Mai multe
De la: scorpio67, la data 2009-10-21 12:12:01De la: _curly, la data 2009-10-21 12:00:05 acum m-ai luminat.....bitul om
|
||
|
_curly Postat pe 21 Octombrie 2009 12:14 |
||
|---|---|---|
credeam ca numai eu sunt in situatia asta,dar vad ca mai sunt fete cu problema asta;am incercat atatea variante dar degeaba,oare ce-o fi in capul lor??? sau in ouale lor??
|
||
|
dani_pisi Postat pe 16 Ianuarie 2010 18:53 |
||
De la: kudika067708, la data 2009-09-14 23:14:26As dori sa intreb si eu in special barbatii,cat pot sta fara sa o faca...........sunt marita si am ajuns sa fac sex o data la 2 luni si nu inteleg dc el nu vine la mn sa ma mangaie sa ma doreasca? oare sunt eu de vina? poate k sunt prea orgolioasa si ar trebui sa ma duc eu la el.Ce DUMNEZEU am 26 de ani si sa ajung in halul asta mai rau k cei varstnici.Daca aveti rasp si pt mn,voi astepta sa-mi scrieti cam care ar fii motivele pt k pe alta nu ar avea cum sa aiba pt k e tot timpul cu mn si in afara de asta ar mai fii o solutie pe care o mai aplicati voi barbatii din cand in cand.Aaaa si inca ceva sexul e sanatos eu dc n-as avea parte de el macar odata pe sapt? Mai ia si tu fraiele...tocmai ca nu trebuie sa lasi tu sa se ajunga la situatia asta...nici un barbat nu refuza o partida de sex (rare cazuri:obosit, stresat, beat, s.a.-dar chiar si atunci incearca..chiar daca nu are cu ce ) Ex personal: iubita cica mi-a pregatit o cina romantica: ciorba la lumina unei instalatii in forma de lumanare si a instalatiei de brad, machiata si imbracata altfel. Dar mai conteaza??? Numai pt efortul depus de ea + imaginatia mea in colturi am recompensat-o cu o sapt de sex. Deci eu zic ca se merita. Orice gest facut de tine conteaza, e de ajuns si o privire "altfel". Daca te imbraci ca mamaia si mai crapi si somn in tine, inteleg ca "nu vine la tine sa te doreasca", cine ar veni???
|
||
|
|
||
|
k_lng Postat pe 16 Ianuarie 2010 19:14 |
||
De la: k_lng, la data 2010-01-16 19:14:26De la: kudika067708, la data 2009-09-14 23:14:26As dori sa intreb si eu in special barbatii,cat pot sta fara sa o faca...........sunt marita si am ajuns sa fac sex o data la 2 luni si nu inteleg dc el nu vine la mn sa ma mangaie sa ma doreasca? oare sunt eu de vina? poate k sunt prea orgolioasa si ar trebui sa ma duc eu la el.Ce DUMNEZEU am 26 de ani si sa ajung in halul asta mai rau k cei varstnici.Daca aveti rasp si pt mn,voi astepta sa-mi scrieti cam care ar fii motivele pt k pe alta nu ar avea cum sa aiba pt k e tot timpul cu mn si in afara de asta ar mai fii o solutie pe care o mai aplicati voi barbatii din cand in cand.Aaaa si inca ceva sexul e sanatos eu dc n-as avea parte de el macar odata pe sapt? si daca tu te duci la el si el zice ca e obosit ca nu vrea ......de cateva ori la rand....ce faci??? |
||
|
dani_pisi Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:46 |
||
| Comunicare! Daca nici asa nu merge si ai ainvercat tot ce se putea sa il exciti...atunci trebuie sa iei o decizie. Nimeni de pa ecest site nu poate sa iti de-a raspunsul pe care t-il doresti. E greu acum pt tine, dar ai 26 ani, la varsta aceasta sexul trebuie sa fie pentru tine ceva zilnic :) Orgasmele la fel. Imi pare rau sa aud asta. | ||
|
fotok Postat pe 22 Ianuarie 2010 10:12 |
||
| raspuns de la un " BARBAT " , sexul este cel mai important intro relatie , iubirea este pe locul secund . degeaba exista iubire daca nu exista sex ( intro relatie cu timpul iubirea se duce se transforma in respect dar sexul ramane) cu cat sexul este mai de calitate cu atat viata de cuplu este mai frumoasa, mie imi este greu sa rezist fara sex cateva zile 2-3 zile maximum 4 , iar daca as face sex odata la 2 luni nu as mai fii barbat , nu as putea sa rezist 2 saptamani , 2 luni fara sex. ceva se intampla cu sotul tau cu voi , cine romantice ... etc sunt degeaba daca nu mai exista acea " scanteie intre voi " nu va mai exista sex de calitate intre voi...eu zic sa vb deschis cu el sa clarificati problema , dar inainte cum era viata voastra sexulal? iar daca ar avea amanta nu cred ca ar renunta definitiv la sexul cu tine , din contra ar fi fost mai grijului cu tine ca sa nu bagi deseama ca are ceva de ascuns....sunt multe de discutat la acest capitol... | ||
|
sorindoc_87 Postat pe 5 Iulie 2010 14:27 |
||
| @jaquelinebianche: poate i-ai spus de atatea ori ca nu iti place cum arati, ca arati nashpa, ca esti nemultumita, etc, incat l-ai convins. | ||
|
cospo Postat pe 28 Februarie 2011 21:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| disperata | 30 | De la: dragdana 23 Octombrie 2010 17:46 |
| CE ATI INVATAT DIN ANUL CARE TOCMAI SE SCURGE? | 61 | De la: erikahd2008 11 Ianuarie 2010 10:53 |
| Mesaj de la fosta iubita. | 7 | De la: kudika_981694 10 Mai 2015 17:28 |
|
|
||
| mai merita osteneala? | 36 | De la: Boca 26 Ianuarie 2010 09:47 |
| sint derutata ce sa fac vreau un sfat | 15 | De la: marco918 14 Octombrie 2011 13:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.