi dau seama ca "pornografia" a pus stapanire pe mintile voastre si orice urma de rusine a disparut total.porno vreti,porno o sa aveti din plin si in familia voastra,cu nevestele voastre(fu_u-te de altii prin lifturi,vc-uri,la munca),cu copiii vostri(fu_u-ti prematur de alti libidinosi ca voi).
|
bella28 Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:01
|
De la: kudika082532, la data 2009-11-10 10:56:04Sunt amanta si am amant.
De ce nu te desparti de sot ca sa-i dai demnitatea ? el este carpa de te stergi pe picioare, stati intr-o relatie falsa , minciuna, ce interes este? ca dragoste nu exista , ai mila de el pentru respect pentru el , pentru demnitatea lui, divorteaza , nu te condamna nimeni , ca dragoste cu forta nu se poate,dar nu-l mai tine pe post de "mamaliga "in casa, ca actualmente asta e
|
Dindirel Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:08
|
Nu, nu poti sa iubesti doua sau mai multe persoane in acelasi timp, una e falsa , singurul motiv al infidelitatii intr-o relatie , este lipsa iubirii pentru partener, nu are legatura nefericirea in casnicie cu infidelitatea ,si daca nu este interes, singura salvare este divortul , daca nu se despart, totul este o cu-rv-a-sa-r-ie
|
Dindirel Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:16
|
De la: dindirel, la data 2009-11-11 11:16:19 Nu, nu poti sa iubesti doua sau mai multe persoane in acelasi timp, una e falsa , singurul motiv al infidelitatii intr-o relatie , este lipsa iubirii pentru partener, nu are legatura nefericirea in casnicie cu infidelitatea ,si daca nu este interes, singura salvare este divortul , daca nu se despart, totul este o cu-rv-a-sa-r-ie
Persoanele astea nu iubesc pe nimeni nici macar pe sine si nu stiu ce inseamna respectul, confunda orice cu iubirea de la atractie fizica la interese materiale.
|
alina Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:37
|
De la: alina, la data 2009-11-11 11:37:18De la: dindirel, la data 2009-11-11 11:16:19 Nu, nu poti sa iubesti doua sau mai multe persoane in acelasi timp, una e falsa , singurul motiv al infidelitatii intr-o relatie , este lipsa iubirii pentru partener, nu are legatura nefericirea in casnicie cu infidelitatea ,si daca nu este interes, singura salvare este divortul , daca nu se despart, totul este o cu-rv-a-sa-r-ie
Persoanele astea nu iubesc pe nimeni nici macar pe sine si nu stiu ce inseamna respectul, confunda orice cu iubirea de la atractie fizica la interese materiale.
Asa este, ai dreptate, sunt straine de iubire >
|
Dindirel Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:48
|
De la: cotyca, la data 2009-09-22 14:54:04Da, amantii sunt oameni...oameni care pot darui....atentie, dragoste etc. Da, cunosc cazuri si unul care ar putea sa va socheze. El si ea se intalnesc in secret sa-si daruiasca momente superbe, unice.Nu am mentionat ca ambii sunt casatoriti, cu copii, constienti ca niciodata nu vor putea fi impreuna. Eu personal, nu ii acuz. E problema lor. Ii admir pentru faptul ca nu-si strica familiile, ce este mai important. Au reguli bine stabilite, constienti de faptul ca daca se afla intr-o parte, totul se destrama.Important este ca nu vor sa raneasca pe nimeni.Sunt si astfel de cazuri mai complexe, nu doar cele clasice.
tind sa fiu de acord.....
|
_iluzie_ Postat pe 11 Noiembrie 2009 11:56
|
|
Eu ii iubesc pe amandoi. Nu divortez pentru ca-l iubesc si nu-i vorba de interes.
|
anastas Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:20
|
De la: dindirel, la data 2009-11-11 11:08:19De la: kudika082532, la data 2009-11-10 10:56:04Sunt amanta si am amant.
De ce nu te desparti de sot ca sa-i dai demnitatea ? el este carpa de te stergi pe picioare, stati intr-o relatie falsa , minciuna, ce interes este? ca dragoste nu exista , ai mila de el pentru respect pentru el , pentru demnitatea lui, divorteaza , nu te condamna nimeni , ca dragoste cu forta nu se poate,dar nu-l mai tine pe post de "mamaliga "in casa, ca actualmente asta e
Ii iubesc pe amandoi si nu divortez. Nu poti sa intelegi ca nu te afli in pielea mea. Daca ai sta putin si ai analiza lucrurile nu ai spune sa divortez.
|
anastas Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:23
|
De la: dindirel, la data 2009-11-11 11:16:19 Nu, nu poti sa iubesti doua sau mai multe persoane in acelasi timp, una e falsa , singurul motiv al infidelitatii intr-o relatie , este lipsa iubirii pentru partener, nu are legatura nefericirea in casnicie cu infidelitatea ,si daca nu este interes, singura salvare este divortul , daca nu se despart, totul este o cu-rv-a-sa-r-ie
Asa am crezut si eu ca nu voi putea iubii doua persoane si uite ......
Ii iubesc pe amandoi in diferite feluri.
|
anastas Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:25
|
De la: kudika082532, la data 2009-11-11 13:20:13Eu ii iubesc pe amandoi. Nu divortez pentru ca-l iubesc si nu-i vorba de interes.
Mai eu cred ca au aruncat astia vreun praf ceva, tu ii iubesti pe amandoi, mai e un descreierat care se plange pe un alt topic, ca iubeste 3 fatuce! Ce se intampla cu voi? Chiar ati inebunit?
|
miss_darine Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:27
|
De la: miss_darine, la data 2009-11-11 13:27:16De la: kudika082532, la data 2009-11-11 13:20:13Eu ii iubesc pe amandoi. Nu divortez pentru ca-l iubesc si nu-i vorba de interes.
Mai eu cred ca au aruncat astia vreun praf ceva, tu ii iubesti pe amandoi, mai e un descreierat care se plange pe un alt topic, ca iubeste 3 fatuce! Ce se intampla cu voi? Chiar ati inebunit?
e pandemie!!
|
geo_xx Postat pe 11 Noiembrie 2009 13:30
|