Mai multe
|
Subiect: reteta pentru "Rulada cu nuca de cocos si c_c_o" Foaia: 200 ml lapte, 50 g c_c_o, 5 linguri de zahar, 400-500 g biscuiti cu c_c_o. Crema: un pachet de unt, 100 g nuca de cocos, 5 linguri zahar pudra. Cum procedezi pentru foaie: Fierbi laptele cu zaharul si c_c_ua pana dau in clocot, iei vasul de pe foc si adaugi biscuitii dati prin masina de tocat, amestecand bine pana se omogenizeaza. Lasi compozitia sa se raceasca, apoi o intinzi pe o folie de celofan. Cum procedezi pentru crema: Freci untul spuma cu zaharul pudra, apoi adaugi nuca de cocos si o amesteci pana se omogenizeaza. Intinzi crema peste foaia de c_c_o, apoi rulezi cu grija si dai prajitura la frigider. PS. nu ti-o posta din cauza cuv.c_c_o
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Martie 2010 09:41 |
||
|---|---|---|
|
Doamnelor , nu promit dar o sa incerc macar o reteta .Pe mine na mananca mainile de la faina. O merge sa faci prajituri cu manusi?
|
||
|
Postat pe 29 Martie 2010 11:19 |
||
|
Sigur ca poti folosi manusi in bucatarie. Dar nu trebuie sa bagi mana in faina, iar manusile iti protejeaza mainile de praful fainii. Ultimile 2 retete sunt ultrausoare si rapide, iar efectul este senzational! Garantat 100%!
|
||
|
|
||
|
gina37 Postat pe 29 Martie 2010 11:46 |
||
Ola fetele!!Ce mai faceti??Vad ca trebuie sa schimbam topicul de la "vr sa imi ucid soacraaaaa!!!!" la "retete de la soacre ":))))) Pai doar atata?nu mai baga nimeni niciuna?sau ceva de mancare nu numai dulciuri...ca sa mai invatam si noi astea mici ...cel putin eu nu prea ma pricep la gatit pupici!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 29 Martie 2010 20:23 |
||
Buna dimi fetelor ..... ! Am ajuns iar la ,, scarbici '' . Am facut deja cafeluta si fierbe apa pentru ceai !Nimeni nu a reactionat la vestea mea ! Cea prin care anuntam ca o sa am o NEPOTICA ! In ceea ce priveste retele sa stiti ca am gasit cateva interesante in Clik pentru Femei si Clik Pofta Buna ! Vi le recomand . Se pare ca sunt OK . Si ceva nou per deasupra ! Azi e ultima zi cand mai vin la servici inainte de Paste ! Asa ca va doresc la toate ,, Sarbatori fericite , sanatate voua si familiilor si sa ne reauzim cu bine ! '' Incerc sa revin mai tarziu ! Mamaia pe toate !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 30 Martie 2010 07:10 |
||
| multumim mult sarbatori fericite! | ||
|
doina_dada Postat pe 30 Martie 2010 07:29 |
||
| Neatza ! Eu zic sa postam retete de gatit miel , care mananca bineinteles.Doamnelor , ceva retete de fripturi delicioase? Sau de aperitive? | ||
|
Postat pe 30 Martie 2010 07:37 |
||
|
DROB DE MIEL INGREDIENTE PENTRU O TAVA - plamani, inima, ficat, rinichi si splina, cam la 1,2 kg - prapurele - 3-4 legaturi de ceapa verde, - 2 cepe uscate, mari - 2 legaturi de marar proaspat, -2 legaturi de patrunjel proaspat, - 11 oua, 6 crude si 5 fierte tari. - ulei pentru calit, - sare - piper - si rabdare, adica: nu ciuguli din ingrediente, ca altfel nu mai ai ce pune-n tava. PREPARAREA Organele se curata cat mai bine si se spala in apa rece.. Prapurele se inmoaie in apa caldutza, se spala si-l lasi in apa cat timp te ocupi de celelalte. Apoi faci pe macelaru' si taie toate organele in bucati medii. Curata inima de eventualele cheaguri de sange si pune totul la fiert. Dupa ce prima apa da in clocot, nu te chinui s-o spumui, ca se arunca. Se spala organele din nou, apoi se fierb, in apa proaspata,pana ce inima, organul cel mai tare, s-a fiert complet. Se lasa la racit, apoi se toaca la masina prin sita mare. Se alege un castron ceva mai mare, pentru ca mai vin si "altele" si o sa fie inghesuiala. Se spala "balariile" si se toaca marunt, ca pentru ratze. Ceapa se toaca si ea marunt, fa-i loc intr-o tingire si caleste-o in ulei, pan' se-ngalbeneste. Adauga in castron ceapa calita si verziturile. Amesteca-le, potriveste de sare si piper Sparge 6 oua si bate-le, de sa faca spume la gura. Toarna si ouale in castron, Pregateste-ti o tava de cozonac. N-o unge cu nimic, ca lasa prapurele grasime. Scurge prapurele bine de tot, intinde-l, usurel ca se rupe-n figuri si aseaza-l deasupra tavii. Indeasa-l pe la margini si pune peste el o parte din compozitie (daca mai ai)si fa un pat cam de 2 cm, peste care asezi ca la armata, 5 oua fierte tari. Primul si ultimul e musai sa nu atinga capetele tavii, altfel ies din felie. Apoi ingroapa ouale cu restul de compozitie si da-i o forma usor bombata. Inveleste drobul cu prapulele de pe margini si ca sa nu ti se stringa, cum am mai patit eu, infige niste scobitori in marginile prapurelui, sa-l tina locului. Se coace in cuptorul incins cam 35-40 de minute, pana se rumeneste frumusel. este ca deja va ploua in gurita?Bon appetit! |
||
|
miss_darine Postat pe 30 Martie 2010 13:03 |
||
Buna Scorpiuta ! Te saluta Mamaia ! Am vazut in cele doua reviste si retete de mancaruri din miel , ciorba si friptura si niste aperitive interesante . Ce mi s-a parut ca ar fi bun si deosebit in acelasi timp , sunt DOVLECEII UMPLUTI . Si inca ceva , daca cumparati revista Clik pentru femei , primiti cadou si 7 abtibilduri pentru ouale de Pasti . In Clik Pofta buna parca am vazut si niste rulade interesante cu legume si gelatina . Merita zau sa luati revistele , nu sunt scumpe cativa leuti amandoua ! Va pupa Mamaia inca odata pe toate , si va urez SARBATORI FERICITE DE PASTI !
|
||
|
kudika068864 Postat pe 30 Martie 2010 13:59 |
||
De la: kudika068864, la data 2010-03-30 13:59:38Buna Scorpiuta ! Te saluta Mamaia ! Am vazut in cele doua reviste si retete de mancaruri din miel , ciorba si friptura si niste aperitive interesante . Ce mi s-a parut ca ar fi bun si deosebit in acelasi timp , sunt DOVLECEII UMPLUTI . Si inca ceva , daca cumparati revista Clik pentru femei , primiti cadou si 7 abtibilduri pentru ouale de Pasti . In Clik Pofta buna parca am vazut si niste rulade interesante cu legume si gelatina . Merita zau sa luati revistele , nu sunt scumpe cativa leuti amandoua ! Va pupa Mamaia inca odata pe toate , si va urez SARBATORI FERICITE DE PASTI ! Thanks, socrela, le iau maine!
|
||
|
Postat pe 30 Martie 2010 20:15 |
||
Neata! O cafea mare, neagra si fierbinte Mamaia ca sunt rupta! Sa-ti traiasca nepotica, sa se faca mare si mai ales sa se nasca fara probleme! Eu fac drob din organe de pasare, reteta este aceeasi ca la miel. Andu nu mananca miel, ca miroase in capul lui, dar asta-i alta poveste. Mai fa o ciorba de gaina acra de sa-ti sara palaria si gratare, multe gratare cu porc, pui si scrumbie. Si dulciuri!Sarbatori fericite si cu sanatate Mamaia!
|
||
|
gina37 Postat pe 31 Martie 2010 09:13 |
||
merci miss darine pentru reteta!!! ...mie imi place carnea de miel si in noua familie(soacra si iubi) numai eu mananc,pentru ca nici lor nu le place...mie imi place si drobul si fripturica si ciorbita de miel:)de-abia astept sa vina Pastele...eu cred ca o sa lucrez inclusiv vineri:((((( ,,,pentru cele care intra in vacanta de Paste mai repede va doresc Paste Fericit si spor la curatenie ...mai bagati retete!!si pentru mamaia sa ii traiasca nepotica si sa se bucure de ea!!pupici!!
|
||
|
andreea_3 Postat pe 31 Martie 2010 10:47 |
||
Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa va aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!
|
||
|
Postat pe 1 Aprilie 2010 20:01 |
||
|
Sa va fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca un miel, colorata ca un ou de Pasti, luminoasa si bucuroasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat!
|
||
|
gina37 Postat pe 2 Aprilie 2010 12:52 |
||
Un iepuras cu botic alb,a venit la voi in prag,sa va aduca un ou rosu care sa va umple cosul�Ciocniti?.. HRISTOS A INVIAT!
|
||
|
miss_darine Postat pe 4 Aprilie 2010 11:22 |
||
ADEVARAT A INVIAT!
|
||
|
gina37 Postat pe 4 Aprilie 2010 20:30 |
||
HRISTOS A INVIAT!! SARBATORI FRUMOASE! TUTUROR! SA FITI FERICITI, IUBITI CU SOACRELE SA NU VA SFADITI!!
|
||
|
Rodri Postat pe 5 Aprilie 2010 12:25 |
||
| Neatza ! Pe unde mai umblati doamnelor? | ||
|
Postat pe 12 Aprilie 2010 08:42 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-04-12 08:42:14Neatza ! Pe unde mai umblati doamnelor? Neata scorpiuta la serviciu imi beau cafeluta si imi fac planul de atac! te invit si pe tine sa servesti o cafeluta sau un cappucino cu mine
|
||
|
miss_darine Postat pe 12 Aprilie 2010 08:46 |
||
De la: miss_darine, la data 2010-04-12 08:46:05De la: scorpio67, la data 2010-04-12 08:42:14Neatza ! Pe unde mai umblati doamnelor? pup! imi trebuie una ca nu ma pot trezi!
|
||
|
Postat pe 12 Aprilie 2010 08:49 |
||
Va doresc tuturor o primavara frumoasa!!
|
||
|
Rodri Postat pe 12 Aprilie 2010 14:52 |
||
Neatza , nu-i nimeni pe aici? Azi cu cine beau cafeaua? Iar santetzi bagate cu capul sub birouri ?
|
||
|
Postat pe 13 Aprilie 2010 10:31 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-04-13 10:31:17Neatza , nu-i nimeni pe aici? Azi cu cine beau cafeaua? Iar santetzi bagate cu capul sub birouri ? da da..muncim inca pentru prima de paste!
|
||
|
one_size Postat pe 13 Aprilie 2010 13:05 |
||
De care paste, al cailor?
|
||
|
Postat pe 13 Aprilie 2010 13:17 |
||
| Parca vad peste cativa ani...cum or sa se planga copiii vostri de voi ca sunteti niste soacre rele....:))))))))))))))))))))))) | ||
|
andrei123 Postat pe 13 Aprilie 2010 17:32 |
||
De la: andrei123, la data 2010-04-13 17:32:56Parca vad peste cativa ani...cum or sa se planga copiii vostri de voi ca sunteti niste soacre rele....:))))))))))))))))))))))) Ce te face sa crezi ca avem copii ?
|
||
|
Postat pe 14 Aprilie 2010 08:10 |
||
De la: andrei123, la data 2010-04-13 17:32:56Parca vad peste cativa ani...cum or sa se planga copiii vostri de voi ca sunteti niste soacre rele....:))))))))))))))))))))))) Bineinteles! Ne antrenam de cand sunt ei mici! Dar de unde ai tras concluzia asta?
|
||
|
gina37 Postat pe 14 Aprilie 2010 08:52 |
||
mai traieste dihania?
|
||
|
one_size Postat pe 29 Aprilie 2010 10:30 |
||
De la: one_size, la data 2010-04-29 10:30:05mai traieste dihania? Care dihanie , fata? Aia care revenise in chip de barbat?
|
||
|
Postat pe 29 Aprilie 2010 20:12 |
||
De la: scorpio67, la data 2010-04-29 20:12:56De la: one_size, la data 2010-04-29 10:30:05mai traieste dihania? cred ca se refera la socrosenia care trebuia ucisa de initiatoarea topicului
|
||
|
miss_darine Postat pe 29 Aprilie 2010 20:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nehotarare....poate un sfat | 27 | De la: kudika511269 14 Martie 2012 13:25 |
| BUNA SEAR ADRAGI PRIETENI! | 2 | De la: Barbie30 10 Septembrie 2010 16:43 |
| Orgoliul unei femei.. | 20 | De la: kudika_10274 27 Iunie 2012 07:24 |
|
|
||
| Sa ma despart de el? | 23 | De la: palmira 25 Octombrie 2010 07:26 |
| ce ne spunem cand nu ne vorbim? | 44 | De la: kudika_10817 26 Noiembrie 2012 13:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.