Setari Cookie-uri

Ce sa fac???vreau ajutor

De la: anastasia_m, la data 2009-09-22 21:01:50
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco

vai vai vai............. se pare ca s-a inteles cine e'' vaca'' care s-a indragostit de un bou !!!!!!!!!!!!

speram totusi sa te tratezi!!!!!!!!

gya01
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:25
De la: MaraDonna, la data 2009-09-22 21:13:12
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-20 18:29:06analfabeta esti tu cu mata si cu tot neamu tau de muisti, vaco

tu n ai un pic de rusine? nu stii ce e ala bun simt?
Meriti ca te a facut ANALfabeta ca asta esti tu

Sper ca a inteles mesajul nostru... toate ,,rautatile" pe care i le`am scris ca raspuns la ceea ce a postat ea, au avut menirea de a o ,,scutura" putin in scopul de a se trezi la realitate inainte sa fie prea tarziu... Oricum este revoltator sa nu scrii sa scrii corect...dar ce sa facem...ca ea sunt mutli!!
gya01
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:30
am vrut sa scriu multi*
gya01
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:31
De la: gya01, la data 2009-09-22 21:30:06

Sper ca a inteles mesajul nostru... toate ,,rautatile" pe care i le`am scris ca raspuns la ceea ce a postat ea, au avut menirea de a o ,,scutura" putin in scopul de a se trezi la realitate inainte sa fie prea tarziu... Oricum este revoltator sa nu scrii sa scrii corect...dar ce sa facem...ca ea sunt mutli!!

cine a inventat cuvantul ptipoanca, sigur s a referit la ea
Aphrodite
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:36
De la: MaraDonna, la data 2009-09-22 21:36:30

cu siguranta este pitipoanca!!!!!!!! si cred ca e mandra de asta!!!!!!!!

'' sunt pitipoanca deci exist''
anastasia_m
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:40

Asa este, sunt de acord cu tine!
dienuta_no1
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:45
De la: anastasia_m, la data 2009-09-22 21:40:20

cu siguranta este pitipoanca!!!!!!!! si cred ca e mandra de asta!!!!!!!!

'' sunt pitipoanca deci exist''

Foarte tare asta!
dienuta_no1
Postat pe 22 Septembrie 2009 21:46
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/27965/L-am-parasit-Sh-knd-am-vrut-sa-i-zik-a-2-a-zi-s-ne-impakm-era-deja-q-o-prietena-dea-meah-sh-c-a-zis/1.html

o alta pitipoanca,....si sa vezi cum scrie....a inventat o noua limba
Aphrodite
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:00
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21876/Iubire-sau-distractie/1.html

another pitipoanca bites the dust
Aphrodite
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:02
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/28029/de-ce-nu-pot-tine-doar-la-un-baiat-x-X-X/1.html

pitipoancele invadeaza kudika
Aphrodite
Postat pe 22 Septembrie 2009 22:04
De la: MaraDonna, la data 2009-09-22 22:00:43http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/27965/L-am-parasit-Sh-knd-am-vrut-sa-i-zik-a-2-a-zi-s-ne-impakm-era-deja-q-o-prietena-dea-meah-sh-c-a-zis/1.html

o alta pitipoanca,....si sa vezi cum scrie....a inventat o noua limba

Nu ma mai mira nimic...
Apropo...sunt Gya...sub acoperire
kudika000
Postat pe 23 Septembrie 2009 10:34
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-21 19:42:25Stiti ce???toti aia care ma vad ca pe o buba, ia mergeti in wc, bagati capu acolo si trageti apa dupa, poate vi se mai spala mintea, la naiba, eu nus o sfanta, la o adica, la invatatura sunt cea mai buna din clasa si si cea mai "nebuna", 1 la mana- sa nu mai va aud de scoala pt ca eu nu vam cerut sfaturi pt scoala, 2- ia mai tinetiva criticile acasa, 3- nu va convine limbaju`, mars de aici , 4- asa sunt eu si nimeni nu ma poate schimba, 5-cui nui convine sa ma pupe fix in c*r....si in plus, de ce vi se pare ca e ceva absolut anormal ca el sa ma iubeasca si sa nu vrea de la mine numai sex??? da ce??? numai pe voi va iubesc toti fara sa vrea sex??? vi se pare ca sunt imatura sau carei faza???

Pana la urma tu esti cea care a deschis topicul si a cerut "ajutor'.Nu cred ca e ok ca la varsta ta sa ai asemenea limbaj sau atitudine,nu vrea nimeni sa te schimbe pt ca fiecare dintre noi e diferit prin personalitatea sa.Daca te dor raspunsurile si tu gandesti altfel,atunci poti face ce vrei tu si mai tarziu vei suporta consecintele.Daca ai fi copilul meu de doar 14 ani si ti-ar da tarcoale unul ca el.....l-as baga la pedofilie sau corupere de minori.Pana una alta,stai la ai tai in casa,depinzi de ei financiar ,nu stiu daca ai buletin inca si visezi la "dragoste".Poti sa-ti gasesti un prieten de-o seama cu tine,poti folosi tineretea in avantajul tau,sa devii o femeie capabila si sa inveti ca daca-ti doresti o cariera sau sa lucrezi intr-un colectiv elevat, limbajul tau nu va face decat sa te reduca la o simpla ignoranta cu care nimeni nu va dori sa colaboreze!Schimba-ti stilul,invata sa asculti,nu doar sa auzi si poate atunci vei intelege de ce fetele ti-au dat sfaturile pe care ti le-au dat!!!
luyyzz
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:12
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-21 19:42:25Stiti ce???toti aia care ma vad ca pe o buba, ia mergeti in wc, bagati capu acolo si trageti apa dupa, poate vi se mai spala mintea, la naiba, eu nus o sfanta, la o adica, la invatatura sunt cea mai buna din clasa si si cea mai "nebuna", 1 la mana- sa nu mai va aud de scoala pt ca eu nu vam cerut sfaturi pt scoala, 2- ia mai tinetiva criticile acasa, 3- nu va convine limbaju`, mars de aici , 4- asa sunt eu si nimeni nu ma poate schimba, 5-cui nui convine sa ma pupe fix in c*r....si in plus, de ce vi se pare ca e ceva absolut anormal ca el sa ma iubeasca si sa nu vrea de la mine numai sex??? da ce??? numai pe voi va iubesc toti fara sa vrea sex??? vi se pare ca sunt imatura sau carei faza???

Ce scoala e aia in care tu esti prima din clasa, dar habar n-ai sa scrii corect romaneste? Mai... tu ai pile... Platesc bani grei ai tai ca sa fii prima?
Lucia38
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:16

la 15 ani......nu poti fii decat....IMATURA......draga mea....in ceea ce priveste dragostea si sexul !!........

si crezi ca tot ce zboara ....se mananca !!.......el la 26....se poate sau nu....sa se fi maturizat putin !!!..........desiiiiiiii....sa te indragostesti de o copila.....si minora.....nu prea e semn de maturitate !!!.......... .........

si ar fi cazul sa-ti masori cuvintele......ca mai ai mult de mancat pana sa ajungi la valoarea anumitor oameni de pe aici !!!......... .......la varsta ta ar trebui sa te preocupe scola,nu dragostea........dar se pare ca n-=ai o mama care sa-ti povesteasca despre asemenea lucruri ......pacat !!..........
etta
Postat pe 23 Septembrie 2009 14:34
vreau sa inchid nenorocitu asta de topic, cum sa fac??? da`va dreaq de tampiti ca numa ce am cerut ~AJUTOR~ nu mi s-a dat, in schimb am primit tot ce nu vroiam si de ce eram satula : CRITICI, fraierilor auzi ma face pe mine pitipoanca, ia sa lingi dumneata pitipoanca in pasarik si daca viitoare daca aveti un sfat spune`til iar daca nu, shut the fuking up
adry_anna_silvya
Postat pe 23 Septembrie 2009 15:54
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-23 15:54:16 vreau sa inchid nenorocitu asta de topic, cum sa fac??? da`va dreaq de tampiti ca numa ce am cerut ~AJUTOR~ nu mi s-a dat, in schimb am primit tot ce nu vroiam si de ce eram satula : CRITICI, fraierilor auzi ma face pe mine pitipoanca, ia sa lingi dumneata pitipoanca in pasarik si daca viitoare daca aveti un sfat spune`til iar daca nu, shut the fuking up

WOW! Iti prevad un viitor luminos!
heaven2007
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:21
PS:Poate,totusi,moderatorii ne fac un pustiu de bine si inchid topicul,ca sa ne scuteasca de grotescul situatiei de a vedea un copil de 15 ani utilizand un limbaj mai scabros decat cel de pe centura.
heaven2007
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:25
De la: heaven2007, la data 2009-09-23 16:25:49PS:Poate,totusi,moderatorii ne fac un pustiu de bine si inchid topicul,ca sa ne scuteasca de grotescul situatiei de a vedea un copil de 15 ani utilizand un limbaj mai scabros decat cel de pe centura.

draga mea, are o scuza: e prima din clasa la scoala...
Lucia38
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:27
De la: adry_anna_silvya, la data 2009-09-23 15:54:16 vreau sa inchid nenorocitu asta de topic, cum sa fac??? da`va dreaq de tampiti ca numa ce am cerut ~AJUTOR~ nu mi s-a dat, in schimb am primit tot ce nu vroiam si de ce eram satula : CRITICI, fraierilor auzi ma face pe mine pitipoanca, ia sa lingi dumneata pitipoanca in pasarik si daca viitoare daca aveti un sfat spune`til iar daca nu, shut the fuking up

Raman la parerea mea : ESTI IMATURA!!
Controleaza-ti vorbele, ca aici nu esti pe maidan!!
Cu ce ti se pare ca exagereaza lumea cand ti se atrage atentia ca scrii mizerabil, desi tu spui ca esti prima din clasa??!?!?! Daca ar fi asa, ai demonstra lucrul asta si iti spun sigur ca ai inchide gura tuturor, nu ar avea nimeni sa iti reproseze nimic la acest capitol!
Cat despre sfaturile pe care le ceri, ei bine, ti s-au dat! TI s-a spus mai mult decat clar ca nu e pt tine acest om! Tu ai 15 ani, el 26! Tu nu stii inca ce inseamna dragostea adevarata, el e trecut mai mult prin viata!! Ai timp de iubire putin mai incolo!
Si inca odata iti spun : CONTROLEAZA-TI VOCABULARUL! Sincer iti spun, ca daca erai o prietena de a mea, o sora sau mai stiu eu cine, te faceam poster daca tu imi vorbeai mie asa! Sau tu nu stii la 15 ani de cuvantul respect??
anca0704
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:36
De la: Lucia38, la data 2009-09-23 16:27:27
De la: heaven2007, la data 2009-09-23 16:25:49PS:Poate,totusi,moderatorii ne fac un pustiu de bine si inchid topicul,ca sa ne scuteasca de grotescul situatiei de a vedea un copil de 15 ani utilizand un limbaj mai scabros decat cel de pe centura.

draga mea, are o scuza: e prima din clasa la scoala...

Oare ce se preda in scoala aia...limbajul de ghetou?
heaven2007
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:38

decat sa am un copil ca tine....m-ai bine as face avort specimene de genul tau...fac umbra degeaba pamantului.
oricum....iti prevad un viitor stralucit de centurista cu atitudinea si limbajul care il ai....
sper sa stai departe de site-ul asta.....nu avem nevoie de spegimene ca tine
andreea1976
Postat pe 23 Septembrie 2009 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubesc? 51 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:38
ratiunea sau inima???? 26 De la: Cassey 16 Mai 2009 10:21
o alta iubire imposibila 26 De la: catalina69 3 Noiembrie 2009 10:43
eu...fecioara...ea... balanta... merge?!? 4 De la: roxannaa 27 Septembrie 2009 11:26
intrebare intrebatoare 140 De la: Diavolyta_ 31 Mai 2009 21:20