Mai multe
De la: mitura, la data 2009-09-08 21:28:00era o poezie pe aici...taman potrivita cu situatia.. Scurt si la obiect! comentariile in plus sunt deja inutile.....fa ce trebuie facut lasa baietii.....pfff doameneee ....de ce vreti voi fetitzele din ziua de azi sa va transformati in femei..?! Aveti rabdare...! Sa nu ai impresia ca e simplu sa fi femeie... Vrei sa fugi cu el? fugi dragutza, dar va trebuii sa ii gatesti, sa ii speli ,lenjeria(sper sa va permiteti o masina de spalat, astfel va trebuii sa ii speli kilotzeii cu manutzele)...sa faci curatenie...si el va sta pe canapea....la meci ...sau pe jocuri la calculator...plus ca va trebuii sa muncesti SI TU, sa va intretineti...E.T.C!!! offf... Esti pregatita?! Coboara cu picioarele pe pamant! |
||
|
Anamaria09 Postat pe 19 Septembrie 2009 17:21 |
||
|---|---|---|
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-08 21:22:29am 15 ani, el are 26, il iubesc mai mult ca orice pe lume, si el stiu ca ma iubeste, ai mei nu sunt de acord, miau interzis sa ma vad cu el, el zice k e mai bn pt mine sa nu ne vedem si nu din cauza ca nu ma place ci din cauza k nu vrea probleme cu ai mei pt k au spus k o sal dea la corupere de minori daca mai vb cu mine....nuj ce sa fac, de o luna sunt intro stare de depresie continuaa, vreau sfaturi, cum sa fac sa fie totul bine??? sau cum sal uit??? de o luna nu am vb cu el si morr, eu il iubesc mai mult k viata mea...plss hepl eu nu stiu ce sa ma fac Daca ai fii asa de informata precum sustii, cu siguranta ai stii sa scrii corect!! Cei ce ti`au zis sa`ti vezi de scoala si de parinti, nu ti`au zis cu rautate...Lasa depresiile ,,continue" si pedofilii... Fa`ti un viitor si dupa aceea ai timp si de iubit!!
|
||
|
gya01 Postat pe 19 Septembrie 2009 23:51 |
||
Daca ai fii asa de informata precum sustii, cu siguranta ai stii sa scrii corect!! Cei ce ti`au zis sa`ti vezi de scoala si de parinti, nu ti`au zis cu rautate...Lasa depresiile ,,continue" si pedofilii... Fa`ti un viitor si dupa aceea ai timp si de iubit!!
|
||
|
|
||
|
gya01 Postat pe 19 Septembrie 2009 23:52 |
||
Analfabetoooo !!!
|
||
|
gya01 Postat pe 19 Septembrie 2009 23:54 |
||
analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco
|
||
|
adry_anna_silvya Postat pe 20 Septembrie 2009 18:29 |
||
wooooooooooooooow bataieeeeeeeeeeeeee ...... de mult n'am vazut asa ceva pe pudika
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Septembrie 2009 18:33 |
||
De la: gya01, la data 2009-09-19 23:52:55Daca ai fii asa de informata precum sustii, cu siguranta ai stii sa scrii corect!!
|
||
|
gargaritamica Postat pe 20 Septembrie 2009 18:42 |
||
De la: gya01, la data 2009-09-19 23:54:33Analfabetoooo !!!
|
||
|
gargaritamica Postat pe 20 Septembrie 2009 18:42 |
||
|
cheama'l la tine cand parintii tai nu's acasa... tranteste'l pe pat... leaga'l la maini si la ochi ... violeaza'l ... blablabla... chestii de genu' .. nu trebe' sa'ti mai spun io ca tu le stii deja... da' vezi sa ramai si bortoasa ca sa ii faci un plod... si apoi cine stie.. poate... poate te ia si de fumeie... e pe placu' tau sfatu' asta? Doamne iart'o ca nu stie ce'i cu ea...
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Septembrie 2009 18:43 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-09-20 18:43:25cheama'l la tine cand parintii tai nu's acasa... tranteste'l pe pat... leaga'l la maini si la ochi ... violeaza'l ... blablabla... chestii de genu' .. nu trebe' sa'ti mai spun io ca tu le stii deja... bravo diavol mic asta da un sfat unei tinere de 15 ani ,,, chiar e bine ,,,mai mult ,,,ar trebuii sa il puna pe baiat sa ii bata pe parinti fetei daca nu sunt de acord cu relatia lor ,,,si sa faca ce ai zis tu de fata cu parintii fetei ca ar fi mai simpatic ,,,mai ales mamasa ,,,ar face niste ochi cat cepele ,,,si poate il place macar masa ,,daca io vede
|
||
|
sarutama Postat pe 20 Septembrie 2009 18:52 |
||
|
pai nu... zi si tu acum sarutama.. cu ce drept se baga parintii in fericirea ei?... doar ea il iubeste la nebunie si a intrat si'n depresie.. ce draq.... si el o iubeste pe ea... o tura asa acolo.... doar e carnita proaspata.... si voi ia nu mai fiti rautaciosi... va e ciuda pe ea nu ca si'o tras mascul feroce nu???
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 20 Septembrie 2009 18:59 |
||
De la: Diavolyta_, la data 2009-09-20 18:59:15pai nu... zi si tu acum sarutama.. cu ce drept se baga parintii in fericirea ei?... doar ea il iubeste la nebunie si a intrat si'n depresie.. ce draq.... ha ha ha ha ha =))=))=))=))=))=))=))
|
||
|
sarutama Postat pe 20 Septembrie 2009 19:06 |
||
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco Ce ,,educata" esti...cel putin asa reiese din vocabularul ,,elevat" pe care il folosesti... Eu analfabeta? Ma faci sa rad.. Ia sa mai cerem pareri... Iar ca sfat prietenesc, ca de la fata la fata... lasa`l naiba pe ala, cauta pe unul mai apropiat ca varsta, care`si doreste o prietenie sincera..
|
||
|
gya01 Postat pe 21 Septembrie 2009 10:41 |
||
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco Apropo...inca nu este tarziu sa pui serios mana pe carte si sa inveti sa scrii corect romaneste (macar atat ca doar e limba ta materna)
|
||
|
gya01 Postat pe 21 Septembrie 2009 10:44 |
||
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-08 21:22:29am 15 ani, el are 26, il iubesc mai mult ca orice pe lume, si el stiu ca ma iubeste, ai mei nu sunt de acord, miau interzis sa ma vad cu el, el zice k e mai bn pt mine sa nu ne vedem si nu din cauza ca nu ma place ci din cauza k nu vrea probleme cu ai mei pt k au spus k o sal dea la corupere de minori daca mai vb cu mine....nuj ce sa fac, de o luna sunt intro stare de depresie continuaa, vreau sfaturi, cum sa fac sa fie totul bine??? sau cum sal uit??? de o luna nu am vb cu el si morr, eu il iubesc mai mult k viata mea...plss hepl eu nu stiu ce sa ma fac "miau",sal',"intro'-wow... Atentie la scoala mai intai pt ca o sa vina bacalaureatul si la proba scrisa la lb romana nu stiu cum te vei descurca. In alta ordine de idei daca are 26 ce crezi ca asteapta de la tine?Te simti pregatita sa devii femeie din toate punctele de vedere?Tu ai nevoie sa treci prin mai multe experiente de viata(si nu ma refer la barbati),sa te maturizezi si abia apoi vei stii ce iti doresti sa alegi pt viitor!Mai reflecteaza si sa stii ca cei din jurul tau nu-ti vor raul,doar ca ei au avut varsta ta si sunt mai intelepti!Succes! |
||
|
luyyzz Postat pe 21 Septembrie 2009 10:50 |
||
|
Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. Poate,doar,ne-am trait copilaria si adolescenta mult mai frumos decat pustii din ziua de astazi. Totusi,ma oripileaza niste trasaturi care sunt comune cam tuturor celor de varsta ei: 1.Sunt analfabeti!!!!!Ajutorrr!Dragi profesori si parinti,ce se intampla???? Copiii astia sunt educati de internet si messenger?! 2.Sunt extrem de superficiali,aroganti si debusolati.Nu ca noi la varsta lor eram niste oameni cu picioarele pe pamant prea mult,dar,totusi.... 3.Par ca nu au nici o directie in viata,in relatiile interumane,nu isi traiesc realmente copilaria,totul este un haos,modelele de urmat fiind cele promovate pe tv sau internet. Multi ating depresii de la varste foarte fragede,altii se arunca in vartejul vietii prea devreme de ajung cu sufletul mutilat,altii sunt extrem de interiorizati,aproape antisociali. Normal ca nu sunt toti asa,dar ca tendinta generala vad sunt ingrijorator de multi pe acest calapod. E trist,alaramant de-a dreptul!Ce se intampla cu acest copii,oameni buni? |
||
|
heaven2007 Postat pe 21 Septembrie 2009 11:20 |
||
De la: heaven2007, la data 2009-09-21 11:20:52Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. Este trist intr-adevar. Dar oare din cauza cui? Am citit toate raspunsurile date si nu am vazut nici un om matur care sa incerce sa o ajute. Toti au sarit sa o judece. Daca suntem atat de maturi si de invatati de ce nu incercam sa ne orientam copii catre ceva mai bun? Poate asa nu ar mai fi nici ei superficiali, aroganti si mai ales debusolati. Nimeni nu a incercat sa se puna putin in pielea ei, si sa ii explice frumos care ar putea fi urmarile (bune sau rele). Halal parinti! Poate ca daca ar fi avut si ea parinti care sa o inteleaga nu ar mai fi ajuns sa fie atat de debusolata. Nu ati fost niciodata adolescenti? Nu ati crezut niciodata ca lumea intreaga este impotriva voastra? O zi placuta va doresc! P.S. Cum asterni , asa dormi.
|
||
|
adelheida Postat pe 21 Septembrie 2009 11:40 |
||
De la: adelheida, la data 2009-09-21 11:40:50De la: heaven2007, la data 2009-09-21 11:20:52Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. Adolescenta sunt si eu la cei 19 ani pe care ii am... insa pe langa internet, messenger si dragoste, mi`am facut timp si de carte... Nici mie nu mi`au spus parintii ce sa fac, intotdeauna iau decizii singura insa am multa ambitie de a`mi asigura un viitor exceptional! Mai in gluma, mai in serios, domnisoara care a deschis acest topic a primit niste sfaturi considerabil de bune! Dar judecand dupa reactia ei, refuza sa le ia in considerare... Deci..fata de cine sa fim intelegatori?? fata de cineva care nu stie sa scrie corect dar care are timp de iubit? hai sa fim seriosi...
|
||
|
gya01 Postat pe 21 Septembrie 2009 15:08 |
||
De la: gya01, la data 2009-09-21 15:08:25De la: adelheida, la data 2009-09-21 11:40:50De la: heaven2007, la data 2009-09-21 11:20:52Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. gya, nu judeca oamenii dupa cum esti tu. Ti se poate intampla si tie, se poate intampla oricui. Si plus de asta la cei 19 ani ai tai si avand in vedere si faptul ca citesti ar trebui sa stii ca sunt foarte multi oameni maturi si cu facultate care nu stiu sa scrie. Tu nu te-ai indragostit niciodata? Si mai ales nu te-ai indragostit de cine nu trebuie? Daca nu ti s-a intamplat... crede-ma nu e timpul pierdut. Se poate intampla la orice varsta. |
||
|
adelheida Postat pe 21 Septembrie 2009 16:20 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-09-11 11:12:06De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-11 11:04:55Nu, nu mam "ars " cu el, si nu mi se pare ca rasp mele sunt obraznice pt k eu vroiam o solutie nu critici asa ca...sau ma ajutati cumva sau va tineti guritza :D, si nu va mai luati de generatiia noastra pt k nu noi suntem de vina ca pe vremea voastra nu erati informati delok si erati incuiati la varsta pe kre o avem noi, asa ca terminati cu criticile pt k sunt satula pana peste cap de critici Pe "vremea noastra" cum spui tu, eram destul de informati si deloc incuiati....si aici este diferenta...ERAM INFORMATI, ne ducea mintea....limbajul tau lasa de dorit din multe pcte de vedere mai ales ca esti fata...daca vorbind cu "plm" pt tine inseamna ca esti informata si "NE-incuiata"...te inseli...o fata ar trebuii sa stie unde ii este locul....dar de unde sa sti tu astfel de informatii nu se gasesc pe toate gardurile care le frecati voi dragutzelor cand iesiti bete din discoteci.....Dar vai! am uitat, noi suntem incuiati si neinformati...e la moda ca o fata aranjata tanara, sa injure ca la usa cortului si razime garduri....deja consum timp si energie sa iti scriu tie si nu meriti..... |
||
|
Anamaria09 Postat pe 21 Septembrie 2009 16:34 |
||
| Stiti ce???toti aia care ma vad ca pe o buba, ia mergeti in wc, bagati capu acolo si trageti apa dupa, poate vi se mai spala mintea, la naiba, eu nus o sfanta, la o adica, la invatatura sunt cea mai buna din clasa si si cea mai "nebuna", 1 la mana- sa nu mai va aud de scoala pt ca eu nu vam cerut sfaturi pt scoala, 2- ia mai tinetiva criticile acasa, 3- nu va convine limbaju`, mars de aici , 4- asa sunt eu si nimeni nu ma poate schimba, 5-cui nui convine sa ma pupe fix in c*r....si in plus, de ce vi se pare ca e ceva absolut anormal ca el sa ma iubeasca si sa nu vrea de la mine numai sex??? da ce??? numai pe voi va iubesc toti fara sa vrea sex??? vi se pare ca sunt imatura sau carei faza??? | ||
|
adry_anna_silvya Postat pe 21 Septembrie 2009 19:42 |
||
| DA! MI SE PARE CA ESTI IMATURA! De fapt, ma corectez! Nu mi se pare, ci SUNT SIGURA ca esti imatura! | ||
|
anca0704 Postat pe 21 Septembrie 2009 19:49 |
||
De la: adelheida, la data 2009-09-21 16:20:54De la: gya01, la data 2009-09-21 15:08:25De la: adelheida, la data 2009-09-21 11:40:50De la: heaven2007, la data 2009-09-21 11:20:52Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. Bineinteles ca si eu m`am indragostit de cine nu trebuie si eu sufar din dragoste la randul meu si cred ca nu e fata care sa nu pateasca asta macar o data in viata... Insa cu toate acestea, constientizez faptul ca in viata mai sunt si alte prioritati si crede`ma, nu le neglijez deloc... Dar ca sa nu stii sa scrii corect romaneste, mi se pare de`a dreptul rusinos!!!
|
||
|
gya01 Postat pe 21 Septembrie 2009 20:05 |
||
De la: mitura, la data 2009-09-08 21:28:00era o poezie pe aici...taman potrivita cu situatia.. Ok,partea cu catelul e adevarata. . Celelalte...nu stiu daca o sa tina cont de ele. Pentru ca ea il iubeste!!!
|
||
|
ayyryynn Postat pe 21 Septembrie 2009 20:09 |
||
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-21 19:42:25Stiti ce???toti aia care ma vad ca pe o buba, ia mergeti in wc, bagati capu acolo si trageti apa dupa, poate vi se mai spala mintea, la naiba, eu nus o sfanta, la o adica, la invatatura sunt cea mai buna din clasa si si cea mai "nebuna", 1 la mana- sa nu mai va aud de scoala pt ca eu nu vam cerut sfaturi pt scoala, 2- ia mai tinetiva criticile acasa, 3- nu va convine limbaju`, mars de aici , 4- asa sunt eu si nimeni nu ma poate schimba, 5-cui nui convine sa ma pupe fix in c*r....si in plus, de ce vi se pare ca e ceva absolut anormal ca el sa ma iubeasca si sa nu vrea de la mine numai sex??? da ce??? numai pe voi va iubesc toti fara sa vrea sex??? vi se pare ca sunt imatura sau carei faza??? Daca tu esti cea mai buna din clasa la invatatura...mi`e frica sa`mi imaginez cum sunt ceilalti! Si ce credeai? Ca vei fii incurajata sa continui relatia cu cel de 26 de ani? Acum ai senzatia ca il iubesti si ca viata ta se sfarseste fara el...insa odata cu trecerea timpului vei remarca ca nu totul este asa cum pare... Eu imi mentin parerea, adica sa cauti pe unul de`o varsta mai apropiata, care chiar isi doreste o prietenie sincera... Acum faci cum consideri tu ca este mai bine pentru tine!
|
||
|
gya01 Postat pe 21 Septembrie 2009 20:11 |
||
De la: gya01, la data 2009-09-21 20:05:24De la: adelheida, la data 2009-09-21 16:20:54De la: gya01, la data 2009-09-21 15:08:25De la: adelheida, la data 2009-09-21 11:40:50De la: heaven2007, la data 2009-09-21 11:20:52Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. Nu avem de unde sa stim daca ea isi neglijeaza sau nu celelalte prioritati. Nu asta a cerut. A vrut numai sa i se dea cateva sfaturi referitoare la partea sentimentala a vietii ei. Hai sa incercam sa o intelegem...
|
||
|
adelheida Postat pe 22 Septembrie 2009 09:46 |
||
De la: adelheida, la data 2009-09-22 09:46:03De la: gya01, la data 2009-09-21 20:05:24De la: adelheida, la data 2009-09-21 16:20:54De la: gya01, la data 2009-09-21 15:08:25De la: adelheida, la data 2009-09-21 11:40:50De la: heaven2007, la data 2009-09-21 11:20:52Probabil ca are impresia ca avem 60 de ani,cand spune ca noi nu eram informati pe timpurile noastre. Dupa felul in care scrie, este evident ca neglijeaza alte prioritati. Iar in ceea ce priveste partea sentimentala...eu zic ca a primit sfaturi utile!!
|
||
|
gya01 Postat pe 22 Septembrie 2009 20:51 |
||
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco vai vai vai............. se pare ca s-a inteles cine e'' vaca'' care s-a indragostit de un bou !!!!!!!!!!!! speram totusi sa te tratezi!!!!!!!! |
||
|
anastasia_m Postat pe 22 Septembrie 2009 21:01 |
||
De la: anastasia_m, la data 2009-09-22 21:01:50De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco deci io cand incerc sa scriu kk(corect,evident)..un moderator de aici intervine si nu imi posteaza mesajul...da` d`ehhh...cand asta ar trebui sa dea cu sapun in gura,moderatoru` asta unde-i !!??
|
||
|
mitura Postat pe 22 Septembrie 2009 21:05 |
||
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco tu n ai un pic de rusine? nu stii ce e ala bun simt? Meriti ca te a facut ANALfabeta ca asta esti tu |
||
|
Aphrodite Postat pe 22 Septembrie 2009 21:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O eleva ii face avansuri iubitului meu | 9 | De la: kudika_15060 28 August 2012 19:19 |
| despre relatii,barbati,dezamagiri | 14 | De la: alexia30 27 Septembrie 2009 21:23 |
| Dragoste si datorie | 10 | De la: kudika052764 26 August 2009 16:32 |
|
|
||
| ce sa fac | 2 | De la: _oktober_ 19 Decembrie 2009 13:12 |
| M-am "indragostit"de un detinut... | 37 | De la: Barbie30 7 Iulie 2010 17:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.